Najbolje teme za WordPress odbor za posao

Najbolji dodaci i teme za WordPress Board Job Board

U idealnom bi se svijetu tražitelji posla i tvrtke koje zapošljavaju čarobno pronašli jedna na drugoj. Ploče poslova (nišne ili za pojedine tvrtke) mogu vam olakšati, ali postavljanje postavljanja na vašoj web stranici može biti komplicirano.


Postoje mnogi WordPress dodaci za posao na ploči ako želite koristiti dodatak za izradu ploče za posao uz postojeću temu, ali postoje i mnoge teme prilagođene posebno ovom nišom. Ako nemate puno vještina ili vremena za prilagodbu dodatka da odgovara vašoj trenutnoj temi, možda bi bila bolja ideja nabaviti temu izgrađenu u tu svrhu, sa već fenomenalnim dizajnom za stvaranje i upravljanje daskama za poslove. Osim toga, sve značajke posla bit će u potpunosti integrirane, što znači da ne morate instalirati dodatne dodatke ili mijenjati podređene teme, to znači da će s vaše strane biti potrebno manje testiranja i postavljanja. Sada ćemo pogledati neke od naših omiljenih tema WordPress odbora za posao!

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. JobRoller

JobRoller WordPress tema

Informacije i preuzimanje

JobRoller Tema je vrhunska WordPress tema koja će vam omogućiti da brzo pretvorite svoju WordPress instalaciju u potpuno istaknut popis poslova – web stranicu odbora za posao. Ova bogata značajka napravljena je tako da bude prilagođena korisnicima i da se tako dobro integrira s WordPressom da možete biti u mreži i prodavati prostor s popisima poslova samo nekoliko minuta nakon instalacije.

Job Roller nije vaša uobičajena tema za WordPress. Ovaj je predložak razvijen odozdo prema gore kako bi vam pružio sve što će vam trebati za izradu uspješne web stranice s popisom poslova. Tema koristi prilagođene vrste postova i taksonomije da bi se svi postovi s podacima o poslu odvojili od vašeg bloga kako bi vam pružili poseban odjeljak za upravljanje popisima poslova – ovo vam olakšava praćenje svih unosa na vašoj web lokaciji..

Ova tema odbora za posao dolazi s čarobnjakom za podnošenje posla u 3 koraka koji će posjetiteljima / kupcima omogućiti lako dodavanje i plaćanje novih objava poslova na vašoj web stranici. Vaši će kupci dobiti vlastitu personaliziranu nadzornu ploču na kojoj će jednostavno pregledati i ponovno popisati svoje poslove nakon što isteknu. Dajte svojim kupcima mogućnost da im popis poslova bude postavljen kao “predstavljen”, tako da će to biti vidljivo prikazan na vrhu početne stranice s istaknutom pozadinom. Možete odrediti specifične troškove ove opcije, što je odličan način za zaradu dodatnih dodatnih dolara.

S valjkom za posao im nećete trebati vanjski dodaci jer sve radi ispravno bez okvira sa svim ugrađenim značajkama. Uključen je ugrađeni pristupnik plaćanja tako da gotovo odmah možete početi prikupljati plaćanja za nove popise poslova!

2. JobEngine

JobEngine WordPress tema

Informacije i preuzimanje

JobEngine je tema WordPress-a za posao i direktoriju poslova koja je razvila EngineThemes. Ova moćna tema savršena je za izradu vlastite web stranice odbora za posao ili za izradu stranice posebno za zapošljavanje u vašem poduzeću. Tema je puna značajki koje sigurno (ili vaš HR Odjel) sigurno volite.

Ova tema omogućuje vam da stvorite i domaćin svoje web stranice odbora za posao. JobEngine uključuje korisne značajke za olakšavanje početka. Samo slijedite čarobnjaka za postavljanje i koristite neposredne prednje alate za uređivanje da biste dodali svoj sadržaj. Uz to postoje brojne izvrsne prilagođene widgete i mogućnosti objavljivanja posla (poput lokacija, kategorije, puno radno vrijeme itd.), Tako da možete dodati kvalitetan sadržaj koji će biti koristan vašim čitateljima..

Ako želite, također možete unovčiti svoje web mjesto tako što ćete ponuditi cijene ili pakete tvrtkama. Na taj način oni vam plaćaju da navedete svoja radna mjesta, plus dodaju sadržaj unose, tako da možete istovremeno rasti i svoju web stranicu i štedni račun. JobEngine podržava više sigurnih pristupnika plaćanja, tako da će se tvrtke osjećati ugodno za obradu plaćanja.

3. Jobify

Pridružite se WordPress temi

Jobify omogućuje vam stvaranje više od web stranice samo posla – možete stvoriti zajednicu poslodavaca i tražitelja posla. Potpuno prilagodljiv izgled zajedno s moćnom funkcionalnošću pretraživanja i filtriranja čini ovu temu odličnom opcijom. Uz to možete stvoriti modernu i podebljanu ploču za posao i popise za brže vrijeme.

Agencije za privremene agencije i tvrtke za zapošljavanje uspijevaju, tako da ima smisla kreirati WordPress predložak specifičan za ovu nišu. Jobify radi upravo to. Pomoću ove teme i nekoliko dodataka možete stručno upravljati oglasnom pločom sa radnim mjestima i popisima sa popisima. Pomoću “Jednostavnih plaćenih popisa” možete početi ostvarivati ​​prihod odmah naplaćujući tvrtkama da objavljuju otvore, što njima upravljate i odobravate / odbijate.

Korisnicima je lako naći savršen posao. Oni mogu koristiti pretragu uživo ako već imaju nešto na umu. Ili posjetitelji na vašoj web lokaciji mogu pregledati kategorije s popisom posjetiti same stranice s kategorijama ili pomoću opcija filtra na glavnoj stranici odbora poslova..

4. WorkScout

WorkScout - WordPress Tema Job Board-a

WorkScout je prekrasna premium tema dizajnirana za Dodatak WP Job Manager pokriveno ranije. Omogućuje napredne filtre za traženje posla, uključujući filtre za plaće ili stope. Funkciju WorkScout-a možete dodatno proširiti putem plaćenih dodataka WP Job Manager za upravljanje aplikacijama, upravljanje nastavkom rada i upozorenja o poslu, među ostalim.

5. JobSeek

Jobseek - Tema radne ploče WordPress

JobSeek je još jedna premium tema izgrađena za besplatni dodatak WP Job Manager. Regrutori i tvrtke mogu objavljivati, uređivati ​​i upravljati popisima poslova putem prednjeg dijela, a tražitelji posla mogu upravljati svojim životopisom i profilom. Poslove na web mjestu možete pretraživati ​​i filtrirati prema kategoriji, vrsti posla, ključnim riječima i lokaciji, pri čemu se poslovi prikazuju na karti.

6. Jobmonster

Jobmonster WordPress tema

Jobmonster je glavna tema ploče za posao dizajnirana kao cjelovit portal za posao. Nisu potrebni dodatci kako bi se osigurala funkcionalnost posla, jer uključuje prednje nadzorne ploče za poslodavce, kandidate i administratore. Poslodavci se mogu prijaviti za pakete za posao i upravljati poslovima i aplikacijama, uključujući prihvaćanje i odbijanje kandidata. Kandidati se mogu prijaviti za posao koristeći svoj online životopis, učitavanjem životopisa ili povezivanjem svog LinkedIn računa.

7. FreelanceEngine

slobodni-motor-WP-tema

Info & DownloadView Demo

FreelanceEngine je tema WordPress-a za tržište slobodnih proizvoda. Ova tema olakšava vama i vašim kolegama izgradnju profila, objavljivanje projekata, licitiranje za njih i još mnogo toga.

Danas sve više ljudi radi za sebe. U stvari – vi ste vjerojatno jedan od tih ljudi. Pa zašto ne stvoriti mjesto na kojem bi se istomišljenici mogli povezati, a drugi mogu postavljati projekte za koje im je potrebna pomoć. FreelanceEngine je savršena tema upravo zbog toga – stvaranje tržišta za povezivanje poslova sa freelancerima.

Veliki dio ove teme je da je fleksibilnost. Izgrađeni pomoću Visual Composera, možete povući i ispustiti elemente stranice da biste stvorili bilo koji izgled stranice koji vam je potreban. Osim toga, tema uključuje opcije za korisničke profile, plaćanje projekata, pa čak i recenzije korisnika.

Ostale značajke uključuju neograničene mogućnosti boja putem fenomenalnog programa za prilagođavanje tema, puno widgeta, korisnu administrativnu ploču, vrhunski dodatak Revolution Slider i još mnogo toga. Uz uključenu 12 mjeseci velike podrške, FreelanceEngine je sjajna tema za vaše tržište!

8. Odgovoran odbor za posao

Tema odazivnog odbora za posao

Informacije i preuzimanje

Job Board je tematska riječ o WordPressu, koji je najprije odaziv na posao, te je razvio PremiumPress. Ova detaljna tema dizajnirana je za izradu stranica za objavljivanje posla poput Monster, CareerBuilder ili Freelancer.

Tržište odskače, što znači da poslodavci žele zaposliti nove zaposlenike. S otvaranjem novih radnih mjesta trebaju širiti riječi o svojim radnim mjestima i pronalaziti kvalitetne zaposlenike. Pa zašto ne stvoriti web stranicu na kojoj poslodavci mogu objavljivati ​​popise poslova? Pomoću Job Board-a možete stvoriti svoju vlastitu web lokaciju za posao na kojoj tvrtke i mala poduzeća mogu nabrojati svoje otvorene pozicije, a korisnici mogu poslati životopis za prijavu.

Ova tema uključuje podršku za članske pakete, tako da poslodavce možete zadužiti za dodavanje njihovih popisa. Također možete stvoriti ponavljajuća plaćanja za pretplate na unose kako bi poslodavci mogli održavati svoje trenutne podatke i dodavati nove svaki mjesec. Job Board također uključuje pune korisničke profile. Na taj način podnositelji zahtjeva mogu stvoriti račune sa svojim kontaktnim podacima, slikom profila i svim relevantnim podacima o aplikaciji (životopis, životopis itd.). Nakon što dovrše svoj profil, korisnici mogu pregledavati vašu web lokaciju koristeći naprednu pretragu kako bi pronašli posao prema kategoriji, lokaciji ili ključnoj riječi. Primjena je jednostavna kao i klik na gumb.

Ostale sjajne značajke Job Board-a uključuju socijalnu integraciju, privatno slanje poruka, popise članova, podršku dodataka za paket, cjelovit blog i još mnogo toga. Popis u nastavku pokriva više značajki ove sveobuhvatne teme popisa poslova.

9. Odbor za posao HireBee Crowdsource

HireBee Tema Job Board Tema

Informacije i preuzimanje

HireBee je jedinstvena nagrada za posao na tržištu radnih mjesta premium WordPress tema iz AppThemesa. Ova lijepa nišna tema izvrstan je način za stvaranje vlastite stranice u stilu licitiranja za posao na kojoj korisnici mogu postavljati projekte kako bi tvrtke i freelanceri licitirali na njih..

Sve više i više ljudi napušta tradicionalni korporativni svijet da bi radilo za sebe ili za male agencije. Ovo je fenomenalno jer se mogu specijalizirati u raznim područjima (web dizajn, grafički dizajn, Ruby On Rails, WordPress itd.) I dobiti posao bolje od nekih njihovih velikih imena konkurenata. Pa zašto ne biste pomogli malim tvrtkama i pokrenuli vlastitu web stranicu kako biste spojili freelancere s tvrtkama koje imaju projekte za outsourcing (baš kao što su Elance i Freelacer), istovremeno uzimajući nominalni rez svakog projekta..

Ljepota HireBee-a je u tome što uzima težak dio stvaranja vlastite ploče za posao iz mnoštva. Sve potrebne funkcije su već ugrađene. Tema već sadrži opcije za naplatu poslodavcima da objavljuju svoje unose ili da im se uvrsti u popis. Uz to, moćan graditelj obrazaca olakšava vam izradu prilagođenih obrazaca projekata s bilo kojim prilagođenim poljima koja su vam možda potrebna kako bi freelanceri razumjeli natječaje za nasljednika projekta. Nakon što je projekt dodijeljen freelanceru, HireBee uključuje prilagođeni radni prostor kojem mogu pristupiti i freelancer i hte poslodavac kako bi mogli ostati u pravcu s projektom.

Ostale sjajne značajke uključuju korisničke profile, prilagođene nadzorne ploče za poslodavce i slobodnjake, filtre projekata, podudaranje projekata, pregovore o terminima, jednostavno učitavanje datoteka, planove cijena i još mnogo toga. HireBee je spreman za rock i roll, sve što vam treba je domena i WordPress hosting hosting plan i možete postaviti vlastiti posao posao i raditi u bilo kojem trenutku. Možete vidjeti dodatne značajke teme navedene u nastavku.

10. Cariera

Tema radnih mjesta Cariera

Cariera je profesionalno orijentirana WordPress tema pomno izrađena za poslodavce i kandidate za posao. Stručnjak je za radne ploče, statistike i popise. Isprobajte ga s različitim početnim stranicama i super lakim demo uvoznikom s jednim klikom koji web stranicu postavlja i radi u roku od nekoliko minuta.

Cariera je izgrađena s puno integriranih dodataka. Tema dolazi s Visual Composer – jednim od najpopularnijih stvaraoca stranica s mnoštvom prilagođenih elemenata. I to nije sve … Mogućnost prilagodbe svakog pojedinog izgleda izgleda jedinstvena je Carierova snaga. Neograničene boje, google fontovi, pomične bočne trake, više zaglavlja i podnožja i kombinirajući ga s jednim od najpopularnijih dodataka Slider Revolution kako bi napravili nevjerojatne galerije i klizače i dali vašoj web stranici zadivljujući učinak.

Lagana tema s poboljšanjem performansi velike brzine, prilagodljiva svim ekranima i preglednicima s kvalitetom spremnika mrežnice definitivno će biti savršeno mjesto za povezivanje tvrtki i aspiranata za posao. Svi će posjetitelji voljeti koliko je naša tema jednostavna s modernim filtrima za traženje posla, postupcima slanja životopisa i kontaktom s kandidatima / poslodavcima putem kontakt obrasca 7 i uvijek biti prvi koji će saznati najnovije vijesti tako što su pretplatnik pomoću Mailchimp dodatka za pretplatu.

Prodaja vlastite robe definitivno će biti plus i Cariera, a to je samo nekoliko klikova uz jedinstveni WooCommerce integrirani dizajn. A najbolja stvar je što tema podržava WPML što je čini višejezičnom i spremnom za bilo koji jezik koji možda želite prevesti..

11. Devet do pet

Devet do pet WordPress tema

Nine to Five čista je i snažna tema premium poslova s ​​potpunim rasponom funkcionalnosti. Možete dodati prilagođene informacije poslovima poput plaće i primanja ili stvoriti vlastite filtre posla (npr. Puno radno vrijeme, staž) kako bi omogućili osobama koje traže posao da pronađu svoj savršen posao.

12. Jobera

Jobera WordPress tema

Jobera je prekrasna tema premium ploče s pogonom ugrađena u program za crtanje i povlačenje stranica. Poslodavci, regrutovani i tražitelji posla mogu se pružiti portalima za interakciju s poslovima i životopisima. Kompatibilan je s dodatkom WP Job Manager kao i s mnogim njegovim dodacima, tako da možete stvoriti prilagođeni portal posla sa specifičnom funkcijom koju želite.

Zaključak

Iako postavljanje poslova na vašu web lokaciju i privlačenje prometa tražitelja posla može biti izazov, postavljanje odbora za posao i rad na WordPressu ne mora biti izazov.

S našeg popisa trebali biste moći pronaći savršen dodatak ili temu za izradu ploče za posao koja zadovoljava vaše potrebe. Ako ste razmišljali o postavljanju odbora za posao, ništa vam ne smeta – samo odaberite jedan i započnite!

Jeste li prije postavili ploču za poslove? Jeste li koristili neki od tih dodataka ili tema? Rado bismo čuli o vašim iskustvima u odjeljku s komentarima u nastavku!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map