Bolje upravljajte događajima pomoću kalendara modernih događaja

Bolje upravljajte događajima pomoću kalendara modernih događaja

Mislim da ćete se složiti kad kažem: pokretanje web stranice s događajima je izazovan podvig. Morate stvoriti događaje, objaviti ih na svojoj web stranici i registrirati sudionike, a da ne zabrljate stvari. Kada radite sa varijablama poput različitih vremena, cijena i mjesta različitih događaja, zadatak postaje 10X teži.


Ispada; lako možete stvoriti sustav upravljanja događajima na svojoj web stranici pomoću dodatka Moderni kalendar događaja. I u današnjem pregledu / kako objaviti, pokazat ćemo vam točno zašto je Kalendar modernih događaja jedan od najboljih dodataka za WordPress događaj koji će uljepšati web.

Čitajte dalje kako biste otkrili značajke i mogućnosti koje čine Kalendar modernih događaja plugin se ističe iz gomile. Ne zaboravite provjeriti cool videa dodali smo na kraju članka. Osim toga, molim vas podijelite svoje misli u komentarima. To je način da se pokrenemo.

Što je kalendar suvremenih događanja?

pregled dodataka suvremenog kalendara događaja

Kalendar modernih događaja sjajan je dodatak koji vam pomaže u kreiranju, objavljivanju i upravljanju događajima na vašem web mjestu WordPress. To je djeca djeteta Tim Webnusa, cijenjenu WordPress temu i programera dodataka. Dodatak je do vrha upakovan sa svim značajkama koje su vam potrebne za upravljanje događajima na vašoj WordPress web lokaciji poput stručnjaka.

Kao što i samo ime govori, Moderni kalendar događanja nudi vam najnovije metode dizajna i praktičan način upravljanja događajima bez probijanja znoja. Kao takav, dodatak je spreman za mobilne uređaje, u potpunosti odgovara, prijevod i dobro se igra s vašim omiljenim alatima, poput WooCommerce-a, među ostalim.

Plus je dodatak iznimno jednostavan za upotrebu i dobro osmišljen kako bi vam uštedio tonu vremena. Umjesto da trošite vrijeme na konfiguriranje postavki, cijelu stvar možete postaviti u nekoliko klikova i udariti o tlo. Stvaranje i upravljanje događajima s MEC-om je jednostavno kao A, B, C, nećete trebati da vas itko drži za ruku.

Ako tražite fantastičan dodatak za upravljanje događajima za svoju web stranicu WordPress, Kalendar modernih događaja prava je stvar. Zahvaljujući odličnoj pravovremenoj korisničkoj podršci, dodatak vam pomaže da uštedite vrijeme, novac i pružite odlično korisničko iskustvo na vašoj web stranici.

Sada kada znate s čime radimo, započet ćemo s besplatnom verzijom Kalendara modernih događaja. Kasnije u recenziji, mi pokrivamo PRO verzija i dodatke koji vam nude više funkcionalnosti bez probijanja banke. Ne trošite ni sekundu, pogledajmo što dodatak pruža u pogledu značajki.

Značajke modernog kalendara događaja

značajke modernog kalendara događaja

Dodatak Modernog kalendara modernih događanja prilično se osjeti u odjelu značajki. Čak i besplatna verzija čini vam osmijeh impresivnim paketom mogućnosti koje nadilaze ono što nude mnogi konkurentski dodaci. Sjajno ćete se provoditi s besplatnom verzijom, ali ako se odlučite za nadogradnju, možete očekivati ​​samo jače značajke.

Broj značajki ove stvari je prilično dugačak, ali potrudit ću se da sažimem što možete očekivati ​​od dodatka za WordPress događaje kao niti jedan drugi. Osim toga, vjerojatno vam nikad neće biti potrebne sve značajke, ali ako to ikada učinite, Kalendar modernih događaja ne razočara.

Kalendar modernih događaja isporučuje se sa širokim rasponom značajki koje smo naveli u nastavku.

Značajke događaja

čak i značajke modernog kalendara događaja

Dodatak dolazi s dobrim izborom značajki i opcija koje vam omogućuju lako stvaranje različitih vrsta događaja. Za početak, možete stvoriti jednodnevne događaje, cjelodnevne događaje i događaje koji se održavaju više od jednog dana.

Povrh toga, možete intenzivno prilagoditi svoje događaje. Na primjer, možete dodati događaje u Google kalendar, iCal ili Outlook da biste upravljali događajima uz omiljeni alat. Uz to, na svoje događaje možete lako dodati slike, organizatore, zvučnike, oznake, kategorije, prilagođene obrasce za rezervaciju, satnice, varijacije karata i karte lokacija.

Nadalje, možete postaviti događaje koji će se ponavljati u prilagođenim danima, npr. svakog prvog ponedjeljka svakog mjeseca i tako dalje. To nije sve; možete stvoriti događaje koji se događaju svakodnevno, tjedno, mjesečno ili godišnje. Također možete stvoriti neprekidne događaje, prikazati istaknute događaje, postaviti odbrojavanje događaja, sakriti vrijeme događaja, dodati dinamičke oznake događaja i učiniti mnogo više.

Fret none; možete vidjeti većinu ovih značajki na djelu kada testiramo dodatak kasnije u članku. Zasad, pokrijmo više značajki.

Značajke prikaza

značajke modernog kalendara za prikaz događaja

U pogledu prikazivanja događaja na vašoj web stranici, dodatak Kalendara modernih događaja ne nedostaje atraktivnih izgleda koji ne ometaju korisničko iskustvo. Vaši događaji izgledaju oštro i čisto i dostupni su za gledanje i knjigu. Ovo je doista sjajna vijest jer mnogi drugi dodaci zahtijevaju mnoštvo prilagodbi kako bi se postigao pristojan izgled.

Ali Kalendar modernih događaja neće imati ništa od toga. Kako bi vam prikazali događaje u najboljem mogućem svjetlu, dodatak dolazi s višestrukim kožama u boji, mogućnošću odabira prilagođenih boja, ikone Font Awesome, 5 stilova prikaza popisa, 7 stilova mrežnog prikaza, cjeloviti prikaz kalendara, prikaz dnevnog reda, zidarski prikaz, događaje na Google kartama, moćno pretraživanje događaja i tako dalje.

Dakle, želite li prikazivati ​​svoje događaje u mreži, popisu, vrtiću ili modalno, dodatak Moderni kalendar događanja ima leđa. Uz potpunu RTL podršku, filtre i još mnogo toga, vaši će događaji izgledati dobro na raznim uređajima. Osim toga, zahvaljujući svim mogućnostima prilagodbe koje ste dobili, možete uskladiti svoje događaje s svojom robnom markom u nekoliko minuta.

Značajke rezervacije

značajke modernog kalendara za događaje

Stvaranje, prikazivanje i upravljanje događajima na vašoj web stranici WordPress dobro je i sve, ali rezervacija sudionika na događaju je suvišna. Zašto bi klijent pregledavao pojedinosti o događaju na vašoj web stranici i čekao da plati kad dođe na događaj?

Ne mislite li da je bolje naplaćivati ​​događaj puno prije nego što sudionici napuste vašu web lokaciju? Na taj način sudionici trebaju samo predstaviti svoju kartu na događaju. Uštedite vrijeme, zaradite više novca i snimite izglede koji bi inače mogli propustiti vaš događaj.

Moderni kalendar događanja nudi vam sjajan paket mogućnosti za rezervaciju, ali samo u pro verziji. Dobijate pet prolaza za plaćanje, razne vrste ulaznica, kupona, prilagođena polja, poreze, obavijesti, opcije valute i popis se nastavlja.

Što se tiče događanja za rezervaciju, Moderni kalendar događaja nudi vam sve funkcije koje su vam potrebne da biste u potpunosti automatizirali rezervaciju na svojoj web stranici.

Značajke integracije

integracije kalendara modernih događaja

Kalendar modernih događaja prilično je razumljiv za integraciju. Bez obzira koristite li dodatak ili aplikaciju za WordPress događaj, Kalendar modernih događaja ne diskriminira. Dodatak možete integrirati s različitim dodacima kalendara događaja.

To znači da jednostavno možete uvesti događaje iz drugih dodataka i usluga WordPress događaja. Osim toga, svoje događaje možete izvoziti na platforme trećih strana s apsolutnom lakoćom. Uz to, Moderni kalendar događaja funkcionira s WooCommerceom i raznim proizvođačima stranica izvan okvira.

Dodatak je izuzetno fleksibilan, omogućava vam pokretanje potpuno automatiziranog sustava upravljanja događajima i rezervacijama na vašoj web lokaciji. Od stvaranja do prikazivanja i rezervacija događaja, Moderni kalendar događanja pojednostavljuje vaš tijek rada kako biste se mogli usredotočiti na rast svog poslovanja.

Kalendar modernih događaja kompatibilan je između ostalih SEO dodataka, WordPress web stranica, EventOn, Kalendara događanja, Kalendara, dodataka za predmemoriju, Google Kalendara i Raspored događaja WP dodatka, između ostalih.

Značajke prilagođene programerima

Kalendar modernih događaja savršen je alat za korisnike energije WordPressa zahvaljujući paketu značajki prilagođenih programerima. Za početak možete nadjačati stranice, arhive i kože u svojoj temi. Uz to možete aktivirati prilagođene funkcije WordPressa, filtrirati opcije dodataka, prilagoditi kratke kodove i učiniti mnogo više koristeći kuke.

Kako instalirati moderni kalendar događaja Lite

Do sada smo dobro testirali vode, makar i samo prstima. Vrijeme je da se povučete. Ne možemo ništa naučiti pridržavajući se rubova, pa zaronimo i upoznajmo se s ovom zvijeri. Besplatna verzija dostupna je na službenom repopu WordPress dodatka, tako da znate da će ovo biti lako.

Dođite do Dodaci> Dodaj novo, kako je prikazano dolje.

Zatim u okvir za pretraživanje unesite “Kalendar modernih događaja”, a zatim pritisnite Sada instalirati dugme.

instaliranje modernog kalendara događaja

Nakon toga, pritisnite Aktivirati gumb za dovršavanje instalacije.

aktiviranje dodatka za suvremeni kalendar događaja

To vas vodi na stranicu dobrodošlice kalendara modernih događaja koju vidite u grafikonu prikaza prikazanom u nastavku.

moderna stranica kalendara dobrodošlice

Sa gornje slike primjetite novo M. E. Kalendar stavka u Admin izborniku WordPress. U ovom trenutku možete započeti s stvaranjem događaja.

Stvaranje događaja

Stvaranje novog događaja pomoću Modernog kalendara događaja je jednostavno. Dođite do M. E. Kalendar i kliknite Dodavanje događaja, kao što je prikazano na slici ispod.

dodajući novi kalendar događaja modernih događaja

Na taj se način vodi do poznatog uređivača, kao što detaljno opisujemo u nastavku.

dodaj novi uređivač događaja

Dodajte naziv događaja, opis i pomaknite se prema dolje da biste dodali više detalja o događajima kao što smo istakli u nastavku.

moderni urednik kalendara događanja

Na gornjem zaslonu možete dodati sve detalje svog događaja. Možete dodati lokaciju, mjesto, organizatore, cijenu, satni raspored, ponavljanje događaja, istaknutu sliku i tako dalje. Stvaranje događaja je jednostavno bez dodatka Modern Events Calendar.

Nakon što dodate sve potrebne podatke, pritisnite tipku Objaviti gumb za objavu događaja na vašoj web stranici. Evo kako naš ogledni događaj izgleda na našoj testnoj web stranici.

ogled uzorka modernog kalendara događaja

Izgleda sjajno ako mene pitate ��

Međutim, korisnici još ne mogu rezervirati događaje jer nismo aktivirali modul za rezervaciju, koji je – ako se sjećate – dostupan samo u Kalendar modernih događaja PRO.

Da biste aktivirali modul za rezervaciju u pro verziji, idite na M. E. Kalendar> Postavke> Rezervacija, označite Omogući modul rezervacije potvrdni okvir i kliknite ikonu Spremi promjene gumb kao što je prikazano u nastavku.

aktiviranje značajki rezervacije

To se dodaje Gateways plaćanja do MEC postavki i rezervacije stavku u vaš Admin izbornik WordPress.

Sada kada možete kreirati događaj i prikazati ga na svojoj web stranici, dopustite da pokrivamo Kalendar modernih događaja Pro i dodatke.

Moderni dodaci kalendara modernih događaja

suvremene cijene kalendara događanja

Ako trebate više mogućnosti, uvijek možete za proljeće Kalendar modernih događaja Pro. Webnus nudi tri paketa: 1 licencu u iznosu od 75 dolara, pet licenci na 255 dolara i 10 licenci na 455 dolara.

Odaberite plan koji vam odgovara, kupite i preuzmite dodatak. Zatim se prijavite na nadzornu ploču administratora WordPress-a i pomaknite se do Dodaci> Dodaj novo.

dodavanje novog dodatka za WordPress

Na Dodajte dodatke zaslona, ​​kliknite Prenesite dodatak, odaberite .zip datoteku modernog kalendara događaja i idite na Sada instalirati.

Zatim aktivirajte dodatak.

aktiviranje suvremene premije kalendara događaja

Nakon toga kliknite M. E. Kalendar, pomaknite se prema dolje, upišite svoj žeton za kupovinu i kliknite na podnijeti gumb kao što je prikazano u nastavku.

aktiviranje tokena za kupnju kalendara modernih događaja

Sada kada je vaša premium verzija Kalendara modernih događaja spremna, istražimo nekoliko premijskih dodataka. Da biste pogledali i instalirali dodatke, idite na M. E. Kalendar> Dodaci kako je prikazano dolje.

dodaci kalendara modernih događaja

Alternativno, možete preuzeti dodatke s MEC računa i instalirati ih na svoje web mjesto poput uobičajenog dodatka. Za udžbenik smo instalirali sve dodatke jer gdje je zabava u zadržavanju? ��

Prijeđimo na vrhunske dodatke za kalendar modernih događaja.

WooCommerce dodatak

Dodatak na WooCommerce kalendaru modernih događaja omogućava vam prodaju ulaznica za događaje putem WooCommercea. Uz kupnju ulaznica, vaši korisnici mogu kupiti i druge WooCommerce proizvode. Za korištenje Dodatak WooCommerce Integration, trebate Kalendar modernih događaja Pro i WooCommerce.

Saznajte kako prodati ulaznice za događaje putem dodatka WooCommerce u sljedećem videu:

Sve gotovo �� Sada znate kako prodavati ulaznice za događaje na svojoj web stranici putem dodatka WooCommerce. Sada ste spremni za instalaciju sljedećeg dodatka Kalendara modernih događaja: Alat za izradu obrasca Elementor.

Dodatak za izradu obrasca elemenata Elementor

Dodatak Elementor Form Builder pomaže vam da stvorite jedinstvene obrasce za vaše karte u graditelju stranica Elementor. Dodatak dolazi s puno mogućnosti za stvaranje i stiliziranje obrazaca na način na koji želite.

Da biste koristili dodatak, potreban vam je Moderni kalendar događanja Pro i graditelj stranica Elementor. Pogledajte kratki videozapis u nastavku da biste saznali više.

Zatim imamo Elementor Single Builder Addon.

Elementor Single Builder Addon

Elementor Single Builder Addon nudi vam upravo ono što vam je potrebno za izradu predloška po mjeri za vaše događaje u Elementoru. Addon vam nudi obilje mogućnosti za stvaranje elegantnih stranica događaja koje je super-luko lako prilagoditi u Elementoru.

Pogledajte videozapis u nastavku za više informacija o tome kako instalirati dodatak na svoju web stranicu WordPress.

Elementor Single Builder Addon krene iz mode, prijeđimo na sljedeću.

Elementor Builder kratkog koda Addon

Elementor Builder kratkih kodova Addon vam omogućuje stvaranje i prilagođavanje neograničenih MEC prečica u Elementoru. Prečaci vam omogućuju prikaz događaja na bilo kojem mjestu na vašem web mjestu. Možete jednostavno prilagoditi stilove i lako prikazati / sakriti elemente u različitim kratkim kodovima.

Da biste saznali više, pogledajte kratak videozapis u nastavku.

Zatim imamo Event API Addon.

API događaja Addon

Ako želite kopirati događaje s jedne web stranice na drugu, apsolutno će vam se svidjeti API događaja Addon. Dodatak omogućuje gledanje događaja s web stranice WordPress na bilo kojoj web aplikaciji ili platformi. To je savršen alat za premještanje događaja između aplikacija bez znanja kodiranja.

Pogledajte kratki videozapis u nastavku za više informacija.

Zatim Multisite Event Sync Addon.

Višenamjenski događaj Sync Addon

Imate li web stranicu s višestranim događajima? Zahvaljujući Višenamjenski događaj Sync Addon, jednostavno možete sinkronizirati događaje na svojim subitesima s glavnom web stranicom. Nakon što odaberete subite koji će se sinkronizirati na vašem upravljačkom ploči, sve promjene na glavnom web mjestu podređuju nasljede.

Pogledajte videozapis u nastavku za više detalja.

Korisnička nadzorna ploča Addon

Ako želite stvoriti određenu stranicu za svakog korisnika, treba vam Korisnička nadzorna ploča Addon. Prilagođena korisnička stranica sadrži podatke poput kupljenih ulaznica, rezerviranih događaja i slično. Dodatak omogućava vašim korisnicima da se prijave na pročelju za kupnju karata.

Pogledajte videozapis u nastavku za više detalja.

I to je to. Uskoro stižu još premijski dodaci, poput fakturiranja, što znači da imate još više mogućnosti za koje se radujete.

Cijene Addona

Ako želite kupiti bilo koji premium dodatak, svi su dostupni na Webnusu. Cijene se kreću od:

  • WooCommerce integracija, koja vam omogućuje jednostavno povezivanje dodatka s WooCommerce, tako da možete prikupljati plaćanja na svojoj web stranici. Addon košta 35 dolara
  • Elementor Builder kratkih kodova, koji će vam vratiti 35 USD
  • Elementor Form Builder na 35 dolara
  • Elementor Single Builder za 35 USD
  • Paket dodataka Elementor, koji uključuje sva 3 dodavanja Elementor za 79 USD
  • Woo Plus Elementor paket (koji se sastoji od sva 4 dodavanja Elementor i WooCommerce) po 99 USD
  • API za događaje u iznosu od 45 USD – Ovaj vam omogućuje prikaz događaja na drugim uređajima ili web lokacijama
  • Sinkronizacija događaja na većoj lokaciji od 35 USD
  • Korisnička nadzorna ploča za izradu prilagođenih korisničkih stranica u iznosu od 35 USD

Kalendar modernih događanja sjajna je opcija za sve koji žele stvoriti profesionalne događaje bez pucanja znoja ili banke. Dodatak je jednostavan za konfiguriranje i korištenje, čak i ako ima milijun i jednu značajku. A ako vam ikad treba više soka, na raspolaganju vam je profesionalna verzija, kao i premium dodaci.

Koji je vaš najdraži dodatak za WordPress događaje? Ili imate pitanja o kalendaru modernih događaja koji nisu obuhvaćeni vodičem? Javite nam se u komentarima.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me