Najbolje video teme WordPress dostupne u 2018. godini

Najbolje premium WordPress video teme

Video je trenutno najzanimljivija vrsta sadržaja na webu, ali ako želite stvoriti uspješnu web lokaciju usmjerenu na video, on mora biti i intuitivan i privlačan za vaše posjetitelje.


Srećom, vi ste korisnik WordPress-a, a na raspolaganju je bezbroj WordPress tema koje olakšavaju izradu i upravljanje visokokvalitetnim video web stranicama. Bez obzira prikazujete li svoj najnoviji igrani film, kreirate video blog ili pokrećete vlastiti mini-YouTube, WordPress ima na raspolaganju temu koja će prikazivati.

Imajući u vidu gore navedeno, ovaj članak otkriva deset najboljih premium videozapisa WordPress dostupnih danas, i to nikakvim određenim redoslijedom. Idemo puknuti!

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. Istinski mag

Istinska Mag tema
True Mag je vrlo fleksibilna tema video web mjesta koja se može koristiti za video blog, video portfelj ili video časopis. Dolazi s više rasporeda početnih stranica i raznim video klizačima, tako da možete prikazati svoje videozapise na više načina.

True Mag ima snažnu video funkcionalnost – uključujući videooglase, automatsku reprodukciju videozapisa i videozapise sa prednje strane – koji vam omogućuju izradu vlastite web stranice u stilu YouTubea. Možete integrirati video feedove s YouTubea i lako prikazati videozapise s vlastitim hostovima.

True Mag spreman je za stvaranje cjelovite video zajednice i integrira se s popularnim dodacima, uključujući BuddyPress, bbPress, WooCommerce i članstvo iz WPMU DEV.

2. VideoTube

Tema VideoTube
VideoTube je još jedna fleksibilna i moćna tema namijenjena stvaranju vlastite video web stranice. Bez obzira želite li ugraditi videozapise s YouTubea, Vimea, Dailymotiona ili Hulua ili ugostiti svoje videozapise, VideoTube može biti vaša platforma.

Ova čista, moderna tema u potpunosti je prilagodljiva, s raznim widgetima na početnoj stranici koji vam omogućuju prikazivanje videozapisa prema vašim željama. Ostale snažne značajke uključuju ugrađeni ‘poput’ sustav za povratne informacije i videozapise na prednjoj strani. Automatske sličice videozapisa olakšavaju vam VideoTube da započnete s dijeljenjem svoje video zbirke.

3. VideoTouch

Tema VideoTouch
Još uvijek u području fleksibilnih tema web stranica, VideoTouch je lijepa tema dizajnirana za prikazivanje vaše video kolekcije. Velike galerije video igara čine ovu temu radošću za pregledavanje.

VideoTouch dolazi napunjen snažnim alatom za izradu izgleda koji vam omogućuje da u potpunosti prilagodite prikaz svojih videozapisa. Možete ugraditi videozapise bilo kojeg velikog dobavljača, kao i prenijeti MP4 video datoteke. Vaši korisnici također mogu predati svoje video veze ili datoteke putem prednjeg kraja što olakšava rast vašeg spremišta.

4. Ukupno

Gamer Vlog od Total WordPress

Gamer Vlog je prekrasna video tema stvorena pomoću Total WordPress teme. Dizajnirana s velikim istaknutim videozapisima, ova je tema savršena ako želite prikazati video portfelj ili ako vodite video blog.

Niz mogućnosti tema, prilagodljivi widgeti, graditelji zaglavlja i podnožja, više opcija izbornika i naravno moćan Visual Composer omogućuju vam da stvorite web mjesto koje savršeno odgovara vašim potrebama. Tema je SEO prijateljski i brzi, omogućujući vam da stvorite web lokaciju koju posjetitelji lako pronalaze i koriste.

5. eVid

eVid tema
eVid, koji su razvili naši prijatelji u Elegant Themes, dizajniran je za video blogere. Integrira se s glavnim domaćinima videozapisa (uključujući YouTube, Vimeo, Veoh i MetaCafe) i ima prilagođeno video sučelje za prikazivanje vaših videozapisa.

Opcije potpune teme omogućuju vam da u potpunosti prilagodite web mjesto bez dodirivanja koda. Fleksibilni graditelj izgleda radi s kratkim kodovima tako da možete stvoriti bilo koji izgled koji zamislite.

Ova tema nije lijepa kao neke druge koje smo pogledali, ali to je čvrsta tema koja može dobro funkcionirati za jednostavan video blog.

6. VideoZoom

Tema VideoZoom
VideoZoom je moćna video tema koja je osmišljena kako bi vam pomogla da prikažete videozapise s cijelog interneta. Fleksibilni klizač početne stranice prepun opcija konfiguracije omogućava vam da lako predstavite najbolji sadržaj na vašoj web lokaciji.

Možete ugrađivati ​​videozapise svih glavnih davatelja videozapisa ili prenositi vlastite videozapise s vlastitim hostovima. Napredne opcije tema omogućuju vam prilagođavanje izgleda i izgleda vaše web stranice prema vašim potrebama. VideoZoom je i mobilno prilagodljiv te osigurava da će vaši videozapisi izgledati nevjerojatno na bilo kojem uređaju.

7. Serija

Tema serije
Serija je još jedna tema najboljih ljudi na Press75. Ovaj se malo razlikuje od svog brata, jer je dizajniran za prikazivanje web serija.

Izgled omogućuje gledateljima da lako gledaju epizode web serije i pregledavaju dostupne emisije. Nadalje, brzi dizajn i integrirane opcije društvenih medija gledateljima olakšavaju gledanje i dijeljenje videozapisa na bilo kojem uređaju.

8. Video

Tema videozapisa
Video je sveobuhvatna tema aplikacije Templatic, dizajnirana da vam pomogne u stvaranju vlastitog YouTubea. Možete objavljivati ​​i dijeliti videozapise sa svih glavnih davatelja videozapisa ili prenositi vlastite videozapise s vlastitim hostovima. Ova tema također omogućava vašim korisnicima da predaju svoje video veze i datoteke kroz prednji kraj.

Tema Video je u potpunosti prilagodljiva i ima širok niz prilagodljivih widgeta, tako da možete stvoriti bilo koji izgled koji želite prikazati svoje videozapise. Stranice s prilagođenim kategorijama i srodni videozapisi omogućuju vam stvaranje čitavog video iskustva za vaše korisnike kako bi ih pregledavali.

9. Video čvorište

Tema Video Hub
Iz RichWP-a dolazi Video Hub, responzivna video-tema dizajnirana za prikazivanje videoteke na naslovnoj stranici. Možete predstaviti svoj najbolji sadržaj pomoću prilagođenih widgeta i unovčavati ga putem oglasnih widgeta.

Dok je dizajniran za prikazivanje videozapisa, Video Hub funkcionira sa svim WordPress formatima postova, tako da biste ovu temu mogli koristiti za blog bogat sadržajem. Nije prilagodljiv kao neke druge teme koje smo pogledali, ali je dobar izbor za izravan web mjesto.

10. Meke korice

meki-Video-tema

Zadnji na našem popisu iz Array stiže Paperback, moćna tema koja vam omogućuje postavljanje potpuno funkcionalne web stranice u stilu vijesti, zajedno s videozapisima. Vi i vaši korisnici možete umetnuti videozapise od glavnih pružatelja usluga ili prenijeti videozapise izravno na web mjesto.

Možete prilagoditi boje, tipografiju, dodati vrpcu s istaknutim postovima i još mnogo toga. Također možete lako kategorizirati videozapise (uz bilo koju drugu galeriju, audio ili tradicionalne članke koje objavite) da biste stvorili vlastiti unos u niše.


Web stranica s videozapisom mora se istaknuti kako bi privukla i zadržala pažnju posjetitelja. Kao takva, potrebna vam je WordPress tema koja će vaše videozapise predstaviti na atraktivan i intuitivan način, ohrabrujući vaše korisnike da ne samo pregledavaju vaš sadržaj, već se zadržavaju na vašoj web lokaciji. i vratiti se za više u budućnosti.

Za vas smo napravili posao s nogom, pretražujući brojne dostupne teme za prepoznavanje vrhnja obrezivanja videozapisa. S našeg gornjeg popisa trebali biste moći pronaći savršenu temu za stvaranje uspješnog video web mjesta, pa odaberite jednu i započnite već danas!

Sad je sve na vama – voljeli bismo znati više o ambicijama vaše web stranice, pa podijelite svoja iskustva sa izradom video web stranice u WordPressu u odjeljku komentara ispod.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me