30+ najboljih dodataka za društvene medije za WordPress u 2020. godini

Najbolji dodaci za društvene medije za WordPress

Otkako su se pojavile stranice na društvenim mrežama kao što su Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest i tako dalje, dijeljenje društvenih medija postalo je puno više što se tiče internetske promocije. Sada je ključni dio dobre marketinške i SEO strategije, zbog čega biste trebali razmisliti o korištenju jednog od najboljih dodataka za društvene medije za WordPress na svom blogu ili web mjestu.


Na kraju 2019. Facebook je imao skoro 2,5 milijardi aktivni korisnici! Twitter također gomila brojeve i sprema IPO gotovinu. YouTube je promijenio način na koji svijet dijeli videozapise i kao rezultat pridobio je milijune korisnika. To znači da su skoro svi na društvenim mrežama, uključujući vaše ciljne kupce. Vjerojatno su vam otvorene jedna ili dvije ili tri društvene mreže, zar ne?

Vaša ciljna publika prepuna je društvenih mreža u potrazi za vijestima, zabavom, ažuriranjima, tračevima, proizvodima i kako bi bila u kontaktu s prijateljima i obitelji. Drugi igraju Farmville i kupuju virtualne kućne ljubimce na nekim od ovih stranica, ali hej, svaki čovjek po svom ukusu. Poanta je u tome što web stranice društvenih mreža mogu vam dati ogroman poticaj web prometu. Samo slijedite opću strategiju društvenih medija i bit ćete dobro.

Započnimo s najboljim dodacima za društvene medije za WordPress, zar ne? Svi dodaci obuhvaćeni u ovom postu sjajne su opcije za vaše web mjesto – jednostavno preporučujemo da odaberete jedan (ili možda dva ako su specifična za mrežu).

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. TikTok feed (besplatan)

TikTok Feed Free Plugin

Pokažite najnovije trendove na vašoj web stranici pomoću besplatnog dodatka TikTok Feed iz QuadLayersa. Dodatak vam omogućuje sinkronizaciju i prikazivanje neograničenog broja korisničkih računa ili feedova – a nakon dodavanja dodatak generira kratki kôd jednostavan za upotrebu koji se zalijepi u bilo koji post ili stranicu na vašoj web stranici. TikTok Feed nudi opcije jednostavnog korištenja za dodavanje korisničkog imena ili hashtaga, odabir zidane ili galerije za prikaz, odabir broja TikTok videozapisa i stupaca koje želite prikazati, omogućiti i prilagoditi boju i slojeve videa, prilagoditi video tipku s vezom za TikTok i još mnogo toga.

2. Instagram feed galerija

Instagram feed galerija

Instagram je jedna od najpopularnijih društvenih platformi, a lako je dodati je na svoju WordPress web stranicu pomoću dodatka Instagram Feed Gallery. Ovaj dodatak nudi napredne značajke koje nećete naći u besplatnom društvenom dodatku. Na svoju web lokaciju dodajte neograničene Instagram račune (ili ih kombinirajte u jedan mega feed), zajedno s prilagodljivim postavkama galerije, karusela ili zidanih rasporeda, boje pozadine, zaobljenih obruba, skočnih slika, objavljivanja, informacije o korisničkom profilu i još mnogo toga. A što je najbolje od svega, dodatak osigurava da vam neće biti onemogućeno povlačenje slika i osigurava uvijek prikazivanje feeda zahvaljujući ugrađenom sustavu za spremanje podataka.

3. Social Candy Widget (Besplatno)

Candy Social Widget

Samo želite dodati malo boja u obliku slatkiša u bočnu traku ili podnožje? Tada bi Social Candy mogao biti dodatak za vas. Ovaj lijepi dodatak oglašava fantastični socijalni widget s opcijama veličine vaše ikone, oblika (kvadrat, zaobljeni uglovi ili okrugli krugovi), cilja veze i naravno koje društvene profile želite uključiti. Trenutno postoji 25 mogućnosti za odabir između popularnih opcija kao što su Facebook, Twitter, YouTUbe, Xing, Tumblr, Reddit, LinkedIN i još mnogo toga. Možete čak i povući i ispustiti kako biste promijenili redoslijed profila kako bi se prikazali u željenom redoslijedu.

Ali ako ne želite instalirati čitav dodatak samo za društveni widget, razmislite o prikladnom imenu Više widgeta dodatak koji nudi društvene veze kao i druge korisne widgete za vašu Facebook stranicu, o meni, poslovne informacije, napredne nedavne postove, Google mape i još mnogo toga.

4. Tipke i alati za druženje na društvenim mrežama

Gumb za društveni snap i dijeljenje Tipke i alat za WordPress dodatak

Social Snap olakšava dodavanje društvenih medija na vašu WordPress stranicu. Jednostavno instalirajte i omogućite opcije za lebdeće bočne trake, umetnite i na društvenim gumbima medija. Ili koristite uključeni kratki kôd i prilagođene widgete da biste dodali društvene veze bilo gdje na vašoj web lokaciji! Ovaj moćan dodatak na društvenim mrežama uključuje integraciju s popularnim mrežama (Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn), pored opcionalnih gumba za ispis / kopiranje, višestrukih lokacija gumba, prilagodljivog redoslijeda gumba i naljepnica, broja društvenih mreža, broja dijeljenja, pa čak i klikaju na tweet mogućnosti , Nadogradite na Social Snap Pro za otključavanje pristupa do 30+ društvenih mreža, društvene prijave, automatskog posta, pojačavanja starih postova i značajki zaključavanja sadržaja.

5. Monarh socijalno dijeljenje

Monarh: Najbolji dodaci za društvene medije za WordPress

Informacije i preuzimanje

Monarch je premium društveni WordPress dodatak Elegant Themes, a prema našem mišljenju to je jedan od najboljih dodataka za društvene mreže koje možete odabrati za svoju web stranicu WordPress. Monarch je zajedno sa svojim razvojnim i doživotnim licencama savršeno rješenje za sve vaše potrebe dijeljenja društvenih mreža. S više od 35+ društvenih mreža, 5 različitih lokacija s gumbima, 6 pop-up i ugrađenih okidača, neobavezno brojanje, prilagođene boje i više svih ugrađenih možete doslovno izgraditi vlastiti jedinstveni skup društvenih tipki.

6. Protok protoka društvenim strujama

Flow Flow Social Stream: najbolji dodaci za društvene medije za WordPress

Info & DownloadView Demo

Stvaranje socijalnog zida je jednostavno pomoću dodatka za dodavanje društvenog protoka Flow-Flow WordPress. Ovaj dodatak olakšava povezivanje društvenih profila i prikazivanje kompletnog toka vaše društvene aktivnosti. Izradite prilagođeni feed vlastitih profila društvenih medija (više od 40 vrsta feedova trenutno je podržano) ili dodajte svoje omiljene teme ili hashtagove.

Prilagođavanje vašeg društvenog protoka nije problem s Flow-Flowom. Pomoću ovog dodatka možete postaviti vlastite prilagođene mreže s filtrima za hashtagove, stranice, korisnike i još mnogo toga. I možete dodati pretraživanje uživo za svoje čitatelje da biste razvrstali medije. Uz više rasporeda kartica, prilagođenih boja, rešetki i kompaktnih prikaza lako je integrirati svoje prilagođene struje u bilo koji post, stranicu ili widget područje.

Što je čak bolje od velikog društvenog toka svih vaših mreža? Društveni tok s Google Adsense i sponzoriranim oglasima tako da možete unovčiti svoj tok na vlastitoj web stranici! Pomoću proširenja Advertisement & Branding možete zaraditi novac od društvenog toka kako bi se svi ti tweetovi, dionice i snimke isplatili! Uz to postoje i proširenja za integraciju Google Adsense i ažuriranja u stvarnom vremenu za još više opcija.

7. Ray Social feedovi (besplatni)

Ray društveni feedovi za Twitter

Prikazivanje Twitter feeda na vašoj web stranici olakšava ovaj novi dodatak za Twitter. Jednostavno instalirajte dodatak. Otvorite karticu Postavke dodatka, kliknite plavi gumb na kojem piše “Generiraj pristupni token i tajna”. Preusmjereni ste na Twitter gdje autorizirate aplikaciju. A token i tajna pristupa automatski se spremaju za vas. To je to. Nakon toga jednostavno postavite kratki kôd na bilo koju stranicu na kojoj želite da se Twitter feed prikazuje.

Možete postaviti više feedova sa Twittera na bilo koju stranicu koristeći kratke kodove ili widgete i oni neprimjetno rade. Ne morate pružati jedinstvene ID-ove kratkim kodovima ili widgetima, kao što to zahtijevaju neki dodaci. Sve se to obrađuje u pozadini. Dodatak je intuitivan i jednostavan za upotrebu.

Besplatna verzija koja se nalazi na WordPressu omogućuje vam prikazivanje dvije vrste feeda, korisničku vremensku traku i vremenske trake. Pomoću korisničke vremenske trake možete prikazati tweetove bilo kojeg korisnika. A Spomenice vam omogućuju prikaz tweetova na kojima je ovjereni korisnik spomenut na Twitteru. Također vam omogućuje prikazivanje feeda u obliku Popisa ili u klizaču s jednim stupcem.

Dodatak nudi tonove prilagodbe, gdje možete sakriti ili prikazati različite komponente tvita. Namjenska kartica stila omogućuje vam odabir veličine fonta, boja, povezivanje tekstualnog ukrasa za različite dijelove tvita. Klizač koristi Owl Carousel i ima mnoštvo postavki kojima možete upravljati, poput prikaza navigacijskih strelica, prikazivanja točkaste navigacije, automatske igre, intervala prijelaza, visine automatskog itd. Klizač također podržava dodir i povlačenje za poboljšani doživljaj pregledavanja putem mobilnih uređaja. Ne možete isključiti ni vanjske veze.

Pro verzija ima mnoštvo dodatnih značajki kao što su prikazivanje živopisnih slika / videozapisa, twitter kartice, dodatne vrste feeda kao što su Hashtags & Timeeline. Možete prikazati pomoću zidnih klizača i klizača s 2 stupaca. Možete ukloniti veze s Hashtags, spomenici ili vanjske veze.

8. Social Media Widget (Besplatno)

Widget za društvene medije Besplatno WordPress dodatak

Spomenuli smo ovaj dodatak na društvenim mrežama u prethodnim postovima, što me također podsjeća na ovaj WordPress marketinški post. Ako ga niste pročitali, molim vas učinite to. Widget za društvene medije omogućuje vam da svoje profile društvenih medija prikazujete kao ikone na bočnoj traci. Dodatak podržava brojne stranice na društvenim mrežama – u stvari 50+, uz mogućnost dodavanja vlastitih prilagođenih veza kao i dijeljenje e-pošte. Dolazi s tonom ikona u različitim veličinama: 16 × 16, 24 × 24, 32 × 32, 64 × 64 i prilagođenoj veličini. Štoviše, možete animirati ikone koje dolaze u četiri paketa i stvoriti vizualni efekt koji želite; ikone mogu zumirati (skale), odskakati ili izblijediti.

9. Gumbi AddtoAny Share (Besplatno)

AddtoAny dijeljeni gumbi: najbolji dodaci za društvene medije za WordPress

Ako tražite brz, jednostavan i besplatan način dodavanja društvenog dijeljenja na svoju web stranicu, ovaj dodatak je odlična opcija. S više od 100+ društvenih medija i web mjesta za dijeljenje, brojila, plutajuće tipke, pojedinačne veze za dijeljenje, uključene vektorske ikone, opcije položaja mjesta, jednostavan za upotrebu kratkog koda, pa čak i integracija Google Analytics-a, dodatak AddtoAny uključuje mnoštvo značajki koje ćete sigurno pronaći koristan.

10. Facebook Likebox Slider

facebook-likebox-klizač-socijalno-media-plugins-za-wordpress-wpexplorer

Info & DownloadView Demo

Ovaj dodatak ima fantastičan dizajn kartica, koji je privlačan i privlači pažnju. Ali estetike na stranu, Facebook Likebox Slider jednostavno je instalirati i koristiti. Zapravo instalacija uključuje postupak konfiguracije u tri koraka i to je to, ali autor (Arscode) pruža 24-satnu podršku u slučaju da se zaglavite. Facebook Likebox Slider podržava mobilne uređaje, što znači da će više korisnika dijeliti vaš sadržaj bez obzira na uređaj koji koriste.

Ovaj dodatak s 5 zvjezdica odličan je alat i jednostavan način da dobijete više dionica, više obožavatelja, popularnost i na kraju više prometa. Prije ili kasnije više prometa se pretvara u više novca. Ne zavaravajte se naslovom, ali ovaj dodatak podržava mnoštvo web lokacija na društvenim mrežama, uključujući Facebook (očito), Twitter, Google+, Youtube, Vimeo, LinkedIn i Pinterest.

11. ShareThis Share Buttons (Besplatno)

ShareThis Share Buttons

Prilikom sastavljanja ovog popisa najboljih dodataka za društvene medije za WordPress nisam mogao izostaviti ShareThis. S milijunima korisnika i do 120 kanala na društvenim mrežama, ShareThis je postao moćan dodatak društvenih medija na tržištu koje se prekriva sličnim proizvodima. ShareThis vam daje mogućnost korištenja traka za dijeljenje (uključujući lebdeće trake), brojača i tipki različitih veličina. Uz to možete pratiti interakcije na društvenim mrežama tako što ćete stvoriti račun za društvenu analitiku. Ovo će vam omogućiti da odredite društvenu kvalitetu svoje WordPress web stranice putem indeksa socijalne kvalitete (napomena: morat ćete se registrirati na ShareThis račun za upotrebu besplatnog dodatka).

12. u Galeriji

inGallery Plugin

Informacije i preuzimanje

inGallery je jedinstveni WordPress dodatak koji integrira Instagram medije u web mjesto. Prikazivat će ne samo fotografije na vašoj web stranici WordPress, već i videozapise. Možete postaviti bilo koju količinu izvora, uključujući korisnike Instagrama, hashtagove ili čak URL / fotografiju / video. Možete postaviti filtre za filtriranje željenih medija. Na primjer, ako želite stvoriti album koji prikazuje samo fotografije / videozapise o određenom događaju – za to možete postaviti filtar. Ili ako želite ablum koji prikazuje samo video zapise – za to postoji i filtar.

Povrh svega – postoje mnoštvo opcija za prilagodbu pomoću kojih možete prilagoditi galeriju da odgovara vašem stilu web stranice. U svakom slučaju, Galerija će izgledati fenomenalno jer već sadrži različite stilove za prikaz umanjenih sličica. Također možete odabrati više tipova izgleda: rešetka i vrtiljak. Naravno, uključeno je i puno više opcija.

13. Društvena bočna traka

Dodatak bočne trake na društvenim mrežama

Info & DownloadView Demo

Bočna traka na društvenim mrežama omogućuje vam razmještanje globalnog skupa veza na vašoj web lokaciji koristeći brojne različite stilove i mogućnosti za ekstremnu prilagodljivost. Sve sa pozicije bočne trake, boja, sjenki, stilova naljepnica, oblika veza, nazovite je, tamo je i tamo nije, imamo zgodan CSS uređivač koji će vam pomoći da idete dalje od mogućnosti.

Integracija web stranica je automatska s mogućnostima uključivanja stranica i posta i isključivanja. Uz to, dostupan je ručni način rada za bolje upravljanje temama (pomoću kratkog koda ili PHP poziva funkcije).

S obzirom da je pozicioniranje bočne trake bilo gdje od fiksnog na stranici do apsolutno pozicioniranog, imamo i mobilne mogućnosti za bolje rukovanje uređajima. Odaberite prikaz ili sakrivanje bočne trake ili pretvorite veze u upotrebljive gumbe kako bi vaši mobilni korisnici i dalje postigli puni učinak. Detekcija se može voditi putem WordPress-a ili putem prilagođenog medijskog upita.

Veze dolaze u dva načina: Redovito i Dijeljenje. Veze za dijeljenje dolaze u standardnom načinu dijeljenja ili pomoću AddThis.com API-ja. Prijave nisu potrebne, ali ako to učinite, možete dodati ID svog izdavača za AddThis.com da biste pratili statistiku.

Veze se mogu vrlo prilagoditi korištenjem ugrađenih ikona Awesome Font ili ako ne možete pronaći ikonu koja vam treba, možete prenijeti sliku koja će se umjesto toga koristiti. Trebate skočni prozor? Nema problema. Prilagođene boje po veznici? Moramo se pokriti.

Ovaj dodatak je izvrstan za povezivanje globalnih veza na vašu web lokaciju i privlačenje pažnje posjetitelja.

14. Jednostavni gumbi za dijeljenje na društvenim mrežama

Jednostavni gumbi za dijeljenje na društvenim mrežama za WordPress

Info & DownloadView Demo

Easy Social Share nevjerojatan je WordPress dodatak koji na vaše web mjesto za WordPress dodaje gumbe za dijeljenje društvenih mreža. Dodavanje gumba za dijeljenje društvenih mreža na vaš blog ili web mjesto je brz i jednostavan način da svoje čitatelje naterate da dijele svoje postove. Pomoću funkcije Easy Social Share možete dodati svijetle gumbe u svaki post i stranicu. Dodatak uključuje 18 društvenih mreža, osim gumba za sviđa, ispis i e-poštu.

Izvrsna značajka Easy Social Share-a su sve uključene značajke. Dodatak dolazi s podrškom za 45 glavnih društvenih mreža, uključuje 52 predloška, ​​više od 27 pozicija dizajna i mnoštvo opcija za prilagodbu. Postoji 9 ugrađenih predložaka stila tipki (klasični, metro, moderni, okrugli, Retina, mrežnica mrežnice, svjetlost mrežnice i retina ravna), 3 stila prikaza (samo ikona, ikona s imenom i ikona s imenom na pokazivaču), opcionalno brojila i 9 mjesta prikaza za koje možete birati. Uz sve ove opcije možete stvoriti i dodati društvene ikone koje odgovaraju vašoj web lokaciji.

Jednostavan društveni udio može učiniti puno više. Prilagođene dijeljenje poruka, prilagođena kompatibilnost vrsta posta, podrška za WooCommerce, integracija bbPressa, super brzo vrijeme učitavanja, automatska ažuriranja i statistika dijeljenja na društvenim mrežama samo su neke od značajki koje se radujete. Pa što čekaš? Checkout Easy Social Share i provjerite je li to pravi dodatak za vas.

15. Leteće ikone na društvenim medijima (besplatno)

Plutajući dodatak ikona društvenih medija

Plutajući dodatak ikone društvenih medija pravi valove – možda je to jednostavnost upotrebe ili jednostavan postupak konfiguracije ili čak i sama činjenica da možete postaviti ikone na društvenim medijima da lebde, ali ovaj dodatak za društvene medije spada među najbolje na tržištu. Njegove glavne značajke uključuju preko dvadeset stilova ikona, promjenjivu veličinu ikona, više widgeta, podršku kratkog koda, automatsku ili ručnu integraciju i manje opterećenja, što je dobro za brzinu učitavanja stranice.

Ikone su prilično fantastične i lete odozgo lijevo dolje desno i drže se tamo sve dok korisnik ostane na vašoj stranici. Ne brinite zbog toga, možete onemogućiti ovo plutajuće ponašanje i dalje upotrebljavati dodatak za rast praćenja i prometa.

16. Društveni ormar

OnePress Social Locker

Info & DownloadView Demo

Social Locker je vrhunski WordPress dodatak koji možete koristiti da biste od čitatelja zahtijevali da društveno dijele stranicu kako bi otključali određeni sadržaj na vašoj web stranici. Ovo je jednostavan način nadopunjavanja tweetova, lajkova i dijeljenja za novi sadržaj ili besplatne resurse.

Social Locker čini virusni promet stvarnom mogućnošću za vaše najnovije postove ili stranice. Možda ste upravo stvorili novu besplatnu WordPress temu, kako ćete navesti ljude koji govore o tome da privuku nove posjetitelje na vašu stranicu? Lako. Instalirajte Social Locker i tražite od korisnika da tweet, na primjer, +1 ili dijele stranicu za preuzimanje. Ovo je također brz način da izgradite svoje sljedbenike i obožavatelje, tako da će nakon objavljivanja sljedećeg novog proizvoda podijeliti još više ljudi.

Želite vidjeti koliko dobro funkcionira Social Locker? Koristite ugrađeno izvještavanje i analitiku da biste pratili kako vaš zaključani sadržaj ima društveni utjecaj. Na prvi pogled možete vidjeti koji sadržaj najbolje radi, testirati koji su ormarići sadržaja dobili više aktivnosti i više. Plus Social Locker integrira se s Google Analyticsom tako da svoje rezultate Social Locker možete vidjeti na svom Google Analytics računu.

Ostale sjajne značajke uključuju glavnu kompatibilnost s društvenom mrežom, 4 stila zaključavanja, prilagođene značajke i puno mogućnosti oblikovanja kako biste stvorili društvene ormariće koji odgovaraju vašoj web lokaciji. Saznajte više o Social Locker u nastavku.

17. društvena prijava (besplatno)

Besplatni WordPress dodatak za društvenu prijavu

Učinite svoju WordPress web lokaciju društvenom pomoću dodatka Social Login koji posjetiteljima omogućuje prijavu, registraciju i komentar s preko dvadeset društvenih mreža kao što su Facebook, Google+, Twitter, LinkedIn, pa čak i PayPal. Možete odabrati gdje će se widget prikazati jednim klikom. Alternativno, dodatak možete postaviti gdje god želite. Možete aktivirati i dodatak društvenog dodatka za svoju bočnu traku. U osnovi, ovaj dodatak je jednostavan za korištenje. Dodatak održava OneAll i odličan je način da poboljšate angažman korisnika na vašoj WordPress ili BuddyPress web lokaciji..

18. SharePlus

shareplus-socijalno-media-plugin-za-wordpress-wpexplorer

Info & DownloadView Demo

Share + je doista “… prekrasan način dijeljenja vaše web stranice …”, međutim, ljepota ne odgovara funkcionalnosti (ili uslužnom programu), tako da se moramo temeljiti na tehničkim detaljima kako bismo utvrdili da li programer znači posao ili on samo govori dobar.

Za početak, Share + je izgrađen koristeći jQuery, HTML5 i čisti CSS3. Ovo je sjajan smjer jer znači da će dodatak biti dokaz budućnosti i lako ga je izmijeniti. Kada govorimo o lakoći, sve što je potrebno od vaše strane je učitavanje dodatka, njegovo aktiviranje i tri klika u smjeru konfiguracije i vaš je posao završen. Osim toga, Share + možete bez problema koristiti na dinamičkim i statičkim web stranicama jer je klijentski (ne zahtijeva pokretanje poslužitelja).

Dodatak dolazi s vizualno privlačnom (ili ljepšom) administrativnom pločom i pet uzbudljivih tema koje će promijeniti iskustvo društvenog dijeljenja za vaše korisnike. Konačno, dodatak podržava nekoliko web lokacija društvenih mreža i pruža vam mogućnost praćenja aktivnosti dijeljenja društvenih mreža pomoću usluge Google Analytics.

19. Socijalno ratovanje (besplatno)

Vrhunski besplatni dodatak za dijeljenje na društvenim mrežama

Informacije i preuzimanjePogledajte demonstraciju

Social Warfare je više od običnog dodatka za zajedničko dijeljenje – to je cjelokupno društveno rješenje. Dodatak uključuje gumbe za dijeljenje na društvenim mrežama na najpopularnijim društvenim mrežama (Twitter, Facebook, Pinterest itd.), Opcije za lokacije gumba na društvenim mrežama (iznad ili ispod sadržaja, oboje ili ručno), kliknite za tweet funkcionalnosti i jednostavne kratke kodove (plus kuke po mjeri). Ako želite više značajki, pogledajte Social Warfare Pro za još veće integracije društvenih mreža, slika Prilagodite tipke za zadržavanje, prilagođavanja stila i teksta, prilagođeni dizajni, minimalni socijalni dokaz, kratke veze i više.

20. SocialFans

SocialFans - WP osjetljiv dodatak za socijalnu zaštitu

Info & DownloadView Demo

Social Fans je WordPress dodatak koji u potpunosti odgovara društvenom brojaču. Ovaj dodatak olakšava dodavanje društvenih veza na vaše WordPress web mjesto koje također prikazuju vaše obožavatelje, sljedbenike i pretplatnike na preko 20 popularnih web stranica društvenih medija. Izgrađen na Bootstrapu 3, ovaj dodatak društvenih medija koji je spreman za Retina prilično pakira i omogućava vam prikaz broja obožavatelja / pretplatnika / sljedbenika na vašem društvenom računu. Dostavlja se s mnoštvom značajki, uključujući brojne društvene mreže, animirane prijelaze, datoteke spremne za prijevod i mogućnost izrade prilagođenih koža.

Društveni mediji jedan je od najmoćnijih marketinških alata dostupnih blogerima. Izgradnjom baze sljedbenika možete povećati promet i konverzije, istovremeno gradeći svoj brand. Jedan od najjednostavnijih načina za stjecanje novih sljedbenika je dodavanje društvenih veza na vašu web stranicu radi jednostavnijeg vođenja, praćenja i pretplate. No, budimo iskreni – korisnici ne žele “voljeti” sve što već nije popularno. Tu se pojavljuju Social Fanovi. Ovaj dodatak ne uključuje samo sjajne društvene sadržaje koji se jednom uključuju u vaša widgetized područja, već postoje i opcije za prikazivanje brojača za svaku od vaših mreža. Na ovaj način možete pokazati novim čitateljima koliko ljudi voli vašu web lokaciju – što bi ih moglo uvjeriti da ih prate i poput vas. Postoji čak i poseban brojač s kojim ćete pokazati svoje obožavatelje iz svih mreža kako biste još više impresionirali nove posjetitelje.

Još jedna velika značajka ovog dodatka su opcije prilagodbe. Obožavatelji društvenih mreža su prihvatljivi i mrežnica je spremna tako da se ne morate brinuti kako će to izgledati na tabletima i telefonima (čak je omogućen dodir). Osim toga, sve su animacije također odgovaraju – tako da uvećavanje, smanjivanje i preklapanje animacija izgledaju izvrsno bez obzira na uređaj koji čitaju. Dodatak sadrži i 4 unaprijed izgrađene kože (tamna, svijetla, šarena i prozirna), ali možete stvoriti bilo koju shemu boja pomoću uključenih opcija u boji. Pomoću ovih opcija i više njih jednostavno je prilagoditi Social Fanove izgledu i ostatku vaše web stranice. Ovo je sjajan dodatak koji bi vam definitivno mogao pomoći da steknete više sljedbenika na raznim društvenim mrežama, pa ga svakako provjerite još danas!

Kako bi nadjačali sve to, programeri pružaju brze odgovore na upite podrške (nastoje odgovoriti u roku od 24 sata). To je pametno učiniti: pružiti brzi odgovor za “responzivni” dodatak za društvene medije (da – kazna namijenjena).

121. Oživjeti stari post

Oživite stari dodatak za WordPress

Informacije i preuzimanje

Oživite stari post koristan je društveni dodatak jer vam može pomoći da budete aktivniji na društvenim mrežama, ali i da vaš sadržaj ostane važan. Pomoću ovog dodatka možete automatski dijeliti sadržaj na Twitteru, Facebooku, LinkedInu, Xingu i Tumblru. Samo postavite mogućnosti dijeljenja (postove, stranice, vrste objava), uključite hashtagove ili svoje @name i zatim pratite svoje klikove zahvaljujući integraciji u Google Analytics.

22. MashShare

Gumbi za dijeljenje na društvenim mrežama MashShare

MashShare “ekosistem društvenih medija” besplatan je dodatak za društveno dijeljenje koji možete koristiti da biste svojim čitateljima olakšali dijeljenje svog sadržaja. A za one koji su u EU, ovaj dodatak je u skladu i sa DSGVO pa se ne morate brinuti. Značajke dodataka uključuju integraciju s glavnim društvenim mrežama, gumbe za dijeljenje, pop-up dijeljenja videozapisa, ljepljivu traku za dijeljenje, widget za najviše dijeljenja postava, kratku integraciju URL-a, podršku za AMP, integraciju Google analitike i još mnogo toga.

23. Gumbi za dijeljenje na društvenim medijima (besplatno)

Dodaci za dijeljenje gumba na društvenim medijima

Dodatak Social Media Share Buttons zaista je lijep i jednostavan dodatak. Upotrijebite sve uključene gumbe za društvene mreže (Facebook, Twitter, LinkedIn, Pinterest, WhatsApp i e-pošta) ili jednostavno aktivirajte one koje su vam potrebne, zajedno s odgovarajućim ikonama, oznakom bez slijedećih zapisa, a u slučaju Twittera svoje prikazano ime. Osim toga, postoje opcije za prikaz gumba prije / poslije sadržaja ili plutanje udesno / lijevo.

24. Feed Them Social (Besplatno)

Feed Them Društveni feedi Besplatan WordPress dodatak

Dodajte jednostavan društveni feed bilo kojem postu ili stranici pomoću besplatnog dodatka Feed Them Social. Samo instalirajte dodatak, a zatim dodajte feedove društvenih sadržaja koje želite prikazati. Ovaj dodatak radi s Facebookom, Twitterom i Instagramom i generira prilagođeni kratki kôd za svaki feed koji stvorite, tako da sve što morate učiniti je kopirati i zalijepiti za umetanje u svoj sadržaj.

25. Social Share & Locker Pro

Social Share & Locker Pro WordPress dodatak

Informacije i preuzimanje

Bolje promovirajte svoj sadržaj pomoću dodatka Social Share & Locker Pro. Dodatak dolazi s 44 gumba za dijeljenje među kojima je podržano i više od 100+ mreža – tako da ovdje nema mogućnosti! Najbolje od svega što dodatak kombinira društveni udio i zaključavanje sadržaja. Na taj način možete tražiti dijeljenje svog najboljeg sadržaja jednako lako kao što možete dodati društvene veze na bočnu traku.

26. Dijeli gumbe od AddThis (Besplatno)

Dodajte ovaj dodatak za društveni udio

AddThis je jedno od najboljih rješenja za gumbe za dijeljenje na društvenim mrežama, a dodavanje istih u WordPress sada je super jednostavno zahvaljujući besplatnom dodatku gumba AddThis Share. Samo instalirajte dodatak, a zatim upotrijebite opcije za početak izrade gumba za dijeljenje. Prije objave gumba za dijeljenje odaberite izgled (bočna traka, umetnuti ili prilagođeni HTML), dodajte brojač dijeljenja, odaberite društvene mreže, postavite svoje stilske mogućnosti i koristite napredne postavke (za prag broja dionica, slijedite poruku i još mnogo toga). Možete i pomoću kratkog koda da biste ručno dodali gumbe bilo kojem sadržaju.

27. NextScripts: Automatski posteri besplatno i profesionalno na društvenim mrežama

NextScripts: Automatsko plakatiranje na društvenim mrežama

SNAP (Automatski Poster društvenih mreža) tvrtke NextScripts besplatan je dodatak koji možete koristiti za automatsko objavljivanje i dijeljenje svojih postova na društvenim mrežama. Povežite se sa svojim Twitter računom, Facebook profilom, Google+ stranicom i više od 30 i više drugih društvenih mreža koje su podržane. Zatim upotrijebite značajke dodatka za postavljanje hashtagova, skraćivanja URL-a, slika i više.

28. Arqamov socijalni savjetnik

Dodatak društvenog brojača za WordPress - Arqam

Info & DownloadView Demo

Arqam je odličan mrežni brojač WordPress dodatka koji odgovara mrežnici za dodavanje društvenih veza na bilo koju WordPress web stranicu. Ovaj dodatak je brz i jednostavan za korištenje – samo ga instalirajte i dobili pukotine! Nakon instaliranja i aktiviranja, Arqam se dodaje vašem izborniku nadzorne ploče. Odavde možete dodati sve svoje profile na društvenim mrežama, kao i prilagoditi šalterima tako da govore “sljedbenici”, “mala čudovišta”, “navijači” ili nešto drugo što odaberete.

Odavde također možete postaviti vrijeme predmemorije. To znači da će dodatak ažurirati brojila samo prema rasporedu koji ste odabrali. Ako razmaknete predmemoriranje, dodatak će rjeđe pozivati ​​API-je što bi moglo ubrzati web mjesto. A u slučaju da API padne, Arqam pohranjuje prethodne vrijednosti tako da nikad nećete ostati prazan brojač.

Jedna od najboljih karakteristika je funkcionalnost povlačenja i ispuštanja. Da biste promijenili redoslijed socijalnih šaltera, jednostavno povucite i ispustite blokove unutar odjeljka za sortiranje Arqama. Na ovaj način možete prvo staviti najvažnije veze na društvenim mrežama. Da biste saznali više o dodatku, pogledajte popis značajki u nastavku.

29. ShareBang

Gumb za dijeljenje na društvenim mrežama ShareBang Ultimate

Info & DownloadView Demo

ShareBang je cjelovit paket društvenih gumba za dijeljenje za WordPress. Način vašeg pregledavanja posjetitelja shvata ozbiljno, s 21 položajem gumba dijeljenja (lokacija) i posvećenim 3 pozicije za mobilne uređaje koji su posebno optimizirani i WooCommerce dva gumba za dijeljenje društvenih mreža to će povećati dionice i povećati promet i povećati prodaju.

ShareBangom upravlja njegov revolucionarni panel s krajnjim opcijama. Pruža vam mogućnost prilagođavanja svega pomoću +35 gotovih elegantnih tema s gumbima s tvorcem tema s gumbima koji vam daje vrlo jedinstven način stvaranja teme / stila gumba.

Podrška za ShareBang +42 društvenu mrežu, uključujući glavne društvene mreže i mobilne aplikacije u današnje vrijeme velike uporabe kao što su WhatsApp, Facebook Messenger, Telegram, Skype, line, Viber i više.

ShareBang je prvi put napravljen za početnike – samo tri koraka i za 15 sekundi ste dobri. Ima zadani postav za svako mjesto, tako da ne morate ići na svaki i trošiti puno vremena na konfiguriranje. Usredotočite se na sadržaj, a ShareBang neka ostatak učini za vas! Dodatak uključuje i ugrađenu analitiku koju možete pratiti svaki gumb / stranicu / gumb za dijeljenje i usporediti tako da možete napraviti dobru disekciju.

Uključena je i A / B značajka testiranja tako da možete testirati između različitih profila kako biste znali koja je najbolja postava za vaše web mjesto. Sastavite svoj popis e-pošte pomoću MailChimp-a s funkcijom after share koja može podnijeti bilo koji kratki kod! Također možete potaknuti svoje posjetitelje da dijele vaše stranice pomoću značajke društvenog ormara da biste dobili više dijeljenja (ovo je vrlo pogodno za kupone s popustom).

30. Instagram časopis za fotografije

Instagram časopis za fotografije

Info & DownloadView Demo

Instagram Photo Journal moćan je i fleksibilan premium WordPress dodatak koji prikazuje vaše Instagram postove kao foto časopis za vaše čitatelje. Postoji nekoliko zapanjujućih rasporeda koje možete odabrati pomoću dodatka za Instagram Photo Journal! Dodajte svoje fotografije klasičnom mrežnom mrežom, uglednom vrtiću slike ili intrigantnim klizačem beskonačnosti. Dodatak također uključuje opcije tako da možete ograničiti broj učitanih fotografija, odrediti hashtag ili lokaciju koja se povlači i još mnogo toga.

Dodatak dolazi čak i s temom Instagrama časopisa, kako bi vam život bio još lakši. To je sjajno ako ne želite nikakve druge značajke na vašoj web lokaciji, samo instalirajte uključenu temu zajedno s dodatkom, dodajte svoj ID korisnika Instagrama i spremni ste za pokretanje web lokacije!

31. EmbedSocial

EmbedSocial - platforma za alate na društvenim mrežama

EmbedSocial dodatak je WordPress dodatak za prikazivanje albuma društvenih medija na web mjestu. To je profesionalna platforma koja nudi značajke za individualne i poslovne web programere, koji žele koristiti potpuno podržani alat i spremni su platiti malu cijenu za njega.

EmbedSocial ugrađen je na više od 215.000+ web stranica i uglavnom se koristi za prikazivanje fotogalerija i foto-albuma sa događanja s Facebooka, Twittera i Instagrama.

Platforma je dizajnirana tako da korisnici mogu dugoročno koristiti uvoz, upravljanje i spremanje foto-albuma. Korisnici mogu nadalje prilagoditi izgled albuma, postaviti broj fotografija po albumu, odabrati koji će album biti uključen u galeriju, prikazati fotografije na društvenim mrežama u prezentaciji i slično.

Platforma se stalno ažurira s novim značajkama, pa se web programeri otvoreno pozivaju da predlože opcije koje će im olakšati život. Za sve nove korisnike koji žele isprobati platformu na raspolaganju je besplatno probno razdoblje od 14 dana koje uključuje sve PRO značajke platforme. Sretno ugrađivanje!

32. Mikroblog plakat

Microblog poster - automatsko objavljivanje na društvenim medijima

Dodatak društvenih medija Microblog Poster za WordPress pomaže vam da automatski objavite svoj sadržaj na različitim društvenim mrežama. Dodatak podržava više računa po web mjestu društvenih mreža što znači da možete prebaciti postove na nekoliko računa na istoj društvenoj mreži. Povrh toga, možete formatirati poruku za ažuriranje da biste stvorili različite verzije za vaše različite mreže društvenih mreža. Dodatak je lako konfigurirati, koristiti i podržava kratke kodove.

33. Jetpack Social Candy Widget (besplatni) – Social Module (Besplatno)

Jetpack WordPress dodatak

Posljednji dodatak na našem popisu ujedno je i jedan od najčešće korištenih besplatnih dodataka – Jetpack. Sve osim dodatka za sudoper u kuhinji kreiran od strane WordPress-a. Dodaje WordPress značajke za galerije, CDN, analitiku i naravno društvene. Jetpack Social značajke posebno uključuju gumbe za jednostavno dijeljenje (putem JetPack Sharing-a, s podrškom za 11 glavnih društvenih mreža i e-poštu prijatelju), widget ikona društvenih medija, objavljivanje društvene razmjene (koju možete koristiti za automatsko dijeljenje novog sadržaja na svim vašim društvenim medijski računi), Facebook likebox ili widget za stranicu, Twitter vremensku traku i još mnogo toga, što je svrstava u vrh našeg najboljeg dodatka za društvene medije.


Preklapanje najboljih dodataka za društvene medije za WordPress

Nadamo se da ste uživali u pregledu, a možda ste odlučili isprobati jedan od najboljih dodataka za društvene medije za svoju WordPress stranicu. Koji dodatak za društvene medije (ili dodaci) koristite na web stranici WordPress? Jesam li izostavio dodatak ili dva za koji smatrate da su se trebali pojaviti u ovom postu? Javite mi svoja razmišljanja o tome koji su doista najbolji dodaci za društvene medije za WordPress u odjeljku za komentare u nastavku!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me