Cart66 Cloud WordPress dodatak za pregled

Cart66 Cloud najnovije je izdanje najomiljenijeg dodatka za Cart66 E-commerce koji koriste mnoge WordPress prodavaonice (čak i same Cart66). Rođeno je lakše, sigurnije i brže nego ikad prije. Kako? Pročitajte da biste saznali!


Jednostavno rješenje za e-trgovinu

Prvo i najvažnije – Cart66 Cloud je jednostavan i savršen za mnoge vrste mrežnih WordPress trgovina. Možete prodati stvarne proizvode s opcijama isporuke, nuditi članstvo i pretplate uz redovite naplate ili prodavati digitalne proizvode dostupne za trenutno preuzimanje nakon kupnje. Cart66 Cloud sve to radi bez ijedne nadogradnje ili proširenja.

Početak rada

Tri su koraka za koja mislim da se bilo tko od nas (novorođenčadi profesionalaca) može nositi. Najprije postavite WordPress web mjesto s temom. Bilo koja tema. Iskoristite ono što već imate ili nabavite nešto novo. Budući da Cart66 Cloud uključuje sve značajke za vaše proizvode, kolica i kupovina vaše WordPress teme ne moraju. Sada instalirajte Cart66 Cloud. Na kraju, dodajte svoje proizvode pomoću sjajnog sučelja. To je to. Lako u pravu?

Dodavanje proizvoda

Kao što smo već spomenuli, Cart66 Cloud je napravljen da upravlja gotovo sa svime onim što je pametno u e-trgovini. Možete prodavati pretplate na internetske časopise, plodove mjeseca, ručno izrađene svijeće, majice, rabljene automobile, usluge web dizajna, predloške web stranica, Photoshop akcije – bilo što. Jednostavno iskoristite opcije koje su vam dostupne dok dodajete svoje proizvode.

cart66 dodavanjem proizvoda

Samo da bih vam dao ideju, ovo su neke od informacija o proizvodima dostupne tijekom izrade zaliha: naziv proizvoda, šifra proizvoda, cijena, opcije pretplate i članstva, popust, težina otpreme, prilagođena poruka primitka, varijacije proizvoda (tj. Za veličine , boje, jamstva itd.), digitalne datoteke ili paketi za preuzimanje (50 GB prostora za pohranu je uključeno u Cart66 Cloud), ograničenja preuzimanja digitalnih datoteka i još mnogo toga. Uz to što možete dodati samim proizvodima, Cart66 Cloud ima ugrađenu značajku na kojoj možete postaviti prilagođena upozorenja kako bi podsjetili kupce na obnovu, ponovno naručivanje ili nadogradnju proizvoda ili usluge.

Dodatne značajke

Cart66 Cloud vam omogućuje mnogo više promatranja i upravljanja internetskom trgovinom. Jedna sjajna značajka je košarica uživo. Možete vidjeti tko je na vašoj web lokaciji i što su dodali u svoju košaricu. Ovo je sjajan način da provjerite slijede li ljudi koji slete na vašu web stranicu kako bi kupili kako biste mogli prilagoditi stranice svojih proizvoda kako biste ih učinili privlačnijima.

Još jedna zabavna značajka je stranica za upravljanje pretplatom / članstvom. Odavde možete brzo pogledati svoje pretplatnike. Pomoću statusnih oznaka možete vidjeti koje su razine članstva najpopularnije, kao i tko se sprema za obnovu (ili rok dospijeća). Ali ovo je samo preskakanje površine – na stranici s njihovim značajkama možete saznati puno više o Cart66 Cloudu.

Sigurna e-trgovina

lock-ikona-85Kada se bavite osobnim i podacima za naplatu ljudi, morate osigurati da je vaša web lokacija sigurna, posebno vaša stranica za naplatu. Ali možete učiniti samo toliko (kao što je korištenje iFrames-a ili host checkout-a), a ima puno rupa od kojih haker može iskoristiti. Cart66 Cloud uvodi potpuno novi način zaštite klijenata. Toliko sigurno da je Cart66 čak napisao i blog o tome kako njihova sigurnost nadilazi najčešće prolazne sustave za plaćanje putem e-trgovine.

Kako funkcionira Cart66 Cloud Security

Skraćeno objašnjenje je da, iako se stranice vaših proizvoda nalaze na vašoj web stranici, stvarna stranica za kupnju nalazi se na Cloud66 Cloudu, što je visoko zaštićeno i podnosi PCI. Tu se pohranjuju i drugi osjetljivi podaci poput vaših digitalnih proizvoda, pohranjenih brojeva kreditnih kartica klijenta, povijesti kupnje i konfiguracija članstva. Uz to možete prilagoditi svoju sigurnu stranicu za kupnju na oblaku za besprijekoran doživljaj kupovine.

Značajke brzog e-trgovine koje se brzo zagrijavaju

Ono što je dobro je jednostavan za korištenje i siguran dodatak za e-trgovinu, ako vam je kupcima potrebno nekoliko sati za odjavu. Bez brige – Cart66 Cloud je brz. Domaćin je u oblaku, što znači da se prilikom provjere klijenata usmjerava na brzi poslužitelj bez obzira na to kada i gdje žele obaviti kupnju. Još jedan bonus je taj što vašu web lokaciju proces uskraćivanja robe uopće ne usporava jer ga ne morate ugostiti na svojim poslužiteljima..

Isprobajte Cloud66 Cloud danas

Cart66 Cloud dostupan je kao godišnja pretplata od samo 95 dolara. To uključuje odličnu podršku i nevjerojatnu garanciju povrata novca od 30 dana (ali vjerojatno ćete biti zakačeni čim to pokušate). Članstvo uključuje sve ove nevjerojatne značajke:

 • Podrška za 50 gateway-ova plaćanja
 • Ponavljajuće se opcije naplate
 • Članstvo i pretplate
 • Podrška za 7500 pretplatnika
 • Računi kupaca
 • Povijest kupca
 • Nadaljnje e-poruke
 • PCI sukladnost
 • sigurnosti
 • Gravitacija Oblikuje integraciju
 • Integracija MailChimp-a
 • Integracija u stalnom kontaktu
 • Zendeska integracija
 • idevPodružna integracija
 • Integracija Amazon S3
 • Strašna podrška

Ili pogledajte ovaj videozapis koji Cart66 sastavlja o novom Cloud66 Cloudu:

Ako i dalje oklijevate prvo uskočiti u Cart66, oni imaju dostupnu verziju dodatka u spremištu WordPress Plugin-a koju uvijek možete isprobati. Imajte na umu da je riječ o lakoj verziji i da ne uključuje većinu gore opisanih sjajnih značajki.

Isprobajte Cart66 Lite →

Mislimo da je Cart66 Cloud prilično fenomenalan. Javite nam u komentarima da li ste isprobali Cart66 Cloud, ako razmišljate o tome da ga testirate ili imate nešto drugo za dodati recenziju!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me