Affiliate WP – najbolji dodatak za afilijacijski marketing za WordPress

Affiliate WP potpuno je novi dodatak za affiliate marketing koji će vam pomoći da povećate promet i ostvarite više prodaje s vaše web stranice. Dodatak su razvili Pippin Williamson iz tvrtke Pippins Plugins i Andrew Munro iz Sumobi. Pippin je poznat po izuzetno popularnom dodatku Easy Digital Downloads, dodatku za koji Andrew također razvija Add Ons.


U ovom bih vam članku želio pokazati kako funkcionira Affiliate WP i što on može učiniti za vas i vašu web stranicu.

Pomoću Affiliate WP-a

Affiliate WP dizajniran je za rad s popularnim dodacima za članstvo i eCommerce WordPress. Sljedeći dodaci za članstvo i e-commerce trenutno podržavaju Affiliate WP:

Trebate otvoriti područje integracija na stranici postavki dodataka i omogućiti odgovarajući dodatak koji želite integrirati.

Pridružite se WP integracijama

Na području postavki nalazi se ukupno sedam stranica: pregled, podružnice, preporuke, posjete, izvješća, alati i postavke.

Pridružite se WP izborniku

Stranica za pregled prikazuje sažetak plaćenih i neplaćenih preporuka i zarade. Također prikazuje nedavne preporuke, nedavne posjete i najnovije podružnice za prijavu.

Zaslon pregleda pridruženog WP-a

Dodavanje novih podružnica izravno je naprijed. Možete to učiniti ručno kroz područje administratora. Sve što trebate učiniti je definirati korisnika, njihovu cijenu provizije i njihovu adresu e-pošte za plaćanje. Korisnik već mora postojati u vašoj bazi podataka da biste ih na ovaj način dodali kao pridruženi član. Ako oni već nemaju račun na vašoj web stranici, to ćete trebati učiniti ručno kroz odjeljak Korisnici u WordPressu.

Dodavanje nove podružnice

Kada se aktivira Affiliate WP, stvara novu stranicu na vašoj web stranici pod nazivom “Podružnica Područje”I popunjava stranicu kratkim kodom [affiliate_area]. Ako je omogućena registracija podružnica, podružničko područje prikazat će stranicu za registraciju novih podružnica. Kao što vidite, traži iste podatke koje bi zahtijevao standardni WordPress obrazac za registraciju.

Registrirajte novi partnerski račun

Registracije podružnica mogu se omogućiti u području različitih postavki Affiliate WP. Dodatak vam omogućuje da budete obaviješteni o svim novim aplikacijama putem e-pošte i zadržite aplikacije dok ih ručno ne odobrite. Dodatne postavke koje se odnose na preporuke također se nalaze na ovoj stranici.

Affiliate WP Ostale postavke

Podružničko područje navodi sve plaćene i neplaćene preporuke i zaradu, posjete i konverzije. Navedena je i stopa konverzije podružnice.

Podružničko područje

Pridružena društva mogu se obavijestiti kad god daju novu preporuku. Affiliate WP omogućava podružnicama da zarade proviziju tako što će posjetitelje uputiti na bilo koji dio vaše web stranice. Sve što trebaju učiniti je unijeti URL, a zatim kliknite gumb “Generiraj URL”. To bi trebalo potaknuti podružnice da se povežu na više područja vaše web stranice.

Opcije preporuke za podružnicu

U administrativnom području možete vidjeti popis svih podružnica. Navodi njihovu zaradu, stopu provizije, broj preporuka i posjete koje su generirali. Podaci se mogu razvrstati po bilo kojem stupcu, što olakšava brzi pregled tvrtki s najboljom izvedbom i s najboljom izvedbom.

Popis podružnica

Sve preporuke prikazane su na popisu na stranici preporuka. Možete filtrirati rezultate da biste pokazali plaćene, neplaćene, na čekanju i odbijene preporuke. Podaci se mogu filtrirati i po datumu. Preporuke se mogu moderirati putem stupca akcije. Možete odbiti preporuke, označiti ih kao plaćene i prihvatiti plaćanje.

Affiliate WP preporuke

Stranica posjeta praktičan je način gledanja odakle dolazi vaš promet. Prikazuje stranicu na koju je posjetitelj stigao i URL preporuke. Također pokazuje podružnicu koja je posjetila posjetitelja. Prikazani su vrijeme i datum, ID preporuke i IP. Postoji i stupac koji ističe je li posjet generirao preporuku (tj. Prodaju).

Affiliate WP posjeti

Stranica izvješća može generirati izvješća o preporukama i posjetama. Važni podaci prikazani su na vrhu izvještaja, a ispod njih je prikazan grafikon. Podaci se mogu filtrirati za različite vremenske rokove kao što su danas, jučer, ovaj mjesec, prošli mjesec i ove godine. Možete definirati i prilagođenu vremensku traku.

Affiliate WP Izvješća

Sve informacije o preporuci mogu se izvesti u CSV datoteku. Podaci se mogu filtrirati za određene podružnice i određene datume. Također možete ograničiti podatke na preporuke koje su plaćene, neplaćene, na čekanju ili odbijene. Postavke dodatka mogu se uvesti i izvoziti i kroz ovo područje. Sljedeća kartica omogućuje ponovno prikupljanje statistika za određenu podružnicu, dok posljednja kartica omogućuje premještanje podataka s Pridružuje Pro WordPress dodatak.

Affiliate WP Tools

Ranije sam spomenuo integracije i razne kartice. Jedno područje postavki o kojem još nisam raspravljao su Opće postavke. Ova stranica omogućuje vam da odredite svoj broj licence. Broj vaše licence nije potreban da dodatak funkcionira, premda je potrebno primati automatska ažuriranja dodataka i integriranu podršku.

Stranice koje se koriste za vaše pridruženo područje i uvjeti mogu se definirati i u Općim postavkama. Možete definirati i varijablu koja se koristi za preporučene URL-ove i zadani iznos provizije. Postavke valute su također definirane u ovom području.

Pridružite se Općim postavkama WP-a

Dodaj Ons

Vlasnici licenci za razvojne programere imaju pristup svim pridruženim WP dodacima. The Add Ons PayPal Prilagodljiva plaćanja i Evidencija zemlje posjetitelja trenutno su u fazi pripreme, no trenutno je jedini dostupan na raspolaganju dodatna tarifa za pridružene kompanije.

Kao što ime sugerira, Tiered Affiliate tarife vam omogućavaju da automatski povećate provizijske stope koje podružnice primaju jer ostvaruju veću prodaju za vas. Na primjer, možete povećati stope provizija s 20% na 25% kada su generirali pedeset prodaja i povećati ga na 30% nakon što su generirali sto prodaja.

Ova vrsta sustava tvrtke često koriste za dodjelu podružnica s najvišom zaradom.

Affiliate WP Tarired Affiliate stope

cijena

Affiliate WP ima korektnu strukturu cijena koja je vrlo konkurentna. Osobna licenca košta malo 49 dolara i omogućuje vam da koristite Affiliate WP na jednoj web stranici. Poslovna licenca košta 99 dolara i dopušta upotrebu dodatka na tri web stranice. Licenca za programere prodaje se na 199 USD i omogućuje vam upotrebu dodatka na neograničenom broju web stranica. Ova licenca također vam omogućuje korištenje svih pridruženih WP Add Ons.

Pridružite se WP cijenama

Sve licence dolaze s jednogodišnjim ažuriranjima i podrškom. Licence se mogu obnoviti uz popust od 40% na prvobitnu cijenu, a njihova politika povrata omogućuje vam da u roku od 30 dana od kupnje zatražite potpuni povrat novca ako niste zadovoljni onim što dodatak može učiniti.

Pregled

Affiliate WP odličan je način integriranja partnerske funkcionalnosti u vašu web stranicu ako zaradite novac putem internetske trgovine ili web stranice za članstvo. Dodatak djeluje izvorno sa svim WordPress dodacima za predmemoriranje i spreman je za prijevod, tako da ne predviđam da se dodatak ili tema sukobljavaju s njim. Također podržava neograničen broj podružnica i na raspolaganju je opsežna dokumentacija koja će vam pomoći da koristite dodatak.

Nakon što je dodatak instaliran, možete početi promovirati svoj partnerski program i izgraditi armiju podružnica koja će promovirati vaše proizvode i usluge za vas..

Testirao sam dodatak sat vremena i bio sam impresioniran onim što može učiniti. Pippin ima istinsku strast za WordPress i naporno radi na razvoju praktičnih WordPress rješenja poput Easy Digital Downloads, Better Recent Widget Pro i Easy Content Content. Predanost koju je pokazao svojim drugim dodacima dobar je pokazatelj da će Pippin i Andrew dodati dodatne mogućnosti za Affiliate WP u sljedećoj godini.

Da biste saznali više o dodatku, posjetite Affiliate WP.

Hvala,
Kevin

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map