Najbolji LMS WordPress dodaci za kreiranje tečaja 2020

Najbolji LMS WordPress dodaci za kreiranje tečaja

Internet je sjajno mjesto za prikupljanje vještina i znanja. Od kuće sa vašeg studijskog stola možete istražiti internet za tečajeve, prijaviti se za njih, proći kroz lekcije i dodati životopis svome životopisu (poput ovih fenomenalnih WordPress tečajeva za početnike). A postoje i jednostavni dodaci i mogućnosti za LMS WordPress za pretvorbu vaše web stranice u cjelovit sustav za upravljanje učenjem.


Jednostavno rečeno, mnogi ljudi su više nego spremni platiti dobar novac za internetski tečaj u temu po svom izboru. Da bi udovoljili tom zahtjevu, brojne institucije i pojedinci obraćaju im se putem svojih obrazovnih web stranica. Ove web stranice pružaju usluge od kraja do kraja, od izrade sadržaja predmeta i upisa studenata, do provođenja ispita i dodjele certifikata o završetku tečaja.

A kako bi zadovoljili dizajnerske i funkcionalne potrebe ovih web stranica, na tržištu su dostupne kvalitetne teme i dodaci koji služe mrežnoj obrazovnoj platformi..

Možete kreirati izgradnju sustava za upravljanje učenjem (LMS) temeljen na WordPressu na više načina – svoje vještine kodiranja možete staviti na testiranje u vlastitoj instaliranoj WordPress instalaciji ili možete usvojiti neku od mnogih spremnih premium tema koje će vam pomoći u tome , Ako samo želite ponuditi tečajeve, dodajte dodatak koji korisnicima ograničava pristup sadržaju.

Nadalje, postoje specijalizirani LMS WordPress dodaci dizajnirani za rukovanje svim posebnim značajkama koje zahtijevaju web stranice koje nude internetske tečajeve. Oni vam pomažu da upravljate tečajevima, promovirate ih i zarađujete od njih u naknadama i oglasima. Ne čekajući više, evo nekoliko najboljih opcija za koje smatramo da su najbolji od LMS WordPress dodataka na tržištu.

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. MasterStudy LMS besplatni WordPress dodatak

MasterStudy LMS besplatni dodatak WordPress

MasterStudy je potpuno opremljeni online tečaj i LMS WordPress dodatak. Ovaj dodatak jednostavan za korištenje olakšava upravljanje tečajevima zahvaljujući ugrađenoj podršci za videozapise, kvizove, plaćeno članstvo, ocjene, liste želja i još mnogo toga.

Prilikom izrade nastavnika tečaja postoje brojne mogućnosti za izradu nastavnog plana i programa (s lekcijama i potvrdom o završetku tečaja), dodavanjem FAQ-a i osnovnih informacija o tečajevima (trajanje, predavanja, video sati, korisnička razina, itd.). Uključena ploča s porukama MasterStudy izvrstan je način za komunikaciju nastavnika i učenika. Napredne značajke u vezi s pitanjima i odgovorima u stvarnom vremenu i učenicima olakšavaju podizanje „digitalne“ ruke kao i instruktorima tečaja za dodavanje vremenskih testova. Osim toga, integracija PayPal-a i Stripe-a čini monetizaciju tečaja lakšim.

Najbolje od svega, dok bi MasterStudy trebao raditi s najpopularnijim WordPress temama, postoji MasterStudy Education & LMS WordPress tema dizajnirana posebno za rad s ovim moćnim dodatkom za tečajeve. Tema uključuje svijetlu i tamnu kožu, mogućnosti tečajeva izvan mreže, razne tipove lekcija, stranice korisničkih profila, izradu drag & drop stranice, podršku za prijevod i još mnogo toga. Stoga, ako razmišljate o besplatnom dodatku MasterStudy LMS WordPress, svakako pogledajte i temu..

2. Kompletni LMS za WordPress

Tutor Kompletno LMS rješenje za WordPress

Tutor LMS je besplatni dodatak prepun značajki za vaše online tečajeve. Za početak možete stvoriti neograničene tečajeve zajedno s alatom za lako kreiranje tečaja. Upotrijebite alat za sastavljanje povuci i ispusti kako biste dodali lekcije, naručili sadržaj tečaja, materijale, postavili trajanje, dodali razinu poteškoće itd. Dodatak također nudi Gutenbergovi blokovi, video podrška (izvorni, Youtube i Vimeo), najave, ocjene / recenzije tečaja i neograničen broj instruktora. Tako je lako nuditi tečajeve različitih stručnjaka. Postoji čak i student testa za izradu kviza znanje tijekom cijelog tečaja!

Štoviše, Tutor uključuje nadzorne ploče za učenike, profile nastavnika i ploče, ugrađene opcije za oblikovanje, widget za prilagođeni tečaj i kompatibilnost s WooCommerce & EDD. I to je sve samo u besplatnoj verziji! Možete nadograditi na Tutor LMS Pro plan za napredne postavke kviza (podudaranje, podudaranje slika ili odgovora, narudžba, kratki odgovor), sastavljač predmeta sučelja, preduvjeti za predmete, prijave za predavanje, ocjenjivanje, izvješća i predloške certifikata tečaja. Pro također dodaje koristan sustav obavijesti putem e-pošte i kapanje sadržaja za praćenje sa studentima, kao i podršku za pretplate na WooCommerce i plaćeno članstvo Pro (ali to su samo značajke u trenutku pisanja teksta – provjerite Putokaz da vidim što dolazi) A trebate li pomoć, Pro također uključuje 1 godinu ažuriranja, podršku prioriteta, pa čak i uslugu instalacije.

3. WP Courseware Drag & Drop WordPress Course Creator

WP Courseware Drag & Drop WordPress Course Creator

WP Courseware koristi značajku povuci i ispusti kako bi vam pomogao da izgradite i organizirate tečajeve u formatu koji je poznat studentima i instruktorima. Lako je i stvoriti lekcije ili jedinice – jednostavno izradite postove ili stranice u WordPressu na način na koji ih inače radite i objavite. Ako želite, složite lekcije u module i tečajeve te ih zaokružite više formata kviza koji testiraju razumijevanje lekcija učenika. I ne samo to, čak možete izdvojiti sadržaj prema datumu ili intervalu pomoću značajke kapanja. I javite učenicima kako su se slagali koristeći knjigu ocjena.

Koristite prilagodljive predloške e-pošte za prenošenje ocjena i rezultata putem e-pošte. Osim toga, možete stvoriti jedinstvene, preuzeti i personalizirane certifikate o završetku za uspješne studente. Ne propustite dopustiti pristup instruktorima za uređivanje sadržaja i upravljanje tečajevima i studentima.

Upis studenata može biti ručni ili automatski. I ne samo to, pristup tečajevima možete dopustiti samo nakon ispunjavanja preduvjeta. WP Courseware kompatibilan je sa standardnim WordPress temama. Sigurna ste zaštita od neovlaštenog pristupa jer postoji podrška za dodatke za članstvo (MemberPress, OptimizePress). Uz to, podrška popularnim dodacima za e-trgovinu (WooCommerce, Jednostavno digitalno prenošenje) pomaže u mrežnoj prodaji tečajeva.

4. Sensei WordPress sustav upravljanja učenjem

Sensei WordPress sustav za upravljanje učenjem

Stvaranje sadržaja za tečajeve sa Sensei-om je jednostavno kao kreiranje stranice ili posta u WordPressu. Ovaj razvijen od strane WooCommerce, ovaj sustav za upravljanje učenjem neprimjetno se integrira sa svojim eCommerce dodatkom. Povezivanjem tečaja s kupljenim proizvodom, tečaj možete promovirati u vrlo relevantnoj publici. Stoga će kupac kompleta za vezenje dobiti ponudu o tečaju za vez.

Sensei WordPress LMS kursevi

Dodatak koristi poznate WordPress značajke registracije korisnika za prijavu na tečaj. Preduvjeti se mogu odrediti za svaki tečaj, kao i za svaku lekciju. Stvorite banke pitanja i koristite ih za postavljanje nasumičnih kvizova. Dodatak uključuje analitički alat koji prati napredak pojedinih studenata ili predmeta.

Sensei dobro funkcionira s većinom standardnih WordPress tema, iako programeri preporučuju teme koje nude integriranu podršku za Sensei. Ovisno o značajkama koje želite uključiti, dodatku možete dodati nekoliko proširenja. Većina ih je besplatna, ali za ispuštanje sadržaja feeda i dodjeljivanje značaka za postignuća morat ćete odvojeno kupiti proširenja.

5. LearnDash WordPress sustav za upravljanje učenjem

LearnDash WordPress sustav upravljanja učenjem

LearnDash je cjelovit sustav za upravljanje učenjem koji implementira Tin Can (Experience) API za snimanje i pohranjivanje aktivnosti učenja vaših korisnika. Tin Can API je uskladna specifikacija softvera koja prati i bilježi sva iskustva učenja. Prikuplja podatke o iskustvima poput mobilnog učenja, simulacija, stvarnih aktivnosti, iskustvenog učenja, socijalnog učenja, izvanmrežnog učenja i zajedničkog učenja. Ovi podaci daju vam uvid u aktivnosti učenja korisnika. Ono posebno pomaže neformalnom i personaliziranom učenju, gdje instruktori ili osoblje instituta prate pojedinačne rezultate iz pozadine.

LearnDash je opremljen značajkama i dobro se integrira s WordPressom kako biste olakšali objavljivanje sadržaja i unovčavanje web mjesta. Tečajeve možete razbiti u više slojeva radi jednostavne prezentacije. Kapnite sadržaj feeda prema rasporedu i onemogućite pristup nakon određenog vremena. Koristite bilo koji medijski element kao što su audio, video, slike, Google dokumenti, datoteke artikulacije ili Adobe Captivate. Dizajnirajte kvizove u jednostavnom obliku upitnika ili odaberite između 8 unaprijed dizajniranih vrsta kviza koje nudi dodatak.

Mjerači vremena lekcije vode koliko vremena student može provesti na bilo kojoj lekciji, a rukovoditelji zadataka dopuštaju komentare na poslane zadatke. Korisnici mogu izrađivati ​​profile sa sučelja, a upisani korisnici mogu se pridružiti privatnim ili javnim forumima za određene tečajeve.

Programeri su se u razvoju ovog dodatka oslanjali na svoje bogato iskustvo u industriji, a među korisnicima ubraja se i niz poznatih sveučilišta. Dodatak je omogućen za više stranica i radi s bilo kojom temom. Za poboljšane značajke dostupne su brojne besplatne i premium proširenja. Ta su proširenja razvijena kao odgovor na povratne informacije zajednice. Osim toga, postoje stotine kompatibilnih tema (kao što su eLumine ili sveučilište) koje dodaju dodatne značajke i mogućnosti oblikovanja.

6. LearnPress WordPress LMS dodatak

LearnPress WordPress LMS dodatak

Jezgre LearnPress core besplatan je i lagan. Ako na vašoj web lokaciji postoji funkcija koja vam je potrebna, potražite je među brojem besplatnih i plaćenih dodataka. Neke od funkcija pomažu u boljem unovčavanju web mjesta.

Korisničko sučelje pomaže u izgradnji, uređivanju i održavanju sadržaja tečaja. Ovdje možete prilagoditi mnoge postavke, kao što su trajanje tečaja, tražene ocjene, broj pokušaja i testiranja prije nego što prijeđete na sljedeću razinu. Također je moguće izvesti tečajeve na druge web stranice koje koriste LearnPress. Uz podršku BuddyPressa, studenti mogu formirati grupe za raspravljanje o problemima i razmjenu znanja.

learnpress

Dodatak je preveden na više jezika, podržava multisite mreže, kao i načine plaćanja PayPal, Stripe i WooCommerce. Iako možete koristiti LearnPress sa bilo kojom standardnom WordPress temom, autori toplo preporučuju da se on zajedno s njime koristi Obrazovanje WordPress tema ili LMS WordPress tema. U drugim slučajevima, preporučuju nadogradnju na Pro za pristup paketima tečaja, gamifikaciji, potvrdama tečaja i brojnim premium dodacima.

7. Namaste! LMS za WordPress

Namaste! LMS za WordPress

Jednom kada instalirate besplatnu verziju Namaste! LMS, WordPress instalaciju možete pretvoriti u funkcionalno obrazovno web mjesto. Značajke e-učenja uključuju stvaranje predavanja i zadataka, upis studenata, upravljanje tečajevima i studentima, postavljanje preduvjeta za predavanja i još mnogo toga.

Poboljšajte funkciju dodatka dodatkom za besplatno članstvo Konnichiwa! Stvorite detaljna izvješća o aktivnostima učenika na licu mjesta. Kada se aktivira, widget nadzorne ploče otkrit će određeni broj dana aktivnosti na stranici. Integracije PayPal-a i Stripe-a pomažu u prikupljanju plaćanja za tečajeve.

Namaste-LMS

Premium verzija olakšava unovčavanje web mjesta – dodajte košaricu u određene tečajeve, kreirajte i upravljajte kuponima za popust i upravljajte zaštićenim datotekama. I ne samo to, nekim korisnicima možete dodijeliti kao voditelji klase i dodijeliti značke za završetak tečaja ili za zarađivanje bodova.

8. LifterLMS WordPress dodatak

LifterLMS WordPress dodatak

Osnovni dodatak LifterLMS-a besplatan je, intuitivan za upotrebu i fleksibilan. Ona provjerava gotovo sve okvire na popisu potrebnih značajki sustava upravljanja učenjem i snage WP101, popularna serija video tutorijala za WordPress.

Studenti mogu studirati s trakama i kvizovima napretka kako bi pratili svoj napredak. Obavijestite studente automatiziranim e-mailovima. Ove e-poruke postavljene su tako da se pokreću unaprijed definiranim aktivnostima učenika, poput dugog prijavljivanja, neuspjeha u kvizu, podsjetnika za rokove i još mnogo toga. Pomoću e-poruka temeljenih na akcijama pozovite studente koji napuštaju tečaj usred puta. Kapati sadržaj prema zadanom rasporedu ili odgovarati napretku učenika.

Značajke upravljanja LifterLMS

LifterLMS nudi mnoštvo alata za upravljanje tečajevima, kao i obradu plaćanja putem PayPala, pruge ili Autize.net kao i podršku za WooCommerce. Na web stranicu možete dodati kupone i popuste kako biste povećali upis učenika. Dostupni su brojni plaćeni dodaci, a možete ih kupiti pojedinačno ili kao sve u jednom paketu.

9. Edwiser Bridge – Moodle LMS integracija za WordPress

Edwiser Bridge - Moodle LMS integracija za WordPress

I na kraju, ako ste obožavatelj Moodle okvir s tečajevima otvorenog koda možda će vas zanimati kako postoji jednostavan način da integrirate svoje Moodle tečajeve s WordPressom. Besplatni dodatak Edwiser Bridge omogućuje vam da uvezete sve svoje tečajeve Moodle i izravno sinkronizirate kategorije tečaja sa svojom web stranicom WordPress. Od tamo ih možete besplatno objavljivati, prodavati (koristeći ugrađenu PayPal integraciju), omogućiti registraciju tečaja i još mnogo toga.

Edwiser Bridge također uključuje brojne postavke (poput automatske sinkronizacije za tečajeve, upisanu upotrebu, jezik itd.) Koje jednostavno možete provjeriti da biste je omogućili. Ako ste programer (ili ste već imali), postoje čak i ugrađeni kukci i filtri za brže prilagođavanje. Što je još bolje, dostupni su fenomenalni dodaci koji omogućuju još veću snagu vašem WordPress LMS-u na Moodleu.

Selektivna sinkronizacija

Korištenjem the Selektivno proširenje sinkronizacije za Edwiser Bridge korisnici Moodle-a mogu birati tečajeve koje žele sinkronizirati na WordPress platformu kako bi se dalje plasirali na tržište ili prodali. Ovaj dodatak koji se lako koristi čini se Moodleovim administratorima vrlo jednostavnim da se usredotoče na jedan određeni skup tečajeva i povećaju privlačnost prema tim tečajevima..

Jedinstvena prijava

Pojednostavite postupak prijave i pristup tečaju jednostavnijim Proširenje s jednostrukom prijavom za Edwiser Bridge. Korisnici se mogu istovremeno prijaviti na Moodle i na WordPress web mjesto, unoseći vjerodajnice za prijavu samo jednom. Djeluje na oba načina! Korisnik se može prijaviti na web stranicu Moodle ili WordPress i prijaviti se na odgovarajuće WordPress i Moodle web stranice.

Odjava također dobro funkcionira, jer se akcija mora izvesti samo jednom, studenti se ne trebaju brinuti da se ne odjavljuju s obje web stranice. Jednostavnim postavljanjem ovaj dodatak pomaže integraciji WordPress-Moodle i korisnicima olakšava pristup obema web lokacijama jer imaju samo jedan skup vjerodajnica koje moraju imati na umu. Dostupan je i kratki kod koji se može postaviti bilo gdje na web stranici WordPress kako bi se omogućila prijava.

Skupna kupovina tečaja

Dopustite korisnicima da kupuju više tečajeva odjednom u Moodleu s Kupnja u velikoj mjeri za Edwiser Bridge nastavak. Ovo je WordPress dodatak koji koristi moć WordPress-a i WooCommercea kako bi Moodle admini mogli prodavati tečajeve za WordPress i omogućiti kupcima da te tečajeve kupuju skupno. I to nije sve, kupci Moodla imaju intuitivno sučelje za upis studenata na tečaj.


LMS omogućuje korisnicima da uče vlastitim tempom koristeći bilo koji uređaj koji im je ugodan. Proces učenja može biti uzbudljiviji dodjeljivanjem značaka, inovativnim kvizovima i popisima najboljih izvođača. Osim toga, dodavanje foruma ili zajednice može pomoći učenicima u procesu učenja.

U posljednjih nekoliko godina povećana je upotreba WordPress-a kao baze za web stranice obrazovnih ustanova i mrežne tečajeve. WordPress LMS dodaci o kojima se govori u ovom postu dobro se kombiniraju s jezgrom WordPressa za postavljanje cjelovitog sustava za isporuku tečaja na mreži. Neki su besplatni, dok drugi nude vrlo atraktivne značajke za manje od 250 USD (što je manje od 1 USD dnevno).

Imate li iskustva s ovim WordPress LMS dodacima? Ili smo možda propustili jedan od LMS WordPress dodataka koji biste preporučili? Molimo podijelite u komentarima.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map