Topnotch Facebook WordPress dodatke za vaše web mjesto

24. kolovoza 2015. bio je dan crvenog slova za Facebook. Prvi put, 1 milijarda ljudi se prijavila na svoje Facebook račune u jednom danu. Početkom ove godine na Facebooku je bilo ukupno ukupno 1,59 milijardi korisnika. To su brojevi koje niti jedan posao, velik ili mali, ne može priuštiti da ih zanemari. Dobar broj korisnika Facebooka čini i dio ciljne publike većine poduzeća. Sigurno je kontaktiranje tih korisnika putem poznate platforme dobro za bilo koji posao.


Sa WordPressom možete ostati povezani s Facebookom. Tako lako da je u mnogim zemljama osnovni oblik komentiranja i komuniciranja na webu. Možete integrirati Facebook s WordPress web mjesto sa svog profila ili stranice ili postavljanjem widgeta na vaše web mjesto koje posjetitelji mogu jednostavno kliknuti i povezati s vama. Postoji mnogo različitih elemenata Facebooka koji se mogu lako dodati WordPressu.

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

Facebook dodaci za WordPress

Veliki broj dodataka može pomoći povezivanju Facebook stranice na web stranicu WordPress. Korisnici Facebooka mogu se povezati s vama s vaše web stranice, bez potrebe za pristupom njihovom Facebook računu.

Od dijeljenja Facebook ažuriranja, obožavatelja, događaja i slika na vašoj web stranici do automatizacije ažuriranja i dodavanja praktične značajke dijeljenja slike, WordPress dodaci omogućuju sve. Većina dodataka treba Facebook ID ID-a i tajni ključ aplikacije. Ti su brojevi potrebni kako bi Facebook bio siguran u vaš identitet tijekom pristupa vašim podacima na Facebooku.

Provukao sam se kroz više dodataka i ovdje je moj glavni izbor Facebook dodataka za WordPress.

Facebook Page Plugin

Facebook Page plugin ugrađuje Facebook Likebox na svoju web stranicu. Omogućuje korisnicima da lajkuju ili dijele vašu stranicu klikom na gumbe. Ako su korisnici prijavljeni, mogu vidjeti i koji se od njihovih prijatelja već svidio stranici.

Facebook Page plugin

Da biste dodali Likebox na svoju web stranicu, posjetite Facebook dodatak. Kopirajte URL Facebook stranice vaše web lokacije i zalijepite je na predviđeni prostor. Facebook ugrađivanje za svoju web stranicu možete prilagoditi podešavanjem visine i širine.

Nakon što dobijete veličinu ugrađivanja upravo onako kako želite, generirajte kôd klikom na gumb Get Code. Generirat će se dva isječka koda. Kopirajte / zalijepite prvi isječak s teme ili podređene teme kako je opisano u uputama koje prate kôd. Zalijepite drugi isječak gdje god želite da se prikaže Likebox. Najčešće mjesto koje ćete naći Likebox nalazi se u bočnoj traci. Drugi kôd možete staviti u tekstualni widget i povući ga na bočnu traku. Sada se korisnici lako mogu lajkati ili dijeliti dok su na vašoj web lokaciji.

Ultimate Facebook

Ultimate Facebook by WPMU DEV integrira Facebook stranice s WordPressom neprimjetno. Mnogo zadataka izvršenih s više dodataka svi su povezani u ovaj dodatak s vlastitim napajanjem. Posjeduje snažne alate za integraciju koji posjetiteljima osiguravaju fluidan doživljaj povezivanja svog identiteta na vašoj web stranici.

Korisnici Facebooka ne moraju stvarati račun na vašoj web stranici. Oni se mogu lako registrirati ili prijaviti na WordPress web stranice koristeći svoje Facebook podatke. Profil člana WordPress-a kreira se automatski s detaljima profila preuzetim s Facebooka.

Ultimate Facebook

Korisnici mogu lako pronaći vašu stranicu na Facebooku i mogu je komentirati koristeći poznato Facebook sučelje za komentare. Komentari objavljeni na Facebooku mogu se objediniti s vašim komentarom. Dakle, ako prijatelj objavi komentar na Facebook zidu korisnika, taj se komentar automatski uvozi u odjeljak Komentari na vašoj web lokaciji. Mnogi korisnici Facebooka osjećaju se ugodnije komentirati unutar Facebooka, a ovaj dodatak olakšava im dijeljenje komentara i na Facebooku i na vašoj web stranici.

Može se dodati dodatak feeda aktivnosti koji korisnika može upoznati s drugim personaliziranim sadržajem na vašoj web lokaciji. Korisnici mogu dijeliti albume i automatsko postavljanje poruka na zid, stranicu, događaje ili bilješke.

Dodatak se može kupiti kao dio članskog paketa uz WPMU DEV, a nudi se i 14-dnevno besplatno probno razdoblje. Spreman je za više stranica i kompatibilan je sa većinom standardnih tema.

Prilagođeni Facebook feed

Prilagođeni Facebook feed je visoko ocjenjeni, mnogo preuzimani dodatak (200 000+ aktivnih instalacija). To vam pomaže da prikažete prilagodljivi Facebook feed na svojoj web stranici. Ostali Facebook dodaci ugrađuju feed u iframes i to tražilice ne mogu pretraživati. No prilagođeni Facebook feed dodaje sadržaj koji mogu pretraživati ​​pretraživači – pravi poticaj za SEO.

Prilagođeni Facebook feed

Feed se može izvući s jedne stranice ili s više stranica ili grupa. Prečaci će vam pomoći ugraditi feed na bilo koju stranicu, post ili widget. Jednostavno je postavljanje. Dio postova može biti skriven, a predmemoriranje osigurava da se postovi učitavaju velikom brzinom. Ako redovno objavljujete, možete prilagoditi postavke da biste svakodnevno provjeravali svoje Facebook stranice na svježe feed. Ili može provjeriti svakih nekoliko minuta ili nekoliko dana, ovisno o tome koliko često objavljujete. Hashtag u postovima automatski se povezuje s hashtagovima Facebooka.

Postavke se mogu vrlo detaljno prilagoditi za podešavanje tipografije, sadržaja, boja i još mnogo toga. Dodatak je izvrstan za prikazivanje tekstualnog feeda, ali za prikaz fotografija, videozapisa i broja lajkova, dijeljenja i komentara za svaki post, morat ćete nadograditi na premium verzija.

Komentari na Facebooku

Komentari na Facebooku dodatak olakšava dodavanje sustava Facebook komentara na vaše WordPress web mjesto. Tada se može prilagoditi i upravljati s vaše web stranice.

Facebook_comments

Nakon preuzimanja i aktiviranja dodatka morat ćete pristupiti svojoj Facebook stranici putem postavki dodatka. Unutar Facebooka registrirajte svoju web stranicu, kreirajte aplikaciju i generirajte ID aplikacije. Kopirajte identitet i zalijepite ga na prostor predviđen za web mjesto. Zatim se prilagodite zaslonu i drugim postavkama. Pojedinosti smo objasnili u postavljanju.

Facebook ima široku korisničku bazu i donošenje Facebook komentara na vašu web stranicu značit će povećani angažman posjetitelja. To će potaknuti posjetitelje da se vraćaju na web mjesto i smanjiti negativne i uvredljive komentare. Imajte na umu da komentari Facebooka ne mogu biti anonimni, a otkrivanje identiteta može smanjiti neželjenu poštu i trolove.

Članci Instant Facebooka za WordPress

Članci Instant Facebooka je nedavno objavljeni besplatni dodatak koji su zajednički razvili Automattic i Facebook. To je otvoren izvor i dostupan za daljnji razvoj na Github. Možda ste vidjeli ikonu Lightning Bolt na nekim člancima u vašem Facebook feedu. Ova ikona označava da čitate trenutni članak.

Članci trenutnog FB-a

Ovim dodatkom možete stvoriti svoj članak na WordPressu, a zatim ga odmah objaviti na Facebooku. Prije objavljivanja, uzorke će morati odobriti Facebook. Članci koriste istu tehnologiju koja se koristi za prikaz slika i videozapisa i učitavaju se deset puta brže od uobičajenih članaka.

Brz i interaktivan prikaz članaka zasigurno će potaknuti više dionica i povećati čitateljstvo. Nedostatak je što je Facebook strog u pogledu formatiranja, a bočne trake i carinska polja možda nisu dopuštena. Dopuštene su samo ograničene slike i videozapisi. Oglašavanje i unovčavanje morat će biti prema Facebookovim pravilima i tako može doći do pada prihoda na ovom računanju.

Uspostavljeni dodatak koji može učiniti isto to je Facebook Auto Publish. Ovim dodatkom možete objavljivati ​​postove na Facebooku izravno s vašeg bloga. Objave se mogu filtrirati prema kategoriji ili prilagođenim vrstama postova, a mogu biti i u jednostavnom tekstovnom obliku, sa ili bez slika.

Facebook prometni pop za WordPress

Facebook Traffic Pop za WordPress, vrhunski dodatak, generira skočni prozor na vašem blogu koji blokira pristupačnost stranici koju posjetitelj pregledava. Samo kada se klikne Like ili Share, pristup se vraća.

Facebook Traffic Pop

Dodatak će pratiti miša prema dolje po stranici i ostati u središtu. Jednom kada posjetitelj klikne na skočno područje, više mu neće smetati.

Facebook Viral Content Locker za WordPress

Facebook Viral Content Locker za WordPress je još jedan premium dodatak dostupan na CodeCanyonu koji je izvrstan za zaključavanje sadržaja. Posjetitelji mogu otključati sadržaj tek nakon što se povežu sa svojim Facebook računom.

FB-Sadržaj-ormarić-wordpress

Kad to učine, detalji e-pošte posjetitelja pohranjuju se u vašu bazu podataka. Kasnije se može izvesti u CSV formatu. Odličan dodatak za ograničavanje pristupa premium sadržaju i prikupljanje podataka o korisnicima.

Neki popularniji dodaci

Možda biste htjeli pogledati još nekoliko dodataka prije nego što odaberete onaj koji je najbolji za vas. Zato dodajem nekoliko popularnih ili koje mogu dobro odraditi određeni zadatak.

 • Integracija Facebook stranica za WordPress dobro se slaže ako želite integrirati bilo koju Facebook stranicu u svoju WordPress stranicu. Može se prikazati posljednjih nekoliko postova sa vašeg zida stranice i možete dodati gumb Još za učitavanje više postova. Stranice su optimizirane za tražilice, a komentari u prilogu također se mogu vidjeti.
 • Kako biste pokazali Facebook Likebox unutar Lightbox-a koji se može vremenski učitati, pogledajte Facebook stranica Promotor Lightbox.
 • Plutajući društveni bar dodaje laganu horizontalnu socijalnu traku u vaš post i stranice. Podržava samo glavne platforme društvenih medija (uključuje Facebook). Gumbi se ne učitavaju zajedno sa stranicom, tako da ne dolazi do povlačenja brzine na mjestu. Gumbi se učitavaju samo kada posjetitelj pređe preko šanka.
 • Pouzdan dodatak za zadržavanje vaših postova u opticaju dijeljenjem starih postova na društvenim mrežama je Oživite stari post.
 • Ovi dodaci dodaju prilagođeni Facebook feed: Feed Them Social dodaje prilagođene feedove za društvene medije, uključujući Facebook stranice. Jednostavni dodatak za Facebook na vašu web stranicu dodaje jednostavan feed sadržaja s Facebook stranice koji čitatelji mogu voljeti i dijeliti. Oni također mogu čitati nedavne postove sa stranice
 • Facebook dodaci, komentari i dijalozi za WordPress mogu se koristiti za integraciju Facebook dodataka, komentara i dijaloga u bilo koji post ili stranicu na vašem blogu uz pomoć kratkih kodova.
 • Stranice registrirane kao fan stranice ili tvrtke i organizacije mogu koristiti jQuery Facebook Gallery za prikazivanje Facebook albuma unutar vašeg WordPressa. Ovaj dodatak neće raditi za osobne ili grupne stranice.

Zaključiti

To je priličan broj dodataka koji bi trebali pružiti Facebook korisnicima iz WordPress-a. Dodajte ih na svoj blog i pogledajte kako se Likes and Shares množe.

Ako se neki od tih dodataka ili neki drugi dodatak koji nije na mom popisu dobro funkcionira za vas, javite mi u komentarima ispod.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map