7 najboljih WordPress dodataka za integraciju Google usluga s vaše web stranice

WordPress dodaci za integraciju Googleovih usluga

Googleove usluge kontinuirano se poboljšavaju kako vrijeme prolazi. Definitivno mi olakšavaju život i posao, a vjerujem i vaš.


Integrirani s WordPress web mjesto, oni olakšavaju pronalaženje vaše web stranice ili internetske trgovine, možete brzo pristupiti svojim analitičkim podacima na nadzornoj ploči ili čak učiniti da izgled vaše web stranice bude čitljiviji pomoću Googleovih fontova.

Napravio sam popis 7 besplatnih WordPress dodataka koji integriraju Googleove usluge u vašu web stranicu. Povećavat će vrijednost vaše mrežne prisutnosti i olakšati njezinu upotrebu. Ovaj članak navodi samo pouzdane dodatke pronađene u spremištu WordPress.org, koje sam osobno provjerio.

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. WD Google Analytics

WD dodatak Google Analytics

Ovaj dodatak prilagođen korisniku ima preko 4.000 aktivnih instalacija, ali i vrlo visoke ocjene svojih korisnika (5 od 5 zvjezdica). Automatski će dodati kôd za praćenje Analitike na vašu web lokaciju. Također, možete ga prilagoditi za većinu opcija koje pruža Google API.

Htio sam vidjeti je li zaslužio ocjene, pa sam nastavio i instalirao. Automatski je dodao moj kôd za praćenje na usluzi Google Analytics. A budući da ne volim ići na Google Analytics, ali se svakodnevno prijavljujem na svoju web stranicu, sad mogu dobiti te analitičke podatke na nadzornoj ploči i djelovati na njoj.

Želite provjeriti što se događa s analitikom na drugim registriranim web lokacijama? Ne morate prebacivati ​​na druge Google Analytics račune da biste to učinili. To možete učiniti na WordPress nadzornoj ploči sa stranicom Pregled, koja može pokazati informacije o publici, posjetiteljima, lokaciji i pregledniku.

Ako želite upravljati i pratiti analitiku web mjesta sa svoje WordPress nadzorne ploče, instalirajte WD dodatak Google Analytics i uzmite detaljna izvješća o praćenju u bilo kojem trenutku.

Omogućuje vam usporedbu i izvoz u CSV i PDF datoteke. Možete ih poslati i kao zakazane poruke e-pošte, konfigurirati Google Analytics filtre, izuzeti određene podatke iz praćenja, postaviti ciljeve i još mnogo toga ako ste napredni korisnik i trebaju vam određene metrike za vašu internetsku trgovinu, lokalnu tvrtku ili WordPress blog.

Postoje neke napredne značajke koje nisam očekivao, poput izvještaja za e-poslovanje. Probajte, uvjerite se i recite mi da li djeluje za vas kao i meni.

2. Jednostavno Google fontove

Jednostavan dodatak Google Fonts WordPress

Volim lijepu tipografiju. Ne samo da je dio vaše strategije mrežne marke, već čini vašu web stranicu WordPress korisnijom i jednostavnijom za čitanje. Možete dodati prilagođene Googleove fontove u svoju WordPress temu bez ikakvih vještina kodiranja. Jednostavan dodatak Google Fonts kompatibilan je s bilo kojom temom WordPressa.

Omogućuje vam potpunu kontrolu nad tipografijom i birate između preko 600 dostupnih fontova. Prije nego što spremite bilo kakve promjene, moći ćete pregledati svoju temu novim fontom.

Druga je prednost što ako ažurirate temu ili prijeđete na neku drugu, nećete izgubiti uštedu na prilagođenom fontu. Korištenje najboljih praksi WordPressa pri dizajniranju vaše web stranice, dodavanjem dodatne funkcionalnosti putem dodataka, dugoročno će se računati, pa krenite rano.

3. Google XML Sitemapovi

WordPress dodatak Google XML Sitemaps

Svi znamo da je važno osigurati cjelovit XML Sitemap za vaše web mjesto za svaku glavnu tražilicu. S više od milijun aktivnih instalacija i prosječnom ocjenom 4,9, Dodatak Google XML Sitemaps dokazuje da vrijedi razmisliti. Njegova je svrha jednostavna i jasna – pomoći tražilicama da brže i bolje indeksiraju vašu web lokaciju i prikažu je na stranicama rezultata pretraživanja.

Mnogo je drugih dodataka koji u njih uključuju ovu značajku, ali su nezgrapni i mogu usporiti vaše web mjesto. Ako tražite brzo i lagano rješenje, onda je Google XML Sitemaps za vas.

Dodavanjem svojih postova, kategorija, proizvoda i drugih prilagođenih vrsta posta u različite mape web stranica omogućujete alatima za indeksiranje da vide cjelokupnu strukturu vaše web lokacije. Kada stvorite novi sadržaj, Sitemapovi će se automatski ažurirati. Ne morate sami stvarati datoteku sitemap.xml. Ovaj dodatak će ga generirati i dinamički ga ažurirati.

4. AdSense Plugin WP QUADS

AdSense dodatak za WordPress

Ako želite zaraditi novac putem svog bloga, pokušajte WP QUADS za AdSense dodatak uključiti.

Možete ga umetati u svoje postove, stranice i bočne trake prilično lako. Ovaj dodatak savršen je za sve vas blogerice koji počinju unovčavati vaše pisanje vještina.

Isprobao sam nekoliko dodataka, pa čak i usluga koje dodaju Google AdSense na vaš WordPress blog. No mnogi su od njih previše složeni i nisu tako jednostavni za konfiguriranje ili umetanje.

5. WP medij na Google disku

WordPress dodatak za Google Drive WP Media

Želite li s web-mjesta WordPress imati izravan pristup vašem Google disku? S Dodatak WP Media za Google Drive možete upravljati datotekama na nadzornoj ploči WordPressa.

Omogućuje vam prijenos i dijeljenje datoteka s vašeg WordPressa na Google pogon i obrnuto. Također, možete svojim datotekama pričvrstiti diskovne datoteke, stvoriti mapu za pohranu datoteka i još mnogo toga.

S više od 2.000 aktivnih instalacija i prosječnom ocjenom od 4,6, ovaj će vam dodatak pomoći da najbolje iskoristite ovu neophodnu Googleovu uslugu i povećate prostor za pohranu dostupan na vašem web mjestu WordPress.

6. WidgetPack Google Recenzije

Widgetpack dodatak Google Reviews WordPress

Ovaj dodatak prikazuje Google Business Rating i recenzije korisnika Google+ na vašoj WordPress web lokaciji. Omogućuje vam dodavanje widgeta s najviše 5 recenzija u besplatnoj verziji. Ako želite pokazati više od 5, morat ćete platiti za profesionalnu verziju.

Sigurno ne želite da posjetitelji vide lošu recenziju. Pomoću ovog dodatka možete ga izbrisati iz widgeta bočne trake. Djeluje bez ključa API-ja Google mjesta, a također možete promijeniti veličinu i boju zvjezdica. Ako su neke recenzije preduge, lako ih možete obrezati.

Vjerojatno znate da će se mnogi odlučiti za nešto ako vide iskustva drugih ljudi. WidgetPack dodatak Google Recenzije je odličan izbor za poboljšanje vašeg poslovanja.

7. Google Maps

Google Maps WD

Želite stvoriti Google karte za svoju WordPress web lokaciju s naprednim markerima, prilagođenim slojevima i slojevima? Uspio sam to učiniti s WD dodatak Google Maps. Za to ne trebate imati vještine kodiranja. To je sve-u-jednom, intuitivno rješenje i ima sve što će vam ikada trebati.

Na primjer, mnogi vlasnici lokalnih trgovina moraju instalirati drugačiji dodatak koji ljudima omogućuje dohvaćanje lokacija trgovine. No, ovaj dodatak ima vlastiti lokator trgovina koji korisnicima karte omogućuje da pronađu najbliže trgovine.

Koristeći kratki kôd ili PHP oznaku predloška, ​​možete dodati neograničen broj karata bilo kojem postu ili stranici. Na svakoj se karti nalazi značajka povlačenja i ispuštanja. Iako ima mnogo mogućnosti, brzo ćete shvatiti koja je njihova svrha. Zadržite pokazivač miša iznad značajke i ona će vam reći točno što ona radi.


Google nudi neke doista izvanredne usluge. Dakle, zašto ih ne biste iskoristili u svoju korist i olakšali upotrebu i održavanje vaše web stranice WordPress.

Koristite li neki od dodataka Google Integration Services na vašoj WordPress platformi? Imate li neka rješenja koja ovdje nisam spomenula? Slobodno objavite svoje komentare u nastavku.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map