Najbolji povezani dodaci za WordPress

Najbolji povezani dodaci za WordPress

Da biste odali vjerne kupce svojim čitateljima, morate ih stalno vaditi s više strašnog sadržaja. Uostalom, stvaranje sadržaja kao što je bog neće donijeti vašoj web stranici dobro ako ga nitko ne može pronaći dugo nakon što je nestao s vaše naslovnice. To je razlog zašto korištenje jednog od najboljih povezanih dodataka za WordPress može biti izvrsna odluka za vaš blog.


Prestanite gubiti posjetitelje lijevo, desno i u sredini i aktivno ih angažirajte s više sadržaja – više povezanih sadržaja koji će zadržati čitatelje na vašoj web lokaciji i smanjiti stopu napuštanja početne stranice. S jednim od najboljih povezanih dodataka za WordPress možete usmjeriti korisnike na više vašeg sadržaja i duže ih zadržati na svojoj web stranici, što – ako se pitate – može povećati vaše šanse za prodaju.

U ovom ćemo postu objaviti svoje tipove za najbolje povezane dodatke za WordPress, tako da možete potaknuti angažman korisnika, pojačati pojavljivanja na svojim stranicama i nadamo se da ćete neto uspjeti prodati. Uživajte i dijelite svoje omiljene dodataka o povezanim postovima na kraju! Počnimo s…

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. Povezani postovi za WordPress od Bibblio Free Plugin

Dodaci za najbolje članke za Bibblio za WordPress

Želite li ponuditi svojim čitateljima zanimljiv i vrlo relevantan povezani sadržaj? Želite li i vi smanjiti stopu napuštanja početne stranice? Ili možda povećavate stranice korisnika po sesiji tijekom pregledavanja vaše web stranice? Zatim Bibblio možda je samo savršen dodatak za vas. Ovaj moćan dodatak koristi algoritme strojnog učenja za izradu najboljih mogućih povezanih postova za svoj WordPress, temeljen na znakovima vašeg sadržaja i ponašanju čitatelja. Uz to se automatski ažurira dok dodajete nove postove na svoju web stranicu, pa su s tim povezane preporuke uvijek aktualne. Jednostavno koristite uključeni widget ili kratki kôd da biste dodali srodne postove tamo gdje to ima najviše smisla za vaše čitatelje i dopustite da Bibblio uradi sve teške dizanje.

Najbolje od toga da dodatak neće usporiti vaše web mjesto – Bibblio rukuje s povezanim postovima predmemorirajući na vlastitim poslužiteljima, a brzine vaše stranice ne utječu na njih. Također možete vidjeti što vaši čitatelji kliknu integracijom Google Analytics-a ili upotrijebiti ugrađenu nadzornu ploču analitike za praćenje popularnih povezanih postova i mjesečnog korištenja usluga. Ostale sjajne značajke uključuju 150 stilskih kombinacija, potpuno odgovarajući modularni dizajn koji se prilagođava bilo kojem uređaju, prilagođenu podršku vrstama pošta, istaknute sličice slika i korisnu podršku za sve razine plana. Već danas možete besplatno koristiti dodatak i primati do 25.000 učitavanja stranica mjesečno pomoću Bibblio modula. Ako dobijete više prometa od toga, uvijek možete lako nadograditi svoj Bibblio plan.

2. Još jedan srodni dodatak za besplatne WordPress dodatke (YARPP)

YARPP Najbolji povezani postovi za WordPress

Postoji nekoliko snažnih razloga zašto stotine tisuća WordPress korisnika vole i koriste YARPP na svojim web lokacijama. Je li to zbog toga što možete prikazati prilagođene vrste postova, postove i stranice povezane s trenutnim postom? Ili je to zato što YARPP podržava i tekstualne i sličice?

Pa, to su samo neki od razloga zašto se još jedan srodni dodatak nalazi na većini povezanih dodataka za zaokruživanja riječi WordPress. Dostavlja se s izvrsnim značajkama, uključujući sustav za predlaganje koji vam pomaže kontrolirati kako izgledaju vaši povezani postovi, svestran algoritam koji prikazuje najrelevantniji povezani sadržaj i podršku za RSS feed između ostalog.

3. WordPress Infinite Povezani dodatak za Post Manager Premium

Beskonačni povezani upravitelj postova Najbolji dodaci za WordPress

Info & DownloadView Demo

Dodavanje povezanih posta u vaš sadržaj odličan je način da čitatelji nađu više na svom sadržaju, ali njihovo prikazivanje u atraktivnom i lako spremnom izgledu čini ih još učinkovitijim. Pomoću programa WordPress Infinite Related Post Manager možete lako dodati povezane komentare sa strane svog sadržaja, ljepljive na vrhu ili dnu prozora ili nakon posta. Budući da se postovi neprekidno učitavaju, čitateljima je vrlo lako pregledavati sav sadržaj koji imate u vezi s onim što ih zanima.

Dodatak dolazi s puno ugrađenih i moćnih značajki za vrstu posta, odnosnu metodu (oznake, kategorije, autor, najnovije itd.), Prikaz broja, prikaza boja, veličina fonta i još mnogo toga.

4. Jetpack povezani post modul Besplatno WordPress dodatak

Jetpack Najbolji srodni dodaci za WordPress

Od najboljih povezanih dodataka za WordPress koje danas ističemo, postovi koji se odnose na Jetpack vjerojatno su najlakši za instaliranje i implementaciju. Sve što trebate učiniti je aktivirati Jetpack, navigirati do popisa modula i aktivirati značajku Srodni postovi.

Dolazi s prekrasnim povezanim postovima i izvrsnim algoritmom koji prikazuje najrelevantniji sadržaj. To znam iz prve ruke, jer na svom blogu Jetpack povezan post modul.

Sve je stvar točke i klika, a čak i možete prilagoditi widget za srodne postove jednostavnim klikom na gumb za konfiguriranje. Ne biste trebali imati problema sa Jetpackom, ali ako vam treba pomoć, uvijek se sjetite da smo tu zbog vas.

5. Povezani postovi za uočljive postove Premium WordPress dodatak

Povezani postovi za uočljive postove Premium WordPress dodatak

Info & DownloadView Demo

Ako želite na svakoj stranici prikazati različite srodne postove (kako biste spriječili duplicirani sadržaj), možda biste trebali isprobati dodatak RPDP (Srodni postovi za različite postove). Ovaj premium dodatak omogućuje vam izradu prilagođenih popisa popisa i dodijelite ih vašim postovima pojedinačno. A uz kratki kôd možete umetnuti srodne postove u svoje članke, za koje mislite da imaju najviše smisla.

Ostale značajke dodatka uključuju minijaturne prilagođene veličine, mogućnosti prikaza meta podataka (autor, naslov, izvadak itd.), Prilagođene vrste postupaka kompatibilne i prijevod spreman.

6. AddThis Povezani postovi Besplatno WordPress dodatak

AddThis Najbolji srodni dodaci za WordPress

Pomoću dodatka AddThis s povezanim postovima možete brzo dodati popularne i relevantne preporuke vezane uz sadržaj u svoje postove na blogu. Samo instalirajte dodatak, prilagodite naslov, odaberite temu prikaza (svijetla, tamna, siva ili prozirna) i pozicionirajte povezane postove na donju lijevu ili desnu stranu.

Zatim, ako web lokaciju povežete sa svojim AddThis računom, moći ćete vidjeti analitiku za svoje povezane lonce. Saznajte koji postovi pretvaraju najbolje, najbolje podijeljene posude i čak pogledajte svoje najbolje društvene preporuke. Kombinirajte ovaj dodatak s originalnim dodatkom za dijeljenje društvenih mreža AddThis da biste dosegli još veću publiku.

7. Priručnik srodnih postova Premium WordPress dodatak

Priručnik Srodni postovi Premium WordPress dodatak

Info & DownloadView Demo

Toliko smo navikli na automatizaciju da potajno priželjkujemo da strojevi mogu učiniti sve za nas. Dodatak za ručne postove ipak voli zadržati stare škole. To znači da umjesto korištenja algoritma za pronalaženje postova, Ručno povezani postovi vam omogućuju ručno postavljanje povezanih postupaka.

Možete dalje odabrati prilagođene vrste postova, postove, pa čak i stranice. Ostale značajke uključuju podršku za kratki kôd, podršku na više jezika i filtriranje među ostalim.

8. Kontekstualno povezani postovi Besplatno WordPress dodatak

Kontekstualno povezani postovi Besplatno WordPress dodatak

Tražite li najpopularniji dodatak za post za svoju stranicu WordPress? Ne morate dalje gledati – evo one koja povezuje vašu post igra na potpuno novu razinu. I ne morate čak ni dizati prst, dodatak za Kontekstualne postove automatski se pokreće.

S mnoštvom značajki koje uključuju, ali nisu ograničene na, sličice, srodne postove u feedovima, prilagođene vrste posta, predmemoriranje, izuzeće, proširivi kôd, prekrasne CSS stilove i kratke kodove, Kontekstualni povezani postovi su dodatak koji želite na svom blogu.

9. WordPress Povezani postovi Besplatno WordPress dodatak

Besplatni WordPress dodatak

Dodajte srodne postove u podnožje pomoću besplatnog dodatka za WordPressove postove kako biste lakše i brzo povećali angažman na svojoj web stranici WordPress. Sve što trebate učiniti je instalirati i aktivirati dodatak.

WordPress srodni postovi pružaju sjajnu podršku, predmemoriranje za brži web doživljaj i objavljivanje preporuka koje pruža vrhunska semantička usluga Zemanta. Dobijate različite stilove prikaza, sličice i ako vam je potrebno ugađati WordPress postove povezane, to je vrlo prilagodljivo. Nadalje, možete uključiti napredne značajke navigacijom do Postavke> Povezani postovi nakon instaliranja dodatka.

10. Shareaholic besplatan WordPress dodatak

Shareaholic besplatan WordPress dodatak

Shareaholic nije uobičajeni dodatak za sve postove. Umjesto toga, to je zbirka fenomenalnih alata kao što su srodni postovi, gumbi za dijeljenje, socijalna analitika i puno više. Shareaholic također dolazi sa značajkom zarađivanja, koja vam omogućava da iskoristite mogućnost povezivanja podružnica kako biste zaradili novac svojim sadržajem.

Pomoću nadzorne ploče s jednostavnom upotrebom lako možete ostati na vrhu srodnih preporuka sadržaja, dijeljenja na društvenim mrežama, sljedećeg, promoviranog sadržaja i još mnogo toga! Prema autorima, Shareaholic je “platforma za proširenje i monetizaciju sadržaja”, ali nemojte da uzmete moju riječ za to. Pogledajte Shareaholic i dođite podijeliti ono što otkrijete.

11. Povezani postovi Pro WordPress dodatak

Povezani postovi Pro WordPress dodatak

Info & DownloadView Demo

Povezani postovi Pro za WordPress je vrhunsko rješenje kada je u pitanju povezani sadržaj. Ovaj sjajni dodatak može podnijeti sve što na njega bavite, od prilagođenog sadržaja, miješanog sadržaja, kategorija, više web mjesta i još mnogo toga.

Dolazi s tri vizualno dopadljiva izgleda (izaberite između glatkog i slajd-a, izotopa ili prijelaznog izgleda), 65 unaprijed definiranih predložaka, intuitivno korisničko sučelje, sjajna dokumentacija i podrška. U pozadini se nalazi i više od 200 postavki prilagođavanja, tako da možete dizajnirati svoje povezane postove tako da izgledaju kako želite, a da ne morate učiti šifrirati.

12. Povezani postovi za WordPress besplatni dodatak WordPress

Povezani postovi za WordPress besplatni dodatak WordPress

Ovo je mršav i lagan dodatak za postove koji vam omogućuje da jednim klikom usmjerite čitatelje na povezane postove. Dolazi s čarobnjakom za instalaciju koji se brine za naporan rad, pa sve što trebate učiniti je aktivirati dodatak i sjesti. Imat ćete srodni widget za objavu pod vašim postovima ni u kojem trenutku bez probijanja znoja.

Povezani postovi za WordPress nisu intenzivni resursi (što znači da stvara vlastitu predmemoriju), a omogućava ručno dodavanje, uređivanje, uklanjanje, kratke kodove i widgete među ostalim značajkama. Postoji i premium verzija ovog dodatka, koja dolazi s čak više soka.

13. Bolji srodni postovi Dodatak WordPress Premium WordPress

Bolji povezani postovi Dodatak Widget Premium WordPress

Info & DownloadView Demo

Ne želite svoje povezane postove prikazivati ​​ispod sadržaja? Nema problema. Widget Better Related Posts može se umetnuti u vašu bočnu traku kako bi se prikazali povezani lonci na bočnoj strani vašeg sadržaja. Widget funkcionira sa svim prilagođenim vrstama postupaka pa je dodavanje povezanih osoblja ili portfeljskih stavki jednostavno.

Jednostavno instalirajte dodatak, idite na Izgled> Widgeti a na bočnu traku umetnite widget “Srodni postovi”. Zatim pomoću postavki widgeta odaberite opcije prikaza (naslov, autor, datum, sličicu itd.), Opcije plutanja, brojanje i taksonomiju za odabir vezanih postova. Kliknite Spremi i spremni ste za rad!

14. Content.ad besplatni dodatak WordPress

Content.ad Besplatno WordPress dodatak

Prema WordPress.org “Content.ad je platforma za preporuku sadržaja koja pomaže vlasnicima web lokacija da generiraju više vremena na web mjestu [[kao i] unovčavaju svoj sadržaj lako i nenametljivo.”

Platforma Content.ad stvara milijune pojavljivanja stranica na tisućama stranica mjesečno. Dodatak objavljenih u vezi sa Content.ad za WordPress je kako dobijete udio u ovoj pita. Najbolji dio je što samo trebate instalirati dodatak pomoću postupka u 3 koraka i vaš je posao završen. Jednostavno, dodatak Content.ad jednostavan je za postavljanje i korištenje.

Osim toga, lako je prilagoditi sebi želju, što možete učiniti s fleksibilnim stylingom i čarobnjakom za stvaranje widgeta. Povrh svega, ovaj povezani dodatak orijentiran je na performanse i sadrži bogato izvješćivanje, snažne opcije i personaliziranu podršku između ostalih. Što dovraga čekate? Rezervirajte drugo i idite na Content.ad da saznate više o tome zašto je to stvarno jedan od najboljih dodataka za WordPress.

15. Objavite prilagođene predloške Pro Premium WordPress dodatak

Objavite prilagođene predloške Pro Premium WordPress dodatak

Info & DownloadView Demo

Dodatak Post Custom Templates Pro nije samo za srodne postove – to je graditelj predložaka na cijeloj stranici koji možete koristiti za dizajniranje vlastitog izgleda posta. Jednostavno upotrijebite intuitivno sučelje ili odaberite jedan od uključenih 18 pred-gradbenih izgleda da biste započeli.

Prilikom prilagođavanja izgleda možete umetnuti elemente posta poput naslova, medija, sljedeće i prethodne veze, glavni sadržaj, društvene mreže, recenzije, biološki zapis autora i naravno srodne prošlosti (među mnogim drugim sjajnim opcijama). Postoje i mogućnosti oblikovanja za paralakse, gradijente, dijelove pune širine ili cijele visine, animacije, pa čak i video zapise. Nakon što usavršite izgled, dodijelite ga svim svojim postovima, određenoj kategoriji postova ili samo jednom postu.

16. Inline Povezani postovi Besplatno WordPress dodatak

Inline Povezani postovi Besplatno WordPress dodatak

Ovaj dodatak u potpunosti redefinira način prikazivanja povezanih postova. Umjesto da prikažete povezane postove na kraju posta, sada ih možete prikazati u svom sadržaju kako biste desetak puta potaknuli angažman korisnika..

Možete automatski prikazati više okvira u svojim postovima i prilagoditi ih pomoću oko 20 jedinstvenih stilova. Ovu tehnologiju, među ostalim, koriste velika trgovačka imena poput Wall Street Journal-a, Entrepreneur i Financial Times-a.

17. Yuzo Free WordPress dodatak

https://wordpress.org/plugins/intelly-related-posts/screenshots/

Danas se na našoj listi nalazi i Yuzo, jedinstvena besplatna dodatna pošta koja će izgledati nevjerojatno sjajno na vašoj web lokaciji, bez obzira na stilove koje koristite.

Dodatak za ovaj post je lagan, dolazi s tekstualnim i umanjenim prikazima, kao i s preko 50+ mogućnosti prilagodbe. Sadrži minimalistički dizajn, widgete, meta kutije, predmemoriju, brojač, intuitivnu nadzornu ploču, prilagođene dimenzije widgeta i varijacije pozadine, među ostalim.

18. Super Post Premium WordPress dodatak

Super Post Premium WordPress dodatak

Info & DownloadView Demo

Super Post nije tek dodatak dodataka koji se odnose na mlin, to je rješenje sve u jednom koje vam daje potpunu kontrolu nad upitima posta. Super Post možete koristiti za prikaz određenih postova prema kategorijama, oznakama i drugim taksonomijama.

Bilo koji određeni post možete učiniti ljepljivim, prikazati najnovije ili najkomentiranije postove između ostalog. Super Post kompatibilan je s najnovijom verzijom WordPress-a kao i glavnim preglednicima.

19. Slični postovi Minijature za WordPress besplatni dodatak

Slični postovi Sličice za WordPress besplatni dodatak

Želite svom sadržaju dodati vizualne postove? Dodaci za slične sličice Čini jednostavnim! Ovaj dodatak uključuje opcije za postavljanje povezanih postova (prema relaciji), veličinu sličica (odaberite sličicu ili medij) i prilagodbu postavki zaslona (sličica izvora slike, boja pozadine, obrub, veličina teksta, dužina izvoda i još mnogo toga).

Ostale korisne opcije uključuju 7 spremnih za upotrebu prijevoda, jednostavan srodni kratki kôd postova koji možete koristiti za dodavanje postova bilo gdje, sličice bočne trake ili džep podnožja i podršku za sve WordPress taksonomije (kategorije, oznake, obje, nasumične ili prilagođene). A postoje čak i ugrađene php oznake za programere tema da integriraju dodatak.

20. Povezani postovi Taxonomy besplatnog WordPress dodatka

Povezani postovi Taxonomy besplatnog WordPress dodatka

Dodajte srodne postove svom sadržaju ili bočnoj traci pomoću besplatnih srodnih postova od Taxonomy. Ovaj besplatni dodatak uključuje widget jednostavan i kratki kôd za brzo i jednostavno dodavanje povezanih postova. Odaberite vezu, izvadak, sličicu ili cjeloviti izgled posta za svoj povezani sadržaj. Osim toga, postoje jednostavne opcije za izuzimanje određenih postova ili termina i ograničavanje povezanih rezultata prema datumu ili broju.

Za korisnike s malo više znanja o kodiranju možete upotrijebiti i vlastite HTML predloške za srodne postove, zakačiti se na REST API, dodati sloj keširanja ili čak stvoriti vlastite ugrađene predloške tema sa svojim povezanim sadržajem.

Bonus: RelaZone srodni Amazonovi proizvodi Premium WordPress dodatak

RelaZone srodni Amazonovi proizvodi Premium WordPress dodatak

Info & DownloadView Demo

Iako nije tradicionalni dodatak za postove, dodatak RelaZone prikazuje povezane Amazonove proizvode tako da možete profitirati od svog sjajnog sadržaja. Dakle, ako napišete sjajan, dubok post o čaju, lako možete umetnuti srodan okvir za prikaz preporučenih rooibos, chai, zelenih i crnih čajeva koje ste spomenuli u svom sadržaju.

Dodatak funkcionira pomoću ključnih riječi u vašem članku za pronalaženje odgovarajućih proizvoda na Amazonu. Osim toga, izvrsno funkcionira i s WooCommerceom – tako da ako već prodajete svoje prilagođene čajne mješavine čaja na svojoj web stranici, možete se povezati s povezanim kotlićima za čaj Amazon, šalicama čaja, kockicama šećera i još mnogo toga. RelaZone je jedan od najboljih i najlakših načina za snimanje više prihoda od vašeg WordPress bloga ili trgovine.

Još najboljih povezanih dodataka za WordPress

Prestanite gubiti vrijedne izglede danas odabirom jednog od najboljih povezanih dodataka za WordPress. Nikad ne znate odakle dolazi vaš sljedeći potencijal, zato ne uzimajte ovo zdravo za gotovo. S obzirom na to kako su jednostavni za instalaciju, konfiguriranje i upotrebu svih naših izbora za najbolje povezane dodatke za WordPress, nemate izgovora..

Nadamo se da će vam naš post pomoći da odaberete odgovarajući dodatak za vaše postove za WordPress web mjesto. Za povratne informacije, pitanja ili preporuku dodatnih dodataka za srodne postove za WordPress slobodno upotrijebite odjeljak za komentare u nastavku. Vidimo se oko!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me