Najbolji dodaci za mapiranje za WordPress 2020

Najbolji dodaci za mapiranje za WordPress

Stranica s kontaktima mnogo je korisnija s kartom. Post o vašim omiljenim mjestima za kinesku hranu mnogo je lakše razumjeti s kartom punom točkastih točaka. Putnički blog je toliko zabavniji kada vi (i vi čitatelji) na prvi pogled možete vidjeti sva mjesta na kojima ste bili. Mnogo je razloga za uključivanje karata na svoju WordPress web lokaciju, i bez obzira koji je vaš razlog, trebali biste imati jednostavan i efikasan način da se radi upravo to.


Ispod je pregled sa 30+ najboljih dodataka za mapiranje. Uključili smo dobru kombinaciju besplatnih i vrhunskih dodataka kako bismo vam pomogli da preslikate sve što vam je potrebno. Stoga uzmite dodatak i počnite stvarati lijepe karte za svoje postove i stranice u programu WordPress. Dodavanje karata na vašu web lokaciju ne postaje lakše!

Bilješka: Možda ćete morati stvorite vlastiti Google API ključ koristiti neke od donjih opcija karte.

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. Maps Marker Pro

Najbolji dodaci za mapiranje: MapsMarker Pro

Info & DownloadView Demo

Maps Marker Pro premium je WordPress dodatak koji radi s raznim sustavima mapiranja – Google Maps, Google Earth, OpenStreetMap, MapQuest, OGD Vienna Maps i Bing Maps svi su kompatibilni. Uz to možete prenijeti vlastite prilagođene karte koje ćete koristiti (izvrsna opcija ako dodatak dodate kartu trgovačkog centra, kartu svog hotela, sjedeću kartu vašeg vjenčanja ili neku drugu kartu vrsta specijaliteta).

Kad vam je Marker Pro Pro dostupan na web-lokaciji lako je poboljšati vaše web mjesto pomoću uključenog značajke. Na primjer, možete dodati kartu s GPX zapisima za prikaz rute, udaljenosti i tempa u postu na blogu – sjajan dodatak za trčanje blogera ili ljubitelja brdskih bicikala. Ili koristite integriranu pomoćnu liniju za crtanje geometrijskih oblika na svojim mapama – što bi se moglo upotrijebiti za isticanje prometnih zona ili za mapiranje vrtnog krajolika. Dizajnirate i prilagodite karte pomoću jednostavnih postavki za više od 600+ ugrađenih fronta i pozadina. Mogućnosti su beskrajne!

Ostale sjajne značajke uključuju igle za prilagođene karte, slojeve markera, integrirano pretraživanje adrese, QR kod, opise skočnih oznaka markera, kratki kod jednostavne za upotrebu i još mnogo toga. Maps Marker Pro također isporučuje s impresivnih 46 prijevoda, kao i kompatibilnost za popularne prevodničke dodatke poput WPML i Polylang. A za programere, rado ćete znati ako dodatak nudi potpuno opremljene API-je ako želite kreirati prilagođenu aplikaciju ili integrirati svoje usluge trećih strana.

2. MapSVG interaktivni vektor, Google i slike karata

Najbolji dodaci za mapiranje: MapSVG

Info & DownloadView Demo

MapSVG je jedan od najboljih mapping WordPress dodataka koje možete izabrati. Ovo interaktivno rješenje za mapiranje olakšava izradu vektorskih, Googleovih ili slikovnih karata. Dodatak uključuje snažne značajke za markere, savjete, zemljopisne širine i dužine, koordinate prilagođenih događaja (klik, prelazak mišem, nakon učitavanja itd.), Izrada obrasca, prilagođeni CSS i još mnogo toga. Možete čak dodati vlastite statistike koristeći choropleth karte – što je pogodno za demografiju, vremensko mapiranje itd.

MapSVG također sadrži ugrađeni pregled uživo na upravljačkoj ploči, tako da možete lako napraviti i pregledavati dodijeljene karte dok gradite. Ostale značajne značajke dodatka uključuju 100+ karata zemalja / svijeta, prilagođene boje, veze na regije, popis direktorija na karti, prilagođena polja objekta (tekst, datum, radio, potvrdni okvir, WordPress post, slika, status, regije, oznaka) i još mnogo toga. Pogledajte demo uživo kako biste vidjeli što još MapSVG može ponuditi.

3. Interaktivne Geo karte

Interaktivni Geo Maps WordPress dodatak

Informacije i preuzimanjePogledajte demonstraciju

Želite izgraditi zadivljujuće karte za vaše web mjesto – zajedno s interaktivnim značajkama poput zumiranja, tržišnih klastera, obojenih legendi, toplotnih karata, savjeta, filtera uživo i više? S Interaktivne Geo karte možeš! Ovaj dodatak bogate karte uključuje više od 250+ karata s naprednim značajkama za stvaranje prilagođenih karata za vašu web lokaciju.

Bez obzira jeste li turistički bloger koji obilazi mjesta širom svijeta, posao s više lokacija ili agent za nekretnine koji pokazuje ključne značajke susjedstva – karte su izvrstan način za poboljšavanje vaše web stranice. A Interaktivne Geo karte su samo dodatak koji će vam pomoći. Pro inačica ovog dodatka uključuje prilagodljive regije boja, tržišta, savjete za alat, projekcije karata 10+, napredni zum, povezivanje crta markera, slojeve, tekstualne oznake, detaljne karte i još mnogo toga. Plus početak je jednostavan. Jednostavno instalirajte dodatak, upotrijebite ugrađene opcije da dizajnirate kartu, a zatim je umetnite pomoću kratkog koda ili prilagođenog bloka Gutenberg.

Interaktivni kupon za Geo karte

Ne propustite svoju priliku da steknete ovu veliku ponudu na interaktivnim Geo kartama. Samo koristite naš ekskluzivni kod WPEIGM20 uštedite 20% na svojoj novoj kupnji licence (ili obnavljanju!).

Uštedite 20%

4. Karte skupa alata

Karte skupa alata

Sljedeći je naš popis Toolset Maps – jednostavan način za izradu prilagođenih karata za vašu WordPress web lokaciju. Ako ime zvuči poznato, možda ste prije koristili skup alata, jedan od najpopularnijih načina za dodavanje prilagođenih vrsta i polja u WordPress. I rado ćete znati da je Karte skupa s alatima jednako snažne. Dodatak omogućuje kreiranje vlastitih vrsta karata specifičnih za vaše web mjesto, bez znanja PHP-a ili kodiranja. Bez obzira želite li prikazati kartu na temelju određene vrste sadržaja (poput popisa nekretnina), dodati filtre ili zemljopisnu lokaciju za prikaz rezultata u blizini ili prikazati kartu na više jezika (karte alata su kompatibilne s WPML-om) sve što vam treba prstiju.

Karte skupa alata sadrže mnogo ugrađenih značajki koje olakšavaju izradu karata. Upotrijebite opcije za prilagođena polja, dizajn markera karte, razinu zumiranja, vrstu karte, prikaz ulice, uvjetni filtri (uključujući udaljenost) i još mnogo toga za dizajn karte. Karte skupa alata izvrsno funkcioniraju s Googleom i Azureom – stoga izaberite! Ima tona više toga Karte skupa alata može (uključujući i sjajan rad s većinom top WordPress tema), pa zašto ne isprobati?

5. Interaktivna karta svijeta besplatan WordPress dodatak

Interaktivna mapa svijeta Besplatno WordPress dodatak

Interaktivna karta svijeta je besplatni dodatak za mapiranje koji možete upotrijebiti za dodavanje zabavne i kliknuće karte svijeta na svoju web lokaciju. Dodajte veze, slike i tekst na lebdjeću plus promijenite boje karte pomoću vizualnog uređivača. Kad završite, upotrijebite kratki kôd za umetanje karte u bilo koji post ili stranicu. Sve se karte brzo reagiraju i brzo se učitavaju, tako da vaš SEO ne bi trebao biti učinjen na bilo koji način. A ako želite napraviti lokalnu kartu, pregledajte premium prilagodljive interaktivne karte programera za SAD, Europu, Aziju i više.

6. Hero Maps Premium

Najbolji dodaci za mapiranje: Dodatak Hero Maps Premium

Info & DownloadView Demo

Želite li stvoriti impresivne karte preko cijelog zaslona? Ne tražite dalje od Hero Maps! Ovaj premium WordPress dodatak podržava puni zaslon, karte heroja i mnoštvo opcija za jednostavno stvaranje karte povuci i spusti, CSV mapiranje lokacije za prijenos, prilagodljivi markeri karte, filtri karte, fiksni ili puni izgled, prilagođeni slojevi oblika, kožne boje i još mnogo toga. Ovaj napredni dodatak za mapiranje prepun je mogućnosti!

7. Interaktivne karte svijeta

Najbolji dodaci za mapiranje: interaktivne karte svijeta

Info & DownloadView Demo

Interactive World Maps vrhunski je WordPress dodatak koji možete koristiti za dodavanje karata velikih razmjera na svoju web stranicu. Ovaj je dodatak savršen za prikazivanje mjesta na kojem ste bili u svijetu, dokumentiranje različitih lokacija ureda širom svijeta ili za navođenje globalnih povijesnih zanimljivih mjesta (7 se čudite bilo kome?). Napravite vlastite prilagodljive mape koje prikazuju čitav svijet ili samo određeni kontinent, državu, državu ili (ako su u SAD-u) metropolitansko područje. Uz to možete dodati interaktivne savjete za svaku lokaciju kako biste uključili dodatne informacije ili čak slike.

8. MapPress Jednostavno Google Maps

Najbolji dodaci za mapiranje: MapPress

Map Press besplatni je WordPress dodatak koji koristi najnoviji i najveći Google API tako da možete dodavati karte u svoje postove i stranice. Dodatak izvrsno funkcionira s prilagođenim vrstama postova i višesmjernim instalacijama, a uključuje korisne značajke kao što su kratki kodovi, podrška prikazu ulica, prilagođeni tekst, promet u stvarnom vremenu i još mnogo toga. Osim toga, ako se ikad odlučite da želite više, postoji profesionalna verzija na koju možete nadograditi.

9. Karta napretka

Najbolji dodaci za mapiranje: ProgressMap

Info & DownloadView Demo

Progress Map vrhunski je WordPress dodatak dizajniran za popise. Ideja je da na temelju svoje web stranice možete dodati različite lokacije. Ovo može biti vaš omiljeni burger joint, vaši popisi nekretnina, vaše lokacije hotela – i sve ide. Uz to, sva lokacija koju dodate prikazat će se na vašoj fantastičnoj Google karti i na prilagođenom karuselu odmah ispod karte. Dodatak je jednostavan za postavljanje, ima više rasporeda karata, podržava prilagođene markere, radi s mobilnom navigacijom prelaskom prsta i mnogo više.

10. WP Google Maps

Najbolji dodaci za mapiranje: WP Google Maps

Besplatni dodatak WP Google Maps brz je i jednostavan način dodavanja Google Maps na WordPress web mjesto. Jednostavno upišite adrese da biste dodali markere (čak možete kliknuti i povući oznake na svoje mjesto), odaberite vrstu karte (npr. Mapu puta, satelit i sl.), A zatim pomoću uključenog kratkog koda ili widgeta dodajte kartu na web mjesto.

11. 5sec Google Maps PRO

Najbolji dodaci za mapiranje: 5sec Google Maps PRO

Info & DownloadView Demo

5sec Google Maps PRO vrhunski je WordPress dodatak s izvrsnim značajkama mapiranja. Prvo, dodatak uključuje program za izradu vizualnih karata tako da možete vidjeti svoje pribadače dok ih dodajete i unositi promjene po potrebi. Zatim, kako bi vam olakšali stvari, programeri su uključivali 10 jedinstvenih koža, podršku za neograničene slojeve boja, 15 ikona pinova (plus mogućnost dodavanja prilagođenih ikona), odabir automatskog jezika i jednostavne kratke kodove. Uz to možete dodati postavke po pinovima, poput animacija, savjeta, upute i još mnogo toga.

12. Simpt prečice: Google karte

Najbolji dodaci za mapiranje: kratki kodovi simbola

Info & DownloadView Demo

A ako sve što želite je jednostavna Google karta – pregledajte naš besplatni dodatak za Symple Shortcodes WordPress. Dodatak olakšava umetanje karata korištenjem kratkog koda karte Symple (sve što trebate učiniti je dodati u naslov lokacije, adresu, visinu i zumiranje), a kompatibilan je s većinom WordPress tema (preporučujemo ga za upotrebu sa svima naših besplatnih WordPress tema). Odlična je mogućnost dodati osnovne Googleove mape s jednom lokacijom, kao i mnoštvo drugih korisnih elemenata (gumbi, harmonike, društvene ikone i još mnogo toga) na web mjesto koje pokreće WordPress.

13. Mapify.it

Najbolji dodaci za mapiranje: Mapifyit

Info & DownloadView Demo

Mapify.it je premium WordPress dodatak koji je zaista jedan od najboljih načina dodavanja prilagođene karte na vašu web stranicu. Ovaj fleksibilni dodatak za mapiranje olakšava dodavanje Google karata na vašu web stranicu, ali možete postati jako kreativni i s prilagođenim kartama. Na grupnu fotografiju dodajte pribadače pomoću savjeta, uključite žarišne točke umjetničkog djela – razmišljajte izvan okvira! Osim toga, dodatak uključuje obilje animacija, prilagođene markere, video podršku, opcije galerije, okvire za svjetlo, integraciju na više mjesta i još mnogo toga. Uključuje čak i PSD datoteku ako želite stvoriti mapu karte za klijenta prije nego što započnete.

14. WP Google Maps (Lite)

Najbolji dodaci za mapiranje: WP Google Maps (Lite)

WordPress dodatak za WP Google Map izvrstan je način za stvaranje neograničenih karata s neograničenim mjestima za dodavanje u vaše WordPress postove ili stranice. Upotrijebite različite značajke u dodatku za stvaranje odazivnih karata s prilagođenim markerima. Dodatak čak uključuje podršku za slojeve prometa, staza i terena za još veće mogućnosti mapiranja. Uz to, postoji profesionalna verzija ako ikada želite dodane značajke (poput prilagođenih koža, tablica, kontaktnih obrasca itd.).

15. Odzivni Google Maps

Najbolji dodaci za mapiranje: responzivne Google karte

Info & DownloadView Demo

Odgovarajuće Google karte premium je WordPress dodatak koji je testiran i oblikovan tako da kreira savršene karte piksela za svoju web stranicu WordPress. Napravite karte na temelju koordinata ili adresa, a zatim upotrijebite zgodan kratki kôd da biste dodali kartu bilo kojem postu, stranici ili drugom području teksta. Postoji nevjerojatnih 40 unaprijed definiranih boja kože, 10 boja markera i pregled karte uživo (tako da možete vidjeti što ste stvorili).

16. CP Google karte

Najbolji dodaci za mapiranje: CP Google Maps

CP Google Maps besplatni je WordPress dodatak koji možete koristiti za izradu prilagođenih Google karata povezanih sa vašim sadržajem. Oglas možete dodati na više lokacija koliko trebate, a dodatak će čak prikazati dodatne povezane unose u vaš post. I to nije sve, možete dodati vlastite markere, ugraditi kartu na više jezika i prilagoditi opcije poput zumiranja, vrste karte, marže, veličine i još mnogo toga.

17. Dodatak za interaktivni crtač karata

Najbolji dodaci za mapiranje: Interaktivni dodatak za izradu karata

Info & DownloadView Demo

Dodatak Interactive Map Builder rješenje je izrade karata koje će vam omogućiti stvaranje lijepih i interaktivnih karata za vaše web mjesto. Nije vaš prosječni dodatak, Interaktivni crtač mapa preuzima potpuno novu razinu tako da možete sastaviti prilagođene karte koje odgovaraju vašim specifičnim potrebama.

18. Google Builder dodatak za Google Maps

Najbolji dodaci za mapiranje: Dodatak za graditelj karata Google Maps

WordImpress Maps Builder je brz i intuitivan način stvaranja vlastitih prilagodljivih Google karata za vaše web mjesto. Koristite ugrađene značajke kao što su graditelj karata uživo, integracija Google mjesta, jedinstvene ikone na tržištu karata i naravno super intuitivno sučelje za izradu karata ni u kojem trenutku..

19. Mapplic Custom prilagođeni interaktivni dodatak za WordPress

Najbolji dodaci za mapiranje: Prilagođene interaktivne karte

Info & DownloadView Demo

Mapplic je premium interaktivni dodatak karte s naprednom opcijom za izradu karata za vaše web mjesto tvrtke. Stvorite vektorske i slikovne mape, dodajte neograničene orijentire ili podove, koristite ugrađene mape zemlje ili svijeta, dodajte duboko povezivanje i napravite potpuno odgovarajuće karte spremne za dodir za bilo što!

20. Intergeo Google Maps Plugin by Themeisle

Najbolji dodaci za mapiranje: Intergeo dodatak Google Maps by Themeisle

Dodatak Intergeo Google Maps odličan je način za izradu karata na vašem web mjestu WordPress. Dodatak olakšava jednostavnost s opcijom pozicije, zumiranja, kontrola, više lokacija, stilova boja i markera. Treba više? Oni također nude punu premium verzija u Themeisleu.

21. Napredni dodatak Google Maps za WordPress

Najbolji dodaci za mapiranje: Napredne Google karte

Info & DownloadView Demo

Ako imate fizičku, izvanmrežnu prisutnost, iznos tvrtke koju vozite ovisi o broju ljudi koji vas mogu pronaći. I kako će vas pronaći vaši potencijalni kupci? Korištenje karte, naravno – to nije raketna znanost!

Napredni dodatak Google Maps zasigurno je jedan od najsofisticiranijih dodataka Google Maps na tržištu danas. Dodatak je bogat značajkama i podržava gotovo sve vrste mapa koje se mogu zamisliti. Na karticama možete prekrivati ​​obojene oblike i linije kako biste posjetiteljima prenijeli određene poruke, a dodatak podržava sve “kože” dostupne na Google kartama – uključujući prikaz ulice, prikaz karte, prikaz Zemlje, panoramski prikaz i 45° Prikaz slike.

Na kartu možete dodati neograničen broj lokacija, a karte se mogu umetnuti u bilo koji post / stranicu pomoću kratkog koda ili u bilo koje područje widgeta pomoću namjenskog widgeta. Najimpresivnija značajka koju dodatak Advanced Google Maps podržava je mogućnost dodavanja slojeva na vaše karte. To znači da na svoju kartu možete dodati upute, biciklističke rute, razinu prometa i vremenske slojeve. Na kartu možete dodati više slojeva koji posjetiteljima vaše web stranice pružaju sve što bi mogli znati kada vas pokušaju pronaći.

Karte potpuno odgovaraju i mogu se prilagoditi pomoću jednog od 500+ gotovih markera ili možete dizajnirati vlastiti prilagođeni marker. Ili dodajte prilagođene oblike kao istaknute karte, kreirajte prilagođene kožne mape, prikažite više ruta, dodajte prilagođene slojeve (promet, tranzit, bicikl itd.), Kreirajte klastere, dodajte svoje vlastite upute i tako još mnogo toga.

22. Osnovne oznake mjesta Google Maps

Najbolji dodaci za mapiranje: osnovne oznake mjesta Google Maps

Čak smo pomislili da se ovaj besplatni dodatak naziva Osnovni dodatak oznaka mjesta Google Maps, ali to i nije baš tako jednostavno – jednostavno je jednostavno koristiti. Dodatak stvara prilagođenu vrstu posta za vaše karte koje možete prilagoditi ikonama, tipom karte, zumom, oznakama mjesta, filtrima itd., A zatim ih lako umetnite bilo gdje s kratkim kodom.

23. Google Maps Widget

Najbolji dodaci za mapiranje: Google Maps Widget

Dodatak WordPress bez dodataka Google Maps Widget olakšava brzo dodavanje karata gluposti na vašu web stranicu. Dodatak podržava sličice Google Maps, lightbox, opće opcije mape (veličina, vrsta, shema boja, zumiranje itd.) I naravno mogućnosti widgeta za naslov i adresu. Izvrsne su brze i jednostavne opcije za dodavanje karata na bočne trake, podnožja i bilo koja druga područja spremna za widgete.

24. Google Maps Builder za WordPress

Najbolji dodaci za mapiranje: Besplatan dodatak Google Maps Builder

Besplatni ogromni program Google Maps Builder za WordPress izgrađen je na freemium modelu, što znači da postoji i besplatna i premium verzija dodatka. Međutim, u besplatnoj je verziji toliko sjajnih značajki da je to velik izbor za većinu web lokacija koje žele dodati Google karte. Izrada neograničenih karata, umetanje neograničenih oznaka, dodavanje oblika ili lokatora krugova, omogućavanje slojeva prometa / tranzita itd. Plus karte automatski reagiraju!

25. Image Map Pro za WordPress

Najbolji dodaci za mapiranje: Dodatak slike Map Pro Premium

Info & DownloadView Demo

Image Map Pro interaktivni je proizvođač premium slika. Zašto ograničiti svoje kreacije na Google kartama? Pomoću Image Map Pro možete stvoriti prilagođene karte pomoću slike (ili karte) po vašem izboru. Zatim dodajte prilagođene oblike, ikone fonta, savjete alata, radnje prelaska mišem ili klikom, prilagođeno zumiranje, izgled cijelog zaslona i još mnogo toga. Osim toga, dodatak podržava jednostavan uvoz karata, poništavanje / ponavljanje tijekom izgradnje, umnožavanje slojeva, prilagođene stilove i automatska ažuriranja.

26. WD Google Maps

Najbolji dodaci za mapiranje: Google Maps WD Free Plugin

WD Free WordPress dodatak Google Maps jasan je napredni i intuitivni dodatak za dodavanje Google karata bilo kojoj WordPress web mjestu. Samo instalirajte dodatak i započnite s izradom karata. Dodatak podržava više lokacija, povezane / kategorizirane lokacije, slojeve karata, markere, veze pin-a, upute i još mnogo toga. Kad završite, samo upotrijebite kratki kôd da biste kartu dodali bilo kojem postu ili stranici.

27. Lokator WP trgovina

Najbolji dodaci za mapiranje: WP Locator Besplatno Besplatni dodatak

Karte su sjajan način prikazivanja odredišta za putovanja i slobodno vrijeme, ali su također vrlo korisne za posao. Pomoću besplatnog dodatka za WP Store Locator možete dodati lokacije svoje trgovine zajedno s važnim informacijama kao što su sati, telefonski broj, URL i opis. Zatim dodajte dodatne značajke kao što su prilagođeni stilovi, ikone markera karte, prilagođeni meta podaci, udaljenost vožnje, pa čak i upute za vožnju. Dodatak WP Store Locator potpuno je kompatibilan s višejezičnim dodacima tako da možete stvoriti karte koje su korisne za sva vaša najveća ciljna tržišta.

28. Super Store Finder za WordPress

Najbolji dodaci za mapiranje: Dodatak Super Store Finder Premium

Info & DownloadView Demo

Osmislite napredne karte kako bi kupci pronašli vaše lokacije pomoću vrhunskog pretraživača Super Store za WordPress. Napravite prilagodljive, mobilne gotove karte s prikazom ulica i uputa za svoju web stranicu WordPress. Dodajte neograničene lokacije, odaberite okvir ili potpuni izgled, omogućite geografsku lokaciju, prilagodite stilove / boje, proizvođače povucite i ispustite, dodajte prilagođene oznake i još mnogo toga.

29. Google Maps Easy

Najbolji dodaci za mapiranje: Google Maps Easy Free WordPress dodatak

Google Maps Easy je upravo to – jednostavno. Ovaj besplatni dodatak uključuje program za izradu karata uživo za korištenje s podrškom za opise medija, neograničene markere, prilagodljive opcije i kratki kôd za umetanje karata u jednostavnu upotrebu. Osim toga, dodatak je kompatibilan s većinom tema i mobilnih uređaja.

30. Jednostavan kratki kôd za Google Maps

Najbolji dodaci za mapiranje: Jednostavni kratki kôd za Google Maps

Jednostavni kratki kôd Google Maps upravo tako izgleda – direktan naprijed i jednostavan za korištenje preslikavanje kratkog koda. Upotrijebite parametre pw_map kratkog koda za adresu, širinu i visinu karte, pomicanje kotača i onemogući kontrole za brzo podešavanje postavki za vašu kartu. Karte se spremaju u API za prolazne programe WordPress, a dodatak je već postavljen za rad s Google API-jem.

31. iMapper – WordPress Mapper / Pinner slike

Najbolji dodaci za mapiranje: dodatak iMapper Premium WordPress

Info & DownloadView Demo

IMapper premium WordPress image mapper / pinner napredni je prilagođeni dodatak za mapiranje kako biste dodali interaktivne i animirane igle na svoje slike (bilo da prenosite kartu trgovačkog centra, bilo koji proizvod ili nešto drugo). Dodajte prilagođene igle sa savjetima, dijapozitivima, karticama, vezama, mjehurićima, filtrima i još mnogo toga. Dodatak također podržava Google fontove, prilagođene stilove, okvir okvira (slika / galerija) i akcije.

32. 360 ° panoramski preglednik slika

Najbolji dodaci za mapiranje: 360 Panoramski Premium WordPress dodatak

Info & DownloadView Demo

Iako to nije tradicionalna mapa stila, 360 Panoramski preglednik slika vrhunski je dodatak za dodavanje prilagođenih vrućih točaka i pomicanje svojim panoramskim slikama. Dodatak vam omogućuje da učitate 360 ​​slika, manipulirate i optimizirate ih za poboljšano korisničko iskustvo, a zatim dodate vruće točke (koristeći element karte). Ovo je zabavan kreativan način za dodavanje interaktivnih obilaska vašeg grada, restorana ili ureda.

33. Popis karte Pro

Najbolji dodaci za mapiranje: Popis karata Pro

Info & DownloadView Demo

Map List Pro vrhunski je WordPress dodatak koji bi bio sjajan dodatak bilo kojoj WordPress web stranici. Ovim dodatkom možete dodati detaljne karte i popise koji se mogu pretraživati ​​i sortirati – tako da će čitatelji moći vidjeti cijelu kartu ili samo bitove i dijelove koji ih zanimaju. Plus Map List Pro dolazi s 25 različitih stilova karte, podrška za slike, automatsko zumiranje, prilagođene markere, markere kategorija i filtre (kao što je spomenuto prije).

34. Podaci o kontaktima i karte Jetpack

Podaci o kontaktima za Jetpack & Map Widget

Već koristite dodatak Jetpack? Pa, ne bi trebalo čuditi da ovo sve u jednom WordPress rješenje uključuje jednostavan način dodavanja Google karata na vašu web lokaciju. Samo upotrijebite Dodatak o kontaktima – koja sadrži jednostavna polja za vašu adresu, neobaveznu Google kartu, telefon i radno vrijeme. Ako već koristite Jetpack za svoju web stranicu, ovo je brza i jednostavna opcija.

Zamotati

Tu idete – 30+ fantastičnih dodataka za mapiranje WordPress-a pomoću kojih možete dijeliti lokacije ureda, omiljena mjesta, lokalne atrakcije i još mnogo toga. Jeste li koristili neki od gore navedenih dodataka? Javite nam kako vam je uspjelo ili imate neke preporuke.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map