Brzi hosting za WordPress sa zamašnjaka

Sretna nova godina svima! Drago nam je što smo vas ponovno vidjeli i željeli smo započeti novu godinu odmah – uz nevjerojatno darivanje hostinga od naših prijatelja na Flywheelu! Sada je fenomenalno vrijeme za pokretanje novog bloga i upravljanog WordPress hostinga s Flywheel-a olakšava vam da se usredotočite na stvaranje kvalitetnog sadržaja umjesto na poslužitelju. Nastavite čitati da biste saznali što točno čini Zamašnjak tako sjajnim!


Flywheel je rangiran na prvih 5% web domaćina, što zaista ne bi trebalo biti iznenađenje. Oni su sjajni. Ne samo da su stručnjaci za WordPress, već nude i fantastične funkcije kao što su postavljanje, besplatne migracije, ugrađeni predmemoriranje, sftp pristup, nadzor zlonamjernog softvera, automatsko sigurnosno kopiranje, nevjerojatna podrška i još mnogo toga!

Što trebate domaćinu (Savjet: Zamašnjak to ima sve)

Flywheel je izvrstan webhost koji nudi upravljani WordPress hosting za nove blogere, iskusne programere i samostalne dizajnere. Oni su sjajni iz toliko razloga da ih ne bismo mogli pokriti sve u jednom postu, ali evo nekoliko najvećih razloga zašto se iskaču!

1. Jednostavan i jednostavan za upotrebu

lako

Imati hosting platformu s kojom je lako raditi vrlo važno – i Zamašnjak je lak kao što se može dobiti. Nude sjajne značajke za „uradi sam“, kao i fantastične opcije usmjerene posebno za web programere (poput mogućnosti da besplatno napravite web mjesto u podesnom području, a zatim prenesite web mjesto i naplatite račun klijentu kada ide uživo ).

Dio onoga što Flywheel čini tako jednostavnim za upotrebu je činjenica da su a upravljani host WordPress. To znači da oni upravljaju instalacijom i upravljanjem WordPressom na vašem poslužitelju, tako da sve što trebate učiniti je prijaviti se za plan i usmjeriti pokazivač na ime vaše domene (što možete uzeti iz NameCheap ili GoDaddy).

migracije jednostavni su i sa Flywheel-om jer oni teže dižu za vas, besplatno. Samo ispunite obrazac za migraciju i njihovi WordPress majstori će započeti. Oni kopiraju vašu web lokaciju i premještaju je na Flywheel, sve što morate učiniti je odabrati hosting hosting plan.

Nakon postavljanja možete isprobati nove web dizajne i dodatke pomoću ugrađenog Flywheela inscenacije stranice. Samo aktivirajte web mjesto za postavljanje i možete jednostavno (i bez napora) kopirati svoju web lokaciju uživo za testiranje. Kada završite, uvoz izmjena s područja prikazivanja na vašu web lokaciju uživo jednostavan je kao jedan klik gumba.

A ako uopće imate ikakva pitanja, uvijek možete kontaktirati s volanom podrška tim. Pošaljite kartu putem e-maila 24/7. Ili ako radije razgovarate s nekim, možete ih nazvati ili pokrenuti live chat s prijateljskim predstavnikom od ponedjeljka do petka (od 9:00 do 19:00 CDT). Flywheel nudi jedno od najbržih vremena odziva među domaćinima, a njihov tim je obučen u svemu što se WordPress hostinga tiče, tako da brzo možete dobiti pomoć koja vam treba.

2. Brzi hosting

brzo

Uvijek bilježimo brzinu web stranice i važnost prvih pojavljivanja na webu, tako da je ključno da vaš web domaćin može brzo opskrbiti vašu web lokaciju. Novi čitatelji ne žele čekati 10 sekundi da se napuni jeftini domaćin. Dakle, učinite sebi uslugu i uložite malo u sjajnog upravljanog domaćina poput Mahala. Koriste se ugrađeno predmemoriranje na strani poslužitelja za brzi rad web stranice (nisu potrebni dodatni dodaci)

Pa kako održavati web mjesto svojih kupaca tako brzo? Volariće postavlja svaki od svojih strašnih planova na Virtualni privatni poslužitelji (VPS), što je znatno bolje od bilo koje zajedničke opcije koju možete pronaći drugdje. Zašto je VPS toliko bolji od zajedničkog? To je lako skalabilno za vaše poslovanje, nudi više privatnosti i sigurnosti i daje vam pristup više resursa kako bi vaša web lokacija bila uspješnija. Jedini razlog zbog kojeg neki blogeri odabiru zajednički hosting preko VPS-a jest izbjegavanje potrebe za upravljanjem vlastitim poslužiteljem. No pomoću Flywheela možete dobiti sve prednosti VPS-a od poznatog upravljanog WordPress domaćina koji će se brinuti za vaše servere za vas.

Zamašnjak također služi 10 lokacija poslužitelja, tako da možete odabrati lokaciju koja je najbliža izvoru vašeg prometa. Na taj će se način vaša web lokacija još brže učitati većini vaših čitatelja (tj. Ako većina vaših čitatelja dolazi iz istočne Europe, londonski podatkovni centar vjerojatno je vaša najbolja opklada).

Ali ako zaista želite ubrzati svoju web stranicu, Flywheel nudi premium CDN dodatak možda će vas zanimati. Nadogradnjom na to, Flywheel će osigurati da vaši čitatelji širom svijeta pregledavaju predmemorirane slike koje su spremljene na najbližim poslužiteljima. A budući da su jedan od lidera u svojoj industriji, znate da vaši posjetitelji od Šangaja do Syracusea pregledavaju vaše stranice velikom brzinom.

3. Osigurajte WordPress stranice

siguran

Vjerojatno se nemate vremena usredotočiti na svaki aspekt najboljih praksi WordPress-ove sigurnosti, a zato vam dolazi dobar domaćin. Flywheel vam pomaže da zaštitite svoje web stranice s nekoliko ugrađenih funkcija za koje ste sigurni da vole.

Prva i najočitija sigurnosna značajka je upravljana ažuriranja za WordPress. Jedan od mnogih vrhunskih uspješnih WordPress hostinga jest taj što više nikada nećete zaboraviti ažurirati svoju osnovnu instalaciju. Da biste osigurali sigurno web okruženje, Flywheel ažurira vaše web mjesto sa svakim novim izdanjem WordPress-a.

Automatizirane sigurnosne kopije znači da ne morate ručno napraviti kopiju baze podataka. Zamajac to radi za vas, automatski, svake večeri. Ali također imate mogućnost prijaviti se na svoj račun i pokrenuti vlastitu sigurnosnu kopiju u bilo kojem trenutku. A ako biste ikada trebali povući svoju web lokaciju pomoću jedne od sigurnosnih datoteka, to je jednostavno kao klikanje gumba.

Sigurnost bez hakera jedan je od slogana letvica. Oni se provode jake lozinke za svakog klijenta / korisnika, ograničite pokušaje prijave kako bi se prekinuli grubi napadi i zaposlili inteligentno IP blokiranje (što znači da kada se uhvati IP adresa koja pokušava biti nevaljala, blokirana je sa svih ostalih web mjesta zamašnjaka).

Osim toga, u paru su Sucuri, vodeći stručnjak za sigurnost WordPressa, koji nudi vrhunsku kvalitetu Skeniranje zlonamjernog softvera bez dodatnih troškova. Dakle, sve to plus vaša vlastita implementacija nekoliko osnovnih sigurnosnih protokola (redovite promjene lozinke, instaliranje dodataka i tema iz uglednih izvora itd.) Znači da će vaša web stranica na Flywheelu biti sigurna i zvučna..

4. Dodaci

Dodaci

Kao što smo rekli prije, mnogo je razloga što je sramežljiv Zamašnjak odlična opcija za hosting i oni nude gomilu dodatnih funkcija za koje se zasigurno sviđa. Jedna od njih je impresivnih 100% produženje rada. Dobar domaćin trebao bi biti siguran u svoju sposobnost održavanja web-lokacija prikazivanjem, a mnogi osiguravaju 99,99% ili 100% produženu garanciju, što znači da bi se web mjesto samo trebalo “spustiti” zbog održavanja servera (što obično traje samo nekoliko minuta, a izvodi se u noći noću kad vjerojatno ionako imate malo prometa bez prometa). Zamašnjak je domaćin kojem možete vjerovati da će održavati web lokacije, a dokazano je da 100% produžuje rad mjesec za mjesecem.

Oni također imaju bez prekomjerne prekomjerne cijene, ikad. Plan na koji se prijavljujete je ono što plaćate, tako da ne morate brinuti da je vaša web lokacija predstavljena u Buzzfeed postu. Nagli udari u prometu neće rezultirati smiješnim prekomjernim kretnjama poput nekih dijeljenih planova hostinga. No, kako se popularnost vaše web stranice povećava, Flywheel olakšava skaliranje do većeg plana koji odgovara vašim potrebama.

I posljednje cool obilježje o kojem želimo znati je činjenica da vam Flywheel nudi korisnu pomoć E-knjige kolekcija. Kao vlasnik internetske tvrtke ili bloger izvanrednog urednika, morate uvijek učiti kako biste ostali ispred konkurencije i kako biste čitatelja ili klijenta povećavali. Zamašnjak zna koliko je to važno, zbog čega se redovito pušta korisne e-knjige (BESPLATNO) koje svatko može preuzeti da bi se bolje snašao u svom zanatu.

Zamašnjak u divljini

Dakle, podijelili smo zašto možda želite sami koristiti Flywheel, ali što stvarni klijenti misle o upravljanom WordPressom Flywheelu? Pa, budući da je Flywheel rangiran na prvom mjestu po sreći klijenta, mislim da je sigurno reći da ih ljudi vole. Evo nekoliko stvarnih recenzija kupaca:

zamašnjak-tweets

Preko tebe

Ako želite naučiti više, samo razgledajte i pregledajte web stranicu Flywheel na kojoj možete čitati članke i gledati videozapise o svemu što mogu ponuditi (poput globalizacije, masovnih planova, PayPal integracije, datoteka dnevnika, dodataka i još mnogo toga).

Gostovanje WordPress volanskim mehanizmom

Pa što misliš o volanu? Voljeli bismo da dijelite svoje iskustvo volana s drugim čitateljima. Ili imate pitanja na koja bismo mogli odgovoriti umjesto vas? Samo nam ostavite komentar u nastavku!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me