Najbolji dodaci za dostavu WooCommerce za vašu internetsku trgovinu

Najbolji dodaci za dostavu WooCommerce za vašu internetsku trgovinu

Dostava je jedan od aspekata internetske trgovine koja zahtijeva pažljivu strategiju. Budući da pogrešna strategija isporuke može lako uznemiriti vaše kupce, trebate obratiti dodatnu pažnju kako biste je ispravno ispravljali cijelo vrijeme. U tome vam može pomoći dodatak za otpremu.


Svaki vlasnik trgovine razmislit će ovisno o interesima svojih kupaca i prirodi svojih proizvoda. No općenito je važno prikazati točne troškove slanja unaprijed (jer svaki neočekivani trošak može dovesti do napuštanja košarice), kao i procijenjeni datum isporuke (za upravljanje očekivanjima).

Ako koristite platformu WooCommerce, postoji nekoliko zanimljivih dodataka koji će vam pomoći da nesmetano izvršavate strategiju isporuke. Baš kao što postoji niz WooCommerce dodataka za plaćanje, tako je i stvoren niz pomoći za otpremu. U ovom ćemo članku navesti neke od najboljih WooCommerce dodataka za vašu internetsku trgovinu.

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. ELEX USPS dodatak s ispisom naljepnica

ELEX USPS dodatak s ispisom naljepnica

Ovaj besplatni dodatak omogućuje prikazivanje stopa u stvarnom vremenu s USPS API-ja na vašim košaricama i stranicama za kupnju. Moći ćete koristiti normalne cijene kao i diskontne stope na vašu trgovinu. Nudi mogućnost postavljanja rezervne stope u slučaju da API ne vrati stope. Osim toga, također ćete naći opciju za prikaz svih dostupnih cijena ili samo najjeftinijih cijena. premium verzija ELEX USPS plugin nudi opcije za ispis eV oznaka i praćenje pošiljaka. Ako je količina isporuke mala u vašoj trgovini, možete je koristiti Dodatak ELEX Stamps.com za potpunu integraciju USPS otpreme.

2. Napredni način isporuke s fiksnom tarifom WooCommerce

Napredni način isporuke s fiksnom stopom WooCommerce

Zadana opcija isporuke za paušalne stope WooCommerce nudi vam mogućnosti postavljanja cijena otpreme po narudžbi, po stavci i na temelju klasa otpreme. Međutim, ako želite naprednije mogućnosti izračunavanja cijena isporuke, ovaj dodatak će vam pomoći. Ovim ćete moći stvoriti pravila za tarife za dostavu na temelju proizvoda, kategorije, ukupne količine košarice, lokacije isporuke itd. Osim toga, dodatak također nudi postavljanje izračuna brzine isporuke na temelju količine košarice, a također i za određene korisnike , Ako želite naprednije opcije, pogledajte stranicu premium verzija naprednog dodatka za otplatu stope u trgovini WooCommerce proširenja.

3. WooCommerce uvjetna poštarina i plaćanja

WooCommerce uvjetna poštarina i plaćanja

Mnogi od najboljih dodataka za dostavu omogućuju vam dodavanje korisnih opcija isporuke, ali ne želite da kupci koriste prijevoznike koji nisu dostupni u njihovoj zemlji. Uz uvjetnu dostavu i plaćanje možete postaviti uvjetna pravila da odredite dostupne prijevoznike prema lokaciji, dodate opcije prilagođene dostave kao pogodnosti za određene kupce (kao što su članovi), dodate besplatnu dostavu na temelju potrošnje, ograničite mogućnosti dostave na temelju težine i još mnogo toga. Plus dodatak radi s mnogim drugim proširenjima WooCOmmercea za dodatnu funkcionalnost.

4. ELEX WooCommerce DHL ekspresna poštarina

ELEX WooCommerce DHL ekspresna poštarina

Pomoću ovog dodatka moći ćete integrirati usluge popularnog prijevoznika DHL. Kada kupac doda proizvod u košaricu, dodatak uzima DHL u stvarnom vremenu, uzimajući u obzir težinu proizvoda i mjesta isporuke. Nadalje, dodatak nudi opcije za prikaz procijenjenog vremena isporuke i raspodjele različitih primjenjivih troškova u tarifi otpreme. Za ispis naljepnica za dostavu DHL-a i pružanje informacija o praćenju kupaca, možete provjeriti premium verzija ELEX WooCommece DHL dodatka. Uz DHL Express, premium verzija dodatka nudi i integraciju DHL Paketa i eCommercea.

5. WooCommerce tablica stope otpreme

WooCommerce Stopa stope otpreme

Kad trebate postaviti više pravila za dostavu na temelju različitih uvjeta, možete upotrijebiti dodatak za dostavu tablice. Ovo je jedna od boljih besplatnih opcija koje ćete pronaći u WordPress spremištu. Pomoću ovog dodatka moći ćete postaviti više tablica stopa na temelju ukupnih troškova narudžbe i težine proizvoda. Dodatak nudi intuitivno korisničko sučelje i nudi glatku integraciju s WooCommerce zonama za isporuku.

6. Stolna tablica za WooCommerce fleksibilnom isporukom

Stolna stopa za WooCommerce fleksibilnom isporukom

Ovaj dodatak može puno pomoći u postavljanju stope za dostavu stope na vašoj internetskoj trgovini. Troškove slanja možete odrediti na temelju ukupne cijene i težine košarice. Također, možete postaviti minimalne i maksimalne vrijednosti za ukupnu težinu i težinu košarice. Štoviše, dodatak vam pomaže da dodate troškove rukovanja svojim načinima otpreme ili čak stvorite opciju dostave gotovine uz dodatne troškove. Za naprednije značajke potražite premium verzija dodatka.

7. FedEx, UPS i USPS otprema putem EasyPosta

FedEx, UPS i USPS otprema putem EasyPosta

Ponekad prikazivanje cijena više prijevoznika može pomoći povećati zadovoljstvo kupaca, jer mogu birati između različitih opcija. Ovaj će dodatak pomoći pri prikazu stopa FedEx-a, UPS-a i USPS-a na stranicama košarice i blagajne vaše internetske trgovine. Cijene će se izračunati automatski na temelju lokacije kupca i drugih aspekata poput dimenzija proizvoda. Vi ćete moći birati između stambenih i komercijalnih cijena za sve prijevoznike. Sa premium verzija dodatka, možete ispisati naljepnice za otpremu i klijentima ponuditi informacije o praćenju.

8. WooCommerce otprema

WooCommerce Dostava

Ovaj će vam besplatni dodatak pomoći da ispisujete naljepnice za dostavu USPS izravno od administratora trgovine WooCommerce. Ako su s vašeg USPS računa dostupne snižene stope, možete ih koristiti za ispis naljepnica. Dodatak će vas spasiti od problema s prijenosom detalja narudžbe iz vaše internetske trgovine u drugi softver radi ispunjenja. Također možete izbjeći da stojite u redovima poštanskih ureda radi ispisa naljepnica, jer naljepnice možete ispisati izravno iz svog doma, pričvrstiti ih na paket i otpustiti ih. Međutim, ako želite prikazivati ​​cijene isporuke u stvarnom vremenu na stranicama svoje košarice, morat ćete ih nabaviti proširenje premium USPS načina dostave.

9. WooCommerce Napredna besplatna dostava

WooCommerce Napredna besplatna dostava

Nudite besplatnu dostavu kupcima može puno pomoći u poboljšanju stope pretvorbe i prosječne vrijednosti narudžbe. Međutim, također morate biti oprezni dok nudite ovu mogućnost jer može utjecati na vašu profitabilnost. Ovaj će vam dodatak pomoći da postavite niz pravila koja nude besplatnu dostavu na vašu trgovinu. Neki od uvjeta koje možete koristiti s ovim dodatkom su subtotal narudžbe, količina, lokacija, uloge korisnika, klase isporuke itd. Također, dodatak je prilično fleksibilan jer omogućuje jednostavno prilagođavanje pomoću isječaka koda. Možete pronaći pro verzija Napredni dodatak za besplatnu dostavu s više značajki.

10. Provjera adrese i Automatsko dovršavanje adrese

Provjera adrese i Automatsko dovršavanje adrese

Slanje pošiljke na pogrešnu adresu može biti noćno iskustvo i za kupca i za vlasnika prodavaonice. Ovaj će vam dodatak pomoći da potvrdite adresu koju korisnici unose prilikom odjave. Također nudi opciju automatskog dovršavanja adrese koja će pomoći kupcima da imaju bolje iskustvo kupnje u vašoj internetskoj trgovini. Besplatna verzija dodatka koristi API-jeve EasyPost-a i Googlea za provjeru adrese odnosno automatsko dovršavanje. I ono premium verzija dodatka za provjeru adrese koristi UPS ili USPS API.

11. WooCommerce Dostava na težini

WooCommerce Dostava na težini

Ako želite odrediti cijene isporuke u vašoj trgovini WooCommerce na temelju težine narudžbe, ovaj dodatak mogao bi vam biti zaista koristan. Osim težine narudžbe, možete izraditi pravila o tarifama za dostavu na temelju subtotalnih raspona i odredišta isporuke. Možete postaviti paušalnu stopu na temelju određenih uvjeta ili možete koristiti progresivnu stopu na temelju povećanja jedinica težine. premium verzija dodatka pruža vam veći opseg jer podržava i klase isporuke.

12. Sakrij WooCommerce načine dostave

Sakrij WooCommerce načine dostave

Ako načine isporuke želite uvjetno prikazivati ​​na stranicama košarice i blagajne iz niza dostupnih opcija, ovaj dodatak će vam pomoći. Možete sakriti odabrane načine dostave kada je besplatna isporuka dostupna ili ovisna o određenim drugim uvjetima. Uvjeti uključuju prisutnost određenih načina otpreme, težine predmeta, klase otpreme itd. Ako želite uključiti i druge uvjete poput određenih proizvoda, kategorija, usluga prijevoznika, lokacije i slično, postoji plaćena verzija dodatka Sakrij metode dostave.

13. Datum isporuke za WooCommerce

Datum isporuke za WooCommerce

Važan aspekt dostave korisnika je točno znati kada će pošiljka stići do njih. Ovaj dodatak pomaže vam pružiti ove informacije kupcima i pomaže u povećanju stope konverzije. Kupcima ćete omogućiti opciju odabira datuma isporuke dok se nalaze na stranici za naplatu. Omogućuje vam podešavanje minimalnog vremena potrebnog za isporuku i pomaže vam prikazati dane koje nećete isporučivati. Štoviše, možete postaviti ograničenje broja isporuka dodijeljenih određenom datumu kako biste izbjegli operativne gnjavaže. Pro verzija ovog dodatka nudi puno mogućnosti prilagodbe.

14. Tiskanje i praćenje naljepnica Australije

Tiskanje i praćenje naljepnica Australije

Ako želite integrirati usluge otpreme usluge Australia Post u svoju internetsku trgovinu, isprobajte je s ovim dodatkom. Pomaže vam prikazivanje usluga Australije pošte na stranicama s košaricama i blagajnama. Omogućuje vam pristup tarifama s ugovorima i ugovorima bez ugovora o eParcel-u putem API-ja Australija posta. Također možete onemogućiti određene zamjenske usluge kao što su Satchel, Letter itd. Mnogo više značajki poput ispisa naljepnica, praćenja pošiljaka i pakiranja kutija dostupno je s napredna verzija ovog dodatka.

15. Napredno praćenje pošiljaka za WooCommerce

Napredno praćenje pošiljaka za WooCommerce

Ovaj dodatak pomaže vam pružiti kupcima informacije o praćenju pošiljaka nakon što narudžbu naruče u vašoj internetskoj trgovini. Pronaći ćete veze za praćenje i slike više od 100 različitih prijevoznika koji su unaprijed učitani ovim dodatkom. Pored toga, možete dodati vlastite davatelje usluga isporuke i prilagoditi mogućnosti prikaza i e-pošte. Za kreiranje nesmetanijih radnih tokova ispunjenja možete koristiti Trackship API.

16. WooCommerce adresar

WooCommerce adresar

Ovo je besplatni dodatak koji će vašim kupcima omogućiti pohranjivanje više adresa za dostavu u vašu trgovinu kao dio računa. Klijenti često isporučuju različite adrese i ovaj dodatak može učinkovito poboljšati korisničko iskustvo. Međutim, ako tražite opciju slanja pošiljaka na više adresa iz istog naloga, ovaj dodatak možda nije opcija. Možete isprobati Dostava višestrukih adresa dostupno u WooCommerce prodajnim proširenjima za to.

17. WooCommerce Dropshipping od strane OPMC-a

WooCommerce Dropshipping od strane OPMC-a

Obuhvaćeni smo standardni dodaci za dostavu – ali možete postaviti i svoju WooCommerce trgovinu tako da koristi dropshipping. S premium WooCommerce Dropshipping dodatkom možete automatizirati postupak uvoza zaliha, dodijeliti proizvode dobavljačima i obavijestiti o zalihama kada ste napravili prodaju jednog od njihovih proizvoda. Osim toga, dobavljači imaju jednostavan pristup informacijama o otpremi i listićima za pakiranje – tako da vam ostaje samo sjediti i gledati kako se vaše narudžbe sami isporučuju.!


Nadamo se da će vam dodaci za dostavu WooCommerce, o kojima smo gore raspravljali, pomoći u izvršavanju sjajne strategije otpreme na vašoj internetskoj trgovini. Ako želite podijeliti uvid ili imati upit, ostavite nam komentar.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me