Najbolje teme za vjenčanje WordPress

Najbolje vjenčane teme za WordPress

Vjenčanje je ta prilika kada se dva partnera udruže kroz svoje duhove na bolje i gore dok ih smrt ne rastavi. Takva veličanstvena prilika zaslužuje jednako veličanstven izraz. U naše doba digitalnih medija osobni dodir nije u potpunosti izgubljen. Naveli smo neke od najboljih WordPress tema za vjenčanje koje će vam pomoći da stupite u kontakt sa svima na Internetu, a da lični dodir ostane netaknut.


Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. Meridijansko vjenčanje

Meridian vjenčanje - responzivna WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Meridian Wedding sadrži sve što vam treba na jednoj elegantno dizajniranoj stranici. Uključeni su svi važni elementi – raspored kojim ćete svoje goste informirati o vremenu i mjestu događaja koji vode do, i na vaš veliki dan, RSVP modul, tako da vaši gosti mogu odmah reagirati na vašu pozivnicu, a možete i dopustiti vaši gosti znaju gdje ste registrirani, tako da im je lako odabrati savršen poklon.

Meridian Wedding također sadrži blog, tako da možete podijeliti važne priče poput priče o zaruku sa cijelom popisom gostiju kako biste izgradili iščekivanje. Također možete podijeliti svoje zaručničke fotografije, videozapise i predstaviti svoju svadbenu zabavu. Nijedno web mjesto za vjenčanja ne bi bilo zaista savršeno bez mogućnosti personalizacije kako bi odgovaralo temi vašeg posebnog dana. Koristeći Meridian Styler, gotovo svaki je element potpuno prilagodljiv, uključujući tipografiju, boju, pozadinu i još mnogo toga.

2. Medeni mjesec

Medeni mjesec - svadbena tema

Info & DownloadView Demo

Medeni mjesec koji je odgovarao na temu vjenčanja ima vrlo elegantan i robustan dizajn, pažljivo izrađen prelijepim izgledom koji obećava da će se istaknuti. Tema je vrlo jednostavna za prilagodbu i jednostavna za postavljanje. Tema uključuje RSPV obrazac, knjigu gostiju, odbrojavanje vremena, kalendar događaja, klizač revolucije na cijelom zaslonu s mnogim 3D efektima, blog i Twitter sferu i još mnogo toga.

3. Vječni događaj Everline

Svadbeni događaj - Everline WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Čista i lijepa svadbena tema, Everline sadrži pet početnih stranica, klizač revolucije, vizualni kompozitor za lako prilagođavanje (s 9 unaprijed definiranih shema boja), Mega meni za uključivanje svih vaših specifičnosti na jednom mjestu, kalendar događaja, tajmer odbrojavanja, detaljna dokumentacija. Ako vam se sviđa sve savršeno organizirano, onda Everline svakako vrijedi razmisliti.

4. Dan vjenčanja

DAN VJENČANJA - VJENČANJE TEME ZA RAD

Info & DownloadView Demo

Vjenčana podebljana i elegantna svadbena tema. Ima lijevo okno za navigaciju s lijeve strane i koristi moderne dizajne i prekrasan izgled da pohvali jedinstvenu prirodu teme. Sadrži kalendar događaja, RSPV obrazac, galeriju fotografija, blog i još mnogo toga. Ako su minimalizam i smjelost po vašem ukusu, ovo je definitivno vrijedno pogledati.

5. Unija

Union - vjenčanje i događaj WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Jednostavna, elegantna i odgovarajuća tema vjenčanja na jednoj stranici, Union nije samo čist i jednostavan za upotrebu, već je i vrlo jednostavan u vašem pregledniku. Njegove značajke uključuju – 4 jedinstvena zaglavlja, odvojene odjeljke za različite namjene, 2 RSPV obrasca, live Instagram galeriju, prilagođeni logotipi, ikone spremne za mrežnicu, podređenu temu, 600+ Google fontova i još mnogo toga.

6. WeddingEngine

WeddingEngine

Info & DownloadView Demo

WeddingEngine je vrhunska vjenčana WordPress tema savršena za stvaranje bajkovite web stranice o vašem velikom danu. Ovo je tema koju želite koristiti za izradu web mjesta za vjenčanja koje biste podijelili s prijateljima i obitelji.

Upotrijebite uključeni klizač i opcije videozapisa i slike teme kako biste dodali slike sretnog para, fotografije beba, videozapis s prijedlogom i još mnogo toga. Zatim dodajte važne datume iz svoje veze, primjerice kad ste se upoznali, prvi poljubac, kad ste se uselili, kad ste se zaručili i bilo što drugo koristeći značajku vremenske trake. Oh, i WeddingEngine također ima odličnu mogućnost za obitelj i prijatelje da vam ostave tople želje pravo na mjestu vjenčanja.

Možete dodati i sve svoje svadbene događaje, RSVP modul, odbrojavanje vremena do velikog dana i još mnogo toga. Uz to, postoje opcije prilagođavanja izgleda, boja i drugih opcija u cijeloj temi.

7. Zasluga

Zasluga - odaziv WordPress vjenčanja tema

Info & DownloadView Demo

Dobro organizirana, moderna i lijepa responzivna tema vjenčanja, Merit vam omogućuje da modificirate boje i tipografiju izravno iz mogućnosti tema – koje pokreće snažni Redux Framework. Uz napredne opcije tipografije, RSPV obrasce, podređene teme i još mnogo toga, zaslugu ne treba zanemariti jer nam daje mnogo toga za traženje.

8. Dan vjenčanja

Tema vjenčanog odgovora

Info & DownloadView Demo

Dan vjenčanja ima sve što je potrebno za organizaciju svadbenih događanja od samog početka. Koristite uključene 4 unaprijed definirane kože u boji, 15+ predložaka stranica, generator kratkih koda, prilagođene widgete i prilagođene formate posta za brzo i jednostavno postavljanje svoje web stranice. Dodajte priču o tome kako ste se upoznali, videozapis prijedloga ili čak galeriju slika vaših zaručnih fotografija – Dan vjenčanja olakšava.

Ono što ovu temu zaista čini tako velikom je koliko je cjelovita. Uskoro dolazi predložak koji možete koristiti prilikom postavljanja vaše web stranice. Tema uključuje koristan RSVP odjeljak, tako da gost može obavijestiti da dolazi, a možete ga i dodati u svoj registar kako bi mogli ranije obaviti kupnju. Za sam dan možete dodati sve detalje o događaju, vašoj svadbenoj zabavi i bilješke o bilo čemu drugom. Ako gost ima bilo kakvih pitanja, tu je korisna stranica za kontakt s više lokacija koje se mogu preslikati kako bi vas pronašli. Za kraj – oni uključuju prekrasnu galeriju u koju možete dodati slike sa svojih nereda / momačkih zabava, vjenčanja i medenog mjeseca kako biste ih podijelili sa svojim gostima.

Tema ima puno drugih sjajnih funkcija za dan vjenčanja koje ste zasigurno voljeli. Slatko je odbrojavanje koje prikazuje preostalo vrijeme do vašeg velikog dana, lijepa knjiga gostiju u kojoj voljeni mogu ostaviti dobre želje, integracija registra darova kako bi kupci olakšali kupnju i još mnogo toga.

9. Samo oženjen

Upravo udana tema

Info & DownloadView Demo

Tema Just Married Wedding WordPress savršena je za web stranice vjenčanja ili osobne blogove. Ova simpatična tema vjenčanja prepuna je značajki i slatkih detalja. Područje glavnog sadržaja postavljeno je poput pozivnice s detaljima o šivanju, s nazivom i datumom događaja ispred i središnjim dijelom. Tema uključuje punu galeriju fotografija za zaruke, prozirne padova, odjeljak za blogove i stranice za svadbene zabave i smještaj.

Prilagodite izgled teme tako da se podudara s osobnim stilom para. Odaberite između četiri unaprijed postavljene sheme boja: bež / tirkizna, zelena / crvena, plava / ružičasta ili ljubičasta / narančasta. Zatim upotrijebite bilo koji od uključenih pozadinskih uzoraka (filigranski uzorak ili dijamantsku rešetku s uzorkom cvijeća) ili prenesite svoju sliku.

Tema uključuje i značajke vjenčanja. Posebni RSVP modul omogućava gostima da trenutno potvrde svoje prisustvo. Stranica registra tada gostima olakšava pronalazak savršenog poklona tako što će na jednom mjestu navesti poveznice na sve svoje registre poklona.

10. Neeqah

Neeqah - odgovorna tema za vjenčanje WordPress

Info & DownloadView Demo

Jednostavno zapanjujući, vizualno lijep, nevjerojatno jednostavan za rad. To savršeno opisuje Neeqah, odgovarajuću temu vjenčanja. S takvim zadivljujućim značajkama kao što su neograničena nepca u boji, napredne teme i opcije tipografije, RSPV obrasci, detaljna dokumentacija i još mnogo toga, Neeqah je definitivno tema o kojoj ćete dugo razmišljati i predstavljati vaš vrlo poseban dan.

11. XOXO

XOXO - Prekrasno elegantna vjenčana WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Jednostavna, ali elegantna jednostruka potpuno prilagođena tema vjenčanja, XOXO dolazi s puno mogućnosti prilagodbe, stotinama Google fontova, uređivanjem boja, izgledom stranice u cijeloj širini ili okvirnim izgledom, galerijom, RSPV obrascem, kalendarom događaja i mnogim drugim. Ako je vaš izbor živahan i otvoren, to je tema koju treba ozbiljno razmisliti.

12. Lovey Dovey

Lovey Dovey - responzivna WordPress vjenčana tema

Info & DownloadView Demo

Čista i sofisticirana svadbena tema, Lovey Dovey je jednostavan za upotrebu, jednostavan za prilagodbu i izgrađen je na Bootstrapu 3, vrlo pouzdan. Njegove značajke uključuju tematske mogućnosti, RSPV obrasce, galeriju fotografija, knjigu gostiju, vrste objava događaja i još mnogo toga. Ima sve što je potrebno za stvaranje fantastičnog mjesta za vjenčanja za vaš vrlo poseban dan.

13. Brak

Brak - Odgovarajuća svadbena WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Klasična, sofisticirana tema vjenčanja s bijelim ovratnikom, Marriage je jednostavan, jednostavan za korištenje s raznim tematskim pločama s mogućnostima prilagođavanja boja i fontova i uređivačem izgleda koji se temelji na kratkom kodu. Ova tema možda nije toliko maštovita kao ostale, ali čak i tada, klasik uvijek privlači određenu vrstu publike.

14. Maya

Maya - Pametna i moćna WP tema

Info & DownloadView Demo

Pametno i raskošno dijete originalne teme MAYA koja u potpunosti odgovara i nudi jedno orijentirane i višestranične funkcije. Sa značajkama kao što su područje slike na cijelom zaslonu na odredišnoj stranici, efekt paralaksa, izgled bloga, fotogalerija i još mnogo toga. Ako je vaš okus pomalo vrhunski i elegantan, ovo bi vam se moglo svidjeti.

15. Vječnost

Vječnost - odgovorno vjenčanje WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Čista, lijepa i otmjena jednokratna odzivna tema vjenčanja, Eternity ima jedinstven izgled s navigacijskim stupcem na lijevoj strani. Tema sadrži odbrojavanje vremena, galeriju fotografija, odjeljke priča, registre poklona, ​​RSPV obrazac, blog i još mnogo toga. Ako tražite nešto lako očima i istovremeno držite značenje dana, pokušajte ovo.

16. pumpa

Pumpa - Vjenčanje i višenamjenska tema

Info & DownloadView Demo

Dobro kategorizirana i moderna tema s vjenčanjima s više stranica, Pump je svako lako prilagoditi jer dolazi s tematskim opcijama, neograničenom paletom boja, premijskim klizačem, kratkim kodovima, spremnikom Retina, vizualnim kompozitorom, galerijom i još mnogo toga. Ako vam se sviđa sve apsolutno organizirano i sve ima svoje mjesto, a da pritom bude lijepo, ne tražite više.

Ova je tema spremna za sve proslave vašeg dana vjenčanja! Pump uključuje sjajne module za izgradnju stranica zahvaljujući fantastičnom dodatku za Visual Composer od strane WPBakery. Još jedna velika značajka Pump-a je podrška za vanjske dodatke. Tema podržava bbPress ako želite dodati forum za polaznike kako bi se družili na mreži i razgovarali o svojim nadolazećim mladencima. Ili možete koristiti WPML (koji također podržava temu) za potpunu prevođenje teme u više jezika kako bi svi vaši rođaci, bez obzira odakle potječu, mogli pripremiti vaš vjenčani blog da bude u tijeku.

Ostale fenomenalne teme uključuju stranicu svjedočenja s kojom se dijele priče članova obitelji o sretnom paru, stranicu s ljudima za dodavanje životopisa o mladenkinoj zabavi, stranicu galerije za razmjenu zaruka i fotografija s događanja i još mnogo toga. Pump je sjajna tema vjenčanja koja će zasigurno ugoditi bilo kojoj mladenci.

17. CuckooLove

CuckooLove - vjenčana WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Jedan od najboljih aspekata CuckooLove je pozadinska slika na svakoj stranici – prekrasna je! Prilagođene vrste posta uključuju fotografije (za portfeljne stranice, video / foto albume), goste, knjigu gostiju i događaje. Višestruki izgled blogova i stranica omogućuju vam upravo onakav izgled kakav želite, a preko 14 stranica predložaka isporučuje se s ovom prekrasnom temom. Upotrijebite alat za izradu početnih stranica za specijalizirani izgled i odaberite između 4 različita slide / video klizača na početnoj stranici ili bilo gdje na web mjestu! Tema se isporučuje s dva unaprijed definirana stila koji rade izvan okvira, tako da možete odmah započeti s ugradnjom sadržaja!

18. između

Qa Between - responzivna WordPress vjenčana tema

Info & DownloadView Demo

Qaween ima sve što vam je potrebno za jednostavno stvaranje web stranice i bloga za vaše vjenčanje. Tema uključuje fantastičnu početnu stranicu s klizačem slike na cijelom zaslonu, podršku pozadinske slike odjeljka i još mnogo toga. S blogom možete podijeliti s prijateljima i obitelji kako bi mogli čitati sve o vašem angažmanu, lokaciji ili kakav su vaši planovi za budućnost. Osim toga, odjeljak o događanjima savršen je za dijeljenje detalja o zaručničkoj zabavi, zabavama i zabavama, rasporedu događanja za dan vjenčanja, a ako želite, možete dodati i detalje o svom medenom mjesecu. I na kraju, fantastična stranica galerije samo traži fotografije prstenova, zabava i naravno vjenčanja.

Ima puno drugih korisnih značajki ugrađenih u Qaween što ga čini izvrsnom temom za bloganje općenito, a ne samo vjenčanja. Tema uključuje prilagođene vrste posta kako bi dodavanje klizača početne stranice, slika galerije i događaja bilo jednostavno. Uz to, kratki kodovi uključuju jednostavno dodavanje ukrasa u postove i stranice (uključujući popise, djelitelje, video zapise, citate, vrtiće, gumbe i još mnogo toga)

19. GeekLove

GeekLove - responzivna WordPress vjenčana tema

Info & DownloadView Demo

Sofisticirani, minimalistički i lijep dizajn, Geek Love potpuno je prilagođena tema vjenčanja s jednim stupnjem. To je vrlo prilagodljiv i widgetized, također je vrlo lako stvoriti vlastiti izraz teme. Njegove značajke uključuju upravitelj događaja, RSPV obrazac, knjigu gostiju, kratke kodove, prikaz mrežnice i još mnogo toga. Ako je nešto uistinu lijepo i minimalistički po vašem ukusu, upoznali ste svoj savršeni spoj.

20. Ukupno

vjenčana tema za vjenčanje wordpress

Info & DownloadView Demo

Total je naša najvažnija tema i, kao što smo već rekli mnogo puta, prije nego što stvarno možete bilo što izgraditi s tim. To uključuje teme vjenčanja, a napravili smo sjajan demo projekta Total Wedding WordPress s lokalnim pomicanjem kako bismo vam pomogli da započnete. Pomoću tekstualnih modula dodajte informacije o svom događaju, dodajte prilagođene fontove i boje fonta da odgovaraju vašoj temi vjenčanja, umetnite galerije ili nedavne postove na blogu o vašem događaju i uključite rsvp oblik ili čak widget za bilten (ako se volite sa svojim svadbeni događaji). Dodajte bilo koje module koji vam se sviđaju, Total ima više od 90+ za biranje, a tema u potpunosti odgovara. Pomoću alata za pravljenje drag & drop stranice možete stvoriti jedinstvenu web stranicu koja vas uistinu predstavlja kao par i događaje koji dolaze!

Vezanje čvora (er, prevrtanje)

I tu ga imate! Sastav nekih od najljepših, nadahnjujućih i dirljivih tema wordpressa. Brak je ona sveta veza, u koju dvije duše ulaze i odlaze kao jedna. Takvu intimnu vezu treba slaviti osobnim dodirom, a samim tim i uvrštavanjem! Ako smatrate da smo propustili temu koja je zaslužila priznanje ili vrste, ne oklijevajte da nam kažete!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me