GoDaddy Review

 

GoDaddy Priser, planer och funktioner – 2020

Pris från:


99,00
/Månad

De viktigaste funktionerna

  • Godaddy världens # 1 domänregistrator
  • Delade, VPS, dedikerade servrar
  • 1-klick installation av 125+ gratis applikationer
  • 1-klick installation för GoDaddy registrerade domäner
  • 9,9% garanterad drifttid
  • Prisbelönad teknisk support
  • GoDaddy-kuponger

 

Delade värdplaner

PlannamnOSPlatsBandbreddPanelAntal platserPris
FörrättLinux30 GBobegränsadCPANEL1 webbplatsRs.99
EkonomiLinux100 GBObegränsatCPANELObegränsatRs.199
DeluxeLinuxObegränsatObegränsatCPANELObegränsatRs. 299
SlutligLinuxObegränsatObegränsatCPANELObegränsatRs.449
Se jämförelsen för Shared Hosting

VPS-värdplaner

PlannamnOSPlatsCPUBaggeKärnaPris
LanseraLinux40 GB1 CPU2 GBRs.1,136
FörbättraLinux60 GB2 CPU4 GBRs.1,916
VäxaLinux150 GB3 CPU6 GBRs.2,404
Bygga utLinux200 GB4 CPU8 GBRs.3,379
Se VPS Hosting-jämförelse

Dedikerade värdplaner

PlannamnOSPlatsCPUBaggeKärnaPris
EkonomiLinux1 TB4 CPU4 GB3,1 GHzRs.4,719
VärdeLinux1,5 TB4 CPU8 GB3,1 GHzRs.6,759
DeluxeLinux2 TB4 CPU16 GB3,1 GHzRs.8,119
SlutligLinux2 TB4 CPU32 GB3,1 GHzRs.8,799
Se Dedicated Hosting-jämförelsen

Återförsäljarnas värdplaner

PlannamnOSPlatsBandbreddPanelAntal platserPris
FörbättraLinux90 GBObegränsatCPANELObegränsatRs.1,999
VäxaLinux120 GBObegränsatCPANELObegränsatRs.2,799
Bygga utLinux150 GBObegränsatCPANELObegränsatRs.2,999
EtableradeLinux240 GBObegränsatCPANELObegränsatRs.4,599
Se återförsäljaren värd jämförelse

Företagsöversikt

Kör pappa är namnet som slår alla’tänker när vi pratar om ‘Top Hosting Company’. Med rätta, med över 18 miljoner kunder över hela världen och 77M domännamn under förvaltning,

De har varit pionjärerna när det gäller att tillgodose behoven hos en mängd olika kunder över hela världen med sina bästa webbklasslösningar. Det är världen’s nummer ett domännamnsregistratör. Och att vara nummer ett är inte en lätt uppgift och att bo på topp är mycket svårare. Men GoDaddy har uppnått den uppgiften med deras enorma hårda arbete för att förse sina kunder med förstklassig service.

GoDaddy har stått bakom många småföretag som förvandlats till toppmärken genom att tillhandahålla bästa webbhotell i klass till ett mycket överkomligt pris. Den har byggt en pålitlig webbserverinfrastruktur med fokus på upptid, Linux- och Windows-baserade servrar, fantastiska kundservice och andra funktioner. Och prissättning på kakan är ett brett utbud av planer som de har.

Delade webbhotellplaner

Kör pappa’s Delade webbplaner börjar så lågt som 99rs / mo och går upp till 499 / mo. Medan startplanen inte gör det’köp dig ett gratis domän, GoDaddys ekonomiska delade värdplan ger dig ett gratis domännamn, 100 GB lagringsutrymme, möjlighet att vara värd för en webbplats, obegränsad månatlig dataöverföring och gratis e-post för företag. Betecknas som ‘Bästa värde’ plan, Deluxe-planen erbjuder obegränsad lagring och obegränsade domäner utöver funktionerna i ekonomiplanen. Det börjar på 339 / mo. Ultimate-paketet erbjuder ett premium DNS-hanteringsverktyg, 2x bearbetningskapacitet och gratis SSL-certifikat under ett år.

Affärshotellplaner

Detta kan vara en ny term för få. Så låt’se vad som är affärshosting enligt GoDaddy. den’är det bästa av båda världarna – den förstärkta kraften hos en Virtual Private Server, men med en lättanvänd kontrollpanel som inte’t kräver en examen i datavetenskap för att fungera. GoDaddy föreslår dessa planer till personer med e-handelswebbplatser, de som kommer att ha hög trafik och som kräver mer resurs. Om du’re letar efter den typ av webbhotell som är mycket snabb, stöder en enorm mängd trafik som kommer när som helst. Kör pappa’s affärshosting har resurser och stöd för att tillgodose dina värdbehov.

Planerna börjar med startpaketet, börjar så lågt som £ 1159 / mo som ger 60 GB lagring, 2 GB RAM, 1 CPU, obegränsad trafik, obegränsad webbplats & databaser, standard SSL-certifikat. Sedan finns det Enhance-plan som lägger till 90 GB lagringsutrymme, 4 GB RAM, 2 CPU till startplanen och det börjar på £ 1479 / mo. Det följs av en Grow-plan som kallas den ‘Bästa värde’ paket i affärshosting som erbjuder 120 GB lagringsutrymme, 6 GB RAM, 3 processorer utöver andra funktioner i de tidigare paketen. Och det är bra prissatt till 1 919 dollar / mån. Och sedan finns det Expand-plan som är prissatt till 2559 USD / mån som erbjuder 150 GB lagring, 8 GB RAM, 4 CPU-enheter förutom andra funktioner i andra tre planer.

VPS Hosting Services

VPS Hosting Plans börjar med paketet som heter Launch, erbjuder 1 CPU Core, 2 GB RAM, 40 GB lagring och är prissatt till 1 399 SEK / mån. Sedan finns det Enhance-paketet som prissätts till £ 2199 / mo, och erbjuder 2 CPU-kärnor, 4 GB RAM, 60 GB lagring. Odlingspaketet prissätts till £ 2699 / mo. 3 CPU-kärnor, 6 GB RAM, 150 GB lagring. Och Expand-planen är den billigaste, på £ 3699 / mo erbjuder 4 CPU-kärnor, 6 GB RAM, 150 GB lagring.

Dedikerade servrar

GoDaddy har prissatt det’s dedikerade värdservrar mycket aggressivt med Ekonomipaketet, börjar så lågt som £ 4719 / mo och ger 4 CPU-kärnor @ 3,1 GHz, 4 GB minne, 1 TB lagring, obegränsad bandbredd, 3 dedikerade IP: er, gratis 1-års SSL-certifikat. Därefter är Value Pack som levereras med 8 GB minne, 1,5 TB lagring tillsammans med andra funktioner som erbjuds i Ekonomiplan. Denna plan är bra prissatt till 6759 £ / mån. Det följs av en Deluxe-plan som erbjuder 8 GB minne, 1,5 TB lagring utöver andra funktioner i de tidigare paketen. Och priset är 8119 £ / mån. Det ultimata paketet som är det billigaste priset är 8799 SEK / mån, och erbjuder 32 GB minne och 2 TB lagring i resten av godbitarna som finns i andra tre paket.

Domännamn:

GoDaddy erbjuder domännamn till ett startpris på £ 209 / mo. De ger en lång lista med domännamn som .com, .co, .in, .life och många fler.

Webbplatsbyggare

GoDaddy har en ny och avancerad webbplatsbyggare som hjälper alla personer med minst eller ingen kodningskunskap att bygga en webbplats efter eget val. Det har ett stort bibliotek med professionella bilder att välja mellan så att din webbplats alltid kommer att ha bilder som återspeglar ditt företag eller passion. Du kan också ladda upp dina egna bilder. Det har också ett swipe to style-gränssnitt där du kan utforma din webbplats bara i några få swipes. Det ger dig också förmånen att mixa och matcha där du kan vara fri från begränsningarna i mallar och anpassa varje hörn på din webbplats. Du får den här webbplatsbyggaren med en fri provversion i 14 dagar varefter du måste betala för den här webbplatsbyggaren.

Professionell affärs-e-post

GoDaddy erbjuder också e-posttjänster för företag startande på £ 39 / mo där du får 10 GB e-postlagring per användare, annonsfri upplevelse, prisbelönt, support dygnet runt. Med GoDaddy’s spam- och antivirusfilter som blockerar över 300 miljoner oönskade, potentiellt farliga e-postmeddelanden varje dag. Dessa planer stöds också mycket av smartphones och surfplattor.

Lokala webbdesigners

GoDaddy har också en lång lista över utvecklare och byråer som kan göra din jobb med att designa och hantera webbplatsen problemfri.

Slutsats:

GoDaddy har några allvarliga utmanare för topplatsen och det finns också tillräckligt med utrymme för förbättringar när det gäller kundsupport, förnyelsepriser etc. Om det kan fungera på dessa aspekter är det inte konstigt att GoDaddy kommer att regera som kungen under en lång tid.

Du kan också se användarrecensionerna för GoDaddy nedan i ‘Användarrecensioner’ sektion.

 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me