BAVOKO SEO Alati Pregled dodataka WordPress

BAVOKO SEO Alati Pregled dodataka WordPress

Jedno od prvih pitanja koja vam padnu na pamet prilikom pregleda novog dodatka za SEO jest njegova održivost. Trebamo li doista još jedan SEO dodatak na tržištu WordPressa? Hajde da vidimo.


Prije nego što započnemo, imajte na umu da svrha ovog pregleda nije uvjeriti vas da je ovaj dodatak bolji od dobro utvrđenih rješenja na tržištu. Proveo sam nekoliko dana proučavajući USP-ove dodatka. Ono što sam otkrio možda bi vam moglo biti interesantno.

To se svodi na to – dodatak BAVOKO SEO Tools na WordPress dodatku se fokusira poboljšavajući svoj SEO proces rada. Budite sigurni da ovaj dodatak ima sve značajke koje nude vodeći SEO dodaci. Uz to, ove su karakteristike fino podešene da budu više intuitivan i brži za upotrebu. Dodatak vam daje centralizirani pogled od svega vaš SEO podaci prikupljeni s više nadzornih ploča. To uključuje rang ključne riječi, opseg pretraživanja, CPC i podatke o klikovima s Google Search Console; prometa s usluge Google Analytics i povratnih podataka s API-ja BAVOKO.

BAVOKO SEO Tools WordPress dodatak osmišljeno je da pomogne sadržajima i SEO timovima da usmjeriti njihov rad. Sa samo nekoliko klikova, dodatak može unijeti velike promjene u SEO opise svih postova i stranica na vašoj web lokaciji. Kao rezultat, ako vaša web lokacija sadrži tonu sadržaja, tada će vam ovaj dodatak pomoći uštedjeti puno vremena.

SEO agencije, slušajte!

Većina SEO agencija vidi puno stranica klijenata s vrlo osnovnim SEO greškama. Možda imaju puno sjajnog sadržaja, ali nisu svi mogu biti optimizirani oko pravih ključnih riječi. Neki možda nisu pravilno povezani s postojećim sadržajem. Malo je njih možda optimiziralo svoje opise za dijeljenje na društvenim mrežama.

Pojedinačno, ti se čimbenici možda ne čine vrlo važni. Kombinirajte ih i oni se sakupljaju i čine okosnicu vaše SEO strategije.

Ako ste SEO agencija, dodatak BAVOKO SEO Tools može uštedjeti sate od projekata klijenta i uvelike poboljšavaju vrijeme preokreta.

Vodič za recenziju

Tim BAVOKO ima detaljan udžbenik o svim značajkama koje nudi dodatak BAVOKO SEO Tools. Budući da se ovaj dodatak aktivno razvija, preporučio bih mu da ga pročita – nakon što pročitate ovu recenziju.

Moj je cilj za ovaj pregled pružiti vam pregled svih funkcija koje BAVOKO SEO dodatak može ponuditi. Nekoliko snimaka zaslona preuzeto je s demo nadzorne ploče jer sam želio održavati privatnost pretraživanja / količine prometa na web lokaciji. Također, demo web mjesto za WordPress ovdje ne bi radilo, jer tražilice ne indeksiraju demo podatke.

Za ovaj pregled testirao sam i besplatnu i premium verziju dodatka. No, tijekom pregleda sam izričito napomenuo je li neka značajka premium. Na taj način možete pretpostaviti da su, ako nisu navedene, značajke dostupne u besplatnoj verziji dodatka.

Prvi koraci s BAVOKO SEO Alati WordPress dodatkom

Besplatna verzija dodatka BAVOKO SEO Tools može se instalirati izravno s nadzorne ploče WordPress. Idi preko Dodaci> Dodaj novo. Potražite BAVOKO i instalirajte i aktivirajte dodatak.

Ako ste kupili premijsku verziju dodatka, dobit ćete ZIP arhivu dodatka. Idi preko Nadzorna ploča programa WordPress> Dodaci> Dodaj novo> Učitaj. Prenesite arhivu da biste instalirali i aktivirali dodatak.

Nakon što instalirate dodatak, možete započeti s postupkom postavljanja.

bavoko wordpress seo pro početno postavljanje 1

Postupak postavljanja premium verzije BAVOKO SEO alata

Da bismo započeli s radom, na dodatak moramo povezati BAVOKO API, Google Search Console API i Google Analytics API. To će dodatku omogućiti čitanje SEO podataka iz odgovarajućih alata i prikaz na centraliziranoj nadzornoj ploči. Međutim, u besplatnoj verziji dodatka možete spojiti samo API za Google Search Console.

Uz to, ako imate instaliran prethodni SEO dodatak, BAVOKO može uvesti SEO podatke iz tog dodatka.

U posljednjem koraku trebate odabrati postove i stranice za koje želite biti pregledani. Evo snimke zaslona postupka postavljanja besplatne verzije dodatka.

bavoko wordpress seo besplatno početno postavljanje 1

Postupak postavljanja za besplatnu verziju dodatka BAVOKO SEO

Detaljna SEO analiza

bavoko wordpress seo nadzorna ploča pro

Nadzorna ploča alata BAVOKO SEO (Premium verzija)

Nakon početnog postupka postavljanja, dodatak skenira vaš postojeći sadržaj i povlači podatke s Google Search Console, Google Analytics i BAVOKO API-ja. Rezultat je nadzorna ploča koja vam pruža pregled ptičje perspektive SEO statusa vaše WordPress web lokacije.

Možete filtrirati nadzornu ploču kako bi vam prikazali pregled mjernih podataka iz pretraživanja, internetskih SEO, povratnih veza ili performansi – za određeno vremensko razdoblje. Besplatna verzija dodatka ograničena je na mjerne podatke o pretraživanju i na stranici. Povratne veze i performanse rezervirane su za premijsku verziju dodatka.

SEO optimizacija sadržaja

Kao što svi znamo, dobar sadržaj je temelj SEO-a. Međutim, kada imate puno sadržaja za upravljanje, stvari obično postaju neuredne. Ovdje počinje blistati BAVOKO SEO dodatak. Nudi opsežan popis opcija za optimizaciju sadržaja za svaki post i stranicu. Nadalje, možete skupno uređivati ​​ova polja za optimizaciju radi uštede vremena (više o tome kasnije).

bavoko wordpress seo sadržaj ocjena pro

Opcije optimizacije sadržaja

Dodatak BAVOKO SEO Tools dodjeljuje a sadržajna ocjena (naziva se CS) za svaki post i stranicu na temelju njegovih SEO podataka. Uključuje parametre sadržaja kao što su oznake H1-H6, dužina naslova, opis meta i isječaka te gustoća ključnih riječi.

Traži isječke meta i društvenih medija

bavoko wordpress seo optimizacija sadržaja socijalni isječak

Isječak pretraživanja i društvenih medija

Osim meta naslova i opisa za tražilice, možete postaviti naslov isječka, opis i sliku za Facebook i Twitter. Kao i većina SEO dodataka, on u osnovi koristi metapodatke Open Graph i Twitter kartice, omogućujući besprijekoran pristup svim važnim mrežama društvenih medija. Pregled isječka točno vam pokazuje kako će vaš post izgledati kad se dijeli na društvenim mrežama.

Analiza i otkrivanje ključnih riječi

ključne riječi optimizacija sadržaja za bavoko wordpress seo

Analiza ključnih riječi i povijest rangiranja

Alat za optimizaciju sadržaja također nudi analizu ključnih riječi za određeni post ili stranicu. Daje vam trenutnu povijest rangiranja i povijesti ključnih riječi – uključujući klikove, CTR, položaj i pojavljivanja. Ti se podaci povlače s Google Search Console-a. Osim toga, možete izravno istraživati ​​ključne riječi iz ovog widgeta i otkrivati ​​nove ključne riječi, uključujući slične i srodne ključne riječi.

Interne veze

interne veze (pro) bavoko wordpress seo optimizacija sadržaja

Podaci o internim vezama (premium značajka)

Glavni čimbenik u vašoj SEO izvedbi su interne veze. Dodatak BAVOKO SEO Tools grupira sve interne veze na temelju ključnih riječi i predlaže nove interne veze na temelju vašeg sadržaja. Također prikazuje vaš povijesni popis svih dolaznih i odlaznih veza (unutar vaše web lokacije) za tu objavu / stranicu.

dodatne mogućnosti optimizacije sadržaja za bavoko wordpress seo

Napredne SEO mogućnosti

Osim isječaka s društvenih medija, možete promijeniti napredne opcije kao što su kanonske oznake, preusmjeravanje ili uključivanje sitemapa..

SEO nadzor praćenja

ključna riječ za pretraživačku ploču bavoko wordpress seo

Podaci o rangiranju ključnih riječi s Google Search Console-a

Optimizacija sadržaja važan je dio uspješne SEO strategije. Nadgledanje učinka vaših SEO napora jednako je važno. Dodatak BAVOKO SEO WordPress ima alate koji vam omogućavaju da pratite svoje SEO performanse izravno sa svoje WordPress nadzorne ploče. Na gornjoj snimci zaslona dobivamo pregled podataka o ključnim riječima s Google Search Console-a.

Nadgledanje ključnih riječi

nadzor ključne riječi za nadzornu ploču bavoko wordpress seo nadzorna ploča

Koristiti Nadgledanje ključnih riječi značajka, u jednom smo pregledu u mogućnosti grupirati najvažnije ključne riječi za rangiranje da bismo nadgledali klikove, pojavljivanja, CTR i njihovu prosječnu poziciju..

Istraživanje ključnih riječi i analiza konkurencije

bavoko wordpress seo nadzorna ploča za pretraživanje natjecatelja 2 pro

Nadgledanje natjecatelja

Pomoću profesionalne verzije dodatka možete raditi dodatne stvari, kao što su nadzor konkurencije, istraživanje ključnih riječi i raščlanjivanje prometa pretraživanja po zemljama i uređajima.

bavoko wordpress seo nadzorna ploča traži ključnu riječ istraživanje pro

Istraživanje ključnih riječi

Međutim, prema mom mišljenju, iako je ovo značajka ‘dobro imati’, ona vam ne daje sve potrebne informacije za provođenje uspješne strategije istraživanja ključnih riječi. Alati poput Ahrefsa ili Majestic SEO-a daju vam bogatije informacije o rangiranju ključnih riječi i kako ih poboljšati.

Kao što smo već vidjeli, BAVOKO SEO Alati predstavljaju informacije iz različitih izvora podataka, kao što su Google Analytics ili Google Search Console. Međutim, ne treba potkopavati važnost dobrog istraživanja ključnih riječi i njihove primjene u sadržaju vaše web lokacije.

Značajke SEO optimizacije na stranici

bavoko wordpress seo onpage meta naslovi

Ovo je jedan od mojih najdražih dijelova BAVOKO SEO alata. Možete dobiti izvještaj o „zdravstvenom stanju SEO“ o cijelom sadržaju na vašoj web stranici s jedne nadzorne ploče. To između ostalog uključuje meta naslove, meta opise, naslove i dužinu sadržaja. Tada možete odabrati svaki post i popraviti ih jedan po jedan u istom prikazu.

Pregledi za prioritetne ključne riječi i socijalne isječke možete ukloniti loše optimizirane postove tako da ih možete optimizirati za bolje rangiranje pretraživača.

prioritetne ključne riječi bavoko wordpress seo

Izvješće o prioritetnim ključnim riječima

Na primjer, izvještaj o SEO ključnim riječima ne samo da vam daje pregled dodijeljenih ključnih riječi, već vam omogućuje da shvatite stranice na kojima one nedostaju..

bavoko wordpress seo onpage indeksabilnost pro

Izvještaj o neusaglašenosti

Premium verzija dodatka pruža dodatne zdravstvene preglede poput kanonika, indeksibilnosti i statusnih kodova. Alat za indeksiranje navodi postove koje Google može indeksirati ili ne indeksirati. Pomoću alata canonicals možete osigurati da vaša web stranica WordPress nije kažnjena zbog dupliciranog sadržaja postavljanjem kanonika za identične ili vrlo slične stranice.

Alat za analizu povratnih veza, nadzor i isključenje

bavoko wordpress seo povratne veze dashbord pro

Izgradnja i održavanje povratnih veza ključ je uspješne dugoročne SEO strategije. Izgradnja povratnih veza, inače poznata kao izgradnja veza, sasvim je drugačija tema o kojoj ovdje nećemo raspravljati. Umjesto toga, usredotočit ćemo se na aspekt održavanja.

Vrhunska verzija dodatka BAVOKO SEO Tools dolazi s alatom za praćenje, analizu i otkazivanje povratne veze. Istražimo to ovdje.

bavoko wordpress seo povratne veze odzivnik alat pro

Jednim klikom Alat za isključivanje

Za početak je vrlo važno onemogućite povratne veze loše kvalitete na vašu stranicu. Alatom za odbacivanje dodatka uklanjate bilo koju domenu jednim klikom. Sve povratne veze s oduzete domene smatrat će se NoFollow vezama nakon podnošenja na Google Search Console.

bavoko wordpress seo povratne veze domena analiza pro

Analiza i nadzor domena za povratne veze (značajka Premium)

Dodatak BAVOKO SEO Tools dolazi s alatima za analizu povratnih veza i nadgledanjem koji vam pomažu u upravljanju povratnim vezama izravno s vaše WordPress nadzorne ploče. Možete analizirati povratne veze grupirane po domenama ili pojedinačnim stranicama.

Ostali SEO alati od BAVOKO-a

bavoko wordpress seo alati meta opisi

Dinamički meta opisi

Osim gore navedenih značajki, BAVOKO SEO Alati imaju pregršt vrlo korisnih alata za SEO koji štede puno vremena provedenog na SEO-u. Brzo ćemo ih pokriti sa sljedećim:

 • Dinamički meta naslovi i opisi: Ovaj alat omogućuje vam promjenu meta naslova i opisa cijelih vrsta posta (kao što su postovi i stranice) odabirom željenih atributa. Na primjer, možete generirati metas koristeći naziv posta i izvadak posta. Možete koristiti i prilagođena polja za fleksibilnije generiranje meta naslova i opisa!
 • Metas Bulk Editor: Ovo je jedan od najvažnijih alata koji štedi vrijeme u kompletu dodatka. Omogućuje vam da brzo promijenite meta meta za sve svoje postove, ručno, bez otvaranja svakog posta u novoj kartici / prozoru.
 • Voditelj za preusmjeravanje: Ovaj alat omogućuje vam dodavanje SEO-preusmjeravanja za pojedinačne stranice i mape kako biste sačuvali njihov SEO sok.
 • XML generator Sitemap-a: Ovaj vam alat omogućuje generiranje prilagođenog Sitemapa za vaše web mjesto WordPress. Jednostavno možete uključiti određene stranice, kategorije oznaka i još mnogo toga. Nakon spremanja, automatski šalje Sitemap glavnim tražilicama i ažurira ih u redovitim intervalima.
 • .htaccess & robots.txt uređivač: Iako ove datoteke možete mijenjati putem upravitelja datoteka ili putem FTP-a, dodatak vam omogućuje izravan pristup. Međutim, vrlo je važno da ove postavke promijenite s krajnjim oprezom, jer bi svaka pogreška mogla obarati vaše SEO rezultate.

Vrhunska verzija dodatka BAVOKO SEO Tools WordPress također dolazi s funkcijom optimizacije i nadgledanja web mjesta. Brzina web stranice vrlo je važan faktor za SEO i to smo pokrili u dubinu u našem Optimizacija performansi WordPress-a i WordPress serija za optimizaciju slike. Predlažem da ih pročitate radi boljeg razumijevanja.

Pregled značajki BAVOKO Premium

BAVOKO SEO Alati dolaze s puno sjajnih besplatnih i vrhunskih funkcija. Slijede premijske značajke koje nudi dodatak:

 1. Više podataka o SEO: Za početak morate povezati Google Analytics i BAVOKO API s dodatkom. To vam omogućuje da povučete više podataka i pogledate ih izravno na nadzornoj ploči WordPress-a.
 2. Istraživanje ključnih riječi: Pomoću alata za otkrivanje ključnih riječi možete vidjeti opseg pretraživanja i prosječni CPC za relevantne ključne riječi. Ipak, toplo bih preporučio napredne alate kao što su Ahrefs ili Majestic SEO za dubinsko istraživanje ključnih riječi.
 3. Interne veze: Ovo je fina premijska značajka koja vam pomaže uštedjeti puno vremena na povezivanju povezanih članaka.
 4. Povratne: Opet, alati poput Ahrefsa mogu vam pružiti bolje podatke o povratnoj vezi. Međutim, alat za isključivanje jednim klikom je vrlo koristan u uklanjanju nekvalitetnih ili neželjenih povratnih veza.
 5. Neusporedivost i kanonski alat: Ovo su alatni podaci na stranici koji vam pružaju izvješće o stanju izvedbe sadržaja vaše web lokacije u odnosu na te mjerne podatke. Izvrsne su za održavanje SEO higijene.
 6. Izvođenje: Alat za performanse daje uvid u brzinu stranice svih stranica na vašoj web lokaciji kao i detaljne podatke o zahtjevima za CSS, JS i slikovne datoteke.
 7. SEO izvještavanje: Ako ste SEO agencija, alat za generiranje izvještaja klijentima može izravno slati SEO izvješća putem e-pošte u tjednim ili mjesečnim intervalima.

Završavati

Kao što svi znamo, uspješna SEO strategija je dugoročna igra. Zahtijeva puno strpljenja i strukturirano održavanje. Pomoću SEO dodatka prilagođenog vašim potrebama možete uštedjeti vrijeme i osigurati da vaša web stranica ostane u tijeku.

Mislim da je BAVOKO je najkorisnije kad morate upravljati s puno sadržaja. Premium verzija dodatka nije potrebna kada tek počinjete. U tom trenutku puno ste bolji od izrade visokokvalitetnog sadržaja. Međutim, kada imate korpus dobrog sadržaja, ovaj dodatak možete koristiti za praćenje i održavanje vašeg SEO zdravlja na stranici.

Ukratko, BAVOKO SEO Alati za WordPress izvrstan su dodatak za blogere i SEO agencije – posebno one koji upravljaju puno i puno sadržaja.

Kakva su vaša razmišljanja o dodatku za BAVOKO SEO Tools? Imate li prijedlog značajki? Javite nam ako komentari ispod.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me