30+ najboljih medicinskih WordPress tema za liječnike

Najbolje medicinske WordPress teme za liječnike i bolnice

Medicinska struka je natjecateljsko polje. Bez obzira jeste li opći liječnik koji traži nove pacijente, porođajni centar, zdravstvenu i wellness organizaciju, lokalnu kliniku ili mrežu liječničkih ordinacija, potrebna vam je nevjerojatna web stranica. Web stranice za medicinu trebaju biti profesionalne, jednostavne za čitanje i uključivati ​​podršku za galerije slika, klizače i, naravno, najmanje obrazac za kontakt. Danas ćemo dijeliti najbolje medicinske WordPress teme s cijelog weba kako bismo vam pomogli da izgradite modernu i profesionalnu web stranicu koju vaše zdravstveno poslovanje zahtijeva.


Ovaj je post fenomenalna zbirka najboljih WordPress tema koje su u potpunosti odgovarale liječnicima i zdravstvenim radnicima. Tražite li sjajnu WordPress temu za svoju web stranicu u zdravstvu? Jeste li WordPress programer koji želi unaprijediti svoje klijente u zdravstvu s izvrsnim dizajnom i funkcionalnošću koje su sinonim za WordPress teme? Sjednite i uživajte u našem popisu, a molim vas podijelite svoje misli u odjeljku za komentar na kraju!

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. Medin – Tema WordPress medicinskog centra

Medin - WordPress Tema medicinskog centra

Medin tema je izvrstan način za izgradnju vaše medicinske stranice. Bilo da je vaš ured fokusiran na plastičnu kirurgiju, lasersku terapiju, dermatologiju, stomatologiju, krioterapiju, pedijatriju ili bilo koju drugu posebnost, Medin je prepun sjajnih opcija za dizajn vaše web stranice. Tema je osjetljiva i mrežnica je spremna tako da izgleda izvrsno na bilo kojem uređaju, a ugrađeni raspored tema (klinika, operacija i stomatolog) olakšava početak rada.

Možete koristiti i uključeni WPBakery stranicu za izradu stranica da biste kreirali svoje vlastite izglede. Samo dodajte elemente stranice, a zatim ih povucite na svoje mjesto. Postoje prije i poslije svjedočenja, dvije inačice galerije, ugrađeni obrazac za rezervaciju, ljepljivi izbornik, prilagođene stranice i još mnogo toga. Plus Medin podržava RTL i kompatibilan je s Polylangom tako da možete stvoriti svoju medicinsku stranicu na bilo kojem jeziku koji vam je potreban.

2. MedicalPRESS

HealthPress Health & Medical WordPress tema

Kako ide vaš marketing u zdravstvu? Ako ne možete reći da je sjajna, možda je vaša WordPress tema korijen vaše nevolje. Da biste povećali broj potencijalnih klijenata na vašoj medicinskoj web stranici, potrebna vam je svrhovita WordPress tema poput lijepe MedicalPress. Izgrađen na Twitteru Bootstrap, s četiri vrste obrasca za imenovanje, dvije vrste klizača i opsežnim popisom tema i drugih značajki, MedicalPress je sjajna tema za liječnike, stomatologe, zdravstvene klinike, bolnice i kirurge. Značajke uključuju prilagodljiv dizajn, podršku na više jezika (WPML dodatak), SEO friendly, Google fontove, uključenu podređenu temu i kompletnu dokumentaciju.

3. Ukupno

Ukupna višenamjenska WordPress tema o medicini

Informacije i preuzimanjePogledajte demonstraciju

Uz mnoštvo sjajnih značajki, Total je doista jedina WordPress tema koja vam treba! Iako ova tema nije posebno dizajnirana za medicinska mjesta, sve sjajne značajke i fleksibilne opcije olakšavaju prilagođavanje vašim potrebama. Pogledajte primjer 29 na početnoj stranici (vidi gore) da biste vidjeli kako ova tema može biti savršeno pogodna za vašu medicinsku web stranicu. Tema je razvijena upravo ovdje na WPExplorer-u, a između ostalog ima sljedeće značajke: neograničeni izgled, jednostavan za upotrebu alat za pravljenje drag & Drop stranica, brzo postavljanje (zahvaljujući uzorcima podataka), spreman za WooCommerce, prilagođene opcije fonta, neograničene mogućnosti boja, stvorio elitni autor, sjajna podrška, izgrađena s ljubavlju :), česta i automatska ažuriranja i još mnogo, puno više!

Ovo mi je najdraža tema i koristila sam 100+ tijekom godina. To je bogat značajkama i podrška je vrhunska. Uz to, programer radi na poboljšanju teme redovitim ažuriranjima. – Mike

Total je sjajna WordPress tema za liječnike i sve druge stručnjake u zdravstvenoj industriji (ili bilo koga drugoga u vezi s tim).

4. Medicenter

Medicenter zdravlje i medicinska WordPress tema

Možda niste liječnik već marketinški specijalist koji cilja liječnike. Želite li stvoriti sjajnu web lokaciju za marketing u zdravstvu, kao što je Medical Website Academy? Ako ste glasno rekli da, tema MediCenter WordPressa bit će dug put u postizanju vašeg cilja. To nije kraj. Ova je tema još uvijek prikladna za liječnike i druga medicinska područja.

MediCenter uključuje dva izgleda – okvir ili pune širine. Na ovaj način možete prilagoditi izgled svoje teme kako bi odgovarao vašem poslu ili dobrotvornoj organizaciji. Uz to su oba izgleda reaktivna, tako da web stranica izgleda sjajno na svim uređajima. Prilagodbe se tu ne zaustavljaju. Možete odabrati između 6 uključenih shema boja ili stvoriti onu koja je potpuno vaša. To znači neograničene kombinacije boja! Tu je i više od 20+ izgleda stranica, 200+ ikona i 80+ fontova koji možete odabrati, tako da zaista možete ovu temu učiniti vlastitom..

5. Diktirajte

Diktirajte zdravlje i medicinsku WordPress temu

Ova WordPress tema 6 u 1 sadrži čist i moderan izgled pogodan za liječnike. Istovremeno možete koristiti temu za druge projekte koji se tiču ​​ljepote, poput mode, lječilišta ili salona. Tema je popularna zbog sljedećih značajki: responzivni dizajn, višenamjenska tema, Visual Composer integracija, kompatibilnost dodataka slojeva slojeva, WordPress podrška na više jezika, podrška za WooCommerce, mogućnosti kratkog koda, poboljšane mogućnosti tema, SEO spreman, napredni administrativni panel, paralaks odjeljci, Podrška za Google fontove, ikone fontova Awesome i još mnogo toga. Diktat također uključuje podršku i besplatna ažuriranja.

6. SoulMedic

+ Soul Medic Health & Medical WordPress tema

S ravnim i minimalističkim dizajnom, SoulMedic je popularna WordPress tema za liječnike i web stranice vezane uz zdravlje. Tema dolazi sa sljedećim značajkama: SEO spreman, kompatibilan sa WPML / prijevodom, besplatni dodatak za kalendar događaja, MailChimp Newsletter widget, podrška za WooCommerce, program za prilagođavanje tema, mega izbornici, potpuno odgovarajući dizajn, klizači sloja i revolucije, 20 unaprijed definiranih koža, funkcionalnost kratkog koda, šest vrsta stranica predložaka, pet vrsta prilagođenih widgeta, HTML5 + CSS3, Google Web Fontovi, kompletna dokumentacija i još mnogo toga.

7. Paeon

Paeon Health & Medical WordPress tema

Zaglavili ste sa svojim medicinskim ili zdravstvenim projektom? Tražite li medicinsku temu WordPressa kako biste zdravstveni marketing podigli na novu razinu? Paeon je tvoj izlaz. Paeonu je jednostavno prilagoditi ono što svojim minimalističkim i jedinstvenim dizajnom i opsežnim popisom opcija tema. Za malu cijenu dobit ćete fenomenalnu WordPress temu koja pukne po šavovima sa značajkama kao što su prilagodljivi izgled, Google Web Fontovi, alat za odabir boja s neograničenim shemama boja, responzivni klizač, upravljanje osobljem i uslugama, napredne opcije tema, pozadinska slika zaglavlja, prilagođeni widgete, dokumentaciju i podršku.

8. Brinemo se

Njegujemo zdravlje i medicinsku WordPress temu

We Care je WordPress tema pune širine, ali prilagođena svim zdravstvenim radnicima. Na odredišnoj stranici pronaći ćete fantastičan klizač s HD grafikom. Povrh toga, primijetit ćete obrazac za radni sastanak koji će vam pomoći da se udarite po zemlji. Ostale značajke uključuju široke i okvirne izgled, neograničene portfelje, neograničene klizače, podršku, vizualni generator kratkih kodova, napredne administratorske mogućnosti, IE8 podršku, Google web fontove, ikone Awesome Font i AJAX kontakt obrazac među ostalim. Stvarno ne morate razbijati banku da biste napravili fenomenalno web mjesto ako biste pokušali We Care.

9. Panacea

Panacea Health & Medical WordPress tema

Ako tražite elegantnu i modernu temu za web mjesto u zdravstvu, ne tražite dalje; Panacea vas je pokrila. Uz mnoštvo nevjerojatnih značajki, ova paralaksa tema pomoći će vam da isporučite svoju marketinšku poruku u zdravstvu bez probijanja znoja. Panacea dolazi s mnoštvom značajki, uključujući brzi HTML5 + CSS3 dizajn, demo sadržaj, podršku mrežnice, kontaktni obrazac 7 integracije, Google fontove, ikone Awesome fontova, neograničene boje, prilagođene vrste posta, automatska ažuriranja, Bootstrap 3.0, itd..

10. Maxi zdravlje

Maxi Health WordPress tema

Maxi Health je odgovarajuća medicinska premium WordPress tema savršena za liječničke ordinacije, stomatološke ordinacije i ostale iz zdravstvene djelatnosti. S jednostavnim opcijama tema, Maxi Health je izvrstan izbor za brzu izradu web stranica.

Tema dolazi s dvije mogućnosti izrade stranica. Prvi je prilagođeni generator kratkih kodova koji se koristi za izradu osnovnih izgleda stranice i savršen je ako želite koristiti ugrađene izgleda i stilove stranica koji su uključeni u temu. Vaša druga mogućnost je da koristite uključeni dodatak za izgradnju stranice Visual Composer. Bez obzira na opciju za izradu stranica koju odaberete (ili čak ako koristite temu i uzorke stranica, postoje brojne druge jednostavne opcije na administracijskoj ploči i korisničkom prilagoditelju programa WordPress za promjenu boja, fontova, zaglavlja, bočne trake i još mnogo toga. Ostale značajke teme uključuju ljepljivu opciju izbornika, korisničku upravljačku ploču tema, podršku ikona FontAwesome, prilagođene Google fontove i još mnogo toga.

11. Lijek

Medicine Health & Medical WordPress tema

Autor CMSMasters, tema Medicure WordPress savršeno je rješenje za zdravstvene i medicinske web stranice. Oni (CMSMasters) su ovo remek djelo dobili upravo od izgleda dolje do funkcionalnosti. S izvrsnim klizačima, više područja widgeta, fenomenalnim bojama, značajkama upravljanja uslugama, blogovima, svjedočanstvima i još mnogo toga, Medicure je uzor razvoja teme WordPress. Tema se sastoji od mnoštva drugih značajki, tako da možete dobiti lijek koji naporno radi za vaše zdravstveno poslovanje.

12. Medica PRO

Medica PRO Health & Medical WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Ovu temu WordPress-a na odgovarajući način stvorio je ThemeIsle za medicinske stručnjake. Medica PRO profesionalno je dizajnirana (što znači da vašoj web stranici daje korporativni zazz) WordPress tema najpoznatija po sljedećim značajkama responzivnom dizajnu HTML5 + CSS3, SEO friendly, kompatibilnost s pretraživačima, korisna ploča opcija tema, neograničene mogućnosti boja, funkcionalnost kratkog koda, prijevod spreman, velika podrška, podnožje i bočna traka, itd.

13. Healthflex

Healthflex WordPress tema

Healthflex je vrhunska WordPress tema, razvijena za potrebe profesionalaca u medicinskoj i zdravstvenoj industriji, poput liječnika, bolnica, medicinskih klinika, liječnika, wellness centara, e-prodavaonica sa zdravstvenim proizvodima i još mnogo toga. Uz Demo Installer s jednim klikom i širokim rasponom demonstracija, postavljanje vaše web stranice je jednostavan i jednostavan postupak. Možete precizirati i prilagoditi gotovo svaki aspekt teme bez ikakvog znanja o kodiranju.

Ova tema spremna za WooCommerce dolazi u paketu s moćnim Visual Composer Builder-om za crtanje i ispusta stranice, klizačem revolucije i okvirom Redux opcija. Ovi vrlo intuitivni alati vam pružaju potpunu kontrolu nad izgledom stranica i njihovih dijelova, kao i izgled i raspoloženje svih dostupnih elemenata, kratkih kodova i widgeta.

Jednostavno možete stvoriti obrasce za rezervaciju obveza, dodati planove cijena, integrirati MailChimp obrasce za pretplatu, začiniti web mjesto odjeljcima Parallax i animiranim elementima, dodati Google karte i još mnogo toga. Uz prilagođene setove boja, stotine Google Web fontova i ikona FontAwesome, mogućnost dodavanja prilagođenih CSS-a i JavaScript-a i nadjačavanje mogućnosti tema na stranici po stranici, nema ograničenja u onome što možete stvoriti pomoću Healthflex-a.

14. HealthPRESS

HealthPress Health & Medical WordPress tema

Pogodno za liječnike, stomatologe, bolnice, zdravstvene ambulante, kirurge i druga zdravstvena ili medicinska mjesta HealthPress je još jedna velika tema koju treba razmotriti. Postavke za prilagodbu uživo omogućuju dizajniranje vaše web stranice bez daha. HealthPress koji je razvio InspiryThemes, sadrži jednostavne i opsežne mogućnosti tema, dodatni klizač revolucije, prilagodljiv dizajn, SEO spreman, kompatibilan sa WPML / prijevodom, mogućnost kratkog koda, itd..

15. MedicalPlus

Medicinski plus - odgovarajuća medicinska i zdravstvena tema

Medical Plus je jednostavna naglašena WordPress tema koja je laka za oči. Tema ima kompaktan i minimalistički dizajn. Ali ne dopustite da vas jednostavni dizajn odbaci, Medical Plus je svako malo praktičan zahvaljujući bezbroj značajki kao što su SEO opcije, alat za odabir boja u boji, program za pravljenje stranica, administratorska ploča bogata značajkama, šest rasporeda podnožja, spreman prijevod, pozadina, učitavanje logotipa i fontova, tablica cijena, funkcionalnost kratkog koda i još mnogo toga!

16. MEDICO

Medico Health & Medical WordPress tema

Ako volite okvir 4, prilagodljiv dizajn i puno kratkih kodova, odlicno ćete se provesti uz fenomenalnu temu Medico. Medico je autor PremiumLayers-a, obiluje brojnim značajkama kao što su prilagođeni widget, potpuno funkcionalan obrazac za sastanke, napredne administratorske mogućnosti, neograničeni portfelj, vizualni generator kratkih koda, podrška za teme, responzivni izgled, HTML5 audio / video podrška, neograničene boje, Google Web Fontovi, ikone Font Awesome, a u potpunosti je kompatibilan s WooCommerce 2.0.x.

17. MEDICOM

Medicom Health & Medical WordPress tema

Ako želite stvoriti sjajnu internetsku prisutnost za svoje zdravstveno poslovanje, mudro morate trošiti svoje dolare. Trebate temu koja brine o svojim klijentima kao i stanje vašeg računa. Da biste to postigli, morate se pozabaviti sjajnom tematskom tehnologijom i fantastičnim dizajnom. Medicom vam nudi oboje, a jedan pogled na temu uvjerit će vas da je upravo ono što tražite ako imate nešto za klizače na cijeloj stranici i puno praznog prostora. Ova potpuno odgovarajuća tema isporučuje se sa sjajnim značajkama, uključujući Bootstrap 3.0, program za izradu vizualnih kompozitora, ikone Font Awesome, mega izbornik i tri različita izgleda bloga, među ostalim.

18. Dom zdravlja

Dom zdravlja Zdravlje i medicina WordPress tema

Ova potpuno odgovorna tema programa WordPress nudi vam četiri vrste izgleda koji vam omogućuju da promijenite izgled vaše web stranice jednim klikom. Možete odabrati: dom + obrazac za sastanke, dom + kutije za prilagođene usluge, dom paralelne ili početne + jedan izbornik. Kao što vidite, dobro ste pokriveni što se tiče estetike. Ali što je s funkcionalnošću? Evo nekoliko značajki koje vrijedi spomenuti: nisu potrebne vještine programiranja, ploča s mogućnostima administratora, video tutorijali i vodič za postavljanje, sastavljač stranica s povlačenjem i ispuštanjem, popularni klizač Revolution, besplatna ažuriranja i podrška za cijeli život, WooCommerce itd..

19. Healthcentre

Healthcentre WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Healthcentre je vrhunska zdravstvena i medicinska WordPress tema kreirana posebno za medicinske stručnjake. Ova odgovorna tema savršena je za bolnice, klinike, tvrtke za medicinsku nabavu, liječnike, medicinske blogove i još mnogo toga. Jednostavne sheme boja, unaprijed postavljene pozadinske opcije, predloške stranica, prilagođene opcije tipografije te ugrađene usluge i projekti vrste tipova čine ovu temu izvanrednim izborom za bilo koje medijske web stranice.

20. Liječnici Pro

Liječnici Pro - medicinska WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Liječnici je lijepa WordpRess tema na koju mi ​​u potpunosti odgovaramo, SEO optimiziramo i ima mnoštvo opcija za prilagodbu. Upravo je to izrada web stranice za medicinski centar, profesionalne web stranice za ordinaciju liječnika ili stomatologa, promotivne stranice za domove zdravlja i ljepote, web stranice za hitnu pomoć ili hitnu zdravstvenu zaštitu i još mnogo toga. Tema je također spremna za RTL, uključuje podršku stotinama Google fontova, ikone Font Awesome, neograničene boje i mogućnosti prilagodbe tema..

21. Vitalno zdravlje

Vitalno zdravlje i medijalna WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Stvaranje web stranice za zdravstvenu ili medicinsku stranicu ne bi trebalo biti teško. Umjesto toga, upotreba teme kao što je Vital čini super lakom. Ova je tema stvorena u vidu liječnika, stomatologa, terapeuta i ostalih zdravstvenih djelatnika. Ova tema kombinira podršku za vrste posta kao što su svjedočenja, osoblje i usluge s mnoštvom opcija za prilagođavanje putem WordPress programa za prilagođavanje tema kako bi kreiranje vašeg idealnog medicinskog web mjesta bilo jednostavno. Vital je također kompatibilan s WooCommerce i Gravity Forms.

22. Procare

Procare - medicinska WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Procare za WordPress fenomenalna je tema za medijske web stranice. Ova responzivna i SEO prijateljska tema uključuje značajku kojoj trebate dodati usluge pacijenata, stvoriti profile liječnika i osoblja i još mnogo toga. ProCare uključuje opcije tema za 600+ Google fontova i Ajax obrazac za kontakt, ikone spremne za mrežnicu 300+, prilagođene boje i još mnogo toga.

23. Medikit

Medikit - Zdravlje i medicina WordPress

Info & DownloadView Demo

Tema MediKit WordPress koristi principe Google Material Design za razne medicinske elemente tema. Čist i pregledan dizajn čini MediKit savršenim za sve vrste web stranica za medicinu, zdravlje, liječnike, terapeute, bolnice i druge slične web stranice. Tema je spremna za prijevod, uključuje više stilova izgleda bloga, 3 predloška stranica liječnika / osoblja, 3 opcije usluga, tone opcija tipografije, 3 stila izbornika, neograničene boje i još mnogo toga.

24. LT Medical

LT Medical Onepage WordPress tema

Info & DownloadView Demo

LT Medical je elegantna i odgovarajuća jedna stranica WordPress medicinske teme. Programeri uključuju ugrađene opcije za neograničene boje, jednostavne kratke kodove, prilagodljiv izgled i još mnogo toga.

25. DW PharmaStore

DW PharmaStore - WP tema e-trgovine

Info & DownloadView Demo

Ako imate ljekarnu, trgovinu vitaminima ili medicinsku tvrtku za opskrbu lijekovima, tada je DW PharmaStore savršena tema za WordPress za vas. Ova lijepa tema uključuje potpunu podršku i oblikovanje za popularni dodatak WooCommerce. To vam olakšava prikaz proizvoda na mreži. Tema također uključuje ugrađene opcije za prilagođeni izgled, analitički kôd, prilagođene boje, paginacije i još mnogo toga. DW PharmaStore čak uključuje i alat za izradu stranica, kao i predloške stranica.

26. Puls

Pulsifizikalna medicinska WP tema

Info & DownloadView Demo

Pulse je tema o WordPressu niša namijenjena fizioterapijskoj medicinskoj industriji. Tema uključuje značajke specifične za fizikalne terapeute, liječnike sportske medicine, rehabilitacijske centre, akupunkturu i druge terapijske prakse. Razvijeno je da uključuje značajke za tablice s prilagođenim cijenama, galerije, uredske lokacije, karijere i još mnogo toga.

27. MyMedic

MyMedic WordPress tema

MyMedic je lijepa WordPress tema koja je mobilna i prilagođena korisnicima. Tema sadrži postavke za dodavanje društvenih veza, profila liječnika i osoblja, razne stranice odjela, prilagođeni obrazac za rezervaciju sastanka, fotogalerije, čitav blog i još mnogo toga. MyMedic košta samo 39 dolara za jednu temu, ali samo 10 dolara možete dobiti više Sve teme od teme ThemeJunkie za samo 49 dolara (što je fenomenalna ponuda!).

28. iMedical

iMedical WordPress tema

iMedical je moderna medicinska WordPress tema namijenjena liječnicima, liječnicima opće prakse, veterinarima, medicinskim centrima, općim praksama, zdravstvenim djelatnicima, lječilištima i još mnogo toga. Značajke teme uključuju lijep odaziv, 2 mega-vrste vrsta menija, izradu stranica jednostavnog za upotrebu, dodatak premium voznog reda, 5 prilagođenih vrsta posta (za liječnike, odjele, službe, izjave i klizač), prilagođene widgete, mogućnosti SEO optimizacije i više.

29. Medicinar

Tema medicinske riječi WordPress

Kao višenamjenski medicinski alat za izradu web stranica, Medicalist ima 9+ potpuno opremljenih, kućnih rasporeda temeljenih na nišama, koji su dodatno prilagodljivi bilo kojoj krajnosti i s nevjerojatnom lakoćom. Izgled svake stranice toliko je čist i pristojan da si ne možete pomoći da je volite. Možete ga pouzdano koristiti za web stranice za liječnike, bolnice, klinike, stomatologe, laboratorije, hematološke usluge, njegu očiju, gubitak kose, prodavaonice lijekova itd..

Tema Medicalist all-in-one Medical WordPress ima napredni sustav upravljanja terminima. To pruža mogućnost liječnicima i pružateljima medicinskih usluga da stvore onoliko vremena koliko žele za svoju dostupnost. Također mogu spomenuti i vrijeme koje će dati svakom pacijentu.

Isto tako, sustav davanja krvi Medicalist-a vrlo je napredan i sofisticiran. Obrazac za darivanje krvi otvara se kao skočni prozor i traži od osobe koja dariva tražene podatke. Uz cjelovit sustav upravljanja kupnjom integriran u temu, čak ga možete koristiti za internetsku medicinsku trgovinu. Ili primati online plaćanja za medicinske usluge, opremu i predmete.

Ostale napredne značajke teme uključuju funkcionalnosti, poput preporuke za pacijenta, besplatne konzultacije (obrazac), stvarne priče, činjenice o postignućima i stranice za usluge, osiguranje, odjeli, tim i događaji itd..

30. Medicinska klinika

Medicinska klinika - Health & Doctor Medical WordPress tema

Klinika za liječenje odlična je opcija za sve zdravstvene ordinacije. Bez obzira jeste li liječnik, terapeut, stomatolog ili čak agencija za zdravstveno osiguranje ova je tema prepuna značajki koje sigurno volite. Višestruki ugrađeni stilovi za vaš blog, portfelj i usluge čine postavljanje vaše web stranice brzim i jednostavnim. Osim toga, tema uključuje podršku i styling za WooCommerce, tako da možete i sami prodavati svoje proizvode! Ostale značajke uključuju predloške sadržaja, prilagođene kratke kodove, biranje boja i fonta, mega izbornike, klizače i još mnogo toga.

31. Medicare

Medicare - liječnik, medicinska i zdravstvena tema

Izradite vlastiti dizajn web mjesta i izgled stranica s temom Medicare WordPress. Ova zdravstvena i medicinska tema uključuje specifične značajke kao što su prije i poslije izloga, rezervacija termina, radni sati / raspored, prilagođene medicinske ikone, kalkulator procjene i puna podrška za WooCommerce. Uz to postoje jednostavne mogućnosti prilagođavanja poput programa Bold page builder, live WordPress customizer i mnoštvo Google fontova.

Za vas …

S ovim popisom nemate izgovora za izgradnju web stranice na ispodprosječnoj temi. Izaberite onu koja odgovara vašim potrebama, ali ako vam je teško s odabirom, želio bih (opet) preporučiti Total – responzivne višenamjenske WordPress teme. Znate li za neke druge vrhunske WordPress teme za liječnike? Javite nam se u komentarima.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map