45+ najboljih eCommerce WordPress tema za internetske trgovine

25+ najboljih eCommerce WordPress tema za internetske trgovine

Dostupnost fleksibilnih i besplatnih CMS sustava poput WordPressa znači da nikad nije bilo lakše postaviti svoju štandu kao kreativnog poduzetnika i pokrenuti prodaju proizvoda i novo poslovanje putem svoje web stranice. Kao kreativnom poduzetniku trebate više od teme e-trgovine koja je optimizirana za mobilne uređaje. Potrebna vam je jedna od najboljih tema e-trgovine za WordPress za izvanredno korisničko iskustvo.


Zašto biste trebali odabrati premium temu WooCommerce? Lako. Prije svega, možete očekivati ​​da ćete pronaći višu ukupnu razinu kvaliteta, otmjenost i savitljivost zajedno sa širokim rasponom funkcionalnost ne nalazimo u većini besplatnih tema. Većina premium ponuda također nudi vrhunska podrška Dakle, ako imate pitanje, možete postaviti programeru teme umjesto da se oslonite na besplatne forume.

Raspon specifičnih tvrtki u koje kreativni poduzetnici mogu biti uključeni je širok, ali sastavili smo solidan popis najboljih tema e-trgovine WordPressa koje bi trebale biti u stanju riješiti bilo koji slučaj uporabe. Idemo puknuti!

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. Ukupno

Total Demo demo programa Glitz & Glam Ecommerce

Info & DownloadView Demo

Naš glavni izbor za premium temu jedna je od najpoznatijih WordPress premium tema na tržištu (ili barem ovdje na WPExplorer-u) i sadrži više nego dovoljno ubojitih značajki da usreće čak i najzahtjevnije kreativne poduzetnike. Naša vrlo aktivna tema WordPressa je moćno rješenje izgrađeno sa sjajnim mogućnostima nego što je jednostavno stvaranje web lokacije za e-trgovinu!

Total je u potpunosti kompatibilan s WooCommerceom, a brzi pregled demo prikaza teme trebao bi vam dati uvid u razinu snage i fleksibilnosti koju vam tema stavlja na raspolaganje. Alat za pravljenje i povlačenje stranice daje vam kontrolu nad svim aspektima dizajna stranice, sa prednjim graditeljem za implementaciju turbopunjavanja. Preko 100 modula sadržaja također je na dohvat ruke (kada aktivirate WooCommerce), uključujući opsežne mogućnosti za klizače, izjave, događaje i još mnogo toga.

Kao što biste očekivali, tema je prema zadanim postavkama potpuno reagira, a također vam daje izravnu kontrolu nad usklađivanjem s postojećim brendiranjem pomoću ogromnog broja dobro integriranih opcija prilagođavanja za koje nije potrebno izravno zaroniti u CSS. Većina opcija može se povoljno pregledati uživo što vam omogućuje pouzdano eksperimentiranje.

2. eLab

eLab - Trgovina elektronike WordPress Tema

Info & DownloadView Demo

Tražite li sjajnu temu e-trgovine, imajte na umu nekoliko ključnih značajki: prilagodljiv izgled, prilagodljiv dizajn, jednostavan za upotrebu alata za izradu stranica i naravno kompatibilnost s WooCommerceom (ili podrška za još jedan moćan dodatak za e-trgovinu). Jednostavno se događa da eLab tema uključuje sve ove značajke – poput responzivnog i mrežničnog podržavanja, prilagođenih izgleda putem StylemixThemes X-Builder-a, tona opcija uživo prilagoditelja i zatim nekih.

Pomoću teme eLab možete stvoriti web lokaciju za e-trgovinu koja pretvara. Izradite trgovinu i omogućite opcije poput kataloškog načina za jednostavno pregledavanje, mega izbornici za dodavanje još korisnih navigacijskih veza, promo skočne prozore za bolje promoviranje prodaje ili novih proizvoda, napredno pretraživanje proizvoda (kao i filtre) i usporedbu proizvoda. Tema je također kompatibilna s nizom popularnih dodataka, uključujući (ali ne ograničavajući se na) WPML za jednostavne prijevode, Slider Revolution, YITH WooCommerce Wislists i WooCompare usporedbu proizvoda, kao i dodatak Woo Login Redirect za slanje korisnika na određene stranice na prijavi.

A trebate li bilo kakvu pomoć, tim na StylemixThemes pruža izvrsnu podršku i vijeka ažuriranja tema – tako da će vaša web stranica uvijek biti u top formi.

3. StoreFront (Besplatno)

Storefront e-commerce WordPress tema

Storefront je BESPLATNA vodeća tema WooCommercea i prilično je ok za početak s besplatnom opcijom. Sadrži jednostavan i jasan izgled trgovina s jednostavnim WooCommerce mogućnostima za kategorije, nedavne proizvode i još mnogo toga.

Ali ako zaista želite svoju temu e-trgovine prebaciti na sljedeću razinu, razmislite o nadogradnji na jednu od tih premija Trgovačke teme za djecu. WooCommerce nudi 14 prekrasnih podređenih tema koje dodaju styling, izgled, mogućnosti i više koji su svi kodirani koristeći iste standarde kao i sam glavni WooCommerce dodatak..

4. ShopKeeper

Tema prodavnice WordPress

Info & DownloadView Demo

Prodavačica je pristupačna i elegantna opcija posebno dizajnirana za rad s WooCommerceom. Njegova demo verzija naglašava raspon stranica i kombinacija izbornika s kojima se možete igrati. Proizvođači tema uložili su dodatni napor u pružanje punog niza opcija za prilagodbu zaglavlja i izgleda mrežnog portfelja kako bi vam zaista omogućili zapečaćenje posla u smislu prodaje vaših proizvoda.

Prodavač isporučuje s besplatnom verzijom dodatka Revolution Slider, a također se može pohvaliti opsežnom dokumentacijom, uključujući cjeloviti vodič za postavljanje trgovine.

5. Tyche (besplatno)

Omogućite besplatnu eCommerce WordPress temu

Tyche je lijepa tema besplatne e-trgovine koja uključuje jednostavne opcije stila kao i punu WooCommerce podršku. Koristite uključene widgete za oblikovanje vlastite jedinstvene početne stranice s klizačem, kategorijama trgovina, oglasima, blogovima, prodajnim predmetima i još mnogo toga. Također je dostupno mnoštvo opcija vizualnog oblikovanja dostupnih putem Live Customizer-a.

6. Woostroid

Jednostavni savjeti za WooCommerce: Woostroid spljošteni izbornik

Gledajući najbolje teme za WordPress za e-trgovinu, morate platiti Woostroid od TemplateMonster. Ova moćna višenamjenska tema WooCommerce & Ecwid uključuje 10+ gotovih demonstracija trgovine, izradu drag & drop Elementor stranice i vrhunske dodatke Jet. Konkretno, Jetelements za dodavanje značajki, Jetmenu moduli s jednostavnim sadržajem za izbornike i Jetwoobuilder za dodavanje fantastičnih WooCommerce widgeta.

Ostale značajke uključuju četiri stila zaglavlja, postavke korisničkog prilagođavanja uživo, brzi dizajn i spreman dizajn mrežnice, usporedite funkcionalnost proizvoda, napredne lebdjelice sa pokazivačima proizvoda, popis želja, opcije fontova, ikone, podršku bbPressa i BuddyPress, socijalna integracija i podrška 24 sata dnevno.

7. Tokoo

WooCommerce tema Tokoo Electronics Store

Info & DownloadView Demo

Ako su višenamjenske teme poput noževa švicarske vojske, onda je Tokoo poput kuharskog noža. Izgrađen je s jednom svrhom – pružiti web mjesto eCommerce klasičnog izgleda za internetske stranice podružnica, dropshipping ili više dobavljača. Tema je lagana i opterećuje munje brzo kada se koristi s dodacima za predmemoriranje i optimizaciju. Početna stranica izrađuje se pomoću predloženih stranica ili putem kompatibilnih graditelja stranica poput Elementor ili King Composer.

Ostale važne značajke teme uključuju 5 različitih početnih stranica, različita zaglavlja, podnožja i ekskluzivno mobilno zaglavlje. Tema se također lako integrira s popularnim WooCommerce dodacima bez dodatnog zahtjeva kompatibilnosti. Neke su uobičajene značajke tema, poput megamenua, demo uvoza jednim klikom, primarne boje definirane od strane korisnika itd.

8. WooPress

WooPress E-trgovina WordPress tema

Info & DownloadView Demo

WooPress je moderna tema s omogućenom WooCommerce-om koja ima između dvije desetak izgleda i može vam olakšati pomicanje ozbiljnih količina proizvoda. Ova bogata tema ima sve što vam je potrebno da danas izgradite svoju internetsku trgovinu kako biste započeli s prodajom proizvoda!

Prije svega, WooPress koristi popularni i besplatni WOPCommerce dodatak za e-trgovinu WordPress, tako da možete izgraditi prekrasnu internetsku trgovinu. Dodajte proizvode, povezane proizvode, varijabilne proizvode (kao što su predmeti u više veličina ili boja), kupone, cijene isporuke i još mnogo toga. WooCommerce čini naporan dio stvaranja e-trgovine. Plus WooPress je sve dizajnirao da izgleda moderno i elegantno.

Još jedna velika značajka su višestruki stilovi tema. Jednostavno odaberite jednu od tematskih verzija kako biste trenutačno novi izgled dobili na svom web mjestu. Odaberite zadanu, punu širinu, lijevu bočnu traku, paralakse, jednu stranicu ili knjigu izgleda. Svaki stil je jedinstven i stvoren je kako bi se vaši proizvodi istakli.

Tema je kompatibilna s WPML-om, bbPress-om i Visual Composer-om (uključen u temu), tako da ste prekriveni nekim uobičajenim opcijama integracije. EightTheme trenutno nudi i besplatnu uslugu instalacije koju možete iskoristiti kao manje iskusan vlasnik web mjesta.

WooPress je u potpunosti prilagodljiv, mrežnica spremna i isporučuje se s potpuno uređivim Photoshop predlošcima, ako želite zaista zaprljati ruke u pogledu dizajna. Ujedno spaja i komplementarne dodatke kao što su Glavni klizač, Revolucija klizača i osnovna mreža.

9. New York (blog i trgovina)

Njujorški blog i trgovina WordPress tema

Info & DownloadView Demo

New York je nevjerojatna tema za WordPress blogovanja i e-trgovine koja je osmišljena posebno za modne i beauty blogere. Pomoću njujorške WordPress teme možete jednostavno unovčiti svoj blog uz uključenu podršku za WooCommerce.

Tema nudi mnoštvo odličnih značajki za klizač postova s ​​početnim stranicama, društvene integracije, razne izgled početne stranice, feed sa footerma na Instagramu i još mnogo toga. Ali što je najvažnije, tema nudi zadivljujuću integraciju WooCommercea. Želite li uopće započeti sa svojim blogom WOrdPress i kupovati? Tema također sadrži jednostavne primjere podataka koje možete uvesti da bi vaša web stranica izgledala poput demo!

10. Ushop (besplatno)

Ushop Besplatno WooCommerce Shop Tema

Tema besplatne web trgovine WordPress za e-trgovinu je jednostavna i čista opcija internetske trgovine. Budući da ova tema pojednostavljuje stvari kada je u pitanju dizajn, to je vrlo fleksibilna tema. Postoje ugrađene opcije za stil zaglavlja, boje, drobtine, postavke proizvoda i još mnogo toga. Ali u kombinaciji s besplatnim graditeljem kao što je Elementor, možete prilagoditi stranice tema prema potrebama svoje trgovine. Ushop je također spreman za prijevod, što ga čini odličnom opcijom za pohranu širom svijeta.

11. Neto

Neto eCommerce WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Želite li izgraditi fantastičnu web lokaciju za e-trgovinu i imati pristup TONS-u drugih vrhunskih tema? Checkout Neto od CSSIgniter. Ova prekrasna tema WooCommerce piksela je savršena za bilo koju web stranicu trgovine.

Njegov čist i minimalan izgled učinit će navigaciju laganim posjetiteljima i omogućiti im da se usredotoče na ono što je najvažnije, vaše proizvode. Sama stranica trgovine sadrži više izgleda, uključujući izgled pune širine s područjem filtriranja izvan mjesta ili alternativno lijevom / desnom bočnom trakom. Ne gradite web lokaciju e-trgovine, već samo želite prikazati svoj posao ili proizvode? Nema problema, Neto sadrži kataloški način rada, klikom na gumb možete sakriti sve cijene i funkcionalnost košarice na cijelom web mjestu.

Tema uključuje stotine opcija za boje, fontove, pozadine, elemente stranice i još mnogo toga, tako da zaista možete stvoriti trgovinu koju želite. Sve su opcije teme ugrađene u alat za prilagodbu programa WordPress koji vam daje potpunu kontrolu nad različitim tematskim područjima pružajući vam više od 100 opcija. Uz to, uključeni su super jednostavni kratki kodovi za umetanje proizvoda, popisa i vrtilja na bilo koju stranicu. Kao i dvanaest prilagođenih widgeta koji su ugrađeni u temu za stvaranje jedinstvenih izgleda za vaše postove i proizvode na naslovnoj stranici ili bilo kojeg drugog widgetizeda. Tema je također kompatibilna s različitim popularnim dodacima za izradu stranica, nudi potpunu integraciju s Visual Composer-om, Divi-om, Elementor-om i SiteOrigin-ovim Page Builder-om..

Volite više od jedne teme od CSSIgnitera? Odaberite tematski klub na odjavi! S tematskim klubom CSSIgniter imat ćete pristup svim njihovim zadivljujućim WordPress temama, a ako krenete za životno članstvo, dobit ćete svaku WordPress temu, HTML predložak, PSD datoteku i svako ažuriranje zauvijek (plus stalna podrška). To je posao koji stvarno ne biste trebali zanemariti.

12. Setwood

Setwood eCommerce WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Setwood je moderna i čista tema bloga za WordPress koja je u potpunosti kompatibilna s dodatkom za e-trgovinu WooCommerce. Tema nudi čist dizajn koji je prilagodljiv, performanse optimizirane, SEO prijateljske i (naravno) kompatibilne WooCommerce. tema također ima mnoštvo sjajnih značajki i jednostavne opcije. Tema koristi live WordPress Customizer za lakši odabir opcija. Odaberite opcije za prilagođeni izgled web mjesta, prilagođene boje i pozadine, prilagođene Google fontove (postoji više od 700 + za odabir) i još mnogo toga.

Plus dodavanje sadržaja je jednostavno. Tu su ugrađeni formati posta pa dodajte citate, audio, video i galerije koje lijepo oblikuju. Posebni formati čak prikazuju simpatičnu ikonu na unosima (poput ikone reprodukcije prikazane na unosima video posta). Setwood je također u potpunosti kompatibilan s popularnim dodatkom za e-trgovinu WooCommerce za WordPress. To znači da možete prodavati vlastite proizvode i usluge ili koristiti sposobnost WooCommercea za povezivanje na pridružene proizvode. Uparen sa widgetom Adwooda Setwooda za unovčavanje vašeg bloga je jednostavno! Ostale značajke uključuju uključuju podršku posvećenoj temi, korisnu dokumentaciju i vijeka ažuriranja.

Želite da tema odgovara vašoj robnoj marki? Koristite ugrađene opcije Setwooda za boje, fontove i drugo u alatu za prilagođavanje tema da biste prilagodili značajke. Ili dodajte dodatak treće strane poput Žute olovke kako biste prilagodbe učinili još lakšim.

13. šik

Chic WordPress blog i trgovina tema

Info & DownloadView Demo

Chic WordPress tema je lijepa opcija za stvaranje svog WordPress bloga i unovčavanje. Koristite ugrađene mogućnosti bloga za klizač početne stranice, prilagođene stupce i širine web mjesta, tri različita stila zaglavlja, stotine Google fontova, neograničene mogućnosti boja (s alatom za odabir boja), prilagođene widgete, odjeljak podnožja za posljednje proizvode i još mnogo toga da biste stvorili svoj savršen blog. Zatim unovčite svoju web stranicu sa WooCommerce.

Tema sadrži mnoštvo opcija za dodavanje pojedinačnih, varijabilnih, prenosivih i pridruženih proizvoda WooCommerce. Zatim koristite prilagođeni odjeljak podnožja WooCommerce za istaknute artikle, dodajte svoje proizvode na bočne trake pomoću wooCommerce widgeta, pa čak i umetnite kolekcije proizvoda u postove ili stranice s uključenim WooCommerce prečacima.

14. WP Beauty

WP Beauty WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Ako želite izgraditi trgovinu e-trgovine za svoje kozmetičko poslovanje, ne tražite dalje od Beauty WP-a. Ova je simpatična tema imala mnogo sjajnih opcija za izgradnju web stranice za vaše poslovanje i prodaju proizvoda i usluga uz WooCommerce.

Beauty WP savršen je za toplice, kozmetičke tvrtke, fitnes studije, salone, pa čak i blogere koji su podružnice drugih tvrtki. Tema uključuje jednostavan za upotrebu alata za izradu stranica, dodatni klizač dodatak, korisni dodatak za rezervaciju obveza, prilagođene widgete, kompatibilnost WPML prijevoda, prilagođene Google fontove, opcije boja, podršku mrežnice i još mnogo toga. I naravno, Beauty WP u potpunosti je kompatibilan s dodatkom za e-trgovinu WooCommerce, tako da brzo možete izgraditi trgovinu na mreži.

15. Shoppe

Shoppe WooCommerce WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Shoppe tema od Themify je odličan izbor za profesionalce za izgradnju njihove internetske trgovine. Tema uključuje popularnog Themify graditelja stranica tako da možete ispočetka kreirati jedinstvene postove i stranice, kao i fenomenalne opcije poput ajax košarice, okvira s lampicama, brzog pretraživanja, popisa želja za proizvod i kreativnog zumiranja slike koja će zasigurno impresionirati vaše kupce.

Ali značajke se tu ne zaustavljaju. Shoppe tema uključuje 14 unaprijed izrađenih izgleda zaglavlja, 9 dizajna stranica arhivskih stranica, 6 stilova podnožja, poveznice na društvenim proizvodima, ajax brzo pretraživanje, podršku mega izbornika i više od 100 USD dodataka bonusima! Najbolje od svega, ako kupite članstvo u Themify Clubu, imat ćete pristup Shoppeu kao i svakoj drugoj temi i dodatku koji je stvorio Themify. Što nije voljeti?

16. Flatsome

Izvrsna višenamjenska WooCommerce tema

Info & DownloadView Demo

Flatsome je s razlogom jedna od najprodavanijih WordPress tema za web mjesta za e-trgovinu. Ova tema trgovine isporučuje se sa značajkama WooCommerce-a za popise želja s prodavaonicama, brzim pregledom proizvoda, vanjskom platnom ili padajućom košaricom, kataloškim načinom izrade prilagođenog proizvoda. Uključuje i biblioteku Flatsome Studio s više od 300+ unaprijed definiranih izgleda stranice i program za izradu stranica ako želite stvoriti web stranicu koja je 100% vaš vlastiti dizajn. Samo umetnite elemente za svoj portfelj, karte, video zapise, gumbe, redove, proizvode stupaca itd. Zatim prilagodite boje, slojeve, položaj, fontove i više koristeći ugrađene elemente elemenata. Flatsome je također spreman za prijevod, koristi lijeno učitavanje, kompatibilan je s Kontakt obrascem 7,

17. Marketify

Označite WordPress temu digitalnog tržišta

Info & DownloadView Demo

Za poduzetnike koji žele pokrenuti svoje internetsko tržište marketinška tema je izvrsna opcija. Ova WordPress tema e-trgovine za više prodavača dizajnirana je za rad s paketom proširenja Easy Digital Downloads Marketplace (kupuju se zasebno). Korištenjem ugrađenih predložaka stranica Marketify, prilagođenih widgeta i registracije korisnika brzo možete brzo i brzo pokrenuti svoje tržište s EDD-om..

18. Sjever

Sjeverna osjetljiva tema WooCommercea

Info & DownloadView Demo

Sjever je čista i minimalna WooCommerce tema savršena za stvaranje lijepe internetske trgovine s malo održavanja. Tema uključuje jednostavne predloške za izradu vlastite klasične trgovine, knjige o knjigama, odredišne ​​stranice proizvoda, mrežne mreže i još mnogo toga. Sa 5 jedinstvenih stilova stranice proizvoda jednostavno je prikazati svoje predmete. Osim toga, višestruki stilovi unosa s filtrima i punjenjem Ajax-a olakšavaju kupnju kupcima. Ostale jedinstvene značajke uključuju brzu bočnu traku trgovine, napredno pretraživanje proizvoda, filtri na platnu, mogućnosti stranice, stilovi zaglavlja i dodatni dodaci (graditelj stranica, klizači, dinamično određivanje cijena, pdf fakturiranje i još mnogo toga).

19. Stocky (PhotoStock Shop)

Stocky - Tema za tržnice s fotografijama

Info & DownloadView Demo

Imate fotografije s kojima ne znate što da radite? Ili neki prijatelji fotografa sa svojim fotkama? Stocky je odličan način za pokretanje vlastitog tržišta dionica. Potpuno integriran s proširenjima EDD Marketplace-a, Stocky omogućava (i drugim stvaraocima) da prodaju svoje fotografije na mreži. Dobavljači mogu stvoriti račun, učitati avatar i dodati svoj portfelj. Stocky također podržava galerije proizvoda ako želite ponuditi paket fotografija. Ostale značajke uključuju podršku mrežnice, opcije boja, opcijski prikaz podataka EXIF ​​za slike, kompatibilnost proširenja slikovnih vodenih žigova, integraciju društvenih medija i još mnogo toga.

20. Modus

Modus modernog namještaja WooCommerce tema

Info & DownloadView Demo

Izgradite internetski salon za svoju trgovinu namještajem sa temom Modus WooCommerce. Stvorena s obzirom na dućane s namještajem, tema Modus uključuje korisne značajke trgovine kao što su 12+ izgled početnih stranica, brzi uvoz demonstracija, Arrowpress administrator ploča, moćan crtač stranica, neograničene mogućnosti boja i ??? Plus tema uključuje WooCommerce shop specifične značajke za izračun cijene, Instagram shop i dinamične istaknute slike. Tema je čak i GDPR spreman što ga čini odličnom opcijom, posebno za one u Velikoj Britaniji.

21. Organik

Tema organske, farme i pekarstva WooCommerce

Info & DownloadView Demo

Tema Organik WooCommerce savršen je početak za bilo koju trgovinu organskom hranom, pekaru ili čak poljoprivrednike. Tema uključuje 6 prethodno oblikovanih početnih stranica s opcijama filtriranja po cijeni, prikazu popisa ili rešetki, usporedba proizvoda, brzi pregled predmeta, popis želja, nedavna i srodne stavke. Možete čak odrediti koliko dugo je proizvod označen kao “novi” i dodati prilagodljive skočne prozore za svoje promocije. Dakle, stvaranje sezonske prodaje je jednostavno! Organik također uključuje Visual Composer builder stranice i dodatke Slider Revolution za jednostavan i fleksibilan dizajn web mjesta.

22. Zass (ručni proizvodi)

Zass WooCommerce tema za ručno rađenu robu

Info & DownloadView Demo

Zass je lijepa i jedinstvena WooCommerce tema stvorena za obrtnike. Izgradite svoje tržište za više dobavljača u stilu Etsy koristeći Zass-ov program za izradu stranica i WC Marketplace (s dodatnom kompatibilnošću tema za WC dobavljače Pro i Dokan Multivendor). Pojedinosti kao što su obrada papira u rubrikama, ograničena mogućnost ponude / kupona i jednostavne mogućnosti oblikovanja tema čine Zass pobjednikom. Tema je također spremna za WPML i RTL, tako da svoje tržište možete učiniti dostupnim kupcima u gotovo svim regijama.

23. Knjigovežnice

Izdavaštvo knjiga i trgovina knjiga WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Prodajte knjige ili druge publikacije na mreži s temom Booklovers WordPress. Tema je izvrsna opcija za izdavačke kuće i knjižare. Kompatibilnost WooCommerce-a olakšava prodaju oglasnog prostora na mreži. Dovoljno je dizajnirati web mjesto za e-trgovinu pomoću uključenih PO Composer, izrađivača stranica Visual Composer, upravitelja medijskih sadržaja, premium klizača, kratkih kodova i prilagođenih postavki opcije teme. Knjigopisi su također spremni za Gutenberg i GDPR.

24. Welldone

Welldone WordPress tema za sport, fitness i prehranu

Info & DownloadView Demo

Dizajnirajte jedinstvenu internetsku trgovinu za sportsku prehranu ili fitness sport s Welldoneom. Ova tema spremna za WooCommerce odlična je opcija jer je već spremna za GDPR – tako da imate sve potrebne alate kako biste osigurali da web mjesto bude pri ruci. Tema Welldone uključuje 9 izgleda početnih stranica, galerije, čitav blog i unaprijed pripremljene prilagođene stranice za proizvode, o nama, timu, uslugama i taksonomijama. Ali to nije sve – tema ima mnoštvo jednostavnih ugrađenih opcija za koje se zasigurno sviđa. Kao što su ljepljivi izbornici, podrška za mrežnicu, video klizač, Fontello ikone, kratki kodovi, alat za pravljenje i povlačenje stranice i još mnogo toga.

25. KIDZ

KIDZ Baby & Kids Store tema WooCommerce

Info & DownloadView Demo

Ako tražite jednu od najboljih WordPress tema za e-trgovinu za trgovinu odjeće za djecu ili dućan s igračkama, to bi mogla biti tema za vas. Kidz je razvijen za razigrani dizajn s jednostavnim opcijama za izgradnju vaše trgovine. Započnite brzo s bilo kojom od njihovih 6 prodavaonica s punim značajkama. Zatim prilagodite izgled stranica (ili stvorite vlastiti) pomoću vizualnog alata FrontPage. Kidz tema uključuje i dva izgleda proizvoda, 3 popisa stilova, mega izbornike, filtar boja, Ajax pretraživanje, brzi pregled proizvoda i listu želja, podršku za RTL i WPML kompatibilnost sa prevodom.

26. Trgovina za kućne ljubimce

Tema trgovine za kućne ljubimce WooCommerce WordPress

Info & DownloadView Demo

WordPress Pet trgovina Pet trgovina upravo je ono što zvuči – tema WooCommerce za Pet trgovine. Pomoću alata za izradu stranica SiteOrigin možete stvoriti bilo koji izgled ili prilagoditi tematske fontove i boje koristeći WordPressov alat za prilagodbu. Pet trgovina uključuje 10+ prilagođenih widgeta, klizača zaglavlja, podršku za prijevod, prilagođene bočne trake, rešetke proizvoda, istaknute ili najprodavanije module, robne proizvode i još mnogo toga. Imate pitanje o temi? Programeri tema imaju video vodiče koji će vam pomoći da započnete s radom.

27. Drone

Drone - jedinstveni proizvod WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Samo prodajete jedan proizvod? Drone je zadivljujuća pojedinačna tema WooCommerce namijenjena predstavljanju i promociji vaših predmeta. Opcije vašeg odredišne ​​stranice u kompletu s popularnim graditeljem stranica Visual Composer i Slider Revolution su beskrajne. Odaberite između 3 izgleda zaglavlja, 500+ Googleovih fontova, neograničene mogućnosti boja, prilagođene širine web-mjesta i bočne trake. Plus Drone uključuje WooCommerce značajke za popise želja, brzi pregled i košaricu za ajax.

28. ShopIsle Pro

ShopIsle Pro eCommerce WordPress tema

Info & DownloadView Demo

ShopIsle je fenomenalna višenamjenska tema za web stranice e-trgovine. Dolazi s vrlo elegantnim i privlačnim izgledom, koji pristaje osobama kojima je jako stalo do njihove online prisutnosti. Tema izgleda moderno i ima animirani klizač preko cijelog zaslona, ​​video vrpce, odjeljak za čistu trgovinu i ugrađeni sustav za pregled proizvoda. Pomicanje je elegantno izvedeno efektom glatke paralakse. Sve u svemu, vrlo elegantna tema, sa zadivljujućim i jednostavnim dizajnom koji čini da vaše iskustvo pretraživanja kupaca bude lako i ugodno.

Što se značajki tiče, ShopIsle Pro vam donosi sjajan paket. Ima prilagodljiv dizajn, što znači da je napravljen da stane na zaslon mobilnih telefona. Tema je kompatibilna s WooCommerceom, tako da jednostavno i brzo prodajete svoje proizvode izravno sa svoje web lokacije. Također, omogućuje vam izgradnju sadržaja pomoću opcija povuci-i ispusti (u potpunosti je kompatibilan s dodatkom SiteOrigin Page Builder-a). Osim toga, ShopIsle je optimiziran za brzinu i SEO, dolazi s mega izbornicima, widgetized footer-om i spreman je prijevod.

Posljednje, ali ne najmanje bitno, tema nudi pregršt mogućnosti prilagodbe, tako da možete učiniti da vaša web stranica izgleda onako kako želite. Sve prilagodbe možete izvršiti putem Live Customizera, koji vam omogućuje da vidite promjene u stvarnom vremenu.

29. Luksuz

Luksuzna WooCommerce tema za WordPress

Info & DownloadView Demo

Luksuz je moderna tema WordPress za WordPress za e-trgovinu WooCommerce premium iz Templatic-a. Ova je tema brz način stvaranja prilagođene internetske trgovine za prodaju vaših proizvoda ili usluga.

Stvaranje internetske trgovine ne mora biti naporno, a s Luksusom to neće biti. Ova tema ima sve što je potrebno za stvaranje lijepe internetske trgovine optimizirane za konverzije. Tema uključuje zapanjujuću početnu stranicu, zajedno s klizačem pune širine, najnovijim proizvodima, oglasnim spotovima (izvrsno za sve akcijske ponude), istaknutom robom i još mnogo toga. Luksuz također uključuje stilizirane arhive i stranice s proizvodima, tako da vaša web stranica izgleda lako kohezivno.

Luksuz je u potpunosti integriran s besplatnim WooCommerce e-commerce WordPress dodatkom. Uz to možete stvoriti napredne stranice proizvoda sa standardnim proizvodima, promjenljivom robom (gdje se promjene cijena temelje na opcijama koje je odabrao korisnik), križno promoviranim proizvodima, trgovinama za preporučene pridružene proizvode itd. Sve je u trgovini stručno stil da se podudaraju sa temom – ocjene, gumbi, krušne mrvice, prodajne vrpce, widgeti i sve ostalo. Ostale opcije tema za koje ste sigurni da su opcije boja, prilagođeni fontovi, stilski widgeti WooCommerce, kompatibilnost WPML-a, ažuriranja i podrška tema i još mnogo toga.

30. Flatshop

Tema FlatShop WordPress

Info & DownloadView Demo

FlatShop je paralaks WordPress tema za e-trgovinu koju je stvorio Themify. Ova je tema jedinstven način dijeljenja svojih proizvoda s potencijalnim kupcima. Ova responzivna tema izvrstan je način za izgradnju vaše internetske trgovine. Napravite zadivljujuću početnu stranicu sa složenim odjeljcima paralaksa za različite proizvode, napravite zidanu animiranu trgovinu od 2-4 stupaca i čak dodajte slike paralaksa na stranice proizvoda. Osim toga, glavnoj navigaciji možete dodati ikonu zabavnog košarice. Na ovaj način možete stvoriti uistinu jedinstvenu trgovinu koja će se istaknuti od konkurencije.

FlatShop podržava WooCommerce, jedno od najpopularnijih rješenja za e-trgovinu za WordPress web stranice. Stranice proizvoda, košarica, blagajna, pa čak i wooCommerce widgeti dizajnirani su tako da odgovaraju minimalnom dizajnu teme..

Tema također uključuje opciju slajda u izborniku. Umjesto da se pri vrhu stranice prikazuje navigacijski izbornik, možete jednostavno imati ikonu. Kada čitatelji kliknu ikonu izbornika, izbornik će se otvoriti s desne strane, zajedno s društvenim vezama i pretraživanjem filtara. Ostale značajke teme uključuju fenomenalni graditelj stranica Themify Drag & Drop, Google karte, beskonačnu podršku za pomicanje i još mnogo toga.

31. Flavia

Flavia responzivna WooCommerce WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Tražite li odgovornu temu WordPressa za svoju internetsku trgovinu koja je opremljena najnovijim moćnim alatima za upravljanje svim nišama kupovine? Flavia nudi 8+ kućnih izgleda sa sjedištem u niši, a nudi puno jedinstvenih stilova posta za upravljanje različitim vrstama proizvoda na istoj web stranici. Također možete upravljati kategorijama, markama, timom, zabavnim činjenicama, svjedočanstvima, uslugama i svim ostalim stvarima vezanim za internetsku trgovinu. Pruža vam mogućnosti za lijepo upravljanje i organiziranje kategorija proizvoda uz pomoć odjeljka s karticama.

Sustav internetske kupovine koji je u skladu s korisnicima uključuje sve značajke košarice, blagajne i upravljanja računom. Radi praktičnosti, u zaglavlju se nalazi košaricu koja je podržana skočnim prikazom sadržaja košarice. Pomoću widgeta za filtriranje proizvoda koji klijenti mogu kliknuti na proizvod po svom izboru. U međuvremenu, postoji 6+ stilova posta i pridruženi dizajn proizvoda.

Na stranici s pojedinostima o proizvodu možete uključiti informacije poput dostupnosti, broj pregleda, ukupnu ocjenu, cijenu, šifru proizvoda, kratak opis, definiciju količine i gumbe poput liste želja i dodavanja u košaricu. Moguće je prikazati i videozapise, kategorije i oznake. Što se tiče strane prilagodbe, Flavia ima moćnu pozadinsku ploču koja sadrži stotine opcija prilagodbe, a također pruža funkciju povlačenja i ispuštanja alata za izradu stranica Visual Composer. Dakle, nevjerojatno je jednostavno personalizirati dizajn, izgled i elemente sadržaja.

Smatran neizostavnom značajkom gotovo bilo koje vrste web stranica, također je uključen i sustav upravljanja blogovima koji možete koristiti za promociju proizvoda ili objavljivanje vijesti i recenzija. Unaprijed definirani izgled bloga postoje za jedno ili više stupaca sa ili bez bočne trake s lijeve ili desne strane. Možete koristiti i YouTube i Sound Cloud varijante bloga.

32. Ducan

Ducan internetska trgovina WooCommerce WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Ducan premium WordPress trgovina može se koristiti za izradu gotovo bilo koje vrste web stranica, u rasponu od priča za muškarce i žene, do djece i proizvoda za kuhanje. Postoje i posebni izgled trgovina za kućne ljubimce, prodavaonice knjiga, prodavaonice predmeta za čišćenje, prodavaonice sportske opreme, dućana s igračkama, prodavaonice kozmetike, trgovine elektronike, internetske trgovine mobilnih / prijenosnih računala, trgovine namještaja i dizajnera interijera itd. Tema zahtijeva minimalni osobni napor sa vaše strane. Prvenstveno zbog toga što postoji oko dva desetaka nišnih rasporeda početnih stranica kao ugrađene značajke teme. Samo odaberite odgovarajući dizajn i stavite ga na upotrebu odmah nakon personaliziranja sadržaja.

Ali to nije sve – imate preko tri desetine spremnih za upotrebu kratkih kodova. Primijenite ove građevne blokove stranica uz pomoć vizualnog sastavljača stranica s povlačenjem i ispuštanjem kako biste u nekoliko sekundi stvorili svježe nacrte kućica s nekoliko klikova! Tu su sve napredne i korisne mogućnosti kupovine, uključujući funkcionalnost Add to Cart koja se temelji na Ajaxu, Pogledajte skočni prozor Košarica u zaglavlju, prijava na temelju skočnih prozora, jednostavno upravljanje računom i odjava, više opcija plaćanja i tako dalje. Također se nude i druge dodatne opreme poput upravljanja popisima želja i usporedbe funkcionalnosti proizvoda. U međuvremenu, s više dostupnih dizajna, možete predstaviti svaku vrstu proizvoda na drugačiji i jedinstven način.

Ducan također uključuje paket premium i besplatnih dodataka s primarnim ciljem koji pridonose funkcionalnoj svestranosti teme i olakšavaju prilagodbu. Vrhunski dodaci uključuju izradu stranica Visual Composer, klizač revolucije i klizač sloja. S druge strane, WooCommerce, bb press, Easy Digital Downloads, WPML i RTL (s desna nalijevo) su neki od besplatnih dodataka koji su vam zaista potrebni za potpuno moderniziranu internetsku trgovinu..

33. a.dot

a.dot Tema za WordPress e-trgovine

Info & DownloadView Demo

a.dot je kreativna tema WordPress-a za premium e-trgovinu koju možete brzo izraditi u internetskoj trgovini. Jednostavno instalirajte a.dot, aktivirajte WooCommerce, dodajte svoje proizvode i počnite zarađivati!

Posljednjih godina malo je poslovanje postalo veliko. Sa pojavom društvenih medija nikad nije bilo lakše promovirati vaše ručne ili jedinstvene proizvode na mreži. Sve što trebate je internetska trgovina koja će usmjeriti kupce na prodaju. To je mjesto gdje dolazi a.dot. Ova tema je odgovor na vaše potrebe e-trgovine.

Tema je u potpunosti integrirana s WooCommerceom tako da možete dodati proizvode, galerije, ocjene, opise, recenzije, unakrsnu prodaju i još mnogo toga. Uz to što tema ima 9 i više demonstracija, možete jednostavno odabrati dizajn trgovine koji vam se sviđa i uvesti uzorke podataka da biste brže započeli. Ostale značajne teme uključuju sljedeće lebdeće proizvode, stiliziranu košaricu, odbrojavanje prodaje (odlično za posebne ponude!), Portfelj, cijeli blog (s opcijom vremenske trake), prilagodljiv dizajn i još mnogo toga.

34. Makaroon

Slatka macaroon WordPress WooCommerce tema

Info & DownloadView Demo

Macaroon je vesela i živopisna WordPress tema za e-trgovinu spremna za WooCommerce. Ova bi tema bila izvrsna za bilo koju internetsku pekaru, trgovinu odjećom ili drugu trgovinu.

Izgrađeni pomoću moćnog dodatka Visual Composer, možete stvoriti bilo koji izgled koji želite. Samo kliknite za dodavanje, povlačenje i ispuštanje elemenata stranice. Macaroon također sadrži korisne predloške stranica za tim, ured, povijest, usluge, izjave i cijene tako da možete započeti za samo nekoliko minuta.

Tema također dolazi s puno WooCommerce dodataka besplatno. To je tačno, dobivate sve dodatke createIT za dodavanje popisa, 360 pregleda proizvoda, kataloga i veličine. Uz sve ostale standardne značajke WooCommerce (kao što su ocjene, recenzije, unakrsne prodaje itd.), Možete stvoriti doista fantastičnu trgovinu. Macaroon također sadrži 7 boja kože, efekte opeklina paralaksa i ken, prilagođene animacije, ikone za fantastične slova, podršku za obrazac 7 i više.

35. Pekara

WordPress Tema Makarske MarketCom eCommerce

Info & DownloadView Demo

Makery je odvažno tržište i e-commerce premium WordPress tema iz Themeforesta. Ova je tema sjajan način stvaranja vlastitog mrežnog tržišta za prodavače koji će dodati svoje proizvode i usluge na prodaju.

Web stranice za e-trgovinu lako je kreirati s WordPressom, posebno jer mnoge teme podržavaju WooCommerce za stvaranje vlastite internetske trgovine. Ali s Makeryjem možete stvoriti tona prodavaonica unutar vlastitog mrežnog tržišta (baš poput Themeforest, Etsy ili Creative Market). Na ovaj način možete podržati mala poduzeća dajući mjesto za prodaju njihove robe i pomažući im da dosegnu veću publiku. Ili možete koristiti svoje tržište da biste ponudili različite proizvode koristeći pridružene veze svojim čitateljima.

Ključna značajka Makeryja je da podržava neograničene WooCommerce trgovine. Uz neograničene prodavaonice možete dodati više kolica, provizija trgovina i još mnogo toga. Osim toga, tema proširuje uključene WordPress korisničke profile kako biste mogli dodavati fotografije, favorite, dodatne detalje i još mnogo toga.

36. OneCart (besplatno)

OneCart Besplatno WordPress tema

OneCart je čista i minimalno prilagodljiva tema za WordPress za e-trgovinu. Ova tema za WooCommerce spremna je danas za stvaranje vlastite internetske trgovine. OneCart je danas čist i jednostavan način za podešavanje internetske trgovine. Ova minimalna tema uključuje sve što je potrebno da biste započeli bez da vas preopterećuju mogućnosti.

OneCart je WooCommerce spreman, tako da sve što trebate učiniti je instalirati besplatni WooCommerce e-commerce WordPress dodatak. Ovim dodatkom lako možete dodati svoje proizvode, kategorije proizvoda, ocjene i mišljenja. Plus dodatak uključuje podršku za različite valute, arhivu trgovina, popuste, varijabilne proizvode (za boje i veličine), i još mnogo toga. Uz podršku OneCart-a za mogućnosti oblikovanja u programu za prilagodbu tema uživo možete učiniti da vaša trgovina odgovara vašoj robnoj marki. Tema također uključuje FlexSlider s omogućenim prstom preko dodira, 2 prilagodljiva izbornika, cijeli blog, integrirane fontove i ikone, poruku dobrodošlice na gornjoj traci i još mnogo toga.

37. Gospodine Krojač

Mr. Tailor E-commerce WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Gospodin Tailor potpuno je reagiran na WordPress temu premium nagrade za e-trgovinu iz tvrtke Themeforest. Ova zapanjujuća tema sigurno će zadiviti klijente i dizajnere. Svaka cigla i malter trebali bi uzeti u obzir internetsku trgovinu. Možete se žaliti na širem tržištu koje prodaje isti inventar koji imate. Osnivanje trgovine putem e-trgovine izvrstan je način za rast vašeg poslovanja jer će i vaši vjerni kupci moći dijeliti vaše web mjesto i vaše proizvode sa svim svojim prijateljima. Gospodin Tailor samo je predložak web stranice za početak.

Tema uključuje sve što je potrebno za pokretanje vaše internetske trgovine (osim vaših proizvoda, naravno). Tema je potpuno osjetljiva i mrežnica je spremna, tako da možete dodati detaljne slike proizvoda koji će savršeno izgledati na bilo kojem uređaju. Uz to postoji puno sjajnih opcija za prilagođavanje teme vašoj trgovini kao što je prilagođeni prijenos logotipa, lijepo ljepljivo zaglavlje, prilagodljive boje, podrška za paralaks slike, ugrađeni klizači, pa čak i opcijski popis želja koji možete omogućiti svojim kupcima.

Osim toga, budući da je ovo tema e-trgovine, gospodin Tailor potpuno je kompatibilan s WooCommerceom (jednim od najboljih besplatnih WordPress dodataka za besplatnu e-trgovinu). Uz WooCommerce i Mr Tailor možete prodavati fizičke, digitalne ili čak pridružene proizvode što vašu internetsku trgovinu čini super fleksibilnom. Osim toga, dodatak upravlja s kompliciranim bitovima i komadom trgovine putem e-trgovine za vas – odjava, otprema, porez, praćenje narudžbi, ocjene, kuponi i još mnogo toga – sve je ugrađeno u sebe. Najbolji dio je to što je svaka značajka bila dizajniran tako da odgovara ostatku teme Mr Tailor, tako da vaši kupci doživljavaju besprijekorno iskustvo kupovine na vašoj web lokaciji od početka do kraja.

38. Susjedstvo

Tema za WordPress za e-trgovinu iz susjedstva

Info & DownloadView Demo

Susjedstvo je oštro bijela tema WordPressa o e-trgovini koja je dostupna na Themeforest. Ova minimalna tema savršena je za internetske trgovine, trgovine i tržnice.

Susjedstvo je izgrađeno oko dodatka WooCommerce. To znači da imate puno sjajnih značajki koje se temelje na proizvodima. Dodajte proizvode u kategorije, uključite oznake, stvorite prodaju, dodajte informacije, uključite galerije, dopustite ocjenjivanje i pregled, i još mnogo toga. Osim toga, styling je jednostavan za oči pa će korisnici voljeti pregledavati vaš oglasni prostor.

Susjedstvo također uključuje sjajan portfelj s mnoštvom opcija. Odaberite svoje stupce i napravite stranice prilagođenih stavki portfelja koristeći kratice za prikaz promocija ili događaja. Ili obavjestite kupce o tome što se događa s blogom! Opet postoji puno mogućnosti prilagodbe poput bočnih traka, poravnanja ulijevo ili udesno, mini bloga, zidanog izgleda, pojedinačnih izgleda posta i još mnogo toga!

39. Cartsy

Cartsy E-trgovina WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Cartsy je jednostavna WordPress tema za e-trgovinu koju je dizajnirao Templatic. Ova bi tema bila izvrsna za bilo koju internetsku trgovinu ili katalog.

Tema je izrađena pomoću WooCommercea pa znate da ćete imati značajku bogatu i jednostavnom za upotrebu na mreži. Dodavanje predmeta jednostavno je i možete uključiti opise, više slika, recenzije, oznake, društvene oznake, popuste, povezane stavke i još mnogo toga. Cartsy svojim kupcima olakšava pregledavanje vašeg inventara i pronalaženje upravo onog što traže.

Cartsy također uključuje fantastičan blog zasnovan na formatima postova. Kada na svoj blog dodate različite vrste sadržaja, odaberite ispravan format posta kako biste optimizirali prikazane podatke. Dodajte citate, poveznicu, galeriju, sliku, audio i naravno standardne postove. Svaka također ima svoju ikonu za jednostavnu navigaciju.

40. Skupite

Prikupite WordPress temu e-trgovine

Info & DownloadView Demo

Gather je premium tema e-trgovine WordPress od strane ThemeTrust. Ova responzivna tema e-trgovine isporučuje se sa značajkama za postavljanje vlastite internetske trgovine. Čist i minimalan izgled savršen je za prikazivanje predmeta, a tema također uključuje vrlo lijep portfelj i blog. Prilagođene vrste posta za videozapise, slike, klizače i portfelje pružaju obilje mogućnosti za dodavanje sadržaja za vaše klijente.

Pomoću ove teme možete u kratkom vremenu postaviti kompletnu trgovinu na vašu web lokaciju. Gather dolazi s izvrsnim postavljanjem, koji uključuje istaknute sastojke (kao što su proizvodi na prodaju), mogućnost prikazivanja ocjenjivanja u cijenama, sjajnu košaricu i vrlo koristan filtar. A budući da je WooCommerce spreman, sada možete početi prodavati artikle! Okupite je WooCommerce spreman, tako da sve što trebate učiniti je nabaviti besplatni dodatak i dodati svoje stavke.

41. StoreBox

StoreBox E-trgovina WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Puno ljudi razmišlja o WordPressu kao platformi za bloganje, međutim, mnogo je moćniji od toga. S obzirom na pravu temu i dodatke možete stvoriti bilo koju vrstu web mjesta. Teme StoreBox od strane Templatic transformirat će vašu WordPress instalaciju u cjelovitu trgovinu e-trgovine, tako da možete lako upravljati i prodavati svoje proizvode na mreži.

Storebox dolazi s funkcijom automatske instalacije. Prošli su dani kada ste morali postaviti svaki odjeljak vaše web stranice. Jednostavno aktivirajte temu i ona će automatski učiniti vašu web stranicu sličnom demonstraciji kako biste brzo i lako postavili web mjesto. Uz Store Box možete prodavati fizičke proizvode, digitalne proizvode ili čak stvoriti trgovinu podružnica.

Pomoću teme također možete stvoriti detaljne stranice za svaki od svojih proizvoda. Dodajte težinu, boje, veličine, cijenu, porez i dostupnost zaliha. Također možete prenijeti više slika po proizvodu, dodati svoje opise i čak prikazati prodajne cijene. Blagajna je također jednostavna, jer Kupci mogu birati između različitih opcija dostave i plaćanja. Dostava se vrši po paušalnim cenama, besplatnim cijenama i težištu. A na raspolaganju su vam PayPal, 2Checkout, Authorize.net, Google Checkout, WorldPay, bankovni prijenos i Gotovina na isporuci..

42. Xing

Xing E-commerce WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Xing je WordPress tema za poslovanje i e-trgovinu od strane ThemeForest. Ova čista i moderna tema pogodna je za izradu internetske trgovine za robu ili usluge. Višestruke mogućnosti izgleda i brojne lokacije klizača olakšavaju prikazivanje svojih proizvoda na elegantan način, prilično gdje god želite. Xing je optimiziran za WooCommerce, pa je jednostavno postaviti internetsku trgovinu i košaricu. Ostale korisne značajke uključuju funkcionalni blog, sjajan portfelj rešetki i ugrađen u društveno dijeljenje.

43. Kidz trgovina

Kidz Store eCommerce WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Kidz Store tema je e-trgovine koja dolazi s vrlo cool i korisničkim dizajnom. Osim toga, tema je prepuna sjajnih značajki koje će stvaranje internetske trgovine s WordPressom učiniti brzim i jednostavnim. Instalacija jednim klikom, više pristupnika za plaćanje, prikazi mreža i lista proizvoda, način kataloga, podrška kupona i još mnogo toga. Kidz Store će pretvoriti vašu osnovnu instalaciju WP-a u potpuno funkcionalnu trgovinu e-trgovine, zajedno s dodatnom upravom trgovine, tako da možete prodavati nematerijalnu i digitalnu robu putem interneta.

44. Emporium

Tema emporijske e-trgovine WordPress

Info & DownloadView Demo

Emporium je vaša WordPress tema o e-trgovini u cjelini. Ova premium wp tema dolazi sa svime što će vam biti potrebno da lako stvorite svoju internetsku trgovinu s WordPressom i pretvorite svoju WordPress instalaciju u potpuno funkcionalno rješenje za upravljanje sadržajem e-trgovine, tako da možete početi prodavati svoje proizvode putem interneta.

Emporium dolazi s funkcijom instaliranja jednim klikom tako da vam ne bi trebalo prolaziti kroz svaki korak prilikom aktiviranja teme. Jednostavno aktivirajte Emporium i on će automatski generirati uzorke proizvoda, kategorija i izvršiti sve vrste osnovnih postavki. To će vam omogućiti bolje razumijevanje kako tema funkcionira i brži rad.

Tema također omogućuje upotrebu 3 različita stila košarice. Normalna košarica, digitalna trgovina i način kataloga. Standardna košarica omogućit će korisnicima dodavanje proizvoda u košaricu s opcijom kupnje sada, digitalna trgovina (ako želite prodati ikone, pdfs, dokumente, glazbu ili drugu digitalnu robu) automatski će stvoriti korisnički račun kada netko nešto kupi tako da ih mogu preuzeti u bilo kojem trenutku, a kataloški način rada omogućuje vam prikazivanje predmeta bez prodaje izravno putem web mjesta.

45. Trgovina

Trgovina e-commerce WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Shop Theme je elegantna i minimalna tema za e-trgovinu WordPress tvrtke Organic Themes. Ova je tema jednostavno lijep početak bilo koje internetske trgovine ili tvrtke.

Postavite svoju internetsku trgovinu i započnite s prodajom proizvoda već danas koristeći tematiku WordPress za e-trgovinu Shop. Zahvaljujući integriranom plugu WooCommerce, cna dd detaljne stranice s izvrsnim informacijama poput opisa proizvoda, fotogalerijama, recenzijama kupaca i srodnim proizvodima. Osim toga pomoću widgeta možete dodati dodatne stavke na bočnu traku ili podnožje vaše web stranice.

Trgovina uključuje puno drugih sjajnih tematskih značajki izvan samih proizvoda. Ugrađen je fantastičan blog i koristan portfelj. Osim toga, iskoristite druge predloške poput stranice pune širine, stranice prezentacija, stranice arhiva ili stranice s 3 stupaca (kao i prilagođene kratice i widgete) za dodavanje dodatnog sadržaja na svoju web stranicu.

46. ​​Regencija

Regency Tema trgovine e-trgovine WordPress

Info & DownloadView Demo

Regency je prilagodljiva tema za WordPress za e-trgovinu, savršena za bilo koju internetsku trgovinu ili tržište. Ova tema ima sve alate koji su vam potrebni da biste u jednom trenutku stvorili ljupku prodavaonicu i započeli s prodajom.

Stvaranje internetske trgovine može biti neodoljivo. Imate na tone proizvoda kojima možete dodati vrh dizajniranja cijele web stranice. Pa, Regency uzima težak dio u stvaranju web stranice po mjeri. Ova tema dolazi u paketu s Visual Composer-om, jednim od najmoćnijih stvaralaca stranica vani. Pomoću ovog dodatka možete stvoriti vlastiti izgled stranica za svoju trgovinu, pa je izrada kućne, otprilike ili stranice za kontakt jednostavna.

Tema također dolazi s bbPress podrškom koju možete koristiti za uključivanje vlastitog foruma za korisničku podršku. Ovo je sjajan način da na svoju web stranicu dodate često postavljana pitanja u vezi s narudžbama, isporukom, povratom, veličinom i više. A uključena podrška BuddyPress odličan je način uključivanja članova na vašu web lokaciju. Regency se isporučuje s drugim značajkama kao što su 300 kratkih kodova, dodatak Visual Composer, opcije zaglavlja, 3 izgled stranice, prilagođena stranica uskoro i još mnogo toga.

Zaključujući naš popis najboljih tema e-trgovine WordPress

Postići svoj svijet u svijetu kao kreativnog poduzetnika nikad nije bilo lakše. Plus izbor mogućnosti dostupnih ovih dana za rukovanje WordPressom nikad nije bio jači. Smatramo da smo obuhvatili neke od najboljih opcija tema WordPressa za e-trgovinu za kreativne poduzetnike. Ali ako niste pronašli ono što vam treba, možda biste htjeli izvršiti i naplatu ovaj popis predložaka po WPThemesChecker za strašnije opcije tema.

Ako tek počinjete, pokušaj jedne od besplatnih opcija pomoći će vam da krenete na leteći start za 0 USD. Kad stvari želite prebaciti na višu razinu, kombinacija WooCommercea i nevjerojatno prilagodljivih premium tema poput Divija trebala bi biti više nego dovoljna da udovolji vašim potrebama za godine koje dolaze.

Voljeli bismo čuti ono što trenutno upotrebljavate za stvaranje dojma na mreži kao kreativnog poduzetnika. Ili nam javite da smo propustili bilo kakve snažne kandidate za naš skup najboljih WordPress tema e-trgovine. Javite se putem komentara i javite nam se!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me