Booknetic: WordPress sastanci i rezervacije u kutiji

Booknetic: WordPress sastanci i rezervacije u kutiji

Dodavanje robusnog rezervacijskog sustava na web mjesto WordPress naporno je za početnike i profesionalce. Ako biste rezervirali sustav rezervacija ispočetka, vjerojatno bi trebali proći mjeseci, ako ne i godine. I to bi bila vježba uzaludnosti, pogotovo kada je kotač već izumljen, a postoje nevjerojatni dodaci, poput Booknetica.


Booknetic je fantastičan dodatak za sastanke i rezervacije za WordPress stranice. Izvrsno je rješenje za tvrtke kao što su hoteli, teretane, saloni, lječilišta, odvjetničke tvrtke, popravke i bilo koje druge usluge temeljene na uslugama. Dodatak omogućuje vašim potencijalima da rezerviraju termine i lako plaćaju.

Iza scene, Booknetic dolazi s intuitivnom nadzornom pločom koja upravljanje rezervacijama čini nevjerojatno jednostavnim. Usluge možete lako stvoriti, dodati zaposlenike, odabrati više lokacija, dodati pristupnike plaćanja i učiniti mnogo više. Drugim riječima, ovo je idealni dodatak za rezervaciju WordPress-a za početnike koji ne šifriraju.

I u današnjem ćemo pregledu pobliže pogledati što čini Booknetic kvačicom. Dotaknemo se dostupnih značajki i testiramo dodatak, tako da znate što očekivati. Ako to zvuči sjajno, odmah zaronimo.

Što je Booknetic?

booknetic wordpress dodatak

Dakle, što je Booknetic i odakle potječe? Jednostavno rečeno, Booknetic je elegantan, ali moćan dodatak za web mjesto WordPress. To je dječak programera veterana FS kod (zajedno s njihovim popularnim FS poster dodatak za automatsko objavljivanje).

Dodatak je objavljen 2. listopada 2019. što znači da je u vrijeme pisanja teksta relativno nov. To znači da u budućnosti ima puno prostora za poboljšanja i bolje značajke. Ipak, Booknetic je jedan od najlakših dodataka za zakazivanje koji ćete ikada koristiti na web stranici za rezervaciju.

S obzirom na to da smo u prošlosti pregledali mnoge druge WordPress dodatke za rezervaciju, Booknetic ne dolazi do pojave značajki, za razliku od nekih njegovih konkurenata. To znači da ćete dobiti jednostavan dodatak za rezervaciju koji je također vrlo brz.

Booknetic je premium dodatak, što znači da ga trenutno ne možete preuzeti na WordPress.org. Ako ubuduće izdaju besplatnu verziju, ažurirat ću post u skladu s tim. Ako želite testirati vode, nude vam fantastično Booknetic demo na službenoj web stranici.

Sada kada znamo s čime radimo, otkrijmo što Booknetic može ponuditi u pogledu značajki.

Booknetic značajke

knjižničke značajke

Dodatak Booknetic WordPress isporučuje s dovoljnim popisom alata za brzo pokretanje i pokretanje lijepog sustava rezervacija. Kad instalirate Booknetic, trebat će vam fantastičan niz značajki koje uključuju, ali nisu ograničene na:

 • Dizajn koji je spreman za mobilne uređaje i znači da će vaša web lokacija za rezervaciju izgledati sjajno na više uređaja
 • Prijateljski za početnike – Booknetic je nevjerojatno lako postaviti i prilagoditi za bilo koju tvrtku
 • Alat za crtanje i povlačenje koji vam omogućuje dodavanje dodatnih polja u zadani obrazac za rezervaciju
 • Detaljna izvješća s djelotvornim podacima koji će vam pomoći da ostanete vrhunski u poslovanju
 • Prilagodljive e-poruke i SMS obavijesti za vaše kupce i osoblje
 • Podrška za PayPal, Stripe i WooCommerce plaćanja
 • Detaljna dokumentacija i velika personalizirana podrška
 • Pojednostavljena stranica za rezervaciju koja smanjuje stope napuštanja početne stranice
 • Potpuno automatizirano – Postavite jednom i uštedite sate
 • Dodajte neograničene članove osoblja
 • Više opcija valute
 • Dodajte neograničene usluge
 • Neograničene kategorije
 • Sjajno korisničko sučelje svestrano
 • I tako dalje

Provjera demo je jedini način da steknete dobar osjećaj što možete očekivati. Ali znate me; Instalirao sam punu verziju tako da mogu testirati svaki detalj do posljednjeg piksela. Ne mogu si pomoći ��

Evo što sam našao.

Kako instalirati Booknetic WordPress dodatak

dodatak za zakazivanje rasporeda termina booknetic wordpress

Zapamtite, Booknetic je premium dodatak. Potpuna verzija dostupna je na Envato-u za jednokratnu cijenu od 79 dolara. To je ono redovan licencu koja pokriva jedno WordPress web mjesto. Programeri nude produžen licenca na 349 USD za pet WordPress web mjesta. Idite prema planu koji djeluje za vaše poslovanje.

Booknetic trenutno kreće Envato, a predstavljen je na CodeCanyonu. Svaki plan uključuje šest mjeseci posvećene podrške i vijeka ažuriranja. Nakon kupnje Booknetic-a, možete preuzeti datoteku ZIP iz Envato-a s odgovarajućim datotekama i licencom. Izdvojite mapu na svoje računalo i pronađite Booknetic ZIP datoteku.

Zatim se prijavite u svoje WordPress administrativno područje i pomaknite se do Dodaci> Dodaj novo, kako je prikazano dolje.

kako instalirati novi WordPress dodatak

Zatim kliknite gumb Prenesite dodatak gumb, odaberite datoteku Booknetic ZIP na računalu i pritisnite Sada instalirati, kao što smo istaknuli u sljedećem screengrabu.

prijenos knjižnog

Aktivirajte dodatak:

kako aktivirati knjižni dodatak

Nakon aktivacije, kliknite gumb Booknetic stavka u vašem Admin izborniku WordPress:

stavka izbornika booknetic book plugin wordpress

Na sljedećem zaslonu unesite kôd za kupnju, odaberite kako ste čuli za Booknetic (Savjet: Sa bloga WPExplorer), unesite svoju e-poštu i pritisnite Instalirati gumb, kao što detaljno opisujemo u nastavku.

knjižni kôd za kupnju

Čim licenca provjeri, bit ćete preusmjereni na lijepu Booknetic nadzornu ploču prikazanu dolje.

knjižnična nadzorna ploča

Ali kao što vidite, još nemamo ništa. Dodajmo neke usluge, osoblje, lokacije i općenito testiramo što Booknetic može učiniti.

Kako konfigurirati Booknetic

Ako ste do sada uspjeli, nemate vremena gubiti. Započnimo dodavanjem lokacije vašeg poduzeća, članova osoblja i nekih usluga.

Dodavanje lokacija tvrtke

Dođite do lokacije, kao što je prikazano na sljedećoj slici.

Nakon toga, kliknite gumb Dodaj lokaciju dugme:

U pop-up skočnom prozoru koji se pojavi unesite podatke o svojoj lokaciji i kliknite ikonu Dodaj lokaciju gumb, kao što je prikazano u nastavku.

Za naš primjer teretane dodao sam dvije lokacije: New York i Atlanta ��

lokacije u knjižnom

Sada kada u našem sustavu imamo poslovne lokacije, dodajmo još nekih članova osoblja.

Dodavanje članova osoblja

Kliknite gumb Osoblje kao što je prikazano u nastavku.

dodavanje članova osoblja u knjižnici

Zatim pritisnite tipku Dodajte osoblje dugme:

Unesite svoje podatke o osoblju i pritisnite Dodajte osoblje dugme.

Ne zaboravite postaviti raspored za svoje osoblje u skočnom prozoru. Krenuo sam naprijed i dodao dva trenera za našu teretanu.

Za sada, tako dobro, sve izgleda sjajno. Moje lokacije i osoblje imaju kompletan raspored, posebne dane i praznike. Sada dodajmo neke usluge.

Dodavanje usluga

Kliknite gumb usluge kao što je prikazano u nastavku.

dodavanje knjigovodstvenih usluga

Booknetic vam omogućuje stvaranje kategorija za svoje usluge. Pod svaku kategoriju možete dodati potkategorije i usluge prema vašim potrebama. U tom slučaju, pritisnite ikonu plus (+) pored Kategorije kao što smo istakli u nastavku.

nadzorna ploča knjižnih usluga

Zatim unesite naziv svoje kategorije i kliknite ikonu kvačica:

Nakon toga, kliknite ikonu plus (+) ispod novostvorene kategorije:

dodavanje usluge u knjižnom dodatku za rezervaciju

Na taj se način stvara maleni okvir koji vam omogućuje dodavanje kategorije ili usluge, kao što je prikazano u nastavku.

Kako mi ne treba druga kategorija, nastavio sam s tim Servis koji otvara okvir kako biste mogli dodati više detalja:

Sve je izravno. Možete jednostavno dodati ime usluge, cijenu, depozit, osoblje, raspored i dodataka.

Za naš primjer, stvorio sam kategoriju po imenu Usluge teretane, a ispod kategorije dodao sam dvije usluge, tj., Obuka jedan na jedan i Grupni trening. Ekran mojih usluga izgleda ovako:

Izgleda super. Pravo?

Prije svega, od vitalnog je značaja postaviti gateway pristup kako biste naplatili svojim klijentima. Booknetic podržava PayPal, Stripe i Local (na licu mjesta) plaćanja. Drugim riječima, imate sve alate potrebne za prikupljanje plaćanja.

Konfiguriranje Gatewaya plaćanja

Konfiguriranje Booknetic-a za prihvaćanje plaćanja je jednostavno. Dođite do odjeljka postavke kao što je prikazano u nastavku.

Zatim kliknite gumb Postavke plaćanja kartica:

Na sljedećem zaslonu možete lako konfigurirati svoje postavke plaćanja.

Ako koristite PayPal, morat ćete stvorite aplikaciju prvi. Isto vrijedi ako koristite Pruga. Bilo kako bilo, nevjerojatno je jednostavno stvoriti aplikaciju za plaćanje na PayPalu ili Stripeu – nećete ništa kodirati; samo unesite podatke o vašem poslu, a procesori plaćanja će učiniti sve za vas.

Promjena izgleda oblika

Booknetic izgled

Booknetic također sadrži ugrađene opcije boja za vaše obrasce. Odaberite između 7 ugrađenih shema boja da biste brzo promijenili izgled oblika.

Booknetic custom izgled

Ili koristite prilagođenu opciju za odabir boja koje odgovaraju vašoj robnoj marki.

Sada imamo usluge, osoblje, lokacije, gatewaye i. Međutim, ako posjetitelji dođu na vašu web stranicu, neće vidjeti vaš obrazac za rezervaciju. Za to moramo stranici Booknetic dodati kratkim kodom.

Prikaz Booknetic Bookings

Sad kad možemo prihvatiti plaćanja (nadam se da se nadam da ste shvatili da je stvaranje aplikacija u PayPal-u i Stripe-u jednostavna stvar) dopustite nam da prikažemo naš obrazac za rezervaciju kako bismo mogli početi prihvaćati sastanke i plaćanja. Dođite do Stranice> Dodaj novo, kako je prikazano dolje.

dodavanje nove stranice za WordPress

Gutenberga već imam – novog vremena WordPress urednika. Usput, također koristim Dvadeset šesnaest tema na mojoj testnoj stranici. Zatim odredite naziv stranice u skladu s tim. Koristim Usluge teretane s knjigama za moj primjer. Idite naprijed i kliknite ikonu plus (+) u Gutenbergu da biste dodali Booknetic kratki kôd, kao što detaljno opisujemo u nastavku.

dodavanjem knjižnog kratkog koda

Nakon toga, konfigurirajte atribute stranice (najbolja je puna širina) i Objaviti svoju stranicu.

Ako stranicu vidim u prednjem dijelu, vidjet ću ovo:

Nije loše. Imam dvije kartice. Ako kliknem bilo koju lokaciju, recimo da sam u New Yorku, započet ću postupak rezervacije. Booknetic će me udariti i voditi kroz ostatak procesa. Ja ću odabrati svoju lokaciju, osoblje koje mi se sviđa (možda, Jane Doe ��), zakazati i izvršiti plaćanje.

Evo kratkog videozapisa koji ilustrira postupak knjižnog knjiženja:

Druge značajke

Ovdje sada pokrivamo ostale značajke Booknetic-a. Iz gornjih uputa možete izraditi cjelovit sustav rezervacija. U sljedećem odjeljku opisujemo ostale značajke koje vam pomažu da ostanete u toku.

Kalendar

Zaslon kalendara omogućava vam gledanje dnevnih obaveza. Da biste pogledali kalendar, idite na Booknetic> kalendar:

Plaćanja

Zaslon plaćanja omogućuje vam da vidite i uredite plaćanja od svojih korisnika. Idite na Booknetic> Plaćanja, kako je prikazano dolje.

booknetic wordpress dodatak

Kupci

Da biste vidjeli popis svih svojih kupaca, idite na Booknetic> Kupci, kako je prikazano dolje.

Što je sljedeće? Kuponi!

Dodavanje kupona

Recite da želite ponuditi popuste novim kupcima jer tko ne voli dobro? Ako je to vaš plan, Booknetic vam nudi samo mogućnost. Ići Booknetic> Kuponi, kako je prikazano dolje.

Nadam se da ćete danas ovdje nešto naučiti.

Idemo dalje…

Daj da vidim. Postoji li još nešto? Da baš. Obavijesti putem SMS-a i e-pošte. Konfiguriranje obje postavke je jednostavno, dopustit ću vam da nam kažete što ste saznali. Svejedno, morate dobiti postavke konfiguracije od svog davatelja SMS-ova i e-pošte.

Važno: Postavke SMS-a i e-pošte morate dobiti od svog određenog davatelja. Ako ne znate kako, možemo vam rado pomoći. Besplatno ��

Da biste postavili obavijesti, idite na bilo koju SMS obavijesti ili Obavijesti putem e-pošte. Možete stvoriti prilagođene obavijesti SMS-om i e-poštom, što je sjajno:

Prilagođeni obrasci

Knjigetički prilagođeni oblici

Želite li izgraditi vlastiti obrazac? Možeš! U odjeljku Prilagođeni obrasci možete upotrijebiti raspoloživa polja kako biste dizajnirali vlastiti opći ili posebni obrazac za uslugu.

Knjigetička polja prilagođenog obrasca

Odaberite između polja za naljepnice, ulaze, gumbe itd. A postoje i opcije unutar svakog za obavezna polja, tekst rezerviranog mjesta, više izbora (za potvrdne okvire i radio gumbe) i još mnogo toga.

E sad, ti …

Ako tražite dodatak za rezervaciju za WordPress, u potpunosti podržavam Booknetic. Imaju osobine, podršku i cijenu također su odlične.

Kakvi su vaši stavovi? Javite nam se u komentarima!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me