4 najbolje WordPress teme za Infopreurse

Infopreur WordPress teme

Novi val internetskih poduzetnika poprima virtualnu trgovinu po vladavinama. Vlasnici kreativnih tvrtki dokumentiraju i kompiliraju svoju stručnost i dijele je putem interneta u obliku e-knjiga, e-tečaja / e-članstva, mrežnog treniranja i webinara. Iako nije novi koncept, pojava za ponovno pokretanje tih pojedinaca je „infopreneur„.


Infopreursi su kreativni kreativci koji predvode novi internetski pokret. Nude elektronički sadržaj jedinstven kao i njihove osobnosti. Njihov je cilj voditi, motivirati i okupljati se iza jedinstvenih doprinosa drugih.

Ako ste infopreur koji gradi web stranicu WordPress, onda ste na pravom mjestu. U ovom ćemo članku započeti provjerom četiri najbolje WordPress teme koje su najprikladnije za poduzetnike. Idemo puknuti!

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. Ukupno: Svestrani izgled

Ukupno, višenamjenska WordPress tema za Infoprenuers

Infopreursi na svojim blogovima objavljuju epski sadržaj. Ali ono što najviše ističe je svestranost. Svaka stranica dizajnirana je za sadržaj koji sadrži. Rezultat je web stranica sastavljena od stranica i postova na blogovima koji odgovaraju specifičnim potrebama članova publike. Neki je mogu čak iskoristiti WooCommerce prodati izravno čitateljima.

Tema Total WordPress daje slobodu za izradu web stranica koje će izravno odgovarati i vašoj publici. Najbolje od svega, da ne morate biti upoznati s kodom da biste iskoristili sveobuhvatne mogućnosti dizajniranja.

Pomoću alata za crtanje i ispuštanje stranice možete postaviti sadržaj i proizvode na istu stranicu ili možete podijeliti stranice na trećine ili četvrtine i objaviti sve svoje eProdukte na jednoj stranici, poput kataloga. Nadalje prilagodite dizajn svoje web stranice pomoću totalno punjene teme uživo, Customizer, koju možete koristiti da bi vaša web stranica izgledala zaista jedinstvena. Imajući u vidu potrebe svoje publike, Total vam pomaže da se povežete sa svojom publikom i markirate se kao infopreur.

2. Divi: Savršite svoj poziv na akciju

Divi fleksibilna WordPress tema za Infoprenuers

Ili možda želite stvoriti sadržaj oko markiranja i dizajna. Čak i ako idete za elegantnim i modernim, na vašim stranicama možete promovirati proizvode putem poziva na akciju (CTA).

Svaki infopreurit mora postaviti CTA gumbe na svojoj web stranici. Inače, kako će prodavati svoje proizvode? Maya izvrsno radi usmjeravajući posjetitelje na ove gumbe bez upotrebe jezika direktive. To možete učiniti s većinom bilo koje WordPress teme, ali ovdje ćemo se usredotočiti na Divi temu Elegant Themes.

Mnoge mogućnosti Divi izgleda sadrže CTA gumb. Dovoljno je da promijenite tekst kako bi se podudarao sa vašim sadržajem i jezikom marke. Ova je tema izvrsna i za one nove u WordPressu jer ne morate biti upoznati s kôdom da biste umetnuli CTA zahtjev. Možete koristiti i stotine ugrađenih, jednostavnih i povucite i ispustite mogućnosti da dizajnirate vlastitu internetsku trgovinu zajedno sa svojim blogom i bilo kojim drugim stranicama koje želite stvoriti.

3. Noir: oko na osnovama

Noir Simple WordPress tema za Infoprenuers

Prilikom izrade web stranice s informativnim proizvodima najbolje je ne zaboraviti na osnove. Ne zaboravite istaknuti osnovne elemente dizajna koje bi vaši klijenti trebali lako pronaći. Jednostavna traka izbornika, logotip web lokacije i kontakt podaci neophodni su za poduzetnike.

Kada nude internetske proizvode, ne prodajete samo proizvode, već i sebe. Kao infopreurist, vi ste vaš brend. To znači da se vaši kupci najprije povezuju s vama, zatim oni kupuju vaše proizvode. Vaša web stranica bi trebala biti dizajnirana na način koji onemogućava kupcima da traže informacije.

Koristeći temu Noir WordPress, možete stvoriti jednostavno, ali privlačno web mjesto. Posjetitelji se mogu povezati s vama na web mjestu iako su vaši društveni mediji povezani. Također Noir dolazi s ugrađenom prilagodljivošću, samo koristite mogućnosti Customizer-a za boje, fontove, stupce i još mnogo toga. Također postoji mogućnost stvaranja stranice autora pomoću uključenog predloška i prilagođenog widgeta za mene, vaše biltene i račune na društvenim mrežama. Ovo opet pomaže kupcima da upoznaju osobu koja stoji iza web mjesta.

4. Ultra: formalni i fleksibilni pristup

Ultra višenamjenska WordPress tema za Infoprenuers

Kada potencijalni klijent posjeti vašu web stranicu, trebali biste istaknuti osnovne usluge s detaljnim opisima svake. Obavezno čuvajte svoje CTA-ove iznad preklopa (aka vidljivi čim posjetitelj sleti na vaše web mjesto). Iako bi pitanje trebalo biti očito, tekst upotrijebljen u vašim pozivima na gumbe za akciju trebao bi biti pozivnički.

Ultra by Themify jedna je premium WordPress tema koja može stvoriti sličan web dizajn. Ova tema ima puno unaprijed formatiranih izgleda stranica i blokova sadržaja, od kojih su mnogi odsječeni. Na primjer, izgled vaše početne stranice može sadržavati traku izbornika, klizajuću sliku sa CTA-om nakon čega slijede svjedočenja, ponuda proizvoda i najnoviji postovi na blogu. S Ultra možete za svoje web stranice infopreur graditi što god želite.

Završavati

Sve gore predstavljene teme imaju mnogo više značajki i funkcija nego što smo mogli biti obuhvaćeni u ovom postu na blogu. Ideja ovdje bila je da se predomislite oko web elemenata koji bi vam najviše koristili u izgradnji web stranice s infopreursom. Mnogo je WordPress tema za infopreuriste, a navedene su smjernice dok se pripremate za dijeljenje svojih informativnih proizvoda sa svijetom..

Sada je gotovo za vas. Koristite li WordPress i koristite li WordPress, koja tema vam najbolje odgovara? Javite nam se u odjeljku s komentarima u nastavku!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map