Besplatni i svečani resursi za vaš blog o WordPressu

Nedjelja je zabavni dan (kao i prva noć Hanuke za neke od vas) i imamo nekoliko fenomenalnih poslastica za vas! Kako bismo proslavili WordPress blagdansko veselje, željeli smo podijeliti neke od naših najdražih BESPLATNIH resursa za odmor koje možete upotrijebiti kako biste učinili svoju web stranicu svečanijom. Pogledajte donji dio besplatnih i uzmite nekoliko njih kako biste svoje čitatelje i sljedbenike unijeli u blagdanski duh!


Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

Neka snijeg, neka snijeg, neka snijeg!

Ništa ne kaže „sezona praznika“ poput pada snijega na vašem WordPress blogu! Postoji puno načina dodavanja snijega na vašu web lokaciju, ali volim pojednostavniti stvari, pa evo najjednostavnijih načina dodavanja snijega na vašu web lokaciju pomoću dodataka (naravno)!

Jetpack odmor snijeg

odmor-Cheer-freebies

Da, mega-dodatak Jetpack u stvari već ima ugrađen snijeg. Ako već imate instaliran Jetpack, samo se prijavite u svoju WordPress instalaciju, kliknite na Postavke> Općenito i potvrdite okvir “Prikaži padajući snijeg na mom blogu do 4. siječnja.” To je to! A ima i dodatni bonus uklanjanja sebe nakon razumnog vremena.

Jetpack-praznik-snijeg

Također možete složiti Jetpack Holiday Snow s besplatnim dodatkom Snow Opt-in. Ovaj mali dodatak dodaje malu ikonu snježne pahulje koju korisnici moraju kliknuti da bi se “uključili” za praznični snijeg (jer budimo iskreni, neki ljudi se rugaju i ne žele vidjeti snijeg na svakoj stranici vašeg bloga).

Nabavite JetPack

WP Super snijeg

WP Super Snow Free WordPress dodatak

Želite li prilagođeni snijeg da spušta vaše postove? Isprobajte besplatni WP Super Snow WordPress dodatak. Što ovaj dodatak čini boljim od ostalih? Sve sjajne opcije! Možete koristiti uključeni Virtual Snow Blower za postavljanje prilagođenih varijabli vašeg spremnika za snijeg (možete ciljati na cijelo tijelo ili samo zaglavlje ili bilo koji drugi element stranice), z-indeks (z-indeks može se koristiti za postavljanje snježnih pahuljica pada ispred ili iza bilo kojeg elementa stranice – najviši z-indeks prikazan je na vrhu), pa čak i slike (yup – možete dodati bilo koju sliku za pahulje). Pomoću odjeljka Prognoza / Stanje možete odrediti na kojim se stranicama prikazuje snijeg i ako želite da se prikazuje na mobilnim uređajima.

Nabavite WP Super Snow

3… 2… 1… odmor!

Jedan od načina da svoje uzbuđenje provjerite je praćenje preostalih dana do velikog dana! A ovi besplatni dodaci su jednostavni načini za dodavanje odbrojavača za praznike, proslave ili bilo što drugo. Pogledaj!

POWr odmor odbrojavanje

Odmor odmora Besplatno WordPress dodatak

Koristite POWr odmor odbrojavanja da biste stvorili prilagođeni tajmer odbrojavanja na svojoj web stranici. Najbolji dio o ovom dodatku? Dolazi s ugrađenom podrškom za prijevode! Uz to odbrojavanje sadrži dodatne mogućnosti za pozadine, boje i fontove.

Nabavite POWr odmor odbrojavanja

Božićni Countdown Widget

Santa Countdown besplatni dodatak WordPress

Božićni odbrojni dodatak sladak je mali dodatak koji na vašu stranicu dodaje dodatak odbrojavanja Djeda Mraza. Sve što trebate učiniti je dodati ga u područje widgeta. Brojač će se automatski resetirati nakon Božića i započet će se odbrojavati svake godine iznova.

Nabavite božićni dodatak odbrojavanja

Dijeli ljubav

Obavijestite svoje čitatelje koliko ih cijenite karticom! Sljedeći besplatni dodaci olakšavaju dodavanje skočnih poruka za vaše čitatelje. Dodajte boje, tekst, pa čak i slike!

DW PopUp kartica

DW-popup-kartica

Dodatak DW PopUp olakšava dodavanje prilagođene kartice za vaše čitatelje. Samo omogućite dodatak, dodajte tekst svoje kartice i odaberite svoje postavke. Ovaj dodatak uključuje opcije snježnog efekta, veličine fonta, boja i još mnogo toga. To je zabavan i jednostavan način da se zahvalite ili podijelite popust za odmor.

Nabavite DW PopUp karticu

Poruka o praznicima

Poruka o praznicima Besplatno WordPress dodatak

Da biste dodali skočnu poruku svojoj web stranici za praznike, isprobajte i besplatni dodatak Holiday Message. Ovaj cool dodatak ima mogućnosti dodavanja grafičkih, brojača, prilagođenih poruka i boja. Ovo je zabavan način dijeljenja vijesti i razvedrenja tijekom cijele zime!

Nabavite poruku za odmor

Ostali zabavni božićni dodaci za vaše web mjesto

Želite doista preći daljnju milju? Provjerite ove zabavne božićne dodatke koji će vašu blagdansku veselost podići na novu razinu.

Božićna glazba

Božić glazba

Podijelite svoje veselo raspoloženje dodavanjem svečanih napjeva na svoju web stranicu. Besplatni dodatak Christmas Music na vašem će web mjestu igrati Jingle Bells. Morat ćete reproducirati glazbu na svim stranicama ili samo na određenoj stranici, postu ili prilagođenoj vrsti posta.

Nabavite božićnu glazbu

Slučajna božićna činjenica za činjenice

Slučajna božićna činjenica widgeta

Las dodatak koji smo željeli podijeliti je widget Random Christmas Fact. Zaista ne služi samo drugoj svrsi osim dijeljenju radosti sa svojim čitateljima. Ovaj widget slučajno prikazuje jednu od 40 činjenica o Božiću vašim čitateljima (na primjer, jeste li znali da je „Rudolf“ kreirala robna kuća Montgomery Ward za promociju 1930-ih – dobro sada to radite).

Nabavite slučajnu božićnu činjenicu za činjenice

Završavati

To je to za danas! Nadamo se da ćete isprobati jednog od naših omiljenih blagdana za dodavanje još malo dodatnog sadržaja na vašu web stranicu u ovo blagdansko vrijeme. A ako imate i druge besplatne alate za odmor ili resurse za WordPress, podijelite ih s nama u donjim komentarima! Voljeli bismo čuti za njih!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me