MochaHost granskning

 

MochaHost Priser, planer och funktioner – 2020

Pris från:


170,43
/Månad

De viktigaste funktionerna

  • Ultrasnabb & säker + SSD-lagring
  • Obegränsat gratis SSL-certifikat för livet!
  • Samma förnyelsepris
  • 180 dagars återbetalningsgaranti
  • Gratis webbplatsbyggare
  • 24/7 Serversövervakning
  • Gratis migrationshjälp
  • MochaHost erbjuder-upp till 80% RABATT

 

Företagsöversikt

MochaHost är en billig webbhotellleverantör som är mest känd för att tillhandahålla förstklassig service med bästa klassklassfunktioner och bra kundservice inom ett ganska rimligt pris. Ligger i hjärtat av Silicon Valley (San Jose, Kalifornien), använder MochaHost några av de mest avancerade datacentrerna i USA – i Chicago, Illinois. Men med partnerskapet med Cloudflare har de uppnått global räckvidd och därmed kunnat nå ett brett utbud av kunder över hela världen. Och en anmärkningsvärd aspekt av MochaHost är att den också tillhandahåller online-marknadsföring och SEO-verktyg. Dessa verktyg består av appar och paket med sociala medier med mera. Även om MochaHost har positionerat sig som den låga kostnadshotellleverantören och trots att deras prissättning är på den lägre sidan, kommer MochaHost med massor av bästa i klassen funktioner som kan störta många topp etablerade spelare inom webbhotell.

MochaHost-funktioner

Låta’s titta på några av de bästa funktionerna som gör MochaHost till värdekung.

Livstidsrabattgaranti

Vi har sett några värdleverantörer som erbjuder prisfrysningsgaranti men med undantag för rabatter som erbjuds när du köper hosting från dem. Men Mocha Host påstår sig vara det enda webbhotellföretaget i branschen som erbjuder dig samma prisförnyelsegaranti inklusive rabatter, så länge du väljer att använda Mocha Host-tjänster. Detta är verkligen bra eftersom du kommer att spendera minst möjliga belopp när du förnyar dina tjänster om du har fått maximala rabatter när du köper Mocha-hosting för första gången.

100% drifttidsgaranti

Medan många av de ledande webbhotellleverantörerna vill att du ska nöja dig till 99,9% driftstid, även om du betalar mycket mer än vad du skulle behöva betala för Mocha Hosting, ger Mocha Host dig branschens bästa 100% drifttidsgaranti. Med detta kommer du aldrig att behöva vara orolig för att din webbplats är offline eller inte tillgänglig, vilket i sin tur kan äta upp en stor mängd av din försäljning eller användarupplevelse på din webbplats. 100% drifttid är vad varje webbplatsägare, men bara mycket få webbhotellleverantörer levererar.

180 dagars återbetalningsgaranti

Precis när du tror att saker och ting inte kan bli bättre, bevisar Mocha Host igen fel. Mocha Host kommer med en häpnadsväckande återbetalningsgaranti på 180 dagar. När det gäller månader får du sex månader för att se till att du har valt rätt webbhotell för dina webbhotellbehov. 180 dagars återbetalningsgaranti gäller även för den mest grundläggande planen. Du får en återbetalningsgaranti på alla delade, återförsäljare och VPS-planer.

Livstid gratis domän

Att lägga till mer värde till den tjänst som erbjuds av Mocha-värden är den gratis domänen för livstid. Mocha Host erbjuder ett gratis Top Level-domännamn som com, org, net, info med sina webbhotellplaner. Detta kan säkert spara några dollar eftersom toppnivå-domännamn inte alls är billiga.

Lifetime Free Unlimited SSL-certifikat

Lifetime Free SSL-certifikat är ett annat freebie som du får med Mocha Host-planer. SSL-certifikat är av stor betydelse för varje webbplats och om du planerar att få värd för en eCommerce-webbplats är ett SSL-certifikat ett måste för att genomföra transaktioner online. Du garanteras ökad sökmotors synlighet genom att aktivera gratis SSL från Mocha.

Gratis skydd mot skadlig programvara och skräppost

Skydd mot skadlig programvara och skräppost tillhandahålls av Mocha för att säkerställa problemfri tjänst. Mocka’s webbhotellplaner har skydd mot skadlig programvara och skräppost utan kostnad. På grund av kontinuerlig övervakning kommer du att bli meddelad när någon misstänkt aktivitet äger rum på ditt konto.

Mocha Host Services

Obegränsad molnvärd

Mocha Host tillhandahåller ultrasnabb, obegränsad molnhosting till ett mycket överkomligt prisintervall med priserna som börjar på Rs 139 / mo. Och går hela vägen upp till Rs 400 / mo. Det billigaste paketet heter ‘Soho’, och den ‘Företag’ paketet är den bästa säljaren som är lämplig för ett företag eller en e-handelswebbplats. Det bästa prestandapaketet heter just ‘Mocka’. Soho är det mest grundläggande paketet bland de tre och inte det mest rekommenderade när det gäller prestanda. Affärspaketet är det mest prisvärda paketet, med tanke på dess pris och specifikationerna. Du får support för obegränsad månatlig trafik, bandbredd. Om du väljer Business eller Mocha-paketen kan du också vara värd för flera webbplatser.

Windows / ASP.NET-värd

Mocha Host har erbjudit pålitliga fönsterhotell i mer än 17 år nu. Mocha värd har kunnat leverera fönsterhosting med fantastiska specifikationer och fantastisk kvalitet i 17 år och deras paket prissätts också mycket rimligt. Den billigaste fönsterhotellplanen är prissatt till Rs 177 / mo. och går hela vägen upp till 445 / mo. Nomenklaturen för paketen har lånats från Cloud Hosting och du får SolidCP-kontrollpanelen för att hantera ditt värdkonto. Mocha Host windows hosting kommer med det senaste ASP.NET-kärnstödet, som. NET Core 2.2.1, .NET Core 3. I grundplanen Soho är databasstorleken begränsad till 200 MB medan du får obegränsad databasstorlek tillåten med Affärs- och Mokka-paket.

WordPress Hosting

Bland många andra applikationer är WordPress det mest populära och mest använda. Därför har Mocha Hosting valt att tillhandahålla dedikerad WordPress Hosting för alla som söker pålitliga och prisvärda webbhotell för sin WordPress-webbplats. För en förändring har Mocha valt en annan nomenklatur för WordPress-paket med planerna WP Starter, WP Premium och WP Advanced. Pris mellan 177 / mo. och Rs 464 / mo., alla tre paketen är baserade på molnteknologi och du får snabb webbplats för belysning. Därför. Du kan vara fri från oroen för en webbplats med långsam laddning. Alla tre paketen har automatiserade säkerhetskopior, där WP Premium och WP Advanced får mer avancerad säkerhetskopiering. Du rekommenderas att välja något av dessa två paket eftersom du också får en gratis domän och gratis CDN tillsammans med massor av andra godsaker.

Application Hosting

Om du är värd för din webbplats med antingen Joomla, Drupal Magento eller andra applikationer kan du välja från Mocha’s Paket för webbhotell för applikationer, nämligen Business och Mokka. Du kan välja mellan mer än 180 applikationer och till skillnad från WordPress-värd klassificeras applikationshotell i endast två kategorier istället för tre. Både Business- och Mocha-paketen har några mycket krävda funktioner och båda planerna är prissatta till 1249 / mo. och 400 / mo. respektive. Du får en cPanel-kontrollpanel med både planerna och gratis SEO-verktyg tillhandahålls för att öka din webbplats. Du får 1 domän gratis under livstid, så länge du köper Mocha-värd. Trots att båda paketen har automatiska säkerhetskopior, får Mocha-paketet små premium-säkerhetskopior.

Virtuella privata servrar (VPS)

Den långa listan över Mokka’s erbjudanden slutar inte bara här. De tillhandahåller också VPS-tjänster. Du kan välja mellan Linux- eller Windows VPS-servrar. Dessa servrar drivs av snabb snabb SSD-lagring. I Linux VPS själv finns det 8 olika konfigurationer du kan välja mellan. Den mycket grundläggande planen är prissatt till Rs 572 / mo. och det åttonde paketet kostar en enorm Rs 3583 / mo. Förutom det billigaste paketet är alla andra paket funktionsrika och är perfekta för att tillgodose behoven på din makthungerande webbplats.

VPS-servrarna som drivs av Windows finns i sju olika specifikationer och du kan skaffa dig en så låg som Rs 837 / mo. med priserna skjuts upp till Rs 3224 / mo. Du får gratis CDN direkt från grundpaketet och alla paket kommer med stöd för VPN.

Dedikerade molnservrar

Mocha Host är också ett känt ansikte när det gäller att tillhandahålla molnbaserade dedikerade servrar. Mocha ger dig åter möjligheten att välja mellan antingen Linuxbaserade dedikerade molnservrar eller Windows-baserade dedikerade molnservrar. De Linuxbaserade servrarna är lite billigare och de Windows-baserade servrarna är lite dyrare jämfört med de tidigare. Det finns totalt 18 olika klassificeringar totalt, vilket ger dig en mängd olika specifikationer att välja mellan. Dessa servrar har Never Reboot-skydd och VPN-stöd.

Priserna för Linuxbaserade dedikerade servrar börjar på Rs. 1360 / mo. För baspaketet och det mest avancerade paketet prissätts till Rs. 11745 / mo. Du kan välja dessa servrar från tre olika specifikationer. Precis som Linux-dedikerade servrar, till och med den dedikerade Windows-servern klassificeras i 9 olika klassificeringar, med det billigaste paketet som börjar på Rs 1718 / mo., Går hela vägen upp till Rs 12103 / mo.

Slutsats

Mocha Host är segmentledaren när det gäller att tillhandahålla förstklassig service som är både pålitlig och prisvärd. Och det är inte bara webbhotell eller domännamn som du kan välja Mocha Host för. Du kan få ett brett utbud av tjänster från Mocha Host som SEO-verktyg, online-marknadsföringsverktyg, paket för sociala medier, etc. Det finns väldigt få leverantörer av webbhotell som ger dig service av hög kvalitet tillsammans med branschledande funktioner som 180 dagar pengar-tillbaka-garanti, 100% drifttidsgaranti, livstidsrabattgaranti och mer. Och Mocha Host är facklabäraren för sådana värdar och du kan ge den en gå utan att tänka så mycket, eftersom de har planerna för att till och med en väldigt grundläggande webbplats som tar barnsteg till en webbplats som redan är väl etablerad.

 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me