30+ najboljih tema WordPress teme za 2020. godinu

Najbolje teme WordPress kataloga i popisi

WordPress nudi mnoštvo prednosti prilikom izrade web stranice: to je jednostavno, prilagođeno korisnicima, a tu su i brojne kvalitetne teme i dodaci za dodavanje bilo kakvih značajki koje se mogu zamisliti. Dakle, ako želite sastaviti niz mrežnih popisa, sljedeći popis najboljih tema WordPressa u direktoriju pun je sjajnih opcija za odabir.


Mnogo je dostupnih tema iz različitih mapa koje se odnose na različite teme kao što su događaji, festivali, reklame, tvrtke, turizam, izdavaštvo, nekretnine, tržište, itd. Ove teme olakšavaju izradu internetskog imenika zahvaljujući ugrađenim opcijama poput svjedočenja, klasifikacija , komentari, recenzije, Google mape i još mnogo toga.

No, postavlja se pitanje, kako pronaći relevantne WordPress teme za izgradnju prilagođenog direktorija? Na mreži su dostupna mnoga tržišta i izvori koji vam mogu pružiti korisne WordPress teme za vaš projekt. Ali mislili smo da ćemo vam spasiti probleme i pronaći najbolje za vas.

Pretražili smo neke od najboljih WordPress tržišta kako bismo pronašli naše omiljene teme. Ovdje je naša zbirka najboljih 30+ WordPress direktorija i popis tema koji su dostupni u 2019. godini.

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. Imenik

Imenik WordPress Tema: Najbolje teme WordPress

Info & DownloadView Demo

Ovaj fleksibilan okvir WordPress kataloga olakšava izradu web mjesta kataloga ili unosa. S opcijama za prikaz kategorija, pribadači karata, korisničkim profilima, prilagodbama, podrškom za mobilne uređaje i više od 15+ dostupnih dječjih tema u imeniku Imenik ima za svakoga. Imenik je cjelovito rješenje direktorija pakirano u WordPress temu koju je stvorio Templatic. Ova tema je uključivala dodatke i podređene teme kako biste ih lakše koristili u razne svrhe i na temelju lokacije.

Direktorija uključuje dodatak za osnovnu aplikaciju Tevolution koji podržava dodatke, dodatak za popis direktorija i dodatak za podršku više gradova (Location-Manager) (sve iz Templatic). Pomoću ovih dodataka tema WordPress daje vam pozore za upravljanje događajima, popisima, sastancima i još mnogo toga širom svijeta.

Ova se tema lako može upotrijebiti za toliko različitih web stranica – poput tvrtki za događanja s promocijama u više gradova ili zemalja. Ili za blog o putovanjima koji preslikava najbolja mjesta za jelo, piće i spavanje u raznim gradovima. Ili turistička tvrtka koja nudi razne ture ili krstarenja egzotičnim mjestom. Tema bi također bila izvrsna web stranica s popisom nekretnina – a odjeljak za događaje mogao bi se koristiti za predstavljanje otvorenih kuća. Ili bi dobrotvorna organizacija mogla koristiti ovu temu za razmjenu novih informacija o nadolazećim prikupljanjima sredstava, šetnjama zajednice ili marševima i još mnogo toga. Mogućnosti su ograničene samo na vašu maštu.

2. FindMe

FindMe - Tema s popisom direktorija

Info & DownloadView Demo

Pomoću FindMe možete stvoriti fantastične popise za izgradnju vlastitog mrežnog direktorija. Uz snažne mogućnosti unosa, kratke kodove jednostavne za upotrebu, čitav blog, podršku za e-trgovinu, galerije, portfelj, fiksno ili ljepljivo zaglavlje, podršku za prijevod, Google karte i fontove te još mnogo toga FindMe je oko izvrsne teme direktorija.

Ono što ovu temu izdvaja je nevjerojatna osobina. Postoji napredna pretraga zajedno s podrškom za ključne riječi, lokacije, adresu (s opcijom radijusa), kategorija i oznaka korisnicima olakšava pronalazak onoga što traže. Zatim su tu prekrasni izgledi s opcijama karusela, zidova ili okvira u kojima možete istaknuti svoje unose. A zgodna društvena prijava i registracija korisnika vašem čitatelju nude jednostavne mogućnosti pristupa vašoj web stranici.

Ali pričekajte – ima još FindMe je izgrađen s potpunom kompatibilnošću za dodatak WP Manager, podrška za OpenTable (samo zalijepite svoj ID za obrazac za rezervaciju) i spreman je za upotrebu s dodatkom WooCommerce Paid Listings. Pomoću FindMe-a brzo biste mogli pretvoriti bočnu svirku u vašu glavnu gužvu zahvaljujući njima na mnogo sjajnih načina kako unovčiti svoj direktorij.

3. Wyzi

Wyzi Business Finder i Tema s popisom direktorija društvenog izgleda

Info & DownloadView Demo

Wyzi je premium direktorijska tema namijenjena onima koji žele stvoriti vlastiti pronalazač tvrtki, direktorij usluga ili drugu web lokaciju sa stilom uvrštavanja. Ova je tema prepuna snažnih značajki koje tvrtke mogu dodati svoje popise, nove, ažuriranja, događaje, pa čak i slobodna radna mjesta. U isto vrijeme, Wyzi je jednostavan za upotrebu. Za početak jednostavno koristite instalaciju od 1 klika. Zatim jednostavno odaberite između 2 fantastična izgleda, prilagodite polja za prijavu unosa, osmislite obrazac za prijavu, dodajte pretplatu ili pakete usluga (Wyzi je čak kompatibilan sa WooCommerceom), omogućite kalendar rezervacija (i administrativne provizije) i u osnovi ste spremni za ići.

Ostale značajke uključuju zaglavlja slika ili mapa, ovjerene liste, prilagođeno pretraživanje, geolokaciju, integraciju YouTubea, podršku za prijevod i WP Bakery Page Builder za maksimalnu fleksibilnost.

4. Listificirati

Listify WordPress katalog tema

Info & DownloadView Demo

Listify je jedna od najprodavanijih i najprodavanijih dostupnih tema za WordPress. Zašto? Ima sve što je potrebno za izradu prilagođenih popisa i web mjesta kataloga s naljepnicama, recenzijama, favoritima, regijama, kontaktnim podacima, geolokacijom, pa čak i statistikama. Uključeni stilski stil i alat za dizajniranje padajućeg pada čine prilagodbu bez problema. Plus snažne značajke za prijavu / polaganje unosa, pretplate, reklame, rezervacije i plaćeni pristup olakšavaju pretvaranje vašeg kataloga u posao.

Ova se tema oslanja na besplatni dodatak WP Job Manager i WooCommerce da bi dodali popise i proizvode na tortu. Osim toga, Listify podržava brojne fantastične besplatne i premium dodatke za dodavanje još više funkcionalnosti. Upotrijebite Gravity formulare za stvaranje lijepih prilagođenih obrazaca za kontakt ili OpenTable da biste dodali widget za rezervacije u popise svojih restorana ili čak dodali recenzije putem WooCommercea ili proširenja WP Job Manager Reviews. Nebo je ograničenje onoga što možete učiniti s Listify jednom kada počnete dodavati dodatke.

Ostale sjajne značajke uključuju video pozadine, popisne karte, puno widgeta, društvenu integraciju, dvostruke menije, kožne boje i još mnogo toga. Pogledajte demo kako biste dobili ideje za svoju sljedeću web lokaciju u stilu direktorija koristeći Listify.

5. Oglas Pro

Spisak Pro WordPress kataloga tema: Najbolji direktorij WordPress teme

Info & DownloadView Demo

ListingPro je moderan WordPress tema za direktorij koji uključuje jednostavne funkcije, što ga čini izvrsnom opcijom za bilo koju web lokaciju s nišama. Posjetitelji vole pretraživanje u radijusu “blizu mene”, predloženu lokaciju u blizini, napredno razvrstavanje i snažno mobilno iskustvo poput aplikacija. Tema uključuje podršku korisnim značajkama uključujući prednje prijave korisnika, integraciju biltena i ugrađeno rukovanje plaćanjem.

Najbolje od svega – uz ListingPro ne morate kupiti dodane dodatke. Sve što trebate je uključeno. Programeri ListingPro željeli su stvoriti nešto što korisnici mogu kupiti bez brige o dodatnim dodacima za izgradnju web mjesta s popisom direktorija. I upravo su to učinili. Stvorili su mega-moćno sveobuhvatno proširenje kako bi korisnicima omogućili dodavanje unosa s prednjeg i stražnjeg dijela, korisnici mogu tražiti unos s prednje strane i administrator može prihvatiti ili odbiti od pomoćnog računala, administrator može stvoriti prihod tako da naplaćuju korisnike nakon nadogradnje na plaćeni unos ili čak i kada žele promovirati njihov unos pomoću ugrađenog industrijskog standardnog sustava oglasa.

6. Imenik+

Adresar + Popisi i Imenik WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Directory + je WordPress tema koja se koristi za pokretanje bilo koje žute stranice, jer podržava niz izgleda lista. Biskoristite vlastiti internetski imenik trgovina, restorana, pješačkih staza, parkova ili bilo čega drugog.

Ova tema nudi višenamjensku upotrebu za različite vrste portala kataloga. S ovom temom svatko može lako postaviti mrežni portal s popisom kategorija s bilo kojim vrstama predmeta – tvrtkama, trgovinama, web stranicama i tako dalje. Prilagodba je također jednostavna zahvaljujući inovativnom AIT Page Builder-u. To vam pomaže ne samo u izradi vaše sljedeće web stranice mape, već i u svim važnim postavkama koje biste trebali postaviti.

S ovom temom imate mogućnost stvaranja vlastitog zaglavlja ili odabira karte (s nekoliko vrsta prikazivanja) ili možete koristiti klizač – Klizač Jednostavan klizač Ait Themes ili klizač treće strane Revolution. Na tebi je! Pomoću teme Directory + Theme možete stvoriti sjajnu internetsku tvrtku u svom gradu ili državi. Zamislite ideju za koju ste strastveni, a zatim upotrijebite Directory + da biste je implementirali!

7. Louisiana

Louisiana Response Directory WordPress tema

Ova tema olakšava izradu i upravljanje direktorijom. Tema koristi čist, minimalno responzivan dizajn kako bi vaši unosi bili čitljivi. Uz dodane vrhunske značajke poput Visual Composer graditelja stranica, 100+ elemenata izrade stranica, 20+ unaprijed definiranih stranica, 3 stila izgleda, 3 stila zaglavlja, izrada podnožja, jednostavan demo uvoznik i još mnogo toga, tu je niz sjajnih opcija za izgradnju direktorija.

8. EVE (Događaji)

EVE Imenik događanja WordPress Tema

Ovo je premium WordPress tema direktorija posebno dizajnirana za popis događaja, tako da korisnici mogu lako saznati što se događa, kada i gdje. Tema koristi WooCommerce i Upravitelj unosa tako da vaši unosi mogu podržati napredne opcije za ocjene zvjezdica, recenzije, prednje prijave, pakete, cijene i još mnogo toga.

9. Popisan

Spisak prijateljskih direktorija WordPress tema: Najbolji direktorij WordPress teme

To je kvalitetan WordPress direktorij i tema s uvrštavanjem nudi mogućnosti brzog filtriranja podataka unutar dizajna i omogućuje korisniku da na popisu ili u imeniku pronađe kategoriju za pretraživanje. S jedinstvenim opcijama kao što su ikone kategorije, ocjene, opisi, oznake i još mnogo toga, ova je tema izvrstan izbor za bilo koji direktorij.

10. Builder Pro

Directory Builder Pro WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Directory Builder je učinkovita tema programa WordPress stvorena za oglase, događaje i bilo koji drugi unos koji ćete dodati u mapu. Nudi mnoštvo značajki koje čine krajnji katalog unosa na tržištu, uključujući korisne elemente uvrštavanja, mjesta oglasa, komentare, ocjene, podršku za rezervaciju, registraciju / prijavu za krajnjeg korisnika, prikaz rešetke ili mape, pa čak i graditelj stranica Visual Composer.

11. ListGo

ListGo Directory WordPress Tema: Najbolji direktorij WordPress teme

List & Go je potpuno responzivna tema direktorija WordPress koja se temelji na rasporedu u obliku rešetke koji se može koristiti za prikazivanje svih vrsta unosa na vašoj web lokaciji. Ova tema omogućuje vam prikazivanje sadržaja na kreativan i moderan način zahvaljujući 500+ Google fontovima, prilagođenim CSS3 animacijama, korisnim kratkim kodovima, mapama, više operativnim mogućnostima, premijskim / ponavljajućim uplatama, integraciji Facebook messengera i tako još mnogo toga.

12. DirectoryEngine

DirectoryEngine fleksibilan direktorij WordPress tema

Info & DownloadView Demo

DirectoryEngine je lijepa i organizirana direktorijska premium WordPress tema koju je stvorio EngineThemes. Izradite fantastičnu internetsku stranicu za restorane, trgovine, turistička odredišta ili bilo što drugo kako biste čitateljima pružili korisne savjete o tome kuda bi trebali ići.

Znate li koja su najbolja mjesta u gradu za sjajan hamburger? Ili možda imate fantastičan popis turističkih odredišta u Rimu koji ne mogu propustiti. Pa, trebali biste svoju mudrost podijeliti s drugima! Danas većina ljudi istražuje itinere putovanja prije nego što krenu, što znači da postoji ogroman potencijal za mrežne mape prepune preporuka. Započnite vlastiti danas koristeći temu DIrectoryEngine, što olakšava izradu vlastitog mrežnog imenika u bilo kojem trenutku..

Na kraju svega, tema dolazi s mnoštvom ugrađenih predložaka i blokova sadržaja koji olakšavaju dodavanje sadržaja. Uz to, kao dodavanje lokacija na svoju web lokaciju možete dodati videozapise, galerije, društvene veze, pa čak i kartu pored tradicionalnog opisa. Na svakom postu postoji i mogućnost učitavanja više unosa, tako da čitatelji mogu vidjeti više povezanih mjesta bez potrebe za navigacijom na novu stranicu. Ovo je sjajan način da dulje zadržite posjetitelje na vašem web mjestu.

Ostale značajke uredne teme uključuju istaknuta mjesta prilagođeni widget, brze veze do lokacije ili dijeljenja lokacije, detaljno napredno pretraživanje i još mnogo toga.

13. Javo

Javo Directory WordPress tema

Javo Directory je učinkovita tema uvrštavanja WordPress-a koja se temelji na Visual Composer-u i njegovim značajkama povuci-spusti. Tema pruža razna prilagođena polja, stranice s popisima i sustav ocjenjivanja za upotrebu u predviđenu svrhu. Plus Javo je napunjen vrhunskim dodacima za izradu stranica, klizače i rešetke.

14. Wisem imenik

Wisem Local Directory WordPress Tema

Ova je tema korisna u kreiranju dugog popisa web mjesta koja se bave svakodnevnim tržnicama, internetskim trgovinama fizičkih proizvoda, trgovinama suvenirima itd. Pruža fleksibilnost za dodavanje prilagođenih polja, obrasca za prijavu i javnih profila. A pomoću alata za oblikovanje sučelja možete lako prilagoditi boje, fontove, pozadine i animacije.

15. Spotter

Spotter Universal Directory Popis WordPress tema

Ova tema direktorija WordPress prikladna je za upotrebu za uvrštavanje više tvrtki. Omogućuje izradu popisa tvrtki poput nekretnina, restorana, hotela, radnih mjesta, zastupstva automobila itd. Savršeno je za uvrštavanje lokacija kako bi korisnici lakše pronašli nova mjesta za jelo, trgovinu, opuštanje i još mnogo toga.

16. Prodavač

Tema WordPress kataloga dobavljača

Korištenje ove WordPress teme kataloga će vam koristiti da napravite popis vjenčanih dobavljača i parova. Omogućuje dobavljačima da stvore svoje poslovne popise na mreži, tako da parovi mogu planirati svoje vjenčanje sve s jedne web stranice. Ovo je izvrstan način na koji će planeri vjenčanja preporučiti svoje favorite, a malim tvrtkama dodatnu izloženost klijentima vjenčanja.

17. MyListing

MyListing Directory & Popis WordPress tema

Tema MyListing savršena je za razne web stranice s direktorijima i popisima. Tema uključuje korisne značajke za vašu tvrtku, uključujući premium i zahtjev za popisivanjem, jednostavne prilagodbe rezultata pretraživanja, popis opcija naručivanja feeda, globalne vrste uvrštavanja, društvene mreže i još mnogo toga. Tema je također kompatibilna s Google mapama, Yoast SEO, Elementor i Contact 7. obrazac.

18. Vodič gradom

Gradski vodič s popisom kataloga WordPress tema

Ova nevjerojatna WordPress tema omogućuje vam stvaranje vlastitog gradskog vodiča, zbog čega se nalazi na našoj listi najboljih tema za WordPress. Ova tema posjeduje brzi dizajn, kvalitetno okruženje za administraciju i više mogućnosti pretraživanja. To je savršena tema za prikazivanje glavnih vijesti vašeg grada pomoću 3D mapa, animiranih klizača, prikaza ulice, ocjena zvijezda i još mnogo toga.

19. SpotGuide

SpotGuide WordPress Tema kataloga visoke performanse

SpotGuide je cijenjena tema kataloga programa WordPress koja je usredotočena na nabrajanje funkcionalnosti web mjesta. Ova tema ima razna polja koja vam omogućuju da lako kreirate nove metaboxe i precizno ih popisujete. Također, koristi vam da ne uređujete izvorni kôd za dodavanje novog polja. Ostale sjajne značajke uključuju napredne Google karte, usporedbu popisa, favorite, pakete i obavijesti.

20. Superlist

Superlist Directory WordPress Tema

Tema direktorija SuperList sadrži ključne značajke koje biste trebali potražiti u najboljim WordPress temama direktorija. Kao što su upravitelj vrsta unosa, prijave na krajnjim korisnicima, premium paketi uvrštavanja, metaboli za jednostavnu upotrebu, Google sakupljač mjesta, mogućnost polaganja prava na popise, višestruka obrada plaćanja i opcije valute, napredna statistika, pregledi, geolokacija i još mnogo toga. Samo instalirajte temu, upotrijebite demo uvoznik s jednim klikom da biste započeli, a zatim dodajte sadržaj kako biste brzo započeli svoj direktorij.

21. DiningEngine

DiningEngine restoran WordPress tema

Info & DownloadView Demo

DiningEngine jedna je od najboljih tema WordPressa jer je usredotočena i dizajnirana posebno za restorane, kafiće i bistro stranice. Nudi visoko prilagođene značajke za ove vrste web mjesta jer uključuje naprednu pretragu, jednostavno upravljanje restoranom i događajima, prijave, detalje za ručavanje i još mnogo toga. Pa zašto ne biste pokušali?

22. DocDirect

DocDirect imenik zdravstvene riječi WordPress tema

DocDirect je korisna tema WordPress kataloga namijenjena zdravstvenim radnicima. Napravljeno je da u potpunosti reagira i korisno je pacijentima da pronađu popis potencijalnih medicinskih centara, zdravstvenih radnika i da rezerviraju termine sa svojim liječnicima..

23. FoodGuide

FoodGuide - Imenik restorana i barova WordPress Tema

Restorani, kafići, crêperies, kafići, Delis ili Take-aways – nabrojite sve to u svom novom kataloškom portalu i olakšajte život gladnim turistima (ne samo) u vašem gradu! Zahvaljujući temi FoodGuide, posjetitelji će odabrati mjesto za večeru na temelju njihovih okusnih pupoljaka.

Odaberite kako ćete oblikovati zaglavlje svoje web lokacije. Veliku kartu možete koristiti za izradu čiste, jednostavne početne stranice (s lijepo prikazanim iglama koje će nakon klika pokazati određeni popis) ili 3D prikaza mape ili dodavanjem malo dinamike klizačem. Postoji mogućnost izbora i prilagodbe vlastitog klizača Easy i klizača treće strane.

The FoodGuide Tema predstavlja izvanrednu temu i popise kataloga, usredotočeni na poslovanje restorana i srodne usluge. U tu svrhu postoji puno prilagođenih značajki i dodataka za mape. Svaki dodatak razvijen je kako bi vam pomogao u bržem i povoljnijem pretraživanju i boljem upravljanju unosima od strane administratora web mjesta ili vlasnika stavki.

Jedan od dodataka imenika je prilagođeni dodatak izborniku Food. Izbornik Hrana vašoj temi dodaje mogućnost stvaranja i upravljanja trenutnim izbornicima hrane kao što su dnevni meni, a-la-carte ili posebni izbornik s ograničenim datumom / vremenom. Nema problema postaviti ograničenu dostupnost ponude, kao i ponavljajuće ponude. Glavna prednost dodatka Food Menu je da nikad nećete zaboraviti zaustaviti bilo kakvu ograničenu ponudu ili poseban izbornik. Izbornik hrane napravit će to za vas!

24. Poslovni pronalazač

Business Finder: Katalog popisa WordPress Tema

Business Finder je vrlo prilagodljiva tema direktorija s alatom za izradu stranica kako vašu temu želite oblikovati onako kako želite – jer svaki klijent ima svoje potrebe i kriterije koje njegova nova web stranica mora zadovoljiti. U programu Business Finder možete prilagoditi strategiju cijena i marketinga pomoću paketa. Paketi su razvijeni za vlasnike artikala / unosa (vaše klijente), tako da u ovim paketima možete razlikovati broj artikala, mogućnost promocije istaknutih artikala itd. I za njih odrediti različite cijene.

Ova je tema jedinstvena zbog svog prilagodljivog dizajna i prilagođenih značajki. Neki od njih su izravno uključeni; ostale su dostupne putem proširenih dodataka. Dodaci vam otvaraju nove mogućnosti – npr. Recenzija predmeta dodaje mogućnost pregleda stavke koja se nalazi na popisu (od strane krajnjih korisnika). Polaganje polaganja prava omogućava vlasniku predmeta traženje vlastite stavke i upravljanje samim sobom i još mnogo toga!

Postoji i mogućnost instaliranja Gatewaya plaćanja ili PayPal / Stipe plaćanja, tako da će vaši klijenti izvršiti plaćanje za vaše usluge povoljnije.

Business Finder NIJE obična tema direktorija kao i drugi. Tema vam nudi razne početne stranice i modifikacije zaglavlja. Možete koristiti integrirano zaglavlje, sliku ili jednu od mnogih vrsta karte. Postoji klasična karta s pribadačama za sve nabrojane dostupne predmete, prikaz ulice ili tvrtke, a također i 3D prikaz. Na vama je samo, koja vam opcija najbolje odgovara.

25. Classiera

Classiera - Oglasni oglasi WordPress tema

Classiera je nova premium kategorija WordPress oglasa s klasificiranim oglasima koja je dostupna na Themeforest. Ova tema je izgrađena s moćnim upravljačkim pločama pomoću Redux Framework-a, kao i jedinstvenom nadzornom pločom za korisnike. Odavde korisnici mogu upravljati oglasima, uređivati ​​i izrađivati ​​nove. Classiera također nudi podršku za cjenovne planove i pojedinosti o narudžbi na nadzornoj ploči krajnjeg korisnika.

Tema je također potpuno kompatibilna s WPML-om i većinom drugih jezičnih dodataka. To znači da možete stvoriti vlastitu web stranicu za više jezika s Classiera-om. A uz Calassiera možete upotrijebiti upravitelja izgleda Drag & Drop da biste usmjerili i kliknite, a zatim povucite i ispustite bilo koji odjeljak s izgleda početne stranice. Na ovaj način možete dizajnirati polu prilagođeni dizajn za svoju web stranicu.

U Classieri možete postaviti planove cijena s vlastitom valutom i odjaviti se bilo kojom podržanom Woo Commerce metodom. A uz temu možete upotrijebiti LayerSlider ili Image Slider za svoje zaglavlje. Osim toga, dodajte oglase za napredno pretraživanje pomoću polja s ključnim riječima, kategorijama, lokacijama, najnižom i najvećom cijenom, stanje predmeta i kategorijama. Tema također uključuje 650+ Google fontova koji čine vašu web lokaciju privlačnijom, plus mogućnost prikazivanja kategorija sa fantastičnim ikonama fonta, ravnim ikonama ili bilo kojim PNG ikonama slike.

26. Geo mjesta

Tema Zemljovida grada Mjesta

Informacije i preuzimanje

Geo Places je vrhunska WordPress tema koja je razvijena kako bi vam olakšala izradu gradskog portala ili web mjesta direktorija upotrebom CMS moći WordPressa i Google karata. Geo mjesta dobivaju značajku instaliranja u jednom kliku koja će automatski dodati popise, opise, slike, widgete, postove na blogu, izjave i stranice na vaše web mjesto. Ovaj će vam se lutski sadržaj mnogo olakšati da shvatite kako tema djeluje i pomoći će vam da ispravno krenete. Sve možete izbrisati i jednim klikom i početi ispočetka ako to želite i vi.

Početna stranica Geo Mjesta strateški je osmišljena kako bi se potaknula maksimalna interakcija i izloženost bitnim elementima. A to uključuje widgete, karte, klizač slike, dodavanje videozapisa i još mnogo toga.

Geo Places također nudi naprednu značajku pretraživanja tako da korisnici lako pronađu atrakcije, restorane, hotele ili sve što se na vašoj web lokaciji nalazi u blizini bilo kojeg određenog poštanskog broja..

27. Dijamant

Tema Diamond Directory

Info & DownloadView Demo

Diamond je čist i elegantan WordPress tema premium kataloga koji je stvorio WPZoom. Ova simpatična tema izvrsna je za izradu gradskih vodiča, popisa preporučenih trgovina ili mjesta ili drugih direktorija.

Pomoću ove teme lako biste mogli stvoriti bilo koji broj web stranica. Možete stvoriti turistički blog s katalogom najboljih hotela, restorana i atrakcija u određenom gradu. Ili možete stvoriti web mjesto koje dijeli najbolje domaćice, stolare i usluge održavanja bazena u vašem kvartu. O čemu želite pisati, kad koristite Diamond, postava će biti vrlo lagana. Tema uključuje preliminarne predloške početnih stranica, modul prilagođenog direktorija i mnoštvo widgeta kako biste mogli kreirati web mjesto koje želite.

Tema također uključuje sjajne značajke za pojednostavljivanje teme. Snažni okvir ZOOM pruža vam opcije mnogih detalja kroz temu, poput boja, prilagođenog logotipa, pozadine i još mnogo toga. Tema je također spremna za WooCommerce, tako da možete dodati vlastiti dućan dobra koji ćete ponuditi svojim čitateljima. Ovo bi bilo savršeno za prodaju karata, obilaska grada, sniženih ulaznica ili čak proizvoda lokalnih obrtnika. Bez obzira na vaše potrebe, Diamond je odlična opcija za izradu bloga i web stranica u stilu direktorija.

28. Vantage

Tema Vantage Business Directory

Informacije i preuzimanje

Vantage je premium, poslovni imenik WordPress tema koju je stvorio AppThemes. Jednostavnom instalacijom jednostavno je započeti s hostingom poslovnih popisa. Kompletne stranice direktorija s ocjenama i recenzijama koje generiraju korisnici, društvene ikone, prilagođeno pretraživanje, prilagođeni obrasci i integracija Google karata pružaju sve što bi korisniku moglo biti potrebno za lako kretanje po web mjestu. Pored ekspanzivnih značajki direktorija, Vantage također uključuje prilagođene widgete i AppThemes API (za prilagođavanje bez potrebe za kopanjem u kodu).

29. Turističke ponude (katalog tema za djecu)

Katalog putnih ponuda za djecu WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Travel Deals je dječja tema za Tema Directory WordPress koju je dizajnirao Templatic (tema # 1 na našem popisu). Ova premium WordPress tema detaljno je i profesionalno rješenje za stvaranje naprednog web mjesta temeljenog na putovanjima i recenzijama. Možete stvoriti vlastitu web stranicu poput Travelocity, Expedia, Orbitz, Hotwire, Bookingbuddy ili Kayak.

Ova podređena tema Kataloga dodaje mnoštvo značajki koje se temelje na putovanjima i iskorištava sve moćne opcije koje imenik već uključuje. Koristite dodata prilagođena polja za ponude, odredišta, agencije, datume polaska i duljinu boravka prilikom dodavanja hotela, leta, putovanja i aktivnosti (osim fotogalerija, opisa, cijena i veza za dijeljenje na društvenim mrežama). Ili još bolje – ponudite planove ili plaćene pretplate kojima hoteli i putničke agencije omogućuju dodavanje vlastitih ponuda na vašu web lokaciju.

Nakon što se dodaju ponude na vašu web lokaciju pomoću fenomenalnih opcija putovanja, korisnici mogu upotrijebiti naprednu pretragu kako bi pronašli upravo ono što traže. Dječja tema također podržava ocjene, tako da kupci mogu pregledati svaku svoju kupnju i podijeliti svoje iskustvo s drugim čitateljima.

30. Tražilica mjesta (Tema djeteta iz imenika)

WordPress tema za popis pretraživača mjesta

Info & DownloadView Demo

Spot Finder je lijepa dječja tema za popularnu Templatic temu teme Directory WordPress. Pomoću pretraživača direktorija i mjesta možete stvoriti fantastičan mrežni direktorij za vruće točke, odmor za odmor, jela i još mnogo toga.

Danas ljudi traže istinsko iskustvo putovanja. Turisti žele ostati u nišama za odmor ili gostionicama, jesti tamo gdje domaći jedu i vidjeti znamenitosti koje su specifične za određeni lokalitet. Ovo je sjajno za mala poduzeća s obzirom na to da su oni ti koji pomažu da mjesto postane jedinstveno, ali teško je pronaći male tvrtke. Ovo je mjesto na koje dolazite. Stvaranjem internetskog imenika mjesta za boravak, jelo i posjete možete pomoći posjetiteljima da maksimalno iskoriste svoj grad..

Stvorite vlastiti internetski resurs za putnike iz cijelog svijeta. Pomoću podređene teme Spot Finder (upamtite da će vam biti potrebna glavna tema Templatic Directory WordPress da biste koristili tu podređenu temu) možete brzo uspostaviti svoj direktorij. Jednostavno instalirajte temu i upotrijebite moćne predloške stranica da biste dodali svoj sadržaj – to je jednostavno! U samo nekoliko klikova dodajte početnu stranicu, unose, kategorije, osoblje, svoj blog i ostalo (morat ćete dodati tekst i fotografije, naravno, ali predložak brine o izgledu za vas). Postoji čak i predložak za prikaz karte na cijelom zaslonu svih vaših popisa.

Postoji mnogo više što Finder Spot čini sjajnim. Jedna velika osobina je ta što radi s temom Directory. Imenik dodaje obilje mogućnosti za geo-praćenje, profile članova, dodatak Tevolution i još mnogo toga.

31. Žute stranice (katalog tema za dijete)

Žuta stranica Imenik tema djeteta

Info & DownloadView Demo

Yellow Pages je podređena tema izvanredne Templatic Directory WordPress teme (opet, zato je to naš izbor broj 1). To znači da morate imati roditeljsku temu da bi dječja tema mogla raditi. Pomoću žutih stranica i imenika možete stvoriti zbirku popisa iz svog rodnog grada ili iz cijelog svijeta.

Lijepa shema bijele i žute boje ove teme korisnicima je upadljivo poznata, pa se osjećaju kao kod kuće da pregledavaju vaše popise. Dodajte lokacije za restorane, urede, pa čak i događaje. Zatim ih dodajte na kartu početne stranice. Ili ne dodajte kartu i umjesto toga stavite klizač početne stranice. Bez obzira što odaberete, lako možete promijeniti izgled i dojam Yellow Pages-a, cijela početna stranica je widgetized kako biste mogli kreirati vlastiti prilagođeni izgled.

Ne osjećate se zaključano u žutoj boji samo zato što je tema nazvana Yellow Pages. Puno je opcija boja koje možete odabrati za izradu web stranice koja radi za vas. Osim toga, tema je u potpunosti odgovarajuća kako bi ljudi mogli upotrebljavati vašu web lokaciju kako bi pronašli mjesto kuće ili u pokretu.

Tema također uključuje sve sjajne značajke roditelja, mape. To je u redu – ogromni globalni imenik, dopunjavanje Google karata, fantastične korisničke stranice, podrška za e-trgovinu, opcije unovčavanja i još mnogo toga sve su funkcionalne sa podređenom temom Yellow Pages.

32. Imenik

Imenik višenamjenska WordPress tema

Višenamjenska tema mape korisna je WordPress katalog i tema stila popisa za bilo koji časopis, vijesti, wiki, gradski vodič itd. To je potpuno odgovarajuća tema i daje vam fleksibilnost za kreiranje neograničenih izgleda početne stranice pomoću alata za izradu drag & drop elementi direktorija (unosi, sustav razmjene poruka, kompatibilnost s WooCommerceom, oznaka, itd.), ugrađena oglasna mjesta i još mnogo toga.

33. Lokacije (katalog Tema za djecu)

Teme direktorija lokacija Lokacije

Info & DownloadView Demo

Locations je šarena premium WordPress podređena tema za temu Directory od Templatic. Ovaj podebljani broj dodaje živopisne mape i detalje na web mjesto vašeg direktorija.

Postoji milijun web stranica poput Yelp koji preporučuju najbolji restoran koji ovdje nalazi sushi, najbolje vožnje tamo ili čak najbolja mjesta koja ćete posjetiti kada odete u određenu zemlju. Bez obzira na vašu stručnost, Lokacije su savršen način dijeljenja svojih preporuka sa svijetom. Ovo je podređena tema, pa će vam trebati i tema WordPress Directory kako biste je koristili. Ali dečko je to vrijedno toga – podijelit ćete svoja omiljena mjesta u svako doba!

Tema Imenika ima puno značajki i funkcija koje su same – uključujući popise, stranice osoblja, geo praćenje, podršku za WooCommerce, integraciju članstva i još mnogo toga. Kada dodate temu podređenog lokacije Lokacije, ona postaje samo bolja. Tema dodaje i koordinirane igle na karti koordinirane u boji, lijep navigacijski izbornik u stilu rešetke i svijetle i podebljane naglaske u boji u cijelosti (pogledajte one super nabijene ocjene zvjezdica, naslove, gumbe, lebdjeće i drugo).

Završavanje najboljih kataloga WordPress tema

Da biste dizajnirali svoj prilagođeni direktorij tema na mreži, morate odabrati odgovarajuće WordPress teme iz različitih polja i sustavno ih popisati. Međutim, to će pomoći mnogim tvrtkama da odaberu jednu od najboljih WordPress tema za njihove određene poslovne web stranice i učini ih prijateljskim za mrežne korisnike.

Jesmo li propustili vašu omiljenu temu? Ili ste isprobali neki od naših izbora za najbolje teme WordPressa? Javite nam se u komentarima.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map