Acobot AI Chatbot pregled i vodič za WordPress

Acobot AI Chatbot pregled i vodič za WordPress

Mnogi kupci ne žele čekati pomoć. Bilo da su već kupili proizvod, potencijalnog klijenta ili prvog čitatelja, mnogi korisnici očekuju brzu pomoć. Nažalost, mnoge tvrtke ne mogu priuštiti tim za podršku 24 sata dnevno. Tu se pojavljuje dodatak Acobot AI Chatbot WordPress.


Korištenjem chatbota za posjetitelje na licu mjesta uživo mogu dobiti pomoć u bilo kojem trenutku – bez obzira na to je li vaše osoblje zaista u uredu ili ne. Danas smo oštro pogledali što AI chat dodatke čini tako korisnim i zašto mislimo da je Acobot chatbot odličan dodatak.

Zašto vam treba dodatak za chat

Prvo pogledajmo zašto je dodatak za chat koristan. Vjerojatno ih ima još mnogo, ali evo nekoliko ključnih razloga koje biste trebali razmotriti pomoću jednog od najboljih WordPress dodataka za chat uživo na vašoj web lokaciji.

1. Generirajte potencijalne potencijale

Jednostavno rečeno, dodatak za chat može generirati potencijalne potencijale i povećati prodaju. Možete integrirati svoj chat sa svojim marketinškim planom u tokove korisnika na ključne stranice. To bi mogli biti istaknuti proizvodi, e-bilten, specijalizirana odredišna stranica itd.

Također možete koristiti chat da biste promicali korisnike. Pitaj njih “Jeste li pronašli ono što tražite?“Zatim … Ili zatražite da sudjeluju u anketi sa pitanjem poput”Kako možemo poboljšati vaše iskustvo kupovine?„Tada možete ponuditi popust kao nagradu za sudjelovanje.

2. Spriječite izgubljenu prodaju

Dodaci za chat uvjeravaju kupce u ključnijim trenucima. Prodajna prodaja se izgubi jer nitko nema odgovor na pitanje kupaca. Dodaci za chat zaustavljaju ovo čineći pomoć dostupnom.

Bonus: Kada posjetitelji na vašoj web stranici pronađu ono što žele, završavaju duže na vašim web stranicama. To povećava vrijeme na vašim stranicama i smanjuje stopu napuštanja početne stranice, a na taj način poboljšava SEO.

3. Omogućite brzu podršku

Korisnička usluga može se integrirati s chatbotovima. Dodavanjem chatbota na mjesto podrške možete brzo usmjeriti korisnike na odgovarajuće dokumente pomoći ili često postavljana pitanja prije nego što zahtijevaju da otvore kartu. Većinu puta imaju kupci

Zašto odabrati Acobot?

Kao što je već spomenuto, za WordPress je na raspolaganju nekoliko sjajnih dodataka za chat. Ali zašto bi baš odabrali Acobot? Postoji nekoliko sjajnih razloga, ali evo nekoliko koji bi vas mogli uputiti zašto smo bili toliko uzbuđeni da to pokušamo.

Lako

Najprije je widget za chat jednostavno instalirati i može se prilagoditi tako da ide zajedno s vašom web stranicom. Možete odabrati avatar (ili prenijeti jedan), odabrati stil okvira za chat i postaviti boju. To ga čini prilično jednostavnim za podešavanje chata kako bi odgovarao vašoj web lokaciji.

Pametan

Ali prava ljepota Acobota nalazi se u AI chatu. Inteligentni chatbot brzo saznaje vaše web mjesto skeniranjem i “pamćenjem” vašeg sadržaja u samo nekoliko minuta. Zatim se ažurira dok unosite promjene na web mjestu tako da posjetiteljima vaše web stranice uvijek pružite korisne i točne odgovore.

djelotvoran

Acobot AI Chatbot: Starter za razgovor

Acobot chatbot AI je također prvi koji je pokrenuo razgovor. Pružanje trenutne pomoći, u realnom vremenu. Bilo da se pita kako to može pomoći ili želi li korisnik ostaviti poruku Acobot probija led i održava vas u kontaktu s potencijalnim klijentima. Ako Acobot iz nekog razloga ne može pomoći korisniku, chatbot će tražiti njegovu adresu e-pošte kako bi ljudski kolega mogao preuzeti. Postoji čak opcija “Automatsko praćenje” s prilagodljivom porukom koja se šalje da potvrdi da će član tima biti u kontaktu uskoro (ili što god želite da kaže vaša e-pošta).

koji štedi vrijeme

Dodatna prednost je što je dodatak dizajniran za nesmetan rad s ostalim dijelovima vaše web stranice, kao što su CRM, služba za pomoć i voditelj prodaje. Integracija s tim drugim uslugama štedi vam vrijeme i novac (jer nećete morati ručno unositi detalje o kupcu). Uz to možete razvrstati razgovore s vremenom, tako da na kraju Acobot uopće ne može zvučati poput robota novim posjetiteljima.

Ali Acobot pomaže samo potencijalnim kupcima – dodatak održava chatlove i transkripte e-pošte kako bi pomogao vašem timu za podršku kada su u uredu. Osoblje može lako pregledati cijelu sesiju chata, pratiti potencijalne klijente i pregledavati konverzije.

Acobot AI Chatbot: Analitika

Pored toga, grafikoni su jednostavni za tumačenje sesija razgovora, vođenja i konverzija generiranih putem Acobota. Tako menadžeri na prvi pogled mogu vidjeti kako Acobot radi.

Glavne značajke dodatka Acobot

Ipak se ne prodaje? Ovdje je popis mnogih značajki Acobot AI Chatbota.

 • Dostupno 24/7 za posjetitelje na vašoj web lokaciji
 • Instant pomoć, u stvarnom vremenu
 • Stotine avatara koje možete odabrati
 • Neograničene mogućnosti boja za chatbox
 • Za nekoliko minuta skenira / uči vašu web stranicu
 • Ponovno uči dok ažurirate
 • Upisivanje je odmah vidljivo
 • Postavite pravila za sakrivanje ili prikazivanje prozora za chat
 • Odaberite praćenje e-pošte ili telefona
 • Pošaljite automatske poruke za praćenje e-pošte
 • Prilagodite naknadnu e-poštu
 • Stvara potvrde za sesije i potencijalne ponude
 • Postavite do 5 primatelja primitka (kao što je glavna adresa e-pošte za podršku ili upravitelj)
 • Zapisnici sesije chata
 • Izvješća o sesijama, potencijalnim klijentima i konverzijama
 • Online dokumentacija
 • Uživo Acobot demo da isprobate značajke za sebe!

Sada kada znate što je Acobot AI Chatbot i imate ideju o tome što može raditi, vrijeme je da istražimo kako zapravo koristiti dodatak.

Kako započeti s Acobotom

Srećom po vas, početak rada s Acobotom je jednostavan. Samo instalirajte dodatak, napravite svoj račun i zgrabite API ključ. To je to! Pa krenimo.

Instalirajte dodatak Acobot AI Chatbot

1. Instalirajte dodatak Acobot AI Chatbot

Prvo morate instalirati dodatak Acobot AI Chatbot. Ovo je besplatno avaialbe na WordPress.org ili izravno s vaše WordPress nadzorne ploče. Samo idi na Dodaci> Dodaj novo i tražite “Acobot.” Prvi rezultat trebao bi biti Acobot Lead Generation AI Chatbot, to je upravo ono što tražimo. Samo kliknite za instalaciju, a zatim aktivirajte dodatak.

2. Stranica postavki Acobota

Uz instalirani dodatak sada želite posjetiti stranicu postavki. Ovo se može naći pod Postavke> Acobot. Trebali biste vidjeti zaslon poput onog gore, a to pokazuje da će vam trebati API ključ za postavljanje dodatka. Da biste to učinili, kliknite plavu vezu “prijava”.

Kreirajte svoj račun i widget Acobot

3. Registracija računa Acobot

Veza za prijavu trebala bi vas izravno odvesti do obrasca u registrirajte se za Acobot račun. Sve što trebate je e-adresa za početak. Jednom kad unesete svoje podatke, trebali biste vidjeti stranicu za potvrdu.

4. Acobot račun kreiran

Ovdje se možete prijaviti za plan ili nastaviti s 15-dnevnim besplatnim probnim vremenom. Nešto kasnije ući ćemo u cijene, ali za sada ćemo besplatno korištenje probnog postupka koristiti u vodiču.

Sljedeći je korak izrada widgeta (ovo je zabavni dio).

5. Acobot Kreirajte svoj widget

Čarobnjak za postavljanje Acobota provest će vas kroz tri glavne opcije vašeg widgeta.

Odaberite Avatar Acobota

Korak 1 je odabrati vaš avatar. Možete odabrati stotine ikona dionica ili možete prenijeti svoje. PNG i GIF formati su podrška, pa se slobodno pozovite i odaberite avatar koji najbolje predstavlja vašu marku.

Odaberite svoj stil chatova Acobot

Korak 2 je odabrati stil widgeta. Postoje uglavnom tri opcije polumjera – moderna (puni okrugli uglovi), mjehurići (zaobljeni uglovi) i pravokutnik. Odaberite stil koji odgovara izgledu vaše web stranice.

Odaberite boju Acobot Chat

Korak 3 je odabrati boju za svoj widget. Samo upotrijebite alat za odabir boja kako biste pronašli savršenu šesterokutnu vrijednost.

5. Acobot API ključ

Pomoću widgeta možete generirati API ključ. Postavite platformu koju koristite (u našem slučaju WordPress) i kopirajte API u odjeljak “Pružajući ključ” na stranici.

Spremite postavke Acobot API-ja

Sada zalijepite API ključ na svoju WordPress nadzornu ploču. Zatim spremite promjene. Voila! Vaš Chatbot spreman je pružiti vam pomoć.

Acobot AI Chatbot: Chat uživo

Za samo nekoliko minuta Acobot će skenirati vašu web lokaciju i biti u mogućnosti pomoći u odgovoru na pitanja kupaca!

Postavke računa Acobot

Sa svojim chatbotom uživo i na mreži, Acobot može početi pomagati korisnicima na vašoj web lokaciji. No, na vašem je mrežnom računu dostupno još Acobota. Ako se vratite natrag Acobot.ai i prijavite se na svoj račun evo što ćete pronaći.

Glavna nadzorna ploča

Acobot AI Chatbot: glavna nadzorna ploča

Glavna nadzorna ploča daje vam brzi uvid u ono što točno Acobot radi za vas. Ovo je sjajan resurs za pregled nedavnih sesija, novih prikazivanja ili konverzija, dvostruko provjerite je li Acobot indeksirao sve vaše stranice i vidio je li chatbot pokrenut..

Interakcija

Acobot AI Chatbot: sesije za chat

Prelazeći na karticu Interakcija pronaći ćete izvješća i zapisnike za sljedeće:

Sesije: Pogledajte cjelovite zapise chatova, pogledajte grafikon interakcija sesija ovog tjedna i preuzmite CSV za sve chat sesije. Također možete upotrijebiti opciju primanja zapisnika kako biste dodali do 5 adresa e-pošte kako biste bili obaviješteni o novim sesijama.

vodi: Pomoću ove stranice možete pregledavati e-poštu (ili brojeve telefona ako umjesto njih omogućite tu opciju) koje ste snimili. Odavde možete omogućiti i prilagoditi praćenje automatske e-pošte i opet odrediti primatelje primitka.

pretvorbe: Pogledajte dnevne konverzije.

Web stranica

Sljedeće je kartica Web stranica na kojoj postoje važne opcije za:

Stranice i teme: Pogledajte što je Acobot naučio. Ovo je važno da provjerite je li Acobot indeksirao potrebne stranice kako bi pružio najbolju moguću podršku posjetiteljima vaše web lokacije.

domene: Dodajte sve svoje povezane domene. Acobot indeksira na temelju vaše početne stranice – stoga obavezno uključite važne veze u svoj izbornik. Također možete dodati više domena. Dakle, ako imate web stranicu svoje web stranice, product.yourwebsite.com i help.yourwebsite.com kojoj želite da Acobot bude dostupan, budite sigurni da ćete ih sve dodati na svoj račun.

Acobot AI Chatbot: Izuzeci

Isključenje: To je otprilike kako zvuči – dodajte izuzeća kako biste spriječili da Acobot ne bude pretraživao ili preporučio ove stranice.

Acobot AI Chatbot: Prilagođena često postavljana pitanja

FAQ2: Dodajte prilagođena često postavljana pitanja za Acobot. Unesite uobičajeno pitanje, a zatim upišite tačan odgovor koji želite dati Acobotu.

widget

S ove kartice nadzorne ploče možete podešavati i podešavati svoj Acobot widget. Ovdje je većina dostupnih opcija:

 • Promijeni Avatar, Stil i Boja koju ste odabrali na početku
 • Vidljivost da biste sakrili widget na određenim stranicama
 • Sklopka da biste uključili / isključili Acobot ili napravili raspored
 • Dodajte povratak na vrh Dugme na svojim web stranicama (ako vaša WordPress tema već ne sadrži ovo)
 • Pristupite svom API ključu s Montaža

Napredna

Last up su napredne opcije. Ovdje možete ažurirati svoj plan ili dodati nove članove (samo zapamtite da se novi članovi vašeg tima prvo moraju registrirati za račun da biste ih mogli dodati u svoju grupu).

Pojedinosti o cijenama

Cijene Acobot plana

Acobot počinje od 29 USD mjesečno za Mali plan. Ovo uključuje mogućnost da chatbot nauči 50 stranica i osigura neograničene interakcije s do 500 korisnika mjesečno. Ovo je savršeno pogodno za većinu poduzeća, internetske trgovine malih dimenzija ili jednostavne web stranice za pomoć. Od tamo prema potrebi možete nadograditi na Srednji ili Veliki plan.

Bilješka: Postoji besplatni plan Acobota na kojem možete ostaviti svoj račun nakon 15-dnevnog probnog razdoblja. Besplatni plan je poput malog plana, međutim ako chatbot zatraži od korisnika da napusti adresu e-pošte ili telefonski broj, te će se informacije maskirati na vašoj nadzornoj ploči. Morat ćete nadograditi na plaćeni plan kako biste otključali ove super važne značajke.

Iako postoji puno besplatnih dodataka za chat, oni ne nude isto iskustvo poput čovjeka s Acobotom. Ako zbrojite brojeve, čak je i Veliki plan daleko jeftiniji od dodavanja nove osobe svom timu za podršku. To Acobot-u čini pogodnom za kupce i proračune.

Završne misli o Acobot Chatbotu za WordPress

Omotati Acobot AI chatbot nudi jedinstven i pristupačan način pružanja 24/7 pomoći posjetiteljima vaše web stranice. Ali vrijedi li? Evo mojih osobnih završnih misli o tome što sam mislio o dodatku.

Dobro: Acobot je brzo, pristupačno rješenje podrške. Možete imati korisnog AI chatbota koji se nalazi na vašoj web lokaciji za manje od pola sata. Vidim da je to od velike pomoći za rastuće tvrtke koje nemaju proračun za kompletan tim pomoćnog osoblja i kao sjajan dodatak web lokacijama koje primaju veliki broj posjetitelja koji trebaju upute (poput LMS web lokacija). Internetska analitika i izvješća čine jednostavno praćenje uspješnosti Acobota tako da možete vidjeti radi li vaš chatbot ispravno.

Loše: Trenutno je Acobot dostupan samo na engleskom jeziku. U vrijeme pisanja ove recenzije (2018.) ako je vaša web lokacija na bilo kojem drugom jeziku, ona je nespojiva. Osim toga, jedina druga pritužba je da je “slobodni plan” tako ograničen i da uistinu ne vrijedi. Prikuplja adrese e-pošte (odlično), ali ih ne možete vidjeti (nisu tako sjajne). Nakon završetka probnog suđenja od 15 dana, odmah morate odlučiti želite li uložiti u svoje poslovanje.

Ali kad se sve svodi na to bih lično preporučio Acobot? Da (sve dok je vaša web stranica na engleskom).

Imate li još kakvih pitanja o Acobot AI Chatbot koja nisu riješena u ovom članku? Ili ste sami isprobali dodatak i željeli biste podijeliti svoja razmišljanja? Ostavite komentar u nastavku – volio bih vam se javiti!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map