Najbolji dodaci za chat uživo i podrška za ulaznice za WordPress

Većina kupaca voli neki oblik pomoći prilikom kupovine. Oni mogu imati sumnjičave sumnje čak i nakon čitanja detaljnog opisa proizvoda, pregleda i često postavljanih pitanja. Ne bi li bilo lijepo da vam netko iz trgovine pomogne oko kupnje? Netko kome se možete stalno vraćati sve dok niste sigurni u svoju kupnju ?


Ovo je mjesto gdje vam najbolji dodaci za chat uživo mogu podići nogu. Ovi dodaci pametno stupaju u posao posla prodajnog pomoćnika ili osobe za korisničku podršku. Oni mogu odgovoriti na sve upite kupaca i biti dostupni 24 x 7 x 365. Vaša trgovina više nije URL bez lica, već se odmah transformira u prodavača ili vlasnika trgovine koji može održati razgovor s posjetiteljima i pretvoriti ih u vrijedne kupce.

Telefonski pozivi i e-poruke također mogu obaviti posao, ali sustav live chat-a ima neke prednosti:

 • Pojavljuje se kao povratni i kontaktni sustav. Povratne informacije mogu vam pomoći u prilagodbi vaše marketinške strategije.
 • Posjetitelji dobivaju trenutnu podršku u stvarnom vremenu, ne moraju čekati odgovor.
 • Zadržavanje kupca i kontakta vjerojatno će ih pretvoriti u vjerne kupce.
 • Može smanjiti broj napuštenih kolica.
 • Zapisi o chatu mogu se upotrijebiti kao spremna baza za buduće kampanje.
 • To može prerasti u forum ili podršku.
 • Ako se karte izdaju, odgovor je lakši jer se može pratiti i neće biti izgubljen iz vida dok se ne riješe.
 • To može poboljšati SEO rangiranje, jer će posjetitelji duže ostati na vašoj web stranici.
 • Pretvara se u automatizirani sustav e-pošte kada izvanmrežno pomažete u stvaranju vrijednih potencijalnih klijenata.

Postoji jako puno dodataka za chat uživo, od vrlo jednostavnih i besplatnih, do sveobuhvatnih premium dodataka. Ovdje navodim nekoliko dobrih.

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. WSChat – WordPress chat uživo

WSChat ELEX WordPress dodatak za chat uživo

Nadogradite svoju web stranicu pomoću učinkovitog AI napajanja uživo putem WSChat. Ovaj lagani dodatak dodaje korisnu skočnu poruku za chat na vašu web lokaciju koja je spremna za mobilne uređaje i izvrsno funkcionira na bilo kojem uređaju.

WSChat WordPress chat uživo prepun je mogućnosti za postavljanje pitanja posjetitelja web mjesta i lako je započeti. Nakon instalacije dizajnirajte vlastiti obrazac za pred-chat s potrebnim informacijama i stilizirajte svoj widget za chatbox koristeći ugrađene mogućnosti boja. Također možete dodati neograničen broj agenata, kao i omogućiti upozorenja agenta kako bi oni bili obaviješteni čim posjetitelj stupi u chat.

WSChat primjer Chat uživo

Tu su i mogućnosti prikaza internetskog i izvanmrežnog statusa, podrška za dijalog Google dijagnostike za definiranje i automatiziranje odgovora, te napredni alati za chat za privitke, snimanje zaslona (tako da kupci mogu bolje objasniti probleme), slanje povijesti chatova u e-poštu i ocjene chatova. Uz WSChat, svi se podaci pohranjuju na vašem vlastitom poslužitelju, poboljšavajući privatnost chata (i podataka).

Upotrijebite značajku izvješćivanja za pregled uspješnosti korisničke podrške zajedno s ocjenama, ocjenama kvalitete i brojem ulaznica po agentu. Na ovaj način možete vidjeti hoće li posjetitelji dobiti pomoć koja im je potrebna. A dodatak je također integriran s popularnim WSDesk dodatak, tako da možete jednostavno obraditi pitanja podrške za korisnike na vašu službu za pomoć. Izrada vrhunskog rješenja za podršku!

2. Odbor za podršku

Odbor za podršku - Chat WordPress dodatak

Odbor za podršku izvrstan je način dodavanja chata uživo na vašu WordPress stranicu. Izgrađen s opcijama za ljudske agente integrirane u Slabo i AI chatbotove putem Dialogflowa, ovaj dodatak za chat pun je značajki koje vam pomažu u upravljanju pitanjima posjetitelja. S WordPress Chat za podršku odbora zasigurno ćete biti u mogućnosti pružiti bolje iskustvo posjetiteljima vaše web lokacije – samo instalirajte dodatak i za nekoliko minuta vi i vaši agenti podrške (ili roboti) možete doći na posao!

Odbor za podršku - Chat WordPress dodatak

Kao što je spomenuto, Odbor za podršku integriran je sa Slack i Dialogflow i nudi obilje bogatih vrsta poruka koje vaši agenti ili botovi mogu upotrijebiti u svojim odgovorima. To uključuje gumbe, padajuće liste, popis unosa teksta, obrazac za slanje e-pošte, obrazac za registraciju, raspored, članke, popis statičkog teksta (sa ili bez naslova), tablice i obrazac za ocjenu agenta. Ili možete stvoriti vlastite prilagođene (statičke) bogate poruke. Možete čak postaviti radno vrijeme tako da sakrijete svoj chatbox, onemogućite chatbot i / ili prikažete raspored kada posjetitelj upiše poruku izvan određenog radnog vremena. Svim razgovorima lako se pristupa s područja administratora. Odavde možete upravljati porukama, spremati odgovore, upravljati / organizirati korisnike i pregledavati uvida posjetitelja sa svoje WordPress nadzorne ploče..

Ostale fantastične značajke uključuju opcije obavijesti (e-pošta, radna površina i flash), članke iz baze znanja i automatsku sinkronizaciju za korisnike i strukturirane podatke. Odbor za podršku također podržava RTL, nudi 19 različitih jezika i spreman je za prijevod ako želite dodati novi jezik. Sve to za samo 59 dolara!

3. Acobot Web Assistant Besplatno AI Chatbot

Besplatni AI Chatbot dodatak Acobot Web Assistant

Acobot je dodatak za chatbot za WordPress koji pruža trenutnu pomoć posjetiteljima vaše web stranice, čak i ako vaš tim za korisnike nije u blizini. Jednostavno instalirajte dodatak i konfigurirajte postavke. To je tako jednostavno. Sa stotinama avatara koje možete odabrati, stilizirane widgete za chat (samo odaberite onaj koji je prikladan za vašu web lokaciju) i prilagodljive boje Acobot je odlična opcija za chat.

Besplatni AI Chatbot dodatak Acobot Web Assistant

Ali ono što Acobot stvarno čini posebnim jeste da ga pokreće ai. To znači da ne morate programirati odgovore – Acobot proučava vašu web stranicu i podučava sve što treba da bi vam pomoglo. Plus Acobot je dovoljno pametan da zna kada napravite promjene na svojoj web lokaciji i ažurirat će odgovore u skladu s tim.

To nije sve što Acobot može učiniti – ovaj chatbot je također koristan kod stvaranja olova. Nakon što korisnik komunicira s Acobotom, on može zatražiti njihove kontakt podatke za vas. Možete odabrati direktan ili pristojan način, ali u oba će slučaja Acobot predstaviti razlog za traženje informacija (na primjer, traženje „ljudskog kolege“ praćenja na složen zahtjev). Ovisno o vašoj web stranici, Acobot također može pitati gosta da mu se svidi ili prati vašu tvrtku na društvenim mrežama, predstaviti poziv na akciju (kao što je demonstracija), pronaći i automatski ispuniti obrazac za gosta, bez besplatne probne verzije i još mnogo toga. Plus ugrađeno otkrivanje namjere izlaza znači da će Acobot dati sve od sebe da osigurate da ne izgubite prednost.

Acobot je besplatan, ali samo za male web stranice (25 stranica ili manje) i do 250 korisnika. Za tvrtke ili veće web lokacije nadograđen Acobot Chatbot plan obavezno. Već od $ 29 / mjesečno to je veliko ulaganje u vaše poslovanje, jer će vam Acobot pomoći da povećate broj potencijalnih kupaca i konverzije..

4. WP-Chatbot tvrtke MobileMonkey

WP-Chatbot tvrtke MobileMonkey

Volite Facebook Messenger? S WP-chatbot na svoju stranicu možete lako dodati Facebook Messenger chat widget. Volite ili mrzite – više od 1,3 milijarde ljudi koristi Facebook Messenger

Pa zašto WP-Chatbot? Jednostavno rečeno – to je sjajan (i jednostavan) način dodavanja 24/7 chat uživo na svoju WordPress web lokaciju. WP-Chatbot se bez problema integrira s vašom Facebook stranicom na Facebooku, tako da možete odmah izgraditi sljedeće i započeti povezivanje sa svojom publikom. I najbolje od svega, jer na temelju Facebook Messengera možete u bilo kojem trenutku podići chat s kupcem. Ne morate se pouzdati u prikupljanje telefonskih brojeva ili e-poruka kako biste ih kontaktirali s novim informacijama ili ponudama (mada, ako želite – to je nešto što možete postaviti s premium planom).

WP-Chatbot by MobileMonkey Widget

WP-Chatbot također nudi jednostavne opcije prilagođene boje teme i pozdravni pozdrav. Također možete postaviti jezik chata i sakriti widget na temelju prilagođene vrste posta. Želite više? Možete nadograditi na Premijski plan MobileMonkey za dodavanje prilagođenog brandinga, live chat i kickoff poziva, korisnog chatbota, zakazivanja kapanja, napredne analitike chata, ugrađenog oglašavanja i još mnogo toga.

5. Zendesk Live Chat

Zendesk Live Chat Besplatno WordPress dodatak

Zendesk Live Chat popularan je dodatak koji u stvarnom vremenu komunicira s vašim kupcima i pomaže im u kupovini. Morate stvoriti račun sa Zendeskom i povezati ovaj račun s dodatkom. Kad to učinite, u desnom donjem kutu zaslona otvara se okvir s porukama. Posjetitelji mogu odmah početi razgovarati s vama, a ako niste povezani s mrežom, možete vam poslati e-poštu. Uspješno radi sa svim glavnim preglednicima i jednostavan je način integracije chata uživo na vašu web lokaciju.

Zendesk Live Chat Besplatno WordPress dodatak

Widget je jednostavan i može se prilagoditi sinkronizaciji s vašom markom. Optimiziran je za mobitele i dostupan je na 40 jezika. Besplatna verzija omogućuje samo jedan istodobni chat istovremeno i održava se povijest chata od 14 dana.

Proaktivno čavrljanje omogućuje vam davanje unaprijed definiranih odgovora. Moguće je postaviti okidače, tako da se svaki posjetitelj dođe automatski. S nadzorne ploče možete pratiti sav promet i pokrenuti chat kad god osjetite da je posjetitelju potrebna pomoć. Na nadzornoj ploči možete učiniti nekoliko stvari – prilagoditi postavke, ažurirati učinke, postaviti prečace ili zabraniti neke posjetitelje.

6. Završen je WordPress live chat

WordPress Live Chat Kompletni Premium WordPress dodatak

Info & DownloadView Demo

WordPress Live Chat Plugin je otvoreni izvorni dodatak koji možete instalirati za brzo dodavanje okvira za chat. Možete stvoriti vlastite operatere, prilagoditi okvir za chat i održavati chat zapisnike. Ako želite, više korisnika može odgovoriti korisniku.

WordPress dodatak za chat uživo

Kada su operateri izvan mreže, posjetitelji mogu ispuniti kontakt obrazac. Obavijesti putem e-pošte primaju se kada su svi agenti izvan mreže. Želite koristiti dodatak na bilo kojem broju web stranica? Morat ćete ići s Live Chat Neograničeno.

7. Podrška za WP Live Chat

WP Live Chat Podrška besplatni WordPress dodatak

Kako biste mogli istovremeno održavati više chatova sa svojim kupcima, isprobajte WP Live Chat Support. I korisnik i posjetitelj će lako koristiti sučelje. Sva polja u ovom okviru mogu se uređivati, a sam okvir mogu se povlačiti po cijelom zaslonu i postaviti gdje želite. Kad se chat uživo isključi, poruke izvan mreže mogu se pohraniti.

WP Live Chat Podrška besplatne postavke WordPress dodatka

Možete birati između 6 unaprijed definiranih tema okvira za chat i potpuno prilagoditi iskustvo čavrljanja tako da se uklapa u izgled vaše web stranice. U okviru za chat nema oglašavanja ili veza s Powered by. Može se umetnuti okvir za brzi odgovor. Posjetitelji mogu ostati anonimni ako su u vrijeme pokretanja chatova zahtjev za naziv i e-poštu onemogućeni. Ili možete ograničiti pristup samo registriranim korisnicima. Animacije se mogu primijeniti na prozor za chat i evidencija o chatu se može održavati. Ako ste ustanovili da vam IP adresa predstavlja neugodnu vrijednost, možete je zabraniti.

Okvir za razgovor uživo može se pojaviti na zaslonu. Zvučno upozorenje kada se započinje novi chat može omogućiti ili onemogućiti. Dodatak je kompatibilan sa svim dodacima za predmemoriranje i dodacima za prijevod.

Uz ovaj dodatak dolazi mnogo plaćenih proširenja koja možete odabrati ako želite dodati funkcionalnost – Inicirati proširenje za chat, proširenje više agenata, aplikaciju za mobilne uređaje i radnu površinu, proširenje oblaka poslužitelja, proširenje šifriranja za chat – i možete ih dodati po potrebi.

8. Strašna podrška

Awesome Support besplatni dodatak WordPress

Strašna podrška solidna je služba za pomoć koja se temelji na WordPressu. Dizajniran je tako da bude potpuno kompatibilan sa svim WordPress temama, kako besplatnim tako i premium. Sve se značajke uključuju kada je dodatak instaliran i aktiviran, tako da možete nigdje otvoriti Help Desk i postaviti korisničku podršku..

Awesome Support Besplatne postavke dodatka za WordPress

Posjetitelji mogu otvoriti ulaznice za svoje pritužbe na sučeljavanju, a to može pratiti tim za korisnike usluga od početka. Stare karte mogu se prepoznati oznakama. Kupci se mogu zatražiti da prihvate Uvjete i odredbe prije otvaranja karte.

E-poruke odmah se šalju pravim osobama kako bi mogle djelovati na njih. Razgovor između kupca i osobe vašeg tima ostat će privatni. U okvir za chat možete dodati polja i podržati onoliko proizvoda koliko želite.

Ako želite dodati proširenja u svoj chat uređaj, Awesome Support nudi proširenja za integraciju WooCommercea, konzervirane odgovore, slanje e-pošte (odgovaranje putem e-pošte) i još mnogo toga. Ova su proširenja besplatna i vrhunska. I velike komercijalne organizacije i mala poduzeća mogu upotrebljavati ovaj dodatak za svoje prednosti.

9. WP Support Plus sustav sa ulaznicama

WP podrška plus sustav osjetljivih ulaznica

Sustav ulaznica WP Support Plus sustav koji dobro reagira dobro funkcionira za tvrtku, sustav nekretnina ili servisnih službi, sustav za zapošljavanje osoba, sustav tehničke podrške i druga slična područja podrške. Može učinkovito upravljati upravljanjem ulaznicama velikih organizacija.

Postavke podrške za WP Plus

Otvaranje ulaznice može se obaviti na prednjem kraju, putem administratora ili čak u ime korisnika. Možete ograničiti slanje ulaznica na sučelju na određenu vrstu korisnika, a to će biti korisno za web mjesta koja rade na WooCommerceu. Ulaznice se mogu kategorizirati, odrediti prioritete, dodijeliti im status i čak izbrisati. Gosti mogu predati ulaznice, čak i putem Facebooka. Google No CAPTCHA, reCAPTCHA za gostujuće obrasce može se omogućiti.

Potvrda e-pošte šalje se za svaku kartu, kako administratoru tako i posjetitelju koji podigne kartu. Piping e-pošte je opcija, ovisno o kompatibilnosti domaćina. Uključene su značajke Skype-a te možete pozivati ​​ili razgovarati putem Skypea. Datoteke se mogu priložiti na ulaznicama, odgovorima i mailovima.

Ulaznice se mogu dodijeliti agentima (članovima tima) i voditi mudre statistike agenata, tako da znate kako rade vaši članovi tima. Nadzorna uloga može se dodijeliti bilo kojem agentu za upravljanje ulaznicama.

Gumb za brzu podršku može se dodati bilo gdje, a mogu se dodati i prilagođena polja. Koriste se filtri na bazi AJAX-a, tako da je prosijavanje karata i vrijeme odziva brzo. Najčešća pitanja i funkcionalnosti odgovora mogu pomoći u smanjenju broja podignutih karata ili broja ulaznica koje zahtijevaju prilagođene odgovore.

Višestruka prijava korisničkih karata, provjera statusa na ulaznicama, responzivni izgled, kategorizacija agenta i prilozi datoteka daju ovom dodatku prednost. Iako je dodatak besplatan, neke su značajke dostupne samo u premium verziji. Otkrićete da ćete, kako biste u potpunosti iskoristili sve značajke, morat ćete nadograditi na premium dodatak.

10. WP ravni vizualni chat

WP Flat Visual Chat Premium WordPress dodatak

Info & DownloadView Demo

Ako želite jednostavan dodatak za chat s ravnim dizajnom materijala koji možete instalirati i započeti koristiti odmah, tada je WP Flat Visual Chat izvrsna opcija. Ovaj lijepi dodatak dolazi s opcijama za prilagodbu boje i jednostavno sučelje koje se bez problema integrira s vašom WordPress instalacijom.

WP Flat Visual Chat WordPress dodatak

Ovaj jednostavan dodatak omogućuje posjetiteljima vaše web stranice pružiti podršku u realnom vremenu, uživo putem ajax chat-a. Operatori mogu vidjeti na kojoj se stranici nalazi čitač i mogu pokrenuti chat koji nudi pomoć. WP Flat Visual Chat također podržava opcije konzerviranih odgovora, zvučne obavijesti poruka, evidentiranje chat-a, identifikaciju IP-a klijenta i mogućnost prijenosa chata drugom operateru.

11. Tidio Live Chat

Tidio Live Chat Besplatno WordPress dodatak

Tidio Live Chat dizajniran je za WordPress i s njim se brzo integrira. Besplatno je 7 dana i ne morate se prijaviti ili registrirati da biste ga koristili. Nakon razdoblja od 7 dana, možete odlučiti proći ili nadograditi se na besplatnu verziju. Sa ocjenom zvjezdica 4,9, to je popularan dodatak koji možete koristiti za dodavanje chata uživo na svoju web stranicu.

Tidio Chat

Jednostavan za instalaciju, možete pratiti svoje posjetitelje i kontaktirati sve koji zaviruju na vašu web stranicu. Okvir za chat pojavljuje se odmah nakon instalacije i vidjet ćete popis posjetitelja koji su trenutno na vašoj web lokaciji. Možete kontaktirati bilo koga koga odaberete.

Dolazi u tri dizajna i možete odabrati boje koje želite da se prikažu. Posjetitelji vas mogu kontaktirati e-poštom ako ste izvan mreže. Glavni pružatelji usluga e-pošte integrirani su s ovim dodatkom.

Integrirani widget također podržava 140 jezika, tako da možete razgovarati sa svojim kupcima na što više jezika.

12. Uber Chat – Ultimate Live Chat

Uber Chat - Ultimate Live Chat WordPress dodatak

Info & DownloadView Demo

Ako ste na tržištu za dodatak za chat s puno opcija, ne tražite dalje nego Uber Chat. Tržiran kao “vrhunski dodatak za chat WordPressa” to sigurno ne razočara.

Uber Chat WordPress dodatak

Prepuno značajki, uključujući WordPress i Windows klijentsku podršku, povratni obrazac za upit, višestruku podršku operatera, postavke zvučnih obavijesti i prilagođavanja, potpunu povijest diskusija i prijava, kontinuitet stanja ćaskanja na cijeloj web lokaciji, unaprijed učitane sheme boja i još mnogo toga.

Uber Chat također podržava konzervirane odgovore kako bi ubrzao vrijeme reakcije podrške, višejezično sučelje i kompatibilnost s WPML-om, a Uber Chat možete instalirati na bilo koji WordPress multisite (samo zapamtite da će svaka web lokacija u vašoj mreži raditi kao samostalno web mjesto i sučelje za chat) , Jedini sistemski zahtjev je da dodatak koristite na poslužitelju s dovoljno snage za broj razgovora koje namjeravate istovremeno započeti (na primjer – vjerojatno ne možete podržati 1000 klijenata ako je vaša web lokacija na mjesečnom hostingu od 1 USD ).

13. Čisti chat – Besplatno chat

Čisti chat - besplatni chat WordPress dodatak

Ako ste mala tvrtka, Pure Chat bi vas trebao zanimati. Ovaj je softver dizajniran na umu za male tvrtke. To je jednostavno i možete razgovarati s više kupaca istovremeno, organiziranjem kartica u prozoru za chat. Možete razgovarati s drugim članovima tima, a više članova tima može se pridružiti razgovoru s kupcem.

Čisti chat

Okvir za chat možete prilagoditi za promjenu boje ili teksta ili dodavanje animacija ili slika u skladu s vašom markom. Postavite okvir za chat da se pojavi nekoliko sekundi nakon što posjetitelj uđe na vašu stranicu. Na ploči s detaljima možete saznati više o posjetitelju i smisleniji razgovor s njim. Konzervirani odgovori mogu ukloniti zamor iz rutinskih odgovora.

Posjetioci se mogu usmjeriti u desni odjel dodjeljivanjem odjeljenja widgetima. Kategorizirajte posjetitelje i dopustite im različite razine pristupa. Ovo će vam pomoći da upravljate svojim timom. Uspjeh i ocjena svakog člana tima može se pratiti, pa ćete tako najbolje upoznati članove tima koji imaju najbolje rezultate.

Dostupne su aplikacije za iOS, Android i Kindle, što znači da možete razgovarati bez da budete ograničeni na stol. Povežite Pure Chat s preko 500 aplikacija pomoću Zapier-a i odmah koristite proširene funkcije. Čak i ako nemate web mjesto, možete imati samostalni chat okvir na stranicama s Pure Chat domaćinima.

Pure Chat je besplatni i plaćeni softver. Za potpuno besplatan paket broj mjesečnih razgovora ograničen je na 15, a morat ćete nadograditi na Starter, Business ili Growth Plan nakon toga. Za bezbrižne chat okvire morat ćete odabrati Plan rasta koji iznosi 99 USD mjesečno i plaća se godišnje.

14. Formilla uživo u stvarnom vremenu

Formilla u stvarnom vremenu uživo razgovor besplatan WordPress dodatak

Formilla Live Chat omogućuje praćenje posjetitelja u stvarnom vremenu, a dolazi vam besplatno, kao i u mnogim plaćenim paketima. Uz besplatnu verziju, moći ćete instalirati chat na jednoj web stranici, držati jedan chat istovremeno i imati pravo na 30 chat / e-maila svakog mjeseca. Možete ga postaviti i tako da pokrenete chat nakon nekoliko sekundi nakon što posjetitelj dođe na vašu web stranicu. Poruke koje pozivaju posjetitelje na chat mogu se prilagoditi.

Formilla

Automatski odgovor može stupiti i prikupiti podatke za kontakt kad ste izvan mreže. Ako kucate po tipkovnici, posjetitelj će znati da je vaš odgovor na putu. Za dolazni chat mogu se postaviti upozorenja sa radne površine ili zvuka. Help Desk ili Inbox pomoći će vam da filtrirate, odredite prioritet u chatovima i ograničavate ili zabranite korisnike. Ulaznice se mogu dodijeliti chatovima i odrediti prioritete.

Ako je agent zauzet, chat će se staviti u red, a korisnik će uvijek znati njihov položaj u redu čekanja. Transkripti chata održavat će se. E-poruke se mogu prilagoditi i podaci e-pošte mogu se izvoziti. Nadzorna ploča pružit će vam pregled aktivnosti chata, a iz prikupljenih podataka mogu se generirati izvješća. Vremena za razgovor mogu se zakazati, a sati rada moći se odrediti.

Paketi se kreću od 11,99 USD mjesečno do 16,99 USD mjesečno. Pomoću ovih paketa možete povećati broj agenata, web stranica i chatova. Možete razgovarati s mobilnih uređaja, imati pravo na nadogradnje, nadzirati posjetitelje u stvarnom vremenu, prilagoditi okvir za chat, koristiti Grabber pažnje, ukloniti marke i imati pravo na telefonsku podršku.

15. Flyzoo Chat

Flyzoo Chat Besplatno WordPress dodatak

Chat by Flyzoo zapravo nije namijenjen poslu, dizajniran je posebno za upotrebu chat-a u zajednici. Budući da je više društvene prirode, dobro je integriran s većinom dodataka za članstvo i društvene mreže. Webinari, web stranice za pronalaženje, internetski trgovci ili igrači, događaji, lokalne udruge i slična odjeća mogu dobro koristiti ovaj dodatak.

flyzoo

Korisnici mogu pronaći i razgovarati s prijateljima, pridružiti se grupnim chatovima i. Korisnički se profili automatski sinkroniziraju s chatom i avatare se može izvući iz mnogih drugih dodataka poput Gravatara, WP korisnika Avatar, Ultimate Member i Buddy Press. Korisnici mogu razgovarati na više od 20 jezika i moguć je više privatnih razgovora.

Chat se hostira u oblaku, tako da nema resursa na vašem poslužitelju. Razgovori se mogu moderirati i prilagođenim filtrima za isključivanje lošeg jezika, zabranu nekih posjetitelja, blokiranje IP-ova ili ograničavanje dužine chata ili stope slanja chat poruka. Skočni prozori za chat omogućit će chat u zasebnim prozorima preglednika. Za web stranice temeljene na SSL / HTTPS, chat se može šifrirati. Povijest chata se održava i može se pristupiti prethodnim razgovorima. Poddomene su dopuštene i mnoge se web lokacije mogu povezati u isti chat.

Chat by Flyzoo možete isprobati besplatno 14 dana, a na zahtjev će se produžiti za još 14 dana. Pomoću profesionalne verzije moguće je praćenje posjetitelja u stvarnom vremenu, dijeljenje datoteka, umetanje grupnih chatova u stranice i ograničavanje pristupa na temelju uloga. Posljednja značajka ograničavanja pristupa posebno je pogodna za različite razine usluga temeljenih na pretplati.

16. Casengo Live Chat Widget

Casengo Live Chat Widget Besplatan WordPress dodatak

Casengo Live Chat Support dobro je dizajniran, jednostavan za korištenje, opremljen bogatim čepom za podršku uživo. Morate se prijaviti za račun u Casengou i na nekoliko minuta možete postaviti prozor za chat na svojoj web stranici. Možete posjetiteljima odgovarati putem chata uživo ili e-pošte. Kutije za chat mogu se prilagoditi.

Dodatak usmjerava sve dolazne chat poruke s WhatsAppa, chat uživo ili e-pošte u jednu pristiglu poštu, tako da nikad ne biste izgubili trag ni jedne poruke. Čitav tim ima jasan pregled prometa na chatu i osigurana je koordinacija. Čuva se čitava povijest chatova sa kupcima, tako da članovi vašeg tima mogu bolje reagirati.

Prikladna je baza znanja koju članovi tima mogu potražiti kako bi odgovorili na kupce. Članovi tima mogu upit poslati i bilo kome izvan svoje chat grupe ili mogu potražiti pomoć drugih u grupi..

Budući da dodatak može raditi dobro na ručnim uređajima, tako možete stalno biti na vrhu bilo kojeg upita kupca. U kombinaciji s integracijom Facebooka i Twittera, razgovor u pokretu je moguć. S istog web mjesta može se upravljati više poštanskih sandučića i više robnih marki.

Uz besplatni račun ograničen je broj korisnika, razgovora i razgovora. Postoje dva plaćena plana – Premium i Enterprise, s čitavim nizom značajki dostupnih samo u Enterprise Planu (i prilagođenim značajkama dostupnim u prilagođenim Elite planovima).

17. Collect.chat Razgovorni chatbot

Collect.chat Chatbot

Collect.chat je najjednostavniji graditelj chatbota na svijetu. Možete sastaviti chatbotove za svoju WordPress web lokaciju u nekoliko minuta pomoću predložaka za povlačenje i ispuštanje. Sada možete pretvoriti svoje posjetitelje u kupce, izrađivati ​​popise e-pošte i zakazivati ​​sastanke s tim automatiziranim chatbotovima. Imaju 24 × 7 i prikupljanje podataka neprimjetno pružaju izvrsno iskustvo posjetiteljima vaše web stranice.

Povećavanje angažmana kupaca na web mjestu ključ je uspjeha svakog posla. Tradicionalno se web stranice u tu svrhu oslanjaju na statičke obrasce. No, pokazali su se kao velika uznemirenost.

Dakle, stvaranje nepristranog korisničkog iskustva od vitalnog je značaja za kupnju na mreži. Glavni razlog uspjeha branda u stvarnom svijetu je emocionalna vezanost koju ostavljaju svojim kupcima. Najbolji način kopiranja iste osobe u internetskom svijetu je putem interaktivnih razgovora. Razgovarajte sa svojim kupcima baš kao da biste radili u pravoj maloprodajnoj trgovini.

Collect.chat chatbotovi mogu imati tri oblika:

 • Obrazac za pokretanje – Chatbot će se pojaviti na web mjestu pri dnu
 • Ugradivi obrazac – chatbot se može ugraditi bilo gdje na web mjestu. Stoga se bilo koji odjeljak web stranice može učiniti razgovornim.
 • Sharable Form – Chatbot se može dijeliti putem URL-a. To se može koristiti za provođenje anketa.

Collect.chat vam omogućuje upravo to. A najbolji dio je to što su razgovori bili u potpunosti automatizirani. Sve što trebate učiniti je skriptirati razgovor koji želite imati s kupcem i rasporediti ih na vašoj web lokaciji. Koristite ih za dobivanje povratnih informacija, recenzija, kontaktnih podataka potencijalnih kupaca i još mnogo toga. Najvažnije je da dobijete priliku da uspostavite emocionalnu povezanost sa svojim mrežnim kupcima.

Zaključiti…

Live Chat je zgodan alat za povećanje broja korisnika na nekoliko ureza. Ovdje opisani dodaci sasvim će odgovarati potrebama bilo koje organizacije. Svi su dodaci popularni i visoko ocijenjeni u WordPress skladištu, tako da biste stvarno trebali započeti razgovor i vidjeti kako to utječe na vaše poslovanje.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map