Najbolji WordPress Team Show dodaci za 2020. godinu

Najbolji WordPress Team Show dodaci za 2018. godinu

Niti jedan kupac ne voli se baviti automatiziranim sustavom. Kutije za chat, automatski odgovori, mailovi bez odgovora – potpuno vam oduzimaju osobni dodir. Iako nije lako to izbjeći u automatiziranom okruženju, možemo pokušati učiniti sve manje bezličnim. Jedan od načina za to je profiliranje članova vašeg tima na vašoj web stranici pomoću WordPress tima izloga dodataka. Na taj način korisnici mogu staviti lice na drugi kraj telefona ili e-pošte.


Vaši zaposlenici su temeljna snaga vaše organizacije. Ako korisnici obavijeste o svojim zaposlenicima, to će im dati samopouzdanje da se bave s vama i povećati razinu povjerenja.

Sigurno je da je vaša stranica About dobro mjesto za objasniti klijentima što vaša tvrtka može raditi. Ali možete ga uzeti samo nekoliko puta i dodati stranice profila koje prikazuju članove vašeg tima. To kupcima daje do znanja da imate ljude za posao. Ove posvećene stranice za pomoć pomažu u usmjeravanju komunikacije prema pravoj osobi za bolje korisničko iskustvo.

Iako je stvaranje biologije možda prilično jednostavno, njegovo posve stavljanje i prikazivanje atraktivno zahtijeva više napora. To se posebno odnosi na velike i raznolike timove. Dodaci mogu puno učiniti kada su u pitanju stranice profila – stvarati i ažurirati bios, izrađivati ​​timske stranice i dodavati članove na stranice tima. Oni su dobri za male grupe i velike organizacije s više timova. Štoviše, ti dodaci odgovaraju i na taj način korisnici ih mogu pregledati sa bilo kojeg uređaja.

Provjerimo neke od naših omiljenih dodataka WordPress tima za svoje osoblje.

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. Creative Team Showcase za WordPress Premium dodatak

Izložba kreativnog tima izvrsna je opcija za dizajn profesionalnog i (pogodili ste) kreativnog prikaza članova vašeg tima. Dodatak dolazi sa 6 prilagodljivih i prilagodljivih izgleda, uključujući mozaik, četvrtaste i kružne rešetke, klizač, animaciju valova, šesterokut i inline pregled (možete ih provjeriti na demo mjesto).

Kreativni tim izloga za WordPress Premium dodatak

Najbolje od svega, prilagodbe su jednostavne zahvaljujući uključenoj upravljačkoj ploči. Pomoću intuitivnih biranja boja odaberite boje za redove, zaglavlja, imena, naslove i više. Povucite i ispustite članove tima da biste ih promijenili. Dodajte neograničen broj vještina za svakog člana tima, uključujući njihove društvene veze.

Creative Team Showcase je također u potpunosti kompatibilan s popularnim WP Bakery Page Builder-om, tako da prilikom stvaranja web stranice možete lako umetnuti timski izlog na bilo koju stranicu. Ostale značajke kao što su integracija Font Awesome, RTL podrška i premium podrška čine ovaj dodatak za vitrine izvrsnom opcijom za bilo koju profesionalnu web stranicu.

2. AWSM Team Show besplatni i premium WordPress dodatak

AWSM tim olakšava stvaranje i upravljanje timom i izlaganje na vašem WordPressu. Jednom kada instalirate dodatak, stavka AWSM tima pojavit će se na bočnoj traci administratora.

AWSM Team Show besplatan dodatak za WordPress

U početku ćete morati stvoriti stranice pojedinih članova s ​​detaljima poput imena, opisa i podataka o kontaktima. Ove stranice služe i kao osnovni predložak koji svaki član može koristiti za stvaranje biosa. Nakon što su stranice članova spremne, možete započeti s stvaranjem tima ili timova dodavanjem profila članova. Također možete konfigurirati izgled i izgled svake stranice tima.

Dostupne su tri postavke (kartica, tablica, popis) i možete odabrati bilo koju koja će se prikazati članovima tima. Svaka postavka sadrži nekoliko opcija za oblikovanje, kao i mogućnost prilagodbe pomoću CSS-a. Dodatak je osjetljiv i omogućen na dodir.

Nadogradi na pro

AWSM Team Showcase Pro WordPress dodatak

Uz WordPress tim predstavite dodatke (poput većine dodataka), nadogradnja na premium verziju dodatka znači više značajki i prioritetnu podršku programera. Pro verzija dodatka nudi više značajki koje će vam pomoći da se bolje pokažete svojim sjajnim timom. 5 dodatnih postavki i više opcija za oblikovanje olakšavaju dizajn vašeg izloga. Također podržava WPBakery Visual Page Builder, tako da možete lako dodati ili umetnuti timove u bilo koju temu.

3. Builder tima – Upoznajte Team Premium WordPress dodatak

Team Builder dolazi s moćnom administratorom, podrškom za WPBakery Visual Page Builder i nizom kratkih kodova koji vam omogućuju da u vrlo kratkom vremenu napravite atraktivan prikaz svog tima. Dodatak može prikazati vaš tim u mreži, tablici, klizaču ili widgetu.

Team Builder - Upoznajte Team Premium WordPress dodatak

Klizne ploče u 5 tema pružaju ugodnu pozadinu za prikaz vašeg tima. Vizualni graditelj, značajka povlačenja i ispuštanja i brojne mogućnosti prilagodbe čine izradu stranica vašeg tima zabavnom vježbom. Uključeni su gotovi izgledi s različitim postavkama stilova, zajedno s trakom društvenih ikona s mogućnostima oblikovanja. Moći ćete prilagoditi fontove, boje, razmake i raspored različitih elemenata. Možete dodati i fantastične efekte lebdjenja, kao i prilagođeni URL za svakog člana.

Članovi se mogu označiti, tako da gledatelji mogu filtrirati osoblje po odjelima ili timovima. Trake ili zvijezde vještina pomažu ocjenjivanju zaposlenika i stvaranju kartica s detaljima poput e-pošte, telefona, Skypea, web stranice, biografije, oznake ili lokacije. Pojedinosti o zaposlenima također se mogu pohraniti kao kontakti što je sjajna značajka koju ćete pronaći u WordPress timu dodataka.

4. Članovi tima Besplatno & Pro WordPress dodatak

Drugi naš dodatak s vrhunskim timom pod nazivom Team Members dolazi u dvije verzije, besplatnoj i premium.

Članovi tima Besplatno WordPress dodatak

Počevši s stavkom Timovi na nadzornoj ploči WordPress-a, možete dodati članove u svoj tim, sa njihovim fotografijama, položajem, biološkim i društvenim profilima. Svaki član može imati tri društvene veze, a vi možete prikazati do četiri člana u jednoj liniji. Može se predstaviti bilo koji broj članova tima.

Dodatak je također u potpunosti reagiran, a zahvaljujući uključenim kratkim kodovima jednostavnih za upotrebu koje možete samo kopirati i postaviti na stranicu te je jednostavan za prikaz članova tima bilo gdje na vašoj web lokaciji.

Nadogradi na pro

Članovi tima Darko Pro WordPress Plugin

Inačica za Team Members PRO dodaje još značajki i mogućnosti. Svaki član može imati zasebnu boju, a do pet članova može pronaći mjesto u jednom redu. Nakon zadržavanja miša, može se pojaviti druga fotografija ili se može prikazati veza s više informacija. Svojim fotografijama možete dodati filtre i odabrati opcije dizajna, poput kvadratnih ili okruglih fotografija, dodati ili izostaviti obrube. Također možete odabrati boje koje će odgovarati vašem brendu.

5. Team Showcase Premium WordPress dodatak

Team Showcase WordPress dodatak je vrhunski dodatak koji se može koristiti za prikaz bilo koje vrste sadržaja koji uključuje sliku i tekst. S obzirom na raspon značajki koje nudi, dobro je prikazati i svoj tim.

Team Showcase Premium WordPress dodatak

Dostupne su mogućnosti gotovog izgleda, a izgled možete prilagoditi odabirom opcija. Deseci kombinacija izgleda i izgleda mogući su pomoću mreža ili tablica. Mreže su odgovarajuće i mogu sadržavati podatke o svakom članu ili se informacije mogu pojaviti na zadrškom.

I tablice odgovaraju na reakciju, ali izdvaja se parager sličica sličica. U ovom su formatu slike prilično male, ali kad se klikne, pojavit će se povećane na određenom području. Ovaj raspored savršen je za prikazivanje velikog broja članova tima na manjem zaslonskom prostoru. Istovremeno, korisnici mogu kliknuti na bilo kojeg člana kako bi vidjeli više detalja.

Dodatak vam omogućuje da kategorizirate članove i primijenite filtere kako bi korisnicima omogućili pregled članova u bilo kojem određenom timu ili položaju. Kompatibilan je s WPBakery Visual Page Builder-om, pomažući vam da vizualno izgradite stranice svog tima pomoću povlačenja i ispuštanja kako biste postavili članove u bilo koji redoslijed prikaza. Svaki član može imati svoju stranicu i zadana veličina slike se može promijeniti. Također je spreman za widgete, jednostavan za upotrebu i prilagođavanje.

6. Moderni timski izlog Premium WordPress dodatak

Moderni timski izlog nudi vam izbor od deset responzivnih unaprijed postavljenih postavki pomoću kojih možete postavljati profile svojih članova. Osim toga, ove postavke možete povoljno urediti pomoću uređivača prednjih vizualnih predložaka. Jednostavnost pomoću koje možete uređivati ​​pomaže vam u stvaranju i ponovnom kreiranju profila članova i tima i njihovo postavljanje na vašoj web stranici u vrlo kratkom vremenu.

Moderni timski izlog Premium WordPress dodatak

Dodatak dolazi s osnovnim obrascem za prikupljanje podataka o članovima tima. Također vam pomaže da stvorite vlastiti obrazac za prikupljanje podataka. Pronaći ćete i neke lutke sa podacima da započnete s vježbom profiliranja.

Izvrsna značajka ovog dodatka je logički sustav temeljen na meta ključevima koji omogućuje ćeliji da razlikuje na temelju prilagođenih polja povezanih sa svakim članom. Primjerice, klikom na gumb možemo istaknuti članove koji su dio nekog programa ili koji su kvalificirani za predavanje.

7. uSquare univerzalna mreža

uSquare je galerija premium WordPress dodatka na mreži. Ovaj dodatak omogućuje laganu izradu galerija i portfelja u stilu mreže. Jedna od najboljih karakteristika ovog dodatka je fleksibilnost. uSquare je savršen za izradu mrežica osoblja, galerija proizvoda, rešenja blogova, slikovnih portfelja i još mnogo toga. Ograničena si samo maštom Uz to, uSquare može stvoriti čak i mreže koristeći postojeći sadržaj – sve što morate učiniti je postaviti ga na povlačenje iz određenog posta ili kategorije.

uSquare Universal Grid

Info & DownloadView Demo

Prilagodba je još jedna značajna značajka ovog fantastičnog dodatka. Postoje ugrađene opcije za preko 600 Google fontova, prilagođene veličine predmeta (tako da možete stvoriti mrežu koja odgovara proporcijama vaše web stranice i obrezivanju slika), prilagođene opcije boja i još mnogo toga. A budući da u svaku rešetku možete dodati onoliko ili više stavki, možete stvoriti beskonačnu kombinaciju jedinstvenih galerija u stilu rešetke koje ćete dodati na svoju web lokaciju.

uSquare također uključuje opcije za olakšavanje efekata, pomični sadržaj, preuređivanje i povlačenje posta, prilagođene društvene ikone i još mnogo toga.

Vaše misli o našem najboljem WordPress Team Show plug-inu

Izloženi dodaci na ovom popisu za WordPress tim sjajne su mogućnosti upoznavanja članova vašeg tima na vašoj web stranici. Oni mogu dati ljudsko lice vašoj organizaciji i potaknuti posjetitelje da komuniciraju s vama na mreži. Osim toga, u kombinaciji s dodacima za upravljanje projektima to je odličan način da organizirate svoje poslovanje i povežete svoj tim.

A ti? Imate li omiljeni WordPress dodatak koji pomaže profiliranju vašeg tima? Ili ste možda ranije isprobali neki od tih dodataka WordPress tima? Javite nam u komentarima u nastavku.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map