Dodatak Google Marker Pro za pregled WordPressa

Maps Marker Pro

Sa manje od 72 snažne značajke, Maps Marker Pro je (prema riječima razvojnog programera) „najopsežnije i najprikladnije rješenje za WordPress za mapiranje“. Bilo da organizirate vožnju biciklom u zajednici, želite povećati promet nogom do svog tajlandskog restorana ili planirate pokretanje butične pekarne, Maps Marker Pro je WordPress rješenje za mapiranje.


U ovom ćemo članku detaljnije pogledati Maps Marker Pro i otkriti koliko njegovih najmoćnijih značajki može se koristiti za vaše web mjesto WordPress.

Osnovne značajke dodatka Maps Marker Pro

mapsmarkerpro-wordpress-čep
Najosnovnija funkcija programa Marker Maps Pro omogućuje vam stvaranje markera za geografski položaj koji imate na umu, upotrijebite jednu od preko tisuću ikona za predstavljanje tog mjesta i stvorite vezu za upute. Dodatni se tekst može dodati u skočnom prozoru.

Možete stvoriti i nakupine markera. Recimo na primjer da ste proizvođač i distributer organske hrane za pse. Vaši kupci možda žele znati gdje svoj proizvod kupiti lokalno. Pomoću klastera možete identificirati svaku regiju grada u kojoj se nalazi hrana za pse, a potrošači mogu pronaći pojedinačne lokacije u svakoj regiji.

Značajne dodatne značajke Maps Marker Pro

  • Koristite kratke kodove za umetanje karata u svoje stranice, postove, predloške i widgete.
  • Ikone na zaslonu su prilagodljive.
  • Odaberite svoje osnovne karte, uključujući Google karte, Open Street Map, Bing, Mapbox i prilagođene WMTS karte.
  • Potpuno odzivan.
  • Dodajte QR kodove karata u ambalažu itd.
  • Napravite legendu karte.

Sve ove značajke i više dostupne su za jednokratnu naknadu za licencu.

Standardna podrška za jednu domenu dostupna je na web mjestu osobni plan za 31 USD. Pet domena podržava na Plus plan za 87 dolara i profesionalac plan nudi podršku za 25 domena po cijeni od 164 USD. Iako je svaka licenca jednokratna naknada, za ažuriranja i stalnu podršku plaća se godišnja naknada.

Možete testirati te značajke prije nego što ih u potpunosti počnete aktiviranje 30-dnevnog suđenja. Probno razdoblje neprimjetno prelazi na plaćenu verziju ako ili kada ste spremni nadograditi na Pro verziju.

Odlučivanje koje su značajke najbolje za vas

Uz toliko mnogo mogućnosti koje možete odabrati, možda se pitate koje bi od njih mogle uistinu koristiti vama i vašim poslovnim ciljevima. Istražimo neke stvarne studije slučaja.

Ewetopia koristi Maps Marker Pro da naznači gdje kupci mogu pronaći svoje proizvode. Na slici ispod koriste se grupiranje, slojevi i ikone da bi ukazali na tržišta i restorane koji nose svoje proizvode.

Primjer poslovne oznake Maps Marker Pro

Primjeri grupiranja i raznih ikona markera

Biciklistički turistički centar Niagra stvorio je i više karata. Neki naznačuju biciklističke rute, a drugi naznačuju gdje se biciklisti mogu zaustaviti radi popravaka i dodatnih usluga duž tih biciklističkih staza. Treća je slika legende Maps Marker Pro.

Maps Maker Pro Primjer ruta

Snimka zaslona GPX staza za Niagara wine route

Maps Marker Pro Primjer zaustavljanja usluge

Snimak ekrana markera za iznajmljivanje i popravak bicikala

Primjer legende karata Maps Marker Pro

Snimka zaslona legende karata

Kartografski trening nije potreban za izradu vlastitih karata koje izgledaju tako precizno i ​​profesionalno.

Donositi svijet svojim (virtualnim ili fizičkim) vratima

Kako se to točno radi? Recimo da ste vlasnik Mindi’s Moochi Delights & Cafe – gdje prodajete moochi deserte, pića i kratke stavke izbornika. Imate i web stranicu i prodavaonicu cigle i minobacača, ali vaš je glavni marketinški cilj ostvariti promet pješice u vašu trgovinu. Koji bi bio vaš sljedeći korak?

Korak 1

Nakon instalacije kliknite Maps Marker Pro na vašoj administracijskoj ploči u programu WordPress, a zatim Dodaj novi marker. Trebalo bi vas prevesti na stranicu koja izgleda ovako:

Dodajte novi označivač Pro Marker

Snimka zaslona “Dodavanje novog markera”

Korak 2

Popunite sva potrebna polja. Želite imenovati marker, unijeti njegovu lokaciju, odabrati njegovu veličinu karte i razinu zumiranja, dodijeliti sloj (po želji), odrediti vrstu upravljačkog okvira i ploče zaslona, ​​odabrati ikonu, odlučiti želite li skočni prozor tekst, a ako je tako, unesite taj tekst, a zatim kliknite Objaviti.

Možda će se tražiti da navedete koordinate zemljopisne širine i zemljopisne širine za željenu lokaciju. Evo najlakšeg načina na koji sam to učinio. Nakon što su sva polja popunjena, trebala bi izgledati ovako:

Map Marker Pro Izrada markera

Ispunjavanje polja “dodaj novu oznaku”

3. korak

Kopirajte kratki kôd novog markera s vrha stranice:

Maps Marker Pro_Grab Kratki kôd

Tu ste uzeli kratki kôd karte

Možete i kliknuti ikonu Dodajte kartu gumb koji se nalazi pri vrhu izbornika za uređivanje teksta nove stranice ili posta.

Primjer Marker karte karte Umetni sa stranice

Alternativno, možete umetnuti kratki kôd na novu stranicu ili objaviti klikom na vezu “Dodaj kartu”

Ako nemate postojeći post ili stranicu na kojoj bi se prikazala vaša nova karta, izradite je, a zatim dodajte kratki kôd u odgovarajuće područje. Formatirajte stranicu ili post po želji, a zatim testirajte svoju novu kartu. Evo krajnjeg rezultata:

Dovršen dodatak Map_Map Marker Pro

Ovako će izgledati gotova karta

Ova osnovna karta ima jasnu sliku s preciznim koordinatama. Sigurno će zaštitnicima pomoći da steknu vizualno razumijevanje lokacije tvrtke. Podaci dodani u skočnom prozoru dodatno poboljšavaju korisničko iskustvo, jer oni ne moraju tražiti osnovne informacije kao što su radno vrijeme ili dostupnost parkinga.

Korištenje Maps Marker Pro-a s rastućim poslom

Primjer slojeva za označavanje karata Maps

Kad stvorite slojeve,
susjedne lokacije postaju grozdovi

Kako se vaše poslovanje ili organizirani događaj povećava, tako se može povećati i dubina informacija koje pružate posjetiteljima web mjesta pomoću dodatka WordPress Maps Marker Pro.

U prosjeku, posjetitelji web-mjesta koji podnose jedan zahtjev za kartu – kao što traže zahtjev za prikaz jednog zemljopisnog položaja na vašoj web lokaciji – zahtijevaju stotine resursa karte iza kulisa. Kada web poslužitelj mora prisjetiti toliko informacija, stranice se potencijalno mogu sporije učitavati, što stvara loše korisničko iskustvo.

Posjetitelji web mjesta obično traže drugu web lokaciju umjesto da čekaju da se stranica učita. Ali dobro vijest je da opcija grupiranja koje nudi dodatak Maps Marker Pro smanjuje vrijeme učitavanja stranice.

Na gornjoj slici zeleni krug je primjer grupiranja. Postoje dvije lokacije kafića u neposrednoj blizini, pa su grupirane zajedno. Nakon klika gledatelji mogu vidjeti zasebne lokacije svakog od njih.

Da biste stvorili klastere, napravite slojeve slične markerima koje smo prešli iznad. Umjesto “Dodaj novi marker” odabrali biste “Dodaj novi sloj”. Nakon što popunite sva polja i spremite novi sloj, možete dodijeliti svoje markere na sloju koji ste stvorili. Rezultat je slika izravno iznad – jedna karta s više sjedinjenih lokacija.

Jeste li isprobali Marker Pro Marker Pro?

Dodatak Maps Marker Pro izvrstan je alat koji nudi posjetiteljima web lokacije i potencijalnim kupcima dodatni sloj informacija. Sadrži desetine mogućnosti i mogućnosti prijevoda, a ima plitku krivulju učenja, tako da vam neće trebati odvojiti puno vremena od svog užurbanog rasporeda da biste aktivirali i prikazali svoje karte.

Nabavite Maps Marker Pro

Mislite li da će dodatak Maps Marker biti održivo rješenje za vaše poslovanje? Podijelite svoje misli u odjeljku s komentarima u nastavku!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me