30+ minimalnih WordPress tema 2020

mZa dizajnere ključni element vašeg arsenala trebao bi biti vaš portfelj. Vaš portfelj prepun primjera najnovijih i najboljih radova izvrstan je način za impresioniranje i uvjeravanje nove klijentele. Ovisno o vrsti dizajnera ili umjetnika koji imate, možda nećete imati potrebne vještine za razvoj web stranica za izgradnju vlastitog internetskog portfelja (ili možda jednostavno nemate vremena). Pa, ne bojte se, zaokružili smo neke od najboljih minimalnih WordPress tema savršenih za bilo koju web lokaciju dizajnera. Započnimo!


Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. Anders

Anders Clean multi-concept portfeljska tema

Info & DownloadView Demo

Ako tražite fleksibilnu temu koju možete koristiti za izradu portfelja, bloga, trgovine ili minimalne poslovne stranice, Anders je za vas. Ova tema uključuje 15 zapanjujućih i raznolikih dizajna početnih stranica, uključujući portfelj, izlog projekta, okomiti klizač, agenciju, vrtiljak, trgovinu i interaktivne stilove veza. Odaberite jedan od 6 stilova zaglavlja, 12 popisa portfelja i višestrukog izgleda bloga kako biste stvorili savršen dizajn web mjesta. Savršeno dizajniran za predstavljanje svog portfelja na mreži, Anders ima sve što trebate. Čak i odjeljke za svoj tim i cijene. Osim toga, tema je kompatibilna s popularnim dodacima kao što su WooCommerce, obrazac za kontakt 7 i WPML.

2. Ukupno

Najbolje minimalne teme WordPress: Ukupno

Info & DownloadView Demo

Total je jedna od naših najpopularnijih i najprodavanijih tema svih vremena (WPExplorer). Tema ima vrlo čist / osnovni dizajn prema zadanim postavkama, koji se može lako prilagoditi putem Live Customizera i možete stvoriti gotovo bilo koju vrstu web mjesta sa svim ugrađenim opcijama, izgledima i modulima za pravljenje stranica. No ono što ovu temu čini jednom od najboljih minimalnih WordPress tema koje možete kupiti je da je to demonstracija jednostavnog pokretanja od 40 i više godina, fleksibilne opcije i kod za prilagođavanje programerima.

3. Neve (besplatno)

Neve WordPress tema

Izgradite čistu i klasičnu stranicu s Neveom. Ova lijepa besplatna tema zamišljena je da bude lagana, brza i kompatibilna sa gotovo svim popularnim proizvođačima stranica na tržištu. Tema je kompatibilna s Gutenberg, Elementor, Beaver, SiteOrigin, Brizy, Visual Composer, pa čak i Divi. Osim toga, spreman je za mobilne uređaje, tako da će vaša web lokacija izgledati sjajno na bilo kojem uređaju. Ali čak i ako želite izgraditi minimalno web mjesto, vrijedno je razmisliti o nadogradnji na Neveov premijski plan za dodatne značajke kao što su pomicanje do vrha, bijelo označavanje i prilagođeni pojačivači za Elementor, WooCommerce, blog i zaglavlja (ovisno o planu).

4. Ineco

Najbolje minimalne teme za WordPress: Ineco

Info & DownloadView Demo

Ako vam je potrebna univerzalna minimalistička stranica, detaljnije pogledajte ovu temu. Ineco se isporučuje s mnogim inačicama stranica i funkcija radi zadovoljavanja većine korisnika. Instalacija ove teme oduzeće vam samo nekoliko minuta. Ineco podržava najpopularnije premium dodatke i dodatke koji omogućuju stvaranje sadržaja bez vještina kodiranja. Visual Composer Page Builder sa svojih 40+ prilagođenih kratkih kodova pomoći će vam da izgradite vaše web mjesto bez problema.

5. xPression

xPression Minimalna WordPress tema za blogove

Info & DownloadView Demo

Ova čista, moderna i elegantna tema savršeno je prilagođena internetskim osobnim blogovima, modnim blogovima, putopisnim blogovima i još mnogo toga. xPression se puni s puno unaprijed dizajniranih stranica zbog kojih će vaš mrežni resurs izdvojiti kilometar. Nudi tri stila početne stranice zajedno s drugim stranicama, tj .: popis blogova, singl bloga, kontakt i otprilike. Tema je izgrađena korištenjem jednog od najpopularnijih alata za crtanje i spuštanje elemenata Elementa ili povrata. Opcije alata za prilagodbu teme WordPress uključuju pregled promjena promjena uživo, pa čak ni nećete trebati ponovno učitati stranicu da biste vidjeli svoje izmjene i dopune.

6. Ilustrirajte

Najbolje minimalne teme WordPress: Ilustriraj

Info & DownloadView Demo

Dizajneri za ilustracije uistinu su tema za dizajnere. Nastalo u suradnji s Blaž Robar, ova uber jedinstvena tema savršena je za sve vrste umjetnika. Sjajne značajke poput prilagođenih vrsta posta, prekrivanja slika kodiranih bojama i paleta boja (poput onih koje vidite na Dribbbleu) samo su vrh ledenog brijega.

7. Lily Daily

Lily Daily Blog WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Ako tražite bolje performanse, čistiji dizajn, veću brzinu opterećenja i ugodniji doživljaj, pokušajte s Lily. Možete odabrati između 10 različitih izgleda za svoju početnu stranicu, stranice arhiva, stranice autora, stranice s rezultatima pretraživanja, oznake i kategorije i koristiti razne mogućnosti za oblikovanje bloga. Tema je vrlo jednostavna za korištenje i pokreće je HTML5 / CSS3 / Bootstrap. Ljepljiva navigacija posjetiteljima će pružiti brz pristup bilo kojim informacijama na vašoj web lokaciji. Lily je spremna za prijevod i sadrži .pot datoteku, pa će vaš blog biti svojevrsni međunarodni resurs.

8. staza

Najbolje minimalne teme za WordPress: Staza

Informacije i preuzimanje

Hrabar i lijep, Trail je odlična opcija za prikazivanje svog rada na mreži. Velike slike ove teme, čist izgled i tipografija koju lako čitaju omogućuju čitateljima da se usredotoče tamo gdje želite – na svoj rad. Tema je također responzivna, može prikazivati ​​paralakse slike i spremna je s filtrirajućim portfeljem.

9. Webion

Webion Minimalni univerzalni element WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Ova tema ima potpunu kompatibilnost za Elementor WP Page Builder. S Elementor-om dobijate kompletan paket widgeta besplatno. Uključeni su i widgeti poput karusela, Google karata itd. U kombinaciji s temom Webion izrada web stranica je jednostavno i učinkovito (plus ne zahtijeva vještine kodiranja).

10. Oriana

Minimalni portfelj i fotografija WordPress teme za Oriana

Info & DownloadView Demo

Oriana je kreativna, vrhunska, potpuno odgovorna tema. Kreativnim ljudima daje mogućnost da se predstave na izvanredan način. Većinu aspekata Oriane, kao što su akcentna boja, Google fontovi i mnogi drugi, možete konfigurirati pomoću ugrađenih opcija. Demonstracija teme vrlo je jednostavna za instaliranje u jednom kliku tako da za trenutačno možete imati web mjesto spremno za mrežnicu i prevođenje.

11. Ambijent

Najbolje minimalne teme za WordPress: Ambijent

Informacije i preuzimanje

Savršena za ljubitelje popularnog okvira Genesis, tema Ambiance dijete savršen je način za izgradnju vašeg mrežnog portfelja pomoću Genesisa. Ova je tema prilagodljiva mobilnim uređajima, uključuje prilagođeno zaglavlje i predstavlja sve vaše sjajne istaknute slike sprijeda i u sredini (što je izvrsno za upotrebu kao osnovni portfelj).

12. Orao

Minimalna tema za WordPress, orao koji odgovara

Info & DownloadView Demo

Eagle u potpunosti odgovara minimalnoj WordPress temi namijenjenoj agencijama. Njegov čisti dizajn i blog omogućavaju bilo kojem solo profesionalcu, agencijskom poslu, kreativnim agencijama, tvrtkama za arhitekturu ili dizajn interijera, fotografskom studiju itd. S lakoćom promoviraju svoj posao ili posao. Funkcija demo uvoza jednim klikom, prilagodljive opcije tema i kratki kodovi olakšavaju brzo mijenjanje gotovo svega.

13. Koi

koi

Info & DownloadView Demo

Koi je odličan način za prikazivanje mnoštva svojih djela. S čistim i organiziranim izgledom temeljenim na mreži, ova je tema savršeno prikladna za bilo koju kreativnu vrstu web mjesta. Uz to, ova tema dolazi sa 6 besplatnih dodataka, CSS3 efektima filtera, brojačem pregleda portfelja, podrškom za lightbox i još mnogo toga.

14. lješnjak

Hazel minimalistička višenamjenska WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Hazel je prilagodljiva tema s ugrađenim mega izbornikom i potpunom integracijom WooCommerce dizajna. Sadrži više tipografskih opcija s preko 800+ Google fontova, mogućnosti prilagođenih stranica za web stranice s više stranica, različite vrste i stilove portfelja. Osim toga, WPML i prijevod su spremni. Uz to, Hazel se isporučuje s mnoštvom korisnih elemenata za pravljenje vizualnih stranica i mnoštvom unaprijed konfiguriranih izgleda.

15. Tinta

tinta

Informacije i preuzimanje

Tinta je fantastičan filtrativni predložak portfelja s korisnim lijevo poravnanim izbornikom. Tinta je jednostavna za korištenje i navigaciju, a tinta je također prilagođava bilo kojoj veličini zaslona. Tema također sadrži pozadinske slike preko cijelog zaslona koje možete postaviti na temelju stranice da biste svakom postu, stranici ili portfelju dodali jedinstven dizajn.

16. Bookworm

Bookworm FullScreen WordPress tema

Info & DownloadView Demo

BookWorm dizajniran je posebno za autore i izdavače. Web dizajn na cijelom zaslonu pomoći će vam da u trenu predstavite svoja djela i osobne detalje. Minimalni, čisti, prilagodljivi izgled olakšava postavljanje nedavno objavljenih ili nadolazećih izdanja knjiga na vašu početnu stranicu. Plus Bookworm ima značajke poput autorskih profila, prethodno objavljenih odjeljaka knjiga, autorovog bloga, nedavno objavljenih ili nadolazećih detalja o izdanju knjige itd..

17. Sjever

sjeverno

Informacije i preuzimanje

Čista, podebljana i elegantna tema Sjevera lijepa je opcija mrežnog stila za vaš rad. Prilagođeni widgeti za Twitter, Flickr i Dribble svojim čitateljima olakšavaju praćenje zajedno s vašim trenutnim projektima. Prilagođene galerije tema i portfelj također čine dašak dodavanja slika, audio datoteka i videozapisa.

18. Mindelo

Mindelo Minimalan WordPress Tema portfelja

Info & DownloadView Demo

Ova potpuno odgovarajuća tema opremljena je Visual Composer Drag & Drop Page Builderom kao i dodatkom Slider Revolution. A u slučaju da vašoj tvrtki treba višejezična stranica, Mindelo također dolazi s višejezičnim dodatkom WordPress upravo u tu svrhu. Tema je izrađena na Bootstrapu, jednom od najpopularnijih okvira HTML, CSS i JS za razvoj brzih mobilnih prvih projekata na webu.

19. Prostori

Najbolje minimalne teme WordPress: Prostori

Info & DownloadView Demo

Čist i jednostavan, Spaces je super minimalna WordPress tema s bogatim portfeljem – zbog čega mislimo da je jedna od najboljih minimalnih WordPress tema na tržištu. Ova je tema vrlo pogodna za dizajnere koji bi možda željeli prodavati i svoje vlastite proizvode, jer ova tema podržava i Easy Digital Downloads i WooCommerce za jednostavno postavljanje e-trgovine..

20. Camila

Camila Minimalni blog WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Tema Camila snažno naglašava čitljivost teksta. Može se koristiti kao osobni blog, časopis ili časopis i vrlo je jednostavno za postavljanje i upotrebu. Ako ne želite da dizajn nadmaši vaš sadržaj, odabir Camile je odličan izbor jer je to tema koja je prvi sadržaj. Ako ste fotograf, možete stvoriti prekrasne galerije koje će pokazati vaše najbolje radove jednostavno bez potrebe za kodiranjem. Ako ste umjetnik ili kreativna osoba, možete pokazati svoje talente, a ne blještave trikove dizajna.

21. Savojski

Savoy - minimalistička AJAX WooCommerce tema

Savoy je zabavan i minimalan način prikazivanja galerija svojih proizvoda. Jednostavno dodajte svoje proizvode galerijama slika (putem WooCommercea) i oni se prikazuju na jednostavnoj početnoj stranici u obliku rešetke. Na ovaj način klijenti mogu pregledavati sav vaš posao bez potrebe za ponovnim učitavanjem stranice (ogroman ušteda vremena).

22. Narya

Narya Blog Blog WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Narya uključuje sve kako biste udovoljili vašim kreativnim potrebama: društveni mediji, e-trgovina, zapanjujuće galerije, alati za upravljanje oglasima, integracije gumba za dijeljenje s pažnjom na detalje i stil. Njegova je tipografija elegantna i neupadljiva, a tema sadrži klizače kako bi na najnevjerovatniji način prikazali vaš sadržaj. Želite prilagoditi malo postavu koja odgovara stilu vaše marke? Narya također uključuje jednostavnu ploču s opcijama tema Narya za jednostavne promjene.

23. Volta

Volta

Info & DownloadView Demo

Volta je impresivna opcija portfelja koja uključuje 3 varijacije glavnog zaslona. Odaberite sadržaj ili klizač sadržaja, pozadinu videozapisa ili slike kada korisnici prvi put slete na vaše web mjesto. Tema također uključuje lijepe i minimalne portfelje koji su u potpunosti odgovorni i spremni za mrežnicu.

24. Neonix

WordPress Tema Neonix Digital Agency

Info & DownloadView Demo

Neonix je poslovna WordPress tema idealna za digitalne agencije, web studije, osobne blogove / portfelje, SEO stručnjake i ostale davatelje digitalnih usluga. Potpuno je reagiran i spreman za prijevod, tako da vaša publika neće biti ograničena u smislu uređaja ili lokacije. Ne trebate nikakva znanja o kodiranju ako želite stvoriti web mjesto pomoću Neonixa – samo upotrijebite primjer uzorka za izradu web stranice u roku od nekoliko minuta.

25. KEO

KEO Višenamjenska tema

Info & DownloadView Demo

KEO je odgovarajuća tema izvrsna za web agenciju, fotografski studio, trgovinu, startup, freelancer, V-karticu i druge. Tema je izgrađena na intuitivnom i zgodnom Qoob graditelju koji nudi obilje funkcija prilagodbe za vaš sljedeći projekt. Izradite potpuno novu web stranicu ispočetka uz pomoć alata za izgradnju i internetske dokumentacije.

26. Otkrivanje

Najbolje minimalne teme za WordPress: Otkrivanje

Informacije i preuzimanje

Reveal zapravo ima izvrstan, filtriran portfelj. Ova je tema čista i minimalna, tako da se vaši projekti ističu, a elegantno gledanje ajaxa impresivna je dodatna značajka. Tema također uključuje opcije prezentacija, prilagođene widgete, gumbe i još mnogo toga što očekujete od najboljih minimalnih WordPress tema.

27. Chela

Chela Minimal Agency WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Chela je super lagana, minimalna i moderna tema savršena za agencije i slobodnjake. Potpuno je reagiran i izgleda sjajno na svim uređajima. Tema je opremljena naprednim prilagođenim poljima, što je savršeno rješenje za bilo koju WordPress web stranicu kojoj su potrebni fleksibilniji podaci poput ostalih sustava za upravljanje sadržajem. Plus uključeni Owl V2 / Carousel dodatak koji omogućuje jQuery dodatak omogućuje stvaranje prekrasnog odzivnog klizača klizača.

28. Grafix

Najbolje minimalne teme za WordPress: Grafix

Informacije i preuzimanje

Grafix je profesionalniji portfelj s elegantnim i minimalnim dizajnom. Tema ima sjajan portfelj za vaš rad, a lako je napraviti temu vlastitu pomoću ugrađenih opcija za prilagođene boje i slike pozadine.

29. Moroseta

Moroseta Travel Blog WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Moroseta dolazi s 5 izgledima bloga i 4 izgleda za jedan pojedinačni post, tako da ćete imati što odabrati. Prilagođeni klizač olakšava ukrašavanje bilo kojeg posta, a live Customizer omogućuje glatki postupak prilagodbe. Ova tema za bloganje WordPress-a je također spremna za widget, tako da možete proširiti njenu funkcionalnost dodacima WooCommerce i MailChimp, JetPack, Kontaktnim obrascem 7 itd..

30. Oznaka

Najbolje minimalne teme WordPress: oznaka

Info & DownloadView Demo

Oznaka je čista tema portfelja na cijelom zaslonu s jednostavnim opcijama prilagodbe (za sheme boja, akcentne boje, google fontove i više). Uključeni prilagođeni widgeti, predloške stranica, cusotm prečaci i oblikovani formati posta čine dodavanje vašeg sadržaja jednostavnim.

31. Inspiro

Najbolje minimalne teme za WordPress: Inspiro

Info & DownloadView Demo

Iako je Inspiro stvoren s obzirom na fotografe, ova minimalna WordPress tema savršeno je pogodna za sve dizajnere ili umjetnike koji traže stilski i minimalnu temu. Mogućnosti prezentacija za cijeli zaslon, galerija, pa čak i WooCommerce čine ovu temu izvrsnom opcijom.

32. Podrijetlo

Najbolje minimalne teme WordPress: podrijetlo

Info & DownloadView Demo

Origin je jednostavna mreža koja se ne temelji na temi portfelja margina koja je savršena za prikazivanje vaših slika. Tema je potpuno odgovarajuća, pa čitatelji mogu odjaviti da radite na radnim površinama, tabletima i mobilnim telefonima. Osim toga, tema uključuje mnoštvo opcija za prilagođene boje, izgled i čak oglase.

Završavanje našeg skupa najboljih tema s minimalnom WordPressom

Eto vam – preko 30 nevjerojatnih premium minimalnih WordPress tema za odabir. Naravno, postoje i neke sjajne besplatne teme. Ako imate mali proračun, možda biste trebali pogledati našu elegantnu besplatnu WordPress temu, Pronto besplatnu WordPress temu i Photo besplatnu WordPress temu. Ili brzo pretraživanje “portfelja” na WordPress.org također će vam ponuditi puno drugih opcija za besplatne teme. Sjetite se samo da s besplatnim temama nećete dobiti iste sjajne premijske značajke i podršku koje dolaze s plaćenom temom. Premium teme su vrijedne cijene, pogotovo kad birate temu za svoj profesionalni internetski portfelj.

Ako imate što dodati ili ako mislite da smo propustili stvarno fenomenalnu temu, javite nam u komentarima u nastavku. Voljeli bismo čuti koje su vaše omiljene minimalne WordPress teme!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map