Najbolji dodaci za CSS Live Editor WordPress 2020

Prilagodba dizajna vaše web stranice nikada nije bila tako jednostavna. Korištenjem WordPress CSS dodatka za uređivanje uživo, sada možete stvoriti jedinstveno web mjesto koje odgovara vašim specifičnim dizajnerskim specifikacijama i odražava sliku vaše marke.


Donedavno je korištenje CSS-a za promjenu izgleda vaše web lokacije uglavnom prepušteno web dizajnerima. No sada je na raspolaganju niz dodataka WordPress CSS live editor koji vam pomažu u prilagođavanju vaše web stranice. Nekima je potrebno malo poznavanja kodiranja, dok drugima nije potrebno nikakvo iskustvo kodiranja. Svi oni omogućuju vam da radite na prednjem kraju svoje stvarne stranice u stvarnom vremenu.

U ovom ćemo članku pogledati što je točno CSS dodatak za uređivanje uživo, koji su WordPress CSS dodaci za uređivanje uživo dostupni i na što treba paziti pri odabiru.

Što je dodatak za WordPress CSS Live Editor?

WordPress CSS dodatak za uređivanje uživo omogućuje prilagođavanje dizajna teme. Međutim, za razliku od direktnog uređivanja CSS datoteka ili upotrebe standardnog CSS dodatka, WordPress CSS dodatak za live editor omogućuje vam rad na prednjem kraju vaše web stranice. To znači da možete gledati svoje promjene primijenjene uživo u stvarnom vremenu dok ih unosite.

WordPress CSS dodatak za uređivanje uživo

Korištenje WordPress CSS dodatka za uređivanje uživo uključuje unos koda ili prilagođavanje kontrola na prednjem kraju. To znači da možete gledati kako se izmjene odvijaju dok upišete. I ne samo to, rad na web stranici okrenutoj posjetitelju štedi vam vrijeme prebacivanja između kartica i neprestanog pritiska na osvježavanje..

WordPress CSS Live Editor Upravljačka ploča

WordPress CSS dodaci za uređivanje uživo koji ne zahtijevaju da uređujete CSS izravno prikazuju upravljačku ploču na prednjem kraju vaše web stranice koja vam omogućuje izmjenu dizajna vaše web stranice putem vizualnog sučelja. To funkcionira vrlo jednostavno tako što samo pokažete i kliknete na element na stranici, a zatim odaberete novu postavku iz dostupnih opcija. Odabir jednog od WordPress CSS dodataka za uređivanje uživo s ovom značajkom idealan je za one koji žele prilagoditi dizajn svoje web lokacije, ali ne znaju kako napisati CSS.

Bez obzira na vrstu WordPress CSS dodatka za uređivanje uživo koji koristite krajnje rezultate u osnovi su isti. Morate stvoriti originalan i osobni dizajn za svoju web stranicu. Zbog komponente uređivača uživo ne samo da štedite vrijeme i trud, nego zapravo možete uživati ​​u procesu.

Što tražiti u dodatku za Word Edress CSS Live Editor

Što tražite od CSS-ovog dodatka za uređivanje uživo, jako će ovisiti o vašoj razini znanja CSS-a ili iskustvu kodiranja.

Ako niste nekoder, ne brinite, stvoreni su neki CSS dodaci za live editor koji će ih koristiti početnici. Međutim, morat ćete odabrati dodatak za uređivanje uživo s upravljačkom pločom koji vam omogućuje samo usmjeravanje i klikanje za promjene. Međutim, vrijedno je provjeriti točno koje elemente možete prilagoditi jer je svaki dodatak različit.

Iskusniji programeri možda žele dodatak koji vam omogućuje da sami unesete ili uredite kôd. Dobra opcija je ona koja će vam pružiti pomoć u obliku kodiranja i istaknuti sve pogreške. Ostale značajke dodatka koje treba potražiti, bez obzira na vaše iskustvo:

  • Radi li sa svim WordPress temama i dodacima?
  • Da li nudi bilo kakve unaprijed izrađene dizajne?
  • Možete li raditi u nacrtu prije objavljivanja promjena?
  • Uštede li to naknadne promjene, tako da po potrebi možete poništiti svoj rad?
  • Sadrži li detaljnu dokumentaciju, vodiče i podršku?

Dakle, sada znate što trebate uzeti u obzir prije nego što se odlučite, pogledajmo različite WordPress CSS aktivne dodatke za uređivanje uživo.

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. CSS Hero

CSS Hero

Info & DownloadView Demo

CSS Hero je vrhunski dodatak za uređivanje tema WordPress koji vam omogućuje prilagođavanje gotovo svakog aspekta dizajna vaše teme. To se čini intuitivnim internetskim i kliknim sučeljem koje djeluje na prednjem kraju web mjesta, a da pritom ne morate unositi liniju CSS-a. Stoga, čak i ako nemate znanje o kodiranju, i dalje možete upotrebljavati ovaj dodatak za promjenu dizajna vaše web stranice.

CSS Hero ima nekoliko posebno značajnih značajki. Prvo, to sprema sve vaše izmjene, tako da možete poništiti bilo koji posao koji ste obavili ili se vratiti na određeno mjesto u tijeku vašeg rada. Više se ne morate bojati pogriješiti i probiti svoju web lokaciju.

Drugo, CSS Hero nudi “Spremne stilove” i “Tematske kože”. Ovo vam daje stotine dizajna i 29 unaprijed izrađenih izgleda, koje možete odabrati kao polazište za svoju web lokaciju. Tako čak i oni od nas bez dizajnerske inspiracije ili vizije mogu stvoriti web mjesto na koje bi mogli biti ponosni.

CSS Hero jedan je od najimpresivnijih dodataka za uređivanje uživo u WordPress-u, dizajniran tako da vam olakšava prilagodbu dizajna vaše web lokacije bez obzira jeste li početnik kodiranja ili web programer. Prije kupnje CSS Hero za samo 19 dolara vrijedi provjeriti hoće li ovaj dodatak raditi s vašom temom. CSS Hero radi na brojnim temama koje su spremne za heroje i pružaju vam opis, postotak kompatibilnosti (fyi Ukupni rezultati imaju najvišu ocjenu od 99% – puno veći od ostalih premium prodajnih premium tema) i web mjesto za testiranje uživo. Možete isprobati i CSSHero RocketMode kako biste ga učinili dostupnim trenutnoj temi.

CSSHero ljetna rasprodaja

Trenutno možete uštedjeti do 50% na CSSHero tijekom ljetne rasprodaje! Kod kupnje popusta primjenjuje se nije potreban kôd. Ponuda završava 9. kolovoza 2016.

Uštedite do 50% na CSSHero-u

2. Žuta olovka

Žuta olovka

Info & DownloadView Demo

Žuta olovka je WordPress Visual CSS Style editor i još jedan dodatak koji ne zahtijeva kodiranje. U tom smislu, ugrađen je CSS uređivač za one koji vole ručno uređivati ​​tablice stilova. Ovaj dodatak djeluje 100% na prednjem kraju, što vam omogućuje da vidite i radite na svojoj web stranici u stvarnom vremenu. Stvorena je za prilagođavanje bilo kojeg elementa na bilo kojoj temi ili dodatku i omogućuje vam uređivanje teme u nekoliko minuta ili redizajn cjelokupnog dizajna vaše web stranice ako želite.

Žuta olovka omogućuje vam lako označavanje pojedinih CSS odabirača, čineći izmjenu teme brzom i bezbolnom. Ovaj se dodatak može pohvaliti sa više od 300 pozadina, 600+ fontova i 50+ animacija koje možete odabrati, što vam omogućuje prilagođavanje teme tako da odgovara imidžu vaše marke. Yellow Pages također nudi opsežnu dokumentaciju i podršku onima koji prije nisu upotrebljavali WordPress live CSS uređivačke dodatke.

Žuta olovka vratit će vam 23 dolara i kompatibilna je sa svim WordPress temama i dodacima. Opet, sjajna opcija podjednako za početnike i iskusne web dizajnere.

3. TJ Custom CSS

TJ Custom CSS dodatak

TJ Custom CSS iz Theme Junkie besplatan je WordPress dodatak koji će vam omogućiti prilagodbu vaše web stranice putem sučelja za prednji kraj. Ovaj je dodatak dizajniran s obzirom na kodre, a dodatak se ne preporučuje onima koji nisu sigurni u CSS.

Kao i mnogi od tih dodataka, TJ Custom CSS koristi CSS upravitelj za dodavanje prilagođenog CSS-a na vašu web lokaciju, nadjačavajući bilo koju temu ili zadane stilove. To se može pristupiti i raditi se s vaše nadzorne ploče.

Međutim, TJ Custom CSS također vam omogućuje pregled promjena u stvarnom vremenu. Korištenjem Live Customizerača možete vidjeti učinak koji promjene imaju tijekom dodavanja prilagođenog CSS-a. To vam može uštedjeti puno vremena, jer nećete morati štedjeti svoj posao, mijenjati kartice preglednika i osvježavati stranice.

TJ Custom je vrlo jednostavan dodatak koji će vam pomoći da stvorite jedinstveno web mjesto točno prema vašim potrebama. Ako uživate u istreniranju koda i imate iskustva s prilagođavanjem teme pomoću CSS-a, ovo bi mogao biti savršen dodatak za vas.

4. SiteOrigin CSS

SiteOrigin CSS uređivač

SiteOrigin CSS je besplatni napredni dodatak za WordPress CSS live editor iz SiteOrigin. Kompatibilno sa svim WordPress temama, ovaj dodatak bogat značajkama nudi izbor alata koji zadovoljavaju potrebe svih korisnika, bez obzira na iskustvo kodiranja.

Za početnike, SiteOrigin CSS nudi Visual Editor. To se sastoji od jednostavnog skupa kontrola koje vam omogućuju lakši odabir stilova, boja i drugih postavki. Ako uopće ne trebate vještine kodiranja, možete promijeniti promjene u dizajnu svoje web lokacije sa samo nekoliko klikova.

Za one koji imaju iskustvo ručnog uređivanja CSS-a i potrebu da učine više, SiteOrigin dolazi s dinamičnim Inspektorom. Ovo vam pomaže pronaći pravi selektor koji želite koristiti za ciljanje određenog elementa koji želite prilagoditi. To je često najteži dio uređivanja postojećeg CSS-a, pa je to velika pomoć onima koji još uče.

Za naprednije kodere, moćan CSS uređivač dodatka SiteOrigin ima automatsko dovršavanje i za CSS odabire i atribute. Također će vam pomoći da pronađete probleme u svom CSS-u prije nego što ga objavite.

Bez obzira na značajke ovog dodatka koje koristite za prilagodbu svoje WordPress stranice, sav se posao odvija u prednjem kraju vaše web stranice u stvarnom vremenu, tako da možete gledati promjene dok ih izrađujete..

5. Mikrotemera

Microtherma

Info & DownloadView Demo

Microthemer je intuitivan i moćan vizualni dodatak za WordPress CSS editor s prednjim dijelom. Može prilagoditi izgled bilo koje WordPress teme ili dodatka i dovoljno je lagan da izbjegne usporavanje vaše web stranice.

Microthemer pruža mogućnosti za početnike i profesionalce. Nekoderi mogu promijeniti nekoliko elemenata poput boja, fontova, pozadinskih slika i izgleda web mjesta. Programeri mogu ručno raditi u načinu pregleda uživo, kodirajući u CSS, SCSS i JavaScript.

Ključna značajka Microthemera je da vam omogućuje rad u nacrtu rada. Možete isprobati novi dizajn za svoju web lokaciju ili potrošiti vrijeme isprobavajući različite mogućnosti oblikovanja, a da to ne utječe na iskustvo vaše publike na vašoj web lokaciji. Zatim možete jednom prilikom objaviti sve svoje promjene nakon što budete zadovoljni s konačnim nacrtom.

Microthemer dolazi s izuzetno temeljitim vodičima, dokumentacijom i forumima podrške koji vam pomažu da izvučete maksimum iz ovog dodatka. Microthemer možete kupiti za jednokratnu naknadu od 45 USD, koja uključuje besplatne nadogradnje za cijeli život.

Bonus: Ultimate Tweaker

Vrhunski podešavač za WordPress

Info & DownloadView Demo

Možda želite urediti ne samo izgled web stranice, već neke korisničke uloge, stranicu za prijavu ili druge WordPress značajke. Ovo je mjesto gdje vam Ultimate Tweaker za WordPress može dobro doći. Dodatak je kompatibilan s trenutačnim verzijama programa WordPress. Većina preglednika s omogućenom JavaScriptom natjerat će ih da rade bez problema.

Ultimate Tweaker sadrži više od 260 različitih hakova i podešavanja koji omogućuju korisnicima (bez znanja php-a ili programiranja) da konfigurišu i prilagode WordPress. Unatoč velikom broju značajki, dodatak je vrlo brz i optimiziran za učitavanje samo korištenih podešavanja (lijeno učitavanje bez korištenja memorije).

Dodatak također podržava većinu tema, logotipa i ikona i štiti sadržaj (bez kontekstnog izbornika, bez izbora i bez povlačenja). Funkcija HTML Minifier pomaže korisnicima ukloniti komentare, minimizirati HTML i napraviti relativne URL-ove.

Među zapaženim značajkama ovog dodatka su lagano administracijsko sučelje s automatskim uštedama, HTML Minifier i graditelj relativnih veza, mogućnost sakrivanja meta okvira u prilagođenim tipovima stranica, Upravitelj uloga, Neovisno o načinu postavljanja, 2X brži / Lazing Loading, Hiding i uloga administratora “Ultimate Tweaker”.


Završne misli

Svi ovdje navedeni WordPress CSS dodaci za uređivanje uživo impresivne su opcije koje će vam pomoći da prilagodite dizajn svoje web stranice. Koji god dodatak odaberete, obavezno pročitajte dostavljenu dokumentaciju kako biste iz njega najbolje iskoristili. Što više razumijete kako koristiti uređivač uživo, bolji su dizajni koje ćete proizvesti.

Koristite li CSS dodatak za uređivanje uživo i ako jeste koji? Biste li ga preporučili? U komentarima dijelite bilo koji zgodan savjet ili primjedbu.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me