Najbolje teme za WordPress za fitness i teretanu

Najbolje teme za WordPress za fitness i teretanu

Ako trebate izgraditi web mjesto za fitness klub, teretanu ili osobnog trenera, ovaj će vam post pružiti sve potrebne informacije kako biste lako završili projekt. Kad je u pitanju odabir fitness teme za WordPress za poboljšanje vaše web stranice i usluga, samo pročitajte ovaj post. Tada biste trebali biti spremni za polazak.


WordPress još jednom dokazuje koliko je svestran, zahvaljujući brojnim temama izgrađenim posebno za promociju teretana, joga studija, CrossFit kutija i još mnogo toga. Plus samostalne teme dodaju korisne značajke za olakšavanje upravljanja web-mjestom za fitness. Ili čak pružiti dodatnu vrijednost svojim članovima!

S ovim temama fitnesa, preostaje vam samo dodati sjajan sadržaj koji će vam na vrata dolaziti novi članovi i klijenti. WordPress sigurno ima mnogo tema vezanih uz fitness. Iako je ovo dobra stvar, previše mogućnosti za odabir može vas usporiti. Dakle, da bismo vam pomogli ovdje su najbolji tipovi najboljih i najboljih fitness tema za WordPress kako biste pojednostavili postupak odlučivanja.

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. Totalna teretana

Ukupna tema WordPress teretane u teretani

Info & DownloadView Demo

Teretana je nova tema fitnesa ili gimnastičkog stila izgrađena s temom Total WordPress. Izgrađen s prilagođenom proširenom verzijom Visual Composera, demonstracija Total Gym savršena je za stvaranje zapanjujuće odredišne ​​stranice za vaš studio, uslugu osobnog treninga, grupne klase ili bilo čega drugog. Plus s dodatnim značajkama kao što su prilagođeni klizači Slider Revolution, animirani klizači, podrška za prevođenje, kompatibilnost s WooCommerce-om, stotinama opcija za živo oblikovanje Customizer i još mnogo toga Total je odličan izbor za bilo koju od vaših web stranica.

2. Energija

WordPress tema za energetsku teretanu

Info & DownloadView Demo

Energija je WordPress tema o zdravlju i fitnessu koju je stvorio WPZoom. Ova podebljana, svijetla i brza tema bila bi izvrsna za vašu teretanu, rekreacijski centar, joga i pilates studio ili drugu web lokaciju koja se odnosi na zdravlje..

Tema je u potpunosti odgovarajuća i odgovara veličini vašeg preglednika ili mobilnom uređaju. To znači da vaša web stranica izgleda savršeno i profesionalno bez obzira kako klijenti ili posjetitelji pregledavaju vašu web lokaciju. Plus Energy uključuje mnoštvo opcija za prilagodbu tema za izradu web stranice koja uistinu zadovoljava vaše potrebe. Odaberite zaglavlje sa standardnom ili punom širinom, koristite prilagođene predloške stranica za brzo dodavanje sadržaja na svoju web lokaciju i koristite sve značajke u moćnom okviru ZOOM za ugađanje boja i drugih elemenata u cijeloj temi.

Energija uključuje sjajne mogućnosti i mogućnosti koje će vam trebati za vašu teretanu ili teretanu. Napravite zapanjujući klizač početne stranice za prikaz svog objekta, novih klasa, opreme i još mnogo toga. Zatim dodajte razne stranice s velikim prikazanim slikama pune širine kako biste objavljivali detalje o članstvu, ponudi klasa, profilima trenera ili čak događajima. Ova fleksibilna i jednostavna tema odličan je način za promociju vašeg zdravlja i fitness aktivnosti.

3. Power Gym

Power Gym

Power Gym uključuje skup kontrola za prilagođavanje mnogih aspekata vaše web stranice bez direktnog uređivanja bilo kojeg koda. Možete koristiti i prilagođene vrste posta za pohranjivanje podataka odvojeno od uobičajenog sadržaja na blogu. To može uključivati ​​profile trenera i pojedinosti o predavanju.

4. U obliku

U formi

Info & DownloadView Demo

U Shape je moderna i fleksibilna WordPress tema vrhunske fitness i teretane u WordPressu. Ova je tema sjajna za promociju vašeg poslovanja temeljenog na zdravlju i fitnessu. Bilo da nudite pojedinačne treninge, grupne časove školskog kampa u parku ili započinjete vlastiti high end teretanu, In Shape je savršena tema za vaše web mjesto. Tema uključuje velike značajke povezane s fitnessom. Dodajte u kalkulator BMI, priče o uspjehu svojih klijenata, vaš potpuni popis usluga i još mnogo toga.

Osim toga, budući da je to fitness tema, postoji divan modul za vježbanje u koji možete dodavati svoje rutine. Uz to možete dodati u snimku fitnessa dijelove tijela i ciljeve vježbanja u kojima će vam pomoći ova rutina. Dok u plan dodajete grupnu temu vježbanja, koju klijenti i čitatelji mogu koristiti za brzi oblik. Još jedna velika značajka je kalendar vježbanja. Olovka u svojim am i pm predavanjima ili blok vremena za posebne događaje fit i zabave, a zatim kalendar podijelite sa svim svojim čitateljima.

5. GetFit

Doći u formu

Izgrađen na okviru Bootstrap, GetFit odlično reagira na mobilne uređaje i čak omogućuje posjetiteljima da koriste svoja sučelja dodirnog zaslona kako bi prešli po vašem sadržaju. Također možete dobiti puno kontrola za prilagođavanje svih elemenata vaše web stranice pri korištenju ove teme. Uključene Photoshop PSD slike omogućuju vam uređivanje slika tematike kako biste dobili još personaliziraniji izgled web mjesta za fitness.

6. Vježba

Vježbati

Iako je vježba dizajnirana s teretanama CrossFit, to može biti dobro za izgradnju bilo koje vrste web mjesta koja se odnose na fitness. Ugrađena funkcionalnost omogućuje vam brzo objavljivanje rasporeda predavanja, popisa programa, stranica trenera, svjedočenja i fotogalerije vaših objekata, osoblja i članova. Također možete jednostavno dodati internetsku trgovinu na svoju web stranicu zahvaljujući WooCommerce podršci temi Workout.

7. GamePlan

Plan igre

Idealan za promociju kondicijskih i sportskih događaja, kao i teretane, GamePlan je izgrađen za integraciju s dodatkom Event Calendar Pro kako bi se olakšalo objavljivanje detalja i prodaja ulaznica za vaš događaj. Ova fitness tema uključuje i vrhunske dodatke Visual Composer i Slider Revolution za dodatnu vrijednost i još više mogućnosti dizajna.

8. Fitness sport teretana

Fitness sport teretana WordPress tema

Fitness Sport Gym je vrhunska WordPress tema kreirana posebno za industriju zdravlja i fitnesa. Napravite savršeno mjesto za piksele za svoju teretanu, joga studio, crossfit kutiju, teretanu za boks ili drugu ustanovu koja se odnosi na zdravlje. Ugrađene značajke za rasporede, trenere i ostalo čine ovu temu savršeno prikladnom!

Fitness Sport Gym ima izvrsne vrhunske značajke za stvaranje zapanjujuće početne stranice s alatom za izradu drag and drop, jedinstvenom cijenom članova za članove ili specijalne ponude, fenomenalnim galerijama i sjajnom stranicom za osoblje na kojoj će se prikazati vaši fenomenalni treneri i stalni gurmani za fitness. Jedna od najkorisnijih značajki je ugrađena podrška za dodatke za kalendar događanja. Na ovaj način možete stvoriti napredne rasporede za dnevni raspored nastave kako biste informirali svoje zaštitnike. Također možete dizajnirati kalendar super događanja za nadolazeće promotivne događaje, sajmove fitness, sportske nastupe ličnosti, vježbe treninga, praznične sate i još mnogo toga.

To nije sve. Fitness Sport Gym također dolazi s portfeljnom prilagođenom vrstom posta, čitavim blogom, testimonijali prilagođenom vrstom posta, moćnim klizačem Revolution, premium premium ikonom i WooCommerce podrškom tako da možete prodavati vlastitu odjeću za vježbanje i opremu.

9. WP Beauty

WP Beauty WordPress tema

WP Beauty je snažno prilagodljiva višenamjenska tema programa WordPress koju je kreirala tvrtka Contempo Inc. Ova tema osmišljena je kao savršeno rješenje za teretane, salone, lječilišta i ostalo. Tema dolazi s više premium dodataka kako bi vam bila jednostavna izrada savršene web stranice. Pomoću dodatnog dodatka Visual Composer možete izgraditi bilo koji izgled stranice koji vaše srce želi jednostavnim povlačenjem i ispuštanjem elemenata stranice na svoje mjesto, a zatim prilagodbom. Uključeni dodatak Slider Revolution olakšava dodavanje vrsta animiranih klizača kako bi napravili ogroman učinak. A premium dodatak rezervirani termini znači da možete početi rezervirati rezervaciju na svojoj web stranici asp.

Tema također ima sjajne unaprijed izgrađene demonstracije koje možete uvesti da biste brzo započeli. Samo odaberite između unaprijed dizajniranih demonstracija za dnevni spa, salon, brijačnicu, modni blog, teretanu ili joga studio. Zatim uvezite uzorke podataka i prilagodite koristeći ugrađene administracijske mogućnosti za boju i fontove, graditelj zaglavlja i podnožja i razne opcije elemenata Visual Composer. Najbolje od svega je što je prijevod spreman (uključujući podršku s desna na lijevo), uključuje ugrađene opcije društvenih medija i sadrži mnoštvo jednostavnih vodiča za video i pisanje..


Kao što vidite, postoje neke izvrsne WordPress teme za izradu web mjesta za fitness ili teretanu s WordPressom. Bez obzira na vaš fitness, definitivno je tema za vas. Ako imate savjete za naše čitatelje o izradi web stranice za teretanu ili fitnes centar s WordPressom, molimo ostavite komentar u nastavku.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map