Najbolje teme za vijesti i časopise za WordPress

Najbolje vijesti i teme iz časopisa za WordPress

Jeste li znali da 53% od svih Amerikanaca koji svaki dan svakodnevno čitaju vijesti? A da su televizija i tiskane vijesti u padu? To znači da nikada nije bilo bolje vrijeme za pokretanje vlastitog internetskog resursa za najnovije i najbolje u vijestima, tračevima, modi, uradi sam ili nešto drugo! Ali ne brinite, mi smo tu da pomognemo.


Ovaj je pregled naš osobni odabir za najbolje vijesti i teme časopisa WordPress. I svaki je od njih savršen ako ste zainteresirani za pokretanje vijesti ili internetskog časopisa. Živjeli, nadam se da ćete pronaći ono što tražite!

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. Novine

Tema novine WordPress

Za početak, zašto ne biste napravili svoje web mjesto s dostupnom tematikom vijesti i časopisa # 1? Tema Novine s razlogom je u njihovoj niši. Ova moćna i fleksibilna tema krajnji je izbor za stvaranje fantastične vijesti, internetskog časopisa ili bloga. A s njihovim nedavnim ažuriranjem tema je lakša i još bolja za objavljivanje sadržaja na vašoj web lokaciji.

Tema Novine uključuje 80+ demonstracija za brzo pokretanje. Samo uvezite jednim klikom da vaša web stranica bude uređena u nekoliko minuta. Ili koristite frontend tagDiv Composer da biste stvorili vlastiti prilagođeni dizajn. Dodajte mreže rešenja, galerije, dodatne opise, okvire za slike, oglase, klizače, widgete i još mnogo toga. Nije potrebno kodiranje! A tagDiv Cloud knjižnica puna je 810+ unaprijed pripremljenih izgleda koje ćete lako umetnuti da biste još brže izrađivali stranice.

Ali mogućnosti se tu ne zaustavljaju. Ugrađeni oglasni spotovi, tipografija, prilagođeni widgeti (vrijeme, tržište razmjene, Instagram, društveni šalter, autorski okvir, newsletter itd.), Efekti slike, podrška SVG logotipa, “Trending now” vijesti za ovjere, sustav pregleda, integrirani prijevodni panel, ajax pretraživanje i prijava, prilagodljivi zaglavlje i podnožje, i tako mnogo više, sve su to uključene u Novine. Tema je također GDPR spreman i kompatibilan s Kontakt obrascem 7, WPBakery, bbPress, BuddyPress, WooCommerce i mnogim drugim popularnim dodacima.

2. Jannah

Jannah novine, časopisi i vijesti o AMP-u WordPress

S Jannah dobijate mnogo više od teme WordPressa pogodne za internetske časopise i blogove. Ima još više od 20 demonstranata za upotrebu. Što će ubrzati postupak sastavljanja stranice koja će točno udovoljiti vašim zahtjevima. Odaberite demo koji vam je drag i individualizirajte ga pretvarajući ga u prilagođeni dizajn. Sve je to vrlo moguće s takvom prilagodljivom temom. Što je prilično cool, možete glasati za svoj sljedeći omiljeni demo. Doista, s novim ažuriranjima, puštaju se nove prezentacije koje kasnije možete koristiti za redizajn web mjesta.

Integrirani ubrzani mobilni stranice (AMP), izdavači mogu lako stvoriti sadržaj spreman za mobilne uređaje koji se odmah učitava svugdje. To također zahtijeva i veće ocjene tražilice, što znači više prometa i potencijalno više klikova na oglase.

Neograničeni stilovi zaglavlja i podnožja, Ajax Mega izbornici i više od 15 rasporeda klizača samo su neke od mnogih karakteristika koje Jannah sadrži. Alat je vrlo jednostavan za korištenje, a pomoću praktičnog izrađivača stranica možete brzo formulirati svoje osobno remek-djelo. Da i ne spominjemo, Jannah je kompatibilna i s BuddyPressom za uspostavljanje vlastite zajednice društvenih medija.

3. 15zine

15zine HD magazin i vijesti WordPress tema

15zine je tema za pripremu mrežnice i vijest o premijeri WordPress. Ova je tema savršena za stvaranje vlastitog internetskog časopisa ili web stranica s vijestima za razmjenu zanimljivih podataka s čitateljima. Ova je tema prepuna značajki. Ne stvarno. Toliko ih nismo mogli ni nabrojati u nastavku. Jedna od zgodnih karakteristika je ugrađeni sustav za pregled. Bez obzira na to pokrećete li vijesti ili stranicu časopisa, morat ćete pregledati proizvode, usluge, filmove, hranu ili bilo što drugo, a uz 15zine dodajete recenzije odmah izvan okvira. Možete dodati vlastite recenzije, dopustiti čitateljima da ostave ocjene, dodaju onoliko kriterija koliko žele i odaberu hoćete li koristiti zvijezde, bodove ili postotke.

Sljedeća je sjajna značajka fleksibilnost 15 zina. Tema dolazi s fantastičnim stvaranjem stranica, kao i mnoštvom ugrađenih opcija. Ugrađeni su 4 modula rešetke, 5 stilova bloga, 6 formata objava (galerija, videopokrivanje, video značajka, audio ugrađivanje, audiosustav s vlastitim hostom i standardni), 4 stilovi klizača i mogućnosti prilagođenih boja i pozadina. Ostale značajke teme uključuju WooCommerce kompatibilnost, bbPress integraciju, prilagođene kratke kodove, prilagođene widgete, Ajax pretraživanje i još mnogo toga.

4. Status

Status-worpdress-tema

Info & DownloadView Demo

Status je zapanjujući tematski dizajn posebno za časopise, vijesti i uredničke blogove. Jednostavni primjeri podataka olakšavaju početak rada. A prilagođeni widgeti za vaše biltene i društvene veze pomoći će vam da brzo rastete svoju internetsku prisutnost.

Ova moderna tema uključuje mnoštvo sjajnih opcija za prilagodbu unutar WordPress uređaja za prilagodbu uživo za 1-4 stupca, desnu ili lijevu bočnu traku (ili uopće nikakvu!), Prilagođene širine web mjesta, neograničene boje (samo koristite alate za odabir boja), 700+ Googleovih fontova , prilagodljivi unosi na blog i još mnogo toga. Postoje čak i ugrađena oglasna mjesta. Na ovaj način možete dodati vlastite promotivne veze i slike ili umetnuti Google oglase kako biste odmah započeli unovčavati svoju web lokaciju!

5. Naslov

Naslov vijesti i časopisa WordPress tema

Naslov je čista i moderna vijest i tema časopisa premium WordPress tema iz Themeforesta. Ova elegantno dizajnirana tema ima fleksibilan izgled koji možete koristiti za dijeljenje vijesti, tračeva i članaka o tome što je sve što vas zanima i vaše čitatelje..

Uz Headline su osigurani svi teški dijelovi stvaranja vaše web stranice koje se bave informacijama. Tema uključuje pune i okvirne izglede, samo odaberite koji vam najbolje odgovara. A prilagođavanje vaše web stranice je vrlo jednostavno, jer naslov koristi WordPressov alat za prilagođavanje tema, tako da možete brzo mijenjati boje, logotip i još mnogo toga, te unaprijed pregledati promjene prije nego što ih spremite. Zatim pomoću alata za izradu sadržaja stvorite vlastiti jedinstveni izgled stranica. Tema također uključuje 3 izgled bloga (mala slika, velika slika ili rešetka) – tako da imate puno mogućnosti za stvaranje jedinstvene web stranice s vijestima ili časopisima.

Naslov uključuje i mnoštvo prilagođenih widgeta (za komentare, obrazac za kontakt, recenziju, banere itd.), Cjelovit sustav ocjenjivanja i recenzije kako bi čitatelji mogli glasati o vašim člancima, lijep pomični vijesti za pomicanje, korisne kratke kodove, ugrađene povezane članke i više.

6. Valenti

Valenti News & Magazine WordPress tema

Valenti je elegantna tema vijesti i časopisa u stilu WordPressa dostupna na ThemeForest. Ova tema ima ugrađene značajke, tako da uopće možete stvoriti vlastitu internetsku vijest, časopis ili tračeve.

Kad prvi put započnete s temom, imate mnogo jednostavnih opcija za prilagođavanje teme. Pomoću alata za izradu i povlačenje početne stranice stvorite vlastiti izgled početne stranice, dodajte izbornike na 3 različita mjesta, birajte između neograničenih boja za razne elemente stranice i još mnogo toga. Sve ove značajke omogućuju vam stvaranje jedinstvenog i jedinstvenog časopisa ili nove web stranice.

Valenti također uključuje super fleksibilan blog, što je sjajno jer su glavni fokus teme svi vaši fenomenalni postovi! Možete birati između 4 različita izgleda bloga na početnoj stranici, 4 različita stila bloga, 4 bloga koji sadrže stilove slika (puna širina, paralaksa, puna pozadina ili standardni) i 4 formata posta (standardni, prezentacija, audio i video). Osim toga, tema uključuje opcije za ocjene i recenzije koje možete dodati u postove kako biste povećali angažman čitatelja. Ova tema uključuje mnoštvo drugih sjajnih opcija poput prilagođenih widgeta, više predložaka stranica, društvene integracije, Google fontova i još mnogo toga.

7. Mišljenje javnosti

WordPress tema časopisa za javno mnjenje

Info & DownloadView Demo

Neograničena paleta boja, prilagođeni widgeti, fenomenalne funkcije upravljanja oglasnim natpisima i prilagodljivi program uživo kako bi se pratile promjene uživo dio su onoga što ovu temu čini moćnim prodajnim mjestom za sve agencije za izdavanje vijesti / medija. Tema je također učitana u jednostavnoj upotrebi Elementor moduli, tako da lako možete koristiti alat za izradu stranica da biste prilagodili svoje izgleda. Tema olakšava postavljanje videozapisa, zvuka i slika u sklopu postova.

8. Heset

WordPress Tema bloga Heset Blog Magazin

Heset je potpuno višenamjenska tema časopisa / bloga u potpunosti prilagođena ljudima koji vole čist, moderan i minimalistički dizajn. Tema dolazi s velikim brojem opcija prilagodbe koji vam pomaže oblikovati web mjesto prema vašim potrebama bez dodirivanja koda. Heset dolazi sa 7 jedinstvenih izgleda početne stranice, a lako ih se može ponovo stvoriti korištenjem demo instalacije jednim klikom da tema izgleda točno poput one koju vidite na pregledu uživo. Toplo se preporučuje ako tražite dobro strukturiranu WordPress temu, savršeno optimiziranu za SEO i brzinu stranice.

Postoji nekoliko različitih načina na koje možete postići personalizirani i jedinstveni izgled igrajući se s različitim opcijama poput višestrukih istaknutih klizača, stilova zaglavlja i istaknutih postova itd. Njegova logična, korisnička widgetized naslovnica može vam pomoći u dodavanju i sortiranju početne stranice elementi koliko želite. Također, Heset je lijepo šifriran za integraciju s dodacima treće strane kao što su Jetpack, WooCommerce, obrazac za kontakt 7, SiteOrigin Page Builder itd. Koji vam mogu zaista uštedjeti puno vremena.

9. MagUp

MagUp Moderni stil časopisa WordPress tema

MagUp je moderan blog, časopis, izdavanje i pregled WordPress tema modernog stila sa sustavom objavljivanja gosta. Još jedna snažna značajka je 100% optimizacija uređaja. Automatski reagirajući na promjenjive dimenzije uređaja, pojedine stavke prilagodit će se kolektivnoj odgovarajućoj reakciji. Upotrebom izgleda potpuno optimiziranog oglasa možete unovčiti svoje recenzije ili časopise uz pomoć Google AdSense-a. Kao što je već spomenuto, također možete prihvatiti besplatne postove gostiju za povećanje sadržaja i posredno zarađivati ​​putem AdSensea.

Zabrinuti zbog personalizacije? To je tako lako kao što možete zamisliti – samo nekoliko klikova, povlačenja i ispadanja! Postoji 5+ jedinstvenih rasporeda tema. Zatim pomoću ugrađenog dodatka za izradu stranica Visual Composer možete stvoriti i nove svježe izglede u samo nekoliko minuta. Zadana početna stranica sadrži odjeljak na vrtiću iznad trake izbornika s efektom duboke paralakse. U međuvremenu, postoji više inačica dizajna za izgled pojedinog posta poput galerije, veze i citata. Klasične, fantastične i kreativne inačice dostupne su za jedan post. Možete odabrati bilo koji od 8+ unaprijed definiranih stilova za svaku galeriju, link i ponudu.

MagUp također podržava graciozan mega izbornik. Ima više varijanti. Također možete potražiti stil temeljen na vrtiljaku. Osim toga, tema podržava sve vrste postova, uključujući tekst, standard, audio, video, kategoriju, oznaku pored videozapisa (Vimeo, YouTube i Daily Motion).

10. CrazyBlog magazin

WordPress Tema časopisa Crazyblog

CrazyBlog je paket od otprilike dvije doze demonstracija sa svježim i fleksibilnim dizajnom. Sedam demonstracija su izgled časopisa, dok je još sedam rezervirano za jednostavne blogove. U međuvremenu, postoji još jedan set od sedam demonstracija temeljenih na niši. Ugrađeni vrhunski alat za izradu i povlačenje stranica olakšava prilagodbu dizajna za vas.

Tema je potpuno optimizirana za uređaje, tražilice i sveobuhvatno interaktivno korisničko iskustvo. Stotine jednostavnih opcija na početku rada ne samo da vam čine lako personaliziranje teme minimalnim klikovima, već i kontrolu i upravljanje svakom pojedinom stvari u vezi s izgledom i radom od gornjeg dijela zaglavlja do dna odjeljka područje podnožja.

CrazyBlog je potpuno optimiziran za oglase, što znači da na prirodno prikladnim mjestima na izgledu postoje različita područja za postavljanje oglasa. To će vam pomoći da dobijete maksimalno pojavljivanja oglasa i klikova i na taj način povećati zaradu. A s više dostupnih stilova postova možete prikazati različite vrste postova na različite načine. Daljnja prilagodba svakog izgleda je također moguća. Također možete stvoriti još jedan jedinstveni izgled uzimanjem elemenata iz različitih stilova posta i rasporedom istih po novom. Ostale značajke uključuju opcije tipografije, podršku e-trgovine i redovna ažuriranja.

11. Kurirano

Izabrana tema vrhunskog modernog časopisa WordPress

Kurirano je vrhunska moderna tema časopisa WordPress, pomno izrađena da bi bila estetski visoka, čista i moderna. Prikladna tema za WordPress koja prikazuje sve vaše sjajne priče kako biste dobili više pažnje od svijeta. Jedna od najslađih značajki programa Cished je jedinstveni klizač nazvan „Moz-Slider“, koji vam toliko pomaže da vaše vijesti ili sadržaj ostanu privlačni za čitatelje. Izgrađeni s prilagođenim sustavom pregleda unutar, morat ćete pregledati proizvode, usluge, filmove, hranu ili bilo što drugo.

Kuhano je također prepuno snažnog i jednostavnog alata za crtanje Drag n ‘Drop stranice tako da se možete zabaviti kreirajući jedinstvenu početnu stranicu ili sve što želite, i kad god poželite. Samo pokažite i kliknite da stvorite prilagođene izglede! Oh, tema također odgovara izvrsno u bilo kojem uređaju u obliku male veličine zaslona na radnoj površini, od kuće ili od bilo kojeg mjesta na kojem se mogu nalaziti.

12. Lovio

Lova urednički magazin WordPress tema

Hunted je tema časopisa uredničkog stila, profesionalnog izgleda i čistog dizajna. Kao i vrlo dobro organiziran program za prilagođavanje tema. Tema je stvorena za vaše priče, članke, vijesti, modne postove, savjete za ukrašavanje, stil života i sve ostalo za dijeljenje na vašem blogu.

Hunted dolazi s detaljnom dokumentacijom kako biste bez problema mogli uživati ​​u temi. A budući da Hunted koristi izvorni WordPress alat za prilagodbu podataka, vrlo je jednostavno prilagoditi svoju web lokaciju. Većina stvari koje želite raditi je samo nekoliko klikova! Prilagođeni Google fontovi, prilagođeni widgeti, 3 klizača, pomoćni izbornici, poziv na akciju, 7 izgled blogova, podrška za WooCommerce, ugrađena područja natpisa i još mnogo toga samo su neke od mnogih ugodnih značajki ove teme..

13. Editum

Tema časopisa Editium Clean WordPress Blog

Editium je čista tema za Blog / Magazine WordPress namijenjena proširivanju sadržaja na svjež način. Uživajte u vrlo jednostavnom postavljanju i povežite svoju web stranicu na mreži u bilo kojem trenutku. Editium odgovara mnogim vrstama web stranica, od lifestyle bloga do časopisa sa više sadržaja, a da pritom ne zaboravimo niti jedan minimalni blog.

Editium će oduševiti svoje posjetitelje ugodnim korisničkim iskustvom na svim uređajima, a njegov dizajn ostaje elegantan i dobra upotrebljivost. Zamišljeno je s mobilnim prvim pristupom i Twitterom Bootstrap 3 CSS Framework.

Editium se može personalizirati tako da dosegne robnu marku korisnika, od boja do tipografije pomoću svoje moćne ploče za postavljanje. Nude se brojne mogućnosti, a jednostavno je izgraditi atraktivan dom jednostavnim povlačenjem nekih prilagođenih widgeta na dva područja widgeta početne stranice. Traka za brzo pokretanje može primiti vezu do kategorija ili stranica ili čak vanjske veze, glavno područje može primati module posta za prikaz popisa članaka po kategorijama s mnogo različitih izgleda.

14. Blok

Blokiraj stan magazin WordPress tema

Block je tema časopisa WordPress ravnog stila koji je dostupan na Themeforest. Ovaj je čist i elegantan izgled jednostavan za čitanje, a prilagođeni efekt desaturacije učiniće da se vaša web stranica istakne na webu. Uz to možete odabrati između neograničenih boja za razne elemente kroz cijelu temu kako biste stvorili prilagođeni izgled.

Blok je izgrađen sa svim značajkama koje su vam potrebne za stvaranje vaše web stranice. Postoji 7 prilagođenih formata posta (standardni, video, audio, galerijski, slika, poveznica, citat, u stranu) tako da možete brzo i lako dodavati svoj sadržaj. Tema također uključuje prilagođene widgete, tako da možete dodati reklame, svoj Flickr feed, prilagođeni odjeljak O nama i još puno toga na bilo koje područje spremno za widgete. To nije sve. Ova tema je spremna za WooCommerce, uključuje socijalnu integraciju, podršku obrasca za kontakt 7, prilagođene opcije fonta, prilagođene predloške stranica i još mnogo toga..

15. NewEdge

Tema magazina WordPress koji reagira na NewEdge

NewEdge je super funkcionalna i lijepa tema programa WordPress za stranice časopisa i novina. Tema je potpuno responzivna i optimizirana za mobilne uređaje, tako daje glatko korisničko iskustvo na svakoj platformi. Dolazi s Visual Composer alatom za pravljenje i povlačenjem stranica, što znači da možete vrlo lijepo izraditi web stranicu svog časopisa u vrlo kratkom vremenu, bez kodiranja niti jednog retka.

Naslov ima više varijacija početnih stranica, prilagodljive sheme boja, bogate mogućnosti tema, dodatak brojača društvenih dijelova i još mnogo toga. Dobro se integrira s dodatkom MailChimp kako bi vaše napore umrežavanja još više urodili plodom.

NewEdge ima nekoliko namjenskih proširenja koja će poboljšati značajke vašeg časopisa / vijesti i korisničku angažman. Na primjer, postoji prilagođeni dodatak za anketu koji vam omogućuje prikupljanje povratnih informacija korisnika o bilo kojem pitanju. Postoji i dodatak za upravljanje oglasima koji vam omogućuje upravljanje oglasima koji se prikazuju na vašoj web lokaciji.

16. MH Magazin

Tema časopisa MH Magazin s odgovorom na magazin

Info & DownloadView Demo

MH Magazine je smjela i moderna tema časopisa WordPress iz Creative Market-a. Ova je tema savršena za pisanje onoga što vas zanima i dijeljenje pisanja sa svijetom.

Tema je bila stvorena za širenje vijesti o onome što vas i vaše čitatelje zanima. Na početnoj stranici nalaze se različita područja za članke u središtu pažnje, najpopularniji postovi i najnoviji postovi u ključnim kategorijama. Na taj način vaši čitatelji mogu brzo vidjeti vaš najnoviji i najpopularniji sadržaj čim dođu na vašu stranicu. Osim toga, MH Magazine sadrži 25 lokacija widgeta i ugrađena oglasna područja tako da možete spakirati u još više vijesti, članaka i važnih informacija koje čitatelji mogu vidjeti.

Magazin MH također je prilagodljiv, pa bez obzira pišete li o modi, automobilima, politici, znanosti ili nečemu drugom, temu možete prilagoditi svojoj niši. Za izradu izjave dodajte prilagođenu boju ili sliku pozadine, odaberite boje za različite elemente teme (poput naslova slike, obruba itd.), Odaberite opcionalnu drugu bočnu traku za stvaranje rasporeda s tri stupca itd. Tema uključuje puno drugih sjajnih značajke uključuju ugrađene autorske okvire, prilagodljivi FlexSlider 2, prilagođenu stranicu 404, prilagođene Google fontove i još mnogo toga.

17. Alpha News

Alpha News WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Alpha je vijest i magazin WordPress tema koju je stvorio WPZoom. Ova tema dolazi napunjena s dvije jedinstvene kože, odličnim alatkom za upozoravanje vijesti i još mnogo toga. Alfa je jednostavna i optimizirana početna stranica koja je prepuna vašeg sadržaja. Istaknuti klizač početne stranice je sprijeda i u sredini, a najnoviji postovi iz svake kategorije elegantno su prikazani.

Izvrsna značajka vijesti i časopisa je Breaking News Ticker. To se značajka odmah ispod navigacijskog izbornika neprekidno kreće kroz nove vijesti koje objavljujete. Na ovaj način čitatelji mogu lako kliknuti na jedan od naslova za pomicanje kako bi pregledali post. Uz to postoje ugrađeni oglasni prostori za unovčavanje. Ovo je sjajan način promocije vašeg web biltena, pridruženih proizvoda (ili čak vlastitih proizvoda) ili samo prodaje oglasa putem treće strane (poput BuySellAds). Ostale sjajne značajke uključuju korisni karticu widget za nedavne postove, video podršku i prilagođene prečice i widgete.

18. Vino zidarstvo

4

Nije baš ime koje biste očekivali za blog vijesti / časopisa, ali nemojte to prevariti! Tema daje navigaciju za mobilne telefone i tablet uređaje, što je izvrsna značajka prijenosnih pametnih uređaja u ovoj eri. 8 prilagođenih widgeta, značajka pretraživanja uživo i sustav pregleda dodaju vrijednost ovoj temi.

19. Multinews

2

Multinews se može koristiti za internetske novine, časopis ili blog, a posjetitelju ona pruža značajku izgleda lebdećeg izgleda. Multinews je integriran WooCommerce i BuddyPress. Dolazi s mega-izbornikom, višestrukim izgledima i integracijom MailChimp-a, što je zadivljujuća značajka ako namjeravate koristiti biltene.

20. NEE

12

Mega izbornik s 4 moguća mjesta da biste ga postavili za najbolje moguće iskustvo čitanja. Integrirani sustav pregleda i ugrađeni brojač lajkova i prikaza pomaže posjetitelju da se pomakne do najboljeg sadržaja na vašoj web lokaciji.

21. WindowMag

WindowMag WordPress magazin i blog Premium tema

WindowMag je premium WordPress tema namijenjena web stranicama vijesti i časopisa. S 5 jedinstvenih demonstracija, 3 izgled bloga i 3 rasporeda zaglavlja, tema nudi svojim korisnicima nekoliko mogućnosti za personalizaciju web stranice. Instalirajte sa samo jednim klikom za bilo koji demo. Budući da je prilagodljiv izgled tekućine, izgrađen je na mobilnom prvom pristupu, što ga čini rezom iznad ostatka.

Tema također uključuje moćan i jednostavan administracijski panel s puno mogućnosti za sve u temi. prenesite prilagođeni logotip, favicon, ikone za mobilne uređaje različitih veličina, odaberite okvir u punoj širini ili uokvireni izgled, odaberite prilagođeni Googleov font, odaberite prilagođene boje i još mnogo toga. S puno opcija lako je stvoriti prekrasnu web stranicu koja zadovoljava vaše potrebe. Samo pogledajte naše demo teme da biste vidjeli što oni mogu učiniti.

22. preporod

13

Revival ima 4 prekrasna izgleda i varijacije pune širine / desne bočne trake za bilo koju stranicu na vašoj web stranici, bilo da je početna stranica ili arhiva. Omogućuje jednostavno prilagođavanje s 33 područja koja omogućuju dodavanje funkcionalnosti bilo kojem dijelu vašeg časopisa ili bloga.

23. Osage

14

Svestrana tema časopisa koja se može modificirati za prikaz vijesti o različitim temama. Navigacija putem mobilnih uređaja olakšava generiranje više prometa jer više ljudi prelazi s gledanja na računalima do gledanja na mobilnim uređajima.

24. Časopis

15

Agazine je vrhunska WordPress tema za internetske časopise i sadrži 3 stila zaglavlja, 5 opcija izgleda i 3 različita stila bloga. Postoji trenutni ključ vijesti za web stranice koje svakodnevno ažuriraju feed svojih web stranica.

25. Tribuna

Tema Tribune WordPress

Info & DownloadView Demo

Tribune je vijest o klasičnom stilu riječi WordPress koja je savršena za vijesti o starim školama. Ako se bavite politikom, tehnologijom, financijama, svjetskim događajima ili nečim sličnim, čitatelji će vam se svidjeti čist i poznat raspored Tribunea.

Početna stranica je srce Tribunea. Značajke (na početnoj stranici izgleda vijesti) uključuju prekidajuće oznake vijesti, odjeljak s istaknutim postovima, nedavne postove iz kategorija i istaknute vrpce podnožja podnožja sve pomažu u tome da se vaš najvažniji ističe. Pakiranje u tonu informacija kako bi vaši čitatelji uvidjeli što im novo pomaže da pronađu članke koje još nisu pročitali i pronašli postove koji ih zanimaju..

Budući da je Tribune izgrađena na ZOOM okviru, imate puno sjajnih opcija za prilagodbu kako bi tema odgovarala vašoj web lokaciji. Prenesite prilagođeni logotip, odaberite prilagođenu boju pozadine ili prenesite sliku, dodajte prilagođene kratke kodove i widgete u svoje postove i stranice, kreirajte i dodajte prilagođene izbornike i tako još mnogo toga.

26. Znanost i istraživanje

WordPress tema časopisa za znanost i istraživanje

The Scientist je moderna tema u stilu vijesti i časopisa stvorena posebno s onima iz znanstvene i istraživačke zajednice. Ova tema sadrži čist dizajn s odjeljkom za najnovije tehnologije na početnoj stranici. Uz mogućnosti neograničenih boja, fontova, ikona, prilagodljivog dizajna, prilagođenih widgeta, izgleda stranica i posta, dijeljenja društvenih mreža, Instagram feeda, RTL-a i više, znanstvenik je savršeno formuliran za dijeljenje onoga što je novo u vašem polju.

27. Dodatni

Dodatne vijesti WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Extra je lijepa vijest i tema WordPressa u stilu časopisa koju pokreće Divi Page Builder. Uz Extra je jednostavno stvoriti web mjesto u stilu vijesti prilagođenog izgleda pomoću ugrađenog alata za pravljenje kategorija, izrade postova i stranica, prilagodljivog izgleda, ocjena i recenzija, podrške za e-trgovinu (pomoću WooCommercea možete prodavati proizvode koje pregledavate ili preporučujete) i elegantnim mogućnosti oblikovanja.

28. Gazeti

Tema WordPress vijesti u Gazeti

Info & DownloadView Demo

Gazeti je responzivna vijest i tema časopisa WordPress od WPZoom. Izgled teme usredotočuje se na objavljivanje članaka o trenutnim događajima, tračevima, trendovima ili bilo kojoj drugoj temi – osim toga, na razne načine korisnici mogu pronaći sadržaj koji ih zanima. Početna stranica uključuje veliki istaknuti klizač (koji također podržava videozapise), kao i istaknute postove iz odabranih kategorija ili oznaka.

Tema je također potpuno odgovarajuća i na dodir omogućena. Tako vaši čitatelji mogu kliknuti ili preći prstom kroz najnovije postove na bilo kojem uređaju koji posjeduju. Gazeti uključuje fenomenalne prilagođene widgete za prikaz vašeg sadržaja. Na kartici sa sadržajem na karticama možete popisati postove prema popularnosti, datumu, komentarima ili bilo kojem drugom filtru koji želite. Osim toga, postoji podebljan i tamno istaknut widget za post koji zaista ističe vaše postove.

29. Novinar

WordPress tema časopisa za časopis Novinar

Novinar je čist i jednostavan blog i časopis WordPress tema stvorena za pisce koji žele podijeliti svoje misli sa svijetom. Tema uključuje elegantno oblikovane izgled početne stranice sa intuitivnim alatom za crtanje i povlačenje stranica, podršku za mrežnice, prilagođene widgete za vaše postove, fleksibilan mega izbornik, pametnu liniju napretka u čitanju i još mnogo toga.

30. Moćan Mag

8

MightyMag je tema koja može poslužiti ljudima koji žele stvoriti ne samo web stranice i časopise za objavljivanje vijesti, već i pregledavati web stranice. Ova se tema može koristiti uz WooCommerce u svrhu unovčavanja. Sustav za recenziju može se koristiti za pomoć u ocjeni članaka medijske kuće na temelju popularnosti.

31. 3 Časopis za stupce

WordPress tema časopisa u 3 stupca

Info & DownloadView Demo

Magazin je tema časopisa u 3 stupca i vijesti WordPress koji je dizajnirao Themify. Ova tema je stvorena za dijeljenje članaka, vijesti, savjeta, vodiča i ideja s čitateljima. Ova je tema prepuna sadržaja. Postoje tri izbornika – gornji, glavni i jedan u podnožju. To znači da u svoje izbornike možete uključiti svaku važnu stranicu i čitateljima olakšava navigaciju do različitih dijelova vaše web stranice. Magazin također uključuje oznaku vijesti i upozorenja. Zakretajte kroz važne podatke da biste privukli pažnju posjetitelja. Još jedna značajka koju treba istaknuti je mega izbornik. Najnoviji postovi u kategoriji mogu se prikazati sličicama u padajućem izborniku s vašeg glavnog izbornika.

Magazin je također u potpunosti reagiran i mrežnica je spremna. Na taj način vaša web lokacija izgleda sjajno na svim vrstama uređaja, a vaši čitatelji mogu pristupiti obrascu vaše web stranice bilo gdje. Osim toga, mozgovi tvrtke Themify čak su uključivali i jedinstveni mobilni slajd izbornik. Na ovaj način vaš mega izbornik i dalje može imati upotrebljiv za mobilne čitatelje. Kako je to sjajno?

Magazin je sagrađen pomoću fantastičnog graditelja stranica Themify. To znači da možete izrađivati ​​svoje stranice onako kako želite. Postoje 42 unaprijed ugrađene opcije koje možete prilagoditi ili započeti ispočetka. Magazin također sadrži razne izgled postava kao i šest opcija izgleda bočne trake, tako da ne postoji nedostatak opcija za kreiranje stranica s ovom temom.

32. Mini magazin

Tema mini magazina Svjetlost

Info & DownloadView Demo

Ako ste vlasnik bloga i želite poboljšati svoje web mjesto, možda je vrijeme da pređete na premium temu umjesto na zastarjelu i loše šifriranu besplatnu koju koristite. Mini Magazin je vrlo čista i pojednostavljena tema koju je kreirao Templatic i idealan je za blogove vijesti i tračeva.

Ono što mi se sviđa kod ove teme je jedinstven izgled. Umjesto da prikazuje hrpu teksta na početnoj stranici i stranicama kategorija, Mini magazin je fotocentričan. To će vam omogućiti da pokažete sjajne sličice za svoje postove i kada korisnik pređe preko slike može vidjeti naslov, datum i kategoriju posta. To će pomoći da vaš blog bude jedinstveniji i interaktivniji za vaše posjetitelje.

Početna stranica teme MiniMagazina u potpunosti je prilagodljiva pomoću dinamičkih widgeta koji su izgrađeni posebno za tu temu. Jednostavno povucite i ispustite razne widgete da biste stvorili strukturu početne stranice koja najbolje odgovara vašim potrebama. Nema više zavaravanja s datotekama predložaka kako biste postigli jedinstveni izgled početne stranice.

33. Vijesti Pro

News Pro WordPress tema

Info & DownloadView Demo

News Pro tema je premium vijest s temom časopisa WordPress koju je kreirao StudioPress. Ovo je podređena tema za sve moćne okvire Genesis, kao i sve teme StudioPressa. News Pro ima čist, privlačan izgled savršen za popis trenutnih vijesti i događaja. Tema također podržava video i audio datoteke, tako da svoje vijesti možete isporučivati ​​u različitim medijskim oblicima. Osim toga, tema je također spremna za WooCommerce i uključuje jednostavne opcije za oblikovanje putem Live Customizer-a.

Završavati

Eto vam ga – topla sjajna opcija za vaše sljedeće vijesti, časopise ili blog stranice. Sve ove premium teme olakšavaju posjetiteljima čitanje i pregledavanje vašeg sadržaja, a mnogi od njih imaju sjajne prilagođene widgete ili oblike zapisa specifične za web stranice časopisa i vijesti. Ako ste isprobali neku od ovih tema, javite nam svoje misli u komentarima u nastavku!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map