35 Teme za WordPress za obrazovanje, učenje i upravljanje tečajevima

Pad je, što znači da će se svi uskoro vratiti u školu ako već nisu. To također znači da je vrijeme da škole i nastavnici sakupe svoje stvari u pripremi za novu školsku godinu. Što je boljeg vremena nego sada za ažuriranje web mjesta škole ili internetskog kataloga tečaja?


Prikupili smo neke od naših omiljenih tema za WordPress o obrazovanju, učenju i upravljanju tečajevima kako bismo vam pomogli da započnete. Samo kliknite slike teme da biste saznali više!

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. BuddyBoss

BuddyBoss online učenje

Izradite najbolju internetsku stranicu za učenje pomoću BuddyBoss-a. Ova bogatija platforma uključuje sve što je potrebno za stvaranje, objavljivanje, pa čak i prodaju tečajeva na mreži. Tema BuddyBoss savršeno funkcionira s Gutenbergom i Elementorima, tako da možete stvoriti prilagođeni izgled koji biste možda željeli. Plus ugrađena podrška za LearnDash znači da možete tečajeve s naprednim opcijama za preduvjete, obavijesti e-poštom, višeslojne tečajeve, upravljanje zadacima, isticanje pristupa i još mnogo toga. Ostale značajke uključuju društvene skupine, članove, teme diskusije, tečajeve spremne za mobilne uređaje i podržane integracije za popularne dodatke kao što su BuddyPress, AppBoss, WooCommerce, MemberPress, Kalendar događanja Pro, WP Job Manager, GamiPress i Gravity Forms.

2. WPLMS

wplms-obrazovanje-tema

Info & DownloadView Demo

WPLMS je sveobuhvatna tema WordPress sustava za upravljanje učenjem koju je razvio VibeThemes i namijenjena prodaji na ThemeForestu. Ova fenomenalna tema kompletan je akademski i obrazovni okvir za upravljanje tečajevima, testovima, evaluacijama, statistikama i mnogim drugim. Ovo je savršena WordPress tema za škole, obrazovne ustanove ili programe certificiranja.

WPMLS sadrži sve što možete smisliti za edukativno web mjesto i više. Tema uključuje podršku za tečajeve kao i opis predmeta, jedinice, cijene tečaja, dužinu, ocjene, kritike, instruktora, pa čak i broj upisanih studenata. Pomoću integriranog dodatka za e-trgovinu WooCommerce lako je prodati svoje tečajeve nakon što ste ih dodali. Pored toga što studenti završavaju tečajeve, oni putem mrežnog sustava dobivaju ocjene, ocjene, značke i potvrde.

Izvrsna značajka ove teme su korisnički profili. Studenti mogu kreirati vlastite profile kako bi se zatim prijavili za tečajeve, sudjelovali na bbPress forumima ili sudjelovali na društvenoj mreži BuddyPress. Međutim, nastavnici imaju još moćniju korisničku nadzornu ploču s koje mogu pratiti aktivnosti tečaja, vidjeti priloge za kvize i testove, pregledati statistike tečaja i kontaktirati studente. WPLMS omogućuje učenicima i nastavnicima međusobnu interakciju na mreži.

Ta je tema zaista okvir. To uključuje sveobuhvatne statistike za administratore i nastavnike, privatne forume i grupe (pogodno za studijske grupe), jednostavan za korištenje alata za izradu drag & drop, program za prilagođavanje uživo, tonske prilagođene widgete i kratke kodove, i još mnogo toga.

3. Akademija

Akademija-obrazovanje-tema

Info & DownloadView Demo

Akademija olakšava učenje i učenje putem interneta. Tema uključuje opcije za korisničke profile, tečajeve i planove lekcija, WooCommerce integraciju, prilagođene fontove i boje, značajke tečaja (pretplate, certifikate, ocjene itd.), Prilagođene kratice i još mnogo toga. Uz sve to i više, možete izgraditi fenomenalnu edukaciju u bilo kojem trenutku.

4. eLumine

eLumine eLearning Environment WordPress tema

eLumine je elegantna i bogata značajka tema koja je u potpunosti kompatibilna sa LearnDashom. Koristite ugrađene opcije teme za tečajeve LearnDash, prilagodljive kvizove, stilski izgled, ploče s najboljim rezultatima, društveno dijeljenje, bbPress forume, BuddyPress mreže, dinamične bočne trake i još mnogo toga. eLumine je pun sjajnih postavki i značajki (kao i graditelj vida) kako bi stvaranje web stranice bilo jednostavno.

5. LMS

LMS-obrazovanje-tema

Info & DownloadView Demo

LMS je prilagodljiv sustav upravljanja učenjem za WordPress, a budući da sadrži tečajeve, profile nastavnika, kvizove, ocjene, korisničke profile, praćenje tečaja, to je sjajan početak za vaš internetski obrazovni program. Uz kompatibilnost sa Sensei, BuddyPress, kalendarom događaja, WooCommerce i MailChimp kompatibilnosti na svoju web stranicu možete dodati sve sjajne značajke.

6. Guru

guru-obrazovanje-tema

Info & DownloadView Demo

Guru je čista tema obrazovanja koja koristi popularni dodatak Sensei za jednostavno upravljanje tečajevima, kao i WooCommerce, tako da možete unovčiti svoju web lokaciju prodajući tečajeve koje dodate. Što još može učiniti ova tema? Puno! Poput izrade stranica s Visual Composer-om, cjelovitih profila nastavnika, događaja putem dodatka za kalendar događaja, podrške za testiranje i kviz i puno više.

7. Varsita

varsita-obrazovanje-tema

Info & DownloadView Demo

Izrada web stranice za vašu školu ili sveučilište jednostavno je s temom Varsita obrazovanja WordPress. Tu je mnoštvo sjajnih internetskih alata za učenje uključenih u ovu temu kao što su Themeum LMS dodatak, PayPal integracija, upravljanje tečajevima i lekcijama, profili osoblja, prilagođeni događaji, ugrađeni media player, pa čak i Visual Composer za prilagođene stranice.

8. Edubase

edubase-obrazovanje-tema

Info & DownloadView Demo

Čist i profesionalan dizajn WordPress teme učenja i događanja čini ga odličnim izborom za bilo koji obrazovni program ili ustanovu. Tema je u potpunosti odgovarajuća, pa su popisi vaših tečaja uvijek sjajni, a 5 predložaka pojednostavljuju početak rada. Ostale značajke uključuju stranice s lekcijama, 2 stila zaglavlja, profile nastavnika, tečajeve, kompatibilnost s BuddyPressom i vrhunski klizači dodaci Visual Composer & Revolution..

9. CleverCourse

clevercourse-obrazovanje-tema

Info & DownloadView Demo

Pametni tečaj je simpatična LMS WordPress tema savršena za kreiranje i prodaju tečajeva na mreži i izvan nje. Uz ugrađenu podršku za korisničke profile, instruktori i studenti lako su održavati kontakt i upravljati svojim tečajevima. Tema također uključuje certifikate o završenom tečaju, podršku provizije za instruktore, izradu prilagođenih stranica, naprednu upravnu ploču i još mnogo toga.

10. Vješto

vješto-obrazovanje-tema

Info & DownloadView Demo

Vješto je WordPress tema za upravljanje učenjem koju možete vješto stvarati, prikazivati ​​i prodavati tečajeve i ulaznice za događaje. Filtri kategorije olakšavaju pronalaženje tečajeva, alati za odabir boja čine lako prilagođen izgled i podršku za oblike Sensei, WooCommerce, Kalendar događanja Pro i Gravity za još više tema!

11. EduLMS

edulms-obrazovanje-tema

EduLMS WP je lijepa tema za WordPress obrazovanja koja je savršena za izradu web stranica školskog, sveučilišnog ili nastavnog programa. Tema uključuje sjajne značajke koje će vam se svidjeti, poput kvizova (plus prolazne kriterije), lekcije, zadatke i još mnogo toga. Na taj način učenici i nastavnici mogu ostati na tragu! Ostale značajke uključuju potvrdu o dovršetku, RTL podršku, prilagođene kratke kodove, uključeni graditelj stranica, 5 izgleda, WooCommerce i još više.

12. MasterStudy

masterstudy-obrazovanje-tema

Ako želite izgraditi obrazovnu stranicu, MasterStudy je odličan izbor. Programeri su proveli svoje istraživanje i spakirali su sve značajke koje trebate za izvrsnost. Ova LMS tema puna je mogućnosti i opcija za plaćene i besplatne tečajeve, 2 zaglavlja, recenzije tečaja, profile osoblja, unaprijed postavljene kožne boje i nadolazeće događaje. Osim toga, uključeni Visual Composer olakšava izradu stranica, a klizač Revolution znači da možete kreirati i prilagođene klizače.

13. Fabula

bajka-obrazovanje-tema

Napravite internetsku web stranicu škole, vrtića ili predškolske ustanove koja će odgovarati na temu Fable WordPress. Ova zabavna i prijateljska tema uključuje demo instalaciju za jedan klik kako bi vam olakšala život, plus ugrađenu drag & drop stranicu za jednostavno prilagođavanje. Ali to nije sve – tema također dolazi sa Slider Revolution, ugrađenim rasporedom satira, moćnim pločama s opcijama tema, panelom stilova tema i još mnogo toga.

14. eLearn

eLearn-obrazovanje-tema

eLearn je WordPress tema za višestruku upotrebu s uključenim više izgledima i odredišnim stranicama za brzo i jednostavno postavljanje. Tema je prevođenje spremno, u potpunosti odgovara, a pokreće ga Unyson-ov okvir za prilagođene dizajne. Samo dodajte videozapise i postove za svoje tečajeve, a zatim dodajte registraciju za korisnike koji se mogu pretplatiti.

15. EPSilon LMS eLearning

eLearning-obrazovanje-tema

LMS eLearning snažna je tema za stvaranje LMS-a s WordPressom. Tema olakšava besplatne ili besplatne ponude internetskih tečajeva, bez obzira na to što odaberete postoje brojne značajke poput podrške za LearnPress LMS dodatak, integracija bbPress foruma, više načina plaćanja (WooCommerce, PayPal, Stripe) i 8 unaprijed pripremljenih demonstracije koje možete uvesti za brzo postavljanje!

16. KIDIX

kidix-obrazovanje-tema

Izradite slatku web stranicu za svoju školu, vrtić, vrtić ili kamp u bilo kojem trenutku s Kidix edukacijskom WordPress temom. Koristite ugrađene opcije prilagoditelja da biste na svojoj web stranici unijeli promjene dizajna uživo za boje, fontove i drugo. Dodajte svoje učitelje, satove, pa čak i foto albume pomoću uključenih prilagođenih vrsta posta. Oh, a Kidix je WPML spreman za jednostavne prijevode.

17. Izum

izmisliti-obrazovanje-tema

Invent je WordPress tema o obrazovanju i tečaju stvorena za web stranice koledža i sveučilišta. Tema ima potpunu LearnDash podršku tako da možete dodavati svoje tečajeve bez problema. Invent uključuje prilagođene vrste posta za tečajeve, vijesti, događaje, odsjeke, nastavnike, pa čak i portfelj. Na ovaj način možete zadržati sadržaj lijepo i organizirano. A s ugrađenim generatorom kratkih kodova izrada stranica prilagođenih izgleda uopće nije problem!

18. Sveučilište

sveučilište-obrazovanje-tema

Informacije i preuzimanje

Izradite zadivljujuću web lokaciju za vaš obrazovni objekt s temom University WordPress. Uz podršku za LearnDash tečajeve, lekcije i kvizove možete dodati sve vrste mrežnih obrazovnih programa. Uz ugrađenu trgovinu WooCommerce možete prodavati pristup tečajevima kao i ulaznice za nadolazeće događaje i konferencije. Ostale značajke uključuju izradu stranica, mogućnosti boja, prilagodljivi dizajn i mrežnicu, prilagođeni kalendar i još mnogo toga.

19. Educampus

educampus-obrazovanje-tema

Educampus je jednostavna tema WordPressa za obrazovanje i univerzitetski stil s minimalnim dizajnom i korisnim opcijama za brzo pokretanje i rad web stranice vaše škole. Tema je potpuno responzivna, mrežnica je spremna, uključuje premium klizač Visual Composer & Revolution, tečajeve, pa čak i osnovni kalendar događanja.

20. Mali ljudi

malo ljudi-obrazovanje-tema

Little People je zabavna i funkcionalna skrb o djeci, dnevni kamp, ​​podučavanje, tema predškolskog i vrtića WordPress tema. Little People nudi mnoštvo funkcija za izradu savršene web stranice za obrazovni program vaše djece, poput jednostavnog izrade stranica, premijskog klizača Revolution, dodatka za zakazivanje TimeTable-a, prilagođenih fontova i potpune podrške za prevod.

21. Driveme

driveme-obrazovanje-tema

Postoje i autoškole, a za one Driveme odlična je opcija. Ova tema o edukaciji o niši savršena je za vozače, vozačke motocikle, instrukcije za teretna vozila ili čak škole vožnje u građevinskoj opremi. Bez obzira na to što podučavate vožnju automobila, Driveme ima mogućnosti rasporeda početne stranice, način plaćanja, rezervacije, boje, popise tečajeva i još mnogo toga.

22. Obrazovni centar

Obrazovanje-centar-WordPress-tema

Tema edukacijskog centra WordPress olakšava izradu web stranice (s tečajevima) za vaš fakultet, sveučilište ili internetsku školu. Napredni sustavi upravljanja učenjem sadrže intuitivnu navigaciju, fleksibilne tečajeve i ograničen pristup samo za kupce (ili studente). Uz to postoje predloške stranica, neograničene boje, tonovi blogova i mnogo više za prilagođeni izgled.

23. Veleučilište

Veleučilište-obrazovanje-tema

Ova edukacija i LMS WordPress tema ima sve značajke koje su vam potrebne za izradu obrazovne web stranice u kojem trenutku. Politehnika vam omogućuje dodavanje detaljnih stranica o fakultetima, proširene korisničke profile, cjelovit katalog tečaja, navigaciju po mega izbornicima i još mnogo toga. Osim toga, uz podršku Sensei & WooCommerce možete lako dodavati i prodavati tečajeve!

24. Baby Kids

baby-djeca-odgoj-tema

Info & DownloadView Demo

Baby Kids je premium tema za WordPress na temu Themeforest koju možete koristiti za izradu lijepe web stranice za dječji vrtić, školu, kamp ili obrazovni dječji program.

Ova tema koristi dodatak Visual Composer, tako da možete povući i ispustiti elemente kako biste stvorili savršenu početnu stranicu, stranicu s kontaktima i još mnogo toga. Uz ugrađene prilagođene vrste posta za događaje, učitelje, izlete, tečajeve i još mnogo toga, lako je dodati sve podatke programa u svoju web lokaciju.

Još jedna velika značajka ove teme je uključeni Tablica vremena za WordPress. Ovaj dodatak olakšava zakazivanje i sukladno tome šifrujte boje svoje tečajeve ili časove. To roditeljima olakšava uvid u ono što nudite i kada. Baby Kids također uključuje sjajne mogućnosti za neograničene mogućnosti boja, mogućnosti podnožja, stranice događaja, profile nastavnika, zidarski blog i još mnogo toga.

25. Moje sveučilište

moj-sveučilište-obrazovanje-tema

Moje sveučilište odgovorna je tema obrazovanja izgrađena uz podršku za pokretanje softvera (Bootstrap i Visual Composer) za čvrstu osnovu i jednostavne prilagodbe. Ostale značajke koje će vam biti korisne uključuju napredno pretraživanje tečaja, mogućnosti boja i slova, podršku za prijevod i proširenu dokumentaciju (kako biste odgovorili na eventualna pitanja).

26. Kvalificirani tečajevi školskog obrazovanja

Kvalificirani tečajevi školskog obrazovanja

Vještačka tema namijenjena je većim organizacijama kao što su škole i sveučilišta, kao i pojedinim nastavnicima. Što se tiče dizajnerskih sklonosti, ova tema ima mnogo toga za ponuditi, od 4 dostupne demonstracije i 6 boja kože, do unaprijed pozivanih akcijskih banera koji su nužan dio svake web stranice.

Vještina Sensei kompatibilna tema koja koristi WooCommerce za funkcionalnost e-trgovine i prodaju tečaja. Programeri ove teme zamislili su je i dizajnirali posebno za prodaju internetskih tečajeva, crpeći inspiraciju s web stranica visokog profila poput Coursera, Udemy, CodeAcademy i Lynda.

Uz Sensei i WooCommerce, tema podržava Kalendar događanja Pro i kontakt obrazac 7, a dolazi u paketu s Visual Composer i LayerSlider. Na raspolaganju su četiri različite demo početne stranice, a tema uključuje podršku za profile učitelja.

27. Školsko vrijeme moderno obrazovanje

Moderna nastava u školskom vremenu

Bez obzira na veličinu ili svrhu škole, svaka od njih trebala bi imati potpuno funkcionalno web mjesto kako bi prikazala osnovne podatke o prijemu, lokaciji i osoblju ili pružila online lekcije i tečajeve, a školsko vrijeme je savršeno rješenje.

Uz uključene brojne premium značajke dizajnirane posebno za školske web stranice poput Visual skladatelja, Google fontova, događanja u rasporedu, kontakt obrasca 7, klizača sloja, Mammoth Header-a i graditelja podnožja – svatko može postaviti prekrasnu i potpuno funkcionalnu školsku web stranicu.

Bitne stranice predloška školskog vremena uključuju: početnu stranicu za svoju web stranicu s osnovnim podacima o vašoj školi, o nama s detaljnim informacijama o prijemu i osoblju, tečajeve i programe, blog za informiranje učenika i roditelja o najnovijim vijestima, kontakt kako biste bili lako doprijeti do administracije, događanja za školsku kalendarsku godinu i galerije za prikaz atmosfere i okruženja u vašem kampusu.

28. Paket obrazovanja

Tema paketa za obrazovanje

Edukativni paket prva je višenamjenska tema obrazovanja, a zahvaljujući dodatku “Tečaj učenja” omogućava cjelovito upravljanje tečajevima, nastavnicima i predavanjima.

Svaki je demo zamišljen i osmišljen za specifična područja obrazovanja kao što su: Sveučilište, Kampus, Koledž, Škola za e-učenje, Glazbena škola, Hrambena akademija, Auto-škola, Škola dizajna, Škola jezika, Dječji vrtić i plesna akademija. To ga čini savršenom temom WordPress za edukaciju u vašem centru za učenje.

Edukacijski paket omogućuje vam da počnete prodavati internetske tečajeve i organizirati nastavu lokalno bez obzira jeste li specijalizirani za lokalne radionice ili internetske tečajeve – besplatne ili premium – za bilo koje obrazovanje. Ova izuzetno moćna tema također vam nudi jednostavnu značajku uvoza demo sustava jednim klikom kako biste vam odmah započeli i počeli prodavati tečajeve na mreži.

Edukacijski paket koristi svoj vlastiti prilagođeni okvir koji koristi alat za prilagodbu uživo da bi ga olakšao za prilagodbu, a web stranica može izgledati savršeno u nekoliko koraka. U paketu se nalazi i poznati i moćni graditelj stranica “Visual Composer” koji možete koristiti za stvaranje nevjerojatnih prilagođenih stranica s mnoštvom zadanih i prilagođenih komponenti. Ne trebate znati kôd koji ovaj graditelj stranica zahvaljuje jednostavnim alatima za povlačenje i ispuštanje.

Sa LMS dodatkom studenti mogu ostaviti ocjenu tečaja kako bi vam pomogli u održavanju najviših standarda, a također mogu usporediti tečaj kako bi vaši korisnici mogli odabrati najbolji tečaj za svaku potrebu. Vaši korisnici također mogu plaćati tečajeve sigurnim transakcijama s PayPalom. Plus tona više – što čini Education Pack odličnom opcijom!

29. Eduma WP Obrazovanje

Eduma WordPress tema

Eduma Education WP je zapanjujuća WordPress tema koja je izgrađena uz LearnPress LMS, LMS broj 1 na WordPress.org, što ga čini savršenim web rješenjem za obrazovne centre, škole, sveučilišta i web stranice za online učenje.

Uz brojne funkcionalnosti i 10+ unaprijed dizajniranih predložaka, toliko je svestran i moćan da sve dok izrađujete edukacijsku web stranicu, uvijek je možete učinkovito izraditi s ovom temom koristeći najmanje vremena i truda.

Alat za pravljenje i povlačenje stranice i neograničena količina opcija i prilagođavanja Ponuda obrazovanja WP čini izvrsnim za rad. Iako još uvijek imate potpunu kontrolu nad izgledom i izvedbom web mjesta, još uvijek možete lako primijeniti ove prilagodbe snagom povlačenja i ispuštanja PageBuilder SiteOrigin.

Uz to, krajnji razlog zašto se podudara s vašim projektom obrazovne web stranice je taj što služi vašim zahtjevima da tražite sjajan WordPress LMS. Obrazovni WP izgrađen je uz najbolji WordPress LMS – LearnPress. Trenutno postoji 10.000+ aktivnih web mjesta i edukatora koji koriste ovaj dodatak. LearnPress je poznat po sjajnom sustavu upravljanja tečajevima koji je kategoriziran u Jedinice / Sekcije, Lekcije, kvizovi, Linkovi i Youtube videozapisi. Također dolazi s mnogim sjajnim dodacima i značajkama kao što je Zbirka tečaja – Daje vam zbirku srodnih tečajeva ili Pregled / Ocjena tečaja ili Upravljanje kvizovima sa mnogim vrstama pitanja i mnogim drugim značajkama.

30. Academia

Tema Academia WordPress

Info & DownloadView Demo

Academia je obrazovna tema posebno stvorena za obrazovne institute, kao što su škole, fakulteti i jezični centri. Ova je tema jednostavan za korištenje i odličan izbor za web mjesto vašeg instituta.

Ne gubite vrijeme na kod učenja i implementirate nešto novo. Academia dolazi s moćnim Visual Composer-om, jednim od najboljih graditelja drag & drop stranica na tržištu. Dodavanje sadržaja, tečaja i medija jednostavno je poput povlačenja i stavljanja elemenata na svoje mjesto.

Academia također dolazi s tri varijacije početnih stranica kako bi vam omogućio brži početak rada. Osim toga, u potpunosti je kompatibilan s WooCommerceom. WooCommerce integracija omogućuje vam prodaju predmeta ili materijala. Uz sve to, Academia je jedna od prvih tema koja ima jabučne tv efekte za vaše WooCommerce proizvode.

Ploča s opcijama tema također dolazi s raznim zaglavljima, kratkim kodovima, integracijom MailChimp-a, pozicija widgeta i još mnogo toga. Pogledajte donji popis značajki da biste vidjeli zašto je Academia zaista dobar izbor za vaš obrazovni zavod.

31. Buntington obrazovanje

Tema teme WordPress o obrazovanju u Buntingtonu

Info & DownloadView Demo

Buntington je tema WordPressa za obrazovanje i akademsku premiju dostupna od strane Themeforest. Primarna i pravilna, ova bi tema bila izvrsna opcija za bilo koju školu, nastavnika, fakultet, tehničku školu ili neki drugi obrazovni program.

Odgoj umova – mladih i starih – težak je posao. Stoga ne gubite vrijeme pokušavajući sami stvoriti akademsku web stranicu, već koristite Buntington. Ova cool i čista tema sadrži sve što je potrebno za izradu web stranice za vašu školu ili program. Dodavanje tečajeva, galerija i događaja poprilično je opušteno zahvaljujući prilagođenim vrstama postova uključenih u Buntington.

Još jedna sjajna stvar o Buntingtonu je koliko je lako personalizirati temu za svoju školu. Upotrijebite ugrađeni program za izradu početnih stranica kako biste stvorili savršenu glavnu stranicu za svoju web stranicu. Odaberite stupce, dodajte kratke kodove za sadržaj i još mnogo toga. Također možete stvoriti blokove sadržaja za višekratnu upotrebu pomoću vrste sadržaja Chunks Post, tako da možete jednostavno umetnuti duplikat sadržaja bez potrebe za ponovnim upisivanjem svaki put kada dodate novi post ili stranicu.

Buntington također uključuje sjajne značajke kao što su AddThis podrška, prilagođeni klizači, puno kratkih kodova, prilagođeni widgeti, opcije desne i lijeve bočne trake i još mnogo toga.

32. Elementarno

Elementarna WordPress tema

Informacije i preuzimanje

Elementarna je WordPress tema za akademsku i obrazovnu premiju kreirana od strane Academia Themes. Ova čista tema savršena je za škole, nastavne prostore, vrtiće, fakultete, tehničke škole i bilo koji drugi obrazovni objekt.

U središtu bilo kojeg obrazovnog objekta nalazi se osoblje i učenici koji ga čine, ali web stranica škole način je da budu svi informirani i povezani. Stvorite lijepu i korisnu web lokaciju za svoj obrazovni objekt koristeći Elementarno. Ova lijepa tema uključuje sjajne značajke koje su vam potrebne da bi vaša web stranica bila informativna i zabavna.

Prilagođene stranice tečaja olakšavaju dodavanje popisa te cjelovitih informacija o tečaju (opis, lokaciju, kredite itd.) Na svoju web stranicu. A predložak stranice zaposlenika savršen je za dodavanje svih nastavnika, profesora, administratora ili dekana. Ali to nije sve, postoje i predloške stranica za dodavanje galerija i izjava kako bi potencijalni studenti mogli vidjeti kakav je vaš kampus i pročitati misli stvarnih ljudi o vašoj ustanovi..

33. Blackboard

WordPress tema na ploči na ploči

Informacije i preuzimanje

Blackboard je tema WordPressa u obrazovanju i akademskom stilu koju je kreirala AcademiaThemes. Izgrađena za škole i organizacije, ova vam tema pruža obilje mogućnosti za stvaranje cjelovitog kataloga tečaja, zakazivanje događaja, dodavanje galerija i još mnogo toga.

Izrada informativne i korisne web stranice ključna je za svaku školu ili obrazovnu ustanovu. Kakvo je dobro od web stranice vašim studentima ako nema sve potrebne podatke? Pomoću Blackboard-a lako je stvarati i održavati sadržaj relevantan za vaše korisnike. Osim toga, ako vam treba pomoć, kupnja teme također uključuje sat prilagođenog kodiranja (za podešavanje i fino podešavanje teme) te godinu dana podrške i ažuriranja.

Kao što smo rekli, morate imati informacije relevantne za vaše učenike / korisnike. Blackboard olakšava dodavanje svega što bi tipični student tražio. Kompletan katalog tečaja (s šiframa tečaja, trajanjem, semestrom i još mnogo toga), direktorij osoblja (dodajte životopis, kontakt podatke, naziv i uredski broj), izjave, prošla i buduća događanja, pa čak i galerije. Blackboard sadrži predloške stranica koji čine brzo i jednostavno dodavanje glavnih arhivskih stranica za svaku od spomenutih vrsta posta – samo odaberite predložak i spremite.

Blackboard je odličan način za prikazivanje vašeg akademskog posla ili ustanove. Bez obzira jeste li fakultet, program stručnog učenja, mentorski centar ili neki drugi povezani s obrazovnim programom Blackboard, izvrsna je tema programa WordPress koja zasigurno impresionira vaše studente, nastavnike, pa čak i vaše konkurente.

34. Lectura

Lectura WordPress tema

Informacije i preuzimanje

Lectura je čista i moderna WordPressova premium obrazovna tema koju je kreirala AcademiaThemes. Ovaj je predložak savršen za izradu web stranica za vašu školu, kolegu, program certificiranja, ljetni kamp ili drugu organizaciju.

Prije nego što se posvete dugoročnom ili skupom programu, većina ljudi će ga prvo istražiti. Kad korisnici pretražuju vašu organizaciju, što nalaze? Trebali biste imati web stranicu koja se lako koristi i sadrži vaše tečajeve ili programe, odgovore na često postavljana pitanja, način da vas kontaktiramo i još mnogo toga. Lectura je fantastičan način stvaranja moderne i korisne web stranice koju će voljeti studenti, roditelji i potencijalni podnositelji prijava.

Lectura je brza i jednostavna za postavljanje. Upotrijebite predloške stranica koje uključuju i sastavite glavne arhive za svoj blog, članove osoblja, tečajeve, događaje i još mnogo toga. A ako imate bilo kakvih pitanja, uvijek se možete obratiti AcademiaThemes-u radi pomoći – prilikom kupnje Lecture također dobijate 1 godinu podrške i 1 sat besplatnog prilagođenog kodiranja. Ovo je fenomenalno ako naletite na bilo kakve bugove ili ako trebate bilo kakve promene, nemojte se sami kodirati.

Tema se također lako mijenja kako bi odgovarala vašoj marki. Odaberite između neograničenih varijacija boja, dodajte prilagođene widgete, uključite veze na društvenim mrežama, dodajte promotivne videozapise i još mnogo toga. S Lecturama ćete biti spremni započeti promociju svoje organizacije u bilo kojem trenutku.

35. Erudito

Erudito WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Erudito je obrazovna i poslovna WordPress tema koju je osmislio WPZoom. Ova potpuno odgovarajuća tema izgleda sjajno na većini uređaja i izvrsna je za predstavljanje vaše škole, fakulteta, tvrtke ili druge organizacije.

Erudito je čista tema s mnogim korisnim značajkama, poput prilagođenih predložaka stranica i vrsta objava koje olakšavaju dodavanje stranica na trenutne događaje, odjele ili blog na vašu web lokaciju. Bočna traka i podnožje widgeta olakšavaju temu za kretanje i omogućuju vam odabir onoga što će se prikazati. Čisto zaglavlje, oblikovana stranica i integracija društvenih medija samo su neki od funkcionalnijih aspekata ove teme.


Pa to je to za sada! Nadam se da je postojala WordPress tema koja će savršeno zadovoljiti vaše potrebe. Ako ne, preporučam da pogledate gornju WPLMS temu gore jer nudi moćan Visual Composer za prilagođene izglede bilo kojeg posta ili stranice. Ili ako ste pronašli neku drugu temu koja nam je nedostajala, javite nam u nastavku. Sretno sa školskom godinom!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map