Kualo Review


15 Övergripande recensioner


AVG. ANVÄNDARBETYG UTESTÅENDE

Funktioner

Stöd

Prestanda

Prissättning

Hostinger flash-försäljning

 

Kualo priser, planer och funktioner – 2020

Pris från:


279,00
/Månad

De viktigaste funktionerna

  • 99,9% drifttidsgaranti
  • Gratis webbplatsbyggare
  • Softaculous Web App Installer
  • Dedikerad 24/7 Support Gurus
  • Gratis SSL-certifikat
  • 30-dagars säkerhetskopiering av konto
  • 60-dagars pengarna tillbaka-garanti
  • Kualo-kampanjer – upp till 90% RABATT

 

Delade värdplaner

PlannamnOSPlatsBandbreddPanelAntal platserPris
SOLOLinux10SECPANELETTRs.279
BÖRJALinux30GBCPANELOBEGRÄNSATRs.489
PRESTANDALinux50SECPANELOBEGRÄNSATRs.699
Se jämförelsen för Shared Hosting

Dedikerade värdplaner

PlannamnOSPlatsCPUBaggeKärnaPris
DS1 hanteradLinux2x 1 TBIntel Xeon E3-1230v316GB3.3GHzRs.13818
DS2 hanteradLinux2x 2 TBIntel Xeon E3-1270v532GB3.6GHzRs.13818
DS3 hanteradLinux2x 240 GB2x Intel Xeon E5-2630v232GB2.6GHzRs.13818
DS4 hanteradLinux2x 960 GB2x Intel Xeon E5-2630v364GB2.4GHzRs.13818
CUSTOM hanterasLinuxObegränsatObegränsatN / ARs.13818
DS1 ObehandladLinux2x 1 TBIntel Xeon E3-1230v316GB3.3GHzRs.6909
DS2 ObehandladLinux2x 2 TBIntel Xeon E3-1270v532GB3.6GHzRs.6909
DS3 O hanteradLinux2x 240 GB2x Intel Xeon E5-2630v232GB2.6GHzRs.6909
DS4 ObehandladLinux2x 960 GB2x Intel Xeon E5-2630v364GB2.4GHzRs.6909
CUSTOM ObestyrdLinuxObegränsatObegränsatN / ARs.6909
Se Dedicated Hosting-jämförelsen

Cloud Hosting-planer

PlannamnOSPlatsCPUBaggeBandbreddPris
XS hanteradLinux20GB1 GB5TBRs.2 094
LITEN hanteradLinux40GB2GB5TBRs.5 901
MEDIUM hanterasLinux70SE4GB5TBRs.8 685
STORA hanterasLinux90SE8 GB5TBRs.11 477
XL hanteradLinux140GB16GB5TBRs.15 663
XS UnmanagedLinux20GB1 GB5TBRs.705
LITEN OstyrdLinux40GB2GB5TBRs.2 101
MEDIUM ObehandlatLinux70SE4GB5TBRs.3 496
STOR ObehärskadLinux90SE8 GB5TBRs.6 288
XL ObestyrdLinux140GB16GB5TBRs.10 474
Se Cloud Hosting-jämförelsen

Återförsäljarnas värdplaner

PlannamnOSPlatsBandbreddPanelAntal platserPris
MICROLinux20GBCPANEL10Rs.69
FÖRRÄTTLinux100SECPANEL100Rs.69
PROFFSLinuxObegränsatCPANEL200Rs.69
Se återförsäljaren värd jämförelse

Företagsöversikt

Kualo är en toppleverantör för webbhotell som har utmärkt sig både i servicekvaliteten och antalet webbplatser som är värd på sin server. Kualo’s-servern är hem för ett enormt antal 30000+ webbplatser. Och de får också mycket höga betyg av sina kunder överallt på internet. Bland många andra faktorer som skiljer Kualo från andra webbhotell är mycket effektiv kundservice en mycket anmärkningsvärd faktor.

Med över 19 års erfarenhet av webbhotellmarknaden efter att ha grundats tillbaka 2000 som återförsäljare webbhotellleverantör har Kualo tagit stora framsteg mot att vara en av de mest kända webbhotellleverantörerna. Därför är Kualo en riktig veteran när det gäller att tillhandahålla förstklassig service som är både pålitlig och fickvänlig.

Kualo påstår sig ha affärer med en passion för webbplatser. Eftersom du inte kan bedöma en bok efter omslaget, kan du inte bestämma om en webbhotell är tillräckligt bra för din webbplats eller inte, bara genom att se översikten över den. För att göra sakerna enkla för dig, låt oss ge dig en djupgående titt på tjänsterna och funktionerna i Kualo webbhotell.

Kualo-funktioner

24/7/365 kundtjänst

Som nämnts tidigare skiljer sig Kualo från andra webbhotellleverantörer när det gäller deras kundservice. Detta team av experter har satt nya standarder för att erbjuda utmärkt kundsupport dygnet runt, året runt. Baren har höjts högt av Kualo när det gäller att hjälpa kunderna med deras frågor, installationsprocesser eller andra uppgifter som kräver experthjälp. Kunderna kan använda sig av livechattfaciliteter som erbjuds av Kualo och också utnyttja assistans vid samtal för en avancerad typ av värd.

99,9% drifttidsgaranti

Kualo har 99,9% drifttidsgaranti, vilket inte är branschens bästa, men med tanke på hur tillförlitlig Kualo är, är detta acceptabelt. Denna procentandel motsvarar bara 45 minuter på en månad. Drifttidsgarantin från Kualo är ganska genomsnittlig och inte banbrytande, men den ska inte leda till några drastiska prestationsproblem.

60 dagars återbetalningsgaranti

Kualo lovar att ge dig pengarna du betalade för deras tjänst, när du inte tillhandahåller dig platstjänst är du garanterad. Du kan begära återbetalning inom de första 60 dagarna som Kualo-kund om du inte är nöjd med den tjänst som tillhandahålls av Kualo. Alla dina hostingavgifter kommer att återbetalas av Kualo. Men du har ingen pengarbackgaranti för tjänster som registrering av domännamn, överföring och förnyelser, SiteLock-säkerhetstjänster.

Prisfrysningsgaranti

Med Kualo’s Prisfri funktion, du är garanterad att de priser du betalar för hosting förblir konstant, så länge du väljer att förbli kunden. Denna garanti gäller webbhotell, Cloud VPS Hosting och dedikerade servrar. Men den här funktionen gäller endast deras vanliga prislista. Det gäller inte de rabatter du kanske hade vid köp av värd hos Kualo.

100% Green Powered

Kualo’s datacentra drivs med 100% återanvändbar energi, vilket gör deras service 100% grön drivs. Kualo har lyckats uppmärksamma att se till att deras tjänster inte orsakar miljöskador. De använder energieffektiva designprinciper för att se till att hörnet av deras tjänst inte blir en annan koldioxidutsläppskälla. Att använda Kualo-tjänster kan också göra ditt miljömedvetande nöjd.

Gratis överföring av webbplats och e-post

Om du har bestämt dig för att ge Kualo’s värd för en go, kan du överföra dina webbplatser från andra värdar till Kualo-servrar utan kostnad. Denna process är inte bara kostnadsfri utan också problemfri som Kualo’s expertstödsteam står alltid till din tjänst. Du kan också flytta alla dina e-postadresser från en annan server till Kualo’s utan att kosta dig själv.

Gratis SSL

Kualo är en av de få leverantörerna av webbhotell som tillhandahåller ett gratis SSL-certifikat direkt från grundplanen. För de flesta av de populära webbhotellleverantörerna måste du välja avancerade planer för att använda ett gratis SSL-certifikat. Och att få ett gratis SSL-certifikat är verkligen en välsignelse med tanke på hur viktigt och kostsamt ett SSL-certifikat kan vara.

Gratis appinstallatör

Om din webbplats körs på CMS-appar är chansen stor att du i slutändan kämpar för att få apparna att köra din webbplats. Men det vann’det är inte fallet om du väljer Kualo Hosting. Du får ett gratis app-installationsprogram med deras värdplaner, varifrån du kan ladda ner de appar som du behöver för att köra din webbplats.

Gratis domän med årsplan

Att köpa webbhotell från Kualo med värdet som faktureras årligen har sina förmåner. Du får inte bara planerna till lägre priser utan får också gratis domännamn när du väljer de årliga planerna. Domännamn är betydligt dyrare beroende på de tillägg du väljer, men Kualo har gått ett steg framåt och ger dig det gratis med deras årsplan. Gratis domän gör inte billigare domäner på låg nivå. Kualo erbjuder domäner på toppnivå som .com, .net, org osv. Gratis.

Backup Manager Tool

Användare kan konfigurera och hantera sina säkerhetskopior med hjälp av verktyget Backup Manager som medföljer Kualo Hosting. Om användare är villiga att få avancerad säkerhetskopiering kan de välja en betaltjänst som kallas Code Guard. CodeGuard erbjuder molnbaserad säkerhetskopiering, övervakning och filåterställning.

Kualo-tjänster

Så snart du besöker Kualo’s webbplats, kommer du att se en fantastisk line-up av tjänster som erbjuds av Kualo. Kualo’s tjänster och erbjudanden inkluderar domäner, webbplatser, webbhotell, dedikerade servrar, VPS, e-posthosting och mer. Kualo’s webbplats har Shared Hosting i sitt fokus. Detta betyder inte att de endast är specialiserade på att tillhandahålla delad hosting. Andra specialiseringar lämnas inte efter av Kualo.

Delad värd

Som nämnts tidigare är Kualo en mästare när det gäller Shared Hosting. I själva verket gjorde Kualo ett namn för sig själv genom att tillhandahålla delad hosting med låg kostnad som är tillförlitlig och som man kan vara beroende av. Shared Hosting klassificeras i 3 olika paket, nämligen Solo, Startup och Performance. Och priserna börjar på Rs. 279, går hela vägen upp till R999. Solo-planen är lämplig för mer av en bloggsortswebbplats och de kommande två är mer avancerade planer inriktade på Startups och stora webbplatser.

Du får pålitliga och skräppostfria e-posttjänster och ett team av experter till din tjänst dygnet runt hela året. Du får en cPanel-kontrollpanel med delad värd från Kualo.

Affärshotell

Om din webbplats vill ha lite mer än vad som vanligtvis erbjuds i Shared Hosting, måste du gå till Business hosting. Kualo erbjuder supersnabb affärshosting med hög pålitlighet och säkerhet. Om du vill ha kraften i dedikerad värd men du känner att det är mer än du behöver för att betala för, är detta den skräddarsydda värden för dig. Eftersom Kualo’s affärshosting är semi-dedicerad och du får frihet och prestanda hos dedikerade servrar till betydligt billigare priser. Med upp till 50% rabatt den första månaden’räkningen, kan du använda Kualo Business Hosting till ett startpris på Rs. 699.

Dessa planer är perfekta för webbplatser som kräver mer juice och är alltid hungriga efter mer. Din upptagen och krävande webbplats kommer aldrig att ta slut med dessa planer som är konstruerade för snabbast möjliga hastighet och hög tillförlitlighet.

Säkerhetskopior tas en gång var fjärde timme och ger dig möjlighet att själv återställa filer, databaser och e-postkonton direkt från kontrollpanelen. Servrar drivs av LiteSpeed, vilket resulterar i enastående prestanda.

Cloud VPS

Ett av de framstående erbjudandena i den långa serien av Kualo’s tjänster från Cloud VPS. Kualo erbjuder flammande snabb, mycket skalbar och on-demand moln VPS. Du kan välja mellan cPanel cloud VPS, Fully Managed Cloud VPS och Unmanaged cloud VPS. Ostyrd Cloud VPS är den billigaste med priserna som börjar på bara Rs. 705 per månad. Du kan också placera dina krav och använda anpassade servrar med de specifikationer du väljer. Detta är säkert fördelaktigt när du exakt vet dina krav och inte’t vill ta slut på resurser eller inte’t vill betala för det du inte gör’t kräver.

Precis som alla andra typer av hosting från Kualo, är Cloud VPS också stöd av oöverträffad kundsupport, gratis webbplatsöverföring och mer.

Dedikerade servrar

Den råa kraften i bar metall separerar Kualo’s dedikerade servrar från resten och detta är den typ av värd du måste välja för din kraft hungriga webbplats. Kualo’s dedikerade servrar passar bäst för extrem prestanda och du kan använda kraften från cPanel och WHM till sitt bästa.

Du får alla funktioner som är tillgängliga med alla paket som erbjuds av Kualo, såsom supervänligt support, gratis webbplatsöverföring, prisfri garanti tillsammans med 5 TB dataöverföring, inbyggd skräppostfiltrering och garanti för ersättning av hårdvara.

Återförsäljare värd

Kualo erbjuder också återförsäljarhosting i attraktiva paket som börjar på bara Rs.69 (första månaden). Du kan välja mellan 3 paket, nämligen mikro, starter, pro. Kualo’s återförsäljare värd är ett idealiskt alternativ för webbdesigners och entreprenörer, där hosting kan säljas till kunder under ditt varumärke till de priser du väljer. Med återförsäljarhotell kan du tjäna regelbundna inkomster genom att märka det på ditt sätt och skapa ett namn för dig själv.

Den här typen av hosting är låg på underhåll eftersom du alltid kan lösa de problem som dina kunder stöter på med hjälp av Kualo’s alltid redo dedikerade supportteam. Precis som andra typer av webbhotell som erbjuds av Kualo, kommer återförsäljarhosting också med 60 dagars återbetalningsgaranti, 99,9% drifttidsgaranti, och du kan använda tjänsten utan några låsningar, så att du kan lämna när du vill.

Slutsats

Med sin långa lista med tjänster som erbjuds har Kualo ett paket som erbjuds för alla med webbhotellbehov. Detta, tillsammans med många andra funktioner, definierar hur snabbt Kualo har vuxit till att bli ett mainstreamföretag, vilket ger ett brett utbud av erbjudanden till mycket konkurrenskraftiga priser. Medan Kualo’s tjänst skulle inte få en tio på tio, deras expertteam kompenserar för det. Därför Kualo’s tjänst är definitivt värt att ta en bild på.

 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me