8 najboljih dodataka za e-poštu i bilten WordPress 2020

Bilteni su važni. Ali upravljanje popisom e-pošte i određivanje vremena za stvaranje i slanje newslettera ne uvijek se uklapaju u vaš raspored (ili vaš proračun). Jeste li znali da možete poslati bilten pravo sa svoje WordPress nadzorne ploče? I još bolje – da postoji prilično puno WordPress dodataka za bilten koji možete koristiti da biste olakšali postavljanje?


Danas ćemo razmotriti neke od najlakših načina za upravljanje newsletterom putem WordPressa. Dakle, bez dodatnih poklona, ​​upustimo se u ono što mislimo da su najbolji dodaci za e-poštu i biltene za WordPress.

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. MailPoet

E-pošta i bilteni MailPoet-a

MailPoet je moćan newsletter i upravitelj e-pošte koji se neprimjetno integrira s WordPressom. Možete sastaviti svoj popis e-pošte, dizajnirati biltene i poslati ih izravno s nadzorne ploče WordPressa. Plus to je 100% besplatno do 2.000 pretplatnika!

Pa što MailPoet čini jednim od najboljih dodataka za bilten za WordPress? Krenimo od početka – prvo, stvarno je jednostavno jednostavno postavljanje i korištenje. Jednostavno instalirajte i aktivirajte MailPoet kao i bilo koji drugi dodatak, a vi ste spremni za početak slanja biltena. Nisu potrebne dodatne konfiguracijske ili servisne planove. Sada možete stvoriti / upravljati svojim pretplatnicima i popisima izravno iz WordPress-a!

Dalje, MailPoet uključuje moćan alat za izradu biltena za stvaranje i prilagođavanje vaše poruke e-pošte. Odaberite gdje stvarate bilten, automatsku e-poštu dobrodošlice ili automatsku obavijest o “novoj objavi”. Zatim odaberite gotov, responzivan predložak i u osnovi ste spremni za rad! Možete, naravno, prilagoditi

MailPoet također nudi cjelovitu integraciju WooCommercea, iako je to jedna od mnogih značajki MailPoet premium (definitivno vrijedi imo nadogradnju). Ako nadogradite na profesionalnu verziju, možete slati e-poštu dobrodošlice kupcima, rasprodaje proizvoda i obavijesti o novim proizvodima (napomena: napuštena košarica i nagrade za kupce su na putu!). Pro nudi i statističke podatke o angažmanu publike (klikovi i otvaranja), podnožje biltena s bijelom oznakom, podršku u radnom danu tijekom istog dana i mogućnost slanja više poruka e-pošte većem broju pretplatnika bilo kojom metodom (poput SMTP-a).

MailpPoet je također kompatibilan sa GDPR-om i prijevod je spreman. Zapravo je već osigurano 20 prijevoda na jezike (i vi ste dobrodošli da im se pridružite Transifex ako želite pomoći prijevodom vlastitog jezika).

2. Mailster (Premium)

Dodatak za bilten za Mailster

Info & DownloadView Demo

Mailster je dodatak za bilten putem e-pošte za WordPress koji donosi cjelokupno iskustvo marketinga putem e-pošte u kreiranju, slanju i upravljanju biltenima e-pošte pravo unutar vašeg WordPress backupa.

Dodatak vam omogućuje slanje i stvaranje lijepo izrađenih e-poruka svojim pretplatnicima zahvaljujući ugrađenom graditelju e-pošte. Možete pripremiti čitavu kampanju jednostavnim potezima povlačenja i ispuštanja u nekoliko minuta i pružiti kampanju profesionalnog izgleda svojoj publici.

Zahvaljujući značajci automatskog reagiranja, stvaranje e-pošte prilagođenih akcijama nikada nije bilo jednostavno kao ovo. Odaberite određeni datum, radnje ili mnoge druge opcije kada trebate poslati e-poštu svom pretplatniku. Također možete kombinirati određene kombinacije kriterija o tome kada će pretplatnik primiti poštu.

Mailster pohranjuje sve svoje pretplatnike pravo u WordPress, tako da posjedujete sve podatke i nema naknada ili ograničenja. Možete stvoriti neograničenu količinu popisa i pretplatnika bez plaćanja novčića. Ostale marketinške usluge e-pošte imaju određene razine cijena za to, tako da pomoću programa Mailster možete uštedjeti značajnu količinu novca i nema potrebe brinuti o određenim pragovima.

Detaljna statistika temeljna je značajka Mailstera koja vam omogućuje vizualno gledanje otvaranja, klikova i odskoka. Uz to dobivate detaljnu statistiku svakog pojedinog pretplatnika i vidite točno koje su radnje pokrenute tijekom pregleda kampanje.

Mailster se integrira s desecima dodataka poput pružatelja usluga slanja, WooCommerce i mnogim dodacima za skočne forme. Uz to, na raspolaganju je preko 120 fantastičnih predložaka, tako da pronalazak savršenog stakla za vaš sljedeći projekt neće biti problem.

3. Newsletter

Dodatak za bilten

Prikladno imenovani dodatak za biltene upravo je ono što piše – dodatak za biltene. Ovaj besplatni WordPress dodatak je sjajna opcija za stvaranje i slanje biltena iz svoje WordPress instalacije.

Dodatak uključuje widget za pretplatu i obrazac, tako da možete lako započeti s izradom popisa pretplatnika. Postoje čak i pojedinačne ili dvostruke postavke optiniteta, plus potvrdni okvir za privatnost kako bi održali GDPR web mjesto na WordPress web mjestu.

Kada je riječ o stvaranju vaše e-pošte, Newsletter je pun mogućnosti. Pomoću uređivača povucite i ispustite za stvaranje prilagođenih izgleda e-pošte, dodavanja u blokove sadržaja, slike heroja, naslove, pozive na radnju i još mnogo toga. Dodatak za Newsletter spreman je i za SMTP, integrira se s registracijom WordPress korisnika i kompatibilan je s većinom popularnih dodataka za prijevod WordPressa (uključujući WPML, Polylang i TranslatePress).

Pomoću ugrađene kontrole brzine isporuke Newslettera možete čak i urediti stopu kojom šaljete bilten. Na taj način možete poslati pošiljke od 10 (ili bilo kojeg broja) umjesto da odjednom pošaljete e-poštu svojim pretplatnicima. A s dodatkom za Newsletter niste ograničeni nikakvim ograničenjima – dodajte neograničene pretplatnike i šaljite neograničene biltene!

Tražite više? Tim Newslettera nudi mnoštvo premium dodataka za izvješća, automatizaciju / automatske odzivače, WooCommerce, Google Analytics, geolokaciju i još mnogo toga.

4. Jackmail

Dodatak za bilten JackMail WordPress

Jackmail je WordPress dodatak posvećen stvaranju i slanju biltena s vašim WordPress pozadinskim dijelom. Ima sve što vam je potrebno, a uključen je i smtp server! Samo instalirajte i počnite formatirati bilten.

Uživajte u Jackmail EmailBuilder-u koji će vam pomoći da stvorite svoj novi newsletter na najlakši mogući način. I naravno, reagira! A zahvaljujući alatu za stvaranje i povlačenje sadržaja koji stvara vaš newsletter dječja je igra. Ako želite automatizirati biltene, Jackmail vam omogućava i pokretanje automatiziranog tijeka rada.

Jackmail ima i dodatke za povezivanje koji će vam pomoći prikupljanju optin adrese od ContactForm-a, NinjaForms-a, WPForms-a i još više. Jackmail je jedan od prvih dodataka brošura za WordPress koji je ikada integrirao profesionalnu platformu za usmjeravanje. Trenutno nude 3000 e-mailova mjesečno, besplatno! (i nema oglasa u podnožju)

Jackmail vam također daje slatke statistike. Znajte tko se otvara, tko klikne i još mnogo toga! Ovo je sjajan način za praćenje kampanja i slično.

5. Pretplatnici i bilteni putem e-pošte

E-pošta i bilteni

Pretplatnici i biltene e-pošte potpuno je besplatan dodatak koji vam omogućuje slanje e-pošte, stvaranje biltena i prikupljanje potencijalnih vodiča – sve s jednog centra. Ovaj dodatak stvara jednostavan obrazac za pretplatu koji nije toliko prilagodljiv kao neke druge opcije na ovom popisu. Međutim, nudi gotovo sve potrebne funkcije, omogućujući vam:

 • Pošaljite pretplatnicima e-poštom obavijesti kada se objave novi postovi.
 • Prikupljajte e-poruke kupca dodavanjem okvira za pretplatu (putem widgeta, kratkog koda ili PHP-a).
 • Dozvoli pretplatnicima dvostruko prijavljivanje i jednokratno prijavljivanje.
 • Nanesite vezu za odjavu za svaku e-poštu.

Redovito ažuriranje pretplatnika savršen je način za poboljšanje vaše reputacije. Iako ovaj dodatak možda nije najfleksibilnija opcija, njegova sposobnost da vam pomogne da privučete potencijalne pretplatnike i održava trenutne one je neosporna..

6. Tribunal Newsletters Lite

Tribunal Newsletters Lite dodatak

Još jedna opcija biltena na WordPressu su Newsletters by Tribulant. Sve ovo u jednoj opciji biltena podržava popise pošte, plaćene pretplate, POP / IMAP odskok rukovanje, DKIM potpis i čak SMTP provjere – i još mnogo toga.

Stvaranje biltena tako je jednostavno kao i stvaranje posta. U stvari, čak možete poslati post kao svoj newsletter! Ili koristite neku od uključenih predložaka. Kad ste spremni, pošaljite svoje biltene s nadzorne ploče. Značajke čekanja olakšavaju slanje e-poruka u serijama (što Tribunal preporučuje za liste preko 100 pretplatnika). Možete postaviti i odgovorne biltene i biltene prema uvjetima da dodatno kontaktirate svoju publiku.

Ali malo je toga o Newsletterima Tribunala koje biste možda željeli znati. Evo kratkog snimka više značajki dodatka:

 • Opcije posta / stranice
 • Widgeti bočne trake
 • Povijest e-pošte
 • Privitaci e-poštom
 • Bit.ly praćenje klika
 • WordPress widget nadzorne ploče
 • Premium proširenja: WooCommerce, Google Analytics, obrazac za kontakt 7, s2Member, itd.

7. SendPress

SendPress biltene

SendPress je odlična opcija ako želite imati jednostavan i lagan način slanja biltena sa svoje WordPress stranice. Uz instalirani dodatak imat ćete pristup jednostavnom uređivaču biltena bez koda, responzivnim biltenima s praćenjem i zakazivanjem, prilagodljivim predlošcima, obrascu za prijavu i widgetu, kao i postavkama pojedinačnih i dvostrukih optina..

No ono što je jedinstveno što još nisam vidio je mogućnost stvaranja popisa za biltene u skladu s WordPress ulogama. Na ovaj način možete stvarati i slati prilagođene biltene svojim pretplatnicima, kao i tjedne obavijesti autorima svojih blogova. Ovo je sjajan način da ostanete u kontaktu sa svojim čitateljima kao i sa svojim timom.

Ostale značajne značajke dodatka uključuju Postman SMTP kompatibilnost, Auto Cron (koji osiguravaju slanje svih vaših e-poruka s biltenima) i korisnu mrežnu dokumentaciju. Ako vas zanima, možete nadograditi i na Pro kako biste dobili pristup slanju API-ja putem dodatnih SMTP opcija, automatizirano upravljanje naletima, izvještavanje, prilagodljive predloške HTML newsletter-a, neželjenu poštu i premium / prioritetnu podršku.

8. Menadžer biltena XYZ

XYZ-ov menadžer za biltene

Posljednji na našem popisu je Newsletter Manager iz XYZscripts-a. Ovo je lagana bilten opcija s osnovnim opcijama. Uključene značajke su optin obrazac (kratki kod i widget), podrška za neograničene pretplatnike (e-poruke), SMTP, automatizacija putem cron posla, paketno slanje, automatsko slanje pretplate i usklađenost s GDPR-om.

Dodatak omogućuje i običan tekst, HTML ili poruke s više dijelova. Dakle, u potpunosti ovisite o dizajnu biltena s dodatcima. Kreirajte svoj vlastiti dizajn ili pronađite predložak HTML biltena koji želite koristiti za svoju e-poštu.

Brza napomena o funkciji e-pošte za WordPress PHP i SMTP

Još jedna posljednja stvar prije nego što instalirate dodatak za biltene i započnite. Standardna WordPress instalacija zasigurno se može koristiti za slanje biltena s nadzorne ploče (zato smo napisali ovaj popis). No, treba imati na umu nekoliko upozorenja.

 • Mnogi davatelji e-pošte (uključujući Gmail i Yahoo) automatski će označiti PHP e-poštu kao neželjenu poštu, što znači da bi vaš newsletter mogao u cijelosti preskočiti pretinac pretplatnika.
 • Neke hosting tvrtke mogu ograničiti funkciju PHP pošte za WordPress. Osim toga, ovisno o maks_execution_time vašeg poslužitelja, vaša web stranica može čak isteknuti usred slanja biltena (a ako pokušate ponovo poslati, slučajno možete poslati duplicirane e-poruke svojim pretplatnicima).
 • Sigurnosni dodaci mogu također stvoriti sukobe s funkcijom e-pošte PHP (samo budite sigurni da provjerite ima li pogrešaka ako ih koristite).

Zbog tih razloga preporučujemo razmatranje SMTP-a (jednostavan protokol za prijenos pošte). Primjena SMTP-a pomaže u zaobilaženju tih nedostataka korištenjem sigurnog i pouzdanog poslužitelja pošte. To povećava vjerojatnost isporuke vašeg biltena.

Srećom možete jednostavno instalirati SMTP dodatak za sigurno postavljanje vašeg klijenta e-pošte – iako ćete možda trebati malo istražiti da biste bili sigurni da se SMTP dodatak igra lijepo i da nije u sukobu s dodatkom za biltene. Postoji puno tuđih SMTP dodataka poput WTP pošta SMTP ili Jednostavan WP SMTP koji vam omogućavaju da povežete svoju WordPress web lokaciju s poslužiteljem e-pošte (kao što su SendGrid, Gmail, Yahoo itd.).

Ili ako možete pronaći dodatak za biltene koji se već isporučuje s integriranim SMTP-om, što je bolje! Neki dodaci za bilten od WordPressa već nude ovaj ugrađeni (poput Jackmaila) koji je strašan.


Završne misli

To je to za sada! Ako imate bilo kakva pitanja u vezi s gore spomenutim dodacima za WordPress, ili bilo koji za koji smatrate da bi trebao biti na popisu, svakako nas obavijestite. U protivnom preuzmite dodatak, postavite SMTP i počnite slati biltene izravno sa svoje WordPress nadzorne ploče!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map