8+ najboljih WordPress dodataka za upravljanje podrškom

Najbolji dodaci za WordPress Helpdesk za upravljanje podrškom

WordPress dodaci za pomoć omogućuju vam centraliziranu i pravodobnu podršku, poboljšavajući interakciju s korisnicima i, u konačnici, konverzije. Dobivanje više konverzija znači da ćete se prošetati krijumčarenim pogledom na licu poput Simona Cowella, što je uvijek dobra stvar.


U današnjem postu, upućujemo vas na najbolje WordPress dodatke za pomoć dostupne na tržištu, tako da možete dodati potpuno funkcionalan sustav podrške za privlačenje više kupaca. Ali čak i uz najbolje WordPress dodatke za pomoć, velika se podrška na kraju svodi na jedno: dostupnost.

Možete imati dodatak službe za pomoć falsificiran u požarima Mount Doom-a, ali ako niste dostupni za pružanje podrške, sve je beskorisno. To je jednostavno kao zaglaviti se u pustinji Sahara, uz Humvee kojoj je samo ponestalo goriva. Da, imate vozilo velike mobilnosti, ali od čega koristi? Puhačka pustinjska toplina, koja u ovom slučaju predstavlja bijes kupca, potrošit će vas.

Bez dodatnog divljanja, pokrenimo se poslu. Svi dodaci za pomoć ovdje su relativno pristupačni i jednostavni za postavljanje i upotrebu. Zaista, trebali biste biti u mogućnosti postaviti sustav podrške za manje od 5 minuta bilo kojim od sljedećih dodataka.

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. Pomoćni pribor za hvatače WordPress dodatak

Dodaci za WordPress Helpdesk: Helpdesk

Zahvaljujući Marti, jednom od momaka koji stoje iza ovog značajnog dodatka za pomoć, imao sam priliku testirati Catchers drive na jednoj od mojih stranica. I između vas i mene bio sam toliko impresioniran da ga sada koristim za jedan od svojih kontakt oblika.

Nevjerojatno je jednostavno postavljanje i korištenje, što znači da možete pružiti zadivljujuću podršku prije nego što sljedeći čovjek pročita ostatak ovog posta. Jednostavno možete prilagoditi svoje obrasce za podršku tako da izgledaju točno onako kako želite i smjestite ih gdje god želite koristeći kratke kodove. Možete čak i da se pokaže obrazac za kontakt kako bi se osiguralo da čitatelji ne napuštaju vaše stranice.

Trebate više snage? Imajte na umu da dodatak Catchers Helpdesk dolazi s prilagođenim poljima koja vam omogućavaju proširiti obrasce na bilo koji način, dok Google reCaptcha ne štiti neželjenu poštu.

WooCommerce proširenje = Yay!

U vrijeme pisanja teksta, Marti i tvrtka rade na WooCommerce proširenju, što znači da se možete veseliti svim vrstama dobrih stvari.

Povrh toga, možete dodijeliti ulaznice različitim predstavnicima podrške, promijeniti prioritetne karte i organizirati navedene karte u kategorije. Uz to, vaši čitatelji mogu vam se obratiti putem kontakt obrasca ili e-pošte, a Catchers Helpdesk će pretvoriti svu e-poštu s podrškom u ulaznice koje je lako preuzeti putem WordPress administratora.

Ako vaši posjetitelji isto pitanje postavljaju više puta, možete iskoristiti spremljene odgovore za uštedu vremena u svim fazama toka konverzije. To je, a vi imate auto odgovor kako biste posjetitelje zainteresirali i potpuno prilagodljivo podnožje e-pošte koje povećava angažman. Da biste zadržali kartice u timu, možete koristiti privatne bilješke koje su vidljive samo vama i vašim agentima za podršku.

Ako je potrebno, ulaznice možete lako izvesti u CSV datoteku za buduću referencu i pregledavati detalje posjetitelja koristeći značajku kartice kupca.

Nabavite službu za pomoć hvatača

2. WSDesk – ELEX WordPress Helpdesk

WSDesk - ELEX WordPress Helpdesk

Sa WSDesk možete lako dodati puno prilagođeni sustav podrške u WordPress. Jednostavno instalirajte i koristite čarobnjaka za postavljanje da biste započeli. Dodajte sve svoje agente – bez dodatnog troška jer upravljate platformom za podršku. Isto vrijedi i za ulaznice. Uz WSDesk nema ograničenja broja vaših klijenata. Možete čak dodijeliti agente, statuse (neriješeno, neriješeno, riješeno) i oznake kako biste organizirali svoje karte. Plus za razliku od nekih opcija, WSDesk pohranjuje sve vaše podatke na vašoj web lokaciji – tako da ste vi odgovorni za kupca i podatke za podršku.

WSDesk nudi i ugrađene opcije za vašu podršku. Omogućite postavke za obavijesti e-poštom, automatsko zatvaranje karata nakon neaktivnosti, dodjelu po odjelima i još mnogo toga. Dodajte konzervirane odgovore za svoje agente. Provjerite svoj tim pomoću agentskih ocjena i izvješća o ulaznicama. Možete koristiti i IMAP ili Google OAuth za automatsko stvaranje ulaznica iz nepročitanih poruka e-pošte. Kako je to sjajno?

Ostale značajke dodataka uključuju integracije za WooCommerce, EDD, obrazac za kontakt 7, Gravity Forms i WPML. Kao i jednostavne sigurnosne kopije xml, premium dodatak SMS obavijesti i tonove prilagođavanja.

Nabavite WSDesk

3. služba za pomoć Richpanela i live chat za WooCommerce

Dodaci za WordPress Helpdesk: Richtanele WooCommerce ulaznice, Helpdesk i CRM

Služba pomoći za WooCommerce, Live Chat i CRM dodatak je rješenje za korisničku podršku sve u jednom. Dodatak omogućuje kombiniranje naprednih alata i analitike za upravljanje kupcima tvrtke Richpanel s popularnim proširenjem WooCommerce.

Jedini uvjet je da za upotrebu dodatka morate imati Richpanel račun, koji počinje od 50 USD mjesečno. S obzirom da je ekvivalentno spajanju članstva u HelpScout-u s višestrukim premium nadogradnja za WooCommerce, to je fer cijena za sve moćne značajke koje dobijate. Nakon prijave možete sinkronizirati WooCommerce s Richpanelom i započeti s korištenjem dodatka.

Richpanel omogućava jednostavno upravljanje potrebama kupaca, zahtjevima za podršku i prodajnom analitikom bez napora. Softver stvara profile kupaca tako da možete vidjeti kako se ponašaju pri kupnji što omogućava predviđanje njihovih potreba i povećanje stope konverzije.

Dodaci za WordPress Helpdesk: Richpanel WooCommerce Live Chat

No osim toga, Richpanel uključuje ugrađene opcije za podršku uživo u chatu. Na ovaj način možete pružiti klijentima trenutnu pomoć prema potrebi. Chat uživo prijatan je za mobilne uređaje i lako ih je ugraditi na vašu web stranicu.

Usluga također uključuje potpuno opremljeno postavljanje službe za pomoć kako bi kupci mogli otvoriti ulaznice, a vaše osoblje za podršku lako upravlja pomoću zaslona s agentima. Odavde možete dodijeliti karte, odrediti prioritete i pratiti otvorene slučajeve. Možete čak postaviti filtre za ciljanje ključnih riječi i dodjeljivanje karata određenim timovima za podršku (sve o “porezu na prodaju” može ići, na primjer, vašem timu za financije). Osoblje također može pregledati povijest kupnje i vremensku traku aktivnosti radi pružanja ciljane podrške.

Ako koristite WooCommerce, Richpanel WooCommerce služba za pomoć vjerojatno najbolje odgovara vašem postavljanju službe pomoći. Kombinacija chata uživo, ulaznica i detaljnih podataka i izvješćivanja omogućuju vam bolju podršku kupcima, a istovremeno povećavaju stope konverzije..

Nabavite dodatak RichPanel

4. Dodatak za bazu znanja i službu za pomoć

Dodaci za WordPress Helpdesk: Baza znanja

Možda biste željeli smanjiti sve one sate koje provodite izdajući korisničku podršku. Možda želite pasivno sredstvo pomoći svojim posjetiteljima. Želite smanjiti e-poštu korisničke podrške i telefonske pozive jedan na jedan.

Od svih dodataka WordPress službe za pomoć koje danas pregledavamo, ovaj loš momak osvaja velike cijene jer vam pomaže da stvorite ne samo bazu znanja, već i centre za korisničku podršku samoposluživanjem, dokumentaciju proizvoda, wikije i opsežna često postavljana pitanja..

Bazu znanja donosi vam PressApps, elitni autor, i isporučuje zadivljujuće značajke poput prebacivanja i prebacivanja objava, pretraživanja uživo, krušnih krugova, više rasporeda stranica, glasačkog sustava, kratkih kodova, responzivnog dizajna, prilagođenih boja veza, multi -jezična podrška i tako puno više.

Dodatak baze znanja ima sve potrebne funkcije i nijednu od onih koje nemate. To je lako konfigurirati i jednostavno radi. Super jednostavno uvježbati svoje klijente da ga koriste, toliko da mogu biti uzbuđeni koliko vremena će uštedjeti kad na njihovoj web stranici imaju KB. Strašne stvari! – RenegadeEmpire.

Nabavite dodatak baze znanja

5. AH ulaznice Helpdesk & Support WordPress dodatak

Dodaci za WordPress Helpdesk: AH ulaznice

Ako me je jedna stvar prodala na ovom dodatku za pomoć u programu WordPress, lako je postavljanje. Ne, ne, ne šalim se i molim vas, nemojte da mi kažete o tome. Samo pogledajte videozapis o instalaciji AH ulaznica u nastavku. To je samo minut:

Druga, treća i četvrta pobjeda za vas uistinu moraju biti prekrasan dizajn, impresivan popis značajki i izvanredna ocjena kupca. Koje značajke? Pitaš. AH karte ispod arhitekture pronalaze snagu u okviru Bootstrap, što znači da je zaštićen za budućnost i reagira od riječi go.

Još uvijek u vozilu sa značajkama, AH ulaznice mogu se pohvaliti obavijestima preglednika i sustava, potpuno prilagodljivom odredišnom stranicom, podrškom za više jezika i RTL-om, bazom znanja, prilozima datoteka, intuitivnom nadzornom pločom, ikone Font Awesome, Google fontovima, ocjenama, odjelima, višestrukim agenti za podršku, dodaci vrijedni 12 dolara i toliko više.

AH ulaznice možete povezati s Mailchimp-om kako biste razvili svoj popis e-pošte i omogućili svojim posjetiteljima da se prijave putem svog omiljenog računa na društvenim mrežama. Ovo je, uistinu, jedan od najvećih dodataka za WordPress službu za pomoć koji se možete koristiti.

Nabavite AH ulaznice

6. WordPress Live Chat Kompletni dodatak

Dodaci za WordPress Helpdesk: Live Chat završen

Najbolji prodavač u domeni korisničkih usluga, WordPress Chat X je vrhunski dodatak za chat uživo za WordPress. Ako niste imali priliku, pročitajte kako dodati chat uživo na svoju web stranicu WordPress da biste razumjeli zašto je live chat od vitalnog značaja, što se tiče trenutne podrške.

Natrag na WordPress Chat X, to je jedan od onih dodataka za WordPress helpdesk koji morate isprobati. Prije nego što se odlučite za test, dao sam ovoj bebi probnu vožnju i evo nekoliko detalja koji podupiru moje neprirodno proglašenje.

Za početak, ovaj dodatak izgleda simpatično u odjelu za dizajn. Osim toga, widget za chat možete prilagoditi sadržaju vašeg srca, a što s neograničenim bojama, a što ne.

100 aktivnih chatova, izvanmrežni način rada i emotikoni

U bilo kojem trenutku 100 korisnika može razgovarati na vašoj web lokaciji, a ako ste izvan mreže, preglednik widgeta za razgovor postaje obrazac za kontakt koji posjetitelji mogu koristiti za slanje poruka. Ako želite, čak možete pokrenuti chat s bilo kojim posjetiteljem vaše web stranice. A ako ste dobrog raspoloženja, začinite svoje sesije razgovora emojijima.

WordPress Chat X je brz i lagan te podržava WPML, SSL enkripciju radi sigurnosti, WordPress 4.6+ i PHP 7. Povrh toga možete dodati svoje društvene veze na kraju chata ili kad su vaši operateri izvan mreže. Što se instalacije tiče, jedini je preduvjet besplatni Firebase račun. Sesija razgovora radi na Firebaseu, no povijest chatova pohranjena je na vašim poslužiteljima radi čuvanja zapisa.

Dovršite WordPress chat uživo

7. WooCommerce sustav za podršku ulaznica

Dodaci za WordPress Helpdesk: Sustav ulaznica za podršku WooCommercea

Ako pokrenete web mjesto za e-trgovinu koristeći WooCommerce, evo dodatka za WordPress službu za pomoć napravljenog samo za vas. Izgrađen s ljubavlju Vanquish, elitnog autora koji ispod pojasa ima 20+ WooCommerce proširenja, ovaj sustav ulaznica za podršku funkcionira kao oglašeni.

WooCommerce sustav za podršku ulaznica dobro se igra s WordPressom i WooCommerceom, nudeći vam solidno rješenje za podršku narudžbe i korisničkih ulaznica. Ono što mislim je da korisnik može poslati kartu o bilo kojem problemu s kojim se suočava na vašoj web lokaciji ili ulaznici za podršku određenom narudžbi..

Pojednostavite svoj tijek rada

Posjetitelji šalju ulaznice putem fronte dok kupuju, a svim upitima upravljate pomoću posebne pozadinske nadzorne ploče. Ništa previše tehnički, ima isti osjećaj WooCommerce. Uostalom, dodatak jednostavno proširuje WooCommerce.

Sustav ulaznica za WooCommerce podršku možete prilagoditi bilo kojim dizajnerskim potrebama, a pomoću kratkih kodova dodatak možete prenijeti bilo gdje na vašoj web lokaciji. To, plus dodatak, dodaju kartice na korisničkim i administrativnim stranicama što ga čini lako dostupnim.

Što se tiče ulaznica, možete dodijeliti ulaznice različitim agentima, pronaći mnogo informacija o svakoj ulaznici, urediti / izbrisati karte, prikupiti podatke o kupcima i puno više.

Nabavite sustav ulaznica za podršku WooCommerce

8. Awesome Support besplatni dodatak WordPress

Dodaci za WordPress Helpdesk: Awesome Support Besplatni dodatak WordPress

Započnimo ovaj drugi odjeljak dodatkom WordPress službe za pomoć koji ostaje vjeran svom nazivu. Awesome Support snažan je suparnik među mnogim drugim WordPress dodacima za pomoć – besplatnim i vrhunskim. Zamišljeno je da ublaži vaš posao što se tiče podrške kupcima.

Probao sam u vaše ime i jesam li impresioniran ili što? Znam da je to samo WordPress dodatak, ali kladim se da bi veliki novac promijenio mišljenje ako biste znali što ovaj dodatak može učiniti. Ručno stvoren od strane Julien Liabeuf, SiamKreative i Awesome tima za podršku, ovaj dodatak pokriva sve vaše baze.

Instaliranje stvari je jednostavno jer je besplatno dostupno na WordPress.org. To samo znači da ga možete instalirati izravno sa svoje WordPress nadzorne ploče. Nakon instaliranja ne možete je propustiti jer dodatak dodaje jednostavne stavke izbornika koje vas vode korak bliže vašim ciljevima podrške. Nema puno postavki da biste se zbunili. Ne. Ništa takvo. Sve je čisto krivo.

Predlošci spremnih stranica i kratki kodovi

Dodatak prema zadanim postavkama dodaje stranice Pošaljite ulaznicu i Moje ulaznice, ali sustav podrške možete dodati na bilo koju stranicu koju želite pomoću kratkog koda. Postavke vam daju apsolutnu kontrolu nad izgledom i funkcijama vašeg sustava podrške.

Vaši posjetitelji mogu lako stvoriti račune podrške (kako bi predali ulaznice) i pratili povijest svojih karata. Obrazac za predaju ulaznica jednostavan je i sadrži poznati vizualni uređivač kao i priloge datoteka. S druge strane možete pratiti sve ulaznice, dodijeliti karte, dati prednost bilo kojoj ulaznici i između ostalog prikupljati podatke o svojim posjetiteljima..

Ostale značajne značajke uključuju obavijesti putem e-pošte, responzivni dizajn, ograničeni pristup, podršku za više proizvoda i odjela, niz besplatnih i premium proširenja, suradnja s agentima i prilagođena polja samo da spomenemo nekoliko.

Awesome Support je pravi odraz onoga što bi WordPress dodaci za pomoć trebali postići.

Nabavite Awesome podršku besplatno

9. WP podrška plus

Dodaci za WordPress Helpdesk: WP Support Plus

S više od 8k aktivnih instalacija u vrijeme pisanja i mnoštvom značajki koje će vam natjerati glavu da ovaj dodatak stvara velike valove u areni dodataka WordPress helpdesk dodataka. Autor Pradeep Makone, aktivni suradnik na WordPress.org, WP Support Plus nudi vam sustav za kupnju ulaznica.

Zahvaljujući osnovnoj Ajax tehnologiji i odzivnoj mreži, posjetitelji mogu lako i brzo predati ulaznice s bilo kojeg uređaja. Ovaj dodatak omogućuje vam da pošaljete neograničen broj ulaznica za podršku bilo putem administratora ili sučelja. Povrh toga, korisnici se ne moraju registrirati na vašoj web lokaciji kako bi predali kartu, što skraćuje cijeli postupak. Što je sa neželjenim botovima koji rade na obrascima besmisleno? Ne brinite, ovaj dodatak dolazi s vjerodostojnom značajkom protiv neželjene pošte.

Prilagođena polja i CSS

Na raspolaganju imate prilagođena polja i CSS za izradu obrazaca za karte sve što želite. Nakon izgradnje postavite obrasce na bilo koju stranicu ili post pomoću kratkog koda. Ovaj se dodatak isporučuje s predlošcima e-pošte kao i konzerviranim odgovorima na česta pitanja. Pored toga, možete jednostavno odrediti, kategorizirati i postaviti status bilo koje karte na upravljačkoj ploči.

Ploča postavki napunjena je najboljim značajkama, što znači da vas ništa ne sprečava u stvaranju podrške koja je izvan ovog svijeta. Ovaj dodatak možete zadavati svim vrstama funkcija podrške i neće se pokvariti.

Nabavite WP podršku plus

Bonus: WordPress Helpdesk dodaci Počasni spomenici

Možete li vjerovati da se popis ovdje završava? Pa, gornji dodaci za WordPress helpdesk nude vam sve alate potrebne za pružanje vrste podrške koja zapravo djeluje za vas i posjetitelje vaše web stranice. Vrhunski dodaci pružaju sjajan napredak, ali nemojte dopustiti da vas besplatne opcije zavaraju; i oni su nevjerojatni. Ispod je nekoliko ostalih WordPress dodataka i rješenja koje vrijedi provjeriti:

 • Zendesk, koji vam omogućuje da između ostalog pretvorite odjeljak komentara u sustav podrške
 • Pomoć izviđaču, koja se usredotočuje na personaliziranje iskustva podrške
 • Sustav za podršku ulaznica koja se isporučuje s izvrsnom funkcionalnošću pretraživanja
 • bbPress jer i forumi čine sjajne sustave podrške

Završne riječi na najboljim dodacima za WordPress Helpdesk

Ovi i drugi dodaci za WordPress službu za pomoć nude svojim kupcima priliku da uspostave kontakt i dobiju pomoć kad god i gdje god oni zaglave na vašoj web lokaciji. Isti dodaci nude vam priliku da učinkovitije pomognete posjetiteljima vaše web stranice jer je lakše kreirati, upravljati i pratiti ulaznice za podršku izravno s vaše nadzorne ploče administratora..

Dno crta: WordPress dodaci za pomoć pomažu vam da poboljšate korisničko iskustvo i povećate konverzije uz uštedu vremena. Bez obzira jeste li odabrali premium ili idete s besplatnim dodatkom za pomoć, jednostavno osigurajte da odgovorite na ulaznice za podršku na vrijeme ili ćete sebi zaraditi poneku lošu predstavnicu.

Koji je vaš omiljeni dodatak za WordPress? Javite nam se u komentarima. Živjeli!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map