Preporučene teme WordPress za freelancere

Nema ništa uzbudljivije od toga da sami to učinite kao slobodnjaka. Biti svoj vlastiti šef, iako pun rizika i odgovornosti, jedno je od najzaslužnijih zanimanja koja možete odabrati. A jedna od tih gore navedenih odgovornosti uključuje stvaranje i upravljanje vlastitom web stranicom. Ako niste web dizajner, onda ovo može izgledati zastrašujući zadatak, ali ne mora biti. Dostupne su brojne sjajne premium WordPress teme koje možete koristiti za izradu vaše web stranice u bilo kojem trenutku. Pogledajte neke od naših izbora za najbolje WordPress teme za slobodnjake.


Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. Alona

Alona-WP-tema

Alona je lijepa tema portfelja koja uključuje 4 zapanjujuća portfelja, više vitrina za slike (rešetka, klizač ili videozapise), integraciju ikona FontAwesome, prilagođene Google fontove i još mnogo toga. Ova je tema sjajna opcija za stvaranje profesionalnog i impresivnog internetskog portfelja koji će zadiviti klijente i uvjeriti temu da vas zaposli!

2. Flatiron

pegla-minimalno-poslovno-tema

Flatiron je vrlo jednostavna i čista poslovna WordPress tema koju je stvorio WPExplorer. Tema je dostupna za prodaju na Creative Marketu po vrlo pristupačnoj cijeni i uključuje sve što je potrebno za stvaranje vrlo čistog i minimalnog korporativnog / poslovnog web mjesta koja je savršena za slobodnjake da pokažu svoj rad i vještine.

3. Dijamant

dijamant-WP-tema

Diamond je višenamjenska tema programa WordPress koju biste u bilo kojem trenutku mogli koristiti za izradu web mjesta za vaše poslovanje. Tema je u potpunosti integrirana s WooCommerceom ako želite prodati bilo koji proizvod na svojoj web lokaciji, uključuje više predložaka početnih stranica da biste postavili povjetarac, a postoji i niz dodanih značajki koje će učiniti da web stranica stvarno pokaže posao koji obavljate (poput paralakse klizači, prilagođeni direktorij i još mnogo toga).

4. Ukupno

Ukupna-WP-tema

Total je još jedna solidna opcija za web mjesto vašeg freelancera ili agencije. Naš Total Framework sadrži super jednostavan alat za izradu i povlačenje s pomoću kojeg možete kreirati prilagođene početne stranice, stranicu o nama, stranice portfelja, jedinstveni blog, stranice usluga ili bilo što drugo, a da ne morate znati nijedan kôd. Mogućnosti za ikone fonta, prilagođene boje, potpuni ili okvirni izgled i još više čine ovu temu zaista neograničenom prilikom izrade vlastite web stranice.

5. Odjeljak

sekcija-WP-tema

Odjeljak je zadivljujuća tema portfelja za zidanje tvrtke Themes Kingdom koja je praktično napravljena za slobodnjake. Zidarski portfelj, prilagođeni blog, prilagodljiv dizajn, predloški stranica jednostavni za upotrebu i ostale izvrsne značajke čine ovu temu sjajnom temom za samostalne blogere, dizajnere, fotografe ili bilo koga drugog.

6. Oswald

Oswald-WP-tema

Oswald je još jedna fantastična tema za stvaranje vlastite poslovne ili nastavljajuće web stranice. Opcije za neograničene boje, Google fontove, FontAwesome ikone, prilagođene kratke kodove, paralaks slike i videozapise, filtabilni portfelj, pa čak i ploču s opcijama tema, sve su smještene u ovu lijepu minimalnu temu.

7. Središnja

centric-WP-tema

Prije smo govorili o Genesis Framework-u, a Centric je podređena tematika Genesis koja je savršeno pogodna za izradu odredišnih stranica za male tvrtke ili proizvode. Ova dječja tema dodaje 7 boja kože, prilagođene pozadine, prilagođena zaglavlja i još mnogo toga, tako da možete u nekoliko minuta osmisliti stranicu za privlačenje pažnje..

8. SinglePage

single-page-WP-tema

Trebate web mjesto u stilu odredišne ​​stranice za proizvode ili usluge? Nema problema – Single Page je sjajna opcija za izgradnju vlastitog responzivnog web-mjesta s jednom stranicom. Samo instalirajte temu i koristite mogućnosti prilagođenog logotipa, prilagođenih boja, prilagodljivih klizača i prilagođenih fontova da biste stvorili svoju vlastitu web lokaciju.

9. freelancer

honorarac-WP-tema

Govorimo o temama za freelancere, tako da nismo mogli propustiti temu Freelancer-a od strane ThemeFuse. Ova je tema doslovno stvorena za slobodnjake koji imaju dizajn jedne stranice, portfelj, usluge, dio o meni, lijep blog i, naravno, kontakt obrazac. Ova simpatična tema za mrežnicu je izvrstan način za promociju sebe i svog poslovanja.

10. Konac

nit wp-tema

Niti je podebljana i elegantna tema savršena za web mjesto sa freelancingom. Instalirajte temu i pomoću alata za izradu teksta stvorite prilagođene stranice. Stranice koje su prilagođene projektu, efekti slike paralaksa i jedna ili više opcija izgleda stranice samo su neke od jedinstvenih opcija koje uključuju tema koju možete koristiti za sjajnu prilagođenu web lokaciju.

11. Kolektiv

kolektivna-WP-tema

Collective by ThemeFuse je još jedna sjajna opcija za stvaranje vlastite web stranice za slobodne freelancere ili agencije. Tema ima sve potrebne funkcije bez naduvanja. Opcije za natpise oglasa, bočne trake, boje, pozadine, mega izbornik i izgled savršeno su jednostavni načini za personaliziranje teme za vaše poslovanje.

12. CleanPort

cleanport-WP-tema

Ova elegantna tema sjajan je način prikazivanja koliko dobro radite ono što radite. CleanBold uključuje ugrađene opcije u programu za prilagodbu tema uživo za WordPress, tako da možete brzo i jednostavno mijenjati boje, logotip, klizače, fontove i više sa nekoliko klikova na gumb. Tu je i socijalna integracija, tako da vas klijenti mogu lako pratiti na Twitteru, Facebooku itd.

13. StartingUp

startingup-WP-tema

Tema StartingUp odličan je predložak za upotrebu na web mjestu, posebno ako tek počinjete. Ova tema olakšava novim ili malim tvrtkama izradu impresivne web stranice bez zapošljavanja web dizajnera. StartingUp uključuje opcije za portfelj, podršku za e-trgovinu (tako da možete prodavati vlastitu robu), više tematskih koža, jednostavne opcije boja i fonta i još mnogo toga.

14. VIŠE

VIŠE-WP-tema

VIŠE je lijepa WordPress tema savršena za kreativne profesionalce. Ova tema ima sjajne značajke bilo kojeg freelancera ili agencije koji bi želio izgraditi svoju web stranicu. Značajke poput dijapozitiva, klijentovih vrtiljaka, klizača paralaksa, neograničenih boja i još mnogo su odlične za stvaranje web mjesta prilagođenog izgleda kako biste impresionirali svoju klijentelu.

15. Divi

Divi-WP-tema

Divi je morao biti na ovom popisu. Puni značajki, Divi je fleksibilna tema koju možete koristiti za izradu mnogih vrsta web stranica. Za izradu savršene web stranice za piksele možete koristiti unaprijed izrađene nacrte, prilagođeni graditelj Divi-ja, prilagođene vrste posta i drugo.

16. CleanBold

cleanbold-WP-tema

CleanBold je jednostavna i (pogodili ste) podebljana WordPress tema s tonovima bijelog prostora koji možete koristiti za predstavljanje svog posla ili posla. Tema uključuje zapanjujuću početnu stranicu, lijep portfelj i naravno prekrasan blog koji možete koristiti za dijeljenje najnovijih vijesti sa svojim čitateljima i klijentima.

17. Korporativno

korporativno-WP-tema

Pridružite se poslu i blagajni Korporativna, čista višenamjenska tema tvrtke Themify koju možete koristiti za izradu bilo koje vrste profesionalnih web stranica. Themify Builder olakšava izradu prilagođenih izgleda, a uključene opcije za fontove, izbornike, boje, prilagođene widgete, pozadinske slike i videozapise čine to puno lakšim.

18. Macho

macho-WP-tema

Macho je još jedna sjajna tema koju možete koristiti za izradu elegantne web stranice kako biste impresionirali svoje klijente. Značajke uključuju Googleove fontove, jednostavne predloške stranica, ugrađene SEO opcije, portfelj lightboxa, 7 besplatnih dodataka i još mnogo toga. Osim toga, ova tema uključuje podršku za lako digitalno prenošenje tako da možete prodavati sve slike, e-knjige, videozapise ili drugu digitalnu robu koju želite.

Završavati

Naravno, postoji na tisuće tema za odabir, ali ovo je samo nekoliko naših favorita. Nadamo se da ćete pronaći nešto što vam se sviđa! A ako mislite da smo propustili doista fenomenalnu temu savršenu za freelancere ili male tvrtke, ostavite nam poruku u odjeljku s komentarima u nastavku.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map