8 najboljih dodataka za WordPress Popup

Optimiziranje stopa pretvorbe prioritet je broj jedan za većinu digitalnih trgovaca. Privlačenje i „spajanje“ budućeg vjernog sljedbenika može biti umjetnička forma – ona koja zbunjuje najbolje od nas. Srećom, postoji ogromna količina alata koji vam pomažu u postizanju ciljeva; posebno unutar WordPress zajednice. U ovom ćemo članku istražiti kremu usjeva.


Konkretnije, idemo zaroniti u svijet popupnih dodataka. Nakon što završimo s tim, preći ćemo na istraživanje kako na svom WordPress web mjestu najbolje iskoristiti novi skočni dodatak i maksimizirati stope konverzije. Idemo puknuti!

Što je Optin skočni prozor?

Optin skočni prozori dokazan su način pretvaranja posjetitelja u vjerne sljedbenike. Optins omogućava posjetiteljima da unose podatke za kontakt kako bi se pretplatili na bilten ili zatražili više detalja o određenoj temi.

Popups kažete? Ali oni su neugodni kao pakao, zar ne? Marketinški alati limenka budite zamorni – u to nema nikakve sumnje – ali u rukama velikog ribara, pravi mamac može biti ključ njegovog uspjeha. Samo vas može odlučiti vrijede li rezultati metode. Uz to rečeno, idemo izravno na istraživanje dodataka s najboljim popup za WordPress.

Dostupan je veliki broj WordPress dodataka za punjenje, a sortiranje pšenice iz plića može biti pomalo zastrašujući. Srećom, već smo napravili naporno podizanje za vas uz naš pažljivo razmatran izbor u nastavku.

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. Ninja Popups

Ninja Popups za WordPress

Ninja Popups je prilagodljiv kreativni prozor za WordPress. Pomoću ovog dodatka možete lako stvoriti skočne prozore na svojoj web stranici za pretplate na biltene, društvene praćenje, preporučene ili srodne stavke i još mnogo toga.

Skočni prozori su fantastičan način privući pažnju čitatelja, a Ninja Popups olakšava dodavanje prilagođenih skočnih prozora na vašu web stranicu. Dodatak vam nudi mnogo sjajnih opcija skočnog prozora koje su mobilne, u potpunosti prenosive i imaju brojne mogućnosti. Dodajte skočne prozore koji zaključavaju sadržaj dok se čitatelj ne pretplati ili dijeli. Ili dodajte skočne prozore za posebne ponude, popuste ili kodove kupona. Mogućnosti su beskrajne. Jedna od najnovijih karakteristika su statistike koje Ninja Popups prikazuje kako bi vam pokazali koji skočni prozori pomažu i koji mogu krenuti.

Trebate više opcija dizajna skočnih prozora? Nabavite paket za širenje! Autor dodataka stvorio je dodatni paket tema za one kojima treba malo veća raznolikost. Ako pokrećete puno promocija ili želite koristiti različite dizajne za svaku vrstu skočnog prozora, paket proširenja definitivno bi bio od pomoći. Ali budući da je u pitanju samo nekoliko dolara više, radite na dodatnom dodavanju u svoj alat za kasnije.

2. Popup Maker

Popup Maker

Popup Maker je dodatak koji omogućuje postavljanje gotovo bilo kojeg sadržaja koji možete zamisliti u svoje skočne prozore. Uz to ima mnoštvo značajki poput:

 • Animacije otvaranja skočnih prozora
 • Kompletna kontrola pozicioniranja i veličine
 • Graditelj tema
 • Sadržaj koji se može pretraživati ​​i još mnogo toga

3. Cvjeta

cvijet

Info & DownloadView Demo

Bloom je vrlo gladak dodatak rockstarki na Elegantnim temama. I to je premija, tako da dobivate ono za što plaćate – kvalitetan proizvod. Bez obzira na to kako planirate dodati optin obrasce na svoju web lokaciju, Bloom ima ugrađene brojne sjajne značajke koje olakšavaju postupak stvaranja:

 • Šest jednostavnih stilova optina; poput skočnog prozora, uletavanja i dodataka
 • Preko 100 predložaka za pokretanje
 • Jednostavan uvoz i izvoz za dijeljenje s drugim web mjestima
 • Praćenje statistike da biste zadržali kartice na konverzijama
 • I još mnogo toga – potražite našu Bloom recenziju da biste saznali više

4. Popups – WordPress Popup

Popups WordPress

Popups – WordPress Popup moćni je dodatak koji je preuzet preko 60 000 puta i ima 40-postotno povećanje vaših sljedbenika. Značajke uključuju:

 • Višestruki filtri za prikaz radi razlikovanja navika korisnika
 • Opcije za prikaz kada se ne pojavljuju skočni prozori
 • Postavke lokacije, vremena i skrivanja
 • Prečice za društvene mreže

5. PopupAlly

Popup saveznik

PopupAlly je sjajan za proširenje vašeg broja pretplatnika. Ovaj WordPress dodatak omogućuje brzo prilagođavanje naprednih profesionalnih obrazaca za prijavu, čak i ako nemate znanje o kodu.

 • Kompatibilan je s većinom sustava marketinga e-pošte
 • Dostupna je opcija s premium podrškom
 • Nudi postupne vodiče za ustajanje i trčanje
 • Besplatan 30-dnevni tečaj za pomoć u sastavljanju popisa

6. PopUp By Supsystic

Preuzmite Popup od Supsystic

PopUp By Supsystic omogućuje jednostavan, neograničen kreativni dizajn za pridobijanje više pretplatnika i društvenih sljedbenika.

 • Odgovarajući skočni prozori s prijateljskim mogućnostima
 • Prilagodljive teme
 • Izlazite iz skočnih prozora za hvatanje izgubljenih posjetitelja

7. Uključite se u samuraje

Uključite se Samurai dodatak

Info & DownloadView Demo

Stvorite prekrasne obrasce za pojavljivanje u programu WordPress s uključenim samurajima. Opt-in Samurai je još jedan premium dodatak koji je razvio Intense WP koji vam omogućuje stvaranje lijepih opt-in popup obrazaca za svoju web stranicu WordPress.

Dolazi sa 100+ predviđenih obrazaca za prijavu s prilagodljivim slikama i detaljima teksta. Svi opt-in obrasci u potpunosti su testirani za responzivnost i savršen je prikaz na svim uređajima. Uz sve značajke koje Opt-in Samurai može ponuditi, uključuje i 20 oblika za prijavu za bočnu traku.

U kreiranju neograničenih obrazaca i šaljite podatke o potencijalnim klijentima u 19 najpopularnijih usluga e-pošte, uključujući MailChimp, Aweber, Get Response, stalni kontakt, iContact, Vertical Response, FreshMail, Vision6, Customer.io, SendinBlue, SendGrid, DotMailer, Monitor kampanje, Active Kampanja, Infusion Soft, Sugar CRM, HubSpot i Mad Mimi. Podaci pretplatnika pohranjuju se i u vašu lokalnu bazu podataka WordPress. Tako da možete izvoziti u CSV izravno sa svoje Opt-in Samurai nadzorne ploče. Detaljne statistike prikazuju vam najviše konvertirajuće forme zajedno s pojavljivanjima / prikazima.

Samurai koji su uključeni mogu također slati svoje putove izravno u CRM sa vlastitim domaćinima. Osim skočnog oblika, obrasci se mogu postaviti i na stranicu izravno (bez skočnog prozora) u slučaju da želite prikazati obrazac za prijavu u sredini sadržaja koristeći kratki kôd. Nadzorna ploča dodatka pruža vam detaljnu analizu obrazaca koji dobivaju prikaze i one koji najviše pretvaraju. Opt-in Samurai je jedan od korisničkih dodataka za postavljanje iskačućih obrazaca za prijavu. Ne samo ove, dodatak podržava i pozdravne i izlazne namjere. Možete definirati i rok trajanja kolačića za svaki skočni prozor.

8. Optin Ninja

Optin Ninja

Info & DownloadView Demo

Optin Ninja je vrhunski WordPress dodatak osmišljen na način koji će vam pomoći pri privlačenju novih pretplatnika putem e-pošte. Prikupljajte adrese e-pošte i pohranjujte ih u lokalnu bazu podataka, koristite automatski odgovor putem API ključa ili koristite bilo koji prilagođeni obrazac. Dodatak vam omogućuje korištenje postupka u jednom ili dva koraka za pretvaranje posjetitelja u pretplatnike.

Svaki okvir sadržaja može se različito oblikovati. Stisnite stranice mogu se detaljno prilagoditi; koristite samostalne stranice ili ih otvorite u skočnim prozorima, prilagodite pozadinu, boje, fontove itd. Ako želite isprobati različite opcije, Optin Ninja vam omogućuje stvaranje jednostavnih A / B testova koji će vam pomoći u odlučivanju koji pristup koristiti.

Dodatak je jednostavan za instaliranje i dobro funkcionira s većinom WordPress tema i dodataka. Provjerite demo dodatka kako biste pregledali sve fantastične demonstracijske stranice i pogledali stvarne snimke zaslona analitičkog grafikona, automatskog odgovaranja, mogućnosti dizajna i grafike koja sadrži 300+.

Hipoteza?

Nakon svih biranja dodataka, prilagođavanja skočnih prozora i pisanja biltena, kako znate da bilo koja od ovih stvari funkcionira? Iako će se čarobna formula osporavati narednih tisućljeća, postoje neki eksperimenti za koje se većina stručnjaka slaže da će donijeti željene rezultate. To dolazi u obliku statističko ispitivanje hipoteza.

Statističko testiranje hipoteza nema apsolutno nikakve veze s nekim velikim, uglavnom biljojedastim sisavcem koji se uglavnom nalazi u područjima subsaharske Afrike. Međutim, to se imaju dosta veze sa znanstvenim istraživanjima u području statistike.

A / B testiranje odnosi se na randomizirani eksperiment koji se sastoji od dvije varijante – A i B – dok prva predstavlja subjekt “kontrole”, a “tretman” je drugi..

Zbunjeni? Pa, na sreću, ne morate biti raketni znanstvenik da biste imali uspješnu web stranicu. Za to su dodaci! Iako su mnogi dodaci dodataka ugrađeni u značajku praćenja, postoji dodatak posebno dizajniran da vam pomogne u definiranju, upravljanju i praćenju A / B eksperimenta testiranja:

Alat za testiranje Nelio AB Split za WordPress

Nelio A / B Testing je moćan i svestran servis za optimizaciju pretvorbe za WordPress. Sam dodatak je besplatan, no usluga koja mu je potrebna je premium. Evo što Nelio A / B testiranje može učiniti za vas:

 • Poboljšajte odredišne ​​stranice
 • Pišite bolje postove
 • Testirajte nove teme i različite izbornike
 • Naslovi i naslovi testa

A najbolja stvar je što se sve to može učiniti pravo na vašoj WordPress nadzornoj ploči! Još jedna sjajna značajka koja će vas ugrijati su toplotne karte.

Ova značajka doslovno vam omogućuje analizu najtoplijih područja bilo koje stranice kako biste bolje razumjeli svoje kupce. I zbog toga što je Nelio A / B testiranje osmišljeno kao a servis (iako premium), sva se obrada uklanja s vaše web lokacije i omogućuje oblaku da podnese opterećenje. To čini znatno brže vrijeme učitavanja web mjesta.

Stavljanje leda na tortu s konverzijama

Dakle, u ovom postu govorimo o skočnim prozorima, ali i vama želim dodati dodatni bonus. Jedan od najprobavnijih načina za povećanje broja pretplatnika i njihovo vraćanje za još jedan je jedan od najjednostavnijih: recite hvala.

Testovi pokazuju da uključivanje stranice s zahvalom na kraju transakcije (bilo financijske ili druge) stvara velik utjecaj na svakog kupca. To također pruža sjajnu priliku za povratak na neki drugi vaš sadržaj.

Još jedan sjajan način da se zahvalimo za vrijeme koje smo proveli zajedno je, pogađate – WordPress dodatak. Hvala mi kasnije zapravo šalje zahvalnice e-mailovima svima koji ostave komentar.

Awesome značajke obiluju:

 • Pozovite čitatelje na svoj blog
 • Link za svoj Twitter ili Facebook za više sljedbenika
 • Prilagodite e-poštu za kategorije
 • Link do vašeg RSS feeda
 • Uključuje prijevod s više jezika

Baš kao u stvarnom svijetu, hvala ide i na daleki način na koji će se čitatelj, pretplatnik ili kupac osjećati dobrodošlim i zavoljet će vas zbog toga.

Pretvaranje kuka za posjetitelje, linija i sudopera

Tako su gladni posjetitelji web mjesta uzeli mamac, a vi ste ih ponovo namotali. Povećali ste popis pretplatnika popup optinima, stvorili ste više interesa za svoju web stranicu, došli ste do potpunog razumijevanja svojih kupaca i njihovih potreba, a čak su i uzeli vremena iz svog napornog dana reći hvala.

Sada možete nastaviti s osvajanjem svijeta. Ili ako ste još uvijek gladni, potražite naš pregled dodatnih dodataka za e-poštu. Bilo kakvih pitanja, prijedloga ili kritika? Ugasite u odjeljku s komentarima u nastavku!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map