Više besplatnih dodataka za WordPress (za koje možda niste čuli)

Još u ožujku objavio sam post na WPExplorer-u koji je sadržavao mojih sedam najdražih besplatnih WordPress dodataka. To nije bio svakodnevni popis dodataka; Potrudio sam se spomenuti manje poznate dodatke, a ne da idem uobičajenim putem imenovanja Akismets i W3 Total Caches ovoga svijeta..


Post se pokazao prilično uspješnim (uostalom, i to što poštuje WordPress korisnika ne želite provjeriti cool dodatke?) pa sam zaključio da bi to moglo biti s nastavkom. I slično Kum II. Dio i ostali nastavci, ovaj će se poboljšati u odnosu na izvornik.

Ispod sam nabrojao još sedam besplatnih WordPress dodataka, koje sve koristim (ili sam koristio) na vlastitim blogovima. Nisu svi dodaci za superzvezde – neki su samo preuzimani nekoliko puta – ali upravo je to ono što ih čini zanimljivijim od istih starih dodataka koje ste čitali o vremenu i vremenu iznova. Uživati!

N.B. Dodaci su navedeni bez posebnog redoslijeda.

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

TablePress

Ovaj je dodatak preuzet preko 80 000 puta i u trenutku pisanja dobio je 396 ocjena. Od tih ocjena, svi osim osam imaju pet zvjezdica, a ostali su četiri. Jedva je potrebno reći nešto više. Ali hoću.

TablePress nema vršnjaka; to je najbolji dodatak tablica za WordPress na daljinu. Iscrpno sam ga koristio na Ostavim posao iza sebe (vidi stranicu s mojim izvješćima o primanjima) i istaknuto na P90X Journalu (vidi moje zapise o vježbama):

Tablica stvorena pomoću TablePressa.

Tablica stvorena pomoću TablePressa.

Besprijekorno je šifriran i podržan od strane jednog od najboljih programera dodataka vani.

Nabavite TablePress

Još jedan povezani dodatak

Prikazivanje povezanih postova pri dnu blogova jednostavan je način za povećanje angažmana na blogu. No, puno ljudi pogriješi – loše kategoriziraju i označavaju svoje postove, a zatim upotrebljavaju nekvalitetni dodatak za prikazivanje dodataka “povezani” (za koje čitate “nisu toliko povezani”) dodatke.

Zato samo ikada preporučujem još jedan dodatak za slične postove (YARPP) – po mom mišljenju on ima najbolji algoritam podudaranja i vrlo je lako prilagodljiv:

YARPP na mom blogu.

YARPP na mom blogu, izgleda seksi.

YARPP je u stvarnosti vrlo popularan dodatak, ali smatrao sam da ga ovdje treba uključiti za sve one koji koriste alternativni dodatak u vezi sa postovima. Doista smatram da je to najbolje.

Nabavite YARPP

Zimzeleni visokotonski post

Što se mene tiče, ovo je  dodatak za upotrebu prometa na Twitteru na vašoj web lokaciji. U interesu pune izloženosti, definitivno sam pristrana kad kažem da sam tijekom su-razvijanja dodatka, ali to je ipak moje iskreno mišljenje.!

Koncept je jednostavan: Evergreen Post Tweeter automatski će povremeno emitirati stare postove na blogu (npr. Jednom svakih šest sati). Omogućuje vam filtriranje onih postova koji će se ukloniti odabirom oznake ili oznake. Na ovaj način možete odabrati dodatak koji će samo označiti vaš “zimzeleni” sadržaj (tj. Onaj koji još vrijedi pročitati), a ne sve na vašem blogu.

Upotreba ovog dodatka može privući mnogo prometa na vašu web lokaciju:

Povećan promet na Twitteru.

Ako ste korisnik Twittera, onda vam to nije problem!

Jednostavno digitalno preuzimanje

Ukratko, Easy Digital Downloads (EDD) omogućuje vam prodaju digitalnih preuzimanja putem vaše web stranice. Koristim ga za prodaju slobodnog vodiča za pisanje i nisam se osvrnuo otkad sam prešao s E-Junkie-a.

Ovo je jedan od onih dodataka za koje ne možete vjerovati da su besplatni. U stvari, njegov programer (Pippin Williamson) kreirao je EDD kao dio freemium modela koji vam omogućuje kupnju samo onih dodatnih modula koji su vam potrebni (po vrlo povoljnoj cijeni). Evo kratkog videozapisa koji vam prikazuje što:

Doista je lako izgledati kako biste pokrenuli i pokrenuli EDD. Ako prodajete digitalne proizvode na svojoj web stranici, toplo vam preporučujem da to provjerite.

Nabavite lako digitalna preuzimanja

Beskonačno pomicanje

Beskonačno pomicanje je ona savršena kombinacija fenomenalnosti i upotrebljivosti.

Ukratko, ona mijenja vašu temu, tako da kad posjetitelji dođu do dna stranice sa stranicama, dodatni se postovi učitavaju u stvarnom vremenu. To znači da više nema klika na sljedeću stranicu (a da ne spominjem vrlo elegantan učinak koji mi se nikad ne dosadi).

Jedina mana upotrebe Beskonačnog pomicanja je ta što može negativno utjecati na stopu napuštanja početne stranice i broj pregledanih stranica (jer će se posjetitelji sada pomicati prema istoj stranici umjesto da kliknu na novu). Ali to ne znači da je angažman smanjen – upravo suprotno. Manje gnjavaža i manje vremena čekanja da se stranica učita, vjerovatno će rezultirati posjetiteljima koji će se duže zadržavati.

Profiler izvedbe dodatka

Iako volim dodatke, oni mogu biti odvod starih resursa. Previše nadograđenih dodataka može dovesti do usporenog učitavanja mjesta i nezadovoljnih posjetitelja.

U tome se može poboljšati Profiler Performance Plugin (P3). Skenira vašu web lokaciju i daje vam izvješće s detaljima koji dodaci postavljaju najviše opterećenje na vašoj web lokaciji:

Profiler izvedbe dodatka

Kao što možete vidjeti na gornjoj snimci zaslona, ​​P3 vam daje pregled relativnog vremena izvođenja za svaki od najintenzivnijih dodataka instaliranih na vašoj web lokaciji. Također možete vidjeti koliki utjecaj dodataka ima na vrijeme učitavanja web stranice kao i druge podatkovne točke.

P3 je fantastičan alat za provjeru je li vaša web lokacija dobro optimizirana za brzinu. Iako njegova metoda skeniranja vremena rada dodataka nije besprijekorna, dovoljno je točna da vam pruži informacije s kojima možete donositi informirane odluke.

Komentari nisu odgovori na

Komentari na blogu predstavljaju otkucajno srce većine blogova. Djelomično su ono što blog definira kao blog – mogućnost posjetitelja da doda u razgovor na web mjestu što bi inače bilo jednosmjerni posao.

I zato biste (po mom mišljenju) trebali stalno pazite da odgovorite na komentare na svom blogu (ako je odgovor opravdan). Po mom mišljenju, poprilično je kazneno pozvati ljude da postavljaju pitanja, a onda ne slijediti odgovor.

No, kada vaš blog dobije određenu veličinu, može biti prilično teško pratiti komentare koje dobivate. Tu dolaze komentari na koje nije odgovoreno: dodaje se dodatni stupac na zaslon za moderiranje komentara koji pokazuje jeste li odgovorili na komentar ili ne.

Komentari se ne odnose na snimku zaslona.

To je jednostavan, ali učinkovit način da se osigura onima koji zaslužuju odgovor od vas.

Što su vaš Omiljeni nepoznati dodaci?

Spremna sam se kladiti da je na ovom popisu barem jedan dodatak za koji niste čuli. Većina ih ima manje od 100.000 preuzimanja (u usporedbi s najpopularnijim s ~ 15 milijuna) a neki imaju samo pregršt.

Rekavši to, siguran sam da u sirovom stanju ima puno drugih dijamanata koje mnogi od nas još nisu otkrili. Ako volite relativno nepoznati dodatak koji nije spomenut u ovom postu ili na mom prethodnom popisu, recite nam o tome u odjeljku s komentarima u nastavku!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me