8 najboljih WordPress tema za internetske stranice i dizajn arhitekture

Najbolje teme o WordPress arhitekturi

Dizajn eksterijera jedno je od najkreativnijih područja rada koje zahtjeva najelegantniji dodir. Kako biste mogli razvijati svoje poslovanje u Današnja dob, ti ćeš moram stvorite internetsku prisutnost kako biste prikazali svoj rad – izgradite svoj portfelj. Srećom, napravili ste pravi izbor (odabrali WordPress kao svoj CMS) i došli ste na pravo mjesto da potražite teme!


Sastavili smo popis nekih od najzanimljivijih WordPress tema i predložaka dizajna eksterijera pomoću kojih možete predstaviti posao svoje ili agencije. Započnimo.

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. HRVATI

1 CROFTS - Arhitektura, Agencija WordPress Tema

CROFTS je višenamjenska, u potpunosti odgovarajuća WordPress tema s mrežnicom spremnim za prikaz, zajedno s dodatkom za povlačenje i ispuštanje Visual Composer. Ova je tema posebno stvorena za potrebe arhitektonskog dizajna, poput unutarnjih i vanjskih portfelja.

Ova tema također ima više izgleda portfelja, uključujući (a) prikaz više stupaca – s mogućnošću odabira prikaza s 2, 3, 4 ili 5 stupaca; i (b) tri različita izgleda jednog portfelja.

2. Vanjski dizajn

2 Vanjski dizajn WordPress tema

Ova tema dolazi s klizačem pune širine koji skreće pozornost na slike zaglavlja korištene na web mjestu. To je savršen način pokazati svoj najbolji posao i osvojiti kupca prije nego što je on imao priliku da ga ponovno razmotri.

Tema dolazi s integracijom Google fontova, demo sadržajem, 80+ prečaca, a kompatibilna je i WPML što znači da se možete osloboditi regionalnih i jezičnih barijera i prevesti svoju web stranicu na više jezika. Tema također ima ugrađeni audio i video player te dolazi s 4 prilagođene vrste posta, uključujući Naš tim, portfelj, usluge i Svjedočanstva.

Konačno, temu pokreće TemplateMonster-ov Cherry Framework koji vam omogućava da prilagodite više aspekata teme, uključujući opcije tipografije, položaj bočne trake, izgled stranice, postavke klizača slike i još mnogo toga.

3. Artcore

3 Artcore - građevinska arhitektura WordPress tema

Artcore je čista i prilagodljiva tema programa WordPress, koja ima podebljan i moderan dizajn, što ga čini pogodnim za kreativne agencije, dizajn interijera i eksterijera te web stranice za arhitekturu. Tema također ima mogućnost posebne administratorske ploče za jednostavno upravljanje projektima. Pokreće ga lagani dodatak za izradu stranica i dolazi s tri izgleda početne stranice. Osobno mislim da je Artcore jedna od najboljih opcija ako vam treba WordPress tema specifična za dizajn eksterijera.

4. Exdesimo

4 Exdesimo vanjski dizajn WordPress tema

S živopisnim zelenilom prikazanim na odredišnoj stranici ove teme, mislim da bi bilo izvrsno za oblikovanje eksterijera s puno otvorenog krajolika – vrtova, prednjeg trijema, travnjaka u dvorištu itd. Tema ima sliku na cijelom zaslonu i video pozadinski i letljivi izbornik koji će mu pružiti elegantan izgled. S tehničkog stajališta, ova tema omogućila je lijeno učitavanje slika, što bi vam uštedjelo i širinu pojasa! Ova se tema također temelji na Cherry Framework-u koji vam daje neograničene mogućnosti prilagođavanja i redovita ažuriranja kako biste ostali kompatibilni s najnovijom revizijom WordPress-a..

5. Matisse

5 Matisse - kreativna i elegantna tema

Zabavna činjenica – naziv teme (mislim da je posuđen) Henri Matisse koji je bio poznati francuski slikar i kipar i vodeća figura fauvizma.

Tema vam pruža niz mogućnosti prilagodbe s 4 rasporeda izbornika (zadani, statički, desna strana i cijeli zaslon), predlošcima 12 stranica stranice, 6 rešetki portfelja, istaknuta djela klizač, 4 prilagođena widgeta, 2 vrste portfelja i jedinstveni studija slučaja i prezentacija klizača.

Uključen je demo sadržaj, tako da sa nekoliko klikova možete kopirao točno tema koju ste vidjeli u demonstraciji na ThemeForestu, prije nego što ste je kupili! ��

Tema također ima Google Fontove integracije, prijevod je spreman na temelju nevjerojatno moćnog okvira Bootstrap 3. Dolazi s moćnom opcionom pločom s prilagodljivim postavkama zaglavlja i podnožja, svijetlom i tamnom temom kože i jednim gumbom za odabir marke u boji!

6. Majstorstvo vanjskog dizajna

6 Vanjsko dizajnersko majstorstvo WordPress tema

Majstorija vanjskog dizajna dizajna je u potpunosti odgovarajuća tema koja je spremna za mrežnicu, WordPress koja se učitava sa značajkama. Pokretan okvirom Cherry, ova tema ima ugrađeni alat za prilagodbu tema i mogućnosti tipografije zahvaljujući integraciji Google fonda, filtrirajućem efektu pomicanja paralakse u portfelju i naprednim klizačima koristeći Klizač TM Nivo uključiti. Tema također podržava integraciju audio i video uređaja.

7. Arhitektura

7 Arhitektura - WordPress Tema 2

Tema Arhitektura izvorno je objavljena prije 3 godine u prosincu 2012. Danas je jedna od najpopularnijih tema u Themeforest, s preko 2400 prodaja! Tema dolazi s moćnim administrativnim pločama s programom za izradu drag-drop-pada i stvaranjem klizača, podrškom za lokalizaciju, neograničenim opcijama boja (zajedno s izmjenjivačem uživo), ugrađenim kratkim kodovima, tablicama cijena i integracijom Google Fontova. Osim ovih opcija prilagodbe, tema također podržava 5 prilagođenih vrsta posta, 6 rasporeda podnožja i dodavanje fonta, logotipa i pozadine.

8. Vanjski dizajn biro

8 Vanjski dizajnerski biro WordPress tema

Posljednja tema na našem popisu, tema uredništva Bureau External Design WordPress, pokreće Cherry Framework koji je razvio TemplateMonster. Tema je izgrađena na svemoćnom okviru Bootstrap 3 i ima živopisne boje koje daju osvježavajući osjećaj zelenila. Pored toga, tema je omogućila pomicanje paralaksom, ima ugrađenu podršku za ikone fonta i Google fontove.

Administratorski panel daje više opcija izgleda tema i stupaca, mogućnosti automatske nadogradnje i druge napredne mogućnosti prilagođavanja. Kao bonus značajka, tema ima namjenski modul za internetski chat, tako da možete komunicirati sa svojim kupcima (koji, kada ste izvan mreže, mogu vam ostavljati izvanmrežne poruke) i na taj način poboljšati korisničko iskustvo vaše web stranice.

Zaključak

Imao sam poteškoće u potrazi za predlošcima dizajna vanjskih internetskih stranica – većina je bila zastarjela ili su imala vrlo čest dizajn. Primijetit ćete pola teme s ovog popisa iz TemplateMonster. Želio bih istaknuti određene stvari o ovom tržištu.

TemplateMonster pruža dobru korisničku podršku – uključujući instalaciju i konfiguraciju kupljene teme (naravno, po cijeni). Gumb za plaćanje na bočnoj traci sadrži nekoliko “dodataka” s oglašenom visokom diskontom.

predložak upozorenja

Preporučio bih vam da ne kupujete te dodatke

Većina njih su dodaci koje nećete koristiti. Da stvar bude još gora, ti „must-have“ dodaci mogu usporiti vašu WordPress web stranicu ako ne u potpunosti uzrokuju sukob tema-dodatak. Uvijek pazite da kupite svog davatelja hostinga odvojeno, bez uključivanja treće strane (u ovom slučaju TemplateMonster).

Ovo su neke od zamki kojih morate biti svjesni. Ovdje imamo puno udžbenika na WPExplorer-u, gdje možete naučiti što trebate učiniti.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map