Dodajte ankete i ankete na WordPress s ovim fantastičnim dodacima

Dodajte ankete i ankete u WordPress

Većina tvrtki koristi podatke za donošenje informiranih odluka. Sposobnost prikupljanja podataka koja se mogu iskoristiti za povećanje prihoda i pretvorbe prodaje neprocjenjiva je prednost svake tvrtke. Poslovni lideri i poduzetnici se u velikoj mjeri oslanjaju na uvid u podatke za donošenje odluka. Priroda tih podataka postala je elektronička tek u posljednjem desetljeću. I za razliku od prošlosti, možete prikupljati podatke malo ili nikako.


Ankete i ankete mogu vam pomoći u povećanju interakcije s čitateljima i publikom. U ovom ćemo članku raspravljati o nekoliko najboljih WordPress dodataka i usluga koje možete upotrijebiti za otkrivanje mišljenja svojih čitatelja i kupaca na web stranicama WordPress-a..

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. Modalna anketa

Modal Survey premium je graditelj ankete za WordPress koji se može koristiti za stvaranje korisnih anketa, anketa, pružanje preuzimanja i čak zaključavanje sadržaja. Odaberite između različitih stilova (skočni prozor, klik, na stranici), integrirajte newsletter (podrška za 13 glavnih pružatelja usluga pošte, uključujući MailChimp, stalni kontakt i monitor kampanje), dodajte neograničena pitanja, uključite svoje društvene veze, napravite prilagođene animacije s olakšanjem jQueryja, ograničiti prikaz ankete / ankete na jednom po korisniku i uključiti rezultate kao šarene grafikone, grafikone ili tekst.

No, ono što modalnu anketu čini tako jednostavnom je intuitivni Visual Builder. Možete graditi pitanja i vidjeti pregled uživo dok radite! Kao ovaj primjer:

Modal anketa WordPress dodatak

Modal Survey također je lokaliziran i spreman za prijevod, uključuje opcije za dodavanje uvjetnih pitanja, mogućnosti postavljanja ankete na jednu stranicu ili globalno prikazivanje, postoji jednostavna opcija izvoza i spreman je GDPR (izuzetno važna značajka potrebna za web mjesta sa sjedištem u EU-u).

Možete pogledati ankete uživo i saznati više o njima Modalna anketa na njihovoj demo web stranici. Tamo možete pregledati 11 različitih formata ankete, 4 varijacije stilova, različite mogućnosti grafikona rezultata i brzi uvodni video. Ili uzmite kopiju ovog moćnog dodatka za anketu i anketu za samo 35 dolara od CodeCanyona.

Pristupite modalnom istraživanju

2. Polldaddy

Moćan uređivač ankete s 19 vrsta pitanja koja predstavljaju srce vašeg sadržaja ankete, Polldaddy je izvrsna opcija za slobodna anketa. Možete slati pozivnice za ankete e-poštom, plus dodatak radi na više jezika i prikuplja odgovore na svim uređajima. Oni su također razvili aplikaciju samo za Apple uređaje.

Osim samo dodavanja pitanja, možete koristiti preskakanje i razgranavanje logike za izradu detaljnih anketa bez ikakvih ograničenja. Učinite ankete fantastičnim uređivanjem fonta, boje i veličine. Za početak dobivate 15 tema i možete prijeći malo dalje modificiranjem CSS-a. Također imate mogućnost dodavanja sadržaja s YouTubea, Flickr i Google Maps. Ovo bi moglo biti korisno za prikupljanje mišljenja o određenim temama za koje je potreban video kratki opis teme prije nego što odgovorite na pitanja.

ankete

Podaci iz rezultata bilo kojeg istraživanja mogu se pregledati s više filtera, a neobrađeni podaci također se mogu izvoziti u Excel, Pdf, Google Docs i XML formate. Na ovaj se način rezultati lako mogu podijeliti sa kolegama i možete započeti s izmjenama na web mjestu kako biste bolje poslužili klijentelu.

Dodatak je također kompatibilan sa SSL-om za dodatnu sigurnost, a možete i IP i lozinkom zaštititi pristup anketi. Ankete možete zatvoriti i prema datumu ili određenim kvotama za broj odgovora, a sve gore navedene značajke možete kopirati s ocjenjivačkim sustavima, kvizovima i anketama. Polldaddy-ova struktura freemiuma uključuje besplatni plan ograničen na 200 odgovora na anketu mjesečno, a njihov plan planira započeti sa 200 USD godišnje za do 5000 odgovora mjesečno.

Pozovite Polldaddyja

3. TotalPollPro

Ankete koje su optimizirane za pretraživače, mogu se kreirati pomoću TotalPollPro. Pristup do 30+ jedinstvenih značajki kako biste stvorili pravu anketu za svoju WordPress stranicu.

TotalpollPro

Provjerite 25 demo verzija ovog dodatka da biste saznali njegove značajke. Puno je naglaska na zaštiti od varanja, dodatak prati sesije, koristi kolačiće i captcha, ograničava određene IP i IP domete. Ankete možete omogućiti i samo registriranim članovima web mjesta.

TotalPollPro omogućava korisniku da definira anketu blizu, uvjetovanu ispunjavanjem određenih kvota i datumom. Ako postavljate osjetljiva pitanja, rezultate ankete možete zadržati privatnim. Ostale super značajke uključuju mogućnost izmjene naloga za odgovaranje, korištenje RTL-a i vođenje anketa na sedam jezika, sve za samo 26 USD.

Nabavite TotalPollPro

4. Odgovarajuća anketa

Obožavam 7 animiranih grafikona dostupnih s dodatkom za Response Poll – torte pita, automobilski grafikon, krofnu grafikon, linijski grafikon, radarski grafikon, polarni grafikon i trake napretka pri pokretanju. Samo ih provjerite u nastavku!

responzivni plugin wordpress dodatak

Možda malo pristranosti, ali tko ne voli podatke u grafičkom obliku? To olakšava tumačenje. Možete dodati i različita dopuštenja za pristup rezultatima. Uvijek prikazujte rezultate prije glasanja ili možda dozvolite korisniku da uputi taj poziv. Ili možete omogućiti pristup rezultatima samo korisnicima koji su glasali ili ih uopće ne želite objaviti (ako to odaberete, rezultate možete spremiti za veliko otkrivanje kasnije).

Veliki sam ljubitelj nogometa i volim vidjeti statistiku igrača s radarskih ljestvica. Na ovaj način dobivate cjelovitu sliku njegovih ili njezinih doprinosa. Ako imate web stranicu koja objavljuje puno statistika i želite pokrenuti anketu, to bi bio sjajan dodatak za vaše web mjesto WordPress. I samo 16 dolara što vas zaustavlja?

Pristupite odgovarajućoj anketi

5. Ankete Yop

Yop je besplatni birački dodatak koji može stvoriti ankete i ankete. Jednostavno ih dodajte u svoje postove na blogu i stranice na vašem web mjestu. Možete klonirati i uređivati ​​prethodne ankete kako biste uštedjeli neko vrijeme.

Sama anketa nudi velik izbor u pogledu zakazivanja, prikazivanja anketa s identifikacijskim brojevima i više vrsta odgovora na anketu koji se mogu vidjeti abecednim redom ili brojem glasova. S rezultatima anketa možete ih prikazati prema broju glasova ili postocima. Rezultati se mogu otkriti nakon / prije glasovanja, određenim korisnicima ili određenog datuma. Predloške anketa možete prilagoditi i klonirati ih za nekoliko zasebnih anketa.

Yoptemplate

Što se tiče sigurnosti, Yop Poll može zabraniti korisnicima putem e-pošte, IP-a ili korisničkog imena. To je prilično sjajan dodatak za anketu i anketu, posebno ako smatrate da je potpuno besplatan i nema ograničenje u broju anketa koje se mogu pokrenuti istovremeno..

Pristupite Yop anketi

6. Ankete prema stadiju mišljenja

Odabrao sam ovaj dodatak jer izgleda da ima vrlo jak socijalni aspekt. Ankete po mišljenju sjajan su dodatak ako želite da se vaše ankete dijele na društvenim mrežama. Možete anketirati ljude sa njihovim socijalnim identitetom ili anonimno.

Uz društvene profile dobivate i pristup puno više podataka u obliku lokacije, spola i drugih demografskih filtera. To štedi i vrijeme ankete s obzirom na to da ne morate postavljati niz rutinskih pitanja na početku svake ankete ili ankete.

OpiStage

Čini se da je ovaj dodatak odličan alat koji pomaže poboljšati društvenu vidljivost vaše web stranice. Možete pokrenuti nagradne igre i druga natjecanja koja će privući više prometa s društvenih mreža. Dodatak Polls By Opinion Stage podržava 30 jezika i izvrsno bi funkcionirao za razne web stranice širom svijeta. Alternativna opcija koja još nije imala previše preuzimanja jest Ankete na društvenim mrežama putem Wedgies.com – jednako besplatan i vrlo bogat dodatak iz WordPress spremišta.

Dobivajte ankete prema stadiju mišljenja

7. Poller Master

Poller Master je još jedan sveobuhvatni sustav anketiranja za WordPress web mjesta. Stvorite ankete i koristite bilo koji njihov broj na bilo kojem dijelu vaše web stranice.

PollerMaster

Kao dio ankete možete dodati videozapise, slike, klizače, karte i Google karte. Osim uobičajene mogućnosti zakazivanja ankete prema datumima početka i završetka, možete koristiti i odbrojavanje vremena za anketiranje kako biste zabranili više glasova u žurbi..

Mogućnosti dostupne s ovim dodatkom su prilično opsežne. To uključuje 40+ posebno dizajniranih stilova potvrdnih okvira i radijskih ulaza, 85+ efekata za prikaz rezultata, poruka o pogrešci i uspjehu. A poseban IP alat za praćenje kolačića čuvat će rezultate ankete iskrenima. Za samo 19 dolara dobivate čitav niz značajki za biranje!

Dovedite Polerovog gospodara

Završavati

Ankete i ankete zanimljiva su stvar, ali sigurno će dodati vrijednost vašoj web lokaciji ako se upotrebljavaju ispravno. Ako ste isprobali dodatak za biranje, volio bih čuti vaša razmišljanja o tome u donjim komentarima! Nadam se da je članak bio koristan �� Za više toga, pretplatite se na WpExplorer Blog!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me