Kako dodati glazbu na svoje WordPress web mjesto pomoću dodatka

Najbolji dodaci za glazbu i audio WordPress

WordPress i glazba idu ruku pod ruku. Ili niste li svjesni da je svaka velika verzija WordPressa nazvana po jazz legendi? U vrijeme pisanja teksta, najnovija glavna verzija našeg omiljenog CMS-a nazvana je “Jaco”, ali znam da niste ovdje za lekciju povijesti WordPress-a.


Ovdje ste u potrazi za savršenim dodatkom za dodavanje glazbe na svoju WordPress stranicu. Ako ste to vi, danas vam je sretan dan jer osvjetljavamo 10 najboljih WordPress glazbenih dodataka.

Dodaci na ovom popisu bit će vam korisni ako ste glazbenik, DJ, bend ili bilo tko drugi koji želi dodati glazbu na WordPress web mjesto. Sve su jednostavne za korištenje i imaju moderan dizajn koji je savršeno savršen za vaše potrebe.

Naše današnje posluživanje savršen je spoj besplatnih i vrhunskih WordPress glazbenih dodataka. Koji god put da odaberete, odaberite i trčite s glazbenim dodatkom koji je savršen za vaše potrebe. Ovaj popis ne slijedi poseban redoslijed, jer vjerujemo da su ovo neki od najboljih WordPress glazbenih dodataka na tržištu.

U skladu s tim, otkrijmo što WordPress zajednica može ponuditi u pogledu glazbenih dodataka (i što mi, po našem skromnom mišljenju, smatramo najboljim). Uživajte do kraja i podijelite svoj omiljeni dodatak za WordPress glazbu u komentarima!

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. Audio album

Audio album besplatan dodatak

Započnimo s besplatnim zvukom – nevjerojatnim dodatkom za Audio Album koji je prvotno kreiran za web mjesto Davea Drapera. Ovo je izuzetan dio softvera koji vam pomaže da dodate glazbu na svoje WordPress web mjesto u formatu albuma.

Audio album koristi zadanu postavku MediaElement.js to je dio jezgre WordPress-a, što ga čini savršenim za sve web stranice koje imate na umu.

To je jedan od najlakših dodataka za WordPress glazbu koji ćete ikada koristiti i vjerojatno posljednji koji će vam ikada trebati. Freddy, tako hrabar proglas, ali prije nego što me linčate, pročitajte dalje kako biste saznali zašto Audio album ima samo ocjene s 5 zvjezdica i preko 4,00 aktivnih instalacija dok govorimo.

Za početak, ovaj dodatak za glazbu WordPress dolazi s fantastičnim WordPressovim mogućnostima prilagodbe koji vam omogućavaju da svoje glazbene albume stilizirate poput šefa.

Drugo, audiopute možete ispustiti na bilo kojoj stranici vaše web stranice pomoću 2 kratka koda. Ako vam to nije dovoljno, možete dodati 20+ parametara u kratke kodove za stvaranje glazbenog playera svojih snova.

Audio Album je jednostavan WordPress glazbeni dodatak, ali vrijedi njegove težine u soli. Jedini način da otkrijete što ova ljepotica nudi jest igranje s demo. O čekaj, to je besplatni dodatak, što znači da se ne morate ograničavati na demo; možete testirati dodatak u svom punom sjaju. Vratite se i podijelite svoje nalaze ��

2. Glazbeni player za WooCommerce

Glazbeni player za WooCommerce besplatni dodatak

Prodajete li glazbu u svojoj trgovini WooCommerce? Ako je to da, zasigurno ćete zavoljeti dodatak Music Player za WooCommerce.

Ovaj glazbeni dodatak WordPress učinit će prodaju glazbe na vašoj web stranici laganim, što sa lijepim skupom značajki. Omogućuje vam dodavanje HTML5 playera na proizvode i spremanje stranica koje sadrže audio datoteke. Kao takav, korisnik može pregledati audio datoteku bez nužnog učitavanja stranica proizvoda. Govori prijatelju.

Ostale značajne značajke uključuju višestruke kože playera, podršku za 4 formata audio datoteka, tj. OGA, MP3, WAV i WMA, podrška za veće web preglednike i mobilne uređaje, siguran način sprječavanja neovlaštenog preuzimanja, kompatibilnost s Gutenbergovim urednikom, Elementor, Builder stranica Autor SiteOrigin & Beaver Builder, napredne administratorske mogućnosti, integracija Google diska i widget za dodavanje popisa za reprodukciju na vašu bočnu traku između ostalih.

Jeste li vi tip koji stvara ubojstvo prodajeći glazbu, podcaste i druge vrste audio datoteka? Ako je to slučaj, pravi je glazbeni dodatak za WooCommerce dodatak.

3. MP3-jPlayer

MP3-jPlayer besplatni dodatak

Simon Ward zauzima središnju pozornicu s MP3-jPlayerom, fenomenalnim i jednostavnim glazbenim dodatkom za WordPress koji će promijeniti način posluživanja audio datoteka na vašoj web stranici.

MP3-jPlayer je učinkovito rješenje za sve koji žele stvoriti prekrasne audio playere i playliste na web mjestu WordPress.

Dodatak bi u početku mogao izgledati osnovno, ali ima nekoliko sjajnih opcija kao što su traka za kontrolu glasnoće, sklopivi popis za reprodukciju, gumb za preuzimanje, prelijepe pozadine, gotovo neprekidna reprodukcija između stranica i popout playeri, među ostalim.

Na bilo koju stranicu možete dodati više audio playera, pa čak i prikazati playere ili ponuditi preuzimanja selektivno, ovisno o statusu prijavljenog korisnika..

Nadalje, možete široko prilagoditi boje, fontove, naslove i lakše. Uz to imate parametre kratkog koda koji vam nude apsolutnu kontrolu nad svojim igračima.

MP3-jPlayer podržava MP3, M4A, MP4, WEBM, OGA, OGG, WAV, Icecast i Shoutcast. Osim toga, dodatak je kompatibilan s glavnim preglednicima kao i sa mobilnim uređajima i ima rezervnu mogućnost za starije preglednike.

Ovaj glazbeni dodatak WordPress mijenja se i podržava prilagođeni CSS ako trebate prilagoditi dizajne dizajna. Kompatibilan je s više web lokacija i dolazi s dodacima i mnoštvom značajki prilagođenih programerima.

4. Moderni audio player (premium)

moderan audioplayer wordpress glazbeni dodatak

Vrijeme je da se pokaže premium premium WordPress glazbeni dodatak. Lijepe dame i gospodo, pozdravite Tean, elitni autor Modern Code Player, elitnog autora u CodeCanyonu.

S mnoštvom prilagodljivih značajki, Modern Audio Player moćan je dodatak za audio player koji radi kako se reklamira. Dodatak omogućuje stvaranje neograničenog broja audio playera i popisa za reprodukciju. Potonji mogu biti kombinacija različitih formata, od MP3-a do SoundClouda, podcasta i tako dalje.

Moderni audio player za WordPress sadrži prekrasne kože koje lako možete oblikovati pomoću osnovnih CSS trikova. Povrh toga, dodatak je u potpunosti brz, što znači da će vaši igrači izgledati nevjerojatno na više uređaja.

Ostale zanimljive značajke uključuju fleksibilne pozicije igrača, ikone Font Awesome, detaljne statistike, pohranu u oblaku, kontinuiranu reprodukciju, više opcija reprodukcije, preuzimanja i prečace na tipkovnici među ostalim.

5. Ljepljivi HTML5 Music Player (Premium)

ljepljivi html5 glazbeni player

Znate me, ne mogu odoljeti uzimanju vrhunskog dodatka za testnu vožnju, a ovo je dijete prošlo sa letećim bojama. I baš kao i vaš doista, možda ćete se još dugo vremena igrati s demo prikazima – ako ne i stvarna stvar.

Sticky HTML Music Player je tako dobar. To je fantastično rješenje za sve audiofile zahvaljujući nizu nevjerojatnih značajki koje će konkurenciju potpuno izbaciti iz vode.

Ovaj glazbeni dodatak WordPress savršeno je rješenje za dodavanje pozadinske glazbe na vašu WordPress web stranicu. Dodatak dolazi s značajkom kontinuirane reprodukcije koja osigurava da vaša glazba i dalje reproducira od prethodne minute kada mijenjate stranice.

Osim toga, Sticky HTML5 Music Player izuzetno je jednostavno za prilagodbu i stil, što znači da je savršen za bilo koji web dizajn.

Ako je potrebno, možete automatski učitati popise za reprodukciju iz mape koja sadrži vaše MP3 datoteke. A budući da je ovaj negativni dječak intuitivno i pametno dizajniran, kompatibilan je s radnim površinama i mobilnim uređajima.

Zahvaljujući preko 30 parametara (možete ih nazvati opcijama), možete reproducirati svoj audio player na bilo koji način. Dodatak se redovito ažurira i podržava ga što znači da ste u dobrim rukama.

6. AudioIgniter

Besplatni dodatak AudioIgniter

Ako ste neko vrijeme obilazili WordPress krugove, sigurno ste čuli nešto ili dvije o CSSIgniter timu. Ako ste savršen početnik, ne brinite, marku ćete naići na trenutak, pa se osjećajte kao kod kuće. CSSIgniter su poznati po svojim povoljnim WordPress temama i dodacima – a jedan od njihovih poznatijih dodataka nije nitko drugi do AudiIgniter.

AudioIgniter je besplatni dodatak za glazbu WordPress koji nevjerojatno jednostavno dodaje glazbeni uređaj na svoju WordPress stranicu. Dostavlja se sa širokim rasponom opcija koje vam omogućuju izgradnju audio uređaja iz vaših snova. Tim koji stoji iza ovog zvjezdanog dodatka za glazbu testirao je AudioIgniter na 150 najpopularnijih besplatnih tema, što znači da ne trebate brinuti zbog problema s nekompatibilnošću..

Povrh toga, AudiIgniter vam štedi mnogo vremena od kada dodatak pokušava dohvatiti metapodate ID3 staze i automatski popuniti odgovarajuća polja. Zbogom se ručno popunite u ovim poljima pod uvjetom da MP3 datoteke sadrže metapodate.

Nadalje, možete stvoriti neograničene popise za reprodukciju s neograničenim brojevima pjesama. Svi će vaši igrači i popisi za reprodukciju izgledati nevjerojatno lijepo na više uređaja s obzirom na to da je dodatak u potpunosti brz i mrežnica spremna. Ako imate radio, čak možete i usmjeravati stanicu! Kako uštedjeti?

7. ZoomSounds (Premium)

dodatak za zumiranje wordpress glazbe

I baš kad podnesete ostavku i mislite da ste vidjeli sve što WordPress može ponuditi u vezi sa audio uređajima, pojavljuje se još jedan najbolji prodavač.

Najprodavaniji valni audio uređaj, ZoomSounds WordPress glazbeni dodatak je sila s kojom se trebate suočiti. To je premium opcija koja se u trenutku pisanja prodaje po cijeni od samo 20 dolara, ali između vas i mene cijena se itekako isplati.

Na stranu Hyperbole, što ZoomSounds nudi osim otmjeno zvučnog imena? Za početak, ZoomSounds u potpunosti odgovara i mrežnica je spremna, što znači da audio uređaj radi i izgleda izvrsno na više uređaja od stolnih do mobilnih uređaja. No, svi WordPress glazbeni dodaci na ovom popisu su responzivni, pa je ono čime se ova ljepotica posebno ističe?

Uzorak podataka

ZoomSounds dolazi s uzorkom podataka što znači da možete udariti po zemlji uređivanjem demo primjera. Povrh toga, dodatak podržava SoundCloud, Icecast, Shoutcast radio stanice i samoposlužene MP4, M4A i WAV audio datoteke.

Još jedna jedinstvena značajka koja bi vam se mogla svidjeti je društvena podrška koja omogućuje vašim korisnicima da komuniciraju s vama i drugima simpatijom i komentiranjem. Woah – to je definitivno značajka koja nije dostupna u mnogim drugim WordPress glazbenim dodacima.

Uz to, ZoomSounds se jednostavno integrira s WooCommerceom nudeći vam upravo ono što vam je potrebno za prodaju audio sadržaja bez probijanja znoja.

S osam valnih koža, imate prilično solidnu početnu točku za stvaranje audio uređaja koji odgovara vašoj marki. Ako to nije dovoljno, kože je moguće 100% urediti; samo ispustite CSS stilove i dobro je pripremiti zabavu.

I ima ih još …

Povrh toga, ZoomSounds dolazi s jednostavnim pozadinskim prilozima koji je prepun svih opcija koje su vam potrebne za prilagođavanje audio playera sadržaju vašeg srca. Da ne spominjemo da su CSS3 komponente ovog dodatka izgrađene na vrhu SASS-a.

Ostale značajke koje treba imati na umu uključuju selektivnu mogućnost preuzimanja, SEO-prijazan kôd, ugrađene kodove, ZoomBox lightbox, korisničko sučelje s dodirom na dodir, cjeloživotno ažuriranje, HTML5 tehnike, generator kratkih koda, opciju petlje, popise za reprodukciju, integraciju WPBakery Page Builder-a, automatsko igranje, kontinuirano reprodukcija (pod uvjetom da vaša tema podržava AJAX), polje za dodavanje prilagođenih veza na iTunes i Amazon, video tutorijali, detaljna baza znanja, ažuriranja za cijeli život i podrška svjetske klase između ostalog.

Jasno je da je ZoomSounds čudovišni dodatak za WordPress glazbu koji će promijeniti način dodavanja glazbe na WordPress web mjesto.

8. MP3 ljepljiv player (Premium)

mp3 ljepljivi player

Ipak, stvari postaju sve bolje, posebno kod MP3 Sticky playera na slici. Ovaj vam dodatak od strane elitnog autora FWDesign, ovaj WordPress glazbeni dodatak promijenit će vaše mišljenje o WordPress audio uređajima.

Navikli ste na osnovne audio uređaje koji ne zadovoljavaju sve vaše potrebe. Ako to nije slučaj, upoznati ste sa naprednim rješenjima koja vas zbunjuju i osvajaju ljepljivim dizajnom i značajkama koja jednostavno ne urežu.

MP3 Sticky Player neće imati nijedan od oba svijeta; To je savršen spoj napredne funkcionalnosti i jednostavnosti. Drugim riječima, dodatak se isporučuje s dugim i nevjerojatnim popisom značajki, a istovremeno ostaje čist i jednostavan za upotrebu.

Ovaj glazbeni dodatak WordPress moćan je, prilagodljiv i krajnje prilagodljiv, nudi vam samo alat koji je potreban za dodavanje audio datoteka i video zapisa (uključujući YouTube) na svoju WordPress web lokaciju.

Nema prekida

Dodatak se isporučuje s popup playerom koji vam omogućuje pregledavanje weba dok slušate glazbu, pa recite zbogom prekidima. Povrh svega, MP3 Sticky Player dolazi s tipkama za preuzimanje i kupnju, tako da možete prodavati glazbu bez probijanja leđa.

Zahvaljujući usluzi Google Analytics možete pregledati izvedbu svojih audio uređaja. A svi znamo da su podaci nova valuta digitalnog svijeta u kojem živimo, što znači da možete stvoriti pobjedničku promotivnu strategiju s pravim podacima.

MP3 Sticky Player podržava prilagođene vrste postova i više vrsta popisa za reprodukciju, tj., XML, MP3 / MP4 mapu, HTML, SoundCloud PLS, podcaste, YouTube i Official.fm.

Kontinuirana reprodukcija nikad ne razočara na MP3 Sticky Player-u, a generator kratkih kodova čini dodavanje vašeg uređaja bilo gdje na vašoj web stranici.

Uz to, lako možete dijeliti jedan audio zapis ili cijeli popis pjesama zahvaljujući dubokoj povezanosti.

A da lopove drži na oku, MP3 Sticky Player šifrira staze. Na primjer, Sadržaj / video / neki-audio-fle.mp3 postaje 7ode890g83C42a95877Ob738fd3b66f2, što onemogućuje krađu datoteke čak i ako neovlašteni korisnik pregleda izvor stranice.

MP3 Sticky Player isporučuje se s još više značajki, ali trebat će nam čitav post da pokrijemo sve, pa vas molim da testirate vode s demo verzijom.

9. Karma Music Player

Karma Music Player Besplatan dodatak

Pronalaženje sjajnog dodatka za WordPress glazbu je težak posao. Otkrila sam da su većina dodataka – bilo besplatni ili premijski – nespojiva s najnovijom verzijom WordPress-a. Neki su zadnji put ažurirani u 2015. godini, što je samo žalosno jer čine odlične WordPress audio dodatke.

Ali neću imati ništa od toga; Nikada neću preporučiti zastarjeli dodatak, čak i ako Envato tržište pokazuje da ima dosta prodaje.

Zašto?

Budući da vas zastarjeli dodaci za WordPress izlažu problemima s funkcionalnošću i sigurnosnim ranjivostima. To je jedan od razloga zbog kojeg sam izuzetno voljan za WordPress proizvode koje koristim i podržavam.

Karma Music Player je sjajan WordPress dodatak za dodavanje glazbe i audio datoteka na vašu WordPress stranicu. Dobija redovna ažuriranja, što znači bolju sigurnost i mogućnosti u svakom trenutku.

Karma Music Player je jednostavan kao što je dobiven, ali nudi vam dovoljno snage za posluživanje audio datoteka na vašoj web stranici poput profesionalaca. 10 paleta boja čine nevjerojatno jednostavnim stvaranje idealnog audio playera za vaše web mjesto.

Ostale značajke uključuju widgete, Elementor i WPBakery Page Builder kompatibilnost, gumb za preuzimanje, podršku za RTL, responzivni dizajn i još mnogo toga.

10. Kompaktni WP audio uređaj

Kompaktni WP Audio Player besplatni dodatak

Na kraju, ali definitivno ne manje važno, imamo Compact WP Audio Player WordPress dodatak koji se podiže straga. Ručno izrađen na savjetima i trikovima HQ, Compact WP Audio Player izvrstan je dodatak za WordPress glazbu koji stavlja „A“ u vaše audio playere.

Compact WP Audio Player jednostavan je dodatak za audio player koji podržava samo dva formata; MP3 i OGG formati datoteka. Dodatak je kompatibilan sa svim glavnim preglednicima. Uz to, Compact WP Audio Player je osjetljiv, što znači da izgleda i izvrsno funkcionira na svim vrstama uređaja.

To je rješenje bogato svim značajkama za solo umjetnike, DJ-eve, bendove, producente i sve u glazbenoj industriji. Ako ste na tržištu za nevjerojatan dodatak za WordPress glazbu, ne tražite dalje jer Compact WP Audio Player ima leđa.

Ostale značajke uključuju podršku za podcast, pregled zvuka, kratke kodove, automatsko igranje i još mnogo toga. Kad ste spremni, bilo gdje na svojoj web stranici možete dodati Compact WP Audio Player da biste služili glazbu i privukli više čitatelja, posebno ako koristite visokokvalitetni materijal.

Uz obilje mogućnosti, audio uređaje možete prilagoditi tako da odražavaju vašu marku. Drugim riječima, Compact WP Audio Player sjajan je dodatak za WordPress glazbu koji ne razočara. Konfiguriranje i korištenje lako je, ako ne očekujemo da ćete naići na probleme. Dodatak je besplatno preuzeti za preuzimanje na WordPress.org.

Još jedna zadnja napomena

Postoji prilično mnoštvo WordPress glazbenih dodataka, svaki s jedinstvenim nizom značajki i djela. Uvijek biste trebali potražiti WordPress glazbeni dodatak koji zadovoljava vaše potrebe, bilo da odaberete besplatnu ili premium opciju.

Koji je vaš omiljeni dodatak za WordPress glazbu? Javite nam u komentarima vaše misli.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map