ChemiCloud granskning

 

ChemiCloud-priser, planer och funktioner – 2020

Pris från:

$
3,95
/Månad

De viktigaste funktionerna

  • Gratis domännamn för livet
  • 45 dagars pengar-tillbaka-garanti
  • 24/7 Tierless Support
  • Gratis Låt oss kryptera SSL
  • Cloudbaserad lokal värdleverantör
  • Världsomfattande serverplatser

 

Delade värdplaner

PlannamnOSPlatsBandbreddPanelAntal platserPris
WebbhotellstartareLinux15 GB SSDObegränsatCPANEL1$ 3,95 / mo
Webbhotell ProLinux25 GB SSDObegränsatCPANELObegränsat$ 6.95 / mo
Webbhotell TurboLinux35 GB SSDObegränsatCPANELObegränsat$ 10,95 / mo
Se jämförelsen för Shared Hosting

VPS-värdplaner

PlannamnOSPlatsCPUBaggeKärnaPris
JärnLinux80 GB SSD2 CPU-kärnor4 GB$ 79.95 / mo
BronsLinux160 GB4 CPU-kärnor8 GB$ 119,95 / mo
SilverLinux320 GB6 CPU-kärnor16 GB$ 199,95 / mo
GuldLinux640 GB SSD8 CPU-kärnor32 GB$ 359,95 / mo
Se VPS Hosting-jämförelse

Återförsäljarnas värdplaner

PlannamnOSPlatsBandbreddPanelAntal platserPris
ElektronLinux25 GB SSD250 GBCPANELObegränsat$ 19.95 / mo
FusionLinux50 GB SSD500 GBCPANELObegränsat$ 34.95 / mo
ExpansionLinux80 GB SSD800 GBCPANELObegränsat$ 50,95 / mo
EvolutionLinux100 GB SSD1000 GBCPANELObegränsat$ 64,95 / mo
Se återförsäljaren värd jämförelse

Företagsöversikt

ChemiCloud är en webbhotellleverantör som är känd för att tillhandahålla bästa kundservice tillsammans med en snabb, pålitlig och säker webbhotell baserad på molnplattformen. ChemiCloud är en av de högst rankade webbhotellleverantörerna i branschen. Deras genomsnittliga betyg är mer än 90%, vilket är fantastiskt, med tanke på hur de flesta kunder slutar ge mycket låga betyg, även om det finns något litet fel i den tjänst som tillhandahålls av någon leverantör.
Detta höga betyg indikerar inte bara hur bra ChemiCloud-tjänsten är, utan håller också spegeln till den vikt som ges till kundnöjdhet.

Låta’s ta reda på om ChemiCloud är det bästa alternativet du har när du väljer rätt webbhotellleverantör för din webbplats.

ChemiCloud-funktioner

Användning av molnteknologi

Molnbaserade tjänster behöver nu ingen introduktion. Och det förnekar inte det faktum att Cloud Technology är framtiden och framtiden är här. Att ha din webbplats drivs av molnservrar gör att din webbplats är framtidsklar och Cloud-servrar har många fördelar jämfört med traditionella servrar. Och ChemiCloud’Själva namnet ropar användningen av Cloud Servers i deras tjänst. Att backas av kraften från molnservrar hjälper säkert att göra din webbplats snabbare, säker och mycket tillgänglig. Denna teknik har också gjort det möjligt för ChemiCloud att erbjuda paket som skalar från mycket grundläggande till mycket avancerade funktioner.

SSD-baserade servrar

Om du väljer ChemiCloud kommer din webbplats att vara värd på servrar som drivs av SSD, oavsett vilken plan du väljer. SSD-baserad serverlagring betyder liten eller ingen latens ultra-snabb åtkomsttid. Din webbplats är också mycket säkrare än de som finns på HDD-baserade servrar. Och ytterligare ett faktum att att lägga mer vikt till SSD: s dominans är att de är mycket energieffektiva och konsumerar därför färre resurser.

24/7 expertstöd

Kundtjänst har alltid varit en högsta prioritet hos kunderna i åldrar. Om det alls inte var mer än hur viktigt kundsupport är viktigt nu. ChemiCloud har förstått detta faktum och har prioriterat högt kundtjänst på expertnivå och det har resulterat i att de är en av de högst rankade webbhotellleverantörer över hela världen. Du kan ringa när som helst och du kommer att delta i en expert ChemiCloud kundtjänstchef och du kan få svar på någon av dina frågor eller få en lösning på något av dina problem.

99,9% drifttid

ChemiCloud har 99,99% drifttidsgaranti. Medan 100% drifttidsgaranti alltid är bra i första hand är 99,99% inte så illa. Det anses fortfarande vara tillräckligt bra jämfört med branschstandarden. Din webbplats kommer att vara igång 99,99% av tiden. Detta hjälper dig att betjäna dina besökare eller kunder nästan varje gång din webbplats öppnas. Denna drifttidsgaranti innebär i genomsnitt 21,92 minuter av driftstopp på en månad.

Gratis domännamn för livet

De flesta av oss kommer att bli lättade när de erbjuds ett gratis domännamn tillsammans med webbhotell. För att betala för både webbhotell och domännamn kan säkert bränna ett hål i fickorna. Ibland har domännamn en högre prislapp än webbhotell. Det som gör saker mer rörliga om du köper webbhotell från ChemiCloud är det faktum att du får domännamnet gratis för livet. Detta betyder att du inte behöver betala för samma domännamn när du förnyar din tjänst, så länge du skaffar dig webbhotell från ChemiCloud.

45 dagars återbetalningsgaranti

Många webbhotellleverantörer erbjuder sina tjänster med en viss period av tillbaka-garanti. Men ChemiCloud-tjänsten erbjuds med ingen återbetalningsgaranti, vilket innebär att du kommer att ha 45 dagar i dina händer för att uppleva ChemiCloud-tjänsten och själv bestämma om du vill hålla dig till dem under en längre period. Detta görs utan krångel och inga frågor.

Fri och problemfri migration

Låta’säger att du är imponerad av vad ChemiCloud erbjuder på papper och vill ge dem ett försök, du behöver inte oroa dig för att du måste flytta ditt innehåll och andra saker relaterade till din webbplats till servrarna på ChemiCloud. De erbjuder gratis migreringsfacilitet som också råkar vara problemfri eftersom de har mycket experter tekniska chefer som hjälper dig att enkelt migrera din webbplats utan att bryta svett.

ChemiCloud Services

Webbhotell

Eftersom det redan nämns att ChemiCloud tillhandahåller sin tjänst baserad på Cloud-plattformen, kan du skaffa dig webbhotell över förväntningarna, som ChemiCloud uttrycker det, med priserna som börjar på $ 3.95 / mo. Detta paket som heter Starter kommer med alla de grundläggande funktionerna du behöver. Priserna är inte bäst i branschen, men du kan inte be om mer eftersom du redan har några av de bästa i klassen funktioner som molnservrar som standard. Om du vill ha ett något avancerat paket kan du välja Pro-planen som är prissatt till $ 6,95 / mo. Och du kan välja Turbo-planen om du vill ‘alla vapen brinner’ typ av prestanda, vilket är upp till 10 gånger snabbare. Detta paket är priset till $ 10,95 / mo.

WordPress Hosting

WordPress Hosting drivs av ultraavancerade SSD-baserade servrar erbjuds med dedikerat WordPress-stöd. Du har inga krångel när du skapar din webbplats eller när du stöter på några problem efter det, med detta dedikerade WordPress-stöd. Planerna är på samma sätt prissatta som molnbaserad webbhotell. Priserna börjar på $ 3,95 / mo. går hela vägen upp till $ 10,95 / mån. De har sina servrar belägna i Bangalore, Indien, vilket kan göra din webbplats avsevärt snabb genom att minska fördröjningen till stor del.

Cloud VPS

ChemiCloud erbjuder mycket skalbar VPS baserad på Cloud Technology till startpriset $ 79,95 / mo. Servrar finns också i Bangalore, Indien. Priserna går hela vägen upp till $ 350 / mo. Alla planer har fått namn efter metaller, vilket indikerar servrarnas robusthet. ChemiCloud erbjuder Cloud VPS i fyra olika paket, nämligen Iron, Bronze, Silver och Gold. Du får en dedikerad IP-adress, gratis SSL-certifikat som standard med alla fyra paketen. En anmärkningsvärd funktion är att ChemiCloud erbjuder 15 dagars återbetalningsgaranti som standard med alla paket, vilket de flesta värdar inte tillhandahåller ens med det mest avancerade paketet.

Återförsäljare värd

Om du vill ha Reseller Hosting erbjuder ChemiCloud det högpresterande molnbaserade Reseller Hosting som är speciellt designat för webbdesigners eller andra byråer. Du kan välja mellan fyra olika planer med namnet Electron, Fusion, Expansion och Evolution. Elektronpaketet är priset till $ 19,95 / mo. Medan den funktionsrika Evolutionen prissätts till $ 64,95 per månad. Du kan vara värd för obegränsade webbplatser i alla fyra paketen, och alla de 4 paketen drivs av SSD-lagring. Du får ett gratis SSL-certifikat som standard och gratis dagliga säkerhetskopior finns tillgängliga.

Slutsats

Även om ChemiCloud säkert inte har en mycket lång serie av erbjudanden, är den utmärkt i de tjänster som den erbjuder. De har gett Dedicated Hosting en miss, men ändå är de bäst på vad de gör. Du kan välja deras tjänst utan en ny tanke om du inte letar efter grundläggande traditionell webbhotell till ett mycket billigt pris som drivs av HDD-enheter. Om du väljer ChemiCloud är du säker på att du är en lycklig kund med stor tillfredsställelse. Om du funderar på att välja ChemiCloud kan du fortfarande prova deras tjänst eftersom du har 45 dagar på att få tillbaka pengarna om du inte vill fortsätta med ChemiCloud.

 

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me