Najbolje fotografije WordPress teme u 2020. godini

Najbolje fotografije WordPress teme za fotografe i dizajnere

Postoji puno dobro dizajniranih WordPress tema. Posluživanje puno različitih svrha. Postoje čak i neki koji poprilično mogu sami nositi dizajn web mjesta. No, kao fotografu, dizajneru ili vizualnom umjetniku ne treba vam se tema isticati, potrebna vam je tema koja omogućuje vaš rad da razgovara, a da vam ne smeta.


Teme navedene u ovom postu dijeleće ovu ključnu kvalitetu. To znači da će mnoge ovdje preporučene teme izgledati slično, ali će se razlikovati u funkcionalnosti i osjećaju, tipografiji i drugim načinima. Svejedno, ovdje je 35+ najboljih tema WordPressa za fotografa u 2019. godini.

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. Vega

vegaphotography

S Vegom možete ponovo odabrati kako želite da vaša početna stranica izgleda iz nekoliko različitih dobro dizajniranih predložaka. Sadrži 11 različitih predložaka izgleda galerije, kao i filtrirajuću funkcionalnost portfelja. Tu je i alat za izradu sadržaja koji vam omogućuje kreativnu kontrolu u načinu na koji se sastavlja vaša galerija ili portfelj.

2. Ukupno

Ukupan WordPress portfelj

Info & DownloadView Demo

Iako je Total tehnički višenamjenska tema, ima ugrađen napredni i prilagodljivi portfelj. Tema podržava najčešće medijske formate (slika, galerija, audio, video), a izgled stranica je u potpunosti prilagodljiv zahvaljujući uključenom alatki za izradu prednjih stranica. Napravite svoj dizajn pomoću klizača, oblačića, gumba, grafikona, galerija, karata i više.

Tema Total uključuje čak 40+ demonstracija za brzo pokretanje, izradu zaglavlja i podnožja, premijske klizače, stotine opcija za prilagodbu podataka, SEO prijateljski kod i podršku za popularne dodatke… uključujući WooCommerce, pa ako želite prodati svoju fotografiju, možete!

3. Pronto (besplatno)

Pronto Slobodna Zidarska Galerija WordPress Tema

Info & DownloadView Demo

Pronto je besplatna WordPress tema namijenjena fotografima, dizajnerima i drugim kreativcima kako bi brzo stvorili jednostavan portfelj (odmah!). Tema uključuje jednostavne opcije za dodavanje postova, prijenos prilagođenog logotipa, umetanje galerija i podešavanje boja tema (samo promijenite boju akcenta u prilagodljivoj temi uživo).

4. INA foto-priče

INA Photo Stories WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Dizajn vaše osobne web stranice je poput Ire povjetarca. Izvrsno prilagođen potrebama foto blogera, Ina se može lako instalirati i prilagoditi prema potrebama korisnika. Moderan i elegantan izgled ove WordPress teme dolazi s 10+ različitih blogova izgleda, 3 stila zaglavlja i 5 widgetized područja, samo da spomenemo neke značajke. Ploča s opcijama tema moćan je i jednostavan za korištenje s prekrasnim dizajnom, bojama, logotipom i prilagođenim mogućnostima izgleda.

S Inom možete pisati fantastičan sadržaj na različite teme poput hrane, odjeće, mode, stila života i osobnih iskustava. Korisnici mogu uvesti demo stranicu u samo jednom kliku i iskoristiti WordPress Live alat za prilagodbu kako bi promijenili izgled, boju, dizajn ili fontove nakon što web stranica postane funkcionalna. Korisnici također mogu vrlo jednostavno uvesti ogledni sadržaj WordPress teme putem Wp Admin ploče.

Ina ima jedan izgled posta, pune širine i bočne trake. Ne samo da se može brzo učitati, ova WordPress tema je SEO prilagođena i ima pristup do 600+ Google fontova. Postoji 10 različitih vrsta izgleda bloga koje možete odabrati i na stranici autora pisati pojedinosti o svom blogerskom putovanju. Uključena je i tema za djecu, a ikone na društvenim mrežama omogućuju korisnicima povezivanje sa željenim platformama za društvene medije. Ina je dobro dokumentirana i prevedena web stranica s kontinuiranom podrškom za podupiranje koja vodi korisnike u postupcima instalacije i korištenja. Možete pristupiti web mjestu s različitih uređaja, učitavati fotografije ili videozapise i pisati priče čak i u bijegu.

5. Artefakt (Besplatno)

Artefakt WordPress tema

Artifact je simpatična tema ravnih stilova i WordPress portfolija premium portfelja. Ova moderna tema čista je, jednostavna i savršena za dijeljenje rada sa svojim sljedbenicima i klijentima. Artefact uključuje minimalne značajke za izradu korisne web stranice za fotografije. Ako uklonite temu, učitava se brže kako bi se prilagodile sve vaše sjajne fotografije. Osim toga, čisti portfelj rešetki piksela je savršen za prikazivanje vašeg rada.

Ova tema uključuje mnoštvo sjajnih značajki za prilagodbe. Ovo je važno jer želite da tema odgovara vašem osobnom ukusu i stilu. Alat za prilagodbu tema olakšava promjenu boja ili prijenos logotipa, a prilagođeni widgeti dodaju tonove izvrsnih značajki vašem podnožju i bočnoj traci (Flickr feed, društvene veze itd.). Plus Artifact također je kompatibilan sa WPML-om za lakši prijevod i u potpunosti se integrira s Kontakt obrascem 7 za korisne kontakt forme.

6. Tamna soba

darkroomphotographytheme

Ovo je tema preko cijelog zaslona namijenjena fotografima. Nudi elegantnu početnu stranicu koja vaše odabrane slike doista čini središnjim dijelom vaše web stranice. Možete birati između nekoliko različitih predložaka početnih stranica; jednu sliku, klizač, vrtiće i čak možete postaviti video kao pozadinu. Odaberite videozapis na YouTubeu ili Vimeo ili video datoteku s vlastitim hostom koja će biti prikazana kao pozadina zaslona cijelog zaslona vaše web stranice. Dizajn portfelja teme je gladak i vrlo fokusiran na sadržaj. Ovdje vam ništa ne stoji na putu.

7. Luminisova vjenčana fotografija

Luminisova vjenčana fotografija WordPress tema

Luminis, profesionalna tema WordPress fotografije, savršen je izbor za umjetnike koji upravljaju foto studijama, foto agencije i druge kreativne poduhvate. Ako se bavite fotografijom i tražite temu kako predstaviti svoj portfelj za vjenčanja, putovanja i druge događaje, Luminis je savršena platforma. Ovo je minimalistička tema koja pruža elegantan izgled i elegantan dizajn kako biste mogli najbolje kreativno stopalo pružiti naprijed.

Možete odabrati između više dizajna predložaka, boja, fontova i izgleda bloga da biste prilagodili svoj web portfelj. Tema je potpuno odgovarajuća i njome se može upravljati sa širokog raspona uređaja koji pružaju jednako ugodno korisničko iskustvo. Korisnici mogu odabrati bilo koju opciju iz 5 dizajna portfelja i 3 bloga za dizajn web stranice prilagođene SEO koja vas svrstava visoko u rezultatima pretraživanja. Uz to, Luminis ima izvrsnu podršku za instalaciju i redovna ažuriranja.

Korisnici također imaju pristup 700+ Google fontova, a program za prilagodbu tema omogućuje vam da promijenite izgled web stranice čak i nakon što krenete uživo. Do svoje ciljne publike možete doći i povezivanjem s njima putem svih mreža društvenih medija koristeći ikone u rasporedu bloga. Predstavite svoj najnoviji profesionalni portfelj fotografija uz pomoć footer-a Instagram. Luminis je web lokacija spremna za prijevod na koju web stranicu možete prevesti na željeni jezik.

8. Kameron

Fotografski portfelj Kameron

Za jedinstven izgled portfelja isprobajte Kameron. Galerija vodoravnih pomicanja po stranici daje impresivnu izjavu. Da biste započeli brzo, upotrijebite demo uvoznik s jednim klikom. Zatim stvorite neograničen broj portfelja i stranica galerije pomoću ugrađenih opcija teme.

9. Portfelj palca (Besplatno)

Palac Portfolio Besplatno Tema

Ovo je još jedna tema u stilu rešetke koja funkcionira na isti način. Razlika je u tome što je Thumbs Portfolio malo minimalistički, možda s malo više pažnje na vizualni sadržaj zahvaljujući čistoj rešetki galerije.

10. Objektiv

lenstheme

Zadana početna stranica Objektiva je galerija mozaika u cijeloj stranici s izbornikom na lijevoj strani. Ali možete odabrati da to napravite kao klizač, klizač preko cijelog zaslona, ​​portfelj, pojedinačnu sliku pune širine i još mnogo toga. Također možete promijeniti teme boja i umiješati ostale detalje dizajna u opcijama teme.

Ono zbog čega se Objektiv izdvaja od konkurencije jest to što ima ugrađene animirane prijelaze. Dakle, kada pregledavate web mjesto, umjesto da samo vidite bijeli zaslon kad kliknete vezu prije nego što se išta učita, pojavit će se privlačan vizualni prijelaz.

Također je kompatibilan s WooCommerceom pa vam omogućuje integriranje trgovine za slike, ispise ili druge stvari izravno na vašu web stranicu, a upravlja se s WordPress nadzorne ploče.

11. Zyra

zyratheme

Zyra je tema fotografije preko cijelog zaslona, ​​a zadana početna stranica je klizač s izbornikom na lijevoj strani. Za razliku od mnogih drugih tema, Zyra ne nudi bezbroj različitih predložaka početnih stranica, ali kad je standardni tako dobar poput, zašto biste ga željeli promijeniti?

Shema boja je u potpunosti prilagodljiva unutar opcija tema, a postoji i video podrška za sve stranice. Znači da biste mogli napraviti videozapis prvi komad u klizaču ili galeriji početne stranice. Zyra također podržava WooCommerce, pa opet, stvaranje internetske trgovine opcija je s ovom temom.

12. Twinkle (besplatno)

Twinkle WordPress tema

Prilično minimalistička tema s cijelom širinom odjeljka nedavnih postova na početnoj stranici i jednostavnim, ali elegantnim centriranim izgledom postova. Uzima i fotografije s istaknutih slika i automatski se povezuje na postove što je još jedan dobar izbor za fotoblogere koji imaju nešto za reći.

13. ePix

epixtheme

ePix je jedna od najprodavanijih tema za fotografiranje na cijelom zaslonu. Zadana početna stranica je klizač preko cijelog zaslona, ​​s lijeve trake izbornika na lijevoj strani. Ugrađeno je lijeno opterećenje, čineći brži učitavanje vidljivog dijela web mjesta tako što ne učitavate fotografije i druge medije na dijelovima web stranice koji još nisu vidljivi u prozoru preglednika.

Dolazi s mnogo različitih shema boja, 6 predložaka galerije i graditelja stranica (vizualni skladatelj). To znači da imate veliku kreativnu kontrolu nad izgledom vaše web stranice, čak i ako ne znate niti jedan redak koda. Također podržava Woo Commerce, pa opet, stvaranje internetske trgovine opcija je s ovom temom.

14. dk

dktheme

dk je još jedna vrlo popularna alternativa. Zadana početna stranica ima klizač cijelog zaslona s blagim efektom pikselacije na slikama. Kao i mogućnost pozadinske glazbe, dodajući još jedan sloj iskustva posjetitelja s kojim ćete eksperimentirati za one koji su zainteresirani. Nudi 10 različitih predložaka stranica, nekoliko predložaka galerije i podršku za videozapise.

15. Ananas (besplatno)

Tema bez WordPress-a bez ananasa

Info & DownloadView Demo

Ako želite minimalistički dizajn web stranica, onda je Ananas savršen besplatni program za vas. Ananas je jednostavan blog koji se može koristiti kao galerija, jer je glavna značajka dizajna tema slike istaknute slike vaših postova. Ananas također podržava formate videa, zvuka i citata, tako da možete dodati sve svoje kreativne radove.

16. Stativ

tripodtheme

Drugi popularni izbor, Tripod nudi alat za izradu crtanja i ispuštanja koji olakšava izradu prilagođene početne stranice mrežnog stila koja se dobro podudara s odabranim slikama. Jedna od stvari koje se izdvajaju u ovoj temi jesu to ugrađeni efekti animacije koji dodaju dodatnu jasnoću izborniku s malim tipkama. Podržava i WooCommerce, pa opet, stvaranje internetske trgovine opcija je i s ovom temom.

17. Izraz

izraz

Još jedan bestseler, Expression nudi puno mogućnosti prilagodbe korisnicima. Ne samo da možete birati između različitih unaprijed pripremljenih predložaka, već možete i izraditi vlastite iz temelja, mijenjajući sve od shema boja do izgleda, do tipografije. Tema također ima ugrađenu funkciju djelomičnog umetanja slike radi pomoći pri brzini učitavanja stranica.

18. Pjesme (besplatno)

trackstheme

Pjesme je lijepa besplatna tema koja je idealna za foto bloganje. Ako volite pripovijedati priče ili dodavati poeziju slikama koje dijelite, ovo je odličan izbor. Samo koristite ugrađene opcije za stupce, postavke alata za prilagodbu, autorski widget i još mnogo toga.

19. Armada

armada

Snažna tema s mnogim prilagodbama, bez ugrožavanja brzine stranice. Zadana početna stranica sadrži prekrasan animirani klizač cijelog zaslona. A uz ostale uključene predloške, Armada također nudi i alat za izradu vlakana i spusta koji će vam pomoći stvoriti vlastiti dizajn. Armada također podržava WooCommerce, pa opet, stvaranje internetske trgovine opcija je s ovom temom.

20. Nikko Portfolio (besplatno)

Tema Nikko Portfolio

Nikko je tema besplatnog portfelja savršena za pokretanje vlastitog foto bloga ili za izgradnju portfelja na mreži. Upotrijebite opcije prilagođenih pozadina, vlastiti logotip i jednostavne opcije galerije da biste brzo započeli (i besplatno).

21. Jezgra

coreminimalistphotography

Najprodavanija tema o temi na temu Themeforest. Postoje tri različite predloške početnih stranica, a možete dodati i pozadinsku glazbu ako želite. Ima 4 različita stila portfolija koje možete odabrati i nekoliko ključnih animiranih efekata koji dodaju određenu struju i osjećaj web mjestu. Glavna prodajna točka Corea je minimalistički pristup, kako tema odskače i omogućuje sadržajima da se snažno dižu.

22. Fluxus

fluxustheme

Još jedna minimalistička tema, zadana početna stranica ovdje je klizač, s diskretnim izbornikom na vrhu. Sadrži fleksibilan izgled portfelja rešetki koji se prilagođava dimenzijama slika koje odaberete za uključivanje. Video podrška u portfelju i drugdje. Kao i niz mogućnosti prilagodbe između ostalog.

23. Okvir fotokratija

photocrati

Info & DownloadView Demo

Umjesto prodaje pojedinačne teme za fotografe, Photocrati je više okvirni pristup, sličan Elegantnim temama, fokusiran samo na fotografe. Za jednu cijenu dobijate glavni okvir, kao i pristup mnogim različitim predlozima koje možete odabrati. Posebno je stvoreno za fotografe da prikažu svoje osobne i profesionalne portfelje na mreži.

Photocrati nije samo WordPress tema, već je okvir. To je 15 WordPress tema za fotografije i mnoštvo značajki koje su sve povezane u jednu. Trenutno postoji 15 jedinstvenih tema za fotografije koje možete odabrati. Povrh toga, ima ukupno 60 izgleda početnih stranica, 4 stila galerije i 5 izgleda galerije. Uz to možete stvoriti neograničen broj postova i stranica kako biste osigurali da na svoju web stranicu unesete sve fotografije.

Ovo je sveobuhvatni tematski okvir, pa je Photocrati za vas čak integrirao opcije e-trgovine. To je u redu – možete prodavati vlastita originalna umjetnička djela i ispise izravno s vaše web stranice bez da dijelite profit s trećom stranom. Mogućnosti za PayPal, poreze, otpremu i rukovanje su sve ugrađene u taj okvir.

Sve su teme Photocrati prilagodljive, uključuju sjajno upravljanje galerijom, lijepe blogove i uključuju mnoštvo drugih fantastičnih značajki! Na primjer, ugrađena e-trgovina. Ako se bavite prodajom ispisa ili drugih stvari i želite to premjestiti na mreži, Photocrati to olakšava.

24. Granica

bordertheme

Jedinstvenim i vrlo elegantnim dizajnom, Border se ističe iz gomile. Umjesto da izbornik ima jednu stranu, iznad ili ispod, Border ima tanku bijelu obrub oko slike na kojoj su zaglavlje i mogućnosti izbornika ravnomjerno raspoređene..

Imam lijepe animirane prijelaze za izbornik i kad se odlučite otići na novu stranicu. Također možete odabrati animirani tekst na slikama ako je potrebno. Također ima i stranice projekata koje bi bile savršene za prikazivanje pojedinačnih samostalnih projekata, video podršku zajedno s mnoštvom opcija za prilagođavanje.

25. Andra

Andra - Portfolio fotografije WordPress Ajax tema

Andra je minimalna tema portfelja s mrežnicom, kao i noćni način rada kako biste bolje prikazali svoj rad u mraku. Jednostavno prenesite svoje slike kako biste stvorili galerije, dizajnirali stranice s alatom za izgradnju, postavili opcije boja, dodali prijelaze Ajax stranice i još mnogo toga za izradu svoje web stranice.

26. Ostrige

oystertheme

Zadana početna stranica je klizač preko cijelog zaslona s izbornikom na vrhu. Postoje i druge opcije predloška, ​​zajedno sa svijetlim i tamnim kožama. Možete odabrati nekoliko dizajna za portfelje i galerije, a ima funkciju automatskog učitavanja za posjetitelje koji se kreću kroz vaše galerije. Ima program za izradu povrata i pada, te čak i funkciju uskoro dostupne stranice

27. Evoke

Evoke Photo Stories WordPress blog tema

Evoke je dinamična WordPress tema koja ima brojne mogućnosti poput widgetized početne stranice, 7 izgleda za prikaz članaka, prilagođavanje uživo, neograničene mogućnosti boja itd. Osim toga kompatibilna je sa svim glavnim preglednicima i uređajima. Tako se možete više usredotočiti na stvaranje lijepog kvalitetnog sadržaja. To je prekrasna WordPress tema posebno stvorena za ljude s umjetničkim osjećajem koji svoje iskustvo žele podijeliti riječima.

Potpuno responzivan izgled i ostale dodatne mogućnosti omogućuju korisniku da upiše zapise i slike čak i iz svojih područja. Možete prilagoditi temu koristeći WordPressov alat za prilagodbu tema u samo nekoliko klikova i gledati pregled u stvarnom vremenu. Ekskluzivna autorska stranica imat će zapis svih vaših detalja kako bi ih gledatelji mogli pročitati i kontaktirati vas.

Evoke je spreman za dijete s potpunom podrškom za lokalizaciju vaših prijevoda. Alat za prilagodbu uživo bogat je značajkama i možete uređivati ​​izgled, stil, boju i dizajn čak i nakon što se objavi uživo. Izrazite se pišući zadivljujuće članke s prekrasnom tipografijom zajedno s prijenosima fotografija koje možete čitati na cijelom zaslonu.

28. Gridsby (Besplatno)

Besplatno Gridsby tema za WordPress

Gridsby je jednostavna tema u stilu rešetke koja će vam omamiti fotografije. Na početnoj se stranici nalaze slike postova, tako da je ovo idealna tema za one koji žele prikazati svoj rad (i samo svoj rad) ispred i u sredini. Tema je također mrežnica i brzo reagira, tako da vaše slike uvijek izgledaju sjajno.

29. Cigla + zidar

Tema cigle + zidar

Brick + Mason je tema fotografije i portfelja namijenjena fotografima i dizajnerskim studijima. Tema uključuje čist (i osjetljiv) zidni izgled, kliznu bočnu traku, mogućnost beskonačnog pomicanja, jednostavne opcije tema putem živog alata za prilagođavanje, prilagođene Google fontove i još mnogo toga.

30. CleanPortfolio (Besplatno)

CleanPortfolio Besplatna tema

Besplatna tema CleanPortfolio je čisto dizajnirana tema portfelja. Postoje jednostavne opcije za izradu vašeg portfelja, dodavanje veza na društvenim medijima, uključujući tekst medija u zaglavlju i još mnogo toga. To je brz i jednostavan način brze prezentacije vaše fotografije.

31. Mira

Mira Photo Stories Blog WordPress Tema

Mira je zanimljiva tema serije WordPress za blogere, pisce, dizajnere, fotografe i putnike. Ova čista i potpuno odgovarajuća tema ima više od 15 izgleda članka. Ako želite savršeno prilagođenu web stranicu kao što je blog dnevnika putovanja, časopisa, blog fotografije, portfelj ili blog o hrani, možete odabrati iz kolekcije nevjerojatnih značajki i vaše je web mjesto izrađeno u samo nekoliko klikova.

Customer Live Preview omogućuje korisnicima da preuzmu potpunu odgovornost za svoju web stranicu kada se objavljuje. Možete promijeniti boje, tipografiju, logotip ili bilo kakve nedostatke koji postanu istaknuti nakon što web stranica postane funkcionalna. Ova nevjerojatna WordPress tema pruža snažne mogućnosti povezivanja tako da jednostavno možete dijeliti svoje postove na svim mrežama društvenih medija. Korisnici mogu odabrati izgled, zaglavlja i prilagođene stilove na ploči s temama da bi web mjesto postalo atraktivno, produktivno i prilagođeno korisnicima..

Odgovarajući izgled i bešavno korisničko iskustvo vraća publiku na vaše web mjesto. Blogu mogu pristupiti s raznih uređaja i pregledavati ga s potpunom lakoćom. Alat za instalaciju demo sadržaja pruža sve funkcije “pomoći” kako bi korisniku omogućili glatku instalaciju web stranice u samo nekoliko minuta. Osim toga, robusna korisnička podrška dostupna je za odgovor na sve korisničke upite. Upravljačka ploča opremljena je dinamičkim značajkama koje vam pružaju potpunu kontrolu i pružaju lakoću rukovanja web mjestom sve pod jednom nadzornom pločom. Budući da ima pristup 700+ Googleovih fontova, SEO-prijatna Mira zaista je blogeri oduševljavaju.

32. Ichiban

Ichiban elegantna fotografija WordPress tema

Ichiban je elegantna i profinjena tema premium WordPress fotografije. S jedinstvenim izgledom podijeljenog zaslona siguran je način impresioniranja potencijalne klijentele. Pokažite svoj portfelj na kreativan način kao što ste i s Ichibanom. Ova simpatična mala tema ima jedinstven izgled podijeljenog zaslona koji vam omogućuje da zaista prikažete ono što je važno – vaše fotografije.

Ova tema ima sjajne značajke poput prilagodljivih galerija (možete odabrati veličinu slika), više dizajna zaglavlja (čak možete dodati slike, videozapise i klizače u pozadinu) i obilje formata objava. To vam daje mogućnost da postavite svoje web mjesto kako želite.

Ichiban je također sjajan za nove WordPress korisnike, jer dolazi s odličnom dokumentacijom – čak je i lako pratiti videozapise koji će vam pomoći da započnete s radom. A ako imate bilo kakvih drugih pitanja, također možete iskoristiti uključenu podršku.

33. Rokophoto

Rokophotografska tema WordPress teme

Info & DownloadView Demo

Rokophoto je čista i moderna tema premium WordPress fotografije iz tvrtke Themeisle. Ova je tema savršen način prikazivanja fotografija sa svojim sljedbenicima na mreži.

Nakon svakog fotografiranja vjerojatno imate tonu sjajnih slika koje želite podijeliti. Ali korištenje Instagrama ili čak Flickr nije najbolja ruta. Zašto ne pokrenuti vlastitu web stranicu kako biste uzeli kredit za svoj rad? Rokophoto je sjajna tema koja će vam pomoći da započnete s radom.

Jedna od najboljih karakteristika ove teme je čist i minimalan dizajn. Jednostavni izgled jedne stranice s lokalnim pomicanjem olakšava čitateljima da vide što namjeravate, a potencijalnim klijentima da pregledaju vaš portfelj i kontaktiraju vas zbog posla. Oh, a prilagođeni okvir za prikaz cijelog zaslona s bijelom pozadinom olakšava čitateljima da se zaista uključe u svoj posao.

Ostale sjajne značajke Rokophotoa uključuju potpuno odgovarajući dizajn, neograničene mogućnosti boja, prilagođene pozadine (čak i slike), elegantne lebdeće slike za vaš portfelj i još mnogo toga.

34. Inspiro

Inspiro WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Inspiro je responzivna tema za WordPress na cijelom zaslonu sa značajkom punog ekrana, a razvio je WPZoom. Ova lijepa i minimalna tema savršena je za bilo koji internetski portfelj ili galeriju. Tema je brz i jednostavan način stvaranja osobne web stranice za dijeljenje fotografija, pa čak i prodaju teme na mreži. Dovoljno je da instalirate temu i koristite ugrađene značajke i predloške stranica da biste trenutačno dovršili svoju web lokaciju.

Budući da je ovo tema fotografije, naravno, ima sjajne mogućnosti slike. Tema sadrži zapanjujući klizač na cijelom zaslonu početne stranice kako biste pregledali svoje omiljene slike. Uz to, postoji fantastična puna galerija u koju možete dodati sve svoje slike iz foto-snimanja, događanja uživo ili telefona.

Ostale sjajne značajke Inspiroa uključuju društveni widget tako da vaši čitatelji mogu tvitovati i pratiti vas, prilagođenu potporu logotipa i pozadinske slike kako bi tema bila personalizirana, cijeli blog za dijeljenje najnovijih vijesti i korisnih savjeta i još mnogo toga.

35. Fotoreaktivno

WordPress tema za fotoreaktivnu fotografiju

Photoreactive je WordPress tema na cijelom zaslonu za fotografiju na cijelom zaslonu dostupna na ThemeForest. Ova zadivljujuća tema čini prekrasan internetski portfelj ili galeriju za fotografe, dizajnere i druge kreativce.

Ova tema je stvorena da prikazuje puno slika, tako da je lako uključiti cijelo tijelo rada ili samo uzorkovanje – što god radi za vas. Na bilo koju stranicu dodajte masivni klizač početne stranice preko cijelog zaslona, ​​pozadinske slike preko cijelog zaslona i stvorite prekrasne portfelje kako biste prikazali svoja djela. Uz to postoje brojne mogućnosti portfelja za stupce, filtre, izgled rešetke, AJAX i još mnogo toga.

Tema je također spremna za e-trgovinu. Photoreactive uključuje podršku i oblikovanje za popularni WooCommerce dodatak. Elegantne i minimalne stranice trgovina i proizvoda sjajno izgledaju uz prilagođene pozadine podržane u temi. Photoreactive je također kompatibilan s višejezičnim dodatkom WPML, tako da možete nakratko dodati mogućnosti prevođenja na cijelu web stranicu (portfelj, blog, trgovinu i sve ostale stranice)..

36. Fotograf

Tema fotografa WordPress

Info & DownloadView Demo

Tema Fotografa WordPress vrhunska je tema koju je stvorila Organic Themes, a ima potpuno prilagodljiv izgled savršen ne samo za dijeljenje vaših digitalnih fotografija već i za prodaju vaših dionica. Dolazi s podrškom za WooCommerce, tako da možete prodavati fotografije putem interneta pomoću dodatka, prilagođenih opcija zaglavlja, prilagođenih pozadinskih opcija, istaknutih slika / videozapisa, više rasporeda početnih stranica, oblikovanja gravitacijskog oblika i još mnogo toga!

Stvorena s obzirom na fotografa, ova će vam tema omogućiti postavljanje portfelja pomoću različitih opcija predloška (1,2 ili 3 opcije stupca), postoji nekoliko opcija za promjenu boje, tako da možete prilagoditi temu tako da odgovara vašoj robnoj marki, odnosno njezinoj reakciji. izgledat će dobro bez obzira na veličinu zaslona vašeg korisnika i, naravno, minimalan dizajn čini ga idealnim za dijeljenje fotografija.

Zaključak

Postoje tri glavna pristupa temi vizualnog portfelja; prikazivanje nekoliko odabranih fotografija s diskretnim vezama na daljnje slike / informacije ili prikaz jedne fotografije (ili videa ili drugog djela vizualnog umjetničkog djela) na početnoj stranici ili klizač na početnoj stranici za prikaz jednog komada u jednom. Koju biste od njih željeli odabrati vašu temu … međutim, mnoge teme na ovom popisu imaju i sve tri opcije, bez obzira na zadane postavke.

Dakle, ako ste primijetili dizajn koji vam se svidio, ali radije bi imao mrežu ili početnu stranicu u cijelom zaslonu, na trenutak provjerite značajke. To bi mogla biti tema koju tražite.

Jesmo li propustili neke? Koja je tvoja omiljena tema 2019. do sada? Javite nam se u komentarima.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me