30+ najboljih crkvenih i neprofitnih tema za WordPress

Neprofitne organizacije i organizacije povezane sa crkvom zahtijevaju povoljne web stranice koje im omogućuju da ostave glavninu svojih resursa na raspolaganju za posao za koji su stvoreni. WordPress je brz, jednostavan za učenje i korištenje i nudi veliki broj opcija tema web stranica. Plus WordPress je vjerojatno jedna od najpovoljnijih dostupnih opcija web mjesta jer bilo koja razina korisnika može kupiti i prenijeti temu za kreiranje svoje web stranice (nije potreban programer).


Za neprofitnu ili crkvenu WordPress temu morate pronaći nekoliko značajki. Vrlo je važno imati organizirane informacije. Posjetitelji bi trebali moći lako razumjeti vašu poruku ili svrhu. Izgled s fokusiranim ključnim značajkama (kao što su misija, programi, usluge itd.) I prilagodljivi izgled su idealni. Ugrađeni sustav donacija je također sjajna značajka koju treba potražiti, ali mislite na to kao na bonus jer uvijek možete instalirati donacije WordPress dodatka kasnije.

Imajući u vidu sve gore spomenuto, pretraživao sam visoke i niske mogućnosti za nevjerojatne teme koje sam mislio da bi vam se mogle svidjeti. U nastavku pogledajte naše najbolje odabranike 30 najvećih neprofitnih i crkvenih tema u vezi s WordPressom!

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. Jubilej

Jubilarna crkva WordPress tema

Jubilej je brza tema crkve WordPressa s kreativnim njuhom. Odaberite između organskih, kutnih ili četvrtastih oblika kako biste crkvi dali današnji izgled kakav želite. Ima “ljepljiv” izbornik i dizajn prilagođen mobilnim uređajima kako bi pregledavanje bilo ugodno za posjetitelje. Jubilej je lijepa, jednostavna tema, napravljena kako bi pomogla da se kroz vrata crkve uđe više ljudi. Ova WordPress tema koristi besplatni dodatak Church Content za objavljivanje propovijedi (moguće je podcasting), događanja, lokacije u kampusu i profile tima. To je vrlo prilagodljiv i sportski izgrađen ugrađeni graditelj početnih stranica s pregledom uživo koji nije mogao biti jednostavniji za upotrebu.

2. Zemlja

Zemlja Eko zaštita WordPress teme

Info & DownloadView Demo

Tema Zemlje neprofitna organizacija koju je stvorio WPExplorer, kreirana je s obzirom na eko i agencije za zaštitu okoliša, ali je izvrsna za sve neprofitne organizacije. Ova tema ima sučelja za crtanje i povlačenje stranica, Aqua Resizer skripta za slike, prilagođene widgete i još mnogo toga. Ova jednostavna tema za upotrebu također dolazi s ugrađenim Ajax kalendarom i 3 jedinstvene predloške stranice kalendara (kalendar, popis i rešetka događaja).

3. Spremljeno

Spremljena crkva WordPress tema

Spremljeno je sofisticirana, ali jednostavna tema crkvene WordPress. Najimpresivnija je značajka stvaralaca početnih stranica u stvarnom vremenu. Umjesto da kupujete složeni dodatak za izradu stranica, jednostavno uđite u Customizer i slažete widgete. Početna stranica je područje widgeta u koje možete povući bilo koji widget. Widget-ovi u crkvi usmjereni na crkvu s kojima se tema nalazi posebno su dizajnirani za upotrebu na početnoj stranici. Vaša web stranica crkve bit će vrlo prilagođen izgled sa temom Spremljene WordPress.

Kao tema programa WordPress za crkve, Saved ima značajke za stvari poput propovijedi i događaja. Vrste postupaka za njih dolaze iz dodatka za sadržaj crkvene tematike, koji je najcjenjeniji dodatak propovijedi na WordPress.org. Slobodno je. Možete objaviti zvučne, video i tekstualne propovijedi. Mogu se klasificirati po serijama, temama, govornicima i knjizi. Automatske arhive dostupne su posjetiteljima za pregled po ovim taksonomijama ili za pregled propovijedi od najnovije do najstarije.

Događaji se mogu prikazati u mjesečnom kalendaru kao i u obliku popisa. Ponavljajuće događaje možete konfigurirati za uštedu vremena. Ostale korisne značajke koje Saved nudi za izradu web stranice crkve su lokacije s mapama, profili osoblja, popisi ministarstava i svjedočenja. Također možete podcastovati svoje propovijedi i prilagoditi boje i fontove. Spremljeno je tema WordPress crkve za mobilne uređaje. Prolazi Googleov test za mobilne uređaje s letećim bojama u korist korisnika telefona i ranga vaše pretraživačke crkve.

4. Outreach Pro

outreachpro-humanitarni-WordPress-tema

Info & DownloadView Demo

Outreach Pro čista je i jednostavna neprofitna i dobrotvorna WordPress tema koju je stvorio StudioPress. Tema je izvrsna web stranica za dobrotvorne organizacije, crkve, neprofitne organizacije, pomoćne grupe, grupe za zaštitu okoliša, školske fondacije, evanđeliste i još mnogo toga.

Ova je tema savršen početak web stranice za neprofitnu organizaciju. Outreach uključuje sjajnu početnu stranicu koja sadrži istaknuti klizač, važne veze na stranici i odjeljak s opisom. Na ovaj način možete dodati najvažnije podatke stranicama koje prvo vide. Kao neprofitna organizacija možda želite uključiti veze na stranice o vašoj organizaciji, vašoj misiji, kada i gdje se susrećete, osoblje ili biološke podatke ili možda poveznicu na vaš trenutni projekt prikupljanja sredstava ili crowdfunding projekta. Također možete umetnuti razne medijske datoteke u bilo koji post ili stranicu pomoću WordPress medijske biblioteke za dodavanje zapisa propovijedi, letak događaja u PDF-u ili čak promotivnih videozapisa koje želite podijeliti sa svojim čitateljima..

Outreach Pro je dječja tema izgrađena za okvir Genesis. To znači da Outreach Pro iz okvira okvira uključuje opcije fontova, postova po stranici, navođenja bez komentiranja, oglašavanje, automatsko mijenjanje veličine slike, razne widgete i još mnogo toga. Osim toga, tema ima dodatne značajke koje su same, uključujući kože boja, ikone društvenih zaglavlja i prilagođeno zaglavlje.

5. PoliticalPress

politicalpress-humanitarni-WordPress-tema

Info & DownloadView Demo

PoliticalPress je učinkovita tema WordPressa u vezi s politikom i kampanjama dostupna na ThemeForest. Ova je tema sjajan način prikupljanja podrške za vašu stranku ili predstavnika. U politici je slika sve, pa je imati obavezu posjećivanja vrhunskog web mjesta. PoliticPress donosi na svim frontovima. Tema je elegantna i elegantna, ali u potpunosti funkcionalna. Početna stranica je podebljana, ali ne neodoljiva i uključuje važne naglaske koje želite podijeliti sa svojim čitateljima (poput nedavnih postova na blogovima i novih stavki galerije). Klizač za trag kampanje odličan je dodatak početnoj stranici jer korisnicima pokazuje točno gdje ćete vi ili vaša organizacija biti u narednim mjesecima (s prilagođenim oznakama i slikama za svaki datum).

Jednostavno možete dodati sve potrebne informacije o svom kandidatu ili vašoj ponudi koristeći predložak stranice s političkim pritiskom za stranicu s biografijom. Tema također uključuje podršku za besplatni dodatni kalendar WordPress kalendara All-in-One, koji je time.ly tako da možete dodati maštovit filtarski kalendar sa svim svojim nadolazećim nastupima, govorima, sakupljačima sredstava i drugim događajima.

6. Biosfera

biosfera-humanitarni-WordPress-tema

Info & DownloadView Demo

Podržite svoje ekološke i okolišne uzroke pomoću biosfere. Ova svijetla i vesela crowdfunding tema olakšava dodavanje svakog vašeg različitog projekta, dodavanje galerija i prikupljanje donacija. Osim toga, tema uključuje podršku za BudyPress društvene mreže, WooCommerce dućane e-trgovine i još mnogo toga!

7. Izlazak

Tema Crkve Izlaska

Exodus je moderna crkvena i neprofitna stila WordPress tema koju je kreirala ChurchThemes.com. Fleksibilan dizajn i sjajne značajke čine ovu temu savršenom za vjerske i društvene grupe, neprofitne organizacije, pa čak i za male tvrtke.

Izrada i upravljanje web stranicom ne bi trebali potrajati satima i satima. A s Exodusom neće. ChurchThemes.com je izgradio sjajne mogućnosti koje pojednostavljuju postavljanje vaše web stranice. Plus dodavanje sadržaja je lagano. Uključene prilagođene vrste posta za događaje, propovijedi, lokacije, osoblje, galerije i blog osiguravaju da dodate svoj sadržaj tamo gdje pripadaju kako bi vaši čitatelji brzo pronašli ono što traže. Exodus također podržava više formata posta, uključujući tekstualne, audio i video propovijedi kao i korisne meta opcije poput ponavljajućih događaja ili mjesta događaja.

Želite prilagoditi izgled svoje teme? Nema problema – ugrađeni program za prilagodbu teme WordPress izvlači nagađanja iz boja i promjena slova. Jednostavno se pomaknite do Customizer-a s nadzorne ploče WordPress-a i izvršite promjene u dizajnu (samo klikovi, bez koda). Najbolji dio je što možete vidjeti svoje promjene u pregledu uživo prije nego što se na njih obavežete. Ostale značajke teme uključuju prilagođeni izgled početne stranice, neograničeno broj stranica, prilagođeni prijenos logotipa, plosnati dizajn, natpis odjeljka, napredno pretraživanje i još mnogo toga. Egzodus čak uključuje i prilagođene crkvene widgete za dodavanje propovijedi, događaja, ljude, darivanja, galerije i ostalo u bočnu traku ili podnožje.

8. Evanđelist

Evanđelist-crkva-humanitarni-WordPress-tema

Info & DownloadView Demo

Evangelist je lijepa crkva i neprofitna WordPress tema koju je stvorio ThemeFuse. Ova je tema savršena za dobrotvorne organizacije, zajednice, crkve i druge neprofitne organizacije. Ključna značajka je kalendar događaja. Većina crkava i dobrotvornih organizacija izgrađena je oko zajednice ljudi koja aktivno sudjeluje. Kalendar detaljanih događanja u boji koji je u bojama možete informirati članove o nadolazećim sastancima, događajima i prikupljanju sredstava. Postoji čak i nadolazeći odjeljak o događajima koji možete dodati na svoju početnu stranicu kako bi posjetitelji brzo vidjeli što se događa. Još jedna značajna značajka Evangelista je mogućnost prijenosa audio datoteka. Ovo bi se moglo koristiti za dodavanje propovijedi, pjesama, popisa za reprodukciju, podsjetnika za sastanke, podcasta i još mnogo toga. Svaki je prikazan sa naslovom i tipkama za reprodukciju / preuzimanje.

9. Oprošteno

oprošteno-humanitarni-WordPress-tema

Info & DownloadView Demo

Oprošteno je elegantna i moderna tema crkvenog stila WordPress, s mnogim korisnim značajkama koje će voljeti bilo koja društvena ili vjerska skupina. Alat za prilagođavanje stranica, izrada drag & Drop, premium Revolution Slider, snažne opcije propovijedi, podrška za trgovinu e-trgovine WooCommerce, prilagođeni događaji i stranice osoblja plus još više razloga su zašto bi ova tema bila sjajna za vašu crkvenu stranicu.

10. Maranatha

Crkva Maranatha WordPress tema

Maranatha je crkvena WordPress tema sa zapanjujućom, dugoj pomicanjem početne stranice i svim značajkama koje crkvene web stranice trebaju. Vrlo je prilagođen mobilnim uređajima i koristi “ljepljivi” izbornik koji se pričvršćuje na vrh zaslona, ​​dok se krećete tako da mu je uvijek nadohvat ruke. To je posebno korisno za korisnike na telefonima. Početna stranica sadrži više odjeljaka s pozadinama fotografija i efekt nadahnut paralaksom. Upotrijebite ove da biste istaknuli glavni sadržaj vaše crkve kao takvu poruku dobrodošlice, vašu lokaciju, propovijedi, događaje itd. To je vrlo prilagodljivo – samo povucite i ispustite.

Govoreći o prilagodbi, imate kontrolu nad bojama, fontovima i još mnogo toga. Prenesite svoj logotip ili upotrijebite tekst s prilagođenom vrstom slova. Uključuje se izbor visokokvalitetnih fontova. A budući da upotrebljava značajku programa WordPress za prilagodbu podataka, vaše promjene možete vidjeti u pregledu uživo prije nego što ih otpratite posjetiteljima (pogledajte demo primjer, prilagodbe). Možete unaprijediti svoju web lokaciju crkve s dizajnom koji odgovara ličnosti vaše crkve ovom temom WordPressa. Također primijetite tanke linije zaobljenih gumba i uskog područja sadržaja za ugodnije čitanje. Maranatha je dizajnirana za današnje korisnike.

Ova crkva WordPress tema koristi visoko ocijenjeni dodatak Church Theme Content za upravljanje propovijedima, događajima, ljudima i lokacijama. Propovijedi možete objavljivati ​​kao audio, video i tekst – plus, uključuju PDF bilješke. Kategorizirajte propovijedi prema seriji, temi, knjizi Biblije, govorniku i oznaci. Njegovi predlošci čine ovu crkvenu temu jedinstvenom u odnosu na druge. Možete ih koristiti za izradu stranice s popisom vaših najnovijih serija, tematskim indeksom, arhivom propovijedi po datumu i još mnogo toga. Ostale značajke su cjelovit kalendar događaja i obrazac napravljen za popis vaših ministarstava.

11. uskrsnuti

uskrsnuti-crkva-humanitarni-WordPress-tema

Resurrect je osjetljiva tema crkve i neprofitne nagrade za WordPress, razvijena za obične ljude – ne morate biti dizajner ili koder da biste Resurrect mogli koristiti za izradu svoje web stranice. ChurchThemes.com olakšao vam je izradu savršene web stranice za vašu crkvu ili neprofitnu organizaciju pomoću ugrađenog predloška početne stranice i prilagođenih widgeta. Zatim je tu alat za prilagođavanje tema koji omogućuje brzo i jednostavno uređivanje boja, postavki klizača i drugih promjena i pregled uživo prije spremanja. Resurrect uključuje i prilagođene vrste posta za događaje, ljude, lokacije i propovijedi uz blog da bi dodavanje i organiziranje vašeg sadržaja bilo jednostavno..

Kakva je stvar sjajan sadržaj ako vaši čitatelji ne mogu pronaći ono što traže? Opcije za oživljavanje mogućnosti pretraživanja propovijedi prema temi, seriji, govorniku ili datumu. Osim toga u svoje postove možete dodati kategorije i oznake kako bi vaši čitatelji i članovi mogli pregledati teme koje ih zanimaju. Ostale sjajne opcije uključuju profile osoblja, podršku za ponavljajuće događaje i podršku s više lokacija (ovo je sjajna značajka ako imate više lokacija, skup lokacija na kojima se redovno susrećete ili važne lokacije s ponavljanjem događaja).

Resurrect ima mnogo drugih sjajnih značajki koje smo naveli u nastavku, kao što je obilje mogućnosti prilagodbe (sheme boja, pozadine, fontovi itd.). plus to je lako započeti s internetskom dokumentacijom tema, uključenim uzorcima podataka i velikom podrškom koju će vam pružiti osoblje ChurchThemes.com. Ovaj plus još više čini ono što Resurrect odličnom tematikom za sve neprofitne organizacije!

12. Maisha

Maisha Charity WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Maisha je nevjerojatan dobrotvorni i neprofitni WordPress u stilu sa značajkama za donacije, integraciju biltena, društvenu mrežu BuddyPress i trgovinu WooCommerce. Najbolje od svega je što je ova tema jednostavna za upotrebu, tako da vaše dobrotvorno web mjesto može biti spremno i brzo. Tema je izgrađena uz punu podršku popularnog dodatka Give WP. To znači da na svojim web stranicama možete sakupljati dobrotvorne donacije svojih pokrovitelja. Želite li ponuditi proizvode ili usluge za prikupljanje sredstava? Nema problema – Maisha je također kompatibilna s WooCommerceom tako da lako možete izgraditi vlastitu internetsku trgovinu.

Kada koristite temu, možete lako izvršiti prilagođavanja iz programa WordPress uživo. Upotrijebite opcije za svoj izgled, klizače, video, logotip, shemu boja i još mnogo toga da dizajnirate web mjesto kako bi odgovaralo vašoj marke. Tema je također spremna za prijevod i uključuje RTL podršku, tako da bi trebao raditi s većinom jezika.

13. Zakonodavac

Zakonodavac Dobrotvorna WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Zakonodavac je snažna tema u WordPressu političkog stila savršena za političare i vladine agencije. 6 boja kože, prilagodljiv dizajn, prilagođene predloške stranica, integracija MailChimp-a, filtrirajući portfelj i galerije, prilagođeni događaji i još više samo su neke od fenomenalnih opcija koje uključuju ova tema.

14. Prava crkva

stvarnom chuch-humanitarni-WordPress-tema

Info & DownloadView Demo

Prava crkva je vjerska tema WordPress-a “povuci i spusti” koja bi bila izvrsna za bilo koju crkvu, društvenu ili drugu skupinu. Tema uključuje mnogo sjajnih opcija koje olakšavaju izradu web stranica vaše organizacije. Za početak koristite samo ugrađene značajke za prilagođene fontove, 3 izgled bloga, 6 izgled podnožja, neograničene boje, neograničene bočne trake i puno prilagođenih vrsta posta (događaji, propovijedi, galerije, portfelj itd.).

15. Dajte ruku

giveahand-humanitarni-WordPress-tema

Info & DownloadView Demo

Daj ruku je kreativna dobrotvorna i neprofitna WordPress tema koja obiluje podebljanim značajkama. Građač povuci i ispusti super je jednostavan za upotrebu, prilagođeni klizači paralakse omogućuju istaknuti vaše stranice, društvena integracija olakšava čitateljima da šire informaciju o vašem uzroku, a PayPal podrška za donaciju znači da možete prikupiti sredstva izravno od svog mjesto.

16. Uskrsli

porasle-crkva-humanitarni-WordPress-tema

Risen je fleksibilna crkvena i neprofitna WordPress tema dostupna na Themeforest. Ova je tema prepuna sjajnih značajki poput više shema boja, arhiva propovijedi, prilagođenih fontova, prilagođenih widgeta i još mnogo toga, tako da možete stvoriti web stranicu koja će odgovarati vašoj misiji. Tema je osjetljiva, pa izgleda sjajno na stolnim i mobilnim uređajima. Možete odabrati svijetlu ili tamnu shemu boja, odabrati stotine prilagođenih fontova, pa čak i prenijeti prilagođenu pozadinu (ili odabrati neograničenu boju). Na ovaj način možete kreirati prilagođeni izgled u bilo kojem trenutku.

Jedna od najboljih Risen-ovih karakteristika je vrsta propovijedi (ili multimedije). Ova vrsta posta podržava mnoštvo medijskih formata tako da možete dodati tonove informacija na svoju web stranicu kako bi zajednica, sljedbenici i članovi mogli pristupiti kad god žele. Prenesite videozapise, audio datoteke, MP3 datoteke, pa čak i PDF datoteke. Možete dijeliti propovijedi, molitve, videozapise o događajima i gotovo sve drugo što želite ili mislite da bi se vaši čitatelji smatrali zanimljivim.

Još jedna značajna značajka je kalendar crkvenih događaja. Ovdje možete dodati svoje vrijeme služenja, posebne događaje, radno vrijeme, volonterske mogućnosti i još mnogo toga. Također, Risen-ovi prilagođeni widgeti olakšavaju dodavanje brzih veza u svoj kalendar, propovijedi i događaje na bilo kojoj stranici kako bi vaši čitatelji uvijek znali što je novo i što se događa..

17. Dobrotvorna radna grupa

Dobrotvorna WP WordPress tema

Charity WP je premium WordPress tema kreirana posebno za neprofitne organizacije, nevladine organizacije, dobrotvorne organizacije ili kampanje za prikupljanje sredstava.. Ova tema već uključuje demo uvoznik s jednim klikom. Tema također uključuje 6 demonstracija početnih stranica, robustan sustav davanja, upravljanje događajima, sat odbrojavanja, odvojeni izbornik kampanje i traka napretka koju će slijediti i vi i vaš donator. A posjetitelji su uvijek spremni da kliknu na gumb “Doniraj sada”. Od njih se traži samo nekoliko jednostavnih podataka, a zatim možete dobiti svoj fond putem mnogih načina plaćanja kao što su Paypal, Stripe ili AuthorizeNet. Vrlo brzo i povoljno!

18. Pena

Pena dobrotvorna i neprofitna WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Pena je svestrana, moderna i dobrotvorna dobrotvorna tema nadahnuta dokumentarcem “Živjeti na jedan dolar”. Demonstracija teme je stoga izgrađena koristeći stvarne sadržaje koji se odnose na Dokumentarni film i njegovu misiju. Nadamo se da će i ovo pomoći u širenju riječi i na taj način podržati ovu veliku stvar. Ako ova tema uspije motivirati barem jednu osobu da pomogne i dariva ovu plemenitu stvar, to bi nas učinilo vrlo sretnima.

Sama tema izgrađena je koristeći standardne WordPress značajke; stranice, postove, widgete, podređene stranice itd. Ne postoje potrebni dodaci za izradu teških stranica za izradu izgleda predstavljenih u demo prikazu. Pena nudi različite izgled blogova, različite mogućnosti zaglavlja, opsežne mogućnosti boja i još mnogo toga. Dolazi s mnogim lijepo stiliziranim predlošcima stranica. Tema vizualno podržava Give plugin koji je najpopularniji, fleksibilan i jednostavan za korištenje WordPress dodatak za prihvaćanje donacija.

19. Neprofitna organizacija

Organski-neprofitna-humanitarni-WordPress-tema

Info & DownloadView Demo

Neprofitna tema iz organskih tema odlična je opcija za mnoge neprofitne organizacije. Prilagođena zaglavlja i pozadine te više opcija početnih stranica omogućavaju vam jednostavan način da se istaknete na svojoj web lokaciji.

20. Nadmorska visina

Dobrotvorna organizacija, neprofitna i prikupljanje sredstava WordPress tema

Povišica savršena tema za web stranice dobrotvornih organizacija. Stvorena je radi pojednostavljenja procesa izrade sjajne web stranice. Tema je pogodna za izradu neprofitne web stranice, plus ima mnoštvo prilagodljivih i fleksibilnih funkcija. Na primjer, glavni uzroci, fantastična galerija, odjeljak s događajima, odjeljak za partnere i tako dalje. Autori teme su ga integrirali i s aktivnim gumbom za donaciju PayPal-a. Vaši posjetitelji mogu donirati bilo koji iznos putem PayPala. Dobit ćete većinu svih potrebnih odjeljaka i značajki za web mjesto za dobrotvorne svrhe ili prikupljanje sredstava.

Prikažite nadolazeće događaje na svojoj početnoj stranici i pozovite svoju publiku da prisustvuje. Potrebno je pokazati prava lica iza dobrotvorne ili neprofitne organizacije, tako da tema ima dodatni odjeljak za volontere. Razvijen je pomoću prilagođene vrste posta. Dodajte onoliko koliko vam treba i pokažite ih na početnoj stranici. Na početnoj stranici također postoji opcija za video. Ako imate službeni video, onda je sjajna ideja učiniti ga vidljivim i drugima. Prenesite je na web mjesto za dijeljenje videozapisa poput YouTubea ili Vimeo, a zatim dodajte vezu na svoj videozapis za početnu stranicu.

21. Dobrotvorno brzo uređivanje

Dobrotvorno brzo uređivanje WordPress teme

Info & DownloadView Demo

Dobrotvornost je brza uređivanje premium WordPress teme koju je stvorio Templatic. Ova jednostavna tema za upotrebu daje vam mogućnost izrade web mjesta po mjeri u nekoliko minuta. Templeticna tematika QuickEdit Charity odličan je izvor za bilo koju neprofitnu organizaciju, zahvaljujući jednostavnom alatu za izradu vizuala koji vam omogućuje promjenu izgleda, boja i drugih elemenata stranice jednim klikom na gumb. Nije potrebno kodiranje! Uz to, dodana WooCommerce kompatibilnost znači da možete prodavati proizvode ili prihvaćati donacije izravno s vlastite web stranice. Ostale sjajne značajke uključuju WPML podršku za prijevod jezika, tablice s cijenama, portfelj, tone blokova za pravljenje stranica, integraciju biltena, društvene veze i puno više.

22. Zaklada

temelj-humanitarni-WordPress-tema

Info & DownloadView Demo

Foundation by Organized Themes tema je neprofitna organizacija učitana s značajkama. Ova tema ima sjajnu traku za bilten i donacije na početnoj stranici, kao i ugrađenu mogućnost šimpanziranja pošte, SEO i stranica za osoblje. Tema je i prijevod spremni i dolazi s prilagođenim widgetima i integriranim društvenim medijima.

23. filantropija

Tema filantropije WordPress

Info & DownloadView Demo

Filantropija je atraktivna neprofitna i crowdfunding premija tema WordPressa kreirana od strane ThemeFuse. Ova je tema sjajan način prikupljanja pomoći i financiranja vašeg slučaja – bilo da se radi o spremanju kitova, izgradnji bunara ili pružanju pomoći Filantropija je sjajan temelj za vaše web mjesto. Uključene predloške stranica i jednostavan za upotrebu okvira osigurača olakšavaju dodavanje sadržaja i uklapanje elemenata teme.

Uz to, Philanthropy uključuje lijepe prilagođene klizače kako biste mogli dodati nadahnjujuće fotografije na svoju početnu stranicu, stranice za donacije i još mnogo toga. A govoreći o donacijama, ova tema uključuje korisne predloške stranica za donacije na kojima možete objasniti projekte, ciljeve svoje organizacije, dodati u galerije, prikazati trenutnu razinu financiranja i uključiti linkove na PayPal za prikupljanje onoga što vaši čitatelji mogu dati. To nije sve, ova tema je također potpuno responzivna i mrežnica je spremna, uključuje puno kratkih kodova, ima koristan kalendar događaja (s ponavljajućim mogućnostima događaja), neograničene mogućnosti boja (samo odaberite odabir boje da biste pronašli savršenu hladovinu), Googleova podrška za fontove i više.

24. Eko priroda

Eko priroda WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Eco Nature je svijetla i vesela ekološka i vrsta očuvanja, premium WordPress tema iz Themeforest-a. Ova je tema stvorena kako bi vašoj neprofitnoj organizaciji pomogla u širenju riječi olakšavajući dizajn vlastite web stranice. Koristite uključene prilagođene vrste posta za projekte, profile i drugo da biste dodali sadržaj u trenu. Još jedna velika značajka Eco Nature je ugrađena podrška za PayPal i WooCommerce. To znači da u svoje projekte možete dodati gumbe za donaciju PayPal-a, kao i pokrenuti vlastitu internetsku trgovinu za prikupljanje sredstava..

Tema može učiniti puno više. Imate mogućnost stvaranja nacrta web stranica s jednim ili više stranica, koristite kratke kodove za dodavanje puno stila (postoji 99 kratkih kodova za stvari kao što su šalteri, opisi, ikone itd.), Kreiranje prilagođenih obrazaca za upitnike i kontaktne obrasce, pa čak i dodajte prilagođene widgete za svoj Flicker, Facebook, Twitter i još mnogo toga.

25. Advokat

zastupnik-humanitarni-WordPress-tema

Info & DownloadView Demo

Advocate je neprofitna WordPress tema na ThemeForestu. Ova je tema sjajna za sve vrste neprofitnih organizacija – uključujući agencije za zaštitu okoliša, političke udruge, dobrotvorne organizacije, aktiviste i još mnogo toga. Neke od najistaknutijih značajki su dodatak za kalendar događaja, stranica za donacije, mnogo izgleda galerije i portfelja te neograničene mogućnosti boja.

26. Kandidat

Tema kandidata za WordPress

Info & DownloadView Demo

Kandidat je moderna i profesionalna tema premium WordPress-a u političkom stilu. Ova bi tema bila savršena za promociju političke ličnosti, dobrotvorne organizacije, neprofitne ili druge kampanje. Jednostavno instalirajte, dodajte svoj sadržaj i spremni ste za rad!

Izvrsna značajka ove teme su integrirani dodaci. WooCommerce CrowdFunding sustav pruža vam mogućnost dodavanja kampanja i projekata u vašu WooCommerce trgovinu. Uz Visual Composer i Easy Form za Visual Composer možete stvoriti bilo koju stranicu, post ili obrazac koji vam je možda potreban – od profila kandidata do aplikacija za osoblje. Ostale značajke uključuju mnoštvo predložaka stranica, prilagođene widgete i kratke kodove, integraciju ikonskih fontova, podršku za MailChimp i još mnogo toga.

27. OrganicWeb

organicweb-humanitarni-WordPress-tema

Info & DownloadView Demo

Organic Web ekološka je tema na ThemeForestu. Prilagođeni widgeti za oglase i donacije pomažu u maksimalnom prikupljanju sredstava za neprofitnu organizaciju, a prilagođene vrste stranica i kratki kodovi omogućuju vam da napravite stranicu koja vam je potrebna. Automatski generiran klizač na početnoj stranici je još jedna sjajna značajka.

28. Životna linija

Lifeline-prikupljanje sredstava-humanitarni-WordPress-tema

Info & DownloadView Demo

Lifeline NGO odgovorna je tema programa WordPress iz tvrtke Themeforest koju možete koristiti za svoje dobrotvorne, crkvene ili neprofitne web stranice. S sjajnim značajkama, uključujući premium Revolution Slider, 8 izgleda početnih stranica i WooCommerce integraciju, možete stvoriti bilo koju neprofitnu web stranicu koja vam je potrebna.

29. Spasitelju

spasitelj-humanitarni-WordPress-tema

Info & DownloadView Demo

Savior by ThemeBuddies je sjajna neprofitna tema. Ključne značajke uključuju istaknuti klizač, blog događaja (s prilagođenim datumima), ugrađeni obrazac za kontakt i prilagođenu administrativnu ploču. Višestruke galerije i prilagođeni widgeti također su sjajne opcije unutar ove teme.

30. WordPress pomoć

pomoć-humanitarni-WordPress-tema

Info & DownloadView Demo

WordPress Aid neprofitna tema WordPressa na temi Themeforest izvrsna je neprofitna i dobrotvorna tema. Ova zadivljujuća tema ima mnogo jedinstvenih značajki – donacija za odabir donacija, poziv na akciju, okvir za uzbunu i hitno. Neograničene mogućnosti boja i fenomenalni administrativni panel (pomoću dodatka OptionTree) ovu temu stavljaju na vrh i daju vam mogućnost da u potpunosti prilagodite svoju web lokaciju.

31. Kampanja

Kampanja-humanitarni-WordPress-tema

Info & DownloadView Demo

Tema političke WordPress kampanje na ThemeForestu opterećena je sjajnim stilovima i značajkama. Tema dolazi s ugrađenim kalendarom događaja i WP e-adresom za snimanje. Opcije kao što su 6 pozadina, 4 sheme boja, 2 stila tijela i više kombinacija kako bi se ova tema lako promijenila i stil po vašoj želji.

32. Betlehem

Betlehemska crkva WordPress tema

Betlehem je crkvena WordPress koju neprofitne i dobrotvorne institucije mogu koristiti za prikupljanje donacija ili socijalni poduzetnici za skupljanje svojih projekata koristeći Give koji je WordPress dodatak za upravljanje donacijama. Vlasnici trgovina mogu ih koristiti za prodaju proizvoda putem Interneta putem WooCommercea. Tvrtke za upravljanje događajima mogu ih koristiti za popis i upravljanje događanjima pomoću Tribe Kalendara događaja. Osim toga, tema također nudi značajke povezane sa Crkvom kao što su propovijedi, službe, priče i tim. A dolazi s 3 različita demo prikaza s 8 različitih stilova zaglavlja i 3 stila podnožja.

33. blagoslov

Blagoslov crkvene WordPress teme

Info & DownloadView Demo

Blagoslov je vjerska i neprofitna WordPress tema. Ključni elementi ove teme su kalendar izvrsnih događaja i beskrajno koristan modul za pretplatu na biltene. Za svaku organizaciju važno je zadržati sve koji su uključeni i osigurati im jednostavan pristup rasporedu. To osigurava pravovremene večere za juhu, prikupljanje sredstava, aukcije, sastanke, revijske probe – bilo što. Blagoslov ugrađen u kalendar događaja je savršen upravo za to. Možete dodati sve relevantne podatke za svaki događaj – datum, vrijeme, lokaciju (karta događaja) itd. Možete čak postaviti povremene događaje za stvari poput tjednih sastanaka ili godišnjih zabava. Ovo je sjajna značajka koju ćete htjeti iskoristiti!

Uz to, Blessing dolazi s pretplatnikom e-pošte koji će članove informirati i biti u tijeku s aktualnim vijestima i događajima. Možete jednostavno poslati e-poštu kako biste obavijestili članove o novom događaju, jer je pretplatnik integriran s rasporedom događaja. Ostale sjajne značajke blagoslova su puno kratkih kodova, vrsta posta, widgeta i napredna ploča s opcijama tema za prilagodbu teme. Blagoslov uključuje i klizač Revolution i klizač Flex – obje vrlo moćne i korisne klizače. Plus Blagoslov je potpuno prilagodljiv, lokaliziran i dolazi s tvorcem kontakata.

34. Epik

ep-crkva-WordPress-tema

Info & DownloadView Demo

Tema Epske crkve od strane Organiziranih tema nevjerojatna je responzivna tema dizajnirana s obzirom na crkve. Prilagođeni widgeti za podcaste, integraciju čimpanze pošte i lokaliziranu datoteku za prijevod olakšavaju distribuciju vaše poruke.


Nadamo se da ćete pronaći savršenu temu za vašu dobrotvornu, neprofitnu, crkvenu ili političku web stranicu. Ako ste koristili bilo koju od ovih tema, javite nam što radite (ili ne želite) u vezi s tim. A ako smo propustili neku temu, ostavite nam poruku u odjeljku s komentarima!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me