Prigrlite budućnost s ovim dodatnim uređivačima WordPress prednjeg editora sučelja

WordPress uređivači postova i stranica često se mogu osjećati kao dio softvera koji zaostaje za ostatkom platforme. Stalno prebacivanje između uređivača i pogleda sprijeda na post je manje nego idealan način za rad, pogotovo kada pokušavate pravilno predstaviti svoj sadržaj..


Imajući to na umu, uzbudljivo je znati da razvojni tim WordPressa radi na dodavanju uređivanja putem linija – gdje radite na svojim postovima dok se pojavljuju čitateljima, kroz prednji kraj vaše web stranice – na softver.

U nedavnom postu Tom je opisao implikacije skorašnjeg dolaska in-line, uvodnog uređivanja na WordPress; ali ako ne možete čekati dok to ne postane dio osnovne funkcionalnosti, evo nekoliko in-line opcija uređivanja sadržaja koje možete isprobati danas.

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

WordPress prednji urednik

WordPress prednji urednik

Ovaj dodatak je na čemu se radi od strane nekih članova razvojnog tima programa WordPress, te se očekuje da će u budućnosti biti funkcionalno uključen u srž WordPress-a. To znači da je u WordPress napokon stiglo uvodno linijsko uređivanje sadržaja!

Dosadašnje značajke omogućuju vam uređivanje naslova i sadržaja bloga izravno s prednjeg dijela vaše web stranice, pod uvjetom da ste prijavljeni na web mjesto. Za dodavanje i uređivanje sadržaja jednostavno je klikanje na tekst i tipkanje – iznenađujuće je jednostavan za upotrebu.

Da biste omogućili uređivanje sadržaja kao što biste to radili putem standardnog uređivača postova, ovaj dodatak na gornji dio zaslona dodaje fiksnu vodoravnu traku izbornika, koja sadrži sve alate za uređivanje postova. To uključuje opcije oblikovanja, gumbe za umetanje veza i slika, te mogućnost upravljanja kategorijama i oznakama, i još mnogo toga. Također možete spremiti ili objaviti svoj post s prednje strane i ako se u bilo kojem trenutku želite prebaciti na tradicionalni WordPress uređivač postova, tu je i zgodan gumb.

Ako sada ne možete čekati i želite početi uređivati ​​linijski sadržaj na vašoj web lokaciji, slobodni ste instalirati dodatak WordPress Front-end Editor. Međutim, budite upozoreni, radi se o tijeku i još nije gotov proizvod.

Pros: besplatan je, jednostavan za korištenje, lijepo sučelje i čini se da dobro funkcionira.

Cons: i dalje je u tijeku, ne uključuje opcije izgleda stranica, samo uređivanje i oblikovanje sadržaja.

Korisnici koji žele nešto više poliranih možda će druge dodatke na ovom popisu učiniti privlačnijima, no ako želite pregled budućnosti, taj dodatak možete instalirati izravno s nadzorne ploče administratora WordPressa.

Nabavite WordPress prednji urednik

Vizualni skladatelj

Prednji gradnik vizualnog skladatelja

Visual Composer by WP Bakery premium je dodatak za koji ste možda čuli; uglavnom zbog činjenice da je jedan od top 3 prodajnih dodataka na CodeCanyon tržištu. Iako je ovaj dodatak već neko vrijeme vrlo popularan program za izradu back-end stranica WordPress-a, nedavno je ažuriranje Visual Composer dodalo uređivanje sadržaja na prvom mjestu što ga čini više nego vrijednim dodatkom ovom popisu.

Osim 40+ elemenata sadržaja koji se lako dodaju na vaše stranice, a zatim se premještaju na položaj pomoću uređivača povuci i ispusti, sada možete uređivati ​​sadržaj onako kako bi vidjeli vaši čitatelji zahvaljujući istinskom tekstu “Ono što vidite je Što dobijete “uređivač, i to s prednje strane vaše web stranice. Prednji uređivač Visual Composera sada je integriran u najpopularnije teme WPExplorer-a što bi vam trebalo dati dobru predstavu o tome koliko je dobar ovaj dodatak.

Pros: isprobalo i testira tisuće korisnika, mnogo elemenata sadržaja, uređivanje prevlačenja i prebacivanja, puno dodataka za proširenje značajki.

Cons: nije besplatno, puno značajki s kojima se treba upoznati.

Nabavite Visual Composer

Ječam – Dodatak za uređivanje u programu WordPress

In-line uređivač ječma

Barley je napredni linijski uređivač sadržaja koji je sada dostupan za WordPress. Ova opcija djeluje na sličan način kao dodatak WordPress Front-Editor Editor-a, a nakon što ga instaliraju, prijavljeni korisnici mogu kliknuti na njihov sadržaj na sadržaju da bi ga započeli uređivati ​​na prednjem dijelu svoje web stranice..

Bilo koji dio posta moguće je uređivati, uključujući naslov, jednostavnim klikom i tipkanjem. Umjesto da prikazuje fiksnu alatnu traku koja sadrži opcije oblikovanja, Barley prikazuje kontekstni izbornik, ovisno o tome što radite. Kao i napredni uređivač koji se razvija, možete i uređivati ​​kategorije i oznake posta kroz prednji pogled. Dodavanje slika i postavljanje istaknute slike također je lako napraviti pomoću prednjeg dijela.

Iako jedva funkcionira vrlo dobro, nema ga puno što ga odvajati od WP Front-Editor-a koji je u tijeku, a ako se taj dodatak uvede u jezgru WordPressa, teško je vidjeti gdje će se publika jedva naći za WordPress.

Pros: stvarno dobro funkcionira, lijepo sučelje, forume za podršku, videozapise za pomoć i ulaznice.

Cons: nije besplatno, ne može stvoriti napredne izgled.

Nabavite linijski uređivač Barley

Živi skladatelj

Live Composer Page Builder

Live Composer je pristupačni premium dodatak koji vam omogućuje izradu prilagođenih izgleda za vaše stranice kroz prednji kraj vaše WordPress stranice. Nedavno smo objavili potpuni pregled Live Composera u kojem možete saznati o svim njegovim značajkama, pa ćemo danas samo pogledati njegovu prednje mogućnosti uređivanja.

Iako ovaj dodatak uključuje puno više značajki od dosad obuhvaćenih dviju opcija, to dolazi po cijenu jednostavne upotrebe i jednostavnosti. Kompozitor uživo ne može se zaista smatrati linijskim uređivačem, jer iako možete uređivati ​​fontove i druge aspekte prezentacije na prednjem dijelu vaše web stranice, tekst ne možete uređivati ​​izravno na stranici. Da biste to učinili morate aktivirati modalni prozor preklapanja, a zatim početi tipkati.

Ako želite alat za izradu prednjih stranica koji vam omogućava live pregled vaših izgleda i dizajna u obliku dokumenata, sve kroz povlačenje i ispuštanje sučelja, tada bi Live Composer mogao biti dobar izbor vrijednosti. Ali za one koji žele samo jednostavan način da izravno uređuju svoj sadržaj, to nije najbolja opcija.

Pros: stvorite izgled stranica, promijenite font i stil teksta, dodajte stranici više modula, relativno pristupačni za premium dodatak.

Cons: nema stvarnog linijskog uređivanja teksta, zauzeto sučelje, nedostatak jednostavnosti, nije besplatan.

Nabavite uživo skladatelja

VelocityPage

VelocityPage

VelocityPage ima više zajedničkog s Live Composer-om nego dodatkom WordPress Front-Editor Editor-a zahvaljujući ponajviše alatima za izradu stranica. No, kako ovaj dodatak ima za cilj uklanjanje administratorskog sučelja za WordPress, in-line uređivanje je definitivno jedno područje koje su programeri imali na umu..

Jednom instaliran na web mjestu, prijavljeni korisnici koji pregledavaju stranicu mogu kliknuti gumb ‘Uredi’ da bi započeli izmjene sadržaja u liniji s prednje strane. Sučelje za uređivanje sadržaja stranice slično je ječmu, jer se pri interakciji sa sadržajem prikazuje kontekstni izbornik. No ovaj dodatak nadilazi samo omogućavanje uređivanja sadržaja.

VelocityPage može se koristiti za izradu izgleda, umetanje mnogo različitih elemenata u stranice i dolazi s izborom visokokvalitetnih predložaka stranica. No ignorirajući ostale značajke, samo kao linijski uređivač, ovaj dodatak čini sjajan posao. Međutim, jedan je veliki propust to što radi samo na stranicama, a ne na postovima. Ako jednostavno tražite način uređivanja sadržaja u liniji sa prednje strane, tada bi VelocityPage mogao biti pretjeran za vaše potrebe i proračun. Međutim, ako želite stvoriti izgled i na svoje stranice dodati niz elemenata stranica, onda je to kvalitetan proizvod.

Pros: dobro uređuje internetski sadržaj, jednostavan je za upotrebu, osjeća se kao dio WordPress-a, puno mogućnosti stvaranja stranica.

Cons: ne funkcionira na postovima, relativno skupo, možda pretjerano za one koji traže samo linijski uređivač.

Dohvati VelocityPage

Zaključak

Kao što vidite, postoji niz programera koji rade na dodavanju uređivanja internetskog sadržaja u WordPress. Bez obzira sviđa li vam se ovaj način korištenja WordPressa ili ne, s obzirom da će softver uskoro uključivati ​​uređivanje u prvom redu, izgleda da je ova značajka ovdje ostala.

Što mislite o suvremenim urednicima za WordPress? Koristite li ovu značajku na svojoj web lokaciji?

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me