35 najboljih dodataka za widget za WordPress za (gotovo) sve

Najbolji dodaci za WordPress Widget za sve

Volimo widgete. Oni su brz i jednostavan način za spakiranje više sadržaja i korisnih informacija u sve krajeve vaše web stranice. Dodavanje društvenih veza, obrazaca, nedavnih postova i više ne može biti lakše.


Ovisno o WordPress temi koju koristite, možda imate ugrađenu tonu korisnih widgeta (na primjer naša ukupna tema uključuje 16+ prilagođenih widgeta). Ali ako vašoj temi nedostaje widget iz snova, pokušajte koristiti dodatak da biste je dodali.

Prikupili smo 35 svojih omiljenih dodataka spremnih za WordPress. Dakle, bez čekanja više, pogledajte!

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

Paketi widgeta

U jednom dodajte nekoliko korisnih dodataka s jednim od ovih sveobuhvatnih dodataka widgeta. Oboje su sjajna opcija da dodate još više na bočne trake pomoću samo jednog jednostavnog dodatka.

Više widgeta

Dodatak više widgeta

Informacije i preuzimanjePogledajte demonstraciju

Dodajte još Više widgeta (nabavite?) s ovim potpuno besplatnim dodatkom. Dodatak uključuje 11 specijaliziranih widgeta za oglase, o meni, poslovne informacije, biltene, društvene mreže, Facebook stranicu, nedavne postove, klizač postova, komentare, Google mape i korisnike. Više widgeta čini ga jednostavnim i koristi zadani stil – tako da nije potreban kôd da bi dodatak izgledao sjajno s vašom temom.

Paket widgeta SiteOrigin

Paket widgeta SiteOrigin

SiteOrigin Widgets Paket pruža puno opcija za samo jedan dodatak. Sadrži widgete za Google mape, gumbe, slike, poziv na akciju, tablicu cijena, vrtiljak, značajke, videozapise, naslov i društvene veze. Osim toga, svi su kompatibilni s graditeljem stranica SiteOrigin za pokretanje.

Prilagođeni dodaci bočne trake

Za upotrebu widgeta trebate mjesto na kojem ih možete staviti. Mnoge teme uključuju bočne trake i / ili podnožja spremna za widgete. Ali što ako želite različite widgete na različitim stranicama?

Da biste to postigli, morat ćete stvoriti prilagođene bočne trake i dodijeliti ih svojim različitim postovima, stranicama ili prilagođenim vrstama posta. Ne brinite se ako je ovo značajka koju vaša WordPress tema nema – ovi dodaci na bočnoj traci to čine lako.

Prilagođene bočne trake

Prilagođene bočne trake - dinamički upravitelj područja widgeta

Prilagođene bočne trake nude točno ono što mislite – prilagođena područja bočne trake koje možete dodijeliti bilo kojoj stranici, postu, kategoriji, arhivi i vrsti posta na vašem web mjestu. Dovoljno je stvoriti novu bočnu traku i globalno odrediti mjesto na kojem će se prikazati (ili dodijeliti određenoj stranici).

Područja prilagođenih widgeta

Područja prilagođenih widgeta za WordPress

Info & DownloadView Demo

Područja prilagođenih widgeta koristan je premium WordPress dodatak koji stvara stvaranje i dodavanje prilagođenih bočnih traka ili područja widgeta u bilo koji post ili stranicu. Jednostavno stvorite novo područje widgeta i odaberite bočnu traku koju želite zamijeniti – to je tako jednostavno.

Početak ne bi mogao biti lakši. Samo instalirajte dodatak i on će dodati novu stavku izbornika za vaša prilagođena područja widgeta na vašu WordPress nadzornu ploču. Kliknite da biste dodali novo područje i jednostavno imenovali novo područje i odaberite svoje postavke. Nakon što objavite novo područje widgeta, on će biti dodan na vašu glavnu stranicu widgeta gdje ga možete koristiti kao i bilo koje drugo područje bočne trake.

Ostale sjajne značajke ovog dodatka uključuju 7 stilova, mogućnost dodavanja prilagođenih područja widgeta prilagođenim vrstama postova i taksonomije, podršku za RTL i redovita ažuriranja. Ovo je fantastičan dodatak, a više o njemu možete saznati klikom na gornji gumb Saznajte više.

Sadržaj svjestan bočnih traka

Sadržaj svjestan bočnih traka

Side Aware Sidebars jedan je od najpopularnijih besplatnih dodataka bočne trake na webu. Pomoću nje možete stvoriti neograničene bočne trake i područja widgeta ili zamijeniti postojeće! Možete odabrati i prikazivanje ili sakrivanje na temelju stranice, vrste posta, taksonomije, autora, datuma arhive itd. Osim toga, dodane su opcije za prilagodbu CSS / HTML-a koje vam omogućuju potpunu kontrolu nad stiliziranjem widgeta.

Sidebar & Widget Manager

Sidebar & Widget Manager za WordPress

Info & DownloadView Demo

Pomoću ovog dodatka umetnite bilo koji broj widgeta kako biste stvorili točan izgled na stranici. Nadalje prilagodite svoju web lokaciju dodavanjem prilagođenih bočnih traka gotovo bilo gdje. Dodatak vam daje mogućnost umetanja bočnih traka za okomite ili vodoravne widgete, bočne se trake mogu postaviti tako da se prikazuju samo s određenim vrstama sadržaja, a bočne trake također odmah i automatski prepoznaju bilo koje prilagođene taksonomije (izvrsno ako želite da jedan od vaših widgeta prikaži postove s određenom oznakom ili kategorijom).

Još jedna sjajna značajka je uključeni kratki kôd za umetanje prilagođene bočne trake u vaš post. Na ovaj način možete dodati widgete izravno u svoj post. Pomoću dodatka možete zamijeniti bočnu traku koju ste dobili s WordPress temom ili čak prilagoditi widgete u podnožju. Ovaj dodatak daje vam potpunu kontrolu nad izgledom i vidljivošću gotovo svih widgetized područja na vašoj web lokaciji. Pomoću možete prikazati određene bočne trake na bilo kojem postu, stranici, rezultatima pretraživanja, arhivama, 404, pa čak i u trgovini (proizvodi, košarica, blagajna i sve) i na forumima (bbPress ili BuddyPress). Dodatak je također kompatibilan s WPML-om za lakši prijevod.

Jednostavne bočne trake stranice

Jednostavne bočne trake stranice

Ako želite brz i jednostavan dodatak, pokušajte s jednostavnim bočnim trakama. Dodatak koristi ugrađeno predmemoriranje WordPress-a za održavanje arhive nadzorne ploče brzo, a istovremeno vam pruža mogućnost stvaranja i dodjeljivanja prilagođenih bočnih traka pojedinim stranicama.

Q2W3 Fiksni widgeti

Q2W3 Fiksni widgeti

Iako ovaj dodatak ne sadrži mogućnosti za stvaranje novih bočnih traka, omogućava vam da widgete bočne trake učinite ljepljivima. Kada instalirate fiksni widget Q2W3 za WordPress, dodati će jednostavnu opciju “fiksnog widgeta” koju možete provjeriti dok sastavljate bočnu traku. Ovo je sjajan način da se važni widgeti drže pred čitateljima – poput prijave za bilten ili oglasa s visokom izvedbom.

Društveni dodaci za WordPress

Društveni mediji važan su aspekt marketinga i svaki posao ili blog apsolutno treba dodati veze na svoje društvene profile. Najdostupnija mjesta na kojima će čitatelji pronaći vaše društvene veze vaša su bočna traka i podnožje. Evo naših omiljenih besplatnih dodataka za društvene widgete sa WordPress.org.

Candy Social Widget

Candy Social Widget

Dodajte jednostavan društveni widget svojoj WordPress temi pomoću Candy Social. Ovaj dodatak uključuje 25 popularnih društvenih mreža, plus jednostavne mogućnosti preuređenja i povlačenja. Prilagodite dimenzije ikone, veličinu fonta, oblik (kvadrat, zaobljeni uglovi ili krug) i dodajte cilj veze. To je sve!

Widget za društvene ikone tvrtke WPZoom

Widget za društvene ikone tvrtke WPZoom

Ovaj zgodni dodatak prikazuje widget za vaše društvene veze. S podrškom za 80+ društvenih mreža i 400+ ikona koje možete odabrati, to je sjajna opcija za dodavanje jednostavnih kvadratnih, zaobljenih, krugova, običnih ili označenih društvenih ikona na bočne trake.

Meks Smart Social Widget

Meks Smart Social Widget

Widget Meks Smart Social uključuje jednostavne opcije za 40 društvenih ikona, od kojih svaka ima 3 različita stila (kvadrat, krug i zaobljeni uglovi). Jednostavno umetnite widget, a zatim dodajte malo uvoda teksta, odaberite oblik ikone i veličinu piksela, a zatim dodajte svoje veze. Lako!

Dodatak za društvene ikone AccessPress

Dodatak za društvene ikone AccessPress

Ako tražite dodatak widgeta s malo više osjetljivosti, možda bi AccessPress bio pravi za vas. Ovaj dodatak uključuje 12 jedinstvenih ugrađenih tema ikona (uključujući šesterokut, obrisane ikone, pa čak i papirne ravnine), mogućnost vodoravnog ili okomitog prikaza zaslona, ​​savjete, animacije lebdenja i još mnogo toga.

Feed sa društvenim fotografijama

Smash Balon Društveni feed sa fotografijama

Pomoću besplatnog dodatka za Social Photo Feed lako je prikazati responzivan izgled bilo kojeg broja Instagram fotografija s jednog (ili više) Instagram računa. Postoje mnoštvo opcija za prilagođavanje vaše mreže, poput širine slike, visine, broja, stupaca, pozadine i razmaka. Jednostavno formatirajte svoj feed i zalijepite kratki kod u widget teksta bočne trake.

Dodatak društvenog klizača

Dodatak društvenog klizača

Želite li osnovnu mrežu za hranjenje ili možda čak i klizač? Isprobajte dodatak Widget Social Slider. Prikazuje najnovije fotografije s korisničkog računa ili hashtaga s dodatnim opcijama naručivanja (datum, nasumično itd.), Klizačkom navigacijom, animacijom dijapozitiva i drugim.

Glasilo Optins

Ne propustite priliku jednom posjetitelje pretvoriti u čitatelje koji se vraćaju! Dodavanje widgeta za biltene jednostavan je (i neinvazivan) način kako posjetitelje vaše web stranice informirati o vašoj web lokaciji. Evo nekoliko dodataka za biltene koji su spremni za widgete.

WP Pretplatite se

WP Pretplatite se

WP pretplata integrira se s aWeber, MailChimp i Feedburner tako da možete dodati pretplatu na bilten na bilo koje područje spremno za widgete. Postoje jednostavne opcije za dodavanje naljepnica vašeg registracijskog okvira, poruke o uspjehu, poruke o pogrešci i prilagođavanja koje možete dodati pomoću CSS-a.

MailChimp za WordPress

MC4WP: Mailchimp za WordPress

Ako koristite MailChimp, onda je dodatak MailChimp za WordPress izvrsna opcija. Dodatak dodaje opcije za stvaranje jednostavnog opredjeljenja za pretplatu za bočnu traku ili podnožje, uz opcije pretplate na bilten za komentare, prijavu na BuddyPress, bbPress, EDD ili WooCommerce odlazak.

MailPoet Newsletters

Dodatak za biltene MailPoet

Ako želite samostalno slati biltene, bez usluge treće strane, tada pogledajte MailPoet Newsletters. Ovaj dodatak koristi vašeg davatelja usluga e-pošte, web-domaćina ili čak Amazon-a za slanje biltena koje sastavite pravo na svoju WordPress nadzornu ploču. A dolazi s jednostavnim widgetom za prijavu koji možete umetnuti u bilo koju bočnu traku.

Najnoviji i popularni dodaci

Dijelite svoje najbolje komentare sa svojim čitateljima kako biste dobili više pregleda i dijeljenja jednostavnim dodavanjem svojih postova na bočnu traku ili podnožje. Ovi korisni besplatni dodaci olakšavaju dodavanje nedavnih ili popularnih postova pomoću widgeta.

Proširen widget za nedavne postove

Proširen widget za nedavne postove

Prošireni dodatak Nedavni postovi olakšava prikaz vaših nedavnih postova pomoću umanjenih sličica, izvoda, taksonomije i više na bilo kojem području spremnom za widgete. Postoji mnogo opcija tako da možete ograničiti rezultate prema kategoriji, označivanju ili čak statusu objave.

WordPress Popularni postovi

WordPress Popularni postovi

Za prikazivanje svojih najpopularnijih postova pokušajte dodatak widget-a za WordPress Popular Posts. Odaberite želite li prikazivati ​​svoje najviše postove, stranice ili čak prilagođene vrste postova na temelju prikaza stranica. Uz to, postoje opcije za odabir vremenskog razdoblja kako biste mogli prikazivati ​​svoje popularne postove dana, tjedna, mjeseca ili čak svih vremena.

WP Tab widget

WP Tab widget

Za jedinstveniji izgled umjesto toga možete dodati widget postove na karticama. WP Tab Widget koristi nedavne postove, popularne postove, nedavne komentare ili vaše oznake za stvaranje oznaka. Uz to postoje jednostavne opcije za redoslijed kartica, stranice, stranice, broj postova za prikaz i veličinu sličica.

Widget s nedavnim postovima s umanjenim sličicama

Widget s nedavnim postovima s umanjenim sličicama

Widget nedavnih postova s ​​dodatkom za umanjene sličice upravo je to što zvuči – jednostavan widget za dodavanje nedavnih postova na bočnu traku. Ali nemojte se zavaravati, još uvijek imate mnogo opcija pomoću kojih možete prilagoditi svoje postove na predavanjima. Dodajte prilagođeni naslov, pokažite meta meta, određenu veličinu sličica, postavite duljinu izvoda, otvorite veze na novoj kartici itd..

Ankete i ankete na bočnoj traci

Ako vodite blog ili internetsko poslovanje, možda biste željeli saznati što čitatelji misle u nekom ili drugom trenutku. Najlakši način za dobivanje povratnih informacija jest anketa ili anketa, a ti dodaci pojednostavljuju dodavanje obrasca za povratne informacije u vaše prostore.

Ankete WP-a

Ankete WP-a

WP-anketa je jednostavna anketa s anketama koju možete umetnuti u bilo koji post, stranicu ili bočnu traku. Prilagodite svoje ankete pomoću predložaka i CSS-a nakon što ste ih stvorili, a zatim ih umetnite u bilo koje područje spremno za widgete odabirom trajne ankete ili određenog.

Anketa, anketa, kviz i obrazac prema OpinionStage

Anketa, anketa, kviz i obrazac prema OpinionStage

OpinionStage nudi dodatnu opciju sa značajkama za anketu Anketa, Anketa, kviz i obrazac. Ovo je sjajan način da se poveća angažman čitatelja putem traženja unosa čitatelja (ili čak korištenja ankete za poklon). Plus to je lako. Jednostavno izradite anketu i dodajte je u svoje widgete.

Voditelj kviza i ankete

Voditelj kviza i ankete

Glavni dodatak za kviz i anketu uključuje opcije za stvaranje jednostavnih kvizova i anketa pomoću istinitih lažnih, višestrukog izbora, otvorenog odgovora, potvrdnih okvira, popunite prazna i brojčana pitanja. Uz to koristi jednostavan kratki kod, tako da sve što trebate učiniti je zalijepiti kratki kôd u tekstni okvir, post ili stranicu gdje god želite.

Widgeti obrasca za kontakt

Bočne trake i podnožja sjajna su mjesta za postavljanje jednostavnih kontaktnih obrazaca i informacija. Bilo da želite obrazac ili samo jednostavan način da navedete svoje kontakt podatke, evo naših omiljenih opcija dodataka.

Kontakt obrazac 7

Kontaktni obrazac 7 Dodatak

Obrazac za kontakt 7 jedan je od najboljih besplatnih dodataka za kontakt na webu (u stvari, to je dodatak koji preporučujemo svim našim ukupnim kupcima). Ne Kontakt obrazac 7 olakšava izradu prilagođenih kontaktnih obrazaca, ali možete ih umetnuti bilo gdje koristeći kratki kôd za obrazac (samo ga zalijepite u tekstualni widget da biste ga dodali u bočnu traku ili podnožje).

WPForms Lite

WPForms WordPress dodatak

WPForms Lite graditelj je obrasca za povlačenje i ispuštanje WordPressa koji možete koristiti za izradu prilagođenih obrazaca u nekoliko minuta. Uz to postoje unaprijed ugrađene predloške za uštedu vremena, kao i jednostavne opcije za umetanje obrazaca u bilo koji widget, post ili stranicu.

Kontaktirajte widgete

Kontaktirajte widgete

Ako samo želite prikazati svoje kontakt podatke (a ne obrazac), razmislite o besplatnom dodatku za kontaktne widgete. Ovaj jednostavan dodatak dodaje dva nova widgeta na vašu WordPress web lokaciju: jedan za vaše osobne ili poslovne kontaktne podatke (e-pošta, telefon, faks i adresa s Google mapom), a drugi za vaše društvene profile.

Dodaci kalendara

Kalendar je ključan za tvrtke i web stranice s događanjima ili promocijama. Kalendar je savršen za dijeljenje konferencija, veselih sati, ograničene prodaje, webinara i još mnogo toga. A dodavanje istih na bočnu traku ili podnožje osigurava više izloženosti bez obzira na to što se pojavljuju.

Kalendar događanja

Kalendar događanja

Kalendar događanja sjajan je kalendar za WordPress koji nudi jednostavne značajke za stvaranje i upravljanje događajima. Dodatak dodaje novu vrstu posta pomoću koje možete dodati sve svoje nadolazeće događaje, kao i widget koji možete koristiti za prikaz popisa događaja na bilo kojoj bočnoj traci ili podnožju.

Tokiranje kalendara događaja

Tokiranje kalendara događaja

Dodavanje događaja pomoću dodatka Tockify Calendar jednostavno je pomoću moćnog uređivača, više rasporeda kalendara (mjesec, dnevni red, ploča), prilagodljiv izgled, sinkronizaciju Google kalendara i još mnogo toga. Uz dodatak mini-kalendara widget vam omogućuje jednostavno prikazivanje nadolazećih događaja u kalendaru s događajima navedenim u odabranom danu.

Korisniji widgeti

Pokrili smo puno widgeta, ali ako želite dodati gomilu widgeta odjednom, možda biste željeli odabrati paket. Te opcije ispod svih dodaju više fenomenalnih widgeta unutar jednog dodatka.

Meks Easy Ads Widget

Meks Easy Ads Widget

Dodatne mogućnosti potražite u Meks Easy Widget-u za oglase. Ovaj dodatak omogućuje stvaranje neograničenog broja oglasa iz jednog widgeta pomoću unaprijed definiranih ili prilagođenih veličina oglasa, nasumičnim redoslijedom, klizanjem ili rotacijom animacija i još mnogo toga. Savršen je za izradu alternativnog banera, ili čak rešetka manjih 125 x 125 oglasa.

Google Maps Widget

Google Maps Widget

Dodavanje karte bočnoj traci ili podnožju izvrstan je način da svoje posjetitelje / kupce točno znate gdje se nalazi vaša tvrtka. Dodatak Google Maps Widget omogućit će vam brzo i jednostavno dodavanje karata u widgetized područja. Za razliku od standardnih ugrađenih kodova, dodatak Google Maps Widget podiže ga na sljedeću razinu omogućavajući vam jednostavno stvaranje interaktivnih karata s podrškom za lightbox. Oni također nude PRO verziju s više od 50 dodanih značajki i opcija kao što su kože, kloniranje widgeta, podrška za višestruke igle, integracija Google Analytics-a i naravno premium premium podrška u SAD-u.

Weather Atlas Widget

Vremenski Atlas

Weather Atlas Widget je jednostavan, ali izvrstan dodatak za dodavanje vremena s gotovo svih mjesta svijeta na web mjesta sa sjedištem u WordPressu. To je zabavan način dodavanja vremenskih uvjeta ski planinskoj planini, hotelu, zabavnom parku ili drugoj web lokaciji koja se temelji na otvorenom..

Widget je vrlo prilagodljiv – podesivi su svi elementi dizajna, a vremenski se podaci mogu prikazati u raznim oblicima, jezicima i jedinicama. Jedna od najboljih karakteristika widgeta je njegova prilagodljivost. Pozadina i granice prilagođavaju se trenutačnoj temperaturi tako da na prvi pogled možete protumačiti kakvo je vrijeme.

Ikone vremenskih uvjeta su jednostavne i lijepe, a također prilagođavaju veličinu, boju i nijanse teksta widgeta. Osim toga, reagira. To znači da se automatski prilagođava za prikazivanje na mobilnim uređajima. Veličina fonta odgovarajuće se prilagođava veličini fonta web stranice (i položaju na stranici kao i veličini preglednika).

Google Widgeta za recenzije

Google Widgeta za recenzije

Za tvrtke su pregledi važan dio izgradnje vašeg kredibiliteta i uspostavljanja povjerenja s potencijalnim novim kupcima. Google je jedan od najpouzdanijih mrežnih izvora za stvarne recenzije na webu, a pomoću dodatka Google Reviews Widget možete jednostavno dodavati recenzije svoje tvrtke na svoju web stranicu. Prikažite svoje recenzije zajedno s avatarima, zvjezdicama, prikazom recenzije, pročitajte više veza itd.

Widget Disable

Widget Disable

Ne sviđa vam se specifični widget? Nema problema! S onemogućivanjem widgeta možete jednostavno onemogućiti određene widgete tako da oni nisu opcija prilikom izrade područja bočne trake, podnožja ili drugih spremnih područja widgeta. Jednostavno instalirajte i započnite s uklanjanjem neželjenih widgeta!

Uvoznik / izvoznik widgeta

Dodatak za uvoz i izvoznike widgeta

Posljednji dodatak koji smo željeli podijeliti vjerojatno je jedan od najkorisnijih – to je uvoznik i izvoznik widgeta. Ovim možete kopirati widgete koje imate na jednoj web stranici i koristiti ih, istim redoslijedom i lokacijama na novoj web lokaciji.

Ovo je posebno korisno ako klonirate web lokaciju na svom lokalnom domaćinu, prelazite na novi plan hostinga ili ako imate postavljanje više web lokacija i želite ponovo koristiti svoje widgete. Jednostavno instalirajte dodatak na svoju web stranicu WordPress i izvezite JSON datoteku, a zatim instalirajte dodatak na novu stranicu kako biste uvezli svoje widgete.


Znamo da je na raspolaganju tisuće widgeta i dodataka, ali nadamo se da smo vam uspjeli pomoći da pronađete nekoliko onih koji će vam možda trebati ili trebati. Sve su dijeljene opcije 100% besplatne i mogu se pronaći u WordPress.org spremištu (tako da možete instalirati temu izravno sa svoje WordPress nadzorne ploče).

Jesmo li nešto propustili? Ako još uvijek tražite widget, javite nam i mi ćemo ga pronaći. Ili ako imate svoj dodatak za preporuku, ostavite nam komentar u nastavku kako bismo ga mogli provjeriti!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map