30+ mora imati WordPress teme poput Pinterest-a

Pinterest je ludo popularan, i brzo raste. S toliko mnogo korisnika koji svakodnevno prate aktivnosti, lajkove i nesviđanja i korisne informacije na webu, nije ni čudo da je za WordPress stvoreno gomila sjajnih tema za Pinterest.


Teme slične Pinterestu otkrivaju suštinu Pinterest-a – portfelj ili blog zidanog stila u kojem postovi uključuju minijaturu istaknute slike i kratko zamućenje članka. Ispod su besplatne i komercijalne WordPress teme za koje sam utvrdio da su po svom stilu nalik Pinterestu, ali su napunjene svim fantastičnim i jednostavnim značajkama za WordPress. Pogledajte ih u nastavku!

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. Ukupno

Ukupna tema - Primjer zidarske mreže

Total je super čista i moderna WordPress tema dizajnirana za novo doba. Iako ova tema uključuje mnoge značajke za izradu vlastitih prilagođenih izgleda, lako je dodati veliku zidanu mrežu kako biste prikazali sve svoje postove (s beskonačnom podrškom za pomicanje). Možete objavljivati ​​standardne postove, videozapise, audio zapise, citate i galerije. Odgovarajuća tema iznad vaših snova, Total će izgledati zadivljujuće bez obzira na veličinu uređaja ili monitora na kojoj web stranicu gledate. Tema je vrlo jednostavna za upotrebu, dobro kodirana i brza!

2. Sjajno

nevjerojatan-Pinterest-WordPress-tema

Naša najnovija tema za bloganje, Fabulous je odgovarajuća tema zidanog bloga savršena za fotografe, blogere, dizajnere i još mnogo toga. Elegantno prikažite svoj rad ili misli u paginiranom ili beskonačnom zidanom rešetki. Možete odabrati 1-4 stupaca, kao i fiksno ili ljepljivo zaglavlje – na vama je. Tema također uključuje više formata objava (standardni, galerija, audio, video i citat) i uključuje prilagođenu arhivsku stranicu koja razvrstava vaše postove po datumu, kategoriji i formatu. Ovo je sjajna tema – a pomoću alata za prilagođavanje tema koji se jednostavno koristi možete brzo i jednostavno personalizirati temu bez da morate znati nijedan kôd!

3. Fashionista

Fashionista WordPress tema

Zapanjujuća tema stvorena unutar kuće, Fashionista je savršen primjer bloga o zidanim mrežama i temi portfelja. Ova responzivna tema ima mnoštvo poštanskih formata, neograničeno lebdeće boje, lijevu ili desnu bočnu traku (ili nikakvu!), Opcionalno fiksno zaglavlje i beskonačno ajax opterećenje! Osim toga, tema sadrži društvene ikone u zaglavlju i podršku za dodatak “Like”, tako da je čitateljima lako svidjeti i dijeliti svoje postove. Općenito ova WordPress tema odlična je opcija za bilo koji osobni ili profesionalni blog.

4. Clippy

clippy-Pinterest-WordPress-tema

Clippy je vesela besplatna tema s jednostavnom i brzih zidnih rešetki za vaše postove. Dodajte fotografije, galerije, audio, video zapise, citate, veze, prezentacije i standardne postove. Ova tema također sadrži glavni navigacijski izbornik za veze na važne stranice i widgetized footer za sve što želite dodati (poput vašeg feeda na Twitteru, oznake, veze na popularne postove ili čak blogroll). Najbolje od svega je što je ova tema potpuno besplatna.

5. Oduševljen

ljut-Pinterest-WordPress-tema

Keen je blog bloga s minimalnim zidovima WordPress dostupan na Creative Marketu, a kreirao ga je Tienvooracht. Ova je tema jednostavna, ali elegantna i uključuje puno izvrsnih premijskih značajki kao što su opcije boja, prilagođene opcije fonta, ugrađeni portfelj, dodatak za društvene veze, podrška za mrežnicu i još mnogo toga. A s obzirom da je to premium tema, dobit ćete podršku i od autora od autora što je sjajno za slučaj da naiđete na bilo kakve greške.

6. Fotogram

fotogram-Pinterest-WordPress-tema

Photogram je besplatni blog za zidanje WordPress tema s korisnim klizačem početne stranice kako biste istaknuli svoje istaknute postove. Najbolji dio ove besplatne teme je taj što se integrira s vašim Picasa i Pinterst računima i koristi prilagođeni predložak galerije za prikaz postova koje kreirate s ovih web lokacija društvenih medija. Tema također uključuje punjenje Ajaxa i obilje mogućnosti prilagodbe koje ne vidite uvijek u besplatnim temama.

7. Smoothie

smoothie-Pinterest-WordPress-tema

Smoothie je slatki i djevojački zidarski blog WordPress tema o Themeforest koji je razvio cr1000. Ova je tema responzivna i mrežna mreža spremna pa vaši postovi izgledaju sjajno na bilo kojem uređaju, a uključuje sve formate postova koje poznajete i volite (na stranu, audio, galerija, slike, poveznica, citat, standard i video). Smoothie također dolazi s dva izgleda početne stranice, opcijama tema, datotekama za prijevod i premium podrškom.

8. Fhotum

photum-Pinterest-WordPress-tema

Photum je zidni portfelj WordPress tema za koji se također čini da je besplatan. Ova je tema čista i jednostavna. Izgrađena za odgovaranje, rešetka početne stranice dinamički se prilagođava na temelju veličine zaslona tako da uvijek vidite pravi broj stupaca. Tema također podržava zaseban blog na kojem možete dijeliti svoje misli odvojeno od svog portfelja.

9. SerenityWP

mir-Pinterest-WordPress-tema

SerenityWP je zidna tema bloga koju je razvio WoWThemes. Ova responzivna tema uključuje prilagođene vrste posta za vaš portfelj, zidarski portfelj i izjave uz gomilu fenomenalnih opcija prilagodbe (18 boja kože, neograničene boje, 29 kratkih kodova, ploča opcija tema, 2 bočne trake itd.). Ovo je sjajna tema za izradu internetskog bloga, portfelja ili izloga s čistom mrežicom za zidanje u stilu Pinterest.

10. Vasiliki

Vasiliki-Pinterest-WordPress-tema

Vasilikiis je besplatna tema za minimalnu zidarsku mrežu WordPress koja koristi jQuery Masonry rešetku za oblikovanje rešetke za stvaranje prelijepog izgleda na Pinterestu. Tema stvara rešetku na temelju posta koji prenosite i sadrži glatke animacije, zidanje, prilagođene izbornike, opcije tema, baner oglase i još mnogo toga. Za besplatnu temu postoje neke sjajne značajke.

11. 1Stranica

1page-Pinterest-WordPress-tema

1Page je premium blog masonerija i magazin WordPress tema za prodaju na Themeforest, ali dizajniran od strane An-Themesa. Ova tema uključuje prekrasnu galeriju za povlačenje i spuštanje, neograničene boje, neograničene bočne trake, zidanje, beskonačno pomicanje, sustav ocjenjivanja i pregleda, prilagođene widgete i još mnogo toga. Osim toga, tema je prijevod spreman i potpuno responzivan – tako da bez obzira na to gdje i kako korisnici pristupaju vašoj web lokaciji, mogu čitati svaki post koji dodate.

12. Shake Grid (Besplatno)

Shake Grid Pinterest Tema za WordPress

Besplatna tema Shaken Grid WordPress koristi prednosti zidne rešetke jQuery za stvaranje efekta popločanog Pinterest-a.Plus, kada ponovno promijenite veličinu preglednika, sličice posta automatski se preuređuju. Tema također koristi značajku WordPress-ove sličice za postizanje jednostavnog dodavanja slika, a isporučuje se s dvije sheme boja, fenomenalnim rasporedom galerija i widgetized bočnom trakom (puno sjajnih funkcija za besplatnu temu!).

13. Pinboard

Pinboard Pinterest WordPress tema

Očito nadahnut Pinterestom, Pinboard by Themify je solidna opcija ako želite blog o zidanoj mreži. Tema ima automatski raspored slaganja i beskonačno pomicanje (baš kao što je Pinterest). Pinboard je također u potpunosti reagiran, ima mogućnosti bilo za instaliranje WordPress-a, bilo za više web mjesta, dolazi s 3 izgleda (male, srednje ili velike sličice slike), animiranim gumbom natrag do vrha, 7 različitih skinova i još mnogo toga!

14. Tetris (besplatno)

Tetris Pinterest-WordPress-tema

Tetris je potpuno odgovarajuća tema poput WordPress-a nalik Pinterestu, a kreirao ga je AJ iz WPExplorera. Ova tema sadrži zidane početne i arhivske stranice i podržava razne formate posta (standardni, galerija, audio, video, poveznice i slike) tako da na svoju web stranicu možete dodati gotovo bilo koji sadržaj koji želite. Tetris je WordPress tema za jednostavno korištenje koja se izvrsno uklapa u osobne portfelje i blogove.

15. Remal

Remal Pinterest WordPress tema

Remal je tema zidane rešetke koja se prepuna opcija, opcija i više opcija. Tema je osjetljiva, koristi rešetku za zidanje izotopa kako bi postigla isti izgled kao Pinterest i dolazi s mnoštvom poštanskih formata (standardni, slika, na stranu, galerija, audio, citat, poveznica i video). Remal također sadrži ugrađenu društvenu razmjenu i oglasne prostore (putem widgeta), podršku s desna na lijevo i puno widgeta i kratkih kodova. Uz to postoje neograničene boje i mogućnosti pozadine – pa ako su opcije ono što želite, Remal će vam zasigurno isporučiti.

16. Gridly (Besplatno)

Gridly Pinterest WordPress tema

Čist i jednostavan, Gridly je nevjerojatna tema o minimalnim zidovima. Stvorena s obzirom na grafičke dizajnere i fotografe, ova tema održava fokus na sadržaju i minimalne je detalje. Tema je odgovarajuća, uključuje ploču s osnovnim opcijama, podržava istaknute slike, ima mogućnost prijenosa prilagođenog logotipa, uključuje dvije sheme u boji, potpuno podnožje u podnožju i koristi jQuery za izradu svog zidanog izgleda. Ako želite da bude jednostavno, Gridly je besplatna tema za vas.

17. Izložba

Izložite Pinterest WordPress temu

Izložba je elegantna, poravnana interpretacija teme zidane rešetke. Organiziran i funkcionalan, Izložba responzivno prikazuje sve vrste sadržaja (formati posta uključuju sliku, video, audio, poveznicu, citiranje, u stranu, galeriju, video i standardne) na jednostavan način naočigled. Osim toga, tema ima sjajne značajke kao što su integracija Mailchimp-a, prilagođeni widgeti, a budući da želite učlaniti u klub, dobit ćete i sve ostale teme The Kingdom Kingdom (sretno patka)!

18. Ultra rešetka

Ultra Grid Pinterest WordPress tema

Moderna i minimalna, Ultra Grid WordPress tema je prekrasna mreža koja je u potpunosti besplatna. Tema je idealna za kreativce s mnogim portfeljima koje žele prikazati u jednostavnom, ali elegantnom formatu rešetki (ali tema također podržava standardne i formate objava slika). Ultra Grid također ima integraciju na društvenim mrežama i sve bitne značajke teme koje vam trebaju minus od pahuljica.

19. PinSHOP

Pinshop Pinterest WordPress tema

Kad se Pinterest upoznao s e-trgovinom, rodio se Pinshop. Ova je tema izvrsna zidarska mreža e-commerce WordPress tema. Dodajte svoje proizvode i stavite ih da se na početnoj stranici beskonačno učitavaju. Korisnici mogu lako pregledavati cijeli svoj inventar bez potrebe za prevrtanje stranica. Košarica za korištenje čak koristi Ajax kako bi olakšala kupnju na jednoj stranici. Pinshop dolazi s 10 sjajnih kožnih boja, ima klizavi klizač proizvoda na početnoj stranici, uključuje gumb “povratak na vrh”, potpuno je reagiran, radi sa svim glavnim preglednicima i na većini mobilnih uređaja.

20. Mrežni portfelj (besplatno)

Grid Portfolio Pinterest Tema za WordPress

Grid Portfolio jednostavna je WordPress tema osmišljena da bude jednostavan portfelj rešetki. Tema je izvrstan način prikazivanja djela u obliku simgle slike ili kao složeni postovi u galeriji slika. Grid Portfolio je SEO optimiziran, radi s glavnim preglednicima i dolazi s podrškom za kontakt 7. Ako vam je ikada potrebna pomoć oko teme, uvijek možete nadograditi na premijsku verziju kako biste dobili podršku od autora teme.

21. Gridler

Gridler Pinterest tema za WordPress

Gridler je moćan jQuery grid portfelj njih. Lako je dodati sadržaj na svoj blog koristeći brojne formate posta (standardni, na stranu, galerija, veza, slika, citat, status, video, audio) i svoj portfelj (podrška za slike i videozapise), a zatim ih prikažite u atraktivnom zidarstvu izgled. Tema također uključuje ugrađeni alat za izradu obrazaca, podršku za Googleove fontove, prilagođene widgete za Twitter i Flickr i još mnogo toga!

22. Sampression Lite (besplatno)

Sampression Lite Pinterest tema za WordPress

Prekrasna Sampression Lite tema je bloga WordPress blog u stilu zidanog stila koji je prilagodljiv prema veličini kako bi odgovarao vašem pregledniku ili mobilnom uređaju. Ova tema uključuje sjajne opcije poput prilagođenih izbornika, prilagođenih widgeta, navođenih komentara, podrške za ljepljive bilješke i još mnogo toga. Čist izgled, ženstvena shema boja i jednostavan, ali elegantan jednoslojni izbornik sve čine ovu opciju sjajnom temom bloganja.

23. Inspirirajte

INSPIRE-zidanje-WordPress-tema

Inspire je čista crno-bijela rešetka za zidanje WordPress tema na Themeforest kreiran od strane BoostDev. Ova moderna tema savršena je za izradu internetskog bloga, portfelja ili časopisa. Tema dolazi s 5 različitih izgleda početnih stranica, prilagođenim postovima (tako da vaši čitatelji ne moraju ponovno učitati stranicu da bi pregledali vaše postove), fantastičnim filtrom u sivoj skali i super kul kliznim podnožjem s jCarouselom. I to nije sve – ova tema je izgubila više značajki koje se nalaze samo u premium temama.

24. Pronto (besplatno)

odmah bez-Pinterest-WordPress-tema

Pronto je minimalna tema WordPress-a za zidanje jQueryja. Tema sa automatskim prilagođavanjem pomiče stupce prema veličini preglednika, tako da posjetitelji na vašoj web lokaciji uvijek vide optimiziranu verziju vašeg sadržaja. Tema je spremna za početak bloganja odmah iz okvira – samo je instalirajte i započnite tipkati! Ostale sjajne značajke uključuju odjeljak s obavijestima, prilagođenu mogućnost logotipa, prilagođeni Flickr widget, podršku za lightbox i komentare s navojem. Pogledajte – Pronto bi samo mogao biti savršen za vaš blog!

25. Stil

TheStyle Pinterest WordPress tema

TheStyle koristi jQuery rešetku za stvaranje modernog bloga i portfelja WordPress teme. Moderna tema odlična je za osobne blogove i portfelje, a zahvaljujući elegantnim predlošcima stranica možete dodati mnoštvo galerija, stranica za kontakte, Sitemap, sjajan blog i još mnogo toga. Tema također uključuje 5 shema boja, potpunu lokalizaciju, kompatibilnost s popularnim preglednicima i fantastične Elegantne kratke kodove. Osim toga, to je članstvo u temi pa ćete dobiti i sve ostale Elegantne teme!

26. Pinstrap (Besplatno)

Pinstrap Pinterest Tema za WordPress

Twitter Bootstrap i Pinterest postali su PinStrap. Ova responzivna (i besplatna) WordPress tema je Pinterest tema poput rešetke izgrađena na Twitteru Bootstrap. Awesome mrežnu početnu stranicu ponovo možete prilagoditi vašem zaslonu (zahvaljujući dodatku Wookmark jQuery). Tema također ima Ajax učitavanje više, 2 uključuju Google fontove, podršku za okvir okvira i predloške stranica za lijevu bočnu traku, punu širinu i Sitemap. Ovo je nevjerojatna tema bez novca!

27. Elastik

Elastik Pinterest WordPress tema

Elastik je prekrasna mreža WordPress tema WPZoom-a. Tema koristi jQuery zidove za svoju početnu mrežnu stranicu. Tema dolazi s istaknutim klizačem početnih stranica, korisnim formatima objava (galerija, slika i video) i prilagođenim widgetima. Tema je također jednostavna za prilagodbu putem ploče s mogućnostima mijenjanjem boja, fontova, prijenosom logotipa i drugih elemenata.

28. Neravnoteža 2 (besplatno)

Neravnoteža Pinterest teme WordPress

Neravnoteža 2 odlična je besplatna opcija za atraktivan blog, portfelj ili web stranicu časopisa. Moderna tema sadrži jednostavan čist izgled mreže, fleksibilno widgetizirano zaglavlje i mogućnost društvenih medija. Jednostavnost teme daje joj brojne koristi, a budući da je besplatna nećete imati kupce kajati se ako vam ikad bude potrebno nadograditi za više značajki.

29. Bilježnica

Tvrtka Pinterest WordPress za prijenosno računalo

Notebook by Elegant Themes izvrstan je multimedijski WordPress tema za rješenje. Korištenje formata objava i CSS3 animacija ova tema pravi prvi dojam. Dodavanje standardnih, slikovnih, video i zvučnih postova bez problema. Uz to, ePanel pojednostavljuje prilagođavanje fontova, shema boja i pozadina (iako finaliziranje dizajna može potrajati neko vrijeme jer su sve ove mogućnosti neograničene). A budući da je Elegantna tema mjesto za članstvo, dobit ćete i ostatak njihovog portfelja tema!

30. gRID (Besplatno)

gRid Pinterest WordPress tema

Tema gRID-a od Bea Theme solidna je minimalna opcija za jednostavan blog i web mjesto s portfeljem. Čista tema spremna je za Wordress 3+, ima prilagođeni izbornik, ima izgled 4 stupaca, uključuje potpuno widgetized bočnu traku, automatski izrađuje sličice posta, ima predstavljenu opciju posta i uvijek možete nadograditi na premium paket za podršku. Ovo je općenito dobra tema za bloganje.

31. Cigla + zidar

Brick + Mason Pinterest WordPress tema

Brick + Mason je lijepo oblikovana tema portfelja rešetki. Razvijena s fotografima, dizajnerskim studijima i ostalim kreativcima na umu ova je tema savršena za prikazivanje velike količine rada u minimalnom formatu. Beskonačno pomicanje, zidana jQuery, prilagodljiv izgled, Googleova podrška za font, klizajuća bočna traka, neograničene mogućnosti boja, tamne i svijetle kože, opcija prilagođenog logotipa samo su neki od glavnih trenutaka ove sjajne teme.

Koju temu Pinterest-a koristite?

Jeste li koristili neku od gore navedenih tema? Podijelite svoja iskustva u nastavku! Postoji li tema nalik Pinterestu koju sam propustila da ste pronašli ili stvorili? Želim znati za to! Ostavite mi poruku u odjeljku za komentare!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map