Najbolji dodaci za WordPress za nekretnine za izradu web stranica o nekretninama

Najbolji dodaci za WordPress za nekretnine

Postoji čitav niz dodataka za WordPress Real Estate kada je u pitanju izrada web lokacije za nekretnine s WordPressom. Neki od tih dodataka izvrsne su opcije koje će ne samo da će vam olakšati život, već će imati i vidljiv utjecaj na vaše poslovanje.


U ovom ćete članku pronaći izbor najimpresivnijih i značajki bogatih dodataka koji će vam pomoći nadograditi vaše web mjesto o nekretninama. Od prekrasnih prikaza svojstava do naprednih opcija pretraživanja, dolje dodaci nude ponešto za svakoga.

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

WordPress dodatak za nekretnine

Najbolji dodaci za nekretninu WordPress

Ako želite razviti elegantno web mjesto s luksuznim svojstvima, možda će vam biti WordPress Property Real Plugin. Nudi opsežne značajke, ovaj će dodatak osigurati sve vaše potrebe o nekretninama kako bi vam pomogao u stvaranju vizualno impresivne stranice.

WordPress Property Real Plugin omogućava vam da detaljno popisujete svoje nekretnine i prikazujete ih u stilu prikladnom za vašu web lokaciju. Dodatak se integrira s Google kartama, omogućujući posjetiteljima da pretražuju nekretnine na području po svom izboru. Ovaj dodatak za WordPress nekretnine također nudi niz alata koji korisnicima olakšavaju detaljno pretraživanje svojstava i izravno vas kontaktiraju. Značajke uključuju:

 • Napredne vrste entiteta tako da možete dodati određene i relevantne detalje svakoj vrsti entiteta koju popisujete.
 • Višestruki načini izrade prikaza pomažu vam u stvaranju vlastite jedinstvene web lokacije.
 • Integracija s Google kartama za jednostavno pregledavanje popisa.
 • Napredna pretraga pomaže posjetiteljima da pronađu upravo ono što traže
 • Kontaktirajte obrazac 7 integracije kako bi vaši potencijalni kupci lakše stupili u kontakt.
 • Više korisnika kao agenata tako da cijeli tim može kreirati i upravljati vlastitim popisima i svojstvima.

Ovaj dodatak košta 26 USD (uz dodatnih 7,80 USD ako želite godinu dana korisničku podršku).

Optima Express i Market Boost IDX dodatak

Dodatak za nekretnine OptimaExpress

Optima Express i Market Boost IDX dodatak donosi vam iHomefinder i impresivno je rješenje za ozbiljne web stranice s nekretninama. Nudi popise nekretnina, izvješća o tržištu i podatke MLS-a, sve na vašoj WordPress web lokaciji. Ponosan je i na svoju reputaciju za SEO i snimanje olova. Ostale značajke dodatka:

 • Potpuno odzivan dizajn.
 • Galleries Eye Catching – galerije s popisima mogu se dodati stranicama, postovima i bočnim trakama. Animirani klizači galerije mogu se dodati kako bi se stvorio impresivan prikaz svojstava.
 • Interaktivna karta.
 • Korisničko pretraživanje imovine.
 • Višestruke značajke za snimanje vodiča – od upozorenja putem e-pošte do obrazaca za kontakt i registraciju.
 • Izvještavanje i upravljanje.

Naravno, dodatak poput ovog dolazi po cijenu. Iako je temeljni dodatak besplatan za preuzimanje, nakon a 30-dnevno besplatno probno razdoblje morate koristiti mjesečnu pretplatu na iHomefinder da biste ga koristili.

Srednji plan nudi najbolju ravnotežu značajki u odnosu na cijenu, a košta 49,95 dolara mjesečno. Međutim, ako želite koristiti mogućnost marketinga e-pošte za kapanje iHomefinders e-pošte, tada je vrijedno nadograditi na njihov premium plan koji nude u iznosu od 74,95 USD mjesečno.

Ovaj dodatak za WordPress nekretnine može biti pretjeran za osnovne web stranice o nekretninama, ali za ozbiljne projekte, to bi moglo biti upravo ono što vam treba.

AgentPress Popisi

Agent Press Ads Plugin

AgentPress Listings besplatni je WordPress dodatak koji je razvio StudioPress. To je čvrst dodatak za one koji tek počinju s nekretninama ili pak još nemaju proračun za opširnije rješenje..

Dodatak za AgentPress Listings integrira s AgentPress Pro nekretninom Tema stvoriti sustav upravljanja unosima. Također surađuje s ostalim WordPress web lokacijama na Genesisu dodavanjem unosa prilagođenih vrsta posta kako biste mogli objavljivati ​​detaljne popise nekretnina na svojoj web stranici. Ovaj dodatak također sadrži:

 • Brza i jednostavna instalacija.
 • Brz i učinkovit za upotrebu.
 • Impresivni vizualni sadržaji za pojedinačne, pretraživačke ili sve unose.
 • Koristi prilagođene vrste posta, taksonomije i widgete.
 • Alat za stvaranje taksonomije može se koristiti za stvaranje vlastitog jedinstvenog načina klasificiranja svojstava koja su u popisu.
 • Te se taksonomije mogu koristiti kako bi se posjetiteljima omogućilo traženje popisa.

Ovaj je dodatak posebno sjajna opcija ako ne koristite IDX uslugu.

Popisi nekretnina

EasyPropertyListings

Easy Property Popisi su vjerojatno najkompetentniji besplatni oglasi WordPress dodatak dostupno. Omogućuje vam prikazivanje popisa imovine na vašem web mjestu WordPress i treba raditi s bilo kojom temom. Među značajkama su:

 • Više tipova unosa, tako da možete lako popisati stambene objekte, iznajmljivanje, poslovne prostore, tvrtke, zemljišta i druge.
 • Integrirano s Google kartama.
 • Obratite se CRM sustavu za učinkovito upravljanje potencijalnim klijentima i kontaktima.
 • Izvješća za praćenje unosa.
 • Potpora za valutu za valute koje nisu u dolaru, tako da možete popisati nekretnine iz cijelog svijeta.

Popisi nekretnina se mogu proširiti i sa knjižnicom dodatke. No, oni nisu jeftini, pa ako želite opsežnije rješenje, možda bi bilo vrijedno potražiti vrhunski proizvod na putu.

Vrste poštanskih oglasa tvrtke Contempo Real Estate

Suvremeni-nekretnina-plugin

Ako ste programer koji želi izgraditi svoju prvu temu nekretnina, tada Contempo Real Estate Custom Tipovi dodatak je sjajna opcija. Ovaj dodatak odlična je baza za izgradnju teme vašeg nekretnine jednostavnim opcijama za popise i izjave prilagođenih vrsta posta, zajedno s pripadajućim prilagođenim poljima i taksonomijama (kategorijama i oznakama). Preporučujemo ovaj dodatak za programere tema jer nisu uključene predloške stranica / posta, tako da ćete morati sami kreirati temu (ili pregledati Contempovu biblioteku nekretnina WordPress teme).

Ostali bitni dodaci za web mjesto za nekretnine

Osim WordPress dodataka koji su stvoreni posebno za nekretnine, postoje i neki drugi neophodni dodaci koje trebate uzeti u obzir..

Izradite popis e-pošte s dodatnim pop-up dodatkom

Da biste lakše napravili svoj popis e-pošte i sljedeće, stvarno morate instalirati dobar dodatak za prijavu. To će vam omogućiti ne samo prikupljanje adresa e-pošte, već i započinjanje izgradnje odnosa i odnosa s potencijalnim klijentima. Kako biste saznali kako jednostavno dodati obrazac za prijavu na vašu nekretninu, pročitajte našu recenziju Bloom WordPress dodatka.

Dobijte više izloženosti pomoću gumba za dijeljenje na društvenim mrežama

Kao agent za nekretnine želite da se vaš sadržaj dijeli, dijeli, dijeli. Da biste to učinili, potrebni su vam gumbi za dijeljenje na svakoj stranici, objava i unos kako biste potaknuli svoju publiku da ovaj sadržaj dijeli na njihovim stranicama društvenih medija. Easy Social Share Buttons je dodatak s značajkama koji bi trebao zadovoljiti sve vaše potrebe..

Koristite SEO za više prometa

Yoast SEO

Nekretnine su izuzetno konkurentno poslovanje i optimiziranje vašeg web mjesta (SEO) moglo bi vam stvarno pomoći ispred konkurencije. Yoast SEO besplatan je WordPress dodatak bogat značajkama koji može voditi niz različitih SEO zadataka. Za više informacija o važnim funkcijama koje Yoast SEO nudi pročitajte naš vodič za SEO dodatke.

Instalirajte dodatak sigurnosne kopije da biste osigurali svoju web lokaciju

UpdraftPlus WordPress dodatna kopija

Kao moderni realtor, znat ćete važnost vaše web stranice. Zamislite da ta stranica nestaje preko noći! Da biste bili sigurni da to nikada nije opcija, morate instalirati rezervni dodatak, tako da ako se dogodi najgore i oporavi web mjesto, možete oporaviti kopiju. UpdraftPlus cjelovito je rješenje za izradu sigurnosnih kopija koje vam omogućuju da obnovite web mjesto uz samo nekoliko klikova.

Shvatite kako Google Analytics prepoznaje vašu publiku

GoogleAnalyticsDashboardWP

Raščlanjivanje vašeg web mjesta i prometa koji dolazi od mjesta ključnog za poslovanje nekretninama. Prvo preuzmite Nadzorna ploča Google Analytics za WP tako da možete analizirati svoje podatke bez napuštanja web lokacije. Drugo, počnite učiti kako tumačiti i koristiti svoje podatke.

Ovo će vam pomoći da shvatite svoju publiku i osigurate da vaše web mjesto i vaše poslovanje udovoljavaju njihovim potrebama. Za bolje razumijevanje ovog ključnog područja obavezno pročitajte naš nedavni vodič za metrike publike.

Završne misli o dodatcima za nekretninu WordPress

Dodaci koje odaberete za vaše mjesto nekretnina uvelike će ovisiti o vašem poslu. Što nedostaje vašoj web lokaciji? Koje alate koriste vaši posjetitelji? Koliki je vaš proračun?

Svi navedeni dodaci su dobre opcije, tako da je jednostavno slučaj dodavanja dodatka vašim potrebama. Imate li web mjesto za nekretnine? Koje dodatke koristite? Molimo, podijelite svoje misli u komentarima u nastavku.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me