25+ najboljih hotelskih WordPress tema 2020

Najbolje hotelske teme za WordPress za ugostiteljske tvrtke

Web stranica nudi vam veliku izloženost. A za hotelijerstvo i ugostiteljstvo potrebna vam je stranica koja je ne samo lijepa, već i jednostavna za korištenje. Unesite najbolje hotelske WordPress teme (po našem mišljenju), a vaše traženje savršenog predloška završava ovdje.


Prije smo pokrivali dodatke za najbolju formu za rezervaciju, ali današnji post predstavlja uzorkovanje nekih od najboljih WordPress hotelskih tema na webu. Slobodno upotrijebite bilo koju temu iz ove kolekcije za izradu web stranica za rezervacije ili prikaz vaših hotelskih usluga.

Dovoljno je reći da su sve teme s ovog popisa odgovaraju i odgovaraju najboljim web standardima. Samo odaberite jednu, kreirajte dječju temu, prilagodite se i prebacite vaš hotelski posao na novu razinu.

Ako ste spremni, započnimo s našim odabirom najboljih hotelskih WordPress tema (kratka napomena – danas bismo mogli pokriti toliko mnogo njih, ali ako imate temu za dodavanje, javite nam u odjeljku s komentarima).

Odricanje: WPExplorer je podružnica za jedan ili više proizvoda navedenih u nastavku. Ako kliknete vezu i izvršite kupnju, mogli bismo napraviti proviziju.

1. Booklium

Booklium Hotel WordPress tema

Informacije i preuzimanjePogledajte demonstraciju

Tema hotela Booklium i iznajmljivanje WordPress-a moćan je i bogat izbor mogućnosti za promociju smještaja bilo koje razine. Hotel, hostel, pansion, noćenje s doručkom, vile – sve to može stvoriti elegantnu i elegantnu web stranicu zahvaljujući modernom dizajnu Bookliuma i moćnoj jezgri upravljanja.

Booklium nudi 5+ jedinstvenih demonstracija kako bi se što više približili vašim potrebama, pri čemu je svaki demo posvećen zasebnoj vrsti smještaja (hotel, vila, hostel itd.). Da bi vaše iskustvo bilo još pojednostavljeno, svi uzorci podataka su automatski automatski zahvaljujući ugrađenoj značajki demo uvoza jednim klikom..

Kada je riječ o upravljanju vašim smještajnim objektima, Booklium uključuje vrhunski dodatak MotoPress Hotel Booking koji s temom dolazi potpuno besplatno. Rezervacija hotela dodaje vjerodostojnu i moćnu jezgru upravljanja vašoj web stranici. Među njezinim značajkama su neograničeni smještaj, višestruka rezervacija u jednom računu, obrazac pretraživanja imovine koji je spreman za mobilne uređaje s prilagođenim atributima, fleksibilna pravila rezervacije, promjenjive cijene, OTA sinkronizacija, dodatne usluge prijenosa i još mnogo toga.

Booklium nije samo moderan i moderan predložak, već je i moćan alat za pojednostavljenje vašeg poslovanja. Pomoću njega možete jednostavno izgraditi web stranicu, dodavati smještaj, upravljati rezervacijama i primati plaćanje (podržanih više mrežnih pristupnika plaćanja).

2. Hotello

Rezervacija hotela za WordPress temu

Info & DownloadView Demo

Hotello je sjajna hotelska tema WordPressa prilagođena bilo kojem ugostiteljskom poslu. Tema je bila osmišljena kako bi vam olakšala izrada web stranice hotela. Instalirajte bilo koji od oglednih demonstracija u samo dva klika. Zatim upotrijebite uključene programere i programe za prilagodbu stranica da biste oblikovali web mjesto. Uz prilagođene SVG ikone, 850+ Google fontova, mogućnosti boja i više vaših opcija prilično su beskrajne.

No ono što Hotello izdvaja su uključene specifičnosti gostoprimstva. Tema dolazi s cjelovitim sustavom rezervacija hotela spremnim za rezervacije. Možete čak i prihvaćati plaćanja putem Interneta! Osim toga, upravitelj sobe olakšava vama (i gostima) da provjerite raspoloživost na temelju datuma ili broja ljudi. Želite li ponuditi popuste sredinom tjedna ili povećati cijene za vrhuncu sezone? Nema problema – Hotello podržava fleksibilne cijene.

Ostale važne značajke uključuju obrasce za rezervaciju u skladu sa GDPR-om, višejezičnu / prevoditeljsku podršku, kompatibilnost preglednika i potpuno odgovarajući dizajn. Dakle, bez obzira kada, gdje ili kako gosti posjećuju vašu web stranicu hotela, svaki će put izgledati lijepo.

3. Oceanica

Oceanica Hotel WordPress tema s rezervacijskim sustavom

Oceanica Hotel Booking WordPress tema dolazi sa stilskim, elegantnim dizajnom i prilagođenim sustavom za rezervaciju WordPressa. Dakle, ako gradite web stranicu za hotel, noćenje s doručkom, apartmane, najam za odmor ili sličan objekt, ova je tema krajnje rješenje za vaše potrebe.

Oceanica je potpuno prilagodljiv – dolazi s neograničenim bojama, 3 izbornika zaglavlja i jednim podnožjem koji se mogu uređivati, izgledom na cijelom zaslonu i mrežnom sustavu, integracijom nativne WordPress funkcionalnosti i mnogim drugim sjajnim značajkama.

Ovu temu hotela pokreće MotoPress dodatak za rezervaciju hotela za WordPress, kojem je posvećen potpuno ugostiteljski posao. Uz njegovu pomoć možete na lijep način stvoriti popis smještaja, omogućiti plaćanje uživo i sinkronizirati sve svoje rezervacije preko putnih kanala poput Airbnb-a.

Štoviše, sustav rezervacija omogućuje vam stvaranje fleksibilnih sezonskih cijena i postavljanje cijena smještaja, nudeći online rezervaciju soba s plaćanjem ili bez plaćanja, prodajete dodatne pakete i usluge, blokirate opciju rezervacije za određene datume, konfigurirate automatsku ili ručnu kontrolu potvrde rezervacije, kreirate kuponi s popustom za putnike, pregledajte i upravljajte svim rezervacijama kroz zgodan kalendar za rezervaciju, sinkronizirajte sve direktne rezervacije web-mjesta s onima iz mrežnih turističkih agencija poput Rezervacije itd..

4. Bellevue

tema bellevue hotela wordpress

Info & DownloadView Demo

Bellevue je odgovarajuća premium WordPress tema za noćenje i doručak i hotele. Ova prekrasna WordPress tema najbolja je za odmor za odmor, kuće na plaži, planinske kuće, ljetne kabine, vikendice i hotele. Ova tema ima sve. To uključuje sve što biste očekivali od premium WordPress teme, a to će vam pomoći u izgradnji fantastične web stranice hotela ili noćenja s doručkom..

Bellevue ima posebne nišne značajke koje će olakšati i uspješnije pokretanje smještaja s doručkom, hotelima ili kućama za odmor. Kalendari dostupnosti, obrasci za rezervaciju, obrasci za prijavu i mrežni sustav plaćanja samo su neke od značajki u paketu.

Internetske transakcije mogu se lako dodati zahvaljujući uključivanju WooCommercea. Bellevue uključuje 7 prekrasnih nišnih demonstracija jedinstvenih stilova smještaja. Bellevue također uključuje 5 stiliziranih logotipa, 50 slojevitih Photoshop datoteka, Pro verziju Master Slider-a i Premium verziju WP Booking System-a, kao i podršku za nekoliko korisnih WordPress dodataka.

Ova WordPress tema pomoći će vam da pojednostavite i automatizirate postupak rezervacije, impresionirati svoje posjetitelje prekrasnim dizajnom i pretvoriti kupce u kalendare dostupnosti, ugrađene u obrasce i kupiti stranice.

5. Preklopite

Prekrijte višenamjensku WordPress temu

Info & DownloadView Demo

Kriesi je poznati autor WordPress teme, zahvaljujući remek-djelima kao što je Enfold. Izgrađen na Avia Framework-u, Enfold je pravo umjetničko djelo.

Sa 30+ demonstracija ne morate izrađivati ​​web lokaciju ispočetka. Demo možete uvesti odmah, široko prilagoditi i čak kombinirati značajke različitih demo podataka.

Enfold sadrži uređivač sadržaja s povlačenjem i ispustanjem koji vam pomaže da nadopunite vaše izgleda na način koji je nezamisliv. Uz to, ova hotel WordPress tema sadrži fantastično administrativno područje i dokumentaciju.

Da se pokrenu, korisnici često hvale Kriesi za izvanrednu podršku, tako da ste u dobrim rukama.

6. Hotel Master

hotel majstor wordpress tema

Info & DownloadView Demo

Hotel Master nudi vam elegantan dizajn i moćne značajke u jednom paketu. Mislim, ova gostoljubiva WordPress tema dolazi s ugrađenim značajkama kao što su sustav rezervacija, galerije, rezervacije i portfelj između ostalog..

Hotel Master je savršena WordPress tema za tipične restorane kao i za hotele koji nude smještaj. Nevjerojatno je jednostavno prilagoditi i nudi vam neograničene mogućnosti za pretvaranje stranice na bilo koji način.

Ipak, tema uspijeva ostati bez nabora koda, što znači da dobijate brzo učitavanje stranica i bolje korisničko iskustvo. To mora biti tajna sjajne teme; dodajte sve kritične značajke bez naleta.

Hotel Master nadilazi dizajn i nudi vam sustav upravljanja hotelima bez ogromnih troškova ili strme krivulje učenja.

7. Belafonte

Tema hotela Belafonte WordPress

Info & DownloadView Demo

Belafonte je responzivna i minimalistička tema o WordPressu za hotele i gostoprimstvo koju je dizajnirao Hermes Themes. Ova je tema piksela pogodna za hotele, gostionice, odmarališta, vremenske zakuse, noćenje i doručak, pa čak i za privatna mjesta za odmor za odmor. Čist izgled, jednostavan vertikalni izbornik, prilagodljiv dizajn i elegantne galerije čine ovu temu odličnim izborom za slikovite lokacije koje žele privući nove posjetitelje.

Tema koristi jednostavne predloške stranica, tako da možete brzo postaviti svoju stranicu hotela. Dizajniran za prikazivanje vaših fotografija, početna stranica Belafonte sadrži prezentaciju za slike visoke rezolucije. Dodajte svoje sobe i apartmane pomoću predložaka stranica i odjeljaka za informacije, galerije slika i cijene. I društvena integracija potiče goste da dijele vašu web stranicu sa svim svojim prijateljima.

Belafonte uključuje sve sjajne značajke koje biste očekivali od kvalitetne teme WordPress hotela i gostoprimstva. Dodajte sobe s potpunim opisima i popisom značajki, tablicu korisnih soba i cijena kako bi gosti na prvi pogled vidjeli vaše cijene, galerije vaših događaja ili objekata, pa čak i prethodna svjedočenja klijenata kako bi se potencijalni gosti mogli odlučiti. Osim toga, obrazac za kontaktiranje i rezervacija izvrstan je način da vam gosti pošalju poruku o traženom boravku, tako da lako možete pratiti tko dolazi i kada.

Ostale sjajne značajke uključuju odjeljak o nadolazećim događajima (sjajan za objave o ljetnim luausima, zimskim skijaškim izletima, spa vikendima i još mnogo toga), čitav blog na kojem možete pisati o onome što je vaš posao radio i puno korisnih izgleda stranica koje možete koristiti za dodavanje stranica za blagovaonice, salone, prostor za vježbanje i još mnogo toga.

8. Hotel Calluna

tema calluna wordpress hotela

Info & DownloadView Demo

Veliki okviri značajki, veliki fontovi i svjež dizajn zaslužuju Hotel Calluna ugodno mjesto na našem popisu danas. Nemoj me krivo shvatiti; ovo nisu jedine značajke zbog kojih je ova tema miljenik mnogih vlasnika web stranica.

Iako je lijepo imati lijep, ali jednostavan dizajn, Bellevue gura stvari znatno višim s ugrađenim obrascima za rezervaciju i rezervaciju, kalendarom, Easy WP Hotelier dodatkom i neograničenim mogućnostima prilagođavanja.

Povrh toga, Hotel Calluna isporučuje s tri stila zaglavlja, prilagođenim kratkim kodovima, WPBakery graditeljem stranice s povlačenjem i ispuštanjem, jednim uvozom demo uvoza, prilagođenim vrstama pošta za događaje / ponude i ugrađenim mega meniom među ostalim.

9. Adomus

tema adomus hotela wordpress

Info & DownloadView Demo

Adomus u središte pozornosti stavlja vaš sadržaj, a jedna od inačica početne stranice nudi vam dovoljno prostora za postavljanje SEO sadržaja.

Ova hotelska WordPress tema dolazi s dodatkom HBook istog autora. HBook dodaje značajke kao što su obrasci za rezervaciju, integracija gateway-a, kalendari dostupnosti, upravljanje rezervacijama i puno više.

Na stranu značajki specifičnih za dodatak, Adomus se može pohvaliti i drugim značajkama, uključujući, ali ne ograničavajući se na, demo uvoznikom s jednim klikom, odjeljke za prevlačenje i ispuštanje i prelijepe galerije.

Adomus je lako prilagoditi, što znači da možete obnoviti web mjesto u nekoliko minuta.

10. Jedrenje

tema jedrenja hotelskim wordpressom

Info & DownloadView Demo

Spektakularni rezultat onoga što se događa kada sastavite HTML5, CSS3 i Bootstrap 3, Sailing vam nudi prekrasan dizajn i izvrstan rezervacijski sustav za pokretanje bilo koje hotelske web stranice.

Ovaj loš momak nudi vam potpunu kontrolu nad svim kritičnim područjima vašeg ugostiteljskog posla, kao što su rezervacije / upravljanje sobama, cijene, izvještavanje, plaćanja, upravljanje kupcima i puno više. S uključenim ThimPress potpisom dodataka za rezervaciju soba, klijenata, kalendara dolaska, dostupnosti soba, cijena, kupona i izvještaja jednostavno je.

Tema također dolazi s više od pet demonstracija jednim klikom, efektima paralaksa, programom za crtanje i spuštanje stranica, neograničenim bojama / kožama, jednim ili višestranskim izgledom, ikone Awesome Font – i to je samo vrh ledenog brijega.

11. Slobodno vrijeme

temu slobodno vrijeme wordpress hotela

Info & DownloadView Demo

Savršena za toplice, odmarališta, klubove, hotele i sve ugostiteljske tvrtke, tema hotela Leisure WordPress naoružava vas snagom koja vam je potrebna da vodite borbu za svoju konkurenciju.

Zatim ih pobijedite i ostavite ih u prašini pomoću super brzih stranica i mnoštva značajki koje će vam donijeti veći broj korisnika na automatskom pilotu. Hotel Leisure ne razočara u pogledu dizajna, ali nalazi se u odjelu značajki gdje ova tema sjaji.

Hotel Leisure dolazi s hotelskim značajkama kao što su dva unaprijed ugrađena demonstracija, dodatak Simple Weather, WPBakery web stranica za izradu stranica, neograničene boje, SEO-friendly, CSS3 animacije i integracija društvenih dijelova između ostalog.

12. Hotel Soho

tema za hotel wordpress hotela

Info & DownloadView Demo

Vidjeli smo da programeri tema sve rade kako treba, ali ne samo za korištenje. Ne QuiteNiceStuff, autor elitne snage iza hotela Soho, čista, bogata značajka i jednostavna tema hotela WordPress.

Soho Hotel najpoznatiji je po značajkama kao što su sustav rezervacija s provjerom dostupnosti uživo, mogućnost dijeljenja podataka s Airbnb, Booking.com i ostalim uslugama koje podržava iCal, sezonske cijene i pristupnici s više plaćanja.

Također, dobivate kodove kupona, neograničene boje, polja prilagođenog obrasca, demo podatke, WPBakery web stranicu za pravljenje stranica i praktičnu ploču s temama koje ćete spomenuti samo nekoliko.

13. TheGem

TheGem Creative višenamjenska WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Višenamjenska WordPress tema svih prava, TheGem je fantastična tema za sve vrste web mjesta, uključujući i vašu web lokaciju za ugostiteljstvo.

Za razliku od nekih hotelskih WordPress tema na ovom popisu, TheGem ne isporučuje posebne hotelske značajke. Ipak, vrhunski je suparnik u pogledu značajki i korisnosti.

Uostalom, uvijek možete dodati posebne značajke hotela pomoću dodataka. Štoviše, tema ima 150 + demo stranica s dvije izričito napravljene za hotele.

TheGem isporučuje s mnoštvom opcija za prilagodbu, 14 stilova bloga, neograničenim izgledima stranica, 60+ elemenata dizajna i toliko više.

14. Arkadija

Arcadia Hotel WordPress tema

Ako volite pojednostaviti stvari, zaljubit ćete se u temu Arcadia Hotel, jednostavnoj, ali moćnoj WordPress temi za tvrtke u ugostiteljstvu.

Arcadia je klasična tema za toplice, hotele, hostele, odmarališta i svaki drugi posao koji zahtijeva dizajniran dizajn i moćan sustav rezervacija.

Značajne značajke uključuju upravljanje smještajem, čarobnjaka za rezervaciju, događaje, izjave i neograničene kože između ostalog.

Tema Arcadia Hotel WordPress usredotočena je na vašeg kupca, postavljajući značajke koje su im najviše potrebne ispred. Za profesionalan, ali ne pretjerano stiliziran izgled, možda biste trebali razmotriti ovu temu.

15. Rajska uvala

WordPress tema hotela Paradise Cove

Info & DownloadView Demo

Želite temu hotela koja je spremna za upotrebu? Paradise Cove je vrhunska hotelska i ugostiteljska tema koju je stvorio Themefuse i nudi jednostavne mogućnosti, tako da možete početi uzimati rezervacije što prije. Ova je tema moderna opcija za hotele, odmor za odmor, zakup vremena, gostionice i još mnogo toga.

Paradise Cove dolazi s korisničkim predlozima stranica za početnu stranicu, sobe, blog, usluge i još mnogo toga. Na ovaj način možete brzo pokrenuti i pokrenuti svoje web mjesto! Ostale značajke jednostavne teme uključuju 3 stilizirana klizača na izbor, tako da jednostavno možete odabrati svoje omiljene i prenijeti svoje najbolje slike nekretnina, ugrađenu integraciju ikona fontova, koristan vremenski widget za goste koji planiraju putovanje i prilagodljivi mega izbornik.

Ne brinite – ova je tema također spremna za mrežnice i mobilni je da biste gostima pružili sjajno iskustvo na bilo kojem uređaju. Osim toga, ugrađeni sustav rezervacija olakšava dodavanje soba i upravljanje rezervacijama od WordPress administratora.

Tijekom cijele teme primijetit ćete veliku pažnju detaljima, poput ikone pogodnosti sobe s savjetima za alat, galerija slika s lampom, ocjene zvjezdica i još mnogo toga. Sve su to značajke koje će gosti koristiti i cijeniti. Na početku se nalazi mnoštvo prilagođenih kratkih kodova, widgeta i stranica koje možete cijeniti jer čine postavljanje vaše web stranice jednostavnim.

16. Caballero

Caballero Hotel WordPress tema

Čist i elegantan, Caballero je savršena hotelska WordPress tema za osamljeni bijeg, b & b ili opuštajuću vilu. Ova tema sadrži elegantne prilagođene fontove, prilagodljiv dizajn, galerije slika, vrstu postanka u sobi i još mnogo toga.

Jedinstvena značajka teme je prilagodljiva widgetized početna stranica. Jednostavno umetnite elemente, stavite ih na svoje mjesto i uredite tako da imaju jedinstvenu početnu stranicu s ključnim značajkama i apartmanima vašeg hotela. Dodajte stupce, sobe, stranice, dodatne opise i još više pomoću prilagođenih Hermesovih widgeta.

Ostale značajke teme uključuju predloške stranica (za sobe, pakete, restorane itd.), Stilski blog, kompatibilnost WPML-a i jednostavan za korištenje uzorka demo sadržaja da biste započeli s temom.

17. Iver

Iver Modern Hotel i Tema rezervacije

Info & DownloadView Demo

Tema hotela Iver smjela je i moderna opcija savršena za potkrovlje i ateljee u gradu. Jednostavno instalirajte temu, kliknite jednom za uvoz oglednog uzorka i dodajte svoje podatke o hotelu. Možete podići svoju web lokaciju u bilo kojem trenutku!

Iver dolazi s graditeljem stranica Visual Composer i moćnim dodatkom Slider Revolution, tako da možete dizajnirati sve što vam može trebati. Ali ugrađeni izgled soba, portfelja i vašeg bloga olakšava dodavanje novih stranica.

Ostale sjajne značajke uključuju internetski obrazac za rezervaciju, sobni filtar, kompatibilnost s WooCommerce-om, prilagodljivo zaglavlje, kao i brzi odziv i dizajn spreman za mrežnicu.

18. Fortuna

Fortuna responzivna tema WordPress hotela

Info & DownloadView Demo

Fortuna je odvažna i brza tema WordPress hotela i hotelijerstva premium dizajna koju je razvio Hermes Themes. Ova tema izdvajanja savršen je način za prikazivanje vašeg hotela, gostionice, noćenja s doručkom, motela ili drugog ugostiteljskog posla na mreži i popunjavanje kalendara za rezervacije mjesecima unaprijed.

Fortuna uključuje jednostavne opcije koje olakšavaju postavljanje vaše web stranice. Za početak odaberite između kože tamne ili svijetle boje, a zatim upotrijebite opcije boja i stilova u programu za prilagođavanje tema uživo da bi vaša web lokacija odgovarala brendiranju vašeg poduzeća. Tema uključuje i korisne predloške stranica (za blog, izjave, sobe i cijene, galerije, atrakcije i još mnogo toga) koji čine brzo stvaranje i jednostavno stvaranje vaših stranica.

Još jedna velika značajka Fortuna su prilagođeni widgeti koje možete dodati svojim bočnim trakama i podnožju. Tema uključuje prilagođene widgete za dodavanje Facebook sličice, prilagođene izbornike i korisni widget za povezivanje (kako bi kupci mogli voljeti vašu na Facebooku, pratiti vas na Twitteru ili potražiti svoje poslovanje na TripAdvisoru). A budući da tema u potpunosti odgovara, gosti neće imati problema s pregledom vaše web stranice na tabletima i mobilnim telefonima.

19. Ambasador

Tema WordPress hotela ambasadora

Info & DownloadView Demo

Ambasador je lijep WordPress tema za hotelski i ugostiteljski dizajn koji je dizajnirala Hermes Themes. Ova elegantna tema stvorena je za bilo koji hotel, odmaralište, gostionicu, objekat za iznajmljivanje, noćenje i doručak ili bilo koje drugo poslovanje s ugostiteljstvom.

Izložite svoj hotel ili odmaralište i stvorite web lokaciju koja privlači goste za goste s ambasadorom. Prije odlaska na godišnji odmor većina kupaca provjerava svoje mogućnosti, a jedan od načina na koji možete privređivati ​​je profesionalna web stranica koja ističe što je najbolje u vašoj lokaciji. Ambasador vam olakšava otkrivanje onoga što vaš hotel ili gostionicu čini posebnim zahvaljujući uključenim predlošcima stranica za dodavanje galerija, atrakcija, događaja i čak izjava.

Tema uključuje i stranice s lijepim sobama, koje su ključne za bilo koju web lokaciju hotela. Dodajte klizač pune širine pune slika u sobi uz opis sobe, cijene i popis sadržaja. Uz ugrađene društvene opcije gosti mogu lako pratiti vas na Facebooku i Twitteru kako bi saznali sve svoje nadolazeće promocije.

Ostale značajke teme uključuju cjelovit blog, prilagođene prezentacije, prilagođene widgete, podršku za prijevod i podršku za teme tijekom cijele godine. Ambasador je sjajan način da prikažete hotel ili ugostiteljstvo i započnete osiguranje rezervacija što prije.

20. Klasičan (HotelEngine)

Moderan hotel Premium WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Classy je WordPress tema za hotelijerstvo i gostoprimstvo koju je stvorio EngineThemes. Ova je tema jedna od dvije teme izgrađene na HotelEngine okviru i sveobuhvatna je tema iznajmljivanja soba i rezervacija.

HotelEngine Classy stvoren je s hotelima, vremenskim zakupovima, motelima, gostionicama, noćenjem i drugim smještajnim objektima. Dodajte razne vrste soba s opisima, detaljima o ljubaznosti, galerijama, cijenama, pa čak i izjavama kako biste svojim potencijalnim gostima pomogli donijeti odluku. Uz ugrađeni dodatak Slider Revolution možete stvoriti lijepe klizače za stranice u sobi, postove i naravno svoju početnu stranicu.

Ova tema također koristi moćan dodatak Visual Composer tako da možete stvoriti neograničen broj izgleda i stranica i posta. Jednostavni postavljanje različitih elemenata na mjesto da biste stvorili svoj idealan izgled (plus možete spremiti predloške izgleda da biste ih ponovo i ponovo upotrebljavali). Opcije prilagođavanja ne prestaju na tome – HotelEngine Classy uključuje i 8 prilagođenih shema boja (ruža, teal, plava, ljubičasta, zelena, narančasta, žuta, crvena) kako biste brzo promijenili izgled vaše web stranice.

21. Victoria

WordPress tema hotela Victoria

Info & DownloadView Demo

Victoria je WordPress tema za hotelske i ugostiteljske nagrade koju je kreirala Hermes Themes. Ova je tema savršena za izradu modernih hotelskih, putničkih, motela, noćenja s doručkom i drugih web stranica o gostoprimstvu.

Uvijek je sezona odmora Ljudi vole putovati, a kad ih planiraju uvijek su u potrazi za kvalitetnim smještajem koji nudi mnogo vrijednosti. Pokažite novim i vratite gostima koliko je velika vaša imovina koristeći temu hotela Victoria da biste prikazali sve sjajne značajke vašeg poslovanja. Ova WordPress tema olakšava vam stvaranje profesionalne i responzivne web stranice kojoj će gosti vjerovati.

Victoria uključuje sve značajke koje su vam potrebne za pokretanje vaše web stranice. Koristite uključene predloške stranica da biste brzo dodali elegantne stranice za različite sobe, fotogalerije svog posjeda, atrakcije i još mnogo toga. Tema također sadrži prilagođene vrste postova tako da možete dodati svoje izjave, događaje itd. I držati ih odvojene od postova na blogu što olakšava organizaciju.

Ova je tema sjajna opcija za bilo koji hotel ili ugostiteljsko mjesto – bilo da se radi o hotelu s pet započetog smještaja, o najmu odmora od strane vlasnika ili o rustikalnim bungalovima na plaži. Uz sjajne prilagođene widgete, opcije društvenih medija, personalizacije tema (zahvaljujući ploči s prilagođenim temama) i još mnogo toga što Victoria može rasti s vašim poslovanjem i pomaže vam da se istaknete u mnoštvu.

22. 5 Pokrenite hotel

WordPress tema sa 5 zvjezdica hotela

Info & DownloadView Demo

Templatic 5 Star je sveobuhvatna tema o WordPressu o hotelu i gostoprimstvu. Ova je tema savršeno rješenje za stvaranje prekrasne web stranice i upravljanje rezervacijama za vaš hotel, noćenje s doručkom, hostel, najam odmora ili drugo ugostiteljsko poslovanje.

Potaknite kupce i upravljajte rezervacijama sve s jedne web stranice. 5 zvjezdica je elegantan način prikazivanja hotelskog smještaja, usluga, blagovaonice i paketa, kao i upravljanja rezervacijama. Još jedna sjajna značajka je podrška za WooCommerce ako želite prodavati poklon bon hotela, zamjenu za hotel (poput haljina ili jastuka) ili čak lokalne suvenire.

Sustav rezervacija pokreće se dodatkom Tevolution dodatka Rezervacijski sustav. To dodaje funkcionalnosti za upravljanje sobama, kalendarima, rezervacijama, online rezervacijama, tarifama i još mnogo toga. A nisu potrebne vještine kodiranja – samo upotrijebite kratke kodove za dodavanje značajki kao što su obrazac za rezervaciju ili kalendar dostupnosti na bilo koju stranicu.

23. App za rezervaciju hotela

HotelBooking App WordPress tema

Info & DownloadView Demo

HotelBooking je snažna WordPress tema za gostoprimstvo koju je razvio Templatic. Izvrsno je rješenje za hotele, nekretnine za iznajmljivanje i kompanije za upravljanje odmorom.

Ključna značajka HotelBookinga je stvarni modul rezervacije unutar teme. Posjetitelji mogu lako pretraživati ​​po datumu, vrsti sobe, broju gostiju i broju soba. Osim toga, tema ima potpuno prilagodljiv obrazac za rezervaciju. Možete dodati posebne uslužne dodatke (kao što je praonica rublja, kasna naplata itd.), Dodati mogućnost unosa promotivnog koda i dodati polja za unos podataka o kontaktu / plaćanju. HotelBooking vam također olakšava upravljanje rezervacijama sa zadnje strane, potvrđivanje plaćanja, kreiranje promotivnih kodova i još mnogo toga.

Gosti mogu iskoristiti i stranice soba i kalendar dostupnosti HotelBookinga kada odluče rezervirati odmor. Oni mogu detaljno pregledati svaku sobu (možete čak dodati galerije slika), a zatim provjeriti kada je taj tip sobe dostupan. Kalendar raspoloživosti čak je obojen u boji kako bi olakšali gostima da vide što je otvoreno.

HotelBooking ima mnoštvo drugih sjajnih značajki tema. Tema je potpuno odgovarajuća i izgleda sjajno na mnogim uređajima. To znači da gosti mogu posjetiti vašu stranicu i rezervirati odmor bez obzira gdje se nalazili.

24. Leonardo

Leonardo WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Leonardo Tema odaziv je WordPress temu hotela i gostoprimstva od strane Hermesa Themesa. Savršeno je za hotele, noćenja sa doručkom, gostionice, najam za odmor, vremenske zakupe, dvorane za događanja i bilo koje druge poslove u ugostiteljstvu.

Tema je bila izgrađena za ugostiteljstvo. Na početnoj stranici nalazi se istaknuta prezentacija na koju možete dodati slike svojih nekretnina, prošlih događaja ili zadovoljnih kupaca, kao i veze na važne stranice. Tema također uključuje sjajan modul za testiranje na kojem gosti mogu ostaviti recenzije vašeg poslovanja (postoji i widget za svjedočenja tako da možete uvrstiti sjajnu recenziju u bilo koje područje spremno za widgete).

Stranice soba savršene su za isticanje vaših sadržaja, a uključeni odjeljak događanja i atrakcije dobar je način da uvjerite posjetitelje da produže boravak kako bi vidjeli sve što vaše područje može ponuditi. Još jedna značajka koju valja spomenuti je Facebook „like“ widget koji gostima olakšava dijeljenje vašeg fenomenalnog hotela sa svim svojim Facebook prijateljima.

25. Castello

Castello WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Castello je hotelska i gostoprimstvena WordPress tema koju je razvila Hermes Themes. Ova tema na cijelom zaslonu podudara se s neba za odmarališta, smještaj s doručkom, gostionice, najam kuća, vremenske udjele i još mnogo toga.

Ova tema uključuje sve potrebne značajke za pokretanje i pokretanje web stranice vašeg hotela ili nekretnine za iznajmljivanje. Dodajte sobe sa slikama (prikazane kao klizač pozadinskog zaslona preko cijelog zaslona), opisom, sadržajima i svim ostalim relevantnim informacijama. Zatim dodajte svoje recenzije i izjave kako bi ljudi koji pregledavaju vašu web lokaciju vidjeli što gosti vole o vašem objektu. Tema uključuje i obrazac za rezervaciju, pa ako čitatelj voli ono što vidi, može vam poslati poruku da napravi rezervaciju.

Pored opsežne funkcionalnosti, Castello uključuje i izvrsne dizajnerske karakteristike koje će zadiviti vaše goste. Klizač pozadinske slike cijelog zaslona definitivno ostavlja trajan dojam i daje vam priliku da istaknete najbolje značajke i aktivnosti koje okružuju vašu lokaciju. Osim toga, lijevi navigacijski izbornik olakšava prikaz svih stranica za uvoz koje dodate za sobe, događaje, blagovaonicu i još mnogo toga.

26. Metropolis

Metropolis WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Metropolis je elegantan WordPress hotel i gostoprimstvo tema koju je dizajnirao Hermes Themes. Ova bi tema bila sjajna web stranica za bilo koji hotel, odmaralište, smještaj s doručkom, gostionicu, ugostiteljski centar ili slične usluge temeljene na uslugama.

Tema uključuje sve dobre i dobre web stranice hotela. Na početnoj stranici nalazi se lijepi klizač na kojem možete prikazati svoje najbolje sobe, fotografije imovine ili slike iz prošlih događaja. Vertikalna navigacija usmjerena lijevo dodaje vizualni interes, ali je i jednostavna za uporabu i daje važne kontaktne podatke točno na dohvat ruke vaše klijentele. Možete dodati i widgete (poput trake za pretraživanje) za koje smatrate da bi korisnici mogli biti korisni.

Izvrsna značajka Metropolisa je jednostavna ploča s opcijama tema. Odavde možete kontrolirati različite elemente teme. Možete dodati svoju poruku dobrodošlice, dodati svoje društvene veze, uploadati logotip, definirati postavke početne stranice i još mnogo toga.

Uz ploču s mogućnostima, ugrađeni predlošci stranica uz korištenje Metropolis-a lagano stvaraju povjetarac. Samo odaberite svoj predložak, dodajte svoj sadržaj i objavite. Svaki je predložak stručno stiliziran za određenu svrhu, uključujući: atrakciju, blog, obrazac za rezervaciju, kontakt obrazac, događaj, galeriju, sobu, izjavu i bočnu traku s desne strane.

27. Luksuzna vila

Luksuzna vila WordPress tema

Info & DownloadView Demo

Luksuzna vila je fancy i jedinstvena nekretnina izlog premium WordPress teme. Ova elegantna, jedinstvena tema odličan je način promocije smještaja za odmor, luksuznih odmarališta ili drugih vrhunskih svojstava.

Jedan od najboljih načina za unovčavanje luksuznih nekretnina za odmor ili promociju luksuznog odmarališta je s jedinstvenom web stranicom. Luksuzna vila tema je upravo to. Uz klizač početne stranice preko cijelog zaslona, ​​intuitivni obrazac za rezervaciju i mnoštvo sjajnih opcija ova je tema savršen način za prikazivanje vaših svojstava.

Tema uključuje jednostavni alat za izradu stranica s povlačenjem i ispuštanjem koji možete koristiti za izradu bilo kojeg izgleda stranice. Naizgled su neograničene mogućnosti. No, ako vam treba neka pomoć, potražite uključenih 5 predložaka početnih stranica, 4 izgleda entiteta, 2 predloška područja, izgled stranice rezervacija i galeriju nekretnina. Tada možete koristiti neograničene mogućnosti boja, opcije Google fontova i ugrađeni Entypo Pictogram Icon Font za prilagodbu vaše web stranice. Ostale značajke uključuju ajax oblike, podršku dječjoj temi, podršku i podršku mrežnice i još mnogo toga.

Više od najboljih hotelskih tema za WordPress

Vrijeme je da odlučite koja je tema prava za vas da izgradite hotelsku web stranicu za svoju tvrtku. Nakon što odaberete čvrstu temu WordPress hotela (poput bilo koje od ove na ovom popisu), dodate svoje podatke i započnete promovirati poslovanje putem interneta, sigurno ste povećali rezervacije.

Koja je vaša omiljena tema WordPress hotela? Ako smo propustili vaš odabir najbolje teme za WordPress hotela, spomenite to u komentarima – u redu je podijeliti dragulj ili dva.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me