Zbirka besplatnih i premium osjetljivih WordPress tema

Odgovarajuće WordPress teme

Odgovarajuća WordPress tema tema je koja je osmišljena na način da se dizajn prilagođava različitim veličinama zaslona. Ideja je da ako osoba temu pogleda na velikom monitoru, a zatim i na malom mobilnom uređaju, poput telefona, to će se prilagoditi pružajući korisniku znatno bolje iskustvo. Ako vaša web lokacija ne reagira i gledate je na malom zaslonu, prikazat će se cijela web stranica, što u većini slučajeva čini vrlo teškim za navigaciju jer nije stvoren s tako malim dimenzijama. Odgovarajući izgled u većini slučajeva donosi izgled koji je sasvim drugačiji od partnera u punoj veličini, ali optimiziran za vaš manji uređaj. To uključuje stvari poput pružanja padajuće alternative za izbornik, klizači slike i vrtići s omogućenim dodirom, manje rešetke kako bi se sadržaj ugniježdio, manje „gužve“ i naravno optimizacije temeljene na određenim uređajima (poput iPad-ovih poboljšanja).


Osobno sam započeo izraditi neke responzivne web stranice i teme, a iako je potrebno puno dodatnog posla za dodavanje odazivnosti, isplate se obično isplati. Ispod je popis besplatnih i vrhunskih WordPress tema s odzivnim izgledima, za koje mislim da su prilično cool. Naravno da ima vani više tona, ali htio sam podijeliti s vama neke od onih koje sam stvorio / pronašao. Naravno, premijski sadržavaju i moju partnersku vezu pa ću napraviti određenu proviziju ako ih kupite (hvala) – ali one su odabrane na temelju mojih osobnih preferencija u pogledu dizajna / izgleda, a također na temelju povratnih informacija trenutnih kupaca. Za besplatne teme nisam ih isprobao sve, a one koje zapravo nisam testirao, a uključio sam ih jer mi se jako svidjelo kako su to izgledali i izgledali su legalno.

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. Ukupno

Ukupno, višenamjenska WordPress tema za Infoprenuers

Total je naša najprodavanija WordPress tema na WPExplorer-u. To je višenamjenska tema s potpunom podrškom za povlačenje i povlačenje Visual Composer dodatka, a uključuje mnoštvo ugrađenih postavki za prilagodbu i tematsku ploču za stvaranje prilično bilo kojeg mjesta koje trebate / želite! Tema također u potpunosti podržava WooCommerce, tako da možete stvoriti svoju internetsku trgovinu. Također u potpunosti odgovara za pregled u svim preglednicima.

2. Noir

noir-osjetljiv-WordPress-tema

Noir je premium blogging i eCommerce WordPress tema koja je savršena za bilo koji blog. Ima vrlo čist i moderan dizajn koji je također u potpunosti reagiran. Plus ako želite zajedno sa svojim blogom postaviti trgovinu ili prodavati vlastite proizvode ili pridružene proizvode, to možete učiniti putem WooCommerce integracije!

3. Danas (besplatno)

danas-WordPress-tema

Danas WordPress tema je besplatna tema WPExplorera, savršena za bilo koju vrstu bloga i u potpunosti odgovara. Tema sadrži početnu stranicu s istaknutim postom, zajedno s mrežom s dva stupca vaših najnovijih postova u nastavku. Dizajn je vrlo gladak i minimalan te savršen za bilo koju vrstu bloga. Uključuje i opcije u Customizer-u za društvene veze vašeg zaglavlja, veličine slike, stupce, izgleda i još mnogo toga.

4. Dvadeset 11 (besplatno)

Wordpress dvadeset jedanaest tema

Naravno da bih započeo stvari sa zadanom dvadeset i 11 temom. Tim WordPress.org obavio je izvrstan posao s ovom temom, čineći ga zaista jednostavnim, ali istovremeno moćanim i jednostavnim za korištenje. Ovo je, naravno, savršena tema za početnike i u potpunosti je reagiran, tako da izgleda sjajno u svakom trenutku.

5. Prilagodite (besplatno)

Prilagođavanje WordPress teme

Adapt je moja prva besplatna responzivna tema za WordPress. Stvorena je idealno za poslovne i portfeljne web stranice, ali dolazi i s cjelovitim predloškom bloga, kao i što se može lako prilagoditi bilo kojoj vrsti web mjesta koju želite. Uključuje fantastičan FlexSlider, portret koji može filtrirati u obliku brzih dijelova, neke sjajne kratke kodove, među mnogim drugim značajkama i naravno 100% besplatni GPL.

6. BonPress (besplatno)

BonPress WordPress tema

BonPress je besplatna responzivna WordPress tema koju je stvorio WPZoom. Tema je najbolja za blogere i ima vrlo čist i elegantan dizajn s ugrađenom podrškom za format.

7. Evolucija

Evolucija WordPress tema

Evolution je prva premium odzivna WordPress tema koju je stvorio fenomenalni narod na Elegantnim temama. Tema ima vrlo minimalan dizajn koji je savršen za izradu web stranica bez nereda, kao što je fotografski portfelj i, naravno, njegov dio članstva, koji također uključuje tona i tone drugih sjajnih predložaka.

8. Odgovor (besplatno)

Odgovorite WordPress temu

Respo je besplatna responzivna WordPress tema na koju sam naišao neki dan i bio sam jako impresioniran. Ima vrlo čist i minimalan dizajn savršen za sve vrste blogera, potpuno je responzivan i besplatan.

9. Pametan start

Smart Start WordPress responzivna tema

Smart Start je divovski top prodavač na Themeforestu. Ova je tema izuzetno popularna od dana kad je izašla i ne postavlja se pitanje zašto. Ima vrlo čist i minimalan dizajn, potpuno reagira i pekmez je prepun svih vrsta dobrota. Na raspolaganju je i samo verzija HTML-a.

10. Kisik (Besplatno)

WordPress tema na kisik odziva

Oxygen je besplatna responzivna tema koju je izvorno stvorio alienwp, ali sada je u vlasništvu devpressa. Tema je ultra minimalna i savršena ne samo za blogove, već i za dijeljenje fotografija.

11. Modernizirajte

Modernizirati je još jedna vrlo popularna tema na tržištu TF-a. Ima vrlo jednostavan dizajn / izgled koji u potpunosti odgovara, ali ono što ga čini stvarno jedinstvenim je ugrađeni uređivač sadržaja koji vam omogućuje jednostavno postavljanje stranica na vašoj web stranici putem ploče za povlačenje i ispuštanje.

12. Odgovarajući (besplatno)

Odgovarajuća WordPress tema

Responsive je besplatna tema koja je dostupna putem WordPress.org. Zapazilo me jer je vrlo jednostavan, kôd je na brzi pogled izgledao dobro i mogao bi biti dobro rješenje za one koji traže besplatno rješenje za svoju korporativnu web stranicu.

13. Uber

Uber je ThemeTrust super minimalna tema. Tema je orijentirana na poslovne / portfeljske stranice i ima sjajnu mogućnost postavljanja različitih pozadina za svaku stranicu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me